Sziasztok!
Lanyok meg alszanak.
Jo ejszakank volt, Kitti is sokkal jobban van.
Az oscillo megtette a hatasat. Hihetetlen kiscsaj. Ezerrel mozog, mindenhova felkapaszkodik es felall. Lili ezt csak 9-10 honapos kora korul csinalta.
Kittire mar nagyon kell figyelni, mert mar lepcsot is probal maszni es mindent eler ha akar.
Hetvegenk jo volt, nyugis. En edzeni voltam es Lilivel setalni. Meg azert volt szel, igy Kittit nem akartam kivinni. Lilinel ugy tunik hat az a Nahrin-os vitaminszirup.
Kop-kop-kop.
Szoszi: Ha olvasod Boldog Nevnapot Balazskanak.
Homokozo: Lanyok, nem ertem mi bajotok vele.
Egyaltalan nem veszes.
Lilinek a kabatja es a nadragja is vizhatlan, igy a homok lepereg rola. Homokozas utan ki se kell raznom belole a homokot, csak kezet kell mosnunk. Es ebben az idoben nem is olyan vizes a homok. A teteje teljesen szaraz, es belul egy kicsit vizes. Szoval pont jo.
Lili imadja.
Es ha tiszta homok lesz? No problem.
Mano: orulok, hogy minden rendben volt az UH-n. Nem is irtad, hogy mikorra vagytok kiirva? Ami a 4D 10000 Ft-jat illeti, mi is pont ugy voltunk Endrevel, hogy nem fizetunk, de aztan rajottunk, ha Lilinek is csinaltunk, Kitti se maradhat ki. Jo lesz par ev mulva latni oket, vagy megmutatni nekik. A 2D semmire se jo.
En is allandoan osszehasonlitgattam Lili akkori UH mereteivel Kittiet, es mindig nagyobb meretek voltak Kittinek, es megis kisebb meretekkel szuletett.
Szoval nem igazan lehet osszevetni oket.
Lili se megy jatszoteri homokozoba. A mi itthoni homokozonk csak ugy van teliesitve, hogy le van fedve egy nagy mdf lappal.
Tavasszal mi is veszunk letras uloket.
Amikor megkezdodik a szobatisztassagra szoktatas.
Csak nekunk 2-ot kell venni, mert ket furdonk van.
En is nagyon varom a havat. Lilinek hoembert igertem es nem homokozast telre.
Orsi: Vegul is nem leszek egyedul az ejszaka. Nem lehetek, mert amig ilyen kicsik nem erzem biztonsagban magam, meg akkor se ha van 2 babycsosz mellettem es fent van a hallokeszulek a fulemben. Anyukam jon es itt alszik nalunk.
Ha jol vagytok, jo lenne talalkozni nem? Mi is elmehetnenk hozzatok ha nektek kenyelmesebb. Olyan regen nem talalkoztunk mar.
Mese: CT.
Huha, nem semmi! En pont tegnap gondolkodtam azon, hogy mi lesz, hogyan fogom birni ha valaha Lilinek vagy Kittinek korhazba kell mennie, pl. mandulakivetre. Ha bekovetkezne. Hogyan viselnem el? Meg belegondolni is rossz.
Anyukam meselhetne, mert a batyam 1 honapig fekudt 3 evesen szanatoriumban mellhartyagyulladas miatt.
Es mindkettonknek kivettek az orr es szajmandulankat...
Vera: orulok, hogy irtal. Hianyoznak a talakozasok. Jo lenne nekunk hetvegen is. Valamelyik delelott is talalkozhatnank Szombaton vagy Vasarnap.
Munka: En most alkudozok a fonokkel fiezetes ugyben.
Aniko: Jobbulast nektek.
Dirty Dancing-et sokszor lattam mar.
Tegnap nem neztem, mert nem volt mar idom ra, de en is nagyon szeretem.
Jobbulast a gyerekeknek.
Egcsi: orulok, hogy minden rendben volt a koltozessel. Ugyanarra a kornyekre koltoztetek, ahol eddig laktatok? Jobb a haz mint a regi? Bolcsi, orulok neki.
nalunk mar nem johet szoba a bolcsi.
De nem is eroltetem, ugyis nemsokara itt a tavasz.
Fogyas: Mar 7 kilo minusz a mai merlegeles szerint.
Puszi nektek Rita