Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Orsi barátnéja vagyok.
Jelentem bementek szülni!
11-kor repsztettek burkot, doki szerint legkésőbb 6-ra lesz baba.
Drukkoljatok nekik!!!
cas

Áááááá, tök jó!!!! :D :D :D :D :D
Szóval elkezdődött a mi topikunkban is a babák érkezése! :D :D
Akkor előbb-utóbb sorrakerülünk... :shock: :roll: :D

Remélem minden rendben lesz és estére már kint lesz a kis Csenge. Vagy előbb. De jó nekik! :D :D
Vendég

Cas, köszi hogy értesítettél minket! Ha megtudsz vmi újat, mindenféleképpen írj! Előre is köszi!

Ági! Látod, már nem kell izgulnod, lesz kitől tapasztalatot gyűjteni. :) A szopipárnával kapcsolatban egyelőre próbálom kitapasztalni, hogy hogy a legkényelmesebb. Az biztos, hogy segít bizonyos pózokat - pl. karikába hajtva még hason is feküdtem vmelyik reggel az élmény kedvéért! Sajna elég hangos, ahogy a benne lévő gyöngyök gurulnak, és ha Gergő elkezd ficeregni, akkor ahogy mozog a hasam úgy gurulnak a gyöngyök. Szerintem első éjszaka direkt szórakozott ezzel! :lol: :lol:

Nem is tudtam, hogy ilyen trükköket alkalmaznak szülés megindításra....tényleg legalább szólhattak volna, hogy ez az volt, Orsi jobban fel tudott volna készülni! :evil: :evil:
Na, majd próbálok figyelni és kérdezni, kérdezni, kérdezni.

Van vki, akinek szintén nincs szülésznője? Nekem vhogy nem jött össze és már nincs több alkalom a kórházban, úh. fogalmam sincs, honnan akasszak le egyet, aki szimpatikus is. Úgy tűnik, túl válogatós voltam.
:oops: :oops: Már az is megfordult a fejemben, hogy keresek egy dúlát. Mit tudtok róluk?

Babzsák, szerintem erre nem lehet 100%-osan felkészülni. Legalábbis én tudom magunkról, hogy csak sejtéseink vannak arról, hogy mi vár ránk. Az első meglepi már meg is volt: amikor vasárnap azt hittük, hogy lesz vmi, a párom olyan szépen bepánikolt, hogy csak néztem! Pedig amúgy tök nyugodt típus....remélem azért mire tényleg szülésre kerül a sor, nem nekem kell majd tartani benne a lelket! :roll: :?
Vendég

Jajdejó, köszi Cas, nagyon drukkolunk Orsinak és Csengének! Majd szólj légyszi h örülhessünk! :P

Bea, én nem nevetlek ki, szerintem azt hiszem, h már felfogtam ezt a 100 %-os változás dolgot, de tudom, h csak elképzelem, h felfogtam, és majd egyszer később esik le a tantusz...

Nekem úgy rémlik, h azt mondta a szülésfelkészítőn a csecsemőorvos nő, h a Schöfiben is összegyűjtik és pasztörizálják a tejet... Nem tetszik a gondolat, de gondolom tudják mit csinálnak..

Kép
Kép
agiboldi

Sziamia!

Orsi, szoritunk neked! :D

En most jottem haza. Aron szinten sajtkukac, jo sokszor kellett nyomnom a gombot. Aztan volt UH - meg a normal geppel, mert bar ossze van allitva a 4D, meg ne tudjak kezelni :D Aron bedurta a feneket a medencembe es ott tronol, ugyhogy a csaszi egyre valoszinubb. Meg a vegen lesz egy biztonsagi UH aztan akkor minden vegleg eldol. E pillanatban csaszigyanus a dolog es ha igy is marad, akkor feb 26-an meglesz Aron. Apu meg utazhat 27-en kulfoldre. Ha meg nem utazhat a cegvaltas miatt, akkor 27-en lesz a csaszi, a kiiras napjan. A dontes, hogy csaszi lesz-e vagy sem, az enyem, de en nem akarok kockazatot! Am ha azt mondanam Tibadokinak, hogy egye fene, probalkozzunk, azt is elfogadna. Na nem mintha ezt valasztanam... Ha pedig menet kozben beindul a dolog, akkor szepen befaradok es csaszi. Megkerdeztem, magzatviz-elfolyasnal se kell fejvesztve rohanni, raerosen eleg. Szep nyugodtan.

A reszletek:
BDP 95,5
suly 3200 g
mehlepeny II
Sziv-vese-gyomorholyag-agy-stb meg mindig megvan, rendben nez ki minden.

Megallapitom, Zsebi-Aron megsem balnabebi. Nem valoszinu, hogy eleri a 4 kilot! A kobakja is 10 centi atmero alatt van, teljesen korrekt. Ennyit arrol, kinek mekkora a babaja a pocakmeret alapjan... De persze ott van ugye, hogy az UH sem mervado...

Most viszont ledolok, mert megint setaltam egy jot, voltam ugyintezni is a korhaz utan es kicsit elfaradtam. Holnap ismet korhaz: vervetel, vizelet, talan az anesztessel is tudok beszelni. Meg persze Tibadokival.

Nya, megetetem a gyerekemet. Kismakikat. Olyan kis cuki volt az UH-n a nagy tokfejevel :D
kami

Pann, igen az nagyon vicces, Boldi is szokott úgy rugdosni, h zizeg az egész párna, nagyon hangos :lol: Próbáld ki oldalt is, két láb között, sőt nekem néha mikor nem kaptam könnyen levegőt, akkor még a felsőtestemet is valahogy ráraktam a másik végére +két párna és úgy kényelmes. És tv nézéskor meg mögöttem van pont a derekamnál, és odaidomul, így mikor felállok nem fáj annyira. Egész jó marketinget nyomok a szopipárnának...

Kép
Kép
agiboldi

Cas!
Köszi az infót ,várjuk a további jelentkezésed!
NAGY-NAGY DRUKK ORSINAK ÉS CSENGEBABÁNAK!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Vendég

Ja, tej az Uzsokiban: nem gyujtik ossze, ahogy Sagi is irta, minden kismama a sajat babajanak fej es ejjel aki nem rooming-inben van (vagy ott van, de ejszakara kiadja a babat, hogy pihenhessen), a csecsemosok azzal etetik a babat.
kami

Kami, és a méhszáj? Nem nézte? Mert gondoltam azért van ez a fokozott nedveddzés nálam, kíváncsi vagyok, h a "nyákdugóid" hogy viszonyulnak a méhszájhoz.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok, megjöttem a munkából! :)

És micsoda hírek!!!

Orsi!
Nagyon-nagyon drukkolunk mindanyjian, lehet, hogy már kinn is van Csenge!!! :P :P :P :P :P

Kami!
Tényleg nem bálnabébi a méretek alapján Zsebi! :) Tegnap Hábi egész másképp beszélt a csasziról. Tegnap már azt mondta, hogy bizony nekem is van jócskán beleszólásom, hisz én vagyok a bébi anyukája! :) Úgyhogy ha így marad, nekem is csaszi.
Mikor lesz a köv. uh?

Lin!
Jókora pocid van! :) Csini vagy! :)

Sági!
Örülök, hogy minden jó volt a ctg-n, Peti egy kis örökmozgó!
Ja, amúgy én is megkaptam Lukács bácsi telszámát, ha bármi gondom lenne.

Na, vajon ki lesz a következő a sorban?
:D :D Ágiboldi, Kami, Róki???? :?: :?: :?: :?: Olyan izgi!!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Na, ahogy megjöttem, mindenki lelépett! :)
Ennyire ijesztő vagyok??? :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

HURRÁ!!!HURRÁ!!!! Megkezdődött a lista eleje!!!!! SZORÍTUNK ÉRTETEK ORSI & CSENGE!
Én előre engedek mindenkit :lol: :lol: :lol:

Bea

KépKép
babzsak27

Nyeeeem, Timo, en itt vagyok :D
Hat, szerintem a 40. heten lesz az utso-utso UH. Bar ne nem varok csodat, de meret szempontjabol mindenkepp hasznos lesz :D

Agiboldi! Mehszajat nem neztunk, talan majd holnap, mindenesetre a nyakdugot emlitettem a CTG-s szulesznonek es azt mondta, az mostantol jovoget kifele, amig a keszlet tart... szoval tuti, hogy az!!! Es ha az, akkor lehet tudni, hogy a mehszaj mar nem 100%-osan zart... de latod, nekem mar kb 2. hete jon, szoval ez semmit nem jelent, csak annyit, hogy kozeledsz a vegehez... es neked is mar csak 17 napod van hivatalosan, barmikor johet Boldi...
kami

Timi!
Hogy vagy???
Ki fogja csinálni neked majd az uhut?
Mikor is lesz a ctg-d?Én hétfőn 10.15-re megyek legközelebb.

Elkészültem az összes matricával,majd teszek fel fotót ha az utolsó kettő is megszárad és fel lehet ragasztani. :lol:
Vendég

Ági!
Én is hétfőn megyek ctg-re, csak én 8: 45-re! :(
Az uh-t a szonográfus Szilvi fogja csinálni. Ennek végülis csak annyi a lényege, hogy hogy fekszik Buksi pontosan és hogy mekkora. Amikor visszajön Hábi, ő is látni akar uh-val, de az majd az utolsó héten.
Nem vagyok túl jól, a szokásos "takonykóros nyomott hangulat" uralkodik rajtam egy kis köhögéssel spékelve! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Akik kezdetektől itt vagyunk, biztos mindenki emlékszik Vicára. Vasárnap megszületett a kisfia Attila. 2950 gramm és 51 cm. Remélem nem haragszik meg, amiért leírtam! :) Gratula nekik! :)

Timi
Kép Kép
timocska

:P Nagy nagy gratula Vicának!Jó egészséget,boldogságot kívánunk nekik!!!! :P

Timi!
Lehet többet tudni a Vica szüléséről,hogy s mint zajlott az egész??Tartjátok a kapcsolatot vagy olvastad valahol?
Vendég

Halihó! Újra itt.
Csenge még nem bújt ki, Orsi egy hősként bírja a strapát.
Ha van vmi újdonság, jelentkezem!
cas

Milyen hülyed időpontot ír ez?! 18:01?! Nálam még csak 17:04 van...
cas

A gyermekvállalás örömei! :P :lol: :P
Kép
Kép
Kép
Vendég

Ja, és mióta tudom, h kicsit nyitva, azóta tényleg véres az az izé. Kami, ez már AZ a nyákdugó!? De asszem ettől még akár hetekig is kibírhatom..

Kép
Kép
agiboldi

Ági!
Pont tegnap mondta a doki,hogy egy egy vizsgálat után nyugodtan lehet kicsit véres a folyás,mert a felpuhult méhszájat azért rendesen megmacerálják és a tiéd az már puha lehet!
Vendég

Dejó Ági, h mondod, mert most állapítottam meg egy perce, h bizony nem a szemem káprázik, és hogy jajnemánmégnemán..

Kép
Kép
agiboldi

Megszületett Csenge baba!!!!
3790g, 55 cm!
Mindketten jól vannak!
A részleteket majd a büszke kispapa meséli el, ha tud jönni. :)
cas

Sziasztok!
Mától én is itt vagyok!

Kép
ailda

Hurrrá, megvan Csenge!! :D Most persze teljesen elérzékenyültem, csajok, ugye nemcsak én bőgök örömömben? Az első baba itt.

Kép
Kép
agiboldi

:P :P :P Éljen,Éljen,Éljen!Gratulálunk Orsinak és az Apukának is.Jó egészséget kívánunk nekik és Csengebabának!!! :P :P :P
Nem mondom szép kis méretek.Jaaajjj annyira jó,úgy örülök neki!!! :P Én is én is én is! :P
Várjuk az Apuka jelentkezését és beszámolóját!!!
Vendég

Ági!
De nem élénkpiros vér jön?
Vendég

Hali!

Gratula a nap hősének Orsinak !!!! :D :D :D

Én hulla vagyok egész nap csak mostam teregettem vasaltam és még mindig nincs vége....
A párom most fejezi be a szerelést, de a kiságyat már beágyaztam.Képeket csak holnap mert momnetán tele van a száradt rucikkal...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Hali!

Gratula a nap hősének Orsinak !!!! :D :D :D

Én hulla vagyok egész nap csak mostam teregettem vasaltam és még mindig nincs vége....
A párom most fejezi be a szerelést, de a kiságyat már beágyaztam.Képeket csak holnap mert momnetán tele van a száradt rucikkal...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Nagy nagy gratula Orsinak és Csengének. Szép kis méretei vannak. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Köszönöm a pocis dicséreteket.

Most már tényleg folyamatosan csak úgy potyognak majd a babócák, mindenkinek nagy-nagy drukk!!!!!!!!!!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ági, hááát olyan nyákba keveredett rózsaszínes, néha pirosas. De nem csak vér jön, hanem a jól bevált nyák lett olyan. Bocs a részletekért a többiektől, de legalább tudjátok mire számítsatok.. Mondjuk én is arra gondolok, h a vizsgálattól, mert nem esett valami jól.. És azt is olvastam, h a nyákdugó után még hetek is eltelhetnek.

Kép
Kép
agiboldi

deako!
egymillió gratula csenge babához! igen szép méretei vannak, n n várom a szülés részleteit, de n ügyesek és gyorsak voltatok! sok boldogságot!!!
cas!
neked is köszi, h hoztad a hírt!

hűűűha, vajon ki lesz a következő??

majus3

Szasztok!

Na, elso baba :D Gratula Orsi es Csenge, udv idekint :) Szerintem en leszek a masodik, mondom, feb 26 vagy 27 :D De majd meglatjuk, lehet, hogy masok jobban fognak nalunk sietni :D De az is lehet, hogy Zsebi unja meg az erszenyt es hamarabb jon...

Agiboldi! Nekem tegnap-tegnapelott volt icipici barna a szmotyimben. Ma megint "szep" sargasfeher volt. A nyakdugo utan meg eltelhet hosszabb ido a szulesig, szoval ne aggodj, ettol meg akar ki is birhatod marc 3-ig!!!
kami

Pann,
Barátosném szült dúlával és nagyon meg volt elégedve velük. Különben tök egyedül lett volna, nagyon nagy segítség volt neki. Még nem maradtál le teljesen a szülésznőről sem. Ha volt szimpi, akivel találkoztál és tudod a nevét, simán felhívhatod, hozzá vannak sztem szokva, hogy számukra vadidegenek hívogatják őket. Amikor én felkértem a szülésznőt, Natival a 8. hónapban voltam, de még dokim sem volt. Ott vadászta le a folyosón az egyiket, akinél később szültem. Csak nevet tudtam mindkettőnél és úgy ajánlották őket, de teljesen ok volt mind a kettő.

Gratuláció Csenge babának!!! Megjött az első bébi, most már szép babaesős hetek következnek :D :D :D

Ma volt uh, és tényleg elég pici a babó, olyan 2200g körüli. Hm. Mindene megvan, ami kell, kivéve egy-két dolgot, úgyhogy mától ismét Dorka a nyerő név, nem Szabolcs. Azt hiszem, várok márciusig, amíg a tuti nevet kijelentem :wink: A doki egy csomó ideig keresgélt, azután csak annyit kérdezett, hogy ő monta-e, hogy fiú. De legalább a méhlepény jó állapotban van, a doki szerint akár egy hónapig is húzhatom még :shock: A biometriája betöltött 34. gestációs hétnek felel meg. Az uh hatása azért legalább egy hétig kitart, úgyhogy most nyugisabb napok következnek, meg bízok abban, hogy általában alábecsülik a súlyt (persze, ez az uh optimizmus, jövő héten meg majd megint kétségbeesek..)

Rákérdeztem a streptococcusra, mire azt mondta, hogy jó, akkor a jövő héten levesszük, csak szóljak, magyarul BSH a vizsgálat neve. Furcsa, hogy ez így megy.

A tej összepancsolása nekem elég csúnyán hangzik. Nem hinném, hogy véletlen, hogy a tejadóknak kell röntgen, széklet és egy csomó egyéb dolog. Ha egy sima sterilizálással meg lehetne oldani, azt hiszem, nem kéne ezt a rengeteg dolgot végigcsinálni.
Azt nem is kell említenem, hogy azt még furcsábbnak tartom, hogy egy sima szülés után rooming-in szobában valaki leadja a gyerekét éjjeli megőrzésre.

Kép KépKép
lorca

Akkor a táblázatot is lehet tölteni, végre van igény a súly/méret oszlopra!!!!! :P :P :P
lorca

Sziasztok!
A gratulációkat majd továbbítom!
Én közben meg is lestem ám a picúrt, nagyon-nagyon aranyos, és gyönyörű baba!!! Szinte nem is látszott rajta, milyen strapán ment ma keresztül. :)
Aranyos pisze nózija van, sok sötét haja, és egyelőre csak fél szemmel kacsingatott a világra. :)
Tényleg jó nagy baba!!!
Orsi ráadásul gétvédelemmel szült! Valóban ő a nap hőse!!!
További jó pocakosodást mindenkinek! :)
cas

Sziasztok! :)

Egész éjszaka nem tudtam aludni Orsi miatt! :)

Nagyon-nagyon gratulálok, ügyesek voltatok! :) Várjuk a képeket! :P :P :P És hajrá a soron következőnek!

Ágiboldi!
Amúgy azt álmodtam, hgoy te szülsz... :D :D :D

Na, mindjárt fel is teszem az új táblát! :)

Lorca!
Ezt a meglepetést! Hihetetlen, én is ettől parázok! :) Párod mit szólt, hogy nem fia, hanem mégegy lánya lesz? :)
Amúgy tényleg picike a súlya alapján, de majd meghízik idekinn. Nekem múlt héten 1955 grammot mértek! Na, az sem egy hűdenagy súly! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, tegnap napközben, mikor Cas beírt, hogy megy Orsi szülni, még a párom is felhívtam, hogy estére meglesz az első fórumos bébi! :P

Na, itt az új tábla! Jó lesz így vagy van javaslatotok? (más szín stb).

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Orsi! Nagyon sokat gondoltam tegnap rátok, úgy látszik nem véletlenül!!! :) Micsoda hírek!!!!! :D :D :D Nagy-nagy gratula Csenge babához!!!! Sok puszit nektek! És sok-sok tejecskét!!!! :P

Róki, Lin! Szépek a pocik :D

Ágiboldi! Neked is kezd izgi lenni :D Zabszem márnálam is megvan, pedig nekünk még van időnk ;)

Azt álmodtam, hogy voltam UHon, és azt mondta a doki, hogy hiába van Emma fejjel lefelé, akkor is csaszi lesz, mert túl nagy baba... Ezek után kíváncsi vagyok, hogy ma mit is mond :D

Mazsi! Én ugyanitt tartottam ebben az időben ;) Szóal ügyi vagy :P

Pann! Szerintem ne izgulj a szülésznő miatt! Akikkel eddig találkoztam (mármint nem szülések alaklmával :D ), mindegyik nagyon aranyos, végtelenül kedves és türelmes volt! Szerintem az ügyeletes szülésznővel és megtaláljátok a hangot ha másképpen nem tudod megoldani! Hogyhogy nem mész már a kórházba??? Nem most jön neked is a CTG? Én pl. ott fogok megismerkedni azzal,akit a dokim ajánlott!

Kami! Jó kis hírek nálad is! Szép súlya van Áronnak, tényleg nem egy óriás bébi :DKíváncsi vagyok, hogy hány cm lesz!

Ágiboldi! Azt mondták a múltkor a kórházban, hogy a nyákdugó lehet színtelen, de rózsaszínes is! Szóval minden OK :D

Én már nem tudtam jönni tegnap este, mert nagyon szarul lettem :( Timi, asszem csatlakozom hozzád :( Kapar a torkom, köhögök, fáj a hátam, alig állok a lábamon és ma reggel már hőemelkedésem is volt (37,6) :( Borzasztó a közérzetem... Nem is tudom mikor voltam utoljára beteg :( Szerintetek elmenjek így az orvoshoz? Nem tudom, hogy fertőző vagyok-e és nem akarok ott a többi kismamira ragasztani semmit! A gondom csak az, hogy most beszélnénk meg, hogy hogyan kell majd a kórházba járnom CTGre, meg már 4 hete nem látott és csak hetente 1x rendel...
A jó hír viszont, hogy megvan a kocsi!!! :P Gábor ma már azzal megy dolgozmi!!! :P
Vendég

Sziasztok!
Először is Orsinak nagy-nagy gratula!!!
Szép méretekkel rendelkezik Csenge baba :wink: :wink:

Rokica
kúpot most Glycosept-et kaptam, ez a hüvely flóráját állítja be, elvileg. Változást nem vettem tőle észre megmondom őszintén. :?
Bölcsiben, és oviban, hogy tudod majd kiiktatni a tejfehérjét Zsuzsa étrendjéből. Hát tényleg nem tudja az ember mit adjon, adhat. Pedig Te is sokáig szoptattad őt :cry:
Szerintem sem sok a különbség a a 2 poci között :wink: :wink:

Nekem érdekes, a huszonhetekben még nagyon nagy volt a terhességi korhoz képest, de most már hetek óta nem nőtt :cry: Nekem a pocimról ez a legújabb kép, ez még jan. végén készült :wink:
Kép

Lorca
Neked Nati milyen súllyal született?
Így a végén nem semmi, hogy még mindíg megtudnak lepni a baba nemével :wink: :wink:
Fogak szerintem genetikai dolog is. Adrinak 4 hónaposan jött ki az első foga, és gyorsan bújt sorban a többi is. Mindenki azt mondta majd korán romlanak, hát szerencsére nem :D :D :D egy rossz rágó foga van, amik kipotyogtak szépek voltak, nem voltak agyonra leépülve :wink:

Lin
Neked is szép nagy már a pocakod :D :D :D

Kami
nem is baj, az ha nem akarsz kockáztatni. nekem is még 32 hetesen medence fekvésű volt, de a dokim azt mondta miután nekem a 4.- szülésem majd befordítja őt. Na ebbe én sem egyeztem volna bele, inkább császár.
Viszont azóta Esztike befordult ügyesen :wink: :wink: :wink:

Mazsi
mi Bergon cross babakocsit vettünk. Hát jó súlyban van mit ne mondjak, de nekünk Adrié nagyon hamar eltört :cry: :cry:
Én nem akartam mózeskosarasat, az van, de nem volt kihasználva.
Egy képet dobok róla :wink: Kép

Lefejt tej: Gyöngyösön szültem a kislányt, ott is este begyüjtötték, vegyítették, pasztörizálták, és úgy adták a babáknak éjszaka. Jó ez 8 éve volt azóta lehet változás
:wink: :wink:

Én a mellszívót kifőztem, de én minden fejés után nem fertőtlenítettem, megmondom őszintén.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Remélem Orsiéknak klassz éjszakájuk volt... :D

lorca
ne idegesíts, hogy a 37.héten derült ki hogy mégsem minden az aminek látszik? :shock: :shock: :shock: :D Na ennyit a mai technikai találmányokról... :( Persze a lényeg hogy egészséges legyen

pann
nekünk sincs szülésznőnk és azt hiszem nem is lesz
Csak kijövök az ügyeletessel is.... :lol: De ha szeretnél bizots le lehet akasztani még vkit.

barbus
jobbulást!
szerintem menj orvoshoz nyugodtan, főleg így hogy 4 hete nem látott.Nem órákat fogsz ott tölteni hogy végigfertőzd a többiket.

rólunk
Na épp tegnap dícsértem meg a kis drágámat, hogy egész éjjel ügyesen alszik...Erre az éjjel óránként fent voltam a hancúrkodásra aztán hajnali 4-től nuku alvás :x
Most meg csuklik... :P
A bordűr nem került fel tegnap a falra(párom túlórázott :( ), talán majd ma, legalább is ezt ígérte.
A rucik nagy részét sikerült kimosnom, a mai nap a vasalás és bepakolásé...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

kovácsnéról rég nem hallottunk remélem minden rendben a csajokkal

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Barbi!
Együttérzek veled... nagyon rossz ez az állapot, remélem te hamarabb túl leszel rajta, mint én! :( Már 5.napja szenvedek, nagyon nehéz így... mára a torokfájásom elmúlt, viszont éjszaka óránként ébredtem fel arra, hogy mindjárt beszakad a hátam... tiszta röhejes lehettem, felültem és tornáztam az ágyban: cicahát-homorít...
:P :P
Ja, dokihoz mindenképp menj el szerintem! Én is voltam hétfőn, igaz csak Sági volt még ott! :) (remélem őt nem fertőztem meg)
Na, milyen az autó? :)

Mazsi!
Előbb-utóbb csak kész lesz az a szoba is! :) Majd képet ne felejts el feltenni! :)

Gabi!
Jó nagy pocakod van! :)

Timi
Kép Kép
timocska

[quote="mazsi*"]k írta:mazsi*ovácsnéról rég nem hallottunk remélem minden rendben a csajokkal

Kovácsnéről és a babákról a Fogamzás :arrow: Babaproject előtt állók ide topicon belül olvashattok :wink: :wink:

Ugyanis már megszülettek a lányok :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

de jó! :D :D :D

gratula nekik!
szépek a csajszik, megnéztem a fotókat :D

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Én is megnéztem! :)
Biztos majd ír ide is, de két babával nem lehet könnyű! :)

Csajok, olyan fura ez az egész... mintha nemrég számoltunk volna be arról, hgoy pozitív lett a tesztünk. Most meg már tessék, megindult a babaeső nálunk is! :D :D Nekem annyira hihetetlen! Pár hét és szülők leszünk, a másik szobában ott fog szuszogni egy kis lény, aki a miénk!!!! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Nagy nagy gratula a Kovács családnak Lili és Kata babákhoz!Jó egészséget kívánunk nekik!!! :P

Timi!
Én is sokszor gondoltam Orsiékra az éjjel,hogy mi is lehet most velük és mit csinálnak.Annyira jó nekik,hogy már a kezükbe foghatják és láthatják Csenge babát! :P

Barbi!
Ne legyél már beteg!Gyorsan kuráld ki magad.Orvoshoz mindenféleképpen menj el!!!

Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de mostanában állandóan azt érzem,hogy mennem kell valamerre itthonról mert nemsokára nem tudok menni.Nem igazán értem mi van velem, mert sose voltam az a nagy menőkés! :roll: :shock:
Vendég

Sági!
Én örülök, ha túlélem a napokat! :) De amúgy értem, mire gondolsz. Nekem folyton a nyaraláson jár az eszem... úgy mennék valamerre. Eddig mindig voltunk valahol nyaralni, az idén sem szeretném kihagyni. Bár pici babával nem túl sok lehetőségünk lesz! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Ma megint jó dolgom van, anyósom főz rám! :) (mert beteg vagyok). Csinál tökfőzeléket, nekem csak egy kis feltétet kell összedobnom! :P :P

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?