Sziasztok Lányok!!!!
Elnézést, hogy megint csak egy pillanatra ugrom be, és csak Csipcsab kétségbeesésére tudok reagálni, de mennem kell főzni...
Szóval Marietta, ne legyél kibukva, mert az többet ront a helyzeten, minthogy Ő 3hetente elmegy bulizni.
Mondjuk én is, és a párom is Vízöntő, (nem tudom ez mond -e Nektek bármit is), de ennek megfelelően értékeljétek a mondandómat.
Szóval nekem szükségem van arra, hogy néha egyedül legyek, hogy elmenjek a barátaimmal táncolni (jó-jó, most babásan más). Ez oda-vissza igaz. A páromnak is megvan a maga "önálló" elfoglaltsága, így Ő is bármikor, amikor menni akar, megy. Szerintem ezt az igényét tiszeteletben kell tartani mindenkinek. És ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretjük egymást, sőt, utána még jobban esik a közös együttlét. Minél jobban szorítasz valakit magadhoz, annál jobban akar eltávolodni, szerintem ez természetes.
Az már nagyobb baj lenne, ha 2naponta menne el szórakozni, és akkor sem mondaná el hová. Márpedig ez sanszos lesz egy idő után, ugyanis (magamból kiindulva), ha valaki féltékenykedik, az azonnal kihozza belőlem a hazudozást .annál rosszabb pedig nincs, mert az már a kapcsolatot rengeti meg alapjában.
Én azt mondanám Neki, hogy menj csak nyugodtan, érezd Magad jól, és én is találnék magamank egy ilyen alkalmat, hogy elmenjek otthonról, akár akkor is, ha Ő épp otthon van.
Szóval kérlek ne ess ebbe a hibába, mert mint mondtam, belőlem a hazudozást hozná ki a féltékenységed, pedig még pasi sem vagyok...
Mellesleg nagyon sok fiú barátom van, sokszor jönnek látogatóba is hozzám. Úgy intézem, csak akkor, amikor a párom is otthon van. Így ismeri Őket, tudja, milyen a viszonyunk.
No elég az okoskodásból, de szerintem rossz úton jársz, ezért muszáj voltam elmondani.
AMÚGY, minden rendben van. No majd küldök pocis fényképet. Az Iwiw-en fent vannak Nimródról képek. Tündéri kiskölyök.
Azt nem is mondtam, hogy Csongorom nagyon féltékeny volt az elején. Bármikor felvettem Nimit, egyből elkezdett rúgkapálni, de egészen érezhetően rúgdosta a babát...
Aztán megbeszéltem vele, hogy ez nem azt jelenti, hogy átvette volna bárki is a helyét...azóta meg sem szólal, mikor felveszem.
Hihetetlen, de ez a beszélgetés fantasztikus hatású. Gondolok valamire, kérdezek Tőle valamit, egyből reagál. El sem hiszem.
Szerencsére jól érezzük magunkat. A hátam kezd fájni a sok üléstől, de amúgy jól vagyok.
Olyan nagy a pocim, hogy mindenki azt kérdezi, hányan vannak odabent...
Voltam terheléses cukorvizsgálaton, hát nem volt kellemes, de kibírható.
Csütörtökön megyünk 3D-s UH-ra, nagyon várom már! Azonnal küldöm a képet! No meg pocis képet is
Ígérem, gyakrabban jelentkezem, csak még mindig nincs internetünk
Ha meg tesómnál vagyok, akkor Nimródozunk...
Majd lenne egy rakás kérdésem, ki mit vesz, kórházba mit, milyen cumisüveg, milyen ez, milyen az...
Na majd írok!
Puszikállak Titeket!
Ág