Sziasztok!
Próbálok írni, de nem tudom, mikor kell abbahagynom...
Saxi!
Dehogy nézlek hülyének az ágy helye miatt, már mi is gondoltunk rá, de sajna annyira nehéz helyzetben vagyunk ebben a kis lakásban (csak nekünk kicsi, a 110 nm után!), mert a bútorainkat nem ezekhez a méretekhez igazítottuk. Sajna annyira ki van centizve az ágy helye, hogy sokat nem tudunk változtatni a dolgon. Beni a nagy szobában alszik velünk, Marci pedig a félszobában. Marcihoz semmiképpen nem akarjuk berakni Beni ágyát, mert félő, hogy az Ő kitűnő alvókáját is elrontaná, állandóan felverné, meg ugye Marcival is az Ő szobájában tudunk játszani, az összes játéka ott van.
Egyébként annak ellenére, hogy minden ki van centizve, még megpróbáltunk a múlt héten egy másik variációt, de nagyon zavaró volt a számomra is (szinte az ajtóba került az ágy).
Sőt ha visszagondolok, Anyuéknál sem képes aludni, ott is próbálkoztunk Vele már jópárszor, de az eredmény sajnos siralmas
Köszönöm, hogy próbálsz nyugtatni Marci viselkedése miatt
Tudom én, hogy Nekik is nehéz ez az időszak, de azért nem gondoltam volna, hogy ennyire nem lesz hozzá türelmem és ennyire fog idegesíteni a konokságával, ellenkezésével, nemevésével stb.
Lilike nagyon ügyes szobatisztaság terén
Gratula a 20 fogas Tündérkének
Remélem teljesen meggyógyultok és most már jó hosszú időre elkerülnek Benneteket a betegségek.
Gigi!
Köszönöm az érdeklődést és jó volt beszélgetni, ha csak egy kicsit is
Olika mikor hagyta abba ezt a rapszódikus viselkedést, mikor lett ilyen jó gyerek? A remény hal meg utoljára, de nem tudom, meddig kell majd életben tartanom
Kanapé: ne tessék idegelni!!!
A huzata szerinted tisztítóban tisztítható? Van valami tiltás a huzaton? Hazavittétek már az újat?
Kata!
Gratulálok a szuper eredményedhez!!! Hihetetlen, hogy ilyen klasszul meg tudtad csinálni a két gyerek és a háztartás mellett!!! Minden elismerésem
Vasszög
Sok tejem nincs, épp elég Beninek, viszont az szerintem jó tartalmas, zsíros lehet. Mással nem tudom magyarázni, hogy már 8600-8700 gramm körül van (3610 grammal született). Viszont sokkal hosszabb, mint Marci volt, így jól eloszlik Rajta.
Gratula a fogacskákhoz!!!
Raulnak jobbulást, és drukkolok, hogy Patrik megússza!!!
Györesz!
Hú, Nálatok aztán pörögnek az események! Nagyon örülök Nektek
A részletekre én is nagyon kíváncsi vagyok ám, ha időd engedi.
Már épp hiányoltam a lakásrészleteket, de most olvasom. Tényleg jól hangzik, hisz ha a tetőteret is megcsináljátok, akkor 96 nm-es lesz az egész. Ugye? Sok sikert hozzá és legyetek benne nagyon-nagyon boldogok. Annyira izgalmas az egész, ugye?! Én annyira élvezem az új házzal kapcsolatos dolgokat (burkolat, ajtók, konyhabútor, egyéb berendezés stb.), mert eddig bármennyire is laktam valahol, de abba nem volt beleszólásom, hogy milyen is legyen.
Valahogy én is így voltam vele tudatalatt, hogy nekem csak fiaim lehetnek. Ezt az érzést tényleg nem lehet megmagyarázni.
Remélem, Te is teljesen meggyógyultál Norbikához hasonlóan. Most olvasom, hogy igen
Nem semmi Norbika! Miket dumcsizik
És tényleg nagyon okoska!!!
Évi!
Nem tudom, hogy tudsz-e mostanság olvasgatni...
A szopi megyeget, nem egyszerű Beni sem, de próbálom elfogadni. Azért sajnos néha még elég nehezen viselem, elsősorban az esti, lefekvés előttit, mert az akkori szopihoz még tartogat kisebb-nagyobb cirkuszokat
Az épülő házikónkban már a festő dolgozik, javítgatja a vakolást, festeget, aztán még fűtés- és villanyszerelés jön. Elméletileg március végére meg lesz a lakhatási, de mi csak május magasságában költöznénk. Már nagyon várom.
Remélem Veletek is minden rendben, Noémi pedig még mindig tündérjó baba
De egy ilyen tündérszép kislány csak jó baba lehet
Nagyon örülök, hogy Rolcsi tökéletes bátyus
Ugye milyen édes, ahogy közeledik a Hugicájához
Meg tudnám ilyenkor zabálni őket.
És ide a végére hagytam:
gyönyörű kislány Noémi!!! Ilyen pici babát még nem is láttam ennyire kisimult és csodaszép vonásokkal
Te hogy vagy? Hidegrázás, gyomrod? Remélem minden rendben! Ha kis időd engedi, akkor írj pár sort magatokról. Tudom, hogy nem könnyű, hisz én is alig tudok ideülni...
Mica!
Hú, már Ti is bölcsibe szoktattok? Izgi
és nagyon klassz, hogy Zolcsi ilyen klasszul veszi az akadályokat. Hogy sikerült az ott ebédelés és az alvás?
Szép súlya van Zolcsinak! Sajnos Marci nagyon nem eszik és stagnál a súlya, sőt...
Gyors gyógyulást az arcüreggyulladásból!!! A babaprojecthez pedig drukkolok! Minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek
A látogatást majd egyeztetjük. Nem lerázni akarlak, csak mostanság az idegeim eléggé cafatokban lógnak, de amint helyrerázódunk, megbeszélünk valamit. Na meg majd ott lesz az új ház, oda mindenkit szívesen látunk majd!
Barbamami!
Nálunk szerencsére semmiféle féltékenység nincs, semmi jelét nem észleljük, remélem később sem fogjuk. Próbáltuk idejében felkészíteni Marcit az öcsike érkezésére, már a pocakommal is "beszélgettünk", simogattuk. Ahogy én Beni születésekor a kórházban voltam, Marci kapott egy babát, valamint egy nagyobb ajándékot (hintalovat), amit az Öcsike "hozott neki"
Így próbáltuk közelebb hozni hozzá Benit. Ahogy hazamentünk Benivel a kórházból, azonnal próbáltam a lehetőségekhez képest (Marci 20 hónapos volt akkor) mindenbe belevonni (hozta a pelust, popsitörlőt-krémet, sőt még kenegette is Beni popsiját). Most már ezek a popsis dolgok már nem olyan izgik Marcinak, de már teljesen természetes számára, hogy Beni is itt van Velünk és egyszerűen imádják egymást!!! És meg kell, hogy jegyezzem, hogy Marci sem akaratgyenge gyerkőc és ennek ellenére klappolnak a dolgok. KOP-KOP!!!
Kívánom, hogy Nektek is ilyen jól sikerüljön a testvérek "összeszoktatása". A pocakosság további időszakához pedig jó egészséget és erőt Neked!
Mindenkinek köszi, hogy próbál nyugtatni Marci viselkedése kapcsán. De gondolom sejtitek, hogy az nem nyugtat meg egy percig sem, hogy más gyerkőc is rossz, ettől én még sajnos kikészül Tőle
Tudom, hogy most hülyének néztek, de nekem már az is megfordult a fejemben, hogy talán hiperaktív... - úgy az egész napi viselkedése kapcsán már néha csak erre tudok gondolni. Egy darabig szépen viselkedik és mintha egy gombot nyomnának meg rajta, jön a csapkodás, akaratoskodás, cirkuszolás. Két napja a cirkuszok száma a végtelenhez közelít
Beni alvásával már én is gondolkodtam - Saxi is javasolta (Saxi! Nem ijesztgettél.) -, hogy elvinném orvoshoz. Sajnos a gyerekdokink egy kalapnyit ér, de annyit azért megérdeklődök tőle, hogy a Madarász Kórház alvásambulanciájáról mit tud. Egyáltalán ilyen pici babával érdemes-e menni.
Beni egyszerűen nem tud aludni. Rajtam alukál, akár fél órát is, aztán ahogy beteszem az ágyba 5-10 perc után általában felkel. Azért persze előfordul, hogy többet alszik, de ez nagyon ritka. Iszonyatosan fárasztó, hisz semmit nem tudok pihenni és mivel egész nap alig alszik (több részletben 1-1,5 órát, ami félévesen iszonyatosan kevés), egész nap nyűgös, sőt estére már cirkuszol. Sajna mire Gábor hazajön, csak a nyűgös Benivel találkozik
Beszélgetni szinte nem is tudok Gáborral, mert ahogy hazajön, akkor próbálok 2 óra alatt (fürdetésig) "tüzet oltani", pakolni, rendet rakni, mosogatni, mert ezekre napközben semmi esélyem. Aztán fürdetés, szopi (kisebb-nagyobb cirkuszokkal), aztán Beni álomba ringatása, majd újabb szopi, ha a ringatás nem jött be, így talán 10 óra tájékán ágyba "imádkoztuk" Benit. Marci mindeközben hússzor behív minket a szobájába, mire elalszik. Ha már mindeketten alszanak (Beni velünk egy szobában van, másra nincs lehetőség), akkor szinte meg sem merünk szólalni, meg akkor már olyan hullák vagyunk, hogy mi is zuhanyzunk és zuhanunk az ágyba. Ha nem lenne előttük az üdvözítő megoldás, a nagyobb lakás, Beninek a külön szoba, már szerintem bekattantunk volna. Hétvégét próbáljuk - már amennyire tudjuk - kihasználni a beszélgetésre.
Ja és azt el ne felejtsem, hogy Marci is elkezdett dumálni. Szinte már mindent mond utánunk, úgyhogy rendesen oda kell figyelnünk, mit hagy el a szánk
Persze még nagyon sok minden kizárólag számunkra (Gábornak és nekem) érhető, sőt néha én is barkóbázok, hogy mit is mondott (elég sikeres vagyok ezen a téren
). Na azért annyira még nem ügyes, mint Norbika, de bízom benne, hogy ez is hamarosan eljön.
Bocsi, ha sokat negatívkodtam, de sajnos elég negatív is vagyok mostanság
Ezt a hsz-t két este írom és most talán el is tudom küldeni. Remélem legközelebb kisebb időt fogok kihagyni, ami azt is jelenti,hogy javulnak nálunk a közállapotok. Biztos, hogy akartam még írni Nektek, de örülök,hogy ezt is összehoztam.
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda