Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam, sajna most sem fogok. Benitől meg kell őrülni, és ezt értsétek szó szerint :cry:

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsi most csak Katának írok.

Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem szeretném, hogy elszállítsák a hozzátartozómat, amíg én oda nem érek.
Persze gondolom nem fél napnyi utazás kell ahoz, hogy elérjetek az otthonba.
Különben meg tényleg nem lehet túl kllemes, hogy ha kimondatlanúl is, de Ők már csak azért vannak ott, hogy meghaljanak.
Szerintem nagyon ronda dolog.
Az én nagymamám otthon halt meg, anyuéknál, és pont mi is ott aludtunk.
Bogika nem volt még 1 éves.
Apuval ketten öltöztettük fel, és nagyon örülök, hogy nem hagytam ki.
Így legalább tényleg el tudtam tőle búcsúzni, és úgy éreztem, hogy mindent megtettem érte ami tőlem tellett.
De már beszéltünk róla mielőtt meghalt, hogy ha véletlenűl nem lennénk ott, anyuék ne vitessék el addig míg oda nem érünk.
Persze mindíg csak úgy beszéltünk a halálról, hogy Ő nem hallja.
Szóval szerintem nem volt igazán etikus amit az otthonban tettek.
Ez az én magánvéleményem, biztosan van aki nem így gondolja.

Különben a mamád mit szólt ehez??

Most megyek visszafekszem az ágyba, mert napok óta lázasan fetrengünk Lilikével.
Bogikám kezdte, aztán Isti, és most mi ketten.
Csak annyira ültem ki, hogy elolvassam a leveleimet, és megnézzem mi van a B.-neten.

Mindenkinek szép napot.
Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Én kismamis topicba szoktam írni,de idetévedtem,és látom,hogy vannak itt olyan mamik,akiknek a gyerekei között nagyjából akkor a korkülönbség,mint a fiam és a kisbabám között lesz.. (bujka, evikismama..). Engem pont ez nyugtalanít egy ideje.. A lányom már 4 éves volt,amikor a kisöccse született. Egyszerű dolgom volt, máramennyire.. Most viszont gondban vagyok, nagyjából a fiam 2. szülinapjára vagyok kiírva. És Ő meglehetősen más,mint a lányom volt.. Ha összebújunk a párommal,csak ha átölel,a Peto azonnal ott terem,és közénk furakodik.. Kicsit félek,hogy a testvérféltékenységet hogy orvosolom majd.. És a mozdulatai, te jó ég! Néha,mint egy kis vizipaci..
Ti ezt hogy oldottátok meg??? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Gigi!

Bocsi, hogy lehagytalak, nem volt szándékos. :oops: :oops:

Isten éltessen sokáig, névnapod alkalmából! :) :)

Sok puszi, Saxi Kép
saxi

Drága Melinda!

Annyira szeretnék segíteni neked, de nem tudom, hogy tegyem.
Sajnálom, hogy még mindíg szenvedtek Benivel.
Mi lehet a gond, nem beszéltél még a dokival?
Nem akarlak idegesíteni, de úgy sajnálom, hogy ennyire kivagy.
Kitartást, és minden jót kívánok Neked.
Sok puszi, Saxi
saxi

Évi!

Nem tudok mást írni.
GYÖNYÖRŰ!!!!! :) :) :) :)

Györesz!

Drukkolok, hogy minden álmod valóra váljon.
Igazán megérdemled.
Gyógypuszik mennek, gyógyulj meg hamar.:) :) :) :)

Fogak nálunk is jönnek egyszerre a négy utolsó.
Már mindegyik áttörte az ínyét, csak még nem egyforma nagyok.

Viszont tegnap este óta annyira köhög éjszaka, hogy szinte semmit nem alszunk.
Már vége lehetne, mert nagyon unom, hogy hetek óta göthös a család.

Most lépek, mert vacsi van.
Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Barbamami!

Nálunk az vált be, hogy bevontam a nagyobbikat mindenbe az első perctől kezdve.
Azt kell tudatosítani, hogy mennyire fontos az ő segítsége, hogy gondozzátok a kistesót, és szerintem nem lesz gond.
Bogika kapott egy bébibabát mielőtt megszületett a Liliána, és míg én a kicsivel foglalatoskodtam, Ő leutánozta a babáján.
Én megúsztam.
Persze most, hogy már nagyobbak vannak vitáik, de már nem kell izgulnom, hogy egy kis hajbakapástól baja lesz a kicsinek.
Ez az én tapasztalatom.
Mással sajna nem tudok szolgálni.

Üdv, Saxi
saxi

Sziasztok,

Vegre van egy kis idom, hogy utolerjem magam a forumok olvasasaval, es talan irasra is van par percem, mivel epp szuleimet farasztja Zolika, nagyobbik fiam pedig Anyosomeknal hetvegezik.
Az eddigi tennivaloim mostanaban kibovultek, mert hetfon kezdte Zolcsi a bolcsodei beszokast, ugyhogy az egesz hetem ingazassal telt el. Eddig ugy nez ki, hogy nem lesz olyan nagy problema a bolcsi-uggyel, siman elenged, ottmarad, igaz, hogy kozben tobbszor megkerdezi, hogy Anya mikor jon, sot ki is nez az oltozoi reszbe, de nem rendez hisztit. Ha pedig egyeb gondja van (vitak a jatekokon), akkor kezelheto, megnyugtathato a lurko. A pelusozast is hagyja mar a gondozononek, ez pedig nagy szam :) A neheze meg a jovoheten jon, mert eddig csak delelott volt ott egyre hosszabb ideig, hetfon mar elvileg ott ebedel, kedden pedig az altatassal is probalkoznak. Na, ez lesz a nehez ugy szerintem.. Na, de majd kiderul, elore nem is akarok rola nyilatkozni :)
Bolcsi elott volt orvosi vizsgalat es statuszfelmeres: 15,5kg es 92cm a dragam :)
Mivel epp ujra egy arcureg-gyulladasban vagyok, nem a legjobb a hangulatom, de ugy nez ki, hogy fogaszati problema miatt lett az egesz, igy a jovohetembe meg ezt is be kell iktatnom, elvileg mar konnyebben fog menni, mert a delelottjeim szabadak es gyermek-mentesek lesznek.
A baba-project elvileg fut, tehat nem teszunk ellene semmit, igy barmikor lehet :) Bar amennyire leterhelt vagyok mostansag, nem csodalkoznek, ha idegi es erzelmi alapon meg nem jonne ossze. Az elozo esetekben mindig jol rahangolodtam az egeszre, igy 1-2 honap alatt meg is lett az eredmenye :D Amint van valami, biztos, hogy elsokent tudni fogtok rola.

Gigi,
Ne haragudj, hogy lemaradtam, utolag is Boldog Nevnapot kivanunk! Kandallotokat en is irigykedve neztem, nekunk sajnos helyhiany miatt nem megoldhato, pedig nagyon tetszenek es olyan hangulatosak. Az ovi, amit neztel, hol lenne? Kozelebb nem talaltatok megfelelot?

Kata,
Gratula Patrik fogaihoz, de meg nagyobb gratula Neked, a szep vizsgaidhoz!
Nagyid esetehez csak annyit fuznek hozza, hogy ilyen esetben nem igazan az eljarassal van gondom, hanem a stilussal, ahogy esetleg eloadjak ezt a dolgot. Jo, lehet, hogy nem minden idos ember ugy gondolkodik, de pl. az en Dedim igenis elore gondolt az ilyenekre, es nem vette zokon az ilyen kerest-kerdest, amikor feltettek neki. Sot, elore tudta, hogy mikor kell felkeszulni az elkoszonesre, sot ezt en is tudtam, hiszen akkor a csaladot hagyrahagyva, egybol leutaztam hozza, amikor megtudtam, hogy rosszul lett.

Saxi,
Jobbulast az egesz csaladnak! Sajnos mi sem usszuk meg kisebb-nagyobb megfazasos betegsegekkel ezt eddigi enyhe telet, most meg a hideg miatt kezdodik minden elolrol.
Liliána szobatisztasága miatt engem is "esz" az irigyseg, Zolcsi is olyan, mint a batyja, eszebe se jut a szobatisztasag gondolata, sot, meg a pelusba vegzett nagydolgat se szokta bevallani. Probalgatjuk pedig a bilit, de semmi eredmeny. Gyuszko is ilyen volt, 2ev3honapos kora korul viszont 1 het alatt nappali szobatiszta lett. Most mondtak a bolcsiben, hogy ok se eroltetik, regen biliztettek a gyerkocoket, de ma mar nem csinaljak. Raer a gyerkoc :? (vagy csak a szulokre bizzak?)

Gyoresz,
Jobbulast nektek is! Latod, mi is elkezduk a bolcsi-csatat :)
Nektek kitartast es sok erot kivanok az elotettek allo lakas-projecthez, nameg oromot, hiszen a hazassag nem lehet meg ez nelkul! :)
Ugy latszik, hogy az arcureg-gyulladas nem csak engem tamadott meg. Aterzem az allapotod, engem jol kiutott. Ma peldaul delutan aludtam Zolcsival, amit sose szoktam, mert nem vagyok nappali-alvo. Azt is tudom, hogy ilyen allapotban dolgozni se konnyu, ugyhogy remelem, hamar meggyogyulsz, vagy azota mar meg is gyogyultal.
Az ijaszatot imadom, az uj ijjamba beleszerettem, es meg eddig jol is dolgozom vele, mert egesz jol lovok, kezdo letemre :) Majd ha keszul rolam kep edzes kozben, felrakom Nektek :)

Melinda,
Itt ultem a gep elott, es percekig csak gyonyorkodtem a lurkoid kepein. Hat gyonyoruek! Nagyon edesek egyutt az agyban. Marcikt eddig is imadtam, de a gyonyoru szemu kistesoja is felkerult a listamra :) Mondjuk az irasaid alapjan angyali arcu kisordog a draga :) Mar gondoltam ra, hogy el kellene menni hozzatok, majd ha az idojaras ujra ho-mentes lesz, akkor esetleg egyeztetunk idopontot, amikor titeket nem zavarunk. Bar lassan hetkozben egyedul leszek, ha Zolcsi beszokasa sikeres lesz:)

Evi,
Valoban buszke lehet a legifjabb gyermekedre, mert tunderi es gyonyoru :) Viszont a nagyobbak se maradhatnak ki a dicseret-hegybol a leirtak alapjan, hiszen akik ennyit segitenek, es ilyen jo testverek, azokra buszke lehetsz, hiszen a te "munkadat" dicserik az o viselkedesuk! Szoval neked is gratulalok a csaladhoz! :)
Remelem, hogy Noemi megmarad csendes, nyugodt babanak, hiszen a pocak-uresseg jelzo bombizest maskepp veszi az ember, ha kozben nincs allando nyafi :) Legalabbis en aldasnak vettem Zolcsi eszik-alszik nappali es ejszakai allapotat, hiszen Gyuszkoval nemritkan hajnali kettokor is setalgattam-setalgattunk...
Ha nagyobb lesz a kisleany, es kevesbe lesz jeges-csuszos az ut, akkor tervezunk egy latogatast, ha nem zavarunk.

Barbamami,
A magam reszerol nem tudok sok segitseget nyujtani, hiszen nalunk nagy a korkulonbseg a lurkok kozott, tehat teljesen mas a szituacio.
Amit Saxi irt, hogy egy bebibabat beszereztek, ezt tobb helyen irjak (bocsanat, hogy idefuzom, de pl. hazikedvenceknel is, hogy hozzaszokjanak a babahoz), hogy jo dolog, elore lehet vele babazni, szituaciokat gyakoroltatni (pl. te epp pelusozod, es ezert nem ersz ra egy kicsit, tehat varnia kell valamire a tesonak). Mondjuk ehhez a te hozzaallasodnak is olyannak kell lenni, hogy ne idegenkedj a jatekbabazastol :) Bavallom, hogy nekem ez nem menne...

Na, kisregenyemnek lassan a vegere erek, igy jar az, akinek het kozben nincs ideje irni-olvasni. Remelem, hogy nem hagytam ki senkit a sorbol, ha megis, akkor bocsanat, mostmar Zolcsi is kezd rangatni, hogy lufizzak vele :)

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Végre végeztem a vizsgákkal,4.2 lett az eredményem,magamhoz képest ez nem is rossz. :D Hála Istennek minden elsőre sikerült,pedig voltak olyan tantárgyak,amin 100 emberől több,mint 60 bukott...
Raul beteg,lázas volt és csúnyán köhög,így suliba is csak szerdán megy majd.Várható,hogy Patrik sem ússza meg. :cry:
Köszi,hogy leírtátok a véleményeteket az Idősek Otthonáról.Értem én is a dolog praktikus oldalát,de szerintem nem túl etikus ebben a formában az egész.Szoktak színházba menni rendszeresen,miért nem lehetett esetleg azt mondani,hogy szeretnének eltenni azokra az alkalmakra mindenkinek ruhát?Vagy mit tudom én,biztosan lehetne ezt másként intézni.
Gyanús volt,hogy Nagyim nem ír levelet,Anyuék mondták,hogy teljesen magába van azóta zuhanva,a többi időssel együtt...

Gigi!
Mesélj az oviról!

Melinda!
Remélem jól vagytok!

Györesz!
Meggyógyultatok?

Saxi!
Sajnálom,hogy benneteket is utolért minden kórság.Jobban vagytok?

Mica!
Ügyes a kis Zolcsi barátom a bölcsival,drukkolok a jövő hétre is.
Tudsz majd mit kezdeni a rád szakadó idővel?? :lol:
Neked is jobbulást!

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Bocsi, ha most nem írok senkinek külön-külön sokat, de nagyon végig sem tudtam olvasni, hogy mit írtatok, csak naggyából vagyok képbe! Mindig mikor elkezdem olasni, akkor jön az ügyfél és abba kell hagynom, otthon meg már nincs net!
Azért egy-két dolog megragadt:

Kata!
Gratulálok a vizsgáidhoz! Raulnak jobbulást!!!!!

Gigi!
Majd írok a végén a lakásról!

Mica!
Hajrá bölcsi!!!!!! Majd írjál róla!!! Na és a képre is nagyon kiváncsi vagyok!

Saxi!
Köszi amiket írtál!

Évi!
Remélem továbbra is minden jól alakul otthon és Te is jól vagy!

Melinda!
Kitartás!!!!!!!!!

Akkor most magunkról pár sort!
Szerencsére sikerült meggyógyulnom és eddig még Norbi sem betegedett le újra, mert kicsit féltem, hogy visszafertőzöm!
Norbi továbbra is hihetetlen kiskrapek, a dumájától teljesen odáig vannak a bölcsis nénik! Egyik nap pl. mesélte a Valinéni, hogy az egyik kislány (Bogi) elkezdte letolni a nadrágját, erre az én fiam: "Nézz már oda Vali, szolj rá a Bogira, hogy ne vetkőzzön, mert libabőrös lesz a combja!" hát meg hasonlók, már 7 vesszakos verset elmond magától, úgyhogy hihetetlen kis okostojás!

A lákásról: február 7.-én írjuk alá az adásvételi szerződést! Pénteken kiválaszottuk a burkolatot, ma megyünk bejelentkezni házasságkötésre, úgyhogy sinen vannak a dolgok! A lakás egy négy lakásos tarsasház a XVII. kerületbe! Az alap egy 52 négyzetméter kulcsrakész, nappali konyha egybe + egy szoba, wc, fürdő, jó nagy terasszal és ehhez tartozik egy szerkezetkész 44 négyzetméter tetőtér!!! Kb. 8 ilyen négy lakásos házikó van egymás mellett, az alsó lakóknak van saját kertje (mi fent lakunk ott a tetőtér a plusz), és ez az egész körbe van keritve, elektromos kapuval, kaputelefonnak és az egész nagyon jó helyen van! Ha hallott valaki a Strázsahegyről, akkor tudja!
Hát egyenlőre ennyi!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Előkerültem én is. Zalakaroson voltunk a hétvégén, ez volt a szülinapi ajándék.

Kata :)
Ejha! Te aztán büszke lehetsz magadra!!! Két gyerek mellett ilyen tanulmányi eredmény!!!! Ha visszamész dolgozni akkor bírni fogod mellette?

Györesz :)
A lakás nagyon jól hangzik!! Esküvői felhajtás nem lesz? Csak sitty-sutty megesküsztök?

Saxi :)
Köszönöm a köszöntést!

Mica :)
Kiváncsi vagyok, hogy Zolika mit fog szólni a bölcsihez ha rájön, hogy ez már mindig így lesz! Kistesó tudni fogja, hogy mikor jöjjön! Jobb is ha vár míg nyugodtabb leszel.

Ovi:
Voltunk kedden megnézni egy magánovit. AZ egyik itteni barátnőm régi kolléganője csinálja. (innen az ismeretség) Már odafelé elborzadtam. Fél óra volt az út, úgy hogy nem volt dugó, baleset, lehetet haladni. Az ovi egy szép családi házban van amit átalakítottak. Az óvonéni helyes volt, a dadus is. Nagyon szépen beszéltek a gyerekekkel. Oli és kis barátnője, Sacika, rögtön el is vonultak játszani. (kb 20 perc múlva hozta Olit az óvonéni, mert már nagyon hiányolt) A lényege az ovinak, hogy ez egy kéttannyelvű, sportovi............ :? Én viszont annak vagyok a híve, hogy egy kisgyerek játszon, legyen sokat levegőn stb.... (Vekerdy fan vagyok) Itt minden délelött edzés van, amit igazi edző tart. A fiúk talajtornáznak a lányok meg balettoznak. Lementünk az edézést megnézni. Oli nagyon élvezte, ugrált össze-vissza. És szerintem ebben ez a lényeg. HOgy össze vissza ugráljon, bohóckodjon. AZ edző viszont osztotta a parancsokat. Gyorsabban, gyorsabban......
Az óvonénik mindent kétszer mondanak el. Elöszőr magyarúl aztán angolúl. A középső csoportra pedig egy ausztrál srác vigyáz aki nem is tud magyarúl :shock:
55 ezer forint a havi díj és olyan túljelentkezés van, hogy csak lestünk. MÁsnap már hívott is a csaj, hogy mondjuk meg, hogy beíratjuk e a gyereket mert egy nap alatt hatan jelentkeztek. Úgy döntöttem, hogy nem fog ide járni Oli. Egyrészt még más helyet meg sem néztem, másrészt nem akarom, hogy egy versenyistálló tagja legyen. Ami nekem abszolút nem tetszett, hogy a kézműves foglalkozás, festés, gyurmázás stb háromnegyed négykor kezdődik csak!!!!!! Én viszont nem hagynám bent a gyerekemet azért estig, hogy játszon is egy kicsit!
Tehát most ohne óvi, majd meglátjuk, hogy mi lesz!

Bocsi ha valakit kihagytam!!!!
Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Hát az ovival teljesen egyet értek Veled! Szerintem is az ovi lényege, hogy sokat játszanak a gyerekek, jól érezzék magukat és egyenlőre ne kelljen megfelelniük ilyen jellegű elvárásoknak, hisz szegények ha kezdik a sulit ott úgy is annyi ilyennek lesznek kitéve! Sőt én megmondom őszintén, hogy még az első osztályos gyerekeket is sajnálom, mert sok suliba úgy kezelik őket mintha hű de nagyok lennének, pedig még akkor is olyan picik!!!! Olyan rövid ideig lehetnek igazán gyerekek!!!!
Tegnap voltunk bejelentkezni esküvőre! Március 3. lesz a nagy nap!
Tanuk lesznek a szülők, Peti testvére és családja, Peti nagypapája. Kb. 15-en leszünk. Házasságkötés után megyünk vacsizni egyet és ennyi!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Végre nem vagyunk egész nap ágyban, így tudok egy pár sort írni.

Gigi!

Igazad van, szerintem is az ovi az egyetlen lehetőségük a mai gyerekeknek, hogy igazán gyerekek legyenek.Ha már ott is ilyen követelmény hegyek vannak, teljesen kimarad az igazi játék az életükből.
Persze otthon is játszanak, de az mégsem ugyan az mintha egy csomó vele egykorú gyerkőccel rohangál, és egyéb dolgokat művel.

Györesz!

Jujj de izgi, már nagyon várom a részleteket.(ruha, nászéjszaka, nászút...??????):):):):)

Most megyek ebédeltetni.
Mindenkinek szép napot, puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Próbálok írni, de nem tudom, mikor kell abbahagynom...

Saxi!
Dehogy nézlek hülyének az ágy helye miatt, már mi is gondoltunk rá, de sajna annyira nehéz helyzetben vagyunk ebben a kis lakásban (csak nekünk kicsi, a 110 nm után!), mert a bútorainkat nem ezekhez a méretekhez igazítottuk. Sajna annyira ki van centizve az ágy helye, hogy sokat nem tudunk változtatni a dolgon. Beni a nagy szobában alszik velünk, Marci pedig a félszobában. Marcihoz semmiképpen nem akarjuk berakni Beni ágyát, mert félő, hogy az Ő kitűnő alvókáját is elrontaná, állandóan felverné, meg ugye Marcival is az Ő szobájában tudunk játszani, az összes játéka ott van.
Egyébként annak ellenére, hogy minden ki van centizve, még megpróbáltunk a múlt héten egy másik variációt, de nagyon zavaró volt a számomra is (szinte az ajtóba került az ágy).
Sőt ha visszagondolok, Anyuéknál sem képes aludni, ott is próbálkoztunk Vele már jópárszor, de az eredmény sajnos siralmas :cry:
Köszönöm, hogy próbálsz nyugtatni Marci viselkedése miatt :wink: Tudom én, hogy Nekik is nehéz ez az időszak, de azért nem gondoltam volna, hogy ennyire nem lesz hozzá türelmem és ennyire fog idegesíteni a konokságával, ellenkezésével, nemevésével stb.
Lilike nagyon ügyes szobatisztaság terén :D Gratula a 20 fogas Tündérkének :D Remélem teljesen meggyógyultok és most már jó hosszú időre elkerülnek Benneteket a betegségek.

Gigi!
Köszönöm az érdeklődést és jó volt beszélgetni, ha csak egy kicsit is :wink:
Olika mikor hagyta abba ezt a rapszódikus viselkedést, mikor lett ilyen jó gyerek? A remény hal meg utoljára, de nem tudom, meddig kell majd életben tartanom :lol:
Kanapé: ne tessék idegelni!!! :evil: A huzata szerinted tisztítóban tisztítható? Van valami tiltás a huzaton? Hazavittétek már az újat?

Kata!
Gratulálok a szuper eredményedhez!!! Hihetetlen, hogy ilyen klasszul meg tudtad csinálni a két gyerek és a háztartás mellett!!! Minden elismerésem :D
Vasszög :lol: Sok tejem nincs, épp elég Beninek, viszont az szerintem jó tartalmas, zsíros lehet. Mással nem tudom magyarázni, hogy már 8600-8700 gramm körül van (3610 grammal született). Viszont sokkal hosszabb, mint Marci volt, így jól eloszlik Rajta.
Gratula a fogacskákhoz!!!
Raulnak jobbulást, és drukkolok, hogy Patrik megússza!!!

Györesz!
Hú, Nálatok aztán pörögnek az események! Nagyon örülök Nektek :D A részletekre én is nagyon kíváncsi vagyok ám, ha időd engedi.
Már épp hiányoltam a lakásrészleteket, de most olvasom. Tényleg jól hangzik, hisz ha a tetőteret is megcsináljátok, akkor 96 nm-es lesz az egész. Ugye? Sok sikert hozzá és legyetek benne nagyon-nagyon boldogok. Annyira izgalmas az egész, ugye?! Én annyira élvezem az új házzal kapcsolatos dolgokat (burkolat, ajtók, konyhabútor, egyéb berendezés stb.), mert eddig bármennyire is laktam valahol, de abba nem volt beleszólásom, hogy milyen is legyen.
Valahogy én is így voltam vele tudatalatt, hogy nekem csak fiaim lehetnek. Ezt az érzést tényleg nem lehet megmagyarázni.
Remélem, Te is teljesen meggyógyultál Norbikához hasonlóan. Most olvasom, hogy igen :D
Nem semmi Norbika! Miket dumcsizik :lol: És tényleg nagyon okoska!!!

Évi!
Nem tudom, hogy tudsz-e mostanság olvasgatni...
A szopi megyeget, nem egyszerű Beni sem, de próbálom elfogadni. Azért sajnos néha még elég nehezen viselem, elsősorban az esti, lefekvés előttit, mert az akkori szopihoz még tartogat kisebb-nagyobb cirkuszokat :?
Az épülő házikónkban már a festő dolgozik, javítgatja a vakolást, festeget, aztán még fűtés- és villanyszerelés jön. Elméletileg március végére meg lesz a lakhatási, de mi csak május magasságában költöznénk. Már nagyon várom.
Remélem Veletek is minden rendben, Noémi pedig még mindig tündérjó baba :D De egy ilyen tündérszép kislány csak jó baba lehet :D
Nagyon örülök, hogy Rolcsi tökéletes bátyus :D Ugye milyen édes, ahogy közeledik a Hugicájához :D Meg tudnám ilyenkor zabálni őket.
És ide a végére hagytam: gyönyörű kislány Noémi!!! Ilyen pici babát még nem is láttam ennyire kisimult és csodaszép vonásokkal :D
Te hogy vagy? Hidegrázás, gyomrod? Remélem minden rendben! Ha kis időd engedi, akkor írj pár sort magatokról. Tudom, hogy nem könnyű, hisz én is alig tudok ideülni...

Mica!
Hú, már Ti is bölcsibe szoktattok? Izgi :D és nagyon klassz, hogy Zolcsi ilyen klasszul veszi az akadályokat. Hogy sikerült az ott ebédelés és az alvás?
Szép súlya van Zolcsinak! Sajnos Marci nagyon nem eszik és stagnál a súlya, sőt...
Gyors gyógyulást az arcüreggyulladásból!!! A babaprojecthez pedig drukkolok! Minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek :wink:
A látogatást majd egyeztetjük. Nem lerázni akarlak, csak mostanság az idegeim eléggé cafatokban lógnak, de amint helyrerázódunk, megbeszélünk valamit. Na meg majd ott lesz az új ház, oda mindenkit szívesen látunk majd! :wink:

Barbamami!
Nálunk szerencsére semmiféle féltékenység nincs, semmi jelét nem észleljük, remélem később sem fogjuk. Próbáltuk idejében felkészíteni Marcit az öcsike érkezésére, már a pocakommal is "beszélgettünk", simogattuk. Ahogy én Beni születésekor a kórházban voltam, Marci kapott egy babát, valamint egy nagyobb ajándékot (hintalovat), amit az Öcsike "hozott neki" :D Így próbáltuk közelebb hozni hozzá Benit. Ahogy hazamentünk Benivel a kórházból, azonnal próbáltam a lehetőségekhez képest (Marci 20 hónapos volt akkor) mindenbe belevonni (hozta a pelust, popsitörlőt-krémet, sőt még kenegette is Beni popsiját). Most már ezek a popsis dolgok már nem olyan izgik Marcinak, de már teljesen természetes számára, hogy Beni is itt van Velünk és egyszerűen imádják egymást!!! És meg kell, hogy jegyezzem, hogy Marci sem akaratgyenge gyerkőc és ennek ellenére klappolnak a dolgok. KOP-KOP!!!
Kívánom, hogy Nektek is ilyen jól sikerüljön a testvérek "összeszoktatása". A pocakosság további időszakához pedig jó egészséget és erőt Neked! :D

Mindenkinek köszi, hogy próbál nyugtatni Marci viselkedése kapcsán. De gondolom sejtitek, hogy az nem nyugtat meg egy percig sem, hogy más gyerkőc is rossz, ettől én még sajnos kikészül Tőle :cry: Tudom, hogy most hülyének néztek, de nekem már az is megfordult a fejemben, hogy talán hiperaktív... - úgy az egész napi viselkedése kapcsán már néha csak erre tudok gondolni. Egy darabig szépen viselkedik és mintha egy gombot nyomnának meg rajta, jön a csapkodás, akaratoskodás, cirkuszolás. Két napja a cirkuszok száma a végtelenhez közelít :cry:

Beni alvásával már én is gondolkodtam - Saxi is javasolta (Saxi! Nem ijesztgettél.) -, hogy elvinném orvoshoz. Sajnos a gyerekdokink egy kalapnyit ér, de annyit azért megérdeklődök tőle, hogy a Madarász Kórház alvásambulanciájáról mit tud. Egyáltalán ilyen pici babával érdemes-e menni.
Beni egyszerűen nem tud aludni. Rajtam alukál, akár fél órát is, aztán ahogy beteszem az ágyba 5-10 perc után általában felkel. Azért persze előfordul, hogy többet alszik, de ez nagyon ritka. Iszonyatosan fárasztó, hisz semmit nem tudok pihenni és mivel egész nap alig alszik (több részletben 1-1,5 órát, ami félévesen iszonyatosan kevés), egész nap nyűgös, sőt estére már cirkuszol. Sajna mire Gábor hazajön, csak a nyűgös Benivel találkozik :cry: Beszélgetni szinte nem is tudok Gáborral, mert ahogy hazajön, akkor próbálok 2 óra alatt (fürdetésig) "tüzet oltani", pakolni, rendet rakni, mosogatni, mert ezekre napközben semmi esélyem. Aztán fürdetés, szopi (kisebb-nagyobb cirkuszokkal), aztán Beni álomba ringatása, majd újabb szopi, ha a ringatás nem jött be, így talán 10 óra tájékán ágyba "imádkoztuk" Benit. Marci mindeközben hússzor behív minket a szobájába, mire elalszik. Ha már mindeketten alszanak (Beni velünk egy szobában van, másra nincs lehetőség), akkor szinte meg sem merünk szólalni, meg akkor már olyan hullák vagyunk, hogy mi is zuhanyzunk és zuhanunk az ágyba. Ha nem lenne előttük az üdvözítő megoldás, a nagyobb lakás, Beninek a külön szoba, már szerintem bekattantunk volna. Hétvégét próbáljuk - már amennyire tudjuk - kihasználni a beszélgetésre.

Ja és azt el ne felejtsem, hogy Marci is elkezdett dumálni. Szinte már mindent mond utánunk, úgyhogy rendesen oda kell figyelnünk, mit hagy el a szánk :wink: Persze még nagyon sok minden kizárólag számunkra (Gábornak és nekem) érhető, sőt néha én is barkóbázok, hogy mit is mondott (elég sikeres vagyok ezen a téren :lol: ). Na azért annyira még nem ügyes, mint Norbika, de bízom benne, hogy ez is hamarosan eljön.

Bocsi, ha sokat negatívkodtam, de sajnos elég negatív is vagyok mostanság :cry:

Ezt a hsz-t két este írom és most talán el is tudom küldeni. Remélem legközelebb kisebb időt fogok kihagyni, ami azt is jelenti,hogy javulnak nálunk a közállapotok. Biztos, hogy akartam még írni Nektek, de örülök,hogy ezt is összehoztam.

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Megint én :lol:

Györesz!
Ha jól emlékszem Norbika már kapott Béres cseppet az étvágyára, ugye? Gondolom, a dokinénitekkel megbeszéltétek, mivel a dobozán is rajta van, hogy 20 kg alatti gyermekeknél az alkalmazásról dokkerrel kell beszélni. Na a miénk nem sokat ér, inkább a Te tapasztalatodra, infodra lennék kíváncsi, ha megosztanád velem. Köszönöm!

Vagy ha bárki másnak van infoja Béres csepp gyerekeknél étvágytalanság miatti alkalmazásáról, azt nagyon megköszönném :D

Beni fürdetése alatt ma Marci bepelusozta a FP beszélő kutyusát és nem csak úgy immel-ámmal, hanem rendes popsitörlővel kitörölte a popsit, kenegette (volna!) popsikrémmel és Gábor szakszerű segítsége mellett Pampers pelus is került rá. És utána persze meg is fürdette "vízben" és "habzott" a haja :lol: Na és a ráadás, az esti szopi volt :oops: , "CICI-CICI" felkiáltások mellett, bölcsőtartásban, textilpelussal a kezén etette a kutyust. Mondanom sem kell, hogy Gáborral olvadoztunk :D

Apropó Pampers pelus! Ha valaki még használ a gyerkőcnek és semmiféle akcióra nem gyűjtögeti a vonalkódokat, akkor én köszönettel elfogadnám :oops: Ha lenne, akkor a 4-es méretű jó nekem. Csak azért merem feltételezni, hogy valakire még jó ez, mert bármennyire elsősorban Benire használom, Marci is ezt kapja napközben, simán jó rá.

Rossz hír: Beni szokásához híven még vergődik az ágyában egy közel 1,5 óra hossznyi szopi+ölben alvást követően :cry:

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide pofátlankodom de Giginek szeretnék segíteni!

Gigi!

A tesómék is ott laknak ahol Ti és neki van egy 1,5 éves kisfia kénytelen volt beadni bölcsibe ő is sokat keresgélt aztán talált egy elég jó megoldást!
Bár az utazás itt is meg van kb 20 perc kocsival, ja és természetesen fizetős de elég klassz hely nem csak pici gyerekeket vesznek föl nagyobbak is vannak.
Azt hiszem www.csana.hu (családi napközi) egy család csinálja és nagyon nagyon aranyosak a gyerekekhez tényleg egész nap csak velük foglalkoznak!
Ők főznek rájuk, ha nagyon korán érkeznek a gyerekek a szomszédban lakó nagymama ölében ülve vár a többiekre , egy családi házban van kialakítva az egész!
Szóval a tesómnak nagyon jó tapasztalatai vannak!
Remélem tudtam segíteni!

Engem viszont érdekelne az az immunerősítő amit a kisfiadnak adsz!
Az én kisfiam is kruppos és sajnos minden vírust benyel így megpróbálkoznék vele hátha beválik!

Előre is köszi!

Sziasztok!

Hajni
milcsi

Sziasztok!

Hajni! :)
Köszönöm, hogy próbálsz segíteni, de sajnos a www.csana.hu oldalon nem találtam semmit erről az "oviról". Tudnál esetleg valami konkértumot mondani vagy hol keressem.
Immunerősítő: Aloe vera gélt adok már Olilnak egy éve. Ízesített, barackos változatot, minden nap, kb fél decit. Két éves korától pedig kapja a multi kids nevű vitamint is. Mind a kettőt a Forever living forgalmazza. Általam nagyon utált, üzletkötős rendszerben. Viszont én azt tapasztalom, hogy nagyon jó. Olivérnek tavaly télen volt kb. 3 krupp rohama (a gél kifejezetten jó a felsőlégúti megbetegedésekre), tüdőgyulladás és fosós-hányós vírusa. A végén már nem mentünk emberek közé mert rögtön beteg lett. Ezen a télen egy hét volt mikor folyt az orra de se hőemelkedése nem volt, se nem köhögött. Ha módod van rá, próbáld ki!

Melinda! :)
De jó, hogy tudtál írni!!!!!! :D :D Most csak neked írok mert lassan ébred az öregfiú!
Rapszódikus viselkedés: szóval mielött még valami angyalkának hinnétek Olit, Ő is emberből van. Gyerekemberből. Ő elkeseredni szokott. Példáúl tegnap mondtam neki, hogy apa hoz neked kubut. Na az apja persze nem hozott, Oli szegény nagyon elkezdett sírni. Annyira, hogy az apja inkább elmenekült a boltba kubuért! :lol: De abszolút el lehet terelni a figyelmét, meg lehet vele beszélni a dolgokat. Eléggé partner szerencsére.
Remélem vagyunk olyan viszonyban, hogy nem sértésnek veszed majd a soraimat, hanem a segítő szándékot fogod belőle kiolvasni.
Szerintem Marcit nem éri elég inger. TUdom, hogy baromi nehéz lehet két kis gyerekkel egész nap együtt lenni. Nem is hasonlíthatom magunkat egymáshoz mert egyrészt nekem csak Oli van, másrészt nekem van segítségem.
Én elég sokat viszem Olit. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ma példáúl két és fél órát voltunk kint. Elmentünk a játszótérre ahol találkozott vele egykorú kislánnyal (szerintem ez baromi fontos), közben elintéztem egy-két dolgot (dm, patika) Ezt a két és fél órát aktívan végig mozogta: motorozott, csúzdázott, hintázott. Jó levegőn voltunk. Épp tengap olvastam, hogy egy ekkora gyereknek napi 3-4 órát kéne mozgással töltenie a friss levegőn...... :shock: Ez tavasszal és nyáron még össze is jön, télen nem nagyon.
Baromi jól lefáradt most az igazak álmát alussza. Ha felébred és még nincs sötét, elmotorozunk a kisboltba tejért.... Közben megbeszéljük az élet dolgait. Tehát az, hogy fizikálisan nincs lefáradva simán okozhatja a hangulatváltozásait. Ezekben a kis törpékben annyi energia lakozik, hogy azt valahol le kell vezetnie. Érden ki tudtatok menni a kertbe, most ez nincs. Szerintem ha beköltöztök az új házba, ahol lesz szabad tér ahol rohangálhat, sokkal könnyebb lesz vele. Esetleg próáld meg valahogy beiktatni a baba klubbot. Hagyhatnál otthon lefejt tejet, hogy Beni bébi ne haljon éhen. Tuti jó érzés lenne Marcinak, hogy egy fél óra csak róla szólna. Rólad nem is beszélve, hogy nem kéne azt nézni, hogy épp ki akar a melleden lógni :wink: Beni viseld dolgaihoz tanácsot nem tudok adni, én abszolút csődtömegnek érzem magam bébi Olival kapcsolatban! :?
Kanapé: Múlthéten meg jött az új. Nekem nagyon tetszik, szép! A régi huzatán annyi van, hogy 60 fokban mosható, viszont nem lehet centrifugázni!!!!!! :shock: De hát gondolhatod, hogy azért ez egy vastag anyag, ha nincs kint 40 fokos nyári hőség nem tudom elképzelni, hogy hogyan tud megszáradni magától?? :shock:

Megyek mert még vasalnom is kéne........ :(

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

Bocsi rosszul emlékeztem www.csana-info.hu ők Pesterzsébetre járnak Csipet Csapat a neve!
Köszi az aloe infót, mindenképpen megpróbálom mi tavaly még kórházban is voltunk a kruppal olyan erős rohama volt a kisfiamnak!
Az idén szerencsére elkerült minket, de ezen kívül minden elkapható kósza vírus átment rajta szóval szeretném ezt kipróbálni mert sokkal jobb lenne mint gyógyszereket enni!

Köszi!

Hajni
milcsi

Sziasztok!

Gigi!

Bocsi rosszul emlékeztem www.csana-info.hu ők Pesterzsébetre járnak Csipet Csapat a neve!
Köszi az aloe infót, mindenképpen megpróbálom mi tavaly még kórházban is voltunk a kruppal olyan erős rohama volt a kisfiamnak!
Az idén szerencsére elkerült minket, de ezen kívül minden elkapható kósza vírus átment rajta szóval szeretném ezt kipróbálni mert sokkal jobb lenne mint gyógyszereket enni!

Köszi!

Hajni
milcsi

Sziasztok!

Hol vagytok? Jó, tudom, hogy én sem írok sokat. Elég szomorú vagyok, mivel a Beni-féle topikban egymás hajának estek a csajok, és valahogy annyira rossz ezt látni és kedvem sincs írni oda :( Persze, Ti sem hiánypótlásnak kelletek, csak jó, hogy mi legalább több év távlatából is összetartunk (persze a mi topikunk sem makulátlan :wink: ) Na jó, inkább abbahagyom, mielőtt "veszélyes" vízekre eveznék...

Gigi!
De ugye azért nem tartasz teljesen csődtömegnek? Tudom, hogy nem, csak annyira nehéz ez az egész a két gyerekkel. És lényegében én érzem magamat egy hatalmas csődtömegnek :cry:

Most megyek zuhizni, mert iszonyatosan fáradt vagyok. Holnap próbálok írni (remélem a Srácaim is támogatnak majd ebben).

Mindenkinek szép vasárnapot!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nem túlzottan ragyogó a kedvem,ezért nem jöttem,és igyekszem a házimunkában is utolérni magam a következő hajrá előtt.

Melinda!
Tudom,nem vigasztal,de én nagyon sokszor érzem a gyerekekkel kapcsolatban,hogy megállt a tudomány és csődtömeg vagyok.Sok dolog másképp működik,mint ahogy az ember elképzelte,rácáfolnak minde teóriára. :roll: A nemalvós baba-helyzetet teljesen átérzem,mindkét fiam ilyen,Patrik még mindig ébred éjjelente...
Vígasztaltak ismerősök,hogy gondoljak arra,ez átmeneti időszak,hamarosan könnyebb(más)lesz Velük.Ezt tudom csak én is mondani.És írj,ha tudok segítek. :wink:
Gratulálok megeredt nyelvű Marcikához! :D
Sajnálom a másik topikot,emlékszem,engem eléggé megviselt,mikor itt volt zűr. :cry:

Gigi!
Egyetértek a véleményeddel:egy bölcsis,ovis kicsinek játszania kell és nem vezényszóra talajtornázni!
Van újabb fejlemény ovi-ügyben?
Éviék hogy vannak?

Györesz!
Március 3...közel van. :D Milyen ruhád lesz?Én kosztümben voltam(örültem,hogy belkeférek nagy pocakkal)Polgári lesz csak?
Úgy örülök Nektek! :D
Norbika hogy van?Nagyon bírom a dumáját! :wink:

Saxi!
Nálatok mi újság?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Melinda :)
Hát Te tiszta hülye vagy!!!!! :D :D :D :D Miért lennél Te csődtömeg?? Lehet, hogy magad annak érzed, én nem így látom! Én a helyedben már rég megmakkantam volna. Már többször írtam, hogy csodálom a többgyerekes anyukákat. Főleg ahol ilyen pici a korkülönbség!! Remélem, hogy nem a soraimból vontad le ezt a következtetést!! :?
Rinyus, ha nem hagyad abba a magad becsmérlését, oda kell, hogy menjünk Olival! Aztán jól ellátjuk a bajotokat! :D Oli úgyis állandóan azzal zaklat, hogy Marcihoz akar menni!
Az tartsa benned a lelket, hogy nemsokára itt a tavasz, költöztök és mindenki meg fog nyugodni!
Katának meg abszolút igaza van, hogy annyiféle teoria van. Én is egy csomó mindent elképzeltem, hogy mi hogyan lesz, mit fogok csinálni. Most meg azt mondom, hogy régen elveim voltak, most meg gyerekem :D :wink: Basszus ha Te csődtömeg vagy, akkor én mi voltam mikor depresszióm volt?? Arra már szavakat sem találok! :roll: :roll: Én még a gondolatától is megrémülök, hogy lenne most itt egy kisbaba....... Te meg már mióta csinálod. Ne legyél ilyen szigorú magaddal!!! Ja és nyugtass meg, hogy nem haragudtál meg!!!!

Évivel egyik nap beszéltem. Jól vannak, bár Noémi kezdi felfedezni, hogy milyen szép hangja van! :D A beetetésnek vége :shock:
Ovi: marad Oli itthon még egy évet. Helyi oviba nem veszik föl, a világvégére elhordani nem akarom. Úgy tervezem,hogy majd sokat fogunk jönni-menni. Aztán jövő összel már tutira fel kell venniük itt is meg hátha addig valami új ovi is lesz. Addig meg tanulmányozom az itteni ovikat.
JObb már a kedved?

Hajni :)
Köszi az infot. A csipetcsapatot már én is néztem. Az egyik ismerösőm fia jár oda. Ő meg van velük elégedve. Viszont egy másik lány pont az ellenkezőjét mondja, hogy nem szimpatikusak neki stb... Bár tudom, hogy mindenkinek más a fontos így csak személyesen tudok meggyőződni róla, hogy nekem tetszik e vagy sem. (vagyis Olinak tetszik e)

Györesz :)
Mindjárt férjes asszony leszel! :D

Hétvégén voltunk Maszkabál koncerten. Oli annyira helyes volt ahogy megbűvölve nézte! És nagyon lelkesen tapsolt is. :D Holnap meg megyünk a Közlekedési Múzeumba. Remélem ilyen jó idő lesz mint most, mert akkor utána még sétálunk egy nagyot a ligetben.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak egy percem van, de szerintem ezt már megszoktátok. :lol: :lol: :lol:
Jobban vagyunk, Bogika már ovizik.

Melinda!

Giginek teljes mértékben igaza van.
De megértelek, néha én is úgy érzem mintha semmire nem lennék jó, de aztán megint összekapom magam.
Arról pedig amit Gigi írt, hogy régen elvei voltak, ma meg gyereke, eszembe jutott egy mondás.
Múlt héten kaptam "emilben", és ez volt a hét mondása.

"Fiam, az elvek olyanok mint a fing, tartja az ember amíg tudja!"

Szerintem ebben nagy igazság van, úgyhogy ne rágd magad.:):):)

Most rohannom kell.
Mindenkinek szép estét.
Sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Csak egy percem van, de szerintem ezt már megszoktátok. :lol: :lol: :lol:
Jobban vagyunk, Bogika már ovizik.

Melinda!

Giginek teljes mértékben igaza van.
De megértelek, néha én is úgy érzem mintha semmire nem lennék jó, de aztán megint összekapom magam.
Arról pedig amit Gigi írt, hogy régen elvei voltak, ma meg gyereke, eszembe jutott egy mondás.
Múlt héten kaptam "emilben", és ez volt a hét mondása.

"Fiam, az elvek olyanok mint a fing, tartja az ember amíg tudja!"

Szerintem ebben nagy igazság van, úgyhogy ne rágd magad.:):):)

Most rohannom kell.
Mindenkinek szép estét.
Sok puszi, Saxi
saxi

Saxi :D

[quote]& írta:quot;Fiam, az elvek olyanok mint a fing, tartja az ember amíg tudja!"

Ez halálos!!! :D :D :D :D :D
Örülök, hogy jobban vagytok!

Felhívtam Melindát mert mardosott a lelkiisemert... Nem haragszik rám... huhhhh :D :D

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
:lol: :lol: :lol: Huhh, persze, hogy nem haragszom Rád!!! Miért is kéne???????????!!!!!!!!!!! Csúcs egy csajszi vagy, az biztos :wink:
Köszönök mindent!!!

Saxi, Kata!
Nektek is köszönöm a támogató, bátorító szavakat! :D

Saxi!
Tök jó, hogy nem betegeskedtek már :D

Kata!
Remélem a kedved azóta már jó! :D

Szeretnék rendesen is írni, de mint rendesen, Benikém most nem hajlandó normálisan enni (nem sír, inkább az ujját szopja, mint a cicit :roll: ), viszont alszik. Ki érti ezt a gyerököt?! Én biza nem! :?

Na pusz és majd jövök!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nagy a csend... :roll:
Nálunk a szokásos,kedvem változatlan,remélhetőleg nem marad így.
Fiúk újabban püfölik egymást,jobban mondva Patrik Rault. :shock: Megy a balhé állandóan. :?
Raullal a suliban ismét jó kis dolog történt:az egyik osztálytársa fojtogatta,szerencsére egy másik kisfiú nyakon vágta az illetőt,így tudott Raul szabadulni.Elsősök....
Gyanús,hogy Patrik arcán ekcémás folt van,száraz,piros és nem használnak a kencék.

Melinda!
Marcika bőre milyen most?Mi az,ami beválik?
Fiúk étvágya javult?
Remélem Beni maradt az alvós változatnál.
Ház hogy áll?

Gigi!
Közlekedési Múzeum és a Liget megvolt?
Remélem az ovival minden jól megy majd,most akkor még babázhatsz. :D
Angol?
Éviéket puszilom.És nagyon örülnék újabb képeknek a kis hercegnőről. :wink:

Mica!
Hogy vagytok?Milyen a bölcsi??

Saxi!
Ez a mondás csúcs!! :lol: Két napig jó kedvre derített,mikor eszembe jutott!
Remélem jól vagytok!

Györesz!
Tudom,hogy kevesebb az időd,de majd írj légyszi pár sort!Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Gyorsan csak pár sor, bocsánat, ha nem egyesével, és nem mindenkinek...

Bölcsi: Eddig jól működik a dolog, bár múlthéten aggódtam miatta, mert a beszokatás 2. hetében más volt délelőtt, mint előző héten, és reggel másképp kezelte az elválást, így volt némi nyafi, de megoldódott, helyrerázódott Zolcsi. Az alvás miatt aggódtam a legtöbbet, mert az csak anyával (ritkán apával) és kézelfogva ment. Képzeljétek, egy nyafi nélkül, szépen, ügyesen és szinte teljesen egyedül alszik el a bölcsiben! Jókat eszik, alszik és semmi baja nincs az egésszel. Reggelenként már megszokás, hogy legalább egyszer elmondja, hogy: "Nem játszok sok babákkal", de simán vetkőzik, öltözik és szó nélkül megy be:) Igaz, hogy némi állatsereglettel, mert az alváshoz szükséges plüssnyuszi, és egy műanyag kacsa szükséges a kezébe, cumi a szekrénybe, hogy alváshoz meglegyen, de ez legyen a legnagyobb problémám :) (Reggelente jól nézek ki, kabátom zsebe tömve ezekkel... :D)

Gyuszkó készül a farsangra, gyárthatok teknősbéka-páncélt :) Még jó, hogy a korábbi tervén változtatott, mert törhetném a fejemet egy jó sünijelmezen :)
Nagyon ügyes "agyilag", most csak a türelmét és a monotonitás-tűrését kell fejlesztenünk, mert ez miatt aggódnak az oviban, hogy a sulit bírni fogja-e. Lesz majd egy felmérése, hogy iskolaérett-e, ezt muszáj, mert május 31 utáni születésű.

Melinda,
Ne parázz! :) Sajnos a 2 lurkó egyszerre, nameg a majd' egész napi velük egyedüllét sajnos ilyen érzelmi és gondolati utakra vezeti néha az anyukákat. Ha Gyuszkó nem lett volna ovis és nm lett volna a munkám, hát én tuti bediliztem volna... Most se egyszerű, mert egyszerűen pörögnek a fiúk, és este már igencsak lelakják az agyunkat :) Zolcsi meg aztán nagyon rafinált, tudja, hogy miként lehet manipulálni a családot. Nameg szövege is olyan van, hogy csak dőlünk tőle:) Szóval fel a fejjel, reméljük hamarosan itt lesz a tavasz, és nem leszünk ilyen fáradtak sem :) Pozitív életszemléletemből nagy adagot küldök neked! :)

Gigi,
Mentek a Közlekedés Múzeumba a Thomas kiállításra?:) Minden reggel eszembe jut Oli, mert a fiaim se haladnak addig, amíg a mesét nézik a Minimaxon.. :)

Saxi,
Örülök, hogy jobban vagytok!
A mondatodat meg eltárolom, nagyon jó! :):)

Kata,
Fiúk viselkedése ismerős, valahogy nálunk is ez megy... :?
Sikerült azért kicsit pihenned a tanulási szünetedben?

Györesz,
Sok-sok energiát küldünk a szervezésekhez, ügyintézésekhez! Norbika mit szól az újdonságokhoz?

Évi,
Sok puszi nektek, remélem jól vagytok mindannyian!

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok,

Közben eszembe jutott Zolcsi egy-két beszólása, megosztom veletek:
Szüleimnél voltunk és az esti fürdéshez készültünk, csak a fiúk valahogy nem akartak elindulni. Ekkor rájuk szóltam, hogy elég legyen, irány fürdeni. Zolcsi visszaszólt: "Anya, neked itt nincs kádad, csak otthon, így te ne szólj, hogy menjünk fürdeni, itt Mamának van kádja!"

Barátnőmet fuvaroztuk autóval, mert hentestől vett sokféle dolgot (taxiszolgálatot nyitok már itt Albertirsán..:D). Amikor megpakolva beszállt barátnőm az autóba, Zolcsi kérdezte tőle: "Mit vettél Beus?" Mondta a barátnőm, hogy kolbászt (jó illata volt, házi készítésű, füstölésű darab volt). Zolcsi csendben ül, majd amikor a barátnőm házához értünk, akkor mondja, hogy ő is kiszáll. Kérdezem, hogy miért? Zolcsi válasza: Segítek Beusnak megenni a kolbászt!" :)

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Szia Mica!

Jó,hogy írtál! :D
Örülök,hogy Zolcsi ilyen ügyes a bölcsiben!!!!Az aranyköpésein pedig lehidaltam. :lol:
Figyu,holnap nőbuli lesz Pilisen,vacsival+vetkőzőfiúkkal. 8) Nincs kedvetek megszökni és csatlakozni a barátnőddel??

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata,

Sajnos a vetkőzőkről lemaradok, mert kb. 2 óra múlva megyek Anyukámékhoz újra, mert febr. 15. az Apukám adóbevallásának a határideje, és az elektronikus elkészítés és beküldés még mindig az én segítségemmel megy.
Ezt most sajnálom :( :( , hogy nem jön össze, mert valami ilyesmin törtem már a fejem, hogy bulizni kéne egyet együtt.

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok! :D

Mica :)
Zolcsi dumája tényleg hihetetlen! :lol: :lol: Kolbit Oli is imádja, ő is segített volna Beusnak! :wink:
Csak jövőhéten lesz a Thomas kiállítás, de hát a béna anya!! Pedig még be is írtam jövőhétre a naptáramba,de mindegy....
Nagyon jól éreztük magunkat, ajánlom mindenkinek! Majdnem három órát bent voltunk. Van több terepasztal ami nagyon tetszett Olivérnek. Mondta,hogy akkor most én vegyek neki ilyet! Én meg mondtam, hogy majd kisfiam ha 40 éves jólkereső bácsi leszel, veszel magadnak! :wink: (egy mozdony 40 ezer forint) Utána még sátáltunk és játszótereztünk egy nagyot. Ki is dőlt rendesen a nagyfiú!

Épp egyik nap jutott eszembe, hogy régen milyen jókat röhögtem az írásaidon! Hiányzik ám!! Remélem,hogy hamarosan jobb kedved lesz!
Folytogatás....... :shock: Rossz belegondolni is , hogy az a 6 éves gyerek aki elkezdi folytogatni a másikat, mit láthat otthon..... :cry: Borzasztó ez az iskola.... Raul, hogy vészeli át az ilyeneket? (bár ahogy olvasom Patrik edzésben tartja.. :wink: )

Örülök, hogy jelentkeztél! :wink:

Szerencsére mi jól vagyunk. Délelött egy bölcsiben voltunk, ahol van egy külön terem ahová be lehet menni, elözetes bejelentkezés alapján. Olikám kijátszotta magát, most durmol.
Megyek, mert egy halom vasalatlan vár rám!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Köszönöm Nektek, hogy bátorítotok, próbáltok vígasztalni. Néha egész jól elvagyok velük (pl. egyikük alszik :lol: ), de van, hogy keresem, melyik ablakon ugorhatnék ki :?

Kata!
Ha Patrik ébred, akkor sírva ébred, vagy mit akar? Inni? Összebújni? Marci csak nagyritkán művel ilyeneket. Általában sírva kel, valszeg rosszat álmodik, meg amikor ezek az őrült szelek voltak, a redőny zörgésére ébredhetett és megijedhetett.
Marci bőrére Elocomos krémet használtunk. Szerencsére már elég ritkán jön ki rajta az ekcéma, annak ellenére is, hogy tél van. Remélem ez így is marad.
Az étvágya még mindig elég vacak. Natúr tésztát és rizst enne naphosszat :? , de azért lenyomatunk Vele egy kis husit, főzit is.
Fojtogatás :shock: No comment...
A házban most a festő dolgozik, ha minden igaz, akkor jövő héten ki lesz festve teljesen. A melósok a ház vakolását tisztázzák a színezés előtt, meg ha marad a jó idő, akkor betonozzák a járdát, kocsibeállót. Alakul, alakul :D
Tessék beszámolni a buliról :lol: Én még nem is láttam vetkőzös fiúkat (élőben) :oops: 8)

Gigi, Saxi!
Jók a mondások!!! Ezeket fogom az eszemben tartani, amikor éppen kiakadni készülök...

Gigi!
Jelentem, körülnéztünk kanapé-fotel piacon. Hát hogy is mondjam, maradunk az Ektorpnál. Ha valami klasszat láttunk, akkor minimum lottónyereményre lett volna szükségünk. :roll:
Most, hogy jó az idő lehetőség szerint 1-1,5 órát kinn vagyok a kölkecekkel. Sajnos többet nem tudunk, mivel Beni ennyire van hitelesítve a babakocsiban, ha meg kenguruban viszem, akkor én már az első fél óra után k.o. vagyok, de azért küzdök hősiesen. Hát Marci viselkedése estére még így is kiakasztó :? De ez nem azt jelenti, hogy nem lenne jó az ötleted :lol: :wink:

Mica!
Tök jó, hogy a bölcsi még alvással spékelve is tökéletesen megy, illetve Zolcsi a bölcsibe :lol: Ügyes fiú!
A beszólásaitól én is kihaltam. Igaz, hogy Marci önmagához képest fejlődött a beszéd terén, de nagyon messze van még az ilyen dumáktól. Most ezt várom :lol: 8)
Köszönöm az életszemléletet adagot :D Nálam mindig van neki hely!

Saxi!
Veletek mi van mostanság? Remélem mindenki teljesen egészséges!!! :D

Györesz!
Mi van Veletek? Hogy álltok a szervezéssel? Sokat gondolok Rátok!

Szerda óta már háromszor történt meg, hogy csak egyszer kellett kelnem éjszaka Benihez!!! :lol: (ide csillagszóró, tűzijáték, petárda effekteket is raknék ). Így már aludtam egyhuzamban 5 órát is!!! Ez nekem azért nagy szó, mert az utóbbi hetekben volt olyan éjszaka, hogy 3-4 alkalommal keltem és etettem, és néha még Gáboromnak is kellett ringatni a sejhaját, hogy visszaaludjon, mert azt éjszaka már nem vállaltam be.
Szerdán ikejáztunk, bútort nézegettünk, cégemhez vittük be a gyedes papíromat, nőgyogyiztunk. Ezalatt Beni egy tündér volt!!! :D az IKEA-ban végig vigyorgott, röhögött, rágta a játékait, egyszerűen imádnivaló volt. Ilyen tünemény szerintem az elmúlt 6 hónapban nem volt :lol: Na jó kajakérdés még mindig gyenge téma nála :roll:
Marci ezalatt Mamázott, Ő is élvezte a napot. Ennél nem is kell több szerintem. Anyuéknál nagyon jól elvan, sőt náluk nem is rosszalkodik (annyit). Anyu már tudja, hogy mennyire kezelhetetlen tud lenni, mivel hetente 2-szer itt van nálunk, úgyhogy van összehasonlítási alapja. Szerencsére klasszul elalszik napközben náluk is, így ezzel sincs gond. Sőt enni is eszik! :roll: Bár van,hogy Apumnak (Ő Marci kedvence) kell levennie a lábáról, hogy egyen, de általában sikerül is neki.
Nem tudom, hogy Nektek írtam-e, hogy milyen nagy sláger lett Marcinál a baba, beszélő kutyus stb. pelenkázása, szopiztatása. Van róla fotósorozatom is, majd felrakom :D

Benikém a múlt héten négykézlábra állt! Először csak úgy, hogy a lábainak volt valami támasztéka, de most már anélkül is gyakorolja a legújabb mutatványát :D Tegnap már a hasa alá is nézett közben, mintha csodálkozott volna, hogy "Banyek, én meg mit csinálok??!!!".
A nappali alvása még mindig hagy kivetnivalót maga után, de most, hogy az éjszakák jobbak (KOP-KOP milliószor), azért az is könnyebben elviselhető.

Csajok!
Hátha valamelyikőtök felkészültebb nálam az szja bevallás terén... Az én cégem nem hajlandó megcsinálni helyettem a bevallást (mondjuk, nem is nagyon vagyok rájuk szorulva), így önbevalló leszek. Idén már csak elektromos úton lehet benyújtani a bevallást, vagy lehet még sima papíros formában is??? Egy kicsit le vagyok maradva.

Mindenkinek szép hétvégét!!!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Tök jó,hogy ilyen sok helyre elviszed Olit.Mi alig mozdulunk ki mostanában.
Raullal az iskolában már régen nem fordult elő ilyesmi,de olyan kis mimózalelkű,hogy naponta meg tudják bántani. :cry:
Keresem a régi önmagam,remélem nem ment messzire. :roll:

Melinda!
Még én sem láttam vetkőzőshow-t,de már nagyon sok mindenkinek megígértem,hogy alaposan megnézem.Így be tudok számolni-csakis a Ti kedvetekért fogom legeltetni a szemem! :lol:
Lesz vacsi is,kíváncsi vagyok hogy sikerül az este.Idejét sem tudom,hogy mikor mozdultam ki utoljára.
Patrik ritkán ébred sírva,rengeteget ficereg,majd üldögél,inni kér.Előfordul,hogy ezt csinálja 4-5x egy éjjel,de van,hogy egyáltalán nem ébred.Mostanában kezd leszokni a nappali alvásról,így nyugodtabbak az éjszakák.Gratula a maratoni hosszúságú alváshoz!!! :D
Hihetetlen,hogy Beni már négykézlábazik!Még csak most született! :)
Marcika nagyon gondos bátyus,hogy gyakorolja a tesóellátást! :wink:
Sajnálom,hogy még nem múlt el az étvágytalanság! :cry:
Patriknak szebb a bőre mióta visszatértünk a fürdetőkrémre.
Kb.mikor tudtok költözni?
Fotósorozat :?:
Másik topik visszabillent?

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Készülj a bulira! És legeltess :lol: :lol: :lol:
Mi Marcival a mai napig fürdetőkrémet használunk, valahogy meg sem fordult a fejemben az allergiahajlama/ekcémája miatt, hogy váltsak. Nem is tudom, hogy mikor érdemes elhagyni. Talán nyáron, majd tesztelünk egyet.
A költözés május környékére van tervezve. Elméletileg a lakhatási március 30-ára meg lesz, de jó lenne, ha a ház színezését még a költözésünk előtt megcsinálnák,mert nem szeretnék a kertben szaladgáló munkásokat, amikor már ott vagyunk. Lehet,hogy túl sokat kívánok? :roll:
A másik topik visszaállt a régi kerékvágásba, bár "véráldozatot" hagyott maga után (akik "miatt" kiborult a bili, már nem írnak).
A fotósorozatot a kölkecek lefektetése után felteszem, mert macerás kicsinyíteni, linkelni. Türelem :lol:

A kedveddel, régi önmagaddal mi történt? Ha tudok esetleg segíteni, vagy csak emberi szóra vágysz, szólj, írj! :wink:

KépKép

KépKép
bujka

Ismét én! :lol:

És íme a beígért fotósorozat 8) (A kicsinyítés után jöttem rá, hogy kisebb méretre kellett volna kicsinyíteni...) A popsitörlőzést nem tudtam elkapni 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ez csak úgy :wink:
Kép

Beniről pedig négykézlábas :D
Kép
Kép

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

A buli nagyon-nagyon jó volt!Majd mesélek,de most rohanok.
Csak benéztem,hogy tettél-e képeket.
Marcika hatalmasat nőtt!!!Nagyfiús nagyon! :D
Benire pedig rá sem ismerek.Legjobban a szemük tetszik. :wink:
Házasságom kicsit "gallyra ment",ezért a borongós hangulat.

Puszi,most mennem kell.Este jövök.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok :D

Házasság......... :cry: Ha van kedved írni róla én nagyon szívesen venném. De ha nem azt is tökéletesen megértem. Remélem, hogy úgy fog alakúlni az életetek ahogyan szeretnéd.
Buliról várom a beszámolót! :wink: Bár megmondom őszintén én nem tudnék egy ilyet végig nézni... :oops: Ehhez én túl szégyenlős vagyok......

Gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marci pelusozása annyia kedves, Benyót meg már meg sem ismerném!!
Hajrá Ektorp! Aztán óvatosan a foltokkal! :wink:

Mennem kell mert vendégségbe megyünk, Olit ébresztenem kell.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Már nem is írom, hogy rohanok, mert az lenne a furcsa ha nem.:)

Melinda!

Annyira szépek ezek a fiúk, hogy csak ámulok.
Benikém "kisördög", angyali tekintettel, megzabálom.
Marcika, meg igazi nagyfiú, tündéri ahogy pelusozza a babát.
Mikor Liliánát még szoptattam, Bogi is csinált ilyesmit, Ő is megszoptatta a babáját.
Azt hittem bepisilek a nevetéstől.

Kata!

Nagyon sajnálom, pedig olyan szépen indult.
Ha bármiben segíthetek írj.
Ha kell még keresek jó mondásokat, csak megtaláld a régi önmagad.

Nálunk zajlik az élet, Bogikám egyenlőre ovizik, bár nem tudom meddig, mert tegnap már egy kicsit köhécselt.
De a torka sem piros, láza sincs, és azt mondta, hogy nem érzi rosszul magát, így elvittem ma oviba.
Két hete volt az ovis farsang amiről lemaradtunk mert betegek voltunk.
A jelmezt már előbb megvarrtam neki, és itthon lefotóztam.
Később teszek fel róla képet.
Hastáncos akart lenni, amit a kép nem ad vissza, hogy mennyire jól mozog, komolyan gondolkodom, hogy beiratom egy tánciskolába.
Népitáncra már jár az oviban és ott is nagyon ügyes.
Lilikém is tündéri, most az az új módi, hogy varázsol nekünk, a varázsige a "pricc-pracc", és aztán jöhet a csoda.
Annyira beleéli magát a dologba, hogy meg kell zabálni.
Elképzeli, hogy repül a pillangó, meg az angyalka, és mutatja, hogy hol repül éppen.
Apával varázsoltak tengerpartot, a nappaliba, lehasalt a szőnyegre, és elkezdett kalimpálni, kezével, lábával.
Kérdezte tőle apa, hogy mit csinálsz Lilike, erre Ő, "hát úszok a vízben".
Csuda egy figura.:)
Most megyek mert ébredezik a kis varázsló, és megyünk a Bogiért az oviba.
Jó kis séta, de ilyen szép időben nem bánom.
Akinek nem írtam külön, bocsi.:)

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Megérkeztek az ígért képek.
Puszi, Saxi Kép Kép
saxi

Sziasztok!

Nem ígérem, hogy hosszú leszek, de azért jelentkezem, hogy nem tüntem el, csak betegek voltunk és nem voltam gépközelbe!

Melinda!
Ezek a fiúk valami gyönyörűek! Hihetelen, hogy Beni mennyit változott, csodaszép kisfiú!!!! Marci meg egy zabálnivaló és milyen hosszú haja van! El sem lehet Róla képzelni, hogy olyan rossz tud lenni!
Tudom, hogy nem nyugtat, de Norbi is sokszor úgy viselkedik mint egy hiperaktív gyerek! Vannak nyugodt pillanatai, de tudjuk hogy azután valami förtelem rossz lesz! Rohangál a lakásba és minden olyat csinál amit nagyon jól tudja, hogy nem szabad!!!!
Mutkor kérdezted a Béres cseppet, én azt már nem adom Norbinak, mert az olyan macera volt C-vitaminnal együtt, nekünk jobban bevált a Vitacolán!

Mica!
Örülök, hogy jól haladtok a bölcsivel! Én is mindig az alvástól féltem, de úgy látszik más környezet, más alvási szokások!
Zolcsinak nagyon jó dumája van!!!

Gigi!
Minidig ámélkodva olvaslak, hogy mennyi szupi programot csinálsz Olinak! Hihetetlen jó anyuka vagy! Ilyenkor van is egy kis lelkiismeret furdalásom, hogy én fele ennyi helyre nem viszem el Norbit! Nagyon jó lehet Olinak!!!!

Kata!
A vetkőzős buli nagyon érdekel! Kérjük a részleteket!

Most gyorsan magunkról!
Múlt héten betegek voltunk, semmi komoly, nátha köhögés, de szerencsére soha nem fajul el!
7.-én aláírtuk az adásvételi szerződést, úgyhogy beindult a dolog!
Már nagyon várjuk az esküvőt és hogy végre együtt legyünk az új lakásba! Norbinak is mindig mesélek róla és Ő is nagyon várja!
A ruhám egy kosztüm lesz, de bevallom, hogy ahogy közeledik az esküvő napja úgy érzem, hogy szeretnék egy kicsit jobban alkalomhoz illő ruhát viselni, úgyhogy még lehet, hogy változik!
A Trófeába foglaltunk helyet, ott fogunk vacsizni, úgyhogy nem lesz semmi extra, most ennyi fér bele! Így is annyira gyorsan történnek az események, hogy csak kapkodom a fejemet, de már most nagyon boldog vagyok!!!!

Hát most ennyire futotta!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Még egy kis ráadás.
Bocsi ha sok vagyok. :oops: :oops: :oops:

Puszi, Saxi

Kép
Kép

Kép
Kép
Bogika rajzolta apának.:)
saxi

A kommentár lemaradt.:)

Az első képen, Liliána hamizik mint mindíg.
A Jóisten kárpótolt, azért mert Bogi evésével annyit kínlódtam.:)
Liliána szó szerint mindenevő, és ami nagyon meglepő, mindenféle zöldséget imád.

II.
Így jár az aki nem megy időben az ágyába.Mesenézés közben ülve elalszik.:):):):)

III.
Barátnőm hozott Liliánának egy malacka jelezt, ami Bogikára is jó.
Liliána levette mire odaértem a fényképezővel.:)

IV.
Bogikám imádja a lovakat, és szinte minden rajzán megjelennek imádott állatai.
Már gyakorolja az írást is.:)

Mindenkinek szép napot, puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi :)
Olyan szépek ezek a lányok!! Irigykedem, egy kislányt elfogadnék Oli mellé! :wink: Malacka jelmez nagyon tuti, a hastáncosban Bogi meg már olyan mint egy kész hölgy! Nagyon szépen rajzol és, hogy még írni is elkezdett..... :shock: Ügyes anyucija lehet! :wink:
Szuper, hogy Lilinek ilyen jó és fejlett fantáziája van, hogy bárhová bármit oda tud képzelni. Azt olvastam, hogy ha túl sokat néz tv-t a gyerek akkor pont ezt a képességét veszíti el. Oli is mindig kitalál magának valamit. HOl épp Ő egy oroszlán, hol egy nyuszi, kukac stbbb... Én meg ennek megfelelően vagyok pl. a kukac anya! :lol:
Pénteken megyünk keresztfiam farsangjába, megkérdeztem az öregfiút, hogy fel akar e venni jelmezt, de mondta, hogy semmit! Úgyhogy csak nézőközönség leszünk.

Györesz! :)
Jó végre hallani rólatok! Sajnálom, hogy ismért betegek voltatok. Remélem, hogy kapunk majd az esküvőröl pár képet! Csak bíztatni tudlak, hogy legyen valamilyen szép ruhád! Én is nagy abroncsos ruciba nyomúltam, pedig nekünk is csak polgári volt. (bár utána volt hagyományos vacsora)
Köszönöm a dicsérő soraid. Szerencsésnek tartom magam, hogy van kocsim, így sok helyre el tudunk menni. És Oli nagyon érdeklődő, szereti, hogy jövünk-megyünk. Erre a hétre is van már egy csomó programunk. Cirkuszba is készülünk valamikor.... (bár én rühellem) Aztán ha itt a tavasz és nyár, játszótér és társai jönnek!

Tegnap olyan jót röhögtünk Olin. Mielött elmegyek a boltba mindig megkérdezem tőle, hogy mit hozzak neki. Általában azt mondja, hogy semmit vagy kinder tojást. Most gondolkozott, láttam, hogy nagyon keresi a szavakat aztán kiböki, hogy hozzak neki egy kinyomot! :lol: :lol: (múltkor minyomot vettünk... jajj, hogy kell írni??? )

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Kár, hogy nem akar Olikám beöltözni, biztosan nagyon cuki lenne.
Jót rötyögtem a beszólásán.:):)
Ha jól tudom helyesen "mignon"-nak kell írni, és francia eredetű maga a szó.
De nem vagyok nyelvész, nem teljesen tuti amit írtam.
-A cirkuszt nagyon élvezik a lurkók, de én sem szeretem.
Nálunk szerencsére az ovitól mentek így nem kellett végignéznem a légtornászokat.:):)
( A pasikon az a szűk gyatya, hányok tőle.) :):):)
Bogikám mindenesetre odavolt, napokig mesélte, hogy miket csináltak a bűvészek, és tornászok.
-Én is szeretnék egy autót, mert azzal meg lenne könnyítve az életem.
De amíg GYES-en vagyok, semmi esélyem rá.
Utána meg azért nem, mert a mostani járgányunk is az utolsókat rúgja.
Na megyek, tusolni, nemsokára hazajön apa.
Ha már a szépségemmel nem tudom elkápráztatni, legalább tiszta legyek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép álmokat, puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Írok pár szót, hogy megvagyunk. Sajna a tejcsim most nagyon kevés, valszeg (és nagyon remélem), hogy a ciklusom kavar be. Még nem jött be, de ennek ellenére amikor meg kellene jönnie, nagyon kevés a tejcsi. :cry: Holnaptól szerintem Benyó is nagyon nyügi lesz a "koplalás" miatt...

Kata!
Őszintén sajnálom, hogy a házasságotok nem működik. annyira véglegesen írtál róla... már abszolúte nem megmenthető?
Én is várom a részleteket a buliról. :lol: Ha már élőben úgysem tudnám végignézni :oops: 8)

Györesz!
Sajnálom a betegséget, remélem most jó hosszú ideig egészségesek lesztek!
A ruhakérdésben én is azt tudom javasolni, hogy egy kicsit "extrázz" :wink: Szerintem megbánni, semmiképp nem fogod.
Adásvételi izgi :D Én csak tudom, én sem csináltam még ilyet és nekem is megremegett a kezem közben :oops:
Hidd el, megnyugtattál :wink:

Gigi!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy Olikának király dolga van Melletted :D De Neked sincs rossz Mellette :D Örökbefogadhatnál engem is :lol: 8)
A cirkusztól az én hátamon is feláll a szőr :roll:

Saxi!
A Lányokra nem tudok mást írni: csodaszépek!!! :D
Drukkolok, hogy Bogi köhögése annyiban maradjon! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szuper jelmezt varrtál Boginak! Mikor van Neked időd ilyesmire? :shock:
Lilike csúcs, ahogy bealudt mesenézés közben. Ilyet szerintem az örökkévalóságig várhatnék Marcinál. Ha Ő nincs az ágyban, akkor pörög, mint akit felhúztak :shock:

Ja és el ne felejtsem! Köszönöm a bókokat a Srácok nevében is! Ugye milyen édik?! :lol: :oops:

Pusz Mindenkinek: Melinda

ui: szorítsatok tejcsiügyben, hogy minél hamarabb visszaálljon a rend. Köszönöm!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mindenkinek boldog Valentin napot!

Sok puszi, Saxi

Kép
saxi

Sziasztok!

Tudom, jól eltűntem, de sajna minden okom meg van rá! Bízom benne, hogy megértitek, nem egyszerű két kicsivel, hát még + 2 naggyal :roll: :roll:

Bizony igaza lett kedves barátnőmnek, az idilli első napok/hetek a beetetés időszaka volt! 8) A kicsi Noéminek igazi "nőies :mrgreen: hangja, illetve természete van, mindig kiharcolja magának, amt akar! :) Egy kis haspók a drágám, ebből adódóan fájdogál a hasa is! :? Szerencsére egy kis tornával, cipelgetéssel orvosolható a dolog, de bizony szinte folyamatos törődést igényel a szentem! Mondanom sem kell, hogy nem alszik el a kiságyban, csak szopi közben, vagy ölben :) Már kételkedem benne, hogy van egyáltalán olyan baba, aki A suttogó mintájára egyedül alszik el :idea: Szóval igény szerint szopizunk, azután járkálunk, mire végre elalszik, jön a Rolcsikám, hogy Anya, anya, anyaaaaaaaa!!! :roll:
Őkelme továbbra is mintaértékű nagytesó, (simogatja, puszilgatja, szeretgeti Noémit, ilyenkor persze olvadozik anyai szivem :). Viszont sokszor kap dührohamot, ha valami nem sikerül, illetve zokog, hogy én fürdessem, én cipeljem, én meséljek, stb.
A nagyok továbbra is sokat segítenek, illetve apa is sokat van itthon, ilyenkor ő is babázik rendesen ;)
Összességében, egészen őszintén mondom, hogy nagyon fáradt, de nagyon boldog anyuka vagyok!!!:) Valahogy úgy érzem, hogy ez a picilány még kellett nekünk és most lettünk igazi, boldog család! :)

Gigi, őszintén sajnálom, hogy már nem mindennapos ímélezésben vagyunk, sőt ! Pedig már nagyon hiányoztok ám, de úgy vagyok, ha van egy kis időm, gyorsan renoválok egy-két dolgot a lakásban, vagy ledőlök (persze ezt legkevésbé :() Talán könnyebb lenne, ha te mondanál időpontot, mikor tudtok jönni, hiszen nekünk mindennap egyforma :)
Csatlakozom az előttem szólókhoz, (bár én már sokszor mondtam ;)) tényleg nagyon jó anyuka vagy és én többek közt ezért sajnálom, hogy nem szívesen vállalkozol másik babára!

Melinda, a gyermekeid csodaszépek!!!!! Na és hogy Beni baba már négykézlábazik! :o Nagyon ügyes kismanó! :) Szívből örülök, hogy már jobb a kedved és jobban telnek a napjaid!!!!! Drukkolok a költözéshez, mindjárt itt van! Hogy álltok már?

Györesz, szerintem is próbáld minél inkább megvalósítani az álmod, hiszen mi lányok, erre várunk szinte egész életünkben és majd nagymamaként is örömmel gondolsz vissza arra a gyönyörű napra! :) Egyébként nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen szépen alakul az életetek!:)

Kata, sajnálom :( Talán még helyre lehet hozni a dolgot, hiszen minden kapcsolatban vannak mélypontok! :( Én nagyon-nagyon drukkolok és, ha bármiben tudok segíteni, csak szólj!!

Saxi, a te lányaid is gyönyörűségesen szépek! Jól megnőttek mindketten, Lilike is olyan nagylányos már! :) Hogy állsz a fogyózással, most már láthatunk rólad képet? Ti végül nem költöztök mégsem?

Mica, mi lesz a 3. babóval?

Ezt most gyorsan elküldöm nektek, azután feltöltöm a képeket és rakok fel párat!

Mindenkinek sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Merengő :)
Kép

Édes álom Kép

Ezt a képet a dokimnak szánom, hiszen ő segítette mind a négy csemetémet a világra :D Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Bocsánat lányok de most csak Évinek írok mert hulla vagyok.

Évi :)
Tegnap vagy tegnap elött délelött hívtalak, de ki voltál kapcsolva. Aztán meg mindig mentünk valahová és kiment a fejemből... :oops: Holnap felhívlak és megbeszéljük, hogy mikor menjünk. Nagyon jók a képek. Noémi nagyon édes. A legaranyosabb az, amin az összes gyerkőcöd rajta van. Biztos örülni fog neki a doki. Azért nagyon szép szakma ez, milyen végeredménye van.
Második gyerek: ha nekem valaki garantálná, hogy nem lesz szülés utáni depresszióm és lányom lesz, már holnap belevágnék. Így viszont........... Bár Melinda ajánlkozott, hogy fogadjam örökbe.... :wink: Lány is, szoptatni sem kéne már, be sem kakil.... Melindám, asszem én ezt még megfontolom!!! :lol: :lol:

Puszi mindenkinek és szép álmokat!

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?