Sziasztok!
Durca, nagyon sajnálom. Ha tudnék, átadnék most Nektek sok-sok erőt, hogy el tudjátok viselni azt, amit igazából el sem lehet, pedig Mandula miatt muszáj.. Sajnálom.. De én, örök optimista, még mindig a csodában bízom..
Vica! Nem tudom, hogy olvastad-e a blogot, de az opitmizmusomból az is következik, hogy bízom benne, hogy Őurasága valamikor azért el kezd mozogni, tehát van Neki pár cipője.. képek a blogban.. Én úgy hallottam, hogy olyan cipő kell, ami fogja a bokáját, és kemény. Valahogy azt mondják, hogy nem kell, hogy betétes legyen, valahogy azt, hogy kell.. én betéteset vettem- tudod, mint a lúdtalpbetét. Egyébként, ha erre jársz- Mammut felé, akkor a Csalogány utcában van az Idióta- én csak így hívom.. szóval egész jó árban adja a tök jó bébi cipőket..
http://babyfun.fw.hu/ .. ha érdekel.. De, ha erre jársz, azért jelezz, mert az alattunk lévő utcában van, tehát talizhatnánk..
Végre..
Ja, írtam a Kútvölgyiseknek.. Egyébként tudjátok, hgoy kit bírtam még? Mtünde, Veronikusz, S.Ildikó, és még sokan mások..
:D
Jube! Ez a csajszi!! Nem semmi..
ÉS, fogyott már az úszástól? tényleg, nem kérdezed meg, hgoy Olivér mehetne-e, vagy már kiöregedett?? Hmm..
Monacs.. a Tieid is gyönyörek!!
Ja, és csak jelzem.. bár nem tom milyen lesz az éjszakánk, .. a gyermekem most lesz a 3. éjszaka, hgoy csak vizen él.. ja, mert megtanult cumizni.. még jó, hogy lassan 9 hónapos.. végülis időben.. Nem kapkodunk mi el semmit sem..
:D
Puszi nektek!