Új privát üzeneted érkezett!

Gil!

Írtam pü-t a genetikával kapcsolatban.
nikó

Nikó!

Köszi, megkaptam, és válaszoltam!
gil

Gica!

Jelentkezz!
Legalább pár sort írj, hogy jól vagy!

Bibar, tudom, nehéz most, ilyenkor még olyan távolinak tűnik az eredmény, nagyon lassan telnek a napok.
Most én is így vagyok megint, és a tv-ben tényleg nincs az égvilágon semmi, olvasni meg nincs türelmem.

Lukrécia, én is kaptam rutascorbint, remélem beválik.
Melegen ajánlottak egy orvost több forrásból is, ha szerencsém van, már holnap találkozom vele.
Köszönöm a tanácsaitokat, jól esett, és tényleg könnyebb így.

Minden eredményre várónak, indításra várónak kitartást, és sok türelmet kivánok!!!!!!!!!!!!
naposoldal

Sziasztok!
Remélem jól telik a hétvégétek!

A férjemet is elküldték az Istenhegyi klinikára, amikor kiderült a probléma. Tényleg nagyon rendesek és 2 hét alatt megvan az eredmény. Nekem nem kellett mennem...

Baby, köhögésem már csillapodik. Has sem görcsöl. Igazából csak a melleim fájnak, de ahhoz már hozzá vagyok szokva. Igyekszem pozitívan hozzáállni és felkészülni minden eshetőségre. Nem idegeskedem. Bár pont most kaptam egy rossz hírt egy barátunkról. De azért nagyon bízom az ő gyógyulásában is. Túróval felemás viszonyban vagyok. Bár tegnap este is sikerült bekanalaznom a 25 dkg-t tejfölös-cukros formában. Ma sósan tervezem, de még nem vitt rá a lélek, hogy megcsináljam. Az ivás meg délután jobban megy :)

Ja, azt hittem, hogy majd jól felszedek pár kilót ezalatt a 2 hét alatt míg itthon vagyok. Ehhez képest fogytam 2 kg-t. Ami furcsa, hogy szénhidrátot, kenyeret egyáltalán nem bírok enni. Mindegy, végülis lényeg a vitamin és a folyadék...

Bibar, tudom, hogy nagyon nehéz várni, hogy teljenek a napok. Nekem az első hét egész gyorsan eltelt, de ezek az utolsó napok... Brrrr :) Sokat olvasok, tévét nézek, séta, beszélgetések.

Lexi, azért én nagyon szurkolok érted holnapra! Minden jót neked és a férjednek!
süni76

Sziasztok!
Én is vagyok, csak tegnap elterveztem, hogy majd a munkahelyemről írok, ha lesz időm, erre időm volt, csak net nem...
Na, mindegy, most bepótolom! :lol:

Süni!
Örülök, hogy jobban vagy!!!Hááát, ha nem lenne kötelező a túróevés, tuti ennéd...(mint én most) :lol: :lol:
A várakozási időben én sem bírtam enni kenyeret, megteltem a fehérjével, folyadékkal.... Már csak 2 nap!!!!!!!!!! :wink:

Lexi!
Nagyon drukkolok Neked holnapra!!Remélem holnap jó hírekkel szolgálsz!!! Kívánom tiszta szívből!
Párodnak mielőbbi gyógyulást!!!

Lukrécia!
Figyelek ám, bár nem mindig sikerül!!! :lol: :lol:
Nemsokára dobok egy táblát!! MIndenkinek szép vasárnapot!
Vendég

Süni
te már nagyon közel vagy,remélem holnap Lexitől,holnapután pedig töled hallunk jó hireket,hiszen minket is azok doppingolnak :D :D én sem hiztam soha egyik pihenőm alatt sem,nem ugy mint Lukrécia :D :D :D

Lukrécia
ugye drágám :D :D :D egyél már most sok nutellát,hogy engem utol tudj érni :D :D

bibar

Gil!

Írtam neked PÜ-t! :lol: :lol: :lol:
nikó

Sziasztok Lányok!
Újra közöttetek,mire elolvastam3 napi termésteket 1 óra eltelt :)
Naposoldal
Sajnálom ami veletek történt nagyon vigyázz magatokra és járj nagyobb szerencsével az új dokival!!Sajnos nagyon nehéz jó orvost találniNekem a negyedikre sikerült aki normálisan kezdett el velem foglalkozni és elirányított ide.

Lexi
Szorítok neked holnapra és kívánom hogy ne igazolódjon be a megérzésed!Párodnak pedig mielöbbi gyógyulást és nyugodtan menjetek el ebbe a hotelbe mert azért nagyon jó volt és sajnáltuk,hogy haza kellett jönnünk!

Hát a hétvégénk nagyon jó volt csak akadt egy kis kellemetlenség és inkább leírom nektek,hogy ti ne kerülhessetek ilyen helyzetbe!Földszinti szobát nem szabad kérni csak is az emeletit!A bár a földszinten volt és este 11-ig zongora játék, olyan volt mintha a szobánk ajtaja elött játszottak volna.miután a zongorista elment egy részeg f...sz :oops: bekopogott minden szobába,majd mint aki jól végezte dolgát leült a zongora elé és elkezdte nyomogatni a billentyűket.(Gica te jutottál eszembe a kedves szomszédokkal!)Aztán éjfél után elcsendesedett a szálloda és végre tudtunk aludni.A szobához járt 30 perces masszázs is,kettő közül lehetett választani a Svéd és egy Afrikai közül.Az Afrikait választottuk,volt benne egy gözfürdőzés,majd bőr radírozás és a végén a masszázs.És most jön a kellemetlenség! Férfi volt a masszőr és mikor már a mellemet masszírozta kicsit gyanús volt a dolog,de gondoltam ez hozzá tartozik.Aztán jött az intim nyirok masszázs,ami a bikinivonal mentén történt,de mikor már benyúlt a bugyimba és ott kezdett el maszírozni :oops: na ott kiakadtam és mondtam,hogy fejezze be.Közölte,hogy ezt szokták szeretni a hölgyek és ez hozzá tartozik én meg mondtam,hogy én nem szeretném és nekem ne nyúlkáljon idegen a bugyimba!Elnézést kért ha tolakodónak tünt,de nem akart és higyjem el ez hozzá tartozik és csak a munkáját végezte!Nagyon sajnálja!Bálint utánam következett és nem mertem neki megmondani,hogy mi történt mert ott helyben elverte volna.Aztán mikor végzett nagy nehezen elmeséltem neki,dühös volt és mondta,hogy nem szeretni ha férfi masszíroz engem,Úgy hogy legközelebb ha ilyen van bejön velem.És tényleg hozzá tartozik a csomaghoz más is mondta.Elötte egy 17-18 év körüli "kislány" volt és ő is ugyan így járt.Bocsi Kicsit hosszú lettem de ezt elkellett mesélnem,mert olyan kellemetlenül érzem magam még.
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Nem voltam két napig, mert rossz volt a gépünk, de olyan hosszúnak tűnt, mintha hetek lettek volna. Én nem írok minden alkalommal, amikor benézek, mert velem most semmi nem történik, még tart a pihenő, de próbálok napra kész lenni. De még így is hiányoztatok, nagyon!

Naposoldal!

Én hasonlóképpen jártam, mint Te. Választott orvos nélkül este vidéken! Szörnyű volt! Nekem azt mondták, flegma, unott képpel, hogy nem látnak szívhangot, nem kell idegeskedni, de ha akarom, akkor kikaparnak! No comment!

Lányok!

Ti mit tudtok arról, hogy miért engedik mostanában ilyen hamar szélnek az embert a BMC-ből? Én nem tartom ezt jó dolognak! Vidéken lakom, itt nincs túl sok választási lehetőség jó orvost keresni. Már próbáltam, de amint meghallják a lombik szót, vagy az inszeminációt, úgy néznek rám, mintha a Holdról jöttem volna! Nem tudom mi tévő legyek, én eddig abban bíztam, hogy legalább a 12. hétig biztos kezekben leszek a BMC-ben. Ti hogyan tudjátok ezt a kérdést megoldani?
sharon

Lexi,
holnapra nagyon jókat kívánok neked és izgatottan várjuk az eredményt:)
Minden jót kívánok! Nem írtál délután, jól vagytok, férjed otthon van már? Szorítok nagyon:)
Süni,
neked meg keddre sok szerncsét, de holnap még úgyis írok majd:) Addig is jó légy:)
Gica,
hol vagy, merre csavarogsz, jól vagytok?????
Naposoldal,
az tök jó, hogy találtál dokit:) Reméljük bejön:) Nekem aki még a BMC előtt volt, nagyon rendes és tapasztalt, végül is ő javasolta nekünka BMC-t. Vigyázz nagyon magadra és pihenj sokat:) Holnap szedem be az utolsó gyógyszert:) Aztán megjön, elmúlik és már megyek is:) Annyira fel vagyok pörögve, annyira várom:) Csak nehogy pofára essek:( Na, jók legyetek, puszi:)
Málna,
hogy vagy?Tünetek?Majd jelentkezz!!!
Gibicsibe,
hát nem semmi,amit leírtál, tiszta rémtörténet, hát én is kiakadtam volna, az tuti:) Még ilyet, nem is hallottam, nem semmi:) Elhiszem, hogy kellemetlen volt, hát akkor "kis" csajnak?! És nem volta sehol feltűntetve, részletezve, hogy mit takar ez a fajta masszázs? Gondold el, akkor milyen lehet a svéd:) De azért jól éreztétek magatokat, ezt leszámítva, meg a zongoristát?!
Bibar,
neked sem kell már sokat várni, legalább már nálad vannak, nem úgy mint nekem:) Akkor még nekem mennyit kell várni.... Gondolj erre és akkor egyből jobb lesz a kedved. Már csak a jövőhetet kell túlélned:) Nézz jó vígjátékokat dvd-n:)
baby.81

Gabi!

Nem semmi! Én már a mellmasszázsnál kijöttem volna...Főleg hogy pasi masszíroz...Max a dekoltázs vonalat szoktam engedni...A melleimre ott van a párom... :wink: :lol:
Elmeséltem páromnak is a sztorit, azt mondta ilyen masszázst biztos nem fogunk soha sehol kérni....Tényleg érdekes, hogy nem volt sehol feltüntetve...
Én utánanéztem a neten, de sehol nem írnak ilyet...Itt találtok infót:http://www.afrikaimasszazs.hu/

Húúú, komolyan mondom, hihetetlen, hogy mik történtek veletek...Ehhez képest a zongorista csak sekély bosszantás volt...
De túlvagytok, és köszi, hogy megosztottad velünk! Így nem esünk ebbe a hibába...
Vendég

Sharon,
ezt én sem tartom jónak, hogy ilyen hamar elengednek a BMC-ből. Én amikor elkezdtük ezt az egészet (2006. okt.), akkor megkérdeztem, hogy ha majd egyszer sikerül, akkor itt is kell esetleg szülni?! -és azt mondták (az asszisztensek), hogy áh dehogy, csak az első szívhangig kell ide járni, tehát végül is, az az eredményhírdetés, utánna van két hét múlva az uh és utánna mehetsz "világgá", és ha ezt számoljuk, az mennyi is 6-7 hetes állapot?! Szerintem, azért van így, mert nagyon sokan vagyunk, és úgy gondolja a doki, hogy ha valakinek már kimutatták a terhességet vérvételen utánna uh-on is, az már "el lesz" máshol is.
De hát igen, aki nem ezzel foglalkozik("sima" nőgyogyi), mármint a lombik, inszem dologgal, mint nőgyógyász, elég furán állnak a témához!
baby.81

Gabi:
Egyszer engem réges régen masszírozott egy fickó (sima mezei magyar masszőr) és a testmasszázsban valóban benne volt a mell és a lenti rész is. Én is meglepődtem, mindez 17-18 évesen...na azóta most voltam masszőrnél (csajnál) és kizárólag hátmasszázst kértem. :D
Elég szégyenlős vagyok, nem merném bevállalni az tuti.

Kriszti:
Szia, Te is itt vagy végre? De jó! :D

Lexivel találkoztam ma bejött hozzám, inkább nem mondom milyen állapotban... :shock: Valahogy fel kéne vidítani! :lol:
Lexi: Ajándék neked:
Kép
Vendég

Sziasztok
Itthon voltunk egész hétvégén, csak itt volt az öcsém és a párom huga, így nekünk nem jutott gép. Szenved szegény nagyon, mert erőltetni kellene a lábát, de nagyon fáj neki. Bedurrant a bokája is. Viszont ha nem erőlteti, akkor örökre sánta marad.
Holnapi napom tele van programmal, másra nincs is időm, hiszen reggeltől- délutánig ülhetek a BMC-ben, azért hogy elmondja a doki, amit már tudok. Király!! Pedig mennyi dolgom lenne. Páromat se szívesen hagyom itt egyedül, hiszen nem nagyon tud szaladgálni.

Rajtam kívül itt mindenki hihetetlenül erős, de őszintén szólva nekem nagyon tele van ezzel az egésszel a hócipőm. Most utáljatok, de ez az igazság. Benneteket nem bosszant, hogy állandóan ott ültök, hajszálon függ a munkahely, egy csomó pénzt kidobok az ablakon és ugyanott vagyok, ahol 6 éve, csak eddig tudtam tervezni a saját életemet, de az elmúlt egy év arról szólt, hogy mikor voltam, vagyok, vagy leszek éppen a BMC-ben. Mindezt a semmiért. Igen negatív vagyok, mert tudom, hogy eddig se történt semmi jó az életemben és már félek, hogy soha nem is fog. Így élte le az életét a mamikám, anyukám és úgy látszik én is így jártam. Csak nekik legalább gyerekük volt, ha más nem is.

Tudom, hogy óriási fejmosást kapok majd Tőletek, és azt is tudom, hogy írhattam volna habostortáról tejszínhabbal, de az hazugság lenne. Most ezt érzem és engem se tesz boldoggá. Padlón vagyok.
Vendég

Szia Estrella
Erre nagyon ráhibáztál! Mikor az üzit küldtem még nem olvastam a tiedet. Köszi az ajándékot. Reggel a hátára pattanok és akkor legalább a 4órás utazást csökkenteni tudom, ha már a várakozást nem!:) Megyek, mert ember egy lábon kiugrált a konyhába, hátha kell segítség. Ja, és még leckém sincs.
Vendég

Még ehhez a masszőr dologhoz hozzászólnék, ha nem baj. Teljesen kiakadtam. Több masszőrnél jártam már, de a mellemhez és a bikinivonalhoz még egy sem ért. Se férfi, se nő!! Nem gondolom, hogy véletlenszerű volt, hogy Gabi pasit kapott, a férje meg egy 18 éves kiscsajt. Én egy ilyen szitut nem tudtam volna tolerálni, de a férjemnek biztos tetszett volna. Tuti otthagytam volna a Mókust. Ha megyünk is erre a helyre, akkor se lesz ott semmiféle masszázs :twisted:
Vendég

Estrella!

Örülök, hogy jól vagytok Ti is! Én sem engedem a pasiknak csak a hátmasszást...Olyan jó erős kezük van...
Lexit ki kell mozdítanunk! Vigyük el valahova...
:wink: :lol:

Lexi!
Ha bármire szükséged van, szólj!!!!Röpülök!!! :lol: De tényleg szólj!!!! És igenis Te is egy erős csaj vagy...Csak most nagyon összejöttek a dolgok!
De tudod: " Nem eshet minden nap!"
Vendég

Lexi
nem kapsz fejmosást,szerintem már mindannyian kerültünk padlóra,de muszáj felállni.neked tudom még nehezebb mint másnak a többi baj miatt,de próbálj meg talpra állni.
nekem az 5.beültetésem volt,nem mondom hogy nem borultam ki jó párszor,az összes barátnőm,az összes rokonom mindenki megszült már,én meg csak üldögélek a korházba.van amikor nagyon kiborulok.a barátnőmnek 8.-ra jött össze 2 ikerfiu,na ő van elöttem,tudom hogy sikerülni fog elöbb-utobb!!!!!!!!!!!!szóval megértelek de fel a fejjel,lesz még olyan idő amikor a babáddal a kezedben visszaemlékszel ezekre a nehéz időkre és azt fogod mondani:"megérte"

bibar

Lexi,
nem is tudom, hogy mit szóljak ehhez az egészhez, tényleg nagyon padlón vagy:( Nagyon sajnálom, hogy így érzed, kívánom, hogy holnap érjen egy csodálatos kellemes meglepetés:) És, ha mésem sikerül, akkor pedig, tudom talpra fogsz állni ismét és próbálkoztok újra és újra, mivel nagyon akarjátok a babát, mint én is, sajnos mi, akiknek másként nem igazán sikerülhet, csak ennyit tehetünk.
Tudom mi még "kezdők" vagyunk, nem próbálkozunk hat éve, csak másfél, de hidd el, tudom, milyen szar érzés!
Vagy az, hogy másnak, aki nem is akar, annak pesze sikerül és lehet ő el is dobja magától, mi meg itt szenvedünk:( Pedig mi annyira szertnénk,mindene meglenne...stb
Kitartást:) és ápolgasd a férjecskédet, mert úgy tűnik megérdemli:)
Azért én még szorítok neked holnapra, ok!?
baby.81

Jó éjt mindenkinek!
Holnapra megy a drukk, akinek szükséges:)
Szép álmokat!!!!!!
baby.81

Nikó!

Köszi a pü-t! Válaszoltam! :wink:
gil

Lexi!

Tőlem sem kapsz fejmosást! Szerintem mindannyian voltunk már padlón, én sokszor érzem ugyanezt. Tudom, hogy nem vígasztal, de én még messzebbről járok, mint Te, gondolj erre amikor vonatozol, hogy ennél még van messzebb is. Nekem mindig egy teljes napom megy a BMC-re, ált. hajnali 4.30-kor kelek, hogy 7-re ott legyek, de este 6-nál nem szoktam előbb otthon lenni. Másnapra hulla vagyok... Na most aztán jól megvígasztaltalak! :oops:
A lényeg, hogy lesz ennél még jobb kedved is és akkor nevetni fogsz a mostani rosszkedveden. A kis tökmagok ott fognak topogni a lábad alatt és egy percre sem fognak békén hagyni. Remélem így lesz, de addig nekünk nem egyszerű az út, de biztosan megéri...
sharon

Sziasztok Lányok!

Lexi, tökéletesen át tudom érezni, ami most végbe megy benned. Szorítok nagyon holnapra, hogy jó híreket kapjál!
Ma én is kicsit padlón vagyok. Nem ment le a túró( csak hal, krémtúró, rudi) és valahogy tökéletesen elbizonytalanodtam.
Nem érzek semmit, csak a mellem feszül az utrótól :cry:
Tudom, hogy még nem kellene kezdenem a hisztit, hiszen még van egy hetem :oops:

Holnapra összekapom magam!

Puszi!

Judit
jucicuki

Kedves Lexi!

Csak annyit írok, hogy nagyon együttérzek veled, és ez már az a szint, hogy hülyeség lenne még azért is letorkollni, hogy megírtad a legőszintébb érzéseidet! Inkább a bizalmat köszönjük, és azt hiszem mindannyiunk nevében írhatom, hogy azért vagyunk itt, hogy ilyen esetben érezd, hogy "melletted" vagyunk, nem vagy egyedül!! Én ugyan még csak fél éve járok a BMC-be, de csak azért, mert más helyre jártam azelőtt, öt éve élem én is hónapról hónapra az életem, és nagyon hasonló gondolatokkal szoktam küzdeni. A tehetetlenség, a reménytelenség nagyon megviseli az embert...
Nagyon sokat fogok gondolni rád ma este és holnap is!!
gil

Gabi!

A sztoridat nem lehet szó nélkül hagyni, annyira felháborító!!!! Nagyon durva!!! Eddig se voltam nagy masszázskedvelő, de most végképp elment a kedvem ettől, kivéve persze a házit :wink:
Azért remélem, összeségében tényleg jól telt nektek ez a pár nap!
Szép hetet!!
gil

Sziasztok
Köszi mindenkinek a kedves szavakat, asszem most tényleg rám fér. kitaláltam hogy fogom hasznosan agyonütni az időt holnap. Viszek magammal munkát. A vonaton és a BMC-ben is dolgozni fogok. Remélem nem néznek zizzentnek, de így legalább nem csak megy az idő, hanem fel is tudok mutatni valamit. Ja, és a leckémet is ott fogom megírni. Márcsak hálózat nélküli net kellene és akkor szavam se lenne az ott töltött órák miatt. :lol: Elvileg 10-től előadásaim lesznek, de remélem valaki majd beír a katalógusba, mintha ott lennék. :oops:
Remélem most nem lesz olyan "útitársam" a vonaton, aki annyira megijeszt, mint a múltkori. Lehet, hogy beugrok a Kékgolyóba is, mert a Drágám otthagyta az összes kajáját és vele együtt az éthordókat stb. is. Holnap nyolcnál előbb nem érek haza, mert még benézek a suliba is. (már ha lesz erőm hozzá) Még egyszer nagyon köszönök Nektek mindent. Jó éjszakát mindenkinek! Sziasztok
Vendég

Lányok!
Most megy a National Geographicon az élet az anyaméhben....Nézzétek!!!
Vendég

Mindenkinek Jó éjt!
Lexi:
Holnap veled vagyunk! :D Aztán jelentkezz!
Vendég

Jó reggelt!

Ma már mosogattam :lol: ( nincs itthon senki). Milyen apróságoknak tud az ember örülni. Mától többet mocoroghatok, remélem a kedvem is jobb lesz tőle.

Szerintetek szerdán belefér egy mozi? Megkértem a páromat, hogy Valentin-napon nézzük meg az S.O.S. Szerelmet, de aggódik, hogy mehetek-e :roll:

Süni! Te mikortól mozdultál ki? Nem akarom túlaggódni, de hülyeséget sem szeretnék csinálni, olyan kis bizonytalan vagyok :oops:

Kellemes napot!

Judit
jucicuki

Jó Reggelt!

Szia Juci:

Szerintem egy mozi simán belefér, csak az esetleges járványok miatt aggódnék a helyedben. Nem biztos hogy jót tenne most egy influenza vagy bármi. :?
Vigyázz magadra!
Vendég

Jucicuki
ha azt nézed hogy a mi Zsókucink topiktalira ment ilyenkor,és ottmaradt a babó,akkor nyugodtan mehetsz moziba,lehet hogy még tetszeni is fog a babáknak :D :D :D én is már tegnap vásárolni is voltam,persze nem én vittem a cumót,de olyan jól esett sétálni egyet,és az orvosok azt mondták mindent lehet csinálni ami jól esik :D :D
én meg abban vagyok még mindig hülye,hogy lesem a tüneteket pedig tudom hogy hülyeség,de ez van.minden szurásnak örülök,mert annak tulajdonitom hogy ott vannak még a babók :D :D a remény hal meg utoljára ugye :D :D én szombaton csinálok egy tesztet,és kiderül minden :D

Lexi
lélekben veled vagyok,szoritok hogy életed legboldogabb napja legyen/vagyis egyik legboldogabb/ :D

Süni
hu már nagyon izgatott lehetsz,de jó neked hogy már holnap itt a napod :D nagyon szoritok,egyébként hogy vagy?

bibar

jucicuki!

Hát az influenza miatt lehet kihagynám a helyedbe én is a mozit! Én most vagyok benne és 4 napig 39 fokos lázam volt szerintem nem tenne jót.

Lexi!

Teljesen együtt érzek veled és tudom mi az amiről írsz. De azt is tudom, hogy fel fogsz állni mert mindig van valami ami erőt ad! Én a nyáron azt mondtam ez volt az utolsó próba nekem nem kell gyerek, és olyan dolgok fordultak meg a fejembe, hogy saját magam megijedtem tőle. Ami a legrosszabb volt, hogy mindenhol kismamákat láttam és fájt nagyon fájt, hogy nekem mért nem lehet? Mit tettem? De aztán rájöttem , hogy lesz ez még máshogy. Fogok én még babázni.Arra is rájöttem nem történnek dolgok ok nélkül.Teljesen véletlen kerültem egy orvoshoz csak úgy kiváncsiságból mentem oda, ő már a 3. orvosom amióta babát szeretnénk és tessék itt vagyok. Kiderült mi a baj nálam és most a lombikra várunk és itt a forumun egy olyan jó társaságra találtam. Nem is gondolnátok, hogy mennyi erőt adtatok nekem. Ugyhogy fel a fejjel és ami a legfontosabb csak előre szabad tekinteni. Szorítok nagyon!

Hát ez a maszirozás nem semmi! Én tavaly voltam a párommal Berekfürdőn a Termál Hotel Szivekbe. Nagyon szép és jó hely. Itt is volt masszázs az árba de nem mertem mennei mert férfi masszőr volt. Ezek utánn főleg nem megyek.
nikó

Gil!

Írtam válszt!
nikó

Sziasztok Lányok!

Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtetek felőlem. Igen, kicsit eltűntem, mert nem éreztem jól magam az utóbbi napokban. Hőemelkedésem volt, ami tegnap végre elmúlt. Viszont ami aggaszt, hogy szinte semmi étvágyam nincs. Tudom, hogy enni kellene, hiszen a két babának szüksége van rá, de egyszerűen alig bírok magamba tuszkolni egy kis ételt. De nem is tudom mit kívánnék. Az anyósom mondta, hogy csak szóljak, bármit megfőz, de nem tudtam neki semmit sem javasolni. Hozott egy kis vadast, amit egyébként imádok, de egy negyed tányért, ha megbírtam enni, sokat mondok. Még 1 túrórudit is kétszerre bírok megenni. Próbálok gyümölcsön élni...

Naposoldal!
Sajnálom, hogy ilyen ijesztő hírekről kellett beszámolnod. De remélem azóta minden rendben. Szedjed a rutascorbint, és pihenj, meglátod minden rendben lesz. Az Sztk-s orvos borzalmas lehetett. Én biztosan sírtam volna. Viszont őszintén remélem, hogy a választott doktorbácsid nagyon rendes lesz. Még 3 hét, hogy újra uh legyen nálunk. Remélem minden rendben a babákkal, bár ma arra ébredtem, hogy olyan fura, lüktető, remegő érzés volt a méhemben. REmélem nincs semmi probléma odabenn....

Lexi!
Nem is tudom, milyen bíztató szavakat tudnék írni Neked. Próbálj sírni, talán az segít. Meg aztán én azért bízom benne, hogy ma este jó hírekkel fogsz érkezni.

Süni!
Ezt a pár napod már bírd ki valahogyan!Bár már saját tapasztalatból tudom, nem könnyű.

Gabi!
Hát igen, néha meglepő milyen kellemetlenségek tudják érni az embert egy-egy szállodában. Pihenni vágyik az ember és zajongó szomszédokat kap... És a masszázs... :oops: Azt hiszem ilyenen nem veszek részt. Egy barátnőm hugánál voltam néhányszor, de ilyet nem alkalmazott... REmélem azért a kirándulás többi része jól sikerült!

Baby!
Vigyázz a vírusokkal! Tessék kúrálni magad, hogy mire nemsokára menned kell a picikért, minden rendben legyen!

Bibar, Judit!
Nektek is szorítok. Pihizzetek!

Gil!
Nemsokára Ti is mentek ugye?

Estrella!
REmélem páfrányos akció eredményt hoz!

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok Lányok!

Egy kis helyzetjelentést szeretnék adni!
Mert nem tüntem ám el !!!
Olvaslak benneteket, igaz a fonalat időnként elvesztem.

Nos megkaptam a 2. szurit (GnRh analóg kezelést) a klimax jeleit produkálom elég rendesen , de kibírható a cél éredekében.
A szegedi doki akitől a recepteket kapom nagyon rendes és elválalta a műtétemet is amit májusra az 5. szuri után ütemezett.
Én nagyon bízom benne, hogy nem kell majd az egész baloldali petefészkemet kivenni elég lesz csak csonkolni. A petesejtek miatt jobb lenne ha kettő petefészekből lehetne leszívni.

Átértékeltem ami velem történik közel 3 éve és nem vagyok egy egyszerű eset egészségi állapotom szerint, de tudom a megoldást.

Mivel a lélek betegíti meg a testet ezért úgy döntöttem, hogy nem azt tűzöm ki célul, hogy babát szeretnék hanem , hogy gyógyuljak meg és majd utána jöhet a babucika.

Szerintem sokunknál ez lehet a probléma, hogy valóban a görcsös akarás miatt teljesen lehetetlenné teszük a fogantatást, vagy később ezért vannak a vetélések, mert annyira görcsösen izgulunk, hogy mi lesz az Uh eredmény.

Nem hiába vannak azok a csodák, hogy amikor a párok lemondanak egy kis időre a babuciról , mert belefáradnak az örökös küzdelembe, megpróbáltatásba, akkor vagy így vagy úgy, de sikerül !

Tudom nagyon jól, hogy mindenkinek tele van vele a padlás , hogy " ne akarjátok annyira, görcsössen!" , de akik mondják igazuk van.

Az én stratégiám most az, hogy legyek egészséges !!!
Utána jöhet a babucika!!!

Pusszantok mindenkit és kitartás!
Ott van az a babuci csak várja a legalkalmasabb időpontot amikor fel vagyunk készülve testileg és lelkileg az Ő fogantatására és érkezésére!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Gica
örülök hogy nem lettél lázas,az étvágytalanság nekem is volt anno mikor terhes voltam,az nem nagy probléma,a gyümölcsöket csak nyomjad azért :D :D és pihenj nagyon sokat,drukkolok hogy minden rendben legyen :D hogy-hogy 3 hét mulva lesz csak uh?ilyen ritkán van?

Bonya
remélem minden jól fog nálad alakulni,nem semmi lehet ez a szuri,hogy a klimax jeleit produkálod :oops: nagyon sok kitarást kivánok neked,és tényleg most az a legfontosabb hogy meggyógyulj :D :D

bibar

Sziasztok!
Lexi, nagyon sokat gondolok Rád. Nem tudok semmi okosat mondani, a fejmosásról meg tegyél le. Miért kapnál tőlünk? :) Azért vagyunk itt egymásnak, hogy segítsünk és támogassunk. Most Neked van rá szükséged, máskor másnak. Biztos hamarosan jóra fordulnak a dolgok.

Gabi, hát nem volt semmi a hétvégétek. Azért remélem párod társasága kárpótolt a kellemetlenségekért!

Juci, én a beültetés másnapján más sétáltam a kertben, de társaságba csak most hétvégén mozdultam ki. Az influenza miatt én sem biztos, hogy mennék moziba, de ahogy érzed. Max. szerezz be egy maszkot a gyógyszertárból és ülj abban :)
Egyébként nem korai még a pesszimizmus? Tessék gyorsan összekapni magad! Szerintem azért nem lehet akkora tragédia, ha egy-egy nap nem tudod megenni az előírt túróadagodat.

Bibar, köszi jól vagyok. Már nagyon elég volt az itthonlétből. Szeretnék már dolgozni menni :) Persze előbb túllenni a holnapi eredményhirdetésen. Egyelőre úgy tűnik, nem csinálok tesztet. Majd a férjem kezét fogom lilára szorítani holnap az izgalomtól. Hamarosan Neked is eredmény. Nagyon szorítok mindenkinek!

Babyka, hamarosan Te is visszakapod őket. Addig is egyél sok-sok vitamint!

Bonya, szuper a hozzáállásod. Így biztos vagyok benne, hogy hamar meggyógyulsz!

Estrella, remélem belehúztatok!

Kismamik vigyázzanak magukra és babáikra!
süni76

Szép napot mindenkienk!!
Én aztán jobb vagyok, mint egy mormota....Nemrég keltem fel, viszont tegnap nem láttam a film végét, mert 10 körül bealudtam... :(

Juci!
Szerintem mozoghatsz, de én sme mernék bevállalni eg ymozit, ott aztán össze lehet szedni ebben az időben mindent! Én a beültetés másnapján már mozogtam, ugyanis párom elhagyta a bankkártyám, így mennem kellett letiltatni...Jó volt! :?
Nem lehet, hogy dvd-n vagy kazettán kivegyétek a filmet??? :roll:

Lexi!
Már nem olvasod, de nagyon gondolunk rád!!!!Remélem jó hírekkel jössz haza, és tehetem a szivecskét!!!!

Bonya!
Nagyon egyetértek Veled, a lelkünket kell meggyógyítani....De mi van ha állandóan arra gondolunk???Nehéz megállni, hogy ne a baba körül forogjon a gondolatunk....Találni kell valami jó kis elfoglaltságot, egy kihívást....(én is megtaláltam, és "lemondtam" erre az évre a babáról!!)
:roll: :lol:
Vendég

Nikó!
Melőbbi gyógyulást!!!

Íme a tábla:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Na, most látom, MOt Krisztina hercegnő korocskáját nem jól számoltam.... :oops: :oops: Már 1 hónap és 4 napos!!!!
Bocsi hercegnő!!! :lol:
Vendég

Kint voltam :lol: megsétáltattam anyuék kutyusát. Tiszta tavasz van 8)
Az uram telefonált, hogy ha végzett a melóval elvisz vásárolni :wink:

Olvastam, pihiztem, jól érzem magam.

Szép napot Mindenkinek!

Türelmet a várakozóknak, jó egészséget a kismamiknak!

Lexi?!?!

Judit
jucicuki

Nikó!

Köszi :D , válaszoltam!

Süni!

Már csak egy éjszaka!! Nagyon izgi! Hogy bírod? Holnap ahogy hazaértél, írj!!

Gica!

Remélem, jobban vagy! Fel is tűnt, hogy ritkábban írsz! Lassan majd mi is megyünk, de ilyenkor vánszorognak a napok. Próbálj csak enni!! Muszáj! Sajnos én viszont egyre csak hízom :( , helyetted is.

Málna, Bibar, Judit!

Jövő héten ilyenkor már .... :lol: :lol: :lol:
gil

Lukrécia
mikor dumcsizunk :D :D jo lenne fél 7-ig,mert aztán jön haza a párom és kinyir ha akkor is itt ücsörgök :lol:

Gil
ne is mond,az még kerek egy hét :( :(

Juci
tényleg szuper idö van,én is kisétáltam a kertbe,napoztattam az arcom egy kicsit,isteni volt :D

Kriszti
neked aztán jo kis alvókád van,én már régóta nem tudok egy huzamban ennyit aludni :( :( de mióta itthon vagyok minden délután alszom egy órácskát :D nem akarok visszamenni dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

bibar

Kriszti
az utolso kismamáinknál nem irod majd át hogy hányadik sikerült nekik?lehet hogy késöbb szoktad,akkor ne haragudj hogy belekontárkodom :oops: :oops: csak ugye lusta vagyok annyit visszaolvasni,hogy kinek hányadikra :D :D olyan jol vezeted a táblicskut,nem is tudom mi lenne velünk nélküled :P :P :P

bibar

Bibar!
Én tudom aludni! Még ennél is többet! Sztem az éjszakázás miatt borult így fel mindenem..
Természetesen átírom, ha úgy jobb nektek!!!Eddig csak a megszületett babáknál írtam oda, hogy "miből is sikerült"! :lol:
De módosítok, a táblában megvan úgyis, kinek mennyi próbálkozása volt már.... Ha Lexi hazaér, dobok eg y újat, módosítva! :lol:

Lexi! Várunk nagyon a jó hírekkel!!!! :lol: :lol:
Vendég

Lexiiiiiii??????

Nálam beindult a paragép :)
Úgy fáj a fejem, mint mensi előtt szokott :(
Azért megpróbálom nem bebeszélni magamnak. És csak po-zi-tí-van :)
süni76

Süni!
Küldök neked pozotív energiát!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Én annyit aludtam, feltöltődtem!!!Ne parázz!!MInden rendben lesz!!!!

Gomba! Te nem ma mentél vissza???
Vendég

Kriszti
ja ugy szoktad,akkor nem szoltam :D :D ahogy neked jo,miattam ne ird át :D :D

Süni
ez biztos csak az idegességtől van :D :D nagyon drukkolok holnapra neked :D

Lexi
annyit gondoltam már rád ma,remélem jó hirekkel jössz :oops: :oops: :oops:

bibar

Bibar!
2 perc volt az egész...Már kész is, csak várok Lexi eredményére!!!Hidd el, nem fáradtság..Mert ha valakinek nem sikerült, odaírtam mellé, így nyomon tudtam követni!!! :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?