Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos Kitti megfazott. Ejszaka rosszul aludt, mert zavarta a trutyi az orraban. Most homeozunk, es szivjuk. Remeljuk nem lesz ebbol komolyabb..
Amugy jol vagyunk, csak Kittit ma nem viszem ki a natha miatt. Biztos ami biztos, pedig ooooollllyaaaaan gyooooooonyooooruuuuuu ido van!
Lili azert kint volt a kertben amig aludt Kitti. Homokozott. :)

Mano: nem jelentkeztel.. Minden rendben volt az UH-n? Kiderult mar a baba neme?

Andi: Hat nem semmi lesz most egyedul... Hogy fogod birni? Nekem mar az is sok, ha Endre egy ejszakara nem jon haza...

Eszter: sorozatos balesetek... Nem semmi. Remelem nalunk nem lesz ilyesmi. A kocsit totalra torted ossze? neked nem lett semmi bajod?

Orsi: Baleset. :( Vigyazz magadra. A baratnodet melyik szulesnel ismerted meg? :)

Jovo heten csutortokon itt lesz Godon a muvelodesi hazban a nefelejcs babszinhaz. A Tucsok es Hangyat adjak elo. Elviszem Lilit, nagyon kivancsi vagyok mit fog szolni. :) Tulajdonkeppen az lesz a foproba, hogy megmarad-e a feneken. :)

Na megyek is mert fura hangok jonnek a Lili szobajabol. :?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita:képek nagyon édesek!Olyan nagy már Kitti is! :o
Alvós kép haláli. :lol: Kittinek jobbulást! sajna mi is benne vagyunk megint.

Andi:de rossz ez az egyedüllét! :? hercegnő betartja az ígéretét? :wink:

Manó:UH?????? Ugye minden rendben? ha Te vagy öregasszony,akkor mit szóljak én? Most töltöttem a 36-ot. :oops: Asztalosról még én is csak ilyenről hallottam sajnos.Lehet,hogy így képzik őket a suliban. :twisted:

Eszter:egy pici baba egész megfiatalítja az embert szerintem is.Amikor Bence megszületett,újra 20 évesnek éreztem magam.Most viszont rohamosan öregszem,már 40-nek érzem. :(
Karambol :( Neked ugye nem lett bajod? Mi történt?
Képeket majd megnézem,és pontozom. :lol:
Túl nagy a választék fotóskönyvekből,azért gondoltam,hogy esetleg ajánlhatnál.

Orsi:újabb baleset :( Sajnos megint göthösek vagyunk,most várom a dokinénit. :(

Egcsi:mi újság?????

Vera,Timi,Többiek puszi,mert apa elzavart.

Anikó
vakili

Sziasztok,

Köszi mindenkinek az érdeklődést, de csak most jutottam ide :)
Szóval UH!Szerencsére semmi gond minden a legnagyobb rendben :) Az ember mindíg tanul valamit!Pl. nekem ez a doki aki UH-ott azt mondta, hogy nem kell aggódnom az értékem miatt mert az még jó! A 0,5 től küldenek amnióra!Szóval teljesen jó :)
A nemét illetően nem tudok beszámolni, mert azt nem mutatta :oops: a lelkem!Találgatni nem akart, így inkább nem mondott semmit, én meg mondtam akkor ne is.Esztinél ugyanis láttak mindent :lol: mire bekészültünk az egyik nemre, jött a köv UH és már a másik volt!Szóval inkább majd ha már tutira jól látják!
Édes szívem, már 30 dkg :) és összehasonlítottam Eszti ugyanakkori leleteivel, és ez a baba kissebb.Minden értéke egy kicsit kissebb!Remélem a végére sem lesz nagyobb. 3300g-os babát épp elég volt megszülni, most is kiegyeznék egy ekkorkával!

Eszter,

Mi történt, írj már valamit?nem lett bajotok ugye?? :shock:

Andi,

Egyedüllét :( hát az nem jó, de majd csak elteli az idő valahogy!Gondolom a hercegnő mellett azért nem unalom az élet :)
Mondjuk nálunk, ha apa néha elmegy szórakozni a haverokkal, én se nagyon szeretem.De akkor többet netezek :lol: :lol:

Egcsi,

Te is írj már veled mi van????Neked mikor lesz Uh vagy valami vizsgálat??
Ja, és költözés?Megvan már az új házikó?! :)

Rita,

Én nem engedem Esztit ilyenkor homokozni :( talán lustaságból, de ennyi cuccot, ha összehomokozik :shock: megőrülnék kirázni belőle, és hordaná be a lakásba!!!!Most szörnyű anya vok,mi?
Meg le is van téliesítve a kerti homokozó, a játszótérit meg végképp nem engedem, mert kóborkutyák hada szeret oda járni! :?

Orsi,

Nahát, jövő 7en megyek is a KIKA-ba és veszek is létrás wc ülőkét!Te is meggyőztél :lol: muszáj, mert egyszerűen nem bíííírom :oops:
Amúgy is naggyon gazdag vagyok!Ma kaptam meg a GYES-t, és képzeljétek emelték! :lol: :lol: :lol: Kemény 900 ft-tal!De az is valami.Ja, meg a családit is, de gondolom azt mindenki észrevette!Ugyhogy a kettő emelésből már megvan a 1/2 ülőkénk! :lol: :lol: :lol:
manóci

Sziasztok :D

Ma rövid leszek, mert hulla vagyok. Voltunk gastro-dokinéninél és most már tényleg nem tudom, hogy mi lesz velünk kaki ügyben, mert Ő meg hashajtást javasolt, de én nagyon kétkedek, szóval elég szar helyzet, de majd megoldjuk.
Gergő drága, talán hogy megnyugtasson, este kakált egyet, ez most 5 nap volt, mi meg szuperboldogok Apával! :oops:

Eszter
Nem is esett le ez a kocsiösszetörés! :( Mi volt? Gondolom Veled minden ok, mert írtad volna ha nem, de mégis, belemehetnél kicsit a részletekbe, hidd el nem fogunk megjegyzéseket tenni, mint a másik nem képviselői (tisztelet a kivételnek). :roll:

Rita
Kittikédnek jobbulást! Elhiszem, hogy sajnáltad a lakásba szorulást, mert ma tiszta tavasz volt!
A homokozó nálunk is téli szunyában van, tuti megőrülnék, ha a homokos cuccot kéne lehámozni Gergőről, elég a sár, amikor van! :roll:
Képek megint nagyon édesek! :D
Hú, ne is mond, két gyerekkel éjszaka egyedül!!! Nekem csak 1x volt, most decemberben, Karcsi temetésre leutazott de elég volt! Persze Gergő is akkor sírt fel, mikor szoptattam, szóval rémálom! :?

Anikó
Komolyan nem hiszem el, hogy megint betegek vagytok! :( Nehogy félreértsd, nem úgy nem hiszem el, csak iszonyú! Hogy bírod??? :roll:

Manó
Örülök, hogy minden ok! :D A neme meg legkésőbb 142 nap múlva kiderül, nem igaz? :wink: Flóra is nagyon sokáig dugdosta a kis husi nuniját! :D

Na, ennyire futotta.

Puszi mindenkinek :D

ELVESZETTEK TESSÉK JÖNNI!!!!!!! :evil:

Orsi

avocado

sziasztok!

teszek fel képeket, csak kicsinyíterni kell még..
Apa mostanában többször ment ki külföldre, mint amúgy, volt h pénteken jött, és hétfőn megint ment 2 napra.. most nem megy sehova 1-2 hétig :-) ő is útálja.
Orsi, tudom ám milyen az h.peluscsere közben a nagyobbik felébred, és igen hangosan követel h ugorj. Nekem lányka is gáz, mert ha kel, akkor sikít.. Én meg mint egy őrült félálomban ugrom, miközben az ideg áll belém, nehogy Levi felébredjen. Pedig Tünci velünk alszik. Viszem be ágyba, alvás tovább.ez a jó eset, ha Levi nem riadt fel- ezért, vagy épp azért mert jön a foga, vagy köhög..
apropó, köhögés:
írtam, h mentünk dokihoz, onnan Heim Pál koponya CT. Tök gáz. Az én hősöm bódítás(altatás) nélkül tűrte, nagyon büszke voltam rá. Azt mondták, ha nyugodt a gyerek van rá esély, hogy ne kelljen, de szoktak. Ki volt írva, h 4-6 évesek már tűrik, és van h 3 éves is. Az én LEvim épp 2,5éves :-)
Már bennt voltam, mikor közölte a doki h cseréljek helyet apával, mert szoptatok. Még jó, h kértem apát h jöjjön velünk, de adddig a percig senki nem mondta nekünk.. a röntgen miatt. Bár adnak ólom mellényt, azaz űrhajós ruhát :-)
De a lényeg h negítiv lett a lelet, mentünk vissza dokihoz, de ő betegszabin volt, másik dokinéni nézte meg Levit, aki orrcseppet adott (a gyógyszertárban mondták, h antibiotikumos, addig azt se tudtam mi van benne) szerinte infrázzunk, meg fülsapkázzunk. Pedig azt már abbahagytuk, mert nem hatott, és a gyermekorvosunk azt mondta, már nem kell, attól nem múlt el a köhögés. Na akkor megint összevissza beszélnek. A fiam meg csak köhög.
Kocsi: én is gonban vagyok a vezetéssel, az elmúlt 10 évben semmi, aztán kerek 1 hét alatt lezúztam apa céges kocsiját, hátsó majd első spoiler, aztán egy defekt, felnistül. No comment. Kész gáz vagyok. Férjem elnevezett spoiler gyilkosnak. :-(
Nem tudom mire fogni, a 2 gyerekre nem lehet.

na késő lett, még van dolgom, pusz
Mese

Egcsi? Ház?
Rita, jobbulást nektek, képek jók, Vera a te képeid is, na meg mindenkié, Anikó jobbulást, most ki a beteg, te?
Manó, kibírod a köv alkalomig? Én elrohantam 4D-re, majd megőrültem, h tudjam :-) amúgy mennyi a gyes? én még csak gyedet kaptam :-) ki volt ez számolva, h ne kezdjem el a gyest:-)

Hol a HHHÓÓÓ? szánkózni szeretnénk..

mentem
Mese
meske

Mese,

Szegény Levi :( nem is tudtam, hogy mentek ilyen vizsgálatokra!Vagy valahol lemaradtam :(
Na, most nem hoztak könnyű helyzetbe, és hogyan tovább?Vagy milyen terápiát alkalmaztok ezután?
A GYES kérlek szépen 24.500 Ft.-
Nem sok egyáltalán, és nem is panaszkodom, de elhiheted, hogy milyen nehéz már hónapok óta!Azért egy családot gyakorlatilag 1 fizetésből, a mai vlágban???!!! :( :roll: de sajna nem volt más megoldásunk, és mi 3 évre akartuk a gyerekeket!Ha lett volna lehetőségem valami heti pár alakalmast bevállalok, de csak a végletek voltak, Esztit meg nem tudnám kire hagyni nap mint nap!
De legalább már látom az alagút végét :wink:
Asszem kénytelen leszek kibírni a köv UH-ig, mert most 10 rongyot nem akarok ilyenre kiszórni :cry: szóval 4D stornó!

Hétvégére havat ígértek??!! :shock: erre itt ez a rohadt szélvihar, annyira gyűlölöm, hogy már több mint egy hete nem lehet rendesen kimenni se, mert elfúj minket :(
manóci

Sziasztok!

Orsi!
Szélvészkisasszony :) Minha magamra ismertem volna :) Bár a számat még nem vágtam meg, de fel már gyújtottam magam miközben rántást csináltam :)

Rita!
hatalmasat nőtt Kitti :) Olyan gyönyörű szemei vannak :) Homokozás :) Szerencsére MÍrának nme jut ezsébe ilyenkor :)
Inkább buboékot fújna egész nap :)

Anikó!
Forevert nem veszek mert ahoogy gyerekem ismerem nem tartana sokáig :) imádja a gyógyszereket :) de lekopogom mióta ezt a dr. Lenkei féle vitamint szedi nem is taknyos :) Annyira örülök neki :) de ebből is megeszik vagy 4-et egy nap állandóan kikönyörgi magának :) Az asztalosok meg külön állatfajták mindig ezt mondja a főnököm :9 Nagyon sok meló van még hátra? beszervezzem tesómat? még itthon van egy darabig :)

Manó!
Én is utálom a szelet :( fasza volt bölcsibe babakocsival menni :) néha a gyerek feje is érdekesen mozgott :) havat én is szertnék Míra is nagyon élvezte a szánkózást :)

még akartam vmit,de elfelejtettem :oops:
mindenkinek szép hétvégét :)

pusz vera

KépKép
viranka

elfelejtettem :oops:

Szöszi Balázsának boldog névnapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Vera
De jó, akkor nem csak én vagyok ilyen kelekótya! :wink: Ezen a felgyújtáson akkorát röhögtem! :lol: Bocsi! :D
Meg azon is, amit írtál a szélben babakocsizásról, hogy a gyerek feje néha érdekesen mozgott. :lol: 8)

Manó
Nem csodálom, hogy nem mész 4D-re! :roll: Mi is azért ilyen korkülönbséggel ügyeskedtük ki a dolgot, hogy se bölcsi ne legyen, se GYES. Mondjuk engem jól megszívattak, mert miután Gergő 2 éves lett visszamentem a suliba, de rögtön táppénzre, hisz 1 hónap volt a szülésig. Mert nekem azt mondták, hogy mindegy, hogy gyes-ről, vagy táppénzről megyek szülni, a minimálbér kétszerese lesz a gyed-em alapja. Így 3 hétig táppénzen voltam. Aztán szépen kiderült, hogy ez mégsem így van, mert van valami apróbetűs rész, hogy ha a táppénz kevesebb, mint a minimálbér kétszerese, akkor hiába csak 2-3 hét volt, akkor is az lesz az alap. Szóval jól megszívtam, szerintem havi 7-8 ezret kivettek a zsebünkből ezzel, de most már mindegy, nem bánkódok rajta. :roll: Én igazság szerint ennek is örülök, mert mindig Madeira jut az eszembe és amiért végül hazajöttünk. Mert ott 4 hónap és irány vissza dolgozni, a gyerekkel meg csinálj, amit tudsz! Bölcsi, vagy bébiszittyó! :shock: A zenekarba meg már 1 hónap után mennem kellett volna, szóval ez nálunk még mindig nagyon jó, hogy van, még ha nem is sok pénz, de választhat az ember.

Mese
Sajnálom Levikédet! :( Homeós szirupot próbáltál már? Ez a ct nem lehetett semmi, nagyon ügyes a fiad!!!
Különben nekem is volt egyszer egy ilyen telem, amikor kimentünk külföldre, hogy beteg lettem, köhögés és az sehogy nem akart elmúlni, egész télen köhögtem. Aztán egy ismerős mondta, hogy a környezetváltozástól volt. :? Nem tudom, de nem lehet az új ház? De nagyon sajnállak, biztos agyon aggódod magad! :(
Mi is szeretnénk már egyet szánkózni, de engem nem zavar, hogy süt a nap. Csak ez a szél ne lenne!!! :roll:

Nálunk minden ok, csak Flórácska volt ma nagyon nyűgi, én a fogára gyanakszom. Meg persze kimenni sem tudtunk. :roll:
Gergő hajlandó bevenni az eddig útált vitamint, nem tudom minek köszönhetem, de remélem így marad!!!
Én ma hulla voltam, szerencsére itt volt Anyu és délután tudtam aludni egy kicsit, ami életmentő volt! :)
Most meg egyedül őrzöm a csemetéket, mert Karcsi fúj egy zenekarral. Remélem nyugi lesz és nem egyszerre jutok eszükbe. 8)

Ja,még annyit, hogy ma teljesen ledöbbentünk Anyuval, mert kiderült, hogy Gergő az összes dalt tudja. Csak eddig nem énekelte velem, de most van egy dal, amit elkezdett énekelgetni és megpróbáltam, hogy énekeljük együtt a többit is és elsőre nyomta, mi meg csak lestünk. 8)

Orsi

avocado

Vera
De jó, akkor nem csak én vagyok ilyen kelekótya! :wink: Ezen a felgyújtáson akkorát röhögtem! :lol: Bocsi! :D
Meg azon is, amit írtál a szélben babakocsizásról, hogy a gyerek feje néha érdekesen mozgott. :lol: 8)

Manó
Nem csodálom, hogy nem mész 4D-re! :roll: Mi is azért ilyen korkülönbséggel ügyeskedtük ki a dolgot, hogy se bölcsi ne legyen, se GYES. Mondjuk engem jól megszívattak, mert miután Gergő 2 éves lett visszamentem a suliba, de rögtön táppénzre, hisz 1 hónap volt a szülésig. Mert nekem azt mondták, hogy mindegy, hogy gyes-ről, vagy táppénzről megyek szülni, a minimálbér kétszerese lesz a gyed-em alapja. Így 3 hétig táppénzen voltam. Aztán szépen kiderült, hogy ez mégsem így van, mert van valami apróbetűs rész, hogy ha a táppénz kevesebb, mint a minimálbér kétszerese, akkor hiába csak 2-3 hét volt, akkor is az lesz az alap. Szóval jól megszívtam, szerintem havi 7-8 ezret kivettek a zsebünkből ezzel, de most már mindegy, nem bánkódok rajta. :roll: Én igazság szerint ennek is örülök, mert mindig Madeira jut az eszembe és amiért végül hazajöttünk. Mert ott 4 hónap és irány vissza dolgozni, a gyerekkel meg csinálj, amit tudsz! Bölcsi, vagy bébiszittyó! :shock: A zenekarba meg már 1 hónap után mennem kellett volna, szóval ez nálunk még mindig nagyon jó, hogy van, még ha nem is sok pénz, de választhat az ember.

Mese
Sajnálom Levikédet! :( Homeós szirupot próbáltál már? Ez a ct nem lehetett semmi, nagyon ügyes a fiad!!!
Különben nekem is volt egyszer egy ilyen telem, amikor kimentünk külföldre, hogy beteg lettem, köhögés és az sehogy nem akart elmúlni, egész télen köhögtem. Aztán egy ismerős mondta, hogy a környezetváltozástól volt. :? Nem tudom, de nem lehet az új ház? De nagyon sajnállak, biztos agyon aggódod magad! :(
Mi is szeretnénk már egyet szánkózni, de engem nem zavar, hogy süt a nap. Csak ez a szél ne lenne!!! :roll:

Nálunk minden ok, csak Flórácska volt ma nagyon nyűgi, én a fogára gyanakszom. Meg persze kimenni sem tudtunk. :roll:
Gergő hajlandó bevenni az eddig útált vitamint, nem tudom minek köszönhetem, de remélem így marad!!!
Én ma hulla voltam, szerencsére itt volt Anyu és délután tudtam aludni egy kicsit, ami életmentő volt! :)
Most meg egyedül őrzöm a csemetéket, mert Karcsi fúj egy zenekarral. Remélem nyugi lesz és nem egyszerre jutok eszükbe. 8)

Ja,még annyit, hogy ma teljesen ledöbbentünk Anyuval, mert kiderült, hogy Gergő az összes dalt tudja. Csak eddig nem énekelte velem, de most van egy dal, amit elkezdett énekelgetni és megpróbáltam, hogy énekeljük együtt a többit is és elsőre nyomta, mi meg csak lestünk. 8)

Orsi

avocado

Orsi,

Fú, az nagyon nagy gáz!Sajna én ezt tudtam, mert kénytelen voltam, "vagyok" magam kiművelni juttatások terén.Nekem ugyanis a munkahelyem nem kifizetőhely, így az ottani könyvelő semmit nem tud, hogy mi jár, ill. hogyan járok én a legjobban!Viszont szerencse van az OEP-nél egy ismerős, és vele értekeztem telefonon!Na, ő kioktatott, és én ezt tudtam!Tehát, ha valaki a 2 gyerek közt visszamegy dolgozni nagyon kell ügyelni, hogy hány órásba, ill mennyi bérért, mert ha csak egyetlen napoot is lesz állományba az a bér szerint kap majd a gyerek után :( Ha betegácsiba megy, mint te akkor pedig az lesz a mérvadó!Ez iszonyúúú szemétség, és egy laikus ezt honnan is tudhatná???!!! :roll:
Viszont én is azért érdeklődtem, hogy mit csináljak mert nálunk emelkedtek a fizuk, nem is kevéssel, így én szerencsére most a második baba után sokkal jobban járok majd mint amennyit Esztinél kaptam!És azért két gyerek mellett már nem mindegy :!:
Hát mi kibekkeltük a GYES-t, mert én olyan kicsi korkülivel nem akartam még.Szerintem nem is bírtam volna.Most se lesz sokkal nagyobb, de azért jóval könnyebb dolgom lesz már!Egy év ezeknél a törpéknél baromi sokat számít fejlődésben!
Viszont én 1 évvel többet lehetek itthon velük :wink:

Anyud ott volt az jó :) legalább tudtál kicsit pihizni :)
Most én is megyek, késő van már!puszi
manóci

Ja, elfelejtettem, hogy Madeirával kapcsolatban viszont teljesen egyetértek!És azért így is nagyon örülök, hogy ennyit itthon lehetünk velük :) :)
manóci

Sziasztok!

Szöszi,ha olvasol,Balázsnak nagyon boldog névnapot kívánok!!! :)

Vera:vitaminokat Bence is imádja,nehezen bírja,hogy csak kettőt kap egy nap. :lol:
Szekrényből már nem sok kell,felülről hiányzik a takaróléc,így látszanak a beépített lámpák zsinórjai,meg valamit elszabott,és azt kéne kipótolnia.De kiverem belőle,az biztos. :twisted: Azegész kb.10-15 perc lenne.Azért köszi,hogy felajánlottad,pihengessen csak a tesód. :D
Hát ettől a széltől már én is kivagyok,Bencét ki se merem vinni babakocsiban.Ráadásul elég huzatos helyen lakunk. :?

Mese:sajnálom Levi köhögését. :( Nanda hívott a múltkor,és Ők is hasonló cipőben jártak ősszel.Elvitte egy sóbarlangba Maxit egy kúrára,és teljesen rendbejött.
Autó :( Akkor nem jól kezdődött ez az év Nektek sem.

Orsi:nagyon nehezen bírom,gyakran borul a bili,és ez csak egy a sok szarból mostanában.A kölcsönünk még mindig sehol,bár már elfogadták,de úgy néz ki,hogy még két hónap a kifizetés.MI meg már egy részt felújítottunk,hiszen dec.végére,jan,elejére ígérték.A pénzügyi helyzetünk katasztrófa,már bevezettük a "Juhász csomagot". :cry: CIB BANKKAL NE KEZDJETEK!!!!! Ez egy nagyon szemét bagázs! :evil:
Ez a hashajtós dolog nem hangzik túl jól. :?

Manó:örülök,hogy minden ok a babával. :)

Hú,nem tudom ki kérdezte,hogy ki beteg nálunk. :oops: Bence meg én. :cry: Takonykór ezerrel.

Láttátok a Dirty Dancinget? Annyira imádom ezt a filmet! :D

Na,ennyi jutott eszembe,puszi mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Jövök egy kicsit, de előre is bocsi azoktól, akiknek nem írok név szerint. :oops:
Beköltöztünk és már nagyjából rend is van. Elég fárasztó az új rendszer, hajnali 5-kor kelek, hogy beérjek Bercivel a bölcsibe és utána a suliba. Akármilyen óvatosan surranok ki, a fiam 1O perc múlva kint van utánam. Pedig ő még aludhatna.... :?
A bölcsit jól bírja, a csajt már régebb óta ismeri, úgyhogy könnyebb volt a beszoktatás. Azért a reggeli otthagyásnál van még egy kis ellenállás, de délben meg nem akar hazajönni tőle. :D
A babóca mocorog a pocakomban, de nem túl virgonc egyenlőre. 8) 13-án megyek UH-ra, remélem minden rendben.

Rita :)
Nagyon jók a képek! Hihetetlen, hogy Kitti már felállt! :shock: Egyébként nagyon kis husi-pofi, gyurmázni való kiscsaj. :D Jobban van már?
Homokozót én is akarok hamarosan Bercinek, most már talán rendeltetésszerűen használná. :?

Anikó :)
Nálunk is megszorítások vannak, mostanában elég vacakul megy a maszek munka piac. Nálunk "Boros csomag" van. :(
Jobbulást nektek! Szerencsére mostanában minket elkerülnek a vírusok.

Manó :)
Örülök, hogy minden ok a babával. Majd legközelebb kiderül a neme is. :D Nem lehet egyszerre mindent. :D

Orsi :)
Hashajtás :( Nálunk már az is pánik, ha egy nap kimarad, másnap akkor pelenkakatasztrófa várható. :shock:
Gergő nagyon ügyes a dalokkal, Berci is rengeteget tanult az utóbbi időben. Nálunk úgy működik, hoy elkezd egyet, én folytatom és ha kis szünetet tartok kipótolja az odaillő résszel. :D Anyuék tanítottak neki egy csomót, amit én nem ismerek. Pl. a "Kecskebéka felmászott a fűzfára" kezdetűt meg kell tanulnom feltétlenül, mert az az egyik kedvence. :shock:

Mese :)
Külföldre járás :( Két gyerekkel nem lehet egyszerű egyedül.
Levi nagyon ügyi volt, remélem hamar megoldódik ez a köhögős ügy!

Mennem kell, felébredt a gyermek! Aki most kimaradt attól bocsi!

Puszi:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Most gyorsnak kell lennem, mert ha Flóra ébred, akkor szopi és tűzök bevásárolni. Mielőtt elkezdenétek irígykedni, hogy 8-kor még alszik megnyugtatok mindenkit, hogy MÁR alszik! :shock: De szerencsére nem jellemző rá az ilyen koránkelés (5 óra)!

Először is:

Szöszi
Balázskádnak boldog névnapot!!!

Manó
Az egészben az a legrosszabb, hogy én is mindent megkérdeztem a tákiszos csajtól, aki nekünk bérszámfejt. Csak sajna ő is rosszul tudta. Így még duplán is szívtam, mert a szülés után másfél hónapig rosszul jött a lóvé, aztán volt valami ellenőrzés és ott derült ki, hogy nem a minimálbér kétszerese alapján kéne kapnom. :? Szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak 1,5 hónap volt, így csak 5 hónapig szívok plusszba, mert ugye amennyivel többet kaptam, most annyival kevesebbet. Először egyben levonták, de úgy felháborodtam neki a telefonba, hogy megcsinálta 5 hónapra elosztva. Azért csúcs, hogy ott ülnek fent ezek az emberek és ha valamit elrontanak, akkor én kerülök szar helyzetbe. Most gondolj bele, mikor decemberben megkaptam a pénzem és 49 ezerrel kevesebb volt!!!! Nekünk az majdnem a havi kajapénzünk! :roll: Szegény csajnak kiakadtam, hisz nem én tehettem az egészről, de ő sem direkt csinálta. :roll: Végül is, mikor tájékoztatott terhesen, ezért tájékoztatott félre. Én meg lehet, hogy akkor kihúztam volna 3 hetet gyes-en, de mindegy. Még 2 hónapig kapok kevesebb pénzt, aztán már egész jó lesz a két emelt családi pótlékkal. :roll:

Anikó
Sajnállak nagyon! :( CIB bank meg elmehet a....., na meg az összes bank, de nem húzom fel magam. :evil:
Gondolok rátok és küldöm a pozitív energiát! :D

Na, közben Flóra felkelt, szopizott és én bevásároltam, szóval amit reggel írtam, az most folytatódik. :roll:

Egcsi
Hashajtás végül is még várakoztatva, most még van 1-2 dolog amit kipróbálunk, szóval remélem megússzuk. :roll:
Fáradt lehetsz! :(
Babuci remélhetőleg egy nyugis kiscsaj lesz, mint nálunk! :wink:

Bocsi lányok, de most mennem kell, ebéd, stb.

Orsi

avocado

Orsi,

Na, akkor jó azért bíztató, hogy már nem soká újra randesen kapsz!Ez amúgy tényleg borzasztó, hogy semmit sem tudsz, és igazán felvilágosítást se adnak, csak ha van ismeretség akkor talán képbe kerülsz!Bár ez most a te esetedben, kicsit félresikerült :? :(

Anikó,

Bár tudom ez nem vígasztal, de bankoknál egyik kutya másik eb!Mi annó az FHB-nál vettük, fel, és ott is azóta már változtattak önkényesen dolgokat ami ben az eredeti szerződésben nem volt szó! :shock: Igyekszünk is minél hamarabb visszafizetni, ha sikerül , hogy ne kelljen függeni tőlük, és a hülye kamataikat fizetni éveken át!

Egcsi,

Jó hallani rólad is már :) hát én is ezt mondom, minden nem lehet :wink: de apa is azt mondta, hogy tök mindegy visszaküldeni már úgyse tudjuk akármi is a kicsike :lol:
Végre elköltöztetek, az j hír!Bár gondolom van még teendőd ilyenkor :? Nálunk tavasszal festés lesz, kicsit én is félek már tőle.A sok pakolás, takarítás :? :!: Nagy hasammal!
Berci :) kis mondókás, dalocskás!

Szöszi,

Bocsi tegnap kimaradt :oops: BALÁZSODNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
manóci

Sziasztok!

Lanyok meg alszanak. :) Jo ejszakank volt, Kitti is sokkal jobban van. :) Az oscillo megtette a hatasat. Hihetetlen kiscsaj. Ezerrel mozog, mindenhova felkapaszkodik es felall. Lili ezt csak 9-10 honapos kora korul csinalta. :shock: Kittire mar nagyon kell figyelni, mert mar lepcsot is probal maszni es mindent eler ha akar. :? Hetvegenk jo volt, nyugis. En edzeni voltam es Lilivel setalni. Meg azert volt szel, igy Kittit nem akartam kivinni. Lilinel ugy tunik hat az a Nahrin-os vitaminszirup. :) Kop-kop-kop. :)

Szoszi: Ha olvasod Boldog Nevnapot Balazskanak. :)

Homokozo: Lanyok, nem ertem mi bajotok vele. :? Egyaltalan nem veszes. :) Lilinek a kabatja es a nadragja is vizhatlan, igy a homok lepereg rola. Homokozas utan ki se kell raznom belole a homokot, csak kezet kell mosnunk. Es ebben az idoben nem is olyan vizes a homok. A teteje teljesen szaraz, es belul egy kicsit vizes. Szoval pont jo. :) Lili imadja. :) Es ha tiszta homok lesz? No problem. :lol:

Mano: orulok, hogy minden rendben volt az UH-n. Nem is irtad, hogy mikorra vagytok kiirva? Ami a 4D 10000 Ft-jat illeti, mi is pont ugy voltunk Endrevel, hogy nem fizetunk, de aztan rajottunk, ha Lilinek is csinaltunk, Kitti se maradhat ki. Jo lesz par ev mulva latni oket, vagy megmutatni nekik. A 2D semmire se jo. :(
En is allandoan osszehasonlitgattam Lili akkori UH mereteivel Kittiet, es mindig nagyobb meretek voltak Kittinek, es megis kisebb meretekkel szuletett. :) Szoval nem igazan lehet osszevetni oket. :)
Lili se megy jatszoteri homokozoba. A mi itthoni homokozonk csak ugy van teliesitve, hogy le van fedve egy nagy mdf lappal. :)
Tavasszal mi is veszunk letras uloket. :) Amikor megkezdodik a szobatisztassagra szoktatas. :) Csak nekunk 2-ot kell venni, mert ket furdonk van. :?
En is nagyon varom a havat. Lilinek hoembert igertem es nem homokozast telre. :?

Orsi: Vegul is nem leszek egyedul az ejszaka. Nem lehetek, mert amig ilyen kicsik nem erzem biztonsagban magam, meg akkor se ha van 2 babycsosz mellettem es fent van a hallokeszulek a fulemben. Anyukam jon es itt alszik nalunk. :)
Ha jol vagytok, jo lenne talalkozni nem? Mi is elmehetnenk hozzatok ha nektek kenyelmesebb. Olyan regen nem talalkoztunk mar.

Mese: CT. :( Huha, nem semmi! En pont tegnap gondolkodtam azon, hogy mi lesz, hogyan fogom birni ha valaha Lilinek vagy Kittinek korhazba kell mennie, pl. mandulakivetre. Ha bekovetkezne. Hogyan viselnem el? Meg belegondolni is rossz. :( Anyukam meselhetne, mert a batyam 1 honapig fekudt 3 evesen szanatoriumban mellhartyagyulladas miatt. :( Es mindkettonknek kivettek az orr es szajmandulankat...

Vera: orulok, hogy irtal. Hianyoznak a talakozasok. Jo lenne nekunk hetvegen is. Valamelyik delelott is talalkozhatnank Szombaton vagy Vasarnap.

Munka: En most alkudozok a fonokkel fiezetes ugyben. :)

Aniko: Jobbulast nektek. :) Dirty Dancing-et sokszor lattam mar. :) Tegnap nem neztem, mert nem volt mar idom ra, de en is nagyon szeretem. :) Jobbulast a gyerekeknek. :)

Egcsi: orulok, hogy minden rendben volt a koltozessel. Ugyanarra a kornyekre koltoztetek, ahol eddig laktatok? Jobb a haz mint a regi? Bolcsi, orulok neki. :) nalunk mar nem johet szoba a bolcsi. :( De nem is eroltetem, ugyis nemsokara itt a tavasz. :)

Fogyas: Mar 7 kilo minusz a mai merlegeles szerint. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Bocsi, most nem olvasok vissza, csak kiönöm lelkem!

Úgy tűnik az ág is húz! Mintha nem lenne elég, hogy betöltöm idén a 30-at! :oops:

Tegnap este metőztünk Olivérrel.
Egyik pillanatról a másikra belázasodott nem is akár hogy! 39,1°!
Csattogtam is hűtőfürdőt csinálni, amikor fura hangokat hallottam, bementem hozzá és bíz görcsölt a gyerekekem!
Futtottam vele a vízhez, betettem, elernyedt mint egy rongybaba, csak a szájzár maradt!
Mentőket kihív.
Bethesdában vagyunk az Ilka utcában. hajnalban ott is produkált egy görcsöt akúp és hűtőfürdő ellenére. Azt mondták ez megléehetősen szokatla, hogy kétszer is legyen. Hurrá! :twisted:
Most hazajöttem estére, Nagyi váltott, mivel Marci is itt van, nekem meg lepattannak a melleim, hiába hozták be reggel páromék, nem volt kedve kocsiban szopizni. A kárpit az autóban sokkal izgibb volt....
Még két-három napot bent kell töltenünk....

Holnap neurológia, fogászat....
Ma a fülészeteten enyhe gyulladást láttak, de ez nem okozhatta ezt a magas lázat....

De legalább megdícsértek, hogy nem sikítoztam.... na persze, hangosan nem is, bár odabenn már háromszor is eltemettem a fiam félelmemben....
Ne nekem való ez!!!! :(

Megyek is...

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!

:shock: :shock: basszus :cry: remélem Olivér hamar jól lesz. Pusszantás neki :) no meg neked is.

Rita!
Oké majd megdumáljuk :)

Orsi!
általában ez a reakció mikor mesélem h. felgyújtottam magam :)
Gergő bilibe kakil?lehet h. írtad de már nem emléxem.mert akkor talán az is lehet h. direkt nem kakil egyszerre sokat hanme kis részletekben.

Tegnap voltunk Veresen medveparkban, Míra nagyon élvezte :)
főleg mikor Ő adta a mézet a maciknak :)

No és két aranyköpése hétvégéről :
öltözök, meglátja a cicimet,odajön és azt mondta:megfogom a ciciedet,nehogy leesenek :lol: :lol:
tegnap énekli az este jó este jót és kicsit átköltötte: lassú tánc lassú tánc táncol a f.szom(plafon újszerűen) kicsit ledöbbentünk :shock:

hívnak végeztek a fürdéssel :)

pusz

KépKép
viranka

Eszter,

Fú, de rossz lehetett :( ill.lehet!!!Jobbulást Olvivérnek, előtted meg le a kalappal, hogy így helytálltál!
Azért kiváncsi leszek, hogy mi volt a diagnózis :shock: ami ezt okozta nála!!

Vera,

Mira ének :lol: :lol: de jó fej!nekem tetszik :lol: bár mi is így nézünk, amikor Eszti hasonlókat költ, és jó választékosan elküld minket v....hva :lol:
manóci

Eszter :)
Hát lehet, hogy én sírógörcsöt kaptam volna! :? Remélem hamar megtalálják a gócot és az idén már nem lesz más bajotok...
Jobbulást a kis betegnek!

Vera :)
Berci is mondta már, hogy "tartja a cicimet". :lol: A múltkor meg a csomagtartó helyett azt mondta, hogy bepakolunk a melltartóba. :D

Manó :)
Nálunk is vannak a gyermeknek durva elszólásai. Sajna ez a nagypapa és apuka mellékhatása. :( A legújabb a "megrúglak bele se...edbe" :roll: Még jó, hogy angolul nem tud rondákat, így csak én és még pár magyar érti miről van szó. Mindenesetre nagyon zavar. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Húúúú! :(

Eszter
Le a kalappal előtted, nagyon klassz csaj vagy!!! Én tuti kiborultam volna, igaz az ember nem tudhatja, mikor a gyerek ennyire sz..ul van, akkor lehet tud magán uralkodni. :roll:
Neke is az első reakcióm az volt, mint Verának, (basszus!) , nagyon durva lehetett!!! :( Azért remélem hamar rájönnek mitől volt!
Szegénykém, így kétfelé lenni, egyik gyerek itt, másik ott.... :roll:
Nem is tudok mit írni, nagyon szorítok értetek és remélem nincs nagy baj! Puszi hegyek mennek!!!!

Többieknek most sok puszi, nem tudok reagálni, talán holnap.

Orsi

avocado

Egcsi,

cici téma nálunk nincs :) de elég választékosan használja a csúnyákat, és jó helyen!Pl. sajna ezt tőlem :oops: ha valamit leejtek, vagy eltörök, eldobok kicsúszik akaratlanul a számon, hogy (basszameg)!Na, már ő is mondja, havalamit eldob véletlen. :(
A másik ez a múlt héten volt.Voltunk Mc'D.-ben és a happy meal-hez volt egy kis játék motor!Kulcsot is adtak hozzá, azt a hátába kell bedugni, és alul van egy gomb rajta amit ha megnyomsz kilövi a motort!Eddig tök jó minden, csak elég nehéz benyomni a gombot rajta!Szerette volna útra bocsátani a motort, de nem bírta megnyomni a gombot, erre ilyet szól:"anya nyomd már meg azt a ku....a gombot rajta!" :lol: :lol:
Hát ilyenek mennek, és ezt még csak itthonról, mi lesz az oviba??!! :roll:
Azért hozzáteszem, hogy igyekszem vigyázni a számra, de emberből vok, és néha bizony kicsúszik egy-két csúnya!Na, ők erre azonnal vevők!
manóci

Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Köszi!
Orsi
aja

Sziasztok!
Még nem olvastam, csak jelentkezem!
Ma végre hazajöttünk. Bár azt hiszem Olivér akár még maradt is volna, olyan jól elvolt a szobatársakkal és a játszószobával! :)
Még van egy kis hőemelkedés, de ez már nem komoly, így a gyógyszerezést itthon is el tudjuk látni, így elengedtek.
Alapvetően nem találtak semmit. Fülészetileg enyhe gyulladás, neurológiailag semmi, hasi uh szerint lépe, mája, nyirokcsomói kicsit nagyobbak, de ez valószínűleg fertőzés következménye, nem maga a láz kiváltó oka, és a vérkép szerint jó a májfunkció csak a szérum bilirubin szintje magasabb valamivel az felső határnál.
Kaptunk antibikát, cseppeket allrgiára(?). Majd egy hónap mulva kell visszamenni kontrol uh-ra és vérképre.
Arra kell ügyelnünk, hogy időben megcsípjük a lázet, ne tudjon olya magasra felmenni.
Na nem mintha, most akartam volna, hogy eddig felmenjen! Legfeljebb legközelebb nem kérdezek, hanem hűtőfürdök! :?
Maga a kórház szerencsére a maga nemében nem lesz rossz emlék, persze voltak macerák és furcsaságok, de alapból nem szoktam ezekkel foglalkozni. Csendesen, kedvesen, lehetőleg konforntációt kerülő magatartást felvéve lavírozok ilyen helyzetekben, és eddig szerencsére bevállt, mert még senkinek nem szúrtuk sosem a szemét! Persze csak tudtommal... :) Ám mivel a kezdeti szúrósságból legtöbbször tényleg kedves nővérré változnak körülöttünk, így azt hiszem jó nyomvonalon haladunk, ha már kényszerpályás kórházi útra tévedtünk.

No, majd olvasok és jelentkezem, amint elrendeztem a dolgokat! :D

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

pár kép
most csak ennyi

Eszter, mi van Olivérrel?
Mese
Kép Én zenélek, te énekelsz

Kép Kézzel lábbal

valamiért nagyon rossz lett a minőség, de ha kevésbé kicsinyítettem, nem fogadta már el. Ez 600*os felbontás.. majd még gondolkodom, miért is ilyen.. azért elküldöm
meske

Eszter,

Azért tök jó, hogy végülis nincs akkor komolyabb baj!És a hozzáállásod is nagyon frankó :wink:
Remélem nem lesz többet egyáltalán ez a hirtelen magas lázatok :)
Kórházak, hát az meg olyan amilyen :?
manóci

Eszter

De jó, hogy otthon vagytok! :) Örülök, hogy nincs komoly baj! És én is csak azt kívánhatom, amit Manó, hogy ne legyen többet ilyen láza egyik gyerkőcnek sem!!!
Különben meg imádom, ahogy fogalmazol! :D Tök egyetértek Veled, nálam is be szokott válni a kedvesség és a másokkal tök útálatos nővérek is aranyosak lesznek! 8)

Mese
Édesek a képek! :D
Elképesztő nagy haja van a lánykádnak! Flórának szerintem 1 éves korára sem lesz ekkora, igaz Ő legalább nem kopaszodott ki, mint anó Gergő. :roll: És növesztgeti a hajacskáját, de csak sűrűbb lett egyelőre. :D

Manó
Puszika! :D Pocid jól van?

Nálunk minden ok, remélem így is marad és nem tör ki felénk influenzajárvány, mert akkor APa tuti hazahozza a suliból. :(

Bocsi, de hulla vagyok, csak ennyire futotta.

Orsi

avocado

Halihóóó!

Szándékomban áll ma írni, de Csigi elkezdett visongatni. :(

Visszatérek még! :)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Na, talán most!

Képek nagyon jók ,gyerekek tündériek! :)
Sajnálom Olivért! :(

Mi jól vagyunk, növögetünk, hízogatunk szépen. Lilla okos nagylány már, szereti a tesóját, és egyre ritkábban féltékeny. Bár vigyázok arra, hogy ne is legyen oka a féltékenységre.

Nem tudom, hogy írtam e már, nem tudom mikor jártam erre utoljára, de CSenge egy hete a hasáról a hátára fordult, rá két napra ezt megcsinálta a másik irányba is. Azóta ezt gyakorolja előszeretettel. Ma reggel pedig az oldalára fordult a hátáról. Eszik állandóan (éjszaka is mostanában kétszer :( ), már a bokája is hurkás. :lol:

Most asszem ennyi, nagyonrossz éjszakánk volt! És ráadásul az eső is esik, nehogy ki tudjak menni a gyerekekkel. Idebent viszont nagyon hosszú a nap, Lillának már többre lenne szüksége, mint az itthoni "szórakozás". Mostanában szinte akkor sem fárad el, ha egész délelőtt kint bicizik, játszóterezik, rohangál. Idefent meg katasztrófa, itt is rohangál, tornázik, csak az alsó szomszéd nem hiszem, hogy díjazza.

Legyetek jók, vigyázzatok a picurkákra, akik már nem is olyan picurkák. :)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szia Timi!

Ismerős, amit írsz! Gergő mostanában csak azért aludt el délután, mert reggel fél 6-6-kor kelt és ebéd után sétáltunk is egyet, így az kiütötte. De ma, hogy felkelt 7 előtt 10 perccel (ami nálunk csúcs, már nagyon rég nem volt!), tuti nem fog aludni. Itt is esik, séta nuku, szóval tudom milyen hosszú is az ilyen nap! :? Nekem annyi a mázlim, hogy Karcsi ma majdnem egész nap itthon van. Délután megy el pár órára, de így azért elviselhető. Egyedül baromi fárasztó lenne! :(

Hízás :D
Mi kedden mértük Flórát, 7150 gramm volt. :D

Ja, és szerdán Ő is megfordult a hasáról a hátára, igaz csak 1x. Érdekes, hogy Csenge ezzel kezdte, Flóra először a hátáról a hasára fordult át kb.1 hónapja, azt többször is csinálta, meg a másik oldalra is és most a hasáról a hátára.

Éjszakai szopi: nálunk is kettő van már jó ideje, felkel valamikor 11-12 között, van hogy még le sem feküdtem (ez a jobbik :D ), aztán meg 3-4 körül. Utána már csak 8-kor szopizik, mindegy mikor kel. Nap közben meg tök változó, van hogy 4 óránként cicizünk, általában ha bealszik, olyankor 4,5-5 órát is kibír, de nyűgisebb napokon 3 óránként is adok cicit, ha igényli.

Hurkák: hajrá! Az az igazi, ha mindenütt van. :D Flórának még a kis puncikája is kis husi. :D 8)

Na, megyek kicsit pihizni, Gergő elment az Apjával, Flóra alszik, kihasználom! :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Orsi, :)

Megvagyok, drága köszi!Pici sokat mocorog, annyira szeretem :D
Szerdán voltam dokinál, minden okés, méhszáj zárt, eredmények jók :)
Ma voltunk vásárolni de.Kika is bejátszott :lol: wc ülőke megvéve :wink:
Egyenlőre tetszik neki, remélem lecseréljük a bilit ezennel :lol:
Gratula Flórácska forgásához :)

Timi,

Gratula nektek is a megforuláshoz :) ügyesek ezek a kismanók!
Hát igen, ha esik akkor itthon ők már unatkoznak, nem elég!
Nálunk is akkor mindíg valami mozgalmas programot találok ki, mert máskülönben nemhogy lefáradna, inkább még élénkebb lesz!
manóci

Te Orsi,a te hozzászólásodnál mi az a 2006. december 22-i dátum??????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Amúgy is az órájuk sem jár jól, már régebben nézem, hogy mikor állítják végre az aktuálisra!De ez a mostanid???!!!Érdekes

(vagy te csináltad?)
manóci

na,most meg jó! Most én vok a hülye, vagy belőlem csinálnak azt! :twisted:

léptem is
manóci

Manó
Az babanetes órán már én is kiakadtam egyszer, aztán rájöttem, hogy nekik van igazuk, minek átállítani, ha úgyis vissza fogjuk állítani. Addig meg mindenki vonjon le 1 órát belőle. 8)
Különben produkál a babanet érdekes dolgokat, rá se ránts! :wink:
Gratulát köszi :D , amúgy azóta sem csinálta. Elég lustika a drágám, tök korán megcsinál mindent, aztán letudtam felkiáltással hanyagolja a dolgot és elvan a hátán, vagy a hasán, épp hogy rakjuk le. 8)
Picurkád mocorgása :) Olyan jó is az!!! Sajnálom, hogy én már nem fogom többet érezni. :(

Lányok
Most tuti hülyének fogtok nézni, de én olyan boldog vagyok!!! Ma este egyedül voltam a gyerekekkel és minden fennakadás nélkül sikerült megoldanunk a fürdés-szopi-altatás-fürdés-altatás programot! :roll: :D Azért annyit számít 1-2 hónap is!! Gergővel szépen megbeszéltem előre a dolgokat és olyan édesen szót fogadott! Amíg fürdés-öltözés volt Flórával addig segített, aztán bekapcsoltam neki a mesét és megígérte, hogy kint marad a szopi alatt és így is tett. Flórácska szopizott és nem túl könnyen de elaludt és Gergő egyszer sem jött be, vagy kiabált be! Olyan büszke vagyok rá!!! Aztán amikor Őt is lefürdettem és öltöztünk, akkor elmagyaráztam Neki, hogy Flóra felsírhat, amikor épp neki mesélek és akkor át kell majd mennem pár percre, de ne kiabáljon és ne sírjon, mert akkor még jobban felébred és nem tudok visszajönni. Megígérte, és persze Flóra miért is ne a mese közepén sírt fel, szerencsére csak a cumija hiányzott a szájából, de Gergő néma csendben várt rám! Azért mégiscsak jövő vasárnap lesz 2,5 éves, már ilyen okosan szót tud fogadni! :D
Szóval átestünk a tűzkeresztségen, most már nem félek bevállalni egyedüli estéket. :D Azért: kopp-kopp! 8)

Amúgy velünk minden ok, ma kicsit kényeztettem magam és elmentem manikűr-pedikűrre és HIHETETLEN jól esett! :oops: A csaj a végén még meg is masszírozta a lábam térdtől lefelé és kicsit a lábfejem is, olyan jó volt! Jó volt kicsit magammal foglalkozni, beszélgetni a nélkül, hogy 2 percenként félbeszakítanának, vagy 5 percenként fel kelljen állnom valamiért! 1,5 óra volt, csak az enyém! :D Így most már végleges döntésre jutottam! Mivel anyagi keretünk nem engedi, hogy takinéni is járjon hozzám, és magamra is legyen pár ezresem, így én nyertem takinénivel szemben és mostantól megoldom magam a takarítást, csak havonta 1x elmehessek vagy egy masszázsra, vagy egy kis kéz-lábápolásra! :D Komolyan, így még a takarítás is jobban fog menni! :wink:

Na, ennyi voltam, megnézem a filmeket, amik már egy ideje várnak rám a videókazettán. :roll:

Elveszettek tessék jönni!!!!!!!! Mert mérges leszek! :evil: :wink:

Pusssssssz :D

Orsi

avocado

Orsi,

babamozzgással é is úgy vagyok, hogy most még kihasználom, és kiélvezem minden mozdulatát, mert többet szerintem én se nagyon fogok ilyet érezni!:(:)

Mért néznénk hülyének, ez nagyon jó, hogy ílyen ügyes "nagy"fiad van már!!!! :D
Igen már sokmindent meg lehet velük beszélni.Bár mostanában, engem Eszti nagyon kikészít.Néha alíg bírok vele, és a türelémem is, és fizikailag is úgy érzem nem bírok többet! :oops:

Pedikűrös :) az nagyon jóóó.Én is a múlt héten engedélyeztem magamnak 1 órát.És valóban nagyon jóóóó :)
Takinéni hozzánk se jár, oka mint nálatok kb. :wink:
De végülis megcsinálom én, nincs vele gond, csak azért így a pocakkal nehezebb sokkal + Esztvel fűszerezve.
De a kényeztetés az kellllll mindenképp.Szülés után jártam 2 hetente hátmasszázsra, mert ahogy örökké fogtam a picit nagyon fájt a hátam már.És az is tiszta felüdülés volt.Most is mennék szívesen, de ilyenkor nem naon lehet!De ha megszültem :P fogok :lol:

Ja, takinénihez még 1 mondat!Amúgy is jobb szzeretem a saját otthonomat magam intézzni, mert egy maximalista hülye vok :oops: és szerintem senki se tudná úgy megcsinálni ahogy nekem jó!Tapasztalatból is mondom ezt, mert nem egy ismerősömhöz jár, és egyik sincs max megelégedve a munkájukkal :(
Na, és én még ezért fizessek is???!!!!Na, neeee
Akkor inkább én megcsinálom, igaz kifáradok rendesen,, de tudom, hogy olyan tisztaság van amilyet én szeretek!
manóci

Manó

Takinénivel én is valahogy így voltam, hogy nem volt az igazi, ahogy dolgozott. Ráadásul egyre később jött és hamarabb ment, így kicsit besokalltam. :? Én valószínűleg a hétvégére fogom a dolgot összpontosítani és a gyerekekkel ellessz Karcsi, meg Anyukám, akkor nyugisan megcsinálok mindent. Majd nagytakarításra hívok takarítót, de az még odébb van. :roll:

Masszázs: bizony csodákat képes művelni, igaz én még rendszeresen nem jártam, most sem tudom mennyire fog menni. Mert ma is a bevásárláskor konstatáltam, hogy x, meg x termék megint drágább. :? Úgy várom már, hogy lemenjen az a 2 hónap és megint rendesen kapjam a pénzem, mert még az a 10.000 Ft is nagyon tud hiányozni! :roll:

Türelem: ne aggódj, azért nagy pocakkal hamarabb elfogy. Főleg majd a vége felé, mikor már szívesen pihennél többet. Aztán meg ha megszülsz, akkor hulla leszel és azért. :shock:

Na, úgy látszik csak mi levelezgetünk itt. :?

Lányok!
Kerüljetek elő!!! Légyszíííííí! :(

Ja, különben Flórácska ma 5 hónapos! :D :D :D

Orsi

avocado

Sziasztok,

Orsi kifejezett kérésére az egyik elveszett :D csak röviden tudok jönni amíg Robi fürdeti az "anyukámat" Manónak ez a legújabb játéka h közli velem most én vagyok az ő gyereke :D Kicsit megint dögrováson vagyok, zúg a fejem és dől belölem a takony.

Orsi,
Nem baj h Verának hívtál:) Ügyes voltál h egyedül megoldottad a fürdést, fektetést a két gyerekkel. Takcsinéni nálunk is van pár hete, hát nem mindig vagyok megelégedve vele de így legalább szombat délelött megcsinálja a takarítást amíg én főzök és akkor legalább a vasárnap megmarad a családi programokra. Elötte teljesen ki voltam már mert az egész heti munka után azt éreztem h hétvégén nem pihentem semmit mert csak mostam, főztem, takarítottam, vasaltam stb.

Rita, Manóci, Anikó
Hát nem volt könnyű az a 4 nap egyedül bár manó tényleg igyekezett szófogadó lenni. Most már látom milyen nehéz lehet egyedülálló szülőnek lenni. Pedig csak egy gyerekem van:)

Bocs most ennyire tellett, mennem kell mesélni
Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,

Ugye most nem mondod komolyan, hogy ez még rosszabb is lesz?! :shock: Azért köszi a bíztatást :lol:
Amúgy szegény Esztivel is néha lelkiismeretfurdallásom van, hogy türelmetlenül reagálom le a dolgait!

Pénz, hurrá,hurrá akkor már csak 1 hónap a "nyomorúságból" :D
Nekem meg már csak 2, és én is végre normálisan kapok.El se hiszem majd, hogy nem 38 e ft-ot kell beosztanom :roll:
Biza pár ezres is sokat számít.(nekünk) :wink:

Andi,

Jó, hogy jelentkeztél :)
Hát biza ilyenkor amikor apa későn jön haza, és 12 órákat vok huzamosan egyedül manóval, mindíg erre gondolok, hogy mennyire szar lehet aki egyedül marad ilyen kis gyerek(ek)kel :(
Én egy-egy naptól is ilyenkor kivagyok, és alíg várom, hogy hazaérjen már.Meg, hogy végre 7vége legyen!
De jó, hogy átvészelted, és vége már :)
manóci

Jajjj, Orsi,

FLÓRÁCSKÁNAK millió puszi az 5.-ik hónapjához! :) :) :)
manóci

Sziasztok!

Jövök én is gyorsan, nehogy Orsi nagyon mérges legyen... :wink:
Takinéni témához: hasonló az álláspontom mint Manónak, én tudom a legjobban megcsinálni és engem kifejezetten idegesít, ha valami nem úgy van ahogy én szeretem. :roll: Egyébként takarítottam házakat még anno és bele tudom magam élni a másik fél cipőjébe is. Ne tudjátok meg, hogy itt milyen házakba jártam. Tisztelet a kivételnek, ravatal volt a higienia. :(
Gyorsba teszek fel néhány képet az új kégliről és a fiamról, aztán majd jövök kedden az UH után. :)
Kép
Kép
Kép Kép

Üdv:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szijjasztok!

Edina!

Nekem ez a házikó még jobban bejön, mint amásik. 8) Remélem azért nem válaszolsz a levelemre, mert nincs időd, és nem azért, mert nem kaptad meg. MOstanában nagyon rosszul jönnek-mennek nálam a levelek. :?

Orsi, Manó!

Én még azért reménykedem egy harmadikban. :D A férjem nem modnott rá határozott nemet, bár tudom, hogy neki kettő is elég. De majd visszatérünk a témára 5-7 év múlva, lehet, hogy akkor már ő is jobban benne lesz. Most én sem vállalnám be. :oops: (jaa, a gyerekről írtam :lol: )

Megyek, ma ezer dolgom van, ráadásul apa estig dolgozik a héten. Katasztrófa lesz. Lilla átment hisztizsákba, még így is egy tündér, csak százszor lefáraszt egy nap. :o

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Na azért! :evil: :D :D :D Úgy látszik át kell mennem kisördögbe, hogy végre élet legyen itt! 8)

Egcsi
Szuper a kégli!!! Nekem nagyon tetszik, hogy tök jó világos, napos én az ilyeneket imádom! :D

Timi
Én szeretnék harmadik babát, de ha kicsit is reálisan nézem a dolgot nem hiszem, hogy jó ötlet lenne. :( Mert ha sikolába fognak járni, aztán meg esetleg főiskola, egyetem, akkor anyagilag rendesen gáz lesz. És szeretnénk nekik mindent megadni, úgyhogy egyelőre maradnak ketten. Persze ha nyernénk a lottón.... :roll: .
Édes, ahogy írsz a kis tündér-hisztizsákról! :wink:

Andi
Sziaaa! :D
Különben ha így vagy a hétvégékkel, akkor érdemes takaríttatni, hisz a családdal is kell lenni. Én egyelőre megoldom magam és így lesz havonta 1 saját magamra szánt órácska. :D

Manó
Még nekem is 2 hónap sajna, de a 3. pénzem már rendes lesz! Te tudod, hogy várom! :o
Flórácska nevében köszi a gratulát! :D

Na, most ennyi voltam, kicsit pihizek, mert egész délelőtt Pesten voltam a gyerekekkel. Elmentünk a Heim Pálba a bőrgyógyászatra, kaptunk testápolót és minden ok. Gergő megint nagyon aranyos volt, már bárhová el merek indulni Vele! :D Csak azért a pesti forgalomtól enyhén szólva lefáradtam. :?

Orsi

avocado

Egcsi,

Te kis dettó maximalista :lol: :lol:
Berci mekkora naffiú már!A lakás pedig tök jó nagy,és szép világos!
Azért itt hamar elpakoltál,nem? :wink:

Timi,

Nálunk is anyagi megfontoltságból lesz "csak" kettő!Én szülnék akár 4-et is, de kettő akit remélem becsülettel fel tudunk nevelni nélkülözés nélkül! :( :) úgy, hogy mindent megadjunk pl, taníttatás stb.stb.
De ha nyernénk mi is a lottón???...........hááááát simán :wink:
manóci

Kép
Kép
Kép

Kép

Mindenkinek soksok puszi
Szilvi
nanda

Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni,csak Egcsinek:jól látom,hogy Bercinek tegnap volt a névnapja? ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!! :D

Mindenkinek millió puszi:Anikó
vakili

Nanda :)
Na végre!!!! Nagyon aranyosak a gyerkőcök, jöhetnél szóban is kicsit... 8)

Anikó :)
Köszönjük! Az igazat megvallva nem nagyon követem a névnapokat mert itt az ugye nincs.8)

Manó :) Orsi :)
Nekünk is ez az utolsó (tervezett) gyerkőc, nem csak az anyagiak-a taníttatás itt is egy vagyon- hanem a korom miatt is. Nem szívesen szülnék már 35 felett. Így is rengetegszer eszembe jut, hogy rendben van-e a babóval minden. :?

Kéglidicséreteket köszi! Jó, hogy bérelünk házakat mielőtt veszünk, legalább egy csomó szempont előjön mielőtt a sajátomat kell kiválogatni. Az hosszabb távú dolog, nem szeretnék 2-3 évente költözni, bár sokan csinálják, hogy vesznek házat, kicsit kipofozzák és eladják némi haszonnal. Lehet, hogy anyagilag megéri, de macerás. :roll:

Pussz,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!
Próbálok írni,hátha alszik még egy kicsit Bence. :lol:

Egcsi:egyébként ilyenkor tartottátok? UH ma lesz ugye? Nagyon kíváncsi vagyok már,ha kapsz képet felrakod? :D
Ház gyönyörű,és nagyon tágas.Gondolom Berci élvezi a nagy tereket.

Nanda:gyönyörűek a gyerkőceid,de azért írhatnál is valamit!!! :P Mayával hogy álltok? Amikor eltűntél,éppen nagyon el :( voltál keseredve.

Timi:mi is a lottó 5-ösre várunk a negyedikkel. :lol: Pedig azt hittem,apa hallani se akarna róla,de a múltkor azt mondta,ha nagyon sok pénzünk lenne,bevállalná.Mondjuk a korom miatt már én se nagyon mernék szülni,de olyan jó álmodozni. :oops:
Forgás: :)

Orsi,Te kisördög! :lol:
Gergő bizony már nagyfiú! Én is nagyon féltem a múlt héten,amikor a hitelt mentünk intézni,de hihetetlen jól elvolt Bence.Pedig reggel 8-tól délután kettőre értünk haza!Egyre édesebb ez a gyerek! :D
Sajna én még mindig beteg vagyok,nem tudom,mikor fogom meggyurmázni Flórácskát. :cry: Forgás: :)
Kényezetés: :D Kell az néha. Én csavarogni szoktam néha.Múlt héten elmentem a Keleti Andrea tánciskolájába,és olyan jól éreztem magam!!!!(Csak egy barátnőm kislányát néztem meg)

Andi:miket ki nem talál egy ilyen csöpp kis gyerek! :D

Eszter:atyaisten,mik történtek Nálatok! :cry: Remélem már minden rendben!Nem tudom,én hasonló helyzetben mit csináltam volna???Kissé pánikolós fajta vagyok! :oops:

Vera:aranyköpések :lol: Nagyon édes!!!!!

Na,felébredt a drágám,mennem kell,majd próbálok jönni!

Puszia többieknek is!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Egcsi, király a kéró, ez lakás v ház? Házról írtál, van kert is? Ti már végleg kinnt akartok maradni? Irtad h majd vásárolni akartok..
Nanda, képek aranyosak, fiad sérója vagány. Megnyugodtam, mi is cumisüvegből isszuk az esti tejcit. Azaz én nem :D
Nálunk Levi beteg lett megint pénteken, mára visszaesett hőemelkedéssel, Tünci tegnapra lett 39,1, rongybaba, hűtőfürdőtől felébredt rendesen. A szadista szülők. Apával össze is kaptunk, mennyire kell lehűteni. Nekem volt igazam, de ő már nem bírta a kínzást.. Ma kinnt volt a doki helyettes doki, ő meg azt mondta, h 20-25 fokra le lehet hűteni, mi az az én 30 fokomhoz. Azt mondta, amig nem lilul a szája, és remeg az egész gyerek. háááttt.. az már tényleg szadizmus, lehet h hat, de ez is hatott.. 32 foknál Tünci már sikított nagyon, apa meg feladta.
Eszter, asszem ebben profi vagy, én még csak most csináltam először. Levinek sose volt 39 fokos láza. Nekem se soha.
Semmi infótok nem lett h mitől lett a lázgörcs? Még tippjük se volt a dokiknak? Az gáz.. Remélem már jobban vagytok!nem is tudom mit tennék Tüncivel, ha kórházba kéne menni Levivel. 3 óránként szopizik.. még próbálkozni se kezdtünk mással, bár ha rajta múlna..

Szóval megvagyunk, csak épp.. Ja, én is beteg vagyok, de valakinek tartania kell a frontot... Úgyhogy én csak fújom az orrom, infrázom Levivel együtt, gyógycukrozom, köhögök és szarul vagyok, Ja, és mindenre az van írva, h szoptatás alatt nem ajánlott.. na kösssz.
homeobogyó tipp??? Most találtam itthon oscillococcoccmit tudom én mit, az bizti jó nem? Más tipp?
Van tippetek Levi köhögésére v.mi homeo bogyó???
Bethesda fül orr gégészetre valakinek van neve? Orsi? Te mondtad a Bethesdát? Ismerős, vagy ajánlja valaki? Szt László után akarok mást is, mert nem szeretnénk megválni az orrmandulácskáktól.. ilyen kicsi embernek..
Épp most mesélték, h kivették 3 évesen 1 kisgyereknek, majd visszanőtt, és 4 évesen újra.... ajjjaaajjj

Nanda, vki irta itt, h te elvitted Maxit sóbarlangba??!

megyek, mert káosz van itthon,
puszi
Mese
meske

Nanda
Pussz Nektek! Kár, hogy nem írtál, azért legközelebb...? :D

Anikó Drága!
Sajnálom, hogy még mindig beteg vagy! Azért már csak összejön valamikor, igaz ezt az influenzás időszakot szeretném megúszni, úgyhogy mostanság nem akarok sehová menni a gyerekekkel!
4. baba :shock: 8) Aztán meg majd alig várjátok az unokákat! :lol:

Mese
Ti szegények! :( Elég durva lehetett picurkádnál ez a láz! :( Remélem hamar rendbejöttök!!!
Oscillo az szuper influenzára, de tudni kell, hogy nem minden esetben hat. Nekem volt, hogy 3 nap alatt elmúlt minden tünet és volt, hogy semmit hatása nem volt. :? Köhögésre is van homeós szirup. Én kipróbálnám a helyedben.
Fül-orr-gége: nem én írtam a Bethesdát, viszont Gödöllőn van egy nagyon jó dokinéni, mi oda járunk, kicsit szigorú, de nagyon jó!!! Főorvos a Floór Ferenc kórházban és Gödöllőn a gyerek fül-orr-gégén rendel, Dr.Váradi Mária.
Orrmandula kivétel: nekem is kivették kicsin, aztán 6 évesen a mandulámat is és akkor a visszanőtt orrmandulámat újra kikapták. :? De ha ki kell venni, és nem csak 1 doki mondja, akkor ne halogasd. viszont én is tuti elmennék legalább 3 helyre megkérdezni!

Egcsi
Lakástapasztalat: bizony, nekünk is nagyon jó volt, hogy Madeirán jó pár lakást béreltünk, rájön az ember a saját igényeire, elvárásaira!
Költözködés: tuti én sem bírnám! A cuccolás, új hely megszokása...szerintem nem éri meg!
UH?????

Bocsi Lányok, de megint csak ennyire futotta, hulla vagyok, ma nagyon megéreztük ezt a hülye hidegfrontot, ha az volt. :? Holnapra gyönyörű napsütést mondtak, remélem igazuk lesz!

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?