Sziasztok!
Orsinak nagyon-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!
Olyan jó, hogy végre-végre sikerült! Látod csak annyi volt a "gond, hogy a baba jól tudta, mikor kell jönnie!
További drukkok mennek, a könnyű várandósághoz!
POrsi akkor gondolom, jól éreztétek magatokat, Bogyó babával együtt!
Palacsintát ettél? Most úgy megkívántam. Csak apa utál oda járni. Mondjuk én is, mert az előttem lévő nője ott dolgozott.
[quote] írta:n is nagyon féltékeny vagyok, és nem azért, mert nem bízom a páromban, tűzbe tenném érte a kezem, hanem azért, mert tudom, milyenek ezek a mai "nők"
Ebben mélységesen egyetértünk! Az én párom mindig azt fájlalta, miért nem bízom benne. Aztán megértette, hogy ez nem róla szól. Nincs az a pasi, aki mellett ne ezt érezném. Egyébként mi megbeszéltük, hogy nem jó, ha magamba fojtom a dolgot, akkor inkább veszekedjek vele.
Így is van, jól kiveszekszem magamból, ő meg megnyugtat, hogy ok nélkül féltékenykedem, és szépen kibékülünk. Nálunk a gondok akkor lennének, ha nem beszélnénk meg ezeket. De mindenki más persze, és máshol, más a megoldás is.
Arwen nálunk az üvegfestéssel az a gáz, hogy elég nehéz az alapanyagokat beszerezni hozzá. Pedig a mostani praktikában is oly gyönyörűek vannak. Láttad? Hát majdnem elcsábultam, de most a hímezgetés van soron.
Kriszti nem tudom mi van a pociba.
Remélem hamarosan kiderül. Tegnap apa megkérdezte a babát. 1 rúgás fiú, 2 rúgás lány.
Egyet rúgott, majd hosszú szünet után még egyet.
Hi-hi.
Amúgy teljesen más a poci formája, de ez sztem azért van, mert 2. várandóság.
Nán-dorka mizújs nálatok? Jobban vagytok?
Mariettának boldog névnapot kívánok én is utólag.
Megyek, pihenek egyet én is, míg Lilla alszik, mert de. játszóházzal egybekötött termékbemutató volt a védőnőnél, és én is kifáradtam.