Sziasztok!
Végre gép elé kerültem. Elaludt az én nagy 1 éves és 1 napos lányom.
Bocsi h mostanában nem írtam..és nem is ígérem h jövök túl gyakran. Olyan gyorsan pörög a topik..én meg levagyok lassulva. Timi kiveszi az energiámat.
Tegnap megvolt a szülinapi buli. Köszönöm mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok!
Estére jól elfáradtam.
Csüt-pénteken sütit sütöttem, szombaton a torta készült, vasárnap délelőtt főzés 1000-rel. Délre jött a szűk család. (nagyik, tesóm és a felesége)
Fújtunk 40 lufit. Óriási sikere volt.
Apróbb ajándékokat kapott (és egy borítékot a nagyszülőktől) búgócsigát, buborék fújót, kisautókat, (a baba nem nagyon köti le de az autók igen)
A montessori toronnyal legalább fél óráig játszott. A végén a lábára rakosgatta a karikákat.
Nagyon élvezete a délutánt. A szülinapi tortába sikerült bele nyomni a lábát.
Mielőtt kérdeznétek ez hogy jött össze, leírom. Szerettünk volna otthon csinálni egy családi képet (Timi,apa, én és a torta) Bementünk a nappaliba, leültünk a kanapéra, előttünk az asztalon a torta. Az ünnepeltnek nem tetszett ez a felállás..semmi kedve nem volt fotózkodni. Össze vissza mocorgott hisztizett hogy ő aztán nem. Addig-addig míg belerugott a tortájába. Szerettünk volna a családnak adni egy képet rólunk..szerettünk volna..
Végül nem kínoztuk tovább, inkább felvágtuk a tortát. Csak úgy gyűrte befele két kézzel.
Röviden ennyi a tegnapi napunkról.
Ma 2x is voltunk sétálni. Újabban megy az ajtóhoz és menne mindig valahová. De nem a babakocsival hanem ő egyedül
.. lehet hogy még nem is írtam de már megy kb két hete és elég stabilan. Megtanult ráülni egyedül a kismotorjára, olyan ügyes a drágám. Csak beszélni nem akar, a hintán (hinte) kívül csak halandzsázik.
Cory jó ötlet ez az egy éves adatok..én már írom is. 10kg 77cm és 4 fog
A betegeknek JOBBULÁST!!!!!
Teszek egy pár képet. Inkább a kamera forgott, így nem készült sok fotó, az a pár se lett valami jó
..
Timi és a lufik..
vigyázz torta, szétrúglak
olyan fincsi, mind megeszem
ezek a varázslatos buborékok hová tünnek??