Sziasztok Lányok!
Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtetek felőlem. Igen, kicsit eltűntem, mert nem éreztem jól magam az utóbbi napokban. Hőemelkedésem volt, ami tegnap végre elmúlt. Viszont ami aggaszt, hogy szinte semmi étvágyam nincs. Tudom, hogy enni kellene, hiszen a két babának szüksége van rá, de egyszerűen alig bírok magamba tuszkolni egy kis ételt. De nem is tudom mit kívánnék. Az anyósom mondta, hogy csak szóljak, bármit megfőz, de nem tudtam neki semmit sem javasolni. Hozott egy kis vadast, amit egyébként imádok, de egy negyed tányért, ha megbírtam enni, sokat mondok. Még 1 túrórudit is kétszerre bírok megenni. Próbálok gyümölcsön élni...
Naposoldal!
Sajnálom, hogy ilyen ijesztő hírekről kellett beszámolnod. De remélem azóta minden rendben. Szedjed a rutascorbint, és pihenj, meglátod minden rendben lesz. Az Sztk-s orvos borzalmas lehetett. Én biztosan sírtam volna. Viszont őszintén remélem, hogy a választott doktorbácsid nagyon rendes lesz. Még 3 hét, hogy újra uh legyen nálunk. Remélem minden rendben a babákkal, bár ma arra ébredtem, hogy olyan fura, lüktető, remegő érzés volt a méhemben. REmélem nincs semmi probléma odabenn....
Lexi!
Nem is tudom, milyen bíztató szavakat tudnék írni Neked. Próbálj sírni, talán az segít. Meg aztán én azért bízom benne, hogy ma este jó hírekkel fogsz érkezni.
Süni!
Ezt a pár napod már bírd ki valahogyan!Bár már saját tapasztalatból tudom, nem könnyű.
Gabi!
Hát igen, néha meglepő milyen kellemetlenségek tudják érni az embert egy-egy szállodában. Pihenni vágyik az ember és zajongó szomszédokat kap... És a masszázs...
Azt hiszem ilyenen nem veszek részt. Egy barátnőm hugánál voltam néhányszor, de ilyet nem alkalmazott... REmélem azért a kirándulás többi része jól sikerült!
Baby!
Vigyázz a vírusokkal! Tessék kúrálni magad, hogy mire nemsokára menned kell a picikért, minden rendben legyen!
Bibar, Judit!
Nektek is szorítok. Pihizzetek!
Gil!
Nemsokára Ti is mentek ugye?
Estrella!
REmélem páfrányos akció eredményt hoz!
Puszi
Gica