Új privát üzeneted érkezett!

Orsi:
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!

Dejóóóóóóóóó:))))
Vendég

ORSIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Nagyon örülök Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre odaértek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D

Kép
vickybabe

ORSI!!!!!!!!!! MILLIÓ GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D ÉLJEN-ÉLJEN!!!!!! :D :D :D
szerika

Sziasztok!

Boldog Marietta Napot!!!!

Orsi! GRATULA!

Látjátok, lesz ebben a hónapban is új babóca, ha nem is nálam.

Nálam még mindig ugyanaz a helyzet, holnap, vagy holnap után reggel csinálok még egy tesztet, ami gyanítom negatív lesz. Aztán holnap felhívom a dokit, kérek időpontot /ettől a múltkor is megíjedt, és megjött a mensim, hát azért annak is örülnék/

Tegnap átadtuk leendő anyósoméknak és sógornőméknek az esküvői meghívókat, ők még nem tudtak róla. Nagyon jól sikerült, mert az egyik sógornőméknek a 25. házassági évforulójukat ünnepeltük, meglepiből csináltattunk nekik egy szép torták, aztán amikor lecsilapodtak a kedélyek, szétosztottuk a meghívókat. Anyósom a kandikamerát kereste, közölte, hogy még majd vagy 3x elolvassa, aztán majd felfogja. Amúgy mindenki örült, sógoromék már mondokatták Zolinak, hogy még meggondolhatja, meg majd valamilyen szöktetési tervet kidolgoznak. :)

Marietta, a bulihelyzetre nem tudok mit mondani, de biztos megoldanám, hogy én is elmenjek nélküle párszor. Mi is voltunk már néha külön, de általában egyszerre. Zoli meg nem is szereti a dizsit, inkább kocsmába mennek, billiárdoznak, csocsóznak.

Kép
nikóska

szerintem az a "legnagyobb" gond Mariettánál hogy 2 lányról van szó.
persze ha barátaival menne az megint más téma.

Bridzsi

Kép
esztora

jól bemásoltam az oldalakat csak sajnos azt nem nyitja meg amit kellene. :evil:

Bridzsi

Kép
esztora

Húúúúúú, Orsi ez fantasztikus!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikóska: nemtudom hogy álltok szervezésben, de ha babonás vagy, akkor szívesen adok kölcsön egy harisnyatartót, amiben kék is van, így egyszerre letudhatsz két dolgot. :wink: Amúgy mikor kellett volna megjönnie? Mert ezeknek a teszteknek nem azonos ám az érzékenysége. Lehet hogy még nem tudja kimutatni. Reggeli első vizeletből csináltad?

Pussz mindenkinek
Timi[/url]
toti77

Köszi szépen mindenkinek a gratulákat! :D
Én még csak most kezdem felfogni.:)

A másik tesztet reggel csinálom meg.(bár az első elég egyértelmű)

Ne haragudjatok,még nem tudtam rendesen visszaolvasni....de holnap bepótolom!

Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

próba :)

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok Drága Lányok!
Ne haragudjatok, hogy be sem jöttem szombaton elköszönni, de olyan rohanás volt a reggelünk..Mi szállítottuk Komáromba az egész baráti csapatot, így eléggé szoros volt a napirend...egyébként isteni volt, nagoyn jól éreztük magunkat.

Fioona:D
Gyönyörű helyen laktok! Sokat gondoltam ám Rátok!

Orsikám:D
Ez csodálatos, annyira örülök Nektek!!! Ezzel akkor most a bölcsi és a munkahly kérdése is megoldódott, ugye? Hihetetlen, hogy néha milyen pillanatok alatt megoldódnak a dolgok, hosszas rágódás, tipródás és györtődés után:D
Nagyon szép az új vonalzód!!!!

Marietta:D
Isten éltessen utólag is! Hát, szegénykém, nem könnyű a helyzeted! Bár ha szimpatikus a két lány, akor azt gondolom, nincs miért aggódnod, de nagyon meg tudlak érteni, én is nagyon féltékeny vagyok, és nem azért, mert nem bízom a páromban, tűzbe tenném érte a kezem, hanem azért, mert tudom, milyenek ezek a mai "nők" Az idézőjel egyrészt azért, mert már a 15-16éves csitrik is gusztustalanul nyomulnak, és számomra elképesztő, hogy milyen tudatossággal mennek a pénzre, másrészt azért, mert aki csak valaki anyagi helyzetét tekinti, nem tisztel sem Istent, sem Embert (vagyis simán megpróbálja lenyúlni más férjét/barátját, ha gyereke van, az sem gond), azt én nem tekinte igazi nőnek. Szerencsére az én Uramnak bőven kijutott ebből a fajtából előttem, így igazán megbcsüli, amilye van és sosem kockáztatná azt, amilye van.

Niko:D
Ne aggódj, minden rendben lesz! Én azért még bízom benne, hogy megjelenik az a második csíkocska.... ;) Az emghívók átadása nagyon klassz lehetett!!És hamarosan itt az esküvőtök napja!!

Totika:D
Gyönyörűek a képek!!

Dorka:D
Édes a Nagyfiad, Bogyó nevében is köszönöm szépen a bókot!!!

Lányok, megvan a gond, miért nem tudom feltölteni Bogyó képét. Bitkép formátumban van és nem tudom átrakni Jpeg-be (abba kell egyáltalán?) Tud ebben valaki segíteni nekem?
Millió puszi mindenkinek!

porsika

Merikém:D
Átküldtem Neked a képet, előre is köszönöm a segítségedet:D

porsika

A szerelem kilőtt
nyilát az ígéret angyali
lehelete kíséri.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni....

Porsika!
Igen szerencsére megoldódott az utolsó pillanatban a bölcsi és munkahely kérdés.:) Anyagilag jobb lett volna,de már egyáltalán nem érdekel,a legfontosabb a baba,na meg Domi bátyus.:D

A képet úgy kell átkonvertálni,hogy megnyitod a paintbe,majd rákatt a mentés másként gombra és a felugró ablakban a kiterjesztésnél legördíted ,majd kiválasztod a jpg-t.Aztán elmented.Ha nem megy küldd át a képet és megcsinálom neked.:)
orsi kukac radiolan pont hu

Adrienna!
Hogy van apukád?

Szeri!
Hú de csini kismami vagy!

Toti!
Nagyon édi képeket tettél fel!:)

Marietta!
Utólag ugyan,de nagyon boldog névnapot kívánok!
Ebben a topikban mindenki kismami lesz, ez biztos! Ha jól emlékszem olyan még nem volt hogy valamelyik hónapban ne lett volna babásodás.Szóval rajtad a sor! :D Na meg persze Bodzin,Merin,Vikin,Totin,Nikóskán,Fannyn.:)

Ágota!
De jó,hogy benéztél!!!
Várjuk a képeket! :wink:

A ma reggeli teszt is pozitív,szóval tuti,hogy babucink lesz!:) Meri,légyszi majd akkor ha van időd tegyél a felső táblába! Köszi! :)

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Orsi! Nagyon nagy gratula!!!! Nagon örülök, hogy nektek is összejött!!! :D :D :D :D

Nagyon szépek a pocifotók! Az enyém leginkább Fioonáéra hasonlít (azt hiszem). Nem lehet, hogy neked is kislányod lesz? Egyébként nálunk az idősek az ilyen pocira szokták mondani, hogy lányos hasa van... :D Majd megpróbálok a héten én is feltenni képet . :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Köszönöm, nagyon kedves vagy, de már átküldtem Merinek a képet, ő is írt egy privit, hogy szívesen megcsinálja:D Kész szerencse, hogy vagytok nekem, technikai analfabéta vagyok:D Azért próbálkozom :D:D:D Örülök, hogy a ma reggeli kontroll-teszt is pozitív, emlékszem, én mennyire izgultam, mikor az előző esti kétcsíkos után reggel is csináltam egyet, hogy nehogy tévedés legyen az egész, pedig baromi erős volt a másodikcsíkom, majdnem olyan, mint a tesztvonal...hihetetlen, milyen hülyeségeken tud parázni az ember:D Orvoshoz mikor mégy?
JA, és mosdt nézem, lehet, hogy a névnapunkon születik meg a második babátok? Szép ajándék lenne:D

Angyalka:D
De jó, hogy benéztél, rég hallottunk Rólad! Hogy vagytok? Őrület, mekkora már a babátok!!

Mindenkinek gyönyörű a pocakja, remélem mostmár lassan én is tudok feltenni:D
puszik

porsika

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hoyg regen nem voltam,de alig voltunk itthon.
Nagyimat hazavittuk a korhazbol a hetvegen,ugy nez ki minden oke lesz.

ORSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaj de orulok Nektek!!!!!
Teljes szivembol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira jo,hoyg iylen hirre jottem!!!!!!!!!!Remelem hamarosan kovetnek a tobbiek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko,
ebbol meg lehet 2 csik,en ezerrel drukkolok!

Marietta,
nagyon boldog nevnapot kivanok Neked igy utolag is!!!!!!!!!
hat nem egyszeru a sztori amit leirtal.En iy ig yreagalnam le,ahogy Te.En is nagyon feltekeny vagyok,de nalunk szerencsere nem adunk alakalmat amasiknak a feltekenykedesre.Nem jarunk el kulon bulizni,ha talalkozunk baratokkal,baratnokkel kulon,akkor az nem ejszakaba nyulo,de legtobbszor egyutt megyunk haverozni is.
Es nalunk nincs lanybaratja neki,illetve nekem sem fiu.....
En nagyon rossz neven vennem,de az biztos,hoygha o viszont ennyire vagyik ra,hoyg elmenjen bulizni,akkor el kell,hyog engedd,mert az ellenekezo hatast fogod elerni.nalunk ninsc erre igenyunk,igy egyszeru a sztori.En egy bulin csak Vele erzem magam jol... :wink:
De tudod,mindenki mas,es az,hogy o vagyik az ilyen fajta "szabadsagra" eg nem jelent rosszat.Ilyen nem volt nala korabban??Ez csak most jott elo belole?

jaj hat nem tudom mit is akarta meg,mert nagyon sokt olvastam vissza :?
na majd szembe jut :lol:

A pocik nagyon szepek!!!!!!!!!!!Huuu milyen szep kismamik vannak itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiona,
a magassagmero allati jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon ugyes vagy!!!En most megint uvegfesetst tervezek.
Vettem egy vazat az Ikeaban es azt festem meg,meg tiffany kepeket is fogok,ahhoz is megvettem mar az uveglapokat. :lol:

Angyalkrisz,
hogy vagytok???
De jo,hoyg jottel,reg voltal!!!!!Ha tudsz,tegyel majd kepet :wink:

Adrienna,
Apuddal mi van?

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

ORSIIIIII :)
Nagyon örülök. Azért fogyunk lassan :)

Marietta
utólag is boldog névnapot kívánok Neked!
A másik dologban Ágotával értek egyet. Nálunk pont fordított a helyzet, párom a féltékeny típus, én egyáltalán nem. Volt egy időszak, amikor minden hozzám szóló férfi ismerősünkre fújt. Majdnem rá is ment a kapcsolatunk.

Nagyon szép kismamik vagytok, márcsak Porsika bogyókáját hiányolom :)

Nikó,
az a vadászház, nagyon jól hangzik.
Nálunk most egy reneszánsz étterem a befutó, tegnap néztük meg és nagyon tetszett :)

Ág,
jó hallani felőled! Örülök, hogy jól vagytok!

Kép
bodzi

Sziasztok!

Orsinak nagyon-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!

Kép

Olyan jó, hogy végre-végre sikerült! Látod csak annyi volt a "gond, hogy a baba jól tudta, mikor kell jönnie! :wink: További drukkok mennek, a könnyű várandósághoz!

POrsi akkor gondolom, jól éreztétek magatokat, Bogyó babával együtt!
Palacsintát ettél? Most úgy megkívántam. Csak apa utál oda járni. Mondjuk én is, mert az előttem lévő nője ott dolgozott. :x
[quote] írta:n is nagyon féltékeny vagyok, és nem azért, mert nem bízom a páromban, tűzbe tenném érte a kezem, hanem azért, mert tudom, milyenek ezek a mai "nők"

Ebben mélységesen egyetértünk! Az én párom mindig azt fájlalta, miért nem bízom benne. Aztán megértette, hogy ez nem róla szól. Nincs az a pasi, aki mellett ne ezt érezném. Egyébként mi megbeszéltük, hogy nem jó, ha magamba fojtom a dolgot, akkor inkább veszekedjek vele. :twisted: Így is van, jól kiveszekszem magamból, ő meg megnyugtat, hogy ok nélkül féltékenykedem, és szépen kibékülünk. Nálunk a gondok akkor lennének, ha nem beszélnénk meg ezeket. De mindenki más persze, és máshol, más a megoldás is.

Arwen nálunk az üvegfestéssel az a gáz, hogy elég nehéz az alapanyagokat beszerezni hozzá. Pedig a mostani praktikában is oly gyönyörűek vannak. Láttad? Hát majdnem elcsábultam, de most a hímezgetés van soron. :wink:

Kriszti nem tudom mi van a pociba. :shock: Remélem hamarosan kiderül. Tegnap apa megkérdezte a babát. 1 rúgás fiú, 2 rúgás lány.
Egyet rúgott, majd hosszú szünet után még egyet. :roll: Hi-hi.
Amúgy teljesen más a poci formája, de ez sztem azért van, mert 2. várandóság.

Nán-dorka mizújs nálatok? Jobban vagytok?

Mariettának boldog névnapot kívánok én is utólag.

Kép

Megyek, pihenek egyet én is, míg Lilla alszik, mert de. játszóházzal egybekötött termékbemutató volt a védőnőnél, és én is kifáradtam. :oops: :D

KépKép
KépKép
fioona

Hová tünt mindenki?

KépKép
KépKép
fioona

Gondoltuk csendben maradunk amíg pihensz :)
Nehogy felébresszünk. :lol:
toti77

Sziasztok! Nemrég jöttem haza, bent voltam a képviseleten. 5-kor keltem és hulla vagyok.

Porsika: küldtem mailt. Így már sikerülni kell.

Orsi: persze, hogy beraklak. Egy-egy teszt után alig várom, hogy rendezzem a táblát, csak megvárom, hogy a kismamik mondják, hogy már lehet átrakni. Nem szeretném senki érzelmeit megbántani. Szerinted is 7. hónap és szeptember?

Most megyek, mert szó szerint vérben forognak a szemeim.
Ja, voltam csontkovácsnál. Szuper volt. Úgy ülök, mint aki karót nyert. És jöjjenek a táblák:

Kép

Kép

meriann

Most nézem elszúrtam a Porsika sorát, na mindjárt javítom:

Kép
Kép

meriann

Sziasztok Drágáim!
Merikének hála, mellékelten küldöm Bogyó képét:D
Köszönöm Merikém, tündér vagy!! Kép

porsika

sziasztok,

nekem úgy fest, hogy megjött :( :(

Bár számítottam rá és készültem erre lelkileg, mert most a szokásosnál jóval kevesebb esélyünk volt -- most mégis nagyon rosszul esik :cry: :cry:

Úgy látszik, nálam a csodák továbbra is váratnak magukra...........

Persze ne aggódjatok, nem adom fel, megpróbálom minél hamarabb összerakni magam romjaimból :wink: !
Csak most egyébként is minden összejött a héten, kiderült, hogy gáz van a lakáscserével is, és nem kevés pénzt bukhatunk, ha nincs szerencsénk :evil: :evil:

Azt hiszem, legközelebb majd csak akkor jövök, ha megint jó kedvem lesz, nem akarlak terhelni titeket.

Addig is sok puszi, és vigyázzatok magatokra!
V.

Kép
vickybabe

Meri!

Köszi,majdnem jó,csak 9 hónap és október. :lol:

Viki!

Sajnálom:( De fel a fejjel,én sem gondoltam,hogy nekem 9 hónap után még sikerülhet...és mégis! Biztos,hogy neked is hamarosan lesz egy bébike a pocakodban és ezek a hosszú hónapok egycsapásra csak pár napnak tűnnek majd.

Porsika!
Jé tényleg ez még eszembe sem jutott!:D Nagyon érdekes,mert a Domi meg az apukája névnapján született.:)

Bogyóka egyszerűen gyönyörű! Nagyon jól látszik a képen!

Fióna!
Akkor az bizony 2 rúgás volt. :) Nem tudom én eleinte nálad kislányt éreztem,aztán meg kisfiút:D Na de hamarosan úgy is kiderül.:)

Arwen!
Örülök,hogy a nagymamidat hazavihettétek,ez nagyon jó hír!

Angyalkrisz!
De jó,hogy benéztél!Gyere gyakrabban!:)
Várjuk a képet!:)

Lányok,köszi a további gratulákat is,annyira jó olvasni.:)
Amúgy semmi tünetem nincs egyenlőre. Ja de a cicim fáj egy kicsit,de már múlik.:)

Puszi mindenkinek!

Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

Vicky,
sajnálom nagyon, de én szeretném, ha továbbra is jönnél.
Szerintem mi nem csak a jó és boldog pillanatainkban vagyunk egymásnak, hanem ilyenkor bánatunkban is.
És látod, előbb-utóbb mindenkinek sikerül. Nekünk az utóbb jutott, de remélem, már nekünk sincs sok hátra a baba nélküli életből :)

Porsikám,
nagyon jó a sztárfotó!
iszonyú jól látszik! nagyon fotogén a picúr :)

Kép
bodzi

Akkor a javított tábla. Azt hiszem inkább holnap jövök, mert valóban túl fáradt vagyok.
Kép

Kép

meriann

Köszönöm szépen a bókot Bogyó nevében. Szerintem is gyönyörű, dehát ez csak természetes:D Nagyon édes, hogy Domi meg Apa névnapján jött! Minden névnapra egy baba:D És naygon rendes kis Bébiket hoztatok ösze, ha a jöttükön túl még azzal is meglepik a szüleiket, hogy pont a névnapjukon bújjanak ki:D

Bodzikám:D
Drága vagy, örülök, hogy Ti is ilyen szépnek találjátok:D Mert az ugye természetes, hogy nekem gyönyörű, de néha elgondolkodom, hogy vajon mást is ennyire lázba hoz-e :D Nagyon jó, hogy igen, és hogy ennyire velem örültök:D
Nagyon egyet tudok érteni azzal, amit Vickynek írtál: én is biztos vagyok benne, hogy nem kell már sokat várnotok a babátokra!

Vicky:D
Sajnálom, de fel a fejjel! Biztos vaygok benne, hogy sikerülni fog! És itt ne hagyj minket! Nekem rengeteget segített a sikertelen hónapokban, hogy itt voltak a Lányok.

Merikém:D
Egyre szebb ez a tábla, már alig várom, hogy Ti is mind felkerüljetek a felső részbe:D

Fioona:D
Igen, ettünk palacsintát, valami isteni volt! Közvetlen a termál mellett van egy nagyon édes, mediterrán hangulatú kávézó-étterem, ott vacsiztunk, csodás volt! Én áfonyás palacsintát ettem, hihetetlen volt, tele volt friss fekete áfonyával, de tényleg tele!! Ha megkívántad a palacsintát, tudom ajánlani az egyik nagy kedvencem: meggyes palacsintát szoktam csinálni úgy, hogy a felezett meggybefőttet belekeverem a tésztába. Annyi a trükkje, hogy kicsit több tésztát kell így a serpenyőbe tölteni, így nem is szakad el:D Isteni fahéjas porcukorral, vagy kakaóporral:D De ha nem szeretitek a meggyet, cseresznyével, almával, körtéval, málnával is isteni:D

Millió puszi mindenkinek:D

porsika

Sziasztok!

Nem biztos, hogy sokáig tudok lenni, nem is tudtam végigolvasni, úgyhogy leírom mi újság.

toti, először is köszi az ajánlatot, a harisnyatartóra, még végigondolom, mert még nem tudom, hogy miket szedek majd magamra :))))).

Ma reggel is csináltam teszete, ami szintén negatív. Amúgy az első vizeletből csináltam meg, és kb egy hete késik, viszont ma barnázott is, remélem legkésőbb reggelre megjön. Gondolom megint a PCO-m zavart be.

Ezt a paint-ot hol találom meg, a neten van ilyen program? vagy hol? Zoli sem ért hozzá, hiába kérdeztem.:))

Most megpróbálok visszaolvasni, lehet, hogy ma már nem jövök, mert vendékek jönnek, jó éjt mindenkinek.

Üdv Nikó

Kép
nikóska

Vicky:
sajnálom a mensit. De tudod, új hónap.....
És tessék jönni.

Porsika:
nagyon szép az uh képed. Irigykedek. :)
Én nagyon várom már a szerdai uh-t és nagyon félek is tőle. Legyn már március vége. hisztiiiiiiiiiiii. :lol:

Szerika:
asszem nem írtammég. :oops:
Szépséges a pocakod. :lol:

Én megvagyok, hányok, émelygek.
Most a húst nem bírom megenni. Szval elvagyok.
És persze parázok a szerda maitt. :(
Vendég

vagyok én csak ma mászkáltunk,vacsiztunk!
kaptam kenyérsütőt nagyon komoly még lekvárt is lehet benne csinálni.
holnap jövök ma punnyadt vagyok!

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika: Bogyókád fantasztikus!!! A férjemet is idehívtam, hogy megnézze, mert ilyet még nem láttam. Annyira kivehető rajta minden.
Dönörű!
toti77

Először is:
ORSIIIII! Nagyon-nagyon örülök!!!!! HOlnap hajnalban kell kelnem (cukros vérvétel), de ezért a hírért nem bánom, h még végigolvastalak Titeket itt az éjszakában! Legyen nagyon sok boldogságotok az új kis jövevénnyel is!

Mi már jól vagyunk, kösz, Fio, az érdeklődést. Oviba még nem mehet a fiú, de jó itthon is, tegnap pl. gyurmázgatott, én a jelmezét készítgettem, klassz volt. 8 nap szobafogság után most a szép időre már kimehetünk. És az arcán is egyre nagyobbak a pöttymentes puszilnivaló foltok! :D (Volt időszak, mikor csak egy kis rész volt, ahol nem volt pötty, és meg tudtam puszilni. :? )

Arwen, most már teljesen jól van a nagymamid? Jó, h kijöhetett a kórházból!

Hajni, ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj az uh-on!

Porsi, nagyon édi a kis Bogyóka! Tán csak nem szopizza az ujjacskáját?

Viki, nagyon drukkolok a következő hónaphoz, jó? Gyere nyugodtan a bánatoddal is, tudod, nekem is mennyi erőt adott, amiket írtatok, mikor szomorú voltam!

Fioona, cseles ez a babóca a rúgásaival! Miket kuncoghat benn, h ilyen kíváncsiak vagytok! :) (No persze nem csak a Tietek, hanem a miénk is!)

Élvezzétek a szép időt, szívjátok be a finom tavaszi illatokat! Már az éjszaka is olyan szép tavaszi!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Sokáig nem jöttem... bocsánat... :oops:

Viszont micsoda hírek!!! ORSI HATALMAS GRATULA!!!!! :lol: Mondtam én :lol:

Vicky ne tűnj el, mert ez a topic nem csak arról szól, hogy örömködünk, hanem megosztjuk egymással a rossz dolgokat is. Az alsó tábla meg egyre csökken és tudjátok miért? Mert amikor elkezdenek születni a babócák, akkorra már mindenki babás lesz és így az alsó tábla a megszületett babáké lesz. Ugye egyetértetek? :wink:

Szerika: nagyon szép a pocid :)

Fioona: én fiút sejtek :lol:

Porsi: nagyon nagyon jóóóó ez a fotó, nagyon szép bogyóka :lol:

Köszönöm az érdeklődést, apukám jobban van. Mindenkinek leírom és elküldöm priviben, hogy mi történt. :roll:

Gabi baba csak nő és nő :lol: Mostanában állandóan azzal álmodok, hogy vajon mi az amit még nem vettünk meg. Persze ez hülyeség, mert itt a közelben van 3 bababolt is, tehát ha valami nagyon hiányozna, akkor Apa elugrik és megveszi, dehát ... :oops:
Most hétvégén felállítjuk a babaágyat is, majd küldök képet. Sajnos Apa lebetegedett, 38.5-tel itthon fekszik. Most narancson, madarinon, fokhagymán, vöröshagymán, mézen és igazi citromból készült limonádén élünk. Ezt azért emeltem ki, mert amig nem vártam babát, addig bekaptam egy cetebe-t vagy valami hasonlót, most meg eszembejutott, hogy csavarok ki narancsot lének és veszek citromot limonádénak. Szóval elkezdtem gondolkodni :oops:

Kép
Kép
adrienna

Jövőhéten megyünk 4D-re és megcsináltatjuk a köldökzsinórvérhez a szűrővizsgálatokat. Remélem, lesz új sztár fotó :lol:

Kép
Kép
adrienna

Jó reggelt Drágáim!
Először is, nagyon köszönöm mindenkinek a kedves dícséreteket Bogyót illtően a Gyermek nevében is!

Hajnikám!
Ne aggódj, nem lesz semmi baj!! Elhiszem, hogy várod mára március végét, de melátod,hippíhopp elrepül az idő, mire észreveszed már a másodszülötted fog szuszogni a karodban!! Ésnemsokára itt van az a március!

Adri:D
De jó, alig várom, hogy Gabi babáról is lthasunk újabb gyönyörű képeket! Akkor ezek szerint már elhatalmasodott a fészekrakási-láz? :D Mostanság én is azt veszem észre magamon, hogy pl. mánikusan takartok. Iszonyatosan zavar, ha por van, vagy ha rendetlenség, vagycsak ha nem olyan friss a levegő a lakásban, mint szeretném...:D

Millió puszi mindenkinek

porsika

Adrienna elolvastam hát nem semmi .áttérzem a történetet ugyanis amikor mi összejöttünk R.-el viccesen beszólt egy gyereknek "mi van sapkás" erre kiment majd jött vissza orditva.(egy barátunk szórakozóhelyén történt) mi elindultunk utánunk jött és az eredmény orrtörés lett de annyira hogy csak altatásban tudták összerakni.5 napig kórházban volt R. és még utána is egy hétig tamponok voltak az orrában.1 és 1/2 pártfogótiszthez járás és v.mennyi felfüggesztett lett az eredmény.
mindez dec.24.-én hajnalban történt....

Bridzsi

Kép
esztora

Ugyanazok az
angyalok látják az élet
legnagyobb titkait,
akik éjjel az ágyunk
szélén ülnek.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Már megint rohanok, mert holnap le kell adnom az egyik melót. És hát a tegnap sok időt elvesztegettem az utazással.
Remélem mindenki jól van, kismamik és babáik, no meg a leendő kismamik is.

Arwen: örülök, hogy a nagymamid hazamehetett, nyilván otthon jobban is fog gyógyulgatni.

Nán-dorka: az szuper ha vége a szobafogságnak.

Vicky: el ne tűnj! Követeljük, hogy oszd meg velünk a bánatodat is! Te tudtad, hogy a hullámvölgy után a hegy következik?!

Adri: de jó hallani Rólatok is. Nagyon tetszik a táblás ötlet!

Hajni: sajnálom a panaszokat, de legalább van értelme.

Fioona: én is azt érzem, hogy fiú. Jól megviccelt Benneteket. Nagyon tetszett.

Porsika: valóban nagyon szép Bogyóka. A párom is nézte, és mutogatta nekem, hogy mi mindenét felismeri.

Nikó: fel a fejjel. Azóta van fejlemény?

Azt hiszem következő hónaptól szabadabban hancúrozunk majd. Még ennyi védekezéssel sem. Akkor mát túl leszek egy havi hormonon, egy havi pszichológuson. Egyre tisztábban érzem, de holnap még kifejtem a pszichológussal, hogy az a bajom, hogy mindig túlbiztosítom magam és úgy érzem biztosíték nélkül maradok ha várandós leszek a párom támadhatósága terén. És nem akarom engedni a házasságom. De vasárnap éjszaka volt babás dokumentum film és néztem. Ott meg arra jöttem rá, hogy egy gyerek akkora csoda, hogy nem foszthat meg tőle egy akármilyen kolléganő. Ha párom meg felül egy felszínes nőnek, akkor megérdemli és menjen útjára. És akkor ő lesz sajnálatraméltó. Egyedül is felnevelem ha kell a gyerekemet. Nem én leszek sem az első, sem az utolsó. És mostantól így állok a dolgokhoz.

Ma és holnap még ilyen kis szétszórt leszek, mert el vagyok havazva, de csütörtökön jövök rendesen. Puszi !
Vigyázzon mindenki magára!

meriann

Sziasztok!

Köszönöm a pocifotó dícséreteket, jól esett. :oops: Ebben a topicban viszont minden kismaminak nagyon szép pocija van, ezzel gondolom mindenki egyetért. :wink:

Adri: nem semmi ez a történet apukádról, nagyon durvaaaaa... Iszonyat, hogy milyen emberek vannak! És egyébként hogy döntött visszamegy dolgozni? Remélem nem... ha tudjátok mindenképp beszéljétek le róla.
De klassz! Beállítjátok a babaágyat? Feltétlenül tegyél majd képet róla! :) Párodnak jobbulást, remélhetőleg nem fogod elkapni tőle.
A táblás ötlet nekem is nagyon tetszik, úgy legyen!
Köldökzsinórvér: mi is levetetjük, de mi a Sejtbanknál. Ti azt hiszem más céget választottatok ugye? Úgy hallottam, hogy kábé a 30. héttől kell intézni a dolgokat, így nekem még van egy kis időm, de azért rajta vagyunk a témán.

Porsi: ez a kép... én ilyet még nem láttam. Egyszerűen tökéletes!!! :D Nagyon édes kis babócátok van!

Vicky: sajnálom :( én pedig nagyon bíztam ismét benne! De nem baj, mert minden hónapban kell az izgalom itt nekünk, meg, hogy valakiért szorítani lehessen. És tényleg ne tűnj el!

Nikó: nálad mi a helyzet? Megjött?

Ragota, Angyalkrisz: de jó, hogy benéztetek, jó hallani felőletek, gyertek sűrűbben.

Hajni: sajnálom a rosszulléteket, :( pár hét és elmúlik...

Képzeljétek, elmúlt a köhögésem, csak úgy magától, biztos megijedt a homeopátiás szerektől, amiket Meri ajánlott :lol:
Amúgy jól vagyunk. Éjszaka már egyre kevésbé tudok aludni, mert a gyerekem folyton rúgdos, napközben viszont legtöbbször csöndben van. Úgy látszik felcseréli a nappalt az éjszakával, azt hiszem jól elleszünk, ha megszületik. :roll:
szerika

Örülök Erika, ha sikerült elijeszteni. :)

Na, ki kér még ajánlást valami panaszra?
Mert arra szakítok időt!

Ez a ráijesztés nálam is működik. Bepánikoltam a pszichológustól és mindjárt szedem elő a tudatalattimból a bajokat. Mindjárt megfogalmazódott bennem egyértelműen.

meriann

Esztora elég durva ami a pároddal történt.
Mennyi agresszív ember van a világon. Félelmetes.

meriann

sajnos ez van.igyekszem elkerülni őket.
komolyan ugy közlekedem zsúfoltabb helyeken hogy a hasam előtt van a kezem mivel magas vagyok egy "átlag" ember könyöke pont ott landol .

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Nekem sincs sok időm, még el kell intézni a Valentin napi meglepit apának. :wink:

Viszont Merikének már a múltkor is reagálni akartam a "várandósan megcsalás" témában.
Mint statisztikával fogalakozó ember, gondolom kicsit szakmai ártalom is ez neked, de én 1 kismamát ismerek, akit a várandósága alatt csaltak meg. Annál több nőt ismerek, akit a azon kívül. Sőt az apósom azért hagyta el az első feleségét, mert az nem szült neki gyereket. A társadalom hatására néha elhiszi az ember, hogy a férfiak csapdát látnak a gyerekbe, és menekülnek. Rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van. Persze poénkodnak ilyesmivel, hogy keménynek tűnjenek, de a szívük mélyén odavannak értük. Azok alapján, amiket leírsz, sztem a párod is ez utóbbi lesz. Persze kivételek vannak, de az ennyi év házasság után, már kibukott volna. A gyermekvárás sokkal közelebb is hozhatja a párokat. Hiszen egy újabb, mindennél erősebb közös cél teremtődik általa. És azt kell mondjam, sokszor még az ágyban is fellendülést hozhat. :wink: Én nem hiszem, hogy egy komplikáció mentes várandóság alatt, bizonyos dolgoktól tartózkodni kéne. Persze az ember másként csinálja talán, de lemondani a gyengédségről nem kell. Szóval én nagyon alaptalannak érzem ezt a félelmed, sajnos valami ösztönösen a dolgoknak csak a negatív oldalát engedi láttatni veled. Remélem a doktornő segítségével, rájöttök mi az!

Porsi, a meggy nagy sláger mostanában nekem. :D Épp meggyes pitében gondolkodtam, de ez a palacsinta nagyon jól hangzik!!! :lol: A kisbabád tényleg hihetetlenül jól látszik. Ez már tényleg inkább fotó!

Adri bevallom, Lillával mikor elmentem a kórházba, még nem volt előkészítve a kiságy neki. Viszont mikor hazajöttünk, (1,5 hét után) a kis plüss állatkái, sorban ott mosolyogtak ránk a kiságyba. MÉG most is belekönnyezek, ahogy eszembe jut. Ez az én páromtól nagyon-nagy szó!!!! Olyan szívmelengető megnyilvánulása volt a szeretetnek!

Nán-dorka, akkor tiétek a világ! Már akartam mondani, hogy meglett a Ghymes másik gyerekalbuma azóta! :wink: Teljes a kollekciónk!!!

Hajni kitartás! Mindent megér a baba!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Vicky tessék jönni! Ha kell, vastapssal hívunk vissza!!!!

Megyek alkotni! Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Orsi: nagy-nagy gratula. Nagyon örültem, amikor olvastam!

Nikó: Nálad mi újság?

Vicky: sajnálom (tudom nem sokra mész vele), de tényleg. Már biztos, vagy még adsz egy kis esélyt a babónak?

Porsika: gratula csodaszép gyermekedhez.

Szépek a pocifotók is.

Hajni: kitartás, nem tart örökké. (Mondom én, akinél még mindig napi vendég Vuk.)

Holnap megyek vérvételekre, cukorra, délután meg belgyógyászatra. Közben dolgozom is majd valamikor.

Fio: mi finomat alkotsz? Meggyes palacsintát? Küldesz nekem mailben?
vivi79

Meri: Hajninak és nekem Vuk ellen küldhetnél valami ijesztőt. Megoldható???? Köszike.
vivi79

Fioona: biztos, hogy szakmai ártalom is. DE a párom melóhelyén kívül nem hallottam kismamit megcsaló férjekről. De a pároméknál többet is. A pszichológus mondta, de én is érzem, hogy túlzottan kötődök a páromhoz, mert valószínűleg nem vagyok kellően önálló. Vagyis a féltékenységem = félelem az egyedülmaradástól, mert attól tartok ha elhagyna, nem tudnék talponmaradni minden értelemben. Ezen is fogunk dolgozni. Sajnos még mindehhez egy nagyon rossz és agyamba vésődött tapasztalat van. De túl leszek rajta, mert túl akarok lenni rajta.

Nem is írom, már nagyon jól bírom a fogyókúrát. Már az sem zavar, ha este látom a páromat enni. Bár nagyon rendes volt eddig és különvonult. És szépen karcsúsodik is. Már is boldogabb vagyok.

Ti mit gondoltok, ha nem szenvedek, már nem vagyok éhes sem este akkor ha babát várok, akkor is lehet ezt tartani, vagy akkor nem? Vagy majd a baba úgy is megérteti velem számára mi a jó?
Szedem a vitamint és 13-ig bármit megeszek ami jól esik, de aztán semmit, csak vizet, vagy üres teát.

meriann

Na, tehát hányinger, hányás elijesztésére:

A mindentudó könyvem szerint „Hányás esetén mindig pótolni kell az elveszett folyadék és ásványi anyag mennyiségét is!”

A következőket a Homeopátia várandós kismamáknak részből másolom:

Cocculine napi 3-4X1 tabletta
Komplex készítmény. A hányingert szédülés, sápadtság, gyengeség kíséri, bizonyos szagok provokálják a hányingert.

Sepia 9 CH napi 2X5 golyó
Már reggel, ébredéskor éhgyomorra hányinger lép fel, és fokozódik ételszagra vagy étel látványára. Gyomorégés, rossz szájíz kísérheti, amit az evés csak átmenetileg enyhít. Kívánja a savanyú ízeket.

Ipeca 9 CH napi 3X5 golyó
Szinte állandó hányinger, sápadtsággal, alacsony vérnyomással. A hányás nem hoz megkönnyebbülést, a beteg nyelve a hányás ellenére is tiszta marad. A beteg nem szomjas.

Coccululs 9 CH napi 3X5 golyó
A hányingert szédülés, ásítozás és nagy fáradtság kíséri. Az állapot szagingerekre rosszabodik, meleg szobában, pihenésre javul.

Tabacum 9 CH napi 2X5 golyó
Nagyfokú sápadtság, hányinger. A hányás mellett hideg verítékezés, szédülés, erős szívdobogás alakul ki. Az állapot enyhe mozgásra is súlyosbodik. Javul friss levegőre.

Ignatia Amara 15 CH napi 2X5 golyó
Szorongó, érzékeny kismamáknak, akik a gyomorszájban görcsöket éreznek. A torokban gombócérzet alakulhat ki nehézlégzés érzésével. A hányinger evésre javul, kikapcsolódásra megszűnik.

Nux Vomica 9 CH napi 1X5 golyó
A hányinger evés után lép fel, erős álmosságérzet mellett. A hányás megkönnyebbülést hoz, pár korty savanyú vagy szénsavas ital ilyenkor jólesik a gyomornak. A kávé vagy annak illata erős hányingert okoz.

meriann

Meri nekem az tűnik fel, hogy te félsz, hogy család legyetek, mert kilennél szolgáltatva, és elhagy! 2× sem biztos, hogy ez nem akkor történik meg, ha baba nélkül maradtok!
A rossz tapasztalat, csak azért történik az emberrel, hogy tanuljon belőlle. Talán éppen azt, hogy nem a görcsölésen múlik, elhagy e, megcsal e. Valami felkeltette a figyelmem, utánna nézek nálad, de a kövi 3 nap zsúfolt lesz. Párom itthon, Valentin nap, amire sütni szeretnék, Lilla névnapjára szintén, és a bátyíám visszaköltözik a zsúfolt házba, helyet kell neki szorítani. De írok privit, ha megnéztem.

Vivi, ha kész lesz küldök! :wink: De ma, "csak" a kötényt fejezem be. Azt készítettem neki meglepibe. Persze ×szemes mintával az elején. 8)
Elolvasom Adri pvijét. Még nem tettem meg eddig. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: azt hiszem jól látod, ezt fel is fogom az agyammal, csak kivitelezni nem tudom.
Valószínűleg rossz következtetést vontam le a korábbi negatív élményből. Méginkább megijedtem ettől a helyzettől. Csak kezelni nem tanultam meg. Köszi, ha megnézed.

Még annyit, hogy én ellazulni, igazán kikapcsolódni is nagyon nehezen tudok valamiért.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?