Új privát üzeneted érkezett!

......láttam, hogy elmaradhatatlan ész osztás azért megvolt. :lol:

Kép
ildi35

Most látom, hogy ez már a 8. oldal, juuuuhhééééé!!!

Kép
ildi35

Na, JÓ REGGELT!!!
Drágáim nem vagytok semmik, a termésetekben még csak a 2. oldal feléig sikerült eljutnom. Reagálni sajna asszem nem tok.
Abban viszont biztos egyezik a véleményünk, hogy A. nekem sem volt szimpi. Sosem értettem, hogy jön, felnyom minden nap jó pár képet, közli, hogy megy kávézni oszt ennyi. MINEK JÖTT???? A másik furcsa bogár számomra V. Azt hiszem máson nem agyaltam, de nem merek megesküdni. Azért velem is megoszthatnátok priviben a dolgokat!!!
A család elhúzott Thomas kiállításra, Dóri kint alszik az erkélyen, nekem meg baromira kéne tanulnom.
Vmelyik nap teljesen elbizonytalanodtam a sulit illetően, akarom én ezt csinálni, kell ez nekem? Az az igazság, hogy nem nagyon érdekel (pénzügy) vagyis butának tartom magam hozzá, de másik nagy igazság, hogy fogalmam sincs, hogy mihez lenne kedvem. Az biztos, hogy a volt munkahelyemre nem fogok tudni, és akarni visszamenni. Nem tudom mi lesz velem!!! Azért 30 évesen már illene tudni, nem :oops: ?
Sulit váltani meg már nem igazán lehet, mert eltörölték az ingyenességét :( , meg a párom meg is ölne.

Éjszakai átalváshoz (ennyi maradt meg a visszaolvasásból) csak annyit, hogy Dani a maga 2,5 évével még mindig nem alussza át az éjszakát. Tudjátok Dórit szoktatom le a cumiról ez már az 5. nap,hogy nincs cumi, hát ma reggel 5-6-ig ordított, 6-kor kicsit elbizonytalanodtam :roll: . Akinek nem cumizik a gyereke, hogy alszik vissza, mert nincs ez irányú tapasztalatom, Dani több mint 2 éves koráig cumizott.

Na befejeztem a locsogást!
Hát tényleg nyelvindító ez a topic :wink: !
Akarsz beszélni róla? :lol:

Kép
Kép
monacs

Szia Monacs,

Pannim nagy cumis. Le kéne szoktatnom róla? Olvastam "odaát", hogy azért szoktatod le Dórit, mert éjjel futni kell. Hát, nekünk is kellett, egyszer meg is próbáltam nem odaadni neki, de olyan nagyon kétségbeesett, hogy megsajnáltam. Aztán megtanulta visszatenni a szájába a cumit, és azóta nyugodtak az éjszkáink.

Szóval ha éjjel nem kellett volna futnod, akkor is elvetted volna tőle? Panni annyira szereti a cumit, az a vígasztalókája, nem nagyon lene szívem elvenni tőle. Majd egyszer leszokik róla magától, nem?Mi van akkor, ha 2-3 éves koráig cumizik? Állítólag a fogakat ezek a puha cumik nem torzítják el. Illetve én nem cumiztam nagyon, és mégis kelett fogszabályzó, szerintem ez inkább örökletes.

Rosszul gondolom?

Én közgázt végeztem, és engem sem érdekelt...:) de nagyon jó, hogy megcsináltam, ezzel a papírral meg a nyelvtudással nem volt nehéz állást találnom... úgyhogy tarts ki! :D

Kép

Kép
jube

Hali Lányok!

Úgy látom a tegnapi perpatvar mindenkit boszantott.
Én sem igazán értem,hogy minek jött ez a csaj oda,na de mindegy is.Azért én sem tudtam megállni szó nélkül,ahogy Dórit szapulta!
Ti tudjátok,hogy milyen másik Kútvölgyis topikot fagysztottunk le???

Na részemről táma lezárva,örülök nagyon hogy megléptünk onnan!! :lol:

Monacs!
Kitartás a sulihoz!

Többiek?? Csak nem sétáltok ebben a szép napsütésben?

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Monacs,
De jó hogy itt vagy!!! :lol: :lol:
Ha már elkezdted a sulit, akkor nehogy abba hagyd! ÉN is Réka mellett csinálom baromi nehéz (gondolom 2 gyerek mellett még nehezebb), de lesz értelme neki! Viszont az nem értem, hogy miért törölték el az ingyenességet???? Hiszen nálunk szeptemberben vezették ezt pont be. Nekem ezt írta a suli: "a 2006.09.04-i kormányrendelet pozitív változása értelmében a THGY, GYES, GYED vagy gyermek nevelési támogatásban részesültek részére a tandíj összegét az állam átvállalja, így Önnek nem kell költségtérítést fizetni." Csak a szül.anyakönyvi kivonat másolata és a kifizetőhely által kiadott igazolást kell leadni ehhez. Szerintem kérdez rá, mert ha ezt tényleg kormányrendelet írja elő, akkor nem hiszem hogy az a Főiskola ahova Te jársz, önkényesen megszüntethetné!!!!!

Eszti,
Hát mi még nem sétálunk, délutánra tervezem. Kb. 1 órája a porszívó kajabál, hogy menjek és kezdjek vele valamit :D :D De olyan nehezemre esik!!

Elég rossz éjszakánk volt, viszont délelőtt Réka bepótolta az alvást, mert 9-11-ig aludt. :D :D

Hát a tegnapin én is felhúztam nagyon magam!!! :evil: :evil: Milyen pofátlan emberek vannak!!!

A másik Kútvölgyis topic nem tudom hány sorral, de lejjebb található!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Hello Csajok!
Eddig olyan jól működött minden. Az eddiget mondjuk a szülésemig számolom. Azóta nagyon megváltoztak a dolgok. Nem értem, miért esik be valaki egy topikba azzal, hogy "jaj velem nem is foglalkoztok!"... :? Illetve újonnan beesettek kérnek hatalmas publikumot. És ami a legrosszabb, az az "észosztás". Gyerekek, én egy elsőgyerekes, kétségbeesett, bénázó csaj vagyok, aki olykor csak segítséget kér, kinek mi hogy jött be... Ha szaktanácsot akarnék, arra ott a védőnő, doktornéni, anyós, dr Spock blabla. :lol:

Szóval csak annyi, hogy én azt szeretem bennetek, hogy abszolút jöhetek, nem idétlenkedünk egymással.

Na csók, menjetek sétálni. Mi is mehetünk, ezúttal 10 percre. :D
vbea

Jó napot!

Szia Monacs, jó, hogy itt vagy! zsombi sem aludta át az éccakát még Dani idős korában, aztán egyik napról a másikra elfelejtett felébredni reggelig, és ez így is maradt. Tulajdonképpen mázli volt, semmit nem tettem, és "megcsinálta" egyedül az átalvást.
Milyen suliba jársz? Bocs, ha tudnom illene.

Durca, talán valamit segít, hogy itt minden nap várunk rád!
Nagyon sajnálom, és én sem értem, hogy ez miért csak most derülhetett ki?!

Eni, most hogy vagy? :lol: így, vagy inkább :cry: így?
Én álmosan. Ma éjjel 3-tól fél7-ig buli volt, DJ Sári keverte a "zenét".
Most bezzeg úgy durmol...
Mi már ma 20percet voltunk kint!
Gondolom a "nemfoglalkoztokvelem"az a V betűvel kezdődő nevű lány. igen, nekem ő a másik A.-n kívül, akit nem tudtam bevenni egyáltalán. Először megsértődött, hogy senki nem válaszolt neki, azóta pedig szinte senkinek a hozzászólására semmit nem reagált, hanem minden alkalommal 2 tőmondatban "elmeséli", mi van vele, aztán lép. :?: :roll:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabbóóó,
Nem panaszkodom, most nektek rosszabb. A védőnő és dokinéni hiába tiltott le, vettünk Infacolt. Ti nem próbáltatok még semmit? Sárinak nem fáj a pocija? Tegnap és ma bevált. Nekem ne magyarázza senki, hogy normális, hogy a gyerekem görcsösen összerándul, órákig zeng szopi után. Kitaláltam, hogy hasa fáj. Persze erre a védőnő mondta, hogy "ez nem hasfájós sírás". Felajánlottam, hogy jöhet éjszaka is hallgatózni. Infacol egyelőre bejött. Benike durmolgat nappal (jóval többet, mint éjjel). Ha nappal nem keltegetném, lenyomna egyszerre 5-6 órákat... :wink: Éjjel viszont kiskakukk. De általában két hosszabb ébredése van. A többi amolyan "kiesett a cumi", "pisis vagyok" stb. :roll: Te alszol azért valamennyit?
Ja, egyetértek V barátnőnkkel kapcsolatban. :oops:

MOST MEGYÜNK a belső udvarra. Apja szerint a 10 perc az már olyan sok, hogy mehetünk babakocsival... :shock: Puszi.
vbea

Eni
Nem akarok eszesmonacs lenni, de az infacolt nem 1 hónapos kor után lehet adni? Már rég volt Dani ekkora, úgyhogy lehet hogy rosszul emléxem, Dórinál szerencsére megúsztuk bár kabalából megvettük :D .

Vica
Én úgy tudom, hogy eltörölték az ingyenességet azoknak akik most jelentkeznek vhova, akik már elkezdték azok persze végigcsinálhatják. Jó mi? Ezért is agyalok ezen ennyire, hogy csinálni vagy nem csinálni.

Gabboka
Károly Róbert fősuli, gazd.mérnőki szak azon belül pénzügy. Távoktatás, úgyhogy baromi kényelmes.

Jube
Azért gondoltam hogy leszoktatom a cumiról, mert éjszakánként 3-4x ébredtünk cumi be és aludt tovább. (Emelett min. 1x etetem is.) Aztán vettem egy alvással foglalkozó könyvet, amiben pont volt erre példa, és azt javasolták, hogy ha leszoktatom a cumiról akkor elvileg meg tanulja magát visszaaltatni egyedül, nem szükséges hozzá a cumi. Hát 5 napja kisérletezünk hol jobb az éjszaka, hol rosszabb. Dóri az a típusú gyerek volt, hogy ha kihúztad a szájából a cumit felébredt. Hát nem tudom, nagyon nehéz!!! Fogalmam sincs mi lenne a jobb.
Ja, Danival akkor is kellett szaladnom mikor már vissza tudta tenni a szájába, mert tuti kilökte az ágyából alvás közben :( .

Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást, és persze hogy áthívtatok!!! :D :D :D

Kép
Kép
monacs

Lányok!

Olvaslak benneteket,de nem írok most az egészről...majd...máskor...később,mert pengeélen táncolok ,ami a kiborulást illeti..tegnap megittam éjszaka egy üveg bort,hogy tudjak aludni..ma nem szeretnék borral aludni.
Ma megkereszteltük Borókát...
Csináltunk képeket...beengedték Mandulát is..Azt hiszem több fényképezés nem lesz...
ENIKÉM,írtam tegnap privit,de nem küldte el valami hiba miatt..bepótolom majd.

Sziasztok mindenkinek.

Kép

Kép
durca

Durca!!

Nagyon sokat gondolk rátok.
Nem is tudom mit mondhatnék...olyan rossz ez az egész!
Nagyon sok erőt Nektek és ha úgy érzed,gyere nyugodtan sírd ki magad nekünk!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
mano4

Durca kedves,

továbbra is VELETEK érzünk!!! Imádkozom ÉRTE!
Sok puszi és nagyon sok erőt Neked!!!
Edina

Kép
hurcia

Durca, drága ROKONLELKEM! Veletek érzünk... őszintén. Itt vagyunk. Szólj, mikor hogy miben hogy segíthetnénk. :cry:
vbea

Drága Durca!

Én is mint a lányok azt tudom mondani, hogy együtt érzünk Veletek, nagyon sok erőt és kitartást kívánunk! Imádkozunk Borókáért!!

Ha bármiben tudunk segíteni, kérlek szólj!!!

Sok puszi

vica10

Kedves Durca!

A lányok már mindent elmondtak előttem, nem is tudom mit mondhatnék......... Tudnod kell, hogy erre a kis csapatra mindig, mindenben számíthatsz! Családommal imádkozunk Borókáért!!

Kép
ildi35

Durca!

Mit is mondhatnék még! Csak remélhetem, hogy tudod, itt mindenkire, mindenben egy emberként számíthatsz! Kérlek, adj egy puszit Boribonnak a nevemben, nevünkben!

Kép
nagydora

Ma a fiam házon kívűl alszik, végre addig ülhetek a gép előtt ameddig akarok, erre Ti mind elmentetek aludni........ :( :(

Kép
ildi35

........vagy mást csinálni! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Ildi! Én még vagyok egy kicsit! :lol:

Kép
Kép
mano4

Idáig áztattam magam a kádban, Istenem de jó volt. Mivel Hanna mindig nagyon nehezen és későn alszik el, ezért mindig csak egy gyors zuhanyra van időm. Egy idő után az ember ilyen apró dolgoknak is, hogy tud örülni!!

Kép
ildi35

Szia Ildi!!

Boldog 5. hófordulót Hanna babának!!!!

El zavartad a fiadat otthonról??? :D :D Nem szép dolog!! Én még csak most megyek csobbani!! Megfürdettem bálna testemet! :D :D

vica10

Ildi,
Most hol vagy???

vica10

Itt vagyoooook, csak kalandoztam a wiw-en egy kicsit. Kihasználok minden percet a gép előtt!! :lol: :lol:
A fiam az egyik osztálytársánál alszik, jobban mondva nem alszik, mert hajnalig amerikai focit néznek. (legalábbis nagyon remélem, hogy nem mást! :shock: :roll: )

Kép
ildi35

Szerinted azt néznek????? Te is voltál fiatal!! Szerintem már rég valamelyik buliban "nyomulnak"!! :D :D

vica10

Szia Monacs,

olvastam a másikon, hogy a "Minden gyerek megtanul aludni"-t olvasod, én is megvettem 3-4 hónapja. Akkor próbáltam meg én is elvenni Pannitól a cumit. Mindenben iszonyú konok és következetes vagyok, de ezt feladtam. :? Olyan könnyedén írta ezt a "három nap és elfelejti, meg hogy puha rongy a cumi helyett" hogy nagy vehemenciával nekiindultam, de megsajnáltam...
Panni is kidobta az ágyból a cumit, de kicseleztem...:D tettem egy törölközöt az ágy fal felé lévő oldalára, így nem tudja kidobni a rácson, a fejrészen + a másik oldalon meg a fejvédő van.
sokszor biztos vagyok benne, hogy jó tesz neki a cumi, máskor meg elbizonytalanodom..... :)

Vica,

a bálnatesteddel meg ne vakítsál senkit! :lol: csajok, Vicának nyilván lecsatolhatós bálnateste van, mert a találkára nem hizta el... :D

Macsim nem akar közénk jönni? :(

Ildi,

BOLDOG HÓFORDULÓT HANNÁNAK!

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Jube
Hát én is feladtam a cumi projektet :oops: . Ciki nem ciki bele tört a fogam. Pedig 6 napig kitartottam!!! De most éjszaka már 11-kor etettem (9-kor aludt el), utána fél 3-kor ébredt, nem tudott visszaaludni, úgyhogy az éj leple alatt kiosontam a konyhába oszt be a cumi és alvás :wink: . Úgy vagyok vele ez van, viszont a mellett kitartok, hogy tanuljon meg elaludni nélküle, aztán ha éjszaka ébred megkapja. Azért én sem vagyok saját magam ellensége :wink: . 15' nyekergés (nem nevezném tényleges sírásnak) elalszik. Akkor mért ne. Ugye ez a kva könyv milyen egyszerűen állítja be az egészet???? :twisted:

Úgy emlékszem Marcsim 7végére szüleihez utazott.

Kép
Kép
monacs

Ja, Jube eljutottam visszaolvasásban a telefonszerelős sztorihoz, hát szét röhögtem a búrám. Nálunk idáig a legdurvább az volt, mikor bementem a párom munkahelyére (pár hónapja voltunk csak együtt) és másnap kérdezte a kollégáitól, hogy mi a vélemények (csak pasik) és azt mondták, hogy helyes, de nem túl fiatal hozzád? Erre megkérdezte, hogy mennyinek gondolnak közölték, hogy olyan 18-20. Akkor voltam 26. Ja, és a párommal 10 év van köztünk :) .

Teszek fel pár képet a gyerekekről.
Dóri névnapja :D
Kép

Kép

Kép

Dani a Thomas kiállításon
Kép

Kép
Kép
monacs

Olvasta vki a másik fórumot, hát ez az észosztó :twisted: ! Vki csapja már le :D . Nem semmi, hogy minősíti Ungváry Renátát, aki már több éve ezzel foglakozik. Van bátrosága???

Kép
Kép
monacs

Sziasztok lányok,

nem értem nem értem: Az én jó evő fiam üvölt 3 napja minden etetésnél, lehet, hogy ez is a foga miatt. :?: :?: :?:
Tegnap 1-4ig voltunk fent, ma egy kicsit jobb volt mert én is lefeküdtem 9kor, és 2-4ig voltunk "csak" fent....
Visszatérve az etetéshez, ha már bent van a szájában, cuppogva lenyeli, de addig úgy kell belerimánkodni.
Nektek is így volt??? Még a délelőtti alma sem ok.
Szerencsére van miből fogyni de vígasztaljatok, hogy ez csak ideiglenesen lesz így :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
És még annyi, hogy csak a cici jöhet minden mernnyiségben.
Volt ugye ilyen nálatok is?!!
Megyek, mert most is zenél, apja meg aludna, mertéjszakás volt...
Szép napot!
Hurcia

Kép
hurcia

.... mert éjszakás...bocs

Kép
hurcia

Monacs,
elfelejtettem írni a nagy önsajnálat közepette, hogy gyönyörűek a gyerekek! Köszönjük a képeket!
Hurcia
...ma én töltöm fel a fórumot :wink: :wink: :wink:

Kép
hurcia

Sziasztok,

Jube,
Igen, igen levettem és itthon hagytam a "bálnahájat", mert ha azzal megyek, akkor elszörnyedtettek volna! :D :D Jó, tényleg nem vagyok az a nagyon "dagi mami", de még mindig rajtam van 5-6 kg, amitől nem tudok megszabadulni. Ennyire ragaszkodik hozzám!! :lol: :lol: De édes!! :D
Voltatok tegnap úszni???? Milyen volt??? Panni most is élvezte?

Ildi,
Fiad hogy érezte magát tegnap este? :lol:

Monacs,
Nagyon édik a gyerköcök! Na, Rékának a második képen látható mozdulat nem megy! :cry: :cry:

Magyarázza már meg valaki, hogy az mittől van, hogy napközben nem akar mászni, éjjel meg ha köztünk alszik, akkor az ágy közepére kell tenni és így is kb. 2 óra múlva azt vesszük észre hogy a fejünknél van! :shock: Napközben miért nem csinálja ezt??? Bár azért ma nem nagyon panaszkodom, mert mutatott némi hajlandóságot a mászás irányába! :)

Hurcia,
Nálunk úgyan ez volt mikor egyszerre jöttek a fogacskák, csak azzal a különbséggel, hogy Réka még ki sem akarta nyitni a száját. Mindig azt mondtam neki, hogy "nyisd ki a kis szádat, hogy az autó betudjon állni a garázsba" :D Több kevesebb sikerrel, de azért bejött. Cici viszont minden mennyiségben volt!!

Többiek hol vannak??

Steffi, Orsi....

Még egy kérdés: szerintettek milyen cipőt vegyek Rékának?

Orsi,
Te hol vetted azt a kis csizmát Panninak???? Nagyon tetszik!!

vica10

Sziasztok!

Na, megint jól megaszondtam odaát a magamét... húúú de pipás vagyok okoskánkra!!!

Hurcia,

nálunk sem akar főzeléket enni!!! Gyümölcs igen, tápi igen, sinlac, hajjaj, de főzelék, husi semmi.... már 2 fogacska látszik odalent....

Vica,

rád fér az az 5-6 ne idegeskedj!

Monacs,

köszi a képeket!!! nagyon helyesek!!

az uszi nagyon jó volt, teszek fel képeket, ha nem baj!

a végén már kicsit elfáradt... :)

Kép

de az elején mág nagyon virgonc volt!

Kép

Kép

Kép
jube

Halihó Lányok!

Na végre lehuppantam ide a székre, hulla vagyok. Ma megint háztartási alkalmazott üzemmódra voltam állítva, magamévá tettem a fakanalat, mosógépet, porszívót, felmosófát. Mit mondjak? A hócipőm tele van! Na jó, azért el kell mondanom, hogy tegnap viszont királylány voltam! Nem főztem, étteremben ebédeltünk, délután séta Mancival aztán egy kis pihi, utána shopping és pénzköltés a Corában (természetesen főként gyerekruhát).

Monacs, nagyon aranyosak a gyerekeid és mennyire hasonlítanak egymásra! Valahogy nehezen tudom elképzelni Hannáról, hogy másfél hónap múlva ő is így négykézlábra álljon, mint Dóri. Hiszen még hason is utál lenni......

Jube, az az úszóbugyis kép azzal a vigyorral verhetetlen!!

Vica, na mit gondolsz, hogy érezte magát az elsőszülöttem nélkülünk? :lol: :lol:

Cumiügy: Manci majdnem mindig cumival hajlandó csak elaludni, viszont ha kiesik neki akkor már nem keresi. Lehet, hogy nem jól teszem, de éppen ezért nem is foglalkozom ezzel különösebben. Ráadásul már egyre gyakrabban teszi be a saját szájába, ha mégis igényli.

Próbálkoztam Hannánál a husis dolgokkal (sütőtök, ill. alma-gesztenye csirkehússal), nos a kislányom értésemre adta, hogy kenjem a hajamra. Úgyhogy egyenlőre ezt nem erőltetem, de gondolom nem is baj?? Bár holnap még megpróbálkozom a sajátkészítésű húslevesből turmixolt cuccal, amibe belecsempészem a csirkehusit.

Olvastam odaát a professzorasszonyt, hát............ Azért azt vettem észre, hogy van aki issza a szavait. Hiába na, nem vagyunk egyformák!

Láttam amott a Marcsit, nem szóltatok neki?

Jesszus, most olyan hosszúra sikerült az irományom, mint a mindenttudónak. Ezer bocsi!

Kép
ildi35

Jube
Képek alapján nagyon szimpi az az uszi ahová jártok. Mekkora a medence és egyszerre mennyien vagytok bent? Azért kérdem, mert a párom kollegája volt ott a gyerekével és közölte, hogy neki nem volt szimpatikus, mert sokan voltak és nagyon vízhangzott az egész. Hát nem tom, nekem nagyon tetszik így a képek alapján. Kár hogy olyan baromi messze van, de lehet hogy kipróbálnák végülis a rakparton hamar oda lehet érni. Ti hányasra jártok? A másik bökkenő, hogy Dóri imádja a meleg vizet.

Kép
Kép
monacs

Sziasztok Lányok!

Péntek este óta nem tudtalak olvasni titeket, sűrű volt a hétvége.

Durca, én nem is tudom, hogy mit mondjak, csak ismételni tudnám, amit már a lányok előttem leírtak. Felfoghatatlan ez az egész.

Judit, még nem tudtam beszélni Marcsival, azért nem írt még ide.

Jaj, Monacs, ne haragudj, csak most üdvözöllek, de nem felejtettem el :)

Vica, azt a csizmát itt Békáson vettem, de az nektek azért nem lenne jó, mert Réka már megy, de az a csizmi szerintem arra nem alkalmas, hogy járjon benne a gyerek, nem úgy van kialakítva a talpa.
Első cipőnek a Siesta cipőt ajánlják meg még egyet Dr. Leo, én ezekről hallottam.

Na, megyek aludni. Utolsó két éjszaka Panni 5-ig (!!!) aludt, nem bánnám ha most is legalább addig aludna.

Jó éj MIndenkinek! Igyekszem holnap jönni.

Orsi

KépKép
osori

Halli,

Köszi Orsi.

Tudja valaki, hogy hol lehet kapni ilyen siesta cipőt?? Nekem is ezt ajánlották, de az Europarkban nincs és itt a környékünkön nem találtam!! :evil:

Jube,
Panni nagyon édes!!! Ez a fürdőnaci nagyon csini :D :D

vica10

Sziasztok!
Durca, nagyon sajnálom. Ha tudnék, átadnék most Nektek sok-sok erőt, hogy el tudjátok viselni azt, amit igazából el sem lehet, pedig Mandula miatt muszáj.. Sajnálom.. De én, örök optimista, még mindig a csodában bízom..

Vica! Nem tudom, hogy olvastad-e a blogot, de az opitmizmusomból az is következik, hogy bízom benne, hogy Őurasága valamikor azért el kezd mozogni, tehát van Neki pár cipője.. képek a blogban.. Én úgy hallottam, hogy olyan cipő kell, ami fogja a bokáját, és kemény. Valahogy azt mondják, hogy nem kell, hogy betétes legyen, valahogy azt, hogy kell.. én betéteset vettem- tudod, mint a lúdtalpbetét. Egyébként, ha erre jársz- Mammut felé, akkor a Csalogány utcában van az Idióta- én csak így hívom.. szóval egész jó árban adja a tök jó bébi cipőket..
http://babyfun.fw.hu/ .. ha érdekel.. De, ha erre jársz, azért jelezz, mert az alattunk lévő utcában van, tehát talizhatnánk.. :D Végre..

Ja, írtam a Kútvölgyiseknek.. Egyébként tudjátok, hgoy kit bírtam még? Mtünde, Veronikusz, S.Ildikó, és még sokan mások.. :D:D

Jube! Ez a csajszi!! Nem semmi.. :D ÉS, fogyott már az úszástól? tényleg, nem kérdezed meg, hgoy Olivér mehetne-e, vagy már kiöregedett?? Hmm..

Monacs.. a Tieid is gyönyörek!!

Ja, és csak jelzem.. bár nem tom milyen lesz az éjszakánk, .. a gyermekem most lesz a 3. éjszaka, hgoy csak vizen él.. ja, mert megtanult cumizni.. még jó, hogy lassan 9 hónapos.. végülis időben.. Nem kapkodunk mi el semmit sem.. :D:D

Puszi nektek!

satuk

Szép jó reggelt!

Remélem mindenhol ilyen gyönyörű idő van, mert itt hétágra süt a nap!

Olvastam ám a másikban, hogy annyira bevagytok havazva, senkinek nincs ideje írni!! :lol: :lol: :lol:

Minden nagy hipermarketban van drogéria vagy egészségtár (nemtom, hogy hívják pontosan), ezekben árulnak Sholl, Dr. Batz lábbeliket és legtöbb ilyen üzletben Siesta gyerekcipőt is.

Hanna az Istennek sem akar hasra fordulni napközben, bezzeg este!! Most ez a legújabb, hogy este amikor leteszem aludni, azonnal hasra fordul és vigyorog a képembe.

Steffi, napok óta nem jelentkeztél! Minden rendben?

Kép
ildi35

Sziasztok!

Monacs,

az uszi valóban nagy, sokan vannak benne, ezért van visszhang is. Mi a szombat 14 órásra járunk. 2 medence van egy légtérben, az egyik igazi úszómedence (talán 35 méteres...), és mellette van a tanmedence, az kb 1 méter mély és hát.... saccra 30x30as, de ebben béna vagyok.... Négy részre van osztva kötelekkel, mindegyik negyed más-més csoportnak van fenntartva.

A mi negyedünkben kezdő babák vannak, ott kb. 6-7 baba jut egy oktatóra, ez nagyon jó arány a többi babauszihoz képest. A haladó babák is kb ennyien lehetnek, de a 2 utolsó negyedben alig van valaki, ott nagy gyerekek tanulnak úszni, de amikor mi vagyunk, ott 1-2 gyerkőc alig akad.

van is egy kép a 3. oldalon, ahol a medence parton állok Pannival, ott látszik a negyedelés. :D

A víz 31 fok körül van, Panni azelőtt 36 fokosban fürdött, de napról napra hűtöttük a vizét, így nem fázik benne.

Satuk ,

nem fogytunk tőle egy grammot se... :) de az is tökjó, ha nem hízunk tovább....:D Olviér tuti nem öreg hozzá, azt hiszem 1 éves korig fogadnak gyerekeket...

Vica,

én Satuk idiótáját Olcsó Jánosnak hívom, hát csak akkor menj oda, ha megnézted a neten, és tényleg van olyan, amit akarsz, és sokkal olcsóbb, mint máshol, mert .... húúú de hülye! :D

azt gondoltam, elkezdek franciául tanulni... kopik az agyam.....

Ma megyünk a tűzoltó utcába a neurológushoz. utána meglátogatom Durcit és Boribont. küldtök nagy puszit?

Kép

Kép
jube

Jube! Ez nem kérdés!!! Sok sok sok puszit és erőt!!!

Kép
ildi35

Jube,
Mi az hogy!!!!!!! SOK SOK PUSZIT KÜLDÜNK NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!! És hozzál minnél több jó hírt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dóri, Eszti azért most már gyertek Ti is!! :D :D :D

vica10

Sziasztok!

Jube!
Durciéknak millió puszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

és még 2 kérdés.

1., mi az a Thomas? :oops: bocs a tudatlanságomért!

2., Pannin sok pici piros pötty van, néha elhalványulnak, olyan, mint a melegkiütés, de most nem csak a nyakán a toka alatt vannak...:) hanem az arcán és a vállán is. Tipp? lehet attól melegkiütés, hogy máshol is van, vagy összeszedtünk vmit az usziban, vagy a fogzástól van???

Kép

Kép
jube

Jube, nem tudom mi lehet az, de a Hannán gyakran előjön, de délutánra, legkésőbb másnapra mindig elmúlik.

Kép
ildi35

Jube,

Thomas, az nem más mint Thomas a gőzmozdony!! :D :D A Minimaxon szokott lenni. Réka megőrül érte, tátott szájjal nézi mintha fiú lenne. :D Amúgy én is szerettem mert nagyon aranyos mese. Reggelente van 7.15? ha jól emlékszem aztán van valamikor 9.40 körül is, szombaton pl. 6.10-kor kezdődik. (ezt pontosan tudom, mert szombaton hajnalban ezt néztük! :D :D )

Rékán is szokott ilyen kiütés lenni, de estére elmúlik.

vica10

Jube,
Durcáék még a tűzoltó utcai kórházban vannak???? Nem tudom miért, de én úgy emlékeztem, hogy át mentek másikba! :?

vica10

Vica,

így is volt, de már visszamentek a Tűzoltóba!

írt a lány, aki elvitte Masnitól a tejet... hogy nincs-e bajom.... lehet, hogy nem kellett volna, de elég szigorú levelet írtam neki vissza... megírtam, hogy nem vagyok beteg, de felelőtlennek tartom, hogy ismeretlen anyatejet ad a gyerekének... kicsit sértőnek érzem, hogy mustrál, mint egy lovat a vásárban. vagy ne adja oda a tejet a gyereknek, vagy ne kérdezősködjön.... mondjuk én tuti, hogy inkább tápoznám Pannit, ha nem ismerném a lányt, akinek a tejét kaptam...

Thomas a gőzmozdony.... ma sem keltem hiába :lol:

Kép

Kép
jube

Jube!
Szerintem igazad van! Butaság ilyesmin megsértődnie, végülis Te tettél neki szívességet, hogy jószándékból adtál neki tejet! Ha annyira biztos akar lenni a dolgában kérjen bevizsgált anyatejet -azt hiszem így hívják - és fizessen 1800 Ft-ot egy literért!

Ildi!
Itt vagyok, minden rendben, gáz volt a hétvégénk!
Nektek milyenek az éjszakák??

Kérdés: a panadol baby szirupról kinek mi a véleménye???

Puszi mindenkinek!

Ja: nagyon jók a képek a taliról és Panniról és Monacs babáiról!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Bababemutató

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?