Új privát üzeneted érkezett!

Marietta itt vagyok és értem mire gondolsz.
én is nagyon féltékeny vagyok mondjuk csak akkor ha okom van rá.
Ricsi szokott bulikat csinálni és ha látnád azt a sok mosolygós,alig ruhás leányzót hát nem csak nekem szoktak feltünni...szerencsére R.-t nem érdekli.
ami nálunk segített le kell ülni és megbeszélni,átbeszélni ezt a helyzetet.nem tudsz szabit kérni hogy velük mehes?
néha el kell engedni őket kicsit a barátaikkal is mert nincs annál rosszabb szerintem ha ráülünk a "szoknyájuk szélére"

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta, szerencsére én nem voltam még hasonló helyzetben, de meg tudom érteni az érzéseidet.

Egyetértek Esztorával, hogy 1-2 alkalommal menj el velük, hogy meglásd, hová, kikkel mennek. Ha nem lelkesedik a párod az ötletért, az gyanús!!!!

Orsi,drukkk!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Fioona, gyönyörű a pocid!!!!!!!!!!!!!!! És nagyon ügyes és kreatív vagy :)

Kép
vickybabe

Arwen, köszi a tavaszi hangulatot :D :D
Nekem kedvenc virágom a tulipán! Ha lesz végre föld a kertünkben, sok színes tulipánt szeretnék majd ültetni :D :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Arwen: tök jó,hogy kiengedték a nagymamidat. A tulipános képek pedig annyira szépek, tiszta tavaszi hangulatom lett tőlük. Most legszívesebben vennék egy csomó ilyen tulipánt :)

Orsi: mikor tesztelsz??? nagyon szorítok!!!

Fioona: te nagyon, nagyon, nagyon ügyi vagy!!!! Mennyiért vállalsz be mégegy ilyen magasságmérőt? Én rendelnék tőled :lol:
A rugi édes, a pocid is.

Nikó: nálad mi a helyzet? Remélem baba van a dologban...

Adri: sajnálom apukádat, remélem hamarosan meggyógyul!!! Ha nem leszel fáradt, akkor gyere és írj pár sort, oké?

Marietta: hűhaaa.... ez nagyon kényes helyzet, nehéz ilyenkor okosnak lenni. Én teljesen megértem az érzéseidet, teljesen így éreznék a helyedben én is. És még mielőtt beleőrülnék ebbe a helyzetbe, valakit felkérnék, hogy figyelje meg őket... vagy ez már túlzás? Lehet, hogy előtte a párommal megbeszélném, hogy gondoljon bele a helyzetembe, hogy nekem ez milyen rosszul esik és ha szeret, akkor le tud mondani róla, ha mégsem, akkor még az is előfordulhat, hogy meglesem őket, Vácra utaznék valahogy mégiscsak kilesném... Elvetemült vagyok mi??? Én tutira nem tudnék így élni, addig járnék utána, amíg ki nem derül, hogy tényleg csak bulizásról van szó.

Képzeljétek, nem akar múlni a köhögésem, pedig már más bajom nincs. Nem tudtok rá valami hatásos szert? Arwen: neked anyukád gyógyszerész, esetleg nem kérdeznéd meg, hogy mi van ilyenkor, ha megmarad a köhögés? Mit szedhetek? eddig lándzsás utifűt szedtem, abból egy üvegcsével elfogyasztottam, meg hársfavirág teát ittam. Több ötletem nincs, hátha ti tudtok valamit ajánlani, amit kismamának is lehet szedni...

Pocifotó (tegnapi):
Kép
szerika

Marietta az én párom is járt (meg még elvileg nincs is vége, csak szünetelteti) suliba, és én sokkal kevesebbért kiakadtam. Pl. osztálytársnő felajánlja, hogy átmásol a füzetébe több oldalnyi anyagot. Tudom túlzás, de én már ezért haraptam. :x Mit sürgölődik neki másik csaj? Az, az én dolgom, adja ide, átmásolom én a páromnak. Szerencsére nálunk megérti a férjem, és már igyekszik eleve az ilyen helyzeteket kerülni. Bár most is van egy, azon is veszekszünk, még nem tudom mi lesz a vége?
Ezt csak azért írtam, hogy lásd, nem túlzol, legalábbis hozzám képest. :twisted: :roll:
Én kérném, hogy mivel nem tudok elmenni velük, és hívnak, olyankor menjenek/menjetek, amikor te nem dolgozol. Más alkalmakat hagyjon ki. Az én párom, ha nincs vaj a füle mögött, megtenné, ha van nem. De persze pasikban sincs 2 egyforma, neked kell átlátni a helyzetet.
De hansúlyozom mégegyszer, én nagyon féltékeny vagyok, és tulzásba is viszem! :roll: :twisted:

A dicséreteket köszönöm. :mrgreen: Bezsebeltem őket!

KépKép
KépKép
fioona

Szeri most látlak!

Neked is szép a pocid! :wink: Látom méret szerint pont egy héttel vagy hamarabb. Kíváncsi leszek nekünk mit mondanak Győrben ez ügyben.

A magasságmérő még kész sincs. Honna tudod, hogy készen is szép lesz? :wink: Írok privit.
(Rájöttem! Te boszi vagy, és lelki szemeiddel előre látod, igaz!?)

Köhögés? Sztem Méri tudna neked nézni valami homeos cuccot, múltkor felajánlotta.

Orsi húúúúúúúúúúúúha! ++++++++++++++++++++++++ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Nekemis problémáim vannak a babanettel, tök sokszor előfordul, hogy nem tudok belépni. Na mind1, remélem kijavítják a hibát.

Fioona: tényleg nagyon ügyes vagy! Én is szeretnék majd mindenféle szépet csinálni, ha itthon leszek. Majd veszek tőled leckéket. :lol:

Csipcsab: Hát, szerintem sokszor mi nők rontjuk el a dolgokat. Eleinte én is próbáltam a páromat itthon tartani, meg az is rosszul esett, ha nem vette fel a telefont amikor nem voltunk együtt, de rájöttem, hogy hülyeség féltékenykedni. Ha meg akar csalni, akkor úgyis megcsal, akár vácon, akár debrecenben, tök mindegy. Ha az ember hisztizik azzal csak ront a dolgon. Mióta lenyugodtam és én is eljárok néha a barátnőimmel sokat javult a helyzet. Régen például minél jobban mondtam neki, hogy jöjjön már haza annál tovább maradt a haverjainál. Mióta nem mondom, mindíg korán hazajön és egyre ritkábban jár el otthonról. :lol: Kis taktika... :wink:
Ha szeretettel várod otthon és nincs korlátozva, bárhová elmehet, akkor lehet hogy nem is akar annyira elmenni. :wink:
Nem biztos, hogy ez mindenkinél bejön, de nálam sikerült.

Pussz
Timi
toti77

Milyen érdeke, hogy nekem is a kedvenc virágom a tulipán :D

Teszek fel én is egy-két képet Kép Kép Kép Kép
toti77

Nem látszik sajnos, de az utolsón kicsi babucik vannak a tulipánban :D
toti77

Olyan édi képeket találtam!!! Nemsokára már saját babanetes babykről nézhetünk ilyen képeket, de addig is gyönyörködtessük a szemeinket:D Kép
toti77

Kép
toti77

Kép
toti77

Kép
toti77

Ja, és ami még jó taktika lehet: mostanában az egyik férfi kollégámmal járok edzésre és mindíg mondom a férjemnek, hogy Dani így, meg Dani úgy...:D Látszik rajta, hogy rosszul esik neki, de nem szól egy árva szót sem :D
toti77

Erika: nagyon szép a pocid. Mindjárt előkapom a könyvem köhögés ügyben.

Csipcsab: hát erre én is ugranék, de nálam is kényes téma a féltékenység. Az nálam is bejön ha kedves vagyok, mikor tudja, hogy megbántott, azt sem tudja hogy kedveskedjen.
Most a Toti féle módszert vetettem be. Az iwiwen az első barátommal jelöltük egymást és folyton dumálunk. Na, ettől felébredt az én feleségem érzés a páromba. Mondtam, olvassa el az üzeneteket, csupán baráti beszélgetések, de hiába. Persze jól esik, hogy féltékeny, de az még inkább, hogy most még figyelmesebb velem, és mindjárt megértette miért kapok hülyét a kolléganőitől.
Ha neki esel, az a legrosszabb, legalábbis nálunk.

Azt viszont csak Te tudod, meg lehet-e vele beszélni, bár az én párom sem értette miért féltékenykedek a kolléganőire, amíg nem kezdtem levelezni az iwiwen.

Toti: de édik ezek a babák. Hamarosan már a fórumos babákban fogunk így gyönyörködni valóban.

Na, megyek a könyvekért, mindjárt jövök.

meriann

Csipcsab: még annyit, hogy nálunk ez azért vált be, (levelezés) mert én zömmel itthon dolgozom, tehát eddig a párom meg volt győződve, hogy 1000% hogy nem történhet semmi. Neki ez egy jó kis ébresztő volt.

Na, köhögés:

Stodal: napi 3X10 ml
Komplex készítmény. Hurutoldó és köhögési ingert csillapító komponense is van, elősegíti a váladékoldást.

Aconitum: 15 CH napi 2 X 5 golyó
Száraz, hideg szél után hirtelen fellépő, száraz köhögés.

Bryonia 9 CH napi 3X5 golyó
Száraz jellegű, mozgásra, mély belégzésre fokozódó, fájdalmas köhögés.

Sticta Pulmonaria 9 CH napi 3x5 golyó
Száraz, irritáló, fárasztó köhögés, az orrnyálkahártya száraz, az orrgyökér fájdalmas nyomásérzettel. Orrdugulás kíséri, eredménytelen orrfújással.

Drosera 9 CH napi 3x5 golyó
Száraz, görcsös, rohamokban jelentkező köhögés, főleg éjjel vagy lefekvéskor jelentkezik. A mellkas fájdalmas a köhögéstől, ami romlik melegtől, beszédtől, étkezéstől.

Spongia 9 CH napi 3-5 golyó
Száraz, sípoló vagy ugató köhögés, főleg éjjel gyötri a beteget, a ki- és a belégzés is nehezített.

Rumex Crispus 9 CH napi 1-3x5 golyó
Száraz, fárasztó köhögés, a gégében és a légcsőben kaparás, csiklandás érzettel. Hideg levegő belégzésére romlik, a száj és az orr betakarására javul.

Ha ezek egyik sem illik Rád, akkor írd le a tüneteidet, mert több oldal van köhögésre.

A fentiek főként szárazköhögésre jók, de van még külön rekedt köhögésre, köhögési rohamra, köpettel járó (hurutos) köhögésre való szerek.

Ezek egyikéhez sincs írva, hogy kismamik nem szedhetik, de nyilván ahol veszed érdemes még rákérdezni.

meriann

Toti: ezek a képek.... totál kész vagyok tőlük... zabálnivalóak!!! :D

Remélem nemsokára mostmár mindenki tud ilyen képeket feltenni a saját gyerekéről, olyan jóóóó lenne...

Meri: ezer köszönet. Hát nem tudom melyik illik rám, talán az utolsó. Száraz és fárasztó köhögés és kaparás is van, meg csiklandozás is. Tehát valószínű ez illik rá a legjobban. Oksi, elmegyek a gyógyszertárba és ott megkérdezek egy homeopatát, hogy szedhetem-e.
Nektek egyébként beváltak ezek a homeos szerek? Meri neked milyen könyved van?
Szeretnék majd kicsit kikupálódni homeó téren, mert a gyerekeknél hallottam, hogy nagyon hatásos és persze én is utálom, ha már kis korban mérgezik a gyereket mindenféle antibiotikummal. Én például már kiskoromban is úgy lázadtam ez ellen, hogy nem szedtem be a gyógyszert, hanem legtöbbször, amikor nem látták, elástam a kertben. Persze apukám amikor ásta fel a kertet megtalálta a gyógyszereket és jól leszidtak, rájöttek, hogy nem szedtem be a gyógyszert, amikor beteg voltam... :D
szerika

Meri mostanában gondolkodtam, hogy jó lenne nekünk is beszerezni egy ilyen könyvet. Szeretném megkérdezni, hogy mi a címe, illetve, hogy kifejezetten kisbabákról is van e benne szó. Amiket nézek neten, ott ilyesmire nem igazán tér ki a tájékoztató. :( Visztont van vagy 6 fél, és egyik se épp olcsó.

KépKép
KépKép
fioona

Homeopátia napjainkban 1280 Ft
Tartalma:
A homeopátiáról röviden
A homeopátia alaptörvényei
Gyógyszeradagolás
Allergológia
Bőrpanaszok
Csontrendszeri, izom- és ízüli fájdalmak, panaszok
Csontritkulás
Elsősegély, sérülések
Fogászat
Gyomor-bél rendszeri zavarok
Hajápolás
Húgyúti, urológia problémák
Légúti betegségek
Neurológia, pszichés zavarok
Nőgyógyászat
Sebészeti, műtéti beavatkozások
Sport
Szemészet
Szív- és érrendszeri betegségek
Utazási rosszullét
Vérszegénység
Homeopátia várandós kismamáknak
ezen belül rengeteg minden pl. császármetszés, depresszió
szülés után, gátmetszés, aranyér, hátfájás, szülés, szülés után,
visszeresség, stb.
Gyermekgyógyászat
ezen belül szintén rengeteg minden pl. csecsemőkori bukások,
hányások, hasmenés, stb.
Évszakok és a homeopátia
Homeopátia múlt, jelen, jövő

Homeopátia a mindennapi gyakorlatban 2980 Ft

Tartalma
Homeopátiáról általánosságban 20 oldal
Terápiás rész
130 oldalon többek között
terhesség: hányinger, hányás
terhesség: vizelési panaszok
terhesség: gyomorpanaszok
stb, stb.

Mindkettőt ezen az oldalon rendeltem. De most látom, hogy ott van a teljes tartalomjegyzék:
http://www.springmed.hu/index.php?menu=kiadvany&id=95
http://www.springmed.hu/index.php?menu=kiadvany&id=101

meriann

Most láttam most még engednek el az árból.

meriann

Van még egy Homeopátia kézikönyvem http://www.libri.hu/hu/book/egeszseg_te ... _kezikonyv

És még van egy, amit a gyógyszertárban adtak, ahol venni szoktam a homeopátiás szereket.

Az összes közül nekem személy szerint a Homeopátia napjainkban jön be, és azt használom leginkább.

meriann

A két első könyvet néztem én is, csak a Bookline oldalán. Ott nem ilyen részletes a leírás. Köszi a linket! :wink:
Megakartam rendelni a "Homeopátia napjainkban"-t, de épp valami technikai hiba van. :(

KépKép
KépKép
fioona

Végül is mindegy csütörtökig, hogy melyik nap rendeled, (ha a Springmed-től akarod), mert csak péntekenként adnak fel csomagot és az nekem (2 X rendeltem tőlük) már következő hétfőn itt volt. Simán kihozta a postás ingyen és csekk van benne, úgy kell fizetni. Mivel nem utánvétes, még a postaköltség sem túl magas.

meriann

Meri: köszi a könyvcímeket. Nekem még van alexandrás vásárlási utalványom, szerintem azt be fogom váltani az egyik könyvre.
szerika

SZiasztok!
Bocsi, hogy már megint belebeszélek, de én a Homeopátia napjainkban címűt 350 Ft-ért vettem a dunakeszi Auchan-ban, a patikában. Lehet, hogy más gyógyszertár is akciósan árulja?

meri

moziban voltunk b.nőimmel.bünös viszonyok-at néztük meg nagyon jó volt!
R. B.pesten volt utána sörözik a barátaival,mondtam ok de ne én érjek haza előbb mert éjszakás volt és 4 órát aludt.
SZERINTETEK KI VAN ITTHON ÉS KI NINCS????????
felhivtam erre ő hogy csomószor hivott hát könyörgöm moziban voltam...

Bridzsi

Kép
esztora

De szép képeket raktatok be mindannyian!
Ma én nagyon megörültem, h az első virágocska, egy százszorszép kinyílt a kertünkben. Ez nem a mienk, de ilyesmi. :)

Kép

Fioona, ari a pocakod és a rugi is. És milyen klassz az a magasságmérő!

Arwen, igazad van, h nem csücsülsz ott a betegek közt. Ronda hasmenéses-hányásos nyavalyákról hallottam épp ma, jobb lesz ezekből kimaradni! Hajrá vitaminok!

Szeri, nagyon aranyos ez a gyógyszerelásásos sztori! És persze mindig remekül meggyógyultál gyógyszer nélkül, igaz?

Voltam ma egy szülésről szóló dokumentumfilm vetítésén, a címe Nórák. Rist Lilla filmje. Tanulságos volt, bár kissé nyomasztó az a rengeteg oxitocinos és rossz hangulatú történet, és csak kettő édesanya van benne, akiknek szép élmény volt a szülés. Úgy értve, h nem csak a végeredményt alapul véve, hanem magát a folyamatot is. De egy csomó minden eszembe jutott saját szülésemről, és h miket kell megkérdeznem-megbeszélnem, orvossal, szülésznővel, h az én júniusi élményem is szép lehessen. Nagyot beszélgettünk utána a férjemmel - őt is elcsaltam -, hát, az is tanulságos volt.

Van a Mini Manóban kölcsönzés, övterelőt én onnan fogok. A Brendonban már nicns ez az akció, de remélem, a MiMa-ban még tart! Ha vkit még érdekel: http://minimano.hu/index.php?main=main& ... 0&limit=10

Kép

Kép
nán-dorka

Az angyalok többet
jelentenek a jószerencse
vagy a jókívánságok
kelleménél.Olyan
létfontosságúak,mint az
életünk,amelyet élni
igyekszünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Maritta szerintem te nem utáltad őt tegnap csak haragudtál nagyon.mi újság???????

megyünk baba börzére jövök majd.

Bridzsi

Kép
esztora

MARIETTA NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Helló Kedves Lányok!!

Köszönöm a névnapi üdvözletet! :D

A másik dologról. Köszönöm a hozzászólásokat és a véleményeteket. Hát most az van hogy este jól összevesztünk vagyis csak én mondtam a magamét. :D Amikor szóhoz jutott mondott ő is egy pár dolgot. Többek között azt hogy jó lenne ha felfognám agyilag hogy neki nem kell más és hogy nem csal és csalt meg!! És hogy nem érti hogy miért akaszt ki engem ez a dolog annyira?! Hogy miért baj az nekem hogy ő abban a kis szabadidejében elmegy szórakozni! Hisz nem csinál semmi rosszat. Szerinte sajnálatos dolog hogy én nem tudok menni mert hogy jó lenne neki is de attól ő még szeretne menni. Most egyenlőre úgy vagyunk hogy ő próbál kedveskedni de én elég távolságtartó vagyok nem tudom hogy kéne hozzá állnom. :roll:
Látom rajta hogy szeret és én is őt de én akkor is nagyon féltékeny vagyok!! :twisted: Nem tudom miért nincs elég önbizalmam? :roll: Pedig sokak szerint nagyon csinos lány vagyok és észre is veszem a férfiakon meg a hülye beszólásaikon.
Szerintem is hagynom kéne ezt az egészet és próbálni jópofit vágni hozzá mert minnél szorosabban markolsz valamit annál jobban kiakar bújni az újjaid között. Csakhát elég nehéz ezt érvényesíteni olyankor.

Majd még jelentkezem!

Puszilok mindenkit.

Esztora!

Tényleg nem utálom őt csak mérgemben mondtam. Sajnos ő nem lelkizős egyáltalán és kitud akadni attól ha így viselkedem. Én meg ilyenkor úgy gondolom hogy hogy lehet ennyire hülye hogy nem érti meg hogy nekem ez miért fáj!? :evil: Hát FÉRFIBÓL van. :lol: :lol: :lol:
csipcsab

Ja és örülök hogy nem csak én vagyok ilyen féltékeny!!!

Fioona!

Azt hiszem Te még nálam is elvetemültebb vagy!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csipcsab

Sziasztok Lányok!!!!

Elnézést, hogy megint csak egy pillanatra ugrom be, és csak Csipcsab kétségbeesésére tudok reagálni, de mennem kell főzni...

Szóval Marietta, ne legyél kibukva, mert az többet ront a helyzeten, minthogy Ő 3hetente elmegy bulizni.
Mondjuk én is, és a párom is Vízöntő, (nem tudom ez mond -e Nektek bármit is), de ennek megfelelően értékeljétek a mondandómat.

Szóval nekem szükségem van arra, hogy néha egyedül legyek, hogy elmenjek a barátaimmal táncolni (jó-jó, most babásan más). Ez oda-vissza igaz. A páromnak is megvan a maga "önálló" elfoglaltsága, így Ő is bármikor, amikor menni akar, megy. Szerintem ezt az igényét tiszeteletben kell tartani mindenkinek. És ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretjük egymást, sőt, utána még jobban esik a közös együttlét. Minél jobban szorítasz valakit magadhoz, annál jobban akar eltávolodni, szerintem ez természetes.

Az már nagyobb baj lenne, ha 2naponta menne el szórakozni, és akkor sem mondaná el hová. Márpedig ez sanszos lesz egy idő után, ugyanis (magamból kiindulva), ha valaki féltékenykedik, az azonnal kihozza belőlem a hazudozást .annál rosszabb pedig nincs, mert az már a kapcsolatot rengeti meg alapjában.

Én azt mondanám Neki, hogy menj csak nyugodtan, érezd Magad jól, és én is találnék magamank egy ilyen alkalmat, hogy elmenjek otthonról, akár akkor is, ha Ő épp otthon van.

Szóval kérlek ne ess ebbe a hibába, mert mint mondtam, belőlem a hazudozást hozná ki a féltékenységed, pedig még pasi sem vagyok... ;-)

Mellesleg nagyon sok fiú barátom van, sokszor jönnek látogatóba is hozzám. Úgy intézem, csak akkor, amikor a párom is otthon van. Így ismeri Őket, tudja, milyen a viszonyunk.

No elég az okoskodásból, de szerintem rossz úton jársz, ezért muszáj voltam elmondani.

AMÚGY, minden rendben van. No majd küldök pocis fényképet. Az Iwiw-en fent vannak Nimródról képek. Tündéri kiskölyök.
Azt nem is mondtam, hogy Csongorom nagyon féltékeny volt az elején. Bármikor felvettem Nimit, egyből elkezdett rúgkapálni, de egészen érezhetően rúgdosta a babát...
Aztán megbeszéltem vele, hogy ez nem azt jelenti, hogy átvette volna bárki is a helyét...azóta meg sem szólal, mikor felveszem.

Hihetetlen, de ez a beszélgetés fantasztikus hatású. Gondolok valamire, kérdezek Tőle valamit, egyből reagál. El sem hiszem.

Szerencsére jól érezzük magunkat. A hátam kezd fájni a sok üléstől, de amúgy jól vagyok.
Olyan nagy a pocim, hogy mindenki azt kérdezi, hányan vannak odabent...
Voltam terheléses cukorvizsgálaton, hát nem volt kellemes, de kibírható.

Csütörtökön megyünk 3D-s UH-ra, nagyon várom már! Azonnal küldöm a képet! No meg pocis képet is :-)

Ígérem, gyakrabban jelentkezem, csak még mindig nincs internetünk :-( Ha meg tesómnál vagyok, akkor Nimródozunk...

Majd lenne egy rakás kérdésem, ki mit vesz, kórházba mit, milyen cumisüveg, milyen ez, milyen az...

Na majd írok!

Puszikállak Titeket!

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Ágota, jó volt hallani Felőled és olvasni a soraidat!
Várjuk azokat a képeket, s ha kedved van, Nimródról is!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Ragota:
várjuk a képeket. :)

Marietta:
Boldog névnapot!
én is féltékeny vagyok, szval passz. :(
De talán igazuk lesz a többieknek és próbáld meg elengedni, hátha...
Vendég

Marietta: BOLDOG NÉVNAPOT! :D :D :D
szerika

Marietta, Isten éltessen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lecseréltem a vonalzómat, mert megállt.......

Kép
vickybabe

Szeri, nagyon sokat nőtt a pocid!!!!!!! :D

Kép
vickybabe

Sziasztok Lányok!
Én most itt sírok...el sem hiszem.:D:D :D

Nézzétek ezt most csináltam pár perce.... Kép

ja és amitó itt írok és örömömben sírok,azóta még erősebb a 2 csík:D
Párom most megy az ügyeletre mégegy tesztért...biztos ami biztos:D

KépKépKépKép
*orsi*

már írni sem tudok...(amióta) :)

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi szép zebra az biztos!
másikról is kérünk fotót!

Bridzsi

Kép
esztora

Orsi: hurrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááááááááááá!!!!
Nagyon örülök!!! Rakhatlak a felső táblába????????

Marietta boldog névnapot!

Ágota de jó hallani Rólatok. Hiányzol ám!

meriann

Esztora: milyen volt a börze? Vettél valamit? Hülye kérdés volt. Miket vettél? Kérünk fotókat!

meriann

lurkó ma akkorát rúgott hogy lehetett látni kivülről is. :lol:

nagyon jó volt a börze ma.még jobb lett volna ha tudnánk hogy mit rejteget a pocakom.volt egy csaj szinte csak Brendonos cuccok voltak nála!mibe kerülhetett...
vettünk egy nagyon édes "sütőtök ruhát" még sapi is van hozzá.holnap lefotózom ha megszárad.

Bridzsi

Kép
esztora

ez egy nagyon jó kis oldal a júliusi topicból!http://www.nandu.hu/magyar/szules/gyszfo.htm

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi

Kép
esztora

Orsi!!

GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök hogy ismét van zebrásunk!! :D
Irigykedünk is ám! De a lényeg hogy fogynak a leendő kismamik és ezért elöbb utóbb ránk is sor kell hogy kerüljön. :D :D :D
csipcsab

Ragota!

Köszönöm soraidat. Tudom hogy igazad van mindenben amit írtál csak olyan nehéz kivitelezni. :?
De azért megpróbálom.

Ma már túlvagyok a tornán Rékával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és a szolin is. Ezektől sokkal jobban érzem magam. Sokat foglalkoztam ma magammal és ettől jobban is lettem. Becsavartam a hajam is pedig nekem soha nem volt hozzá türelmem. Hát tetszik jó lett. Olyan szolidan hullámos.

Azt hiszem megyek fürcsizni.

pusza.
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?