Jó reggelt!
Orsi! Nagyon sokat gondoltam tegnap rátok, úgy látszik nem véletlenül!!!
Micsoda hírek!!!!!
Nagy-nagy gratula Csenge babához!!!! Sok puszit nektek! És sok-sok tejecskét!!!!
Róki, Lin! Szépek a pocik
Ágiboldi! Neked is kezd izgi lenni
Zabszem márnálam is megvan, pedig nekünk még van időnk
Azt álmodtam, hogy voltam UHon, és azt mondta a doki, hogy hiába van Emma fejjel lefelé, akkor is csaszi lesz, mert túl nagy baba... Ezek után kíváncsi vagyok, hogy ma mit is mond
Mazsi! Én ugyanitt tartottam ebben az időben
Szóal ügyi vagy
Pann! Szerintem ne izgulj a szülésznő miatt! Akikkel eddig találkoztam (mármint nem szülések alaklmával
), mindegyik nagyon aranyos, végtelenül kedves és türelmes volt! Szerintem az ügyeletes szülésznővel és megtaláljátok a hangot ha másképpen nem tudod megoldani! Hogyhogy nem mész már a kórházba??? Nem most jön neked is a CTG? Én pl. ott fogok megismerkedni azzal,akit a dokim ajánlott!
Kami! Jó kis hírek nálad is! Szép súlya van Áronnak, tényleg nem egy óriás bébi
Kíváncsi vagyok, hogy hány cm lesz!
Ágiboldi! Azt mondták a múltkor a kórházban, hogy a nyákdugó lehet színtelen, de rózsaszínes is! Szóval minden OK
Én már nem tudtam jönni tegnap este, mert nagyon szarul lettem
Timi, asszem csatlakozom hozzád
Kapar a torkom, köhögök, fáj a hátam, alig állok a lábamon és ma reggel már hőemelkedésem is volt (37,6)
Borzasztó a közérzetem... Nem is tudom mikor voltam utoljára beteg
Szerintetek elmenjek így az orvoshoz? Nem tudom, hogy fertőző vagyok-e és nem akarok ott a többi kismamira ragasztani semmit! A gondom csak az, hogy most beszélnénk meg, hogy hogyan kell majd a kórházba járnom CTGre, meg már 4 hete nem látott és csak hetente 1x rendel...
A jó hír viszont, hogy megvan a kocsi!!!
Gábor ma már azzal megy dolgozmi!!!