Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és tényleg nem volt veszélyes a beültetés, bár annyira megdöntöttek, hogy kicsit féltem, hogy leesek az ágyról :) és az utrot végül feltettem reggel :oops:
Szücs dokinak nagyon jó kedve volt, beszélgettünk, amíg vártuk, hogy előkészítsék a széket a beavatkozásra, így egész más hangulatban mentem be :lol:

Judit
jucicuki

Kedves leendő és már Kismamák!

Már régóta szorgalmas olvasótok vagyok, de a hatalmas bátorságom miatt eddig még nem mertem írni:-)
Decemberben kezdtünk a BMC-ben, és remélhetőleg jövő héten már meg is kezdődik a stimu az inszeminációhoz. (persze ehhez az kell, hogy megjöjjön és az UH-n minden oké legyen odabenn)
Nellike, Nikibaba, úgy látszik hasonló stádiumban vagyunk, számítok majd a tapasztalatokra.
Természetesen nagyon szurkolok Mindenkinek, mindig örömmel tölt el, ha Valakinek sikerül!
Ha lehetséges, szeretnék felkerülni a táblátokba is, hátha szerencsét hoz:
kor 30év, Bp, Dr. Zeke
Üdv: B.
brumi_30

Sziasztok Lányok!
Tegnap nem volt érkezésem idejönni...Elég sokáíg lustálkodtam(pontosan délután 1-íg) :oops: :oops:
Aztán nekiláttam aházimuinkának, majd csavarogni mentünk b.nőmmel...És elszaladt az idő, este 8-ra értem haza, persze a vendégek már ott voltak... :oops: :oops: Fél 1-íg aktivityztünk...

Most dolgozom, mennem is kell, majd még jövök!
Vendég

Na, már vagyok is...Kolleganőm lecsapott a betegre! :lol: :lol: Hogy én tudjak jönni írni! :wink: Én pedig nem ellenkeztem! :roll: :lol:

Lexi!
Nagyon örülök, hogy "jól" van a férjed! Különösen annak örülök, hogy nem következett be amit beszéltünk, és túlvan a műtéten....Kívánok nagyon sok erőt Neked, kitartást, hidd el, kárpótol az élet minden rosszért!!!A tüneteket pedig ne keresd, nem törvényszerű!!!!
Puszillak, és vigyázz magatokra! Jobbulást a férjednek!!!

Brigii!
Sajnos nekünk hiába lenne meg az inspiráció, az anyagiak nem engedik, hogy visszamenjünk! Nagyon sok dolgot el kell még intézni! De valóban megmozgatta a fantáziám, hogy most babaeső lesz, és érdemes most próbálkozni!!!! De az én babám még várat magára!

Nikó!
Sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni, de meglátod, az afránya nátha hamar elhagy..:csak az az 1 hónap kimaradás...Viszont jobb így, egészséges leszel, mire a babók beköltöznek....

Juci!
Természetesen beírlak 19-ére..Akkor 3-an mentek!!!!
Egyél sok túrót...Kár, hogy az nem segít, hogy én naponta negyed kilót megeszek..Nem tudom mi van velem, most rászoktam a cukros túróra.... :roll: :lol:

Estrella!
Érdekes dolog ez a páfrány...Nekem most a 10. napon jelzett! De volt is látható tünete...Viszont a "fehér cucc" nálam rögtön peteérés után szokott lenni...reggel még látom (tojásfehérjés) hogy p.érésem van,este már fehér ....Én sem értem...

Gabi!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!

Brumi!
Természetesen beírlka a táblába, sokmindenkinek szerencsét hozott!!!Kívánom, hogy neked is mihamarabb 2 babókád legyen(minimum) :wink: :lol:

Niki! Kohor!
Ha gondoljátok küldjetek adatokat, és Ti is bekerültök a szerencsehozó táblába.... :lol:
Persze újat csak este teszek, mert 7-íg dolgozom....
További szép napot, és kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Kokor!
Bocsika, rosszul írtam a neved!! :oops: :oops: Kissé félreütöttem!

És van még egy új lány, a Terry!
Ha gondolod, Te is küldd az adataid! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ezt nézzétek meg hihetetlen :)

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=nVL9v3539IR34P10

chesti

szia kriszti! jövő héten beszállok! akkor megyek a dokihoz, még azt megvárom:) legalábbis remélem, hogy eljutok hozzá, mert munkahelyileg nem olyan egszerű az életem...:)

szia brumi!! hajrá Neked is!!
kokor

Bibar
Kitől veszitek?
Én is hallottam anno Marytől, ő is vett méhpempőt egy érdi méhésztől.

Bibar, Málna, Juci
Mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok

Bibar,
Azon tényleg ne keseredj el hogy nem voltak sok sejtesek,
igaz én is igy éreztem mint te , mert nekem 1 volt aki csak 2 sejtes volt , és kettö akikbe még csak az apai és az anyai mag látszott, és hát sikerült :lol: !! Én ugy gondoltam akkor hogy talán jobb is nekik hogy a saját környezetükben osztodnak.
Nagyon nagyon szoritok neked +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És persze mindenki akinek szüksége van rá küldöm a tapikat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenki figyelmébe ajánlom vasárnap este a national geographic-
on 21 órakkor lesz az Élet az anyaméhben - Ikrek !!
bibike27

Manda
nem tudom konkrétan,mindig Lukrécia férje veszi meg nekünk valahol a 16.ker-ben,majd ö megmondja neked :D

Bibike
Lukrécia is veled vigasztalt,de jó hogy ezt irtad,igy még nagyon reménykedek én is :D :D köszi :D :D

bibar

Sziasztok!

Lexi,Süni,Málna,Bibar,Jucicuki ezermillióbabatapit küldök nektek!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon jó eredményt kívánok!

Szép napot!

Kép
taptau

Manda!

Csömörön vesszük,ha érdekel elküldöm priviben a telcsiszámát.

Bibarkám drága :D !

Jól tetted,hogy felkeltél,mindent,ahogy jónak érzel...
Hívlak este,de egész nap gondolok rád,tudod! :wink:

Sok puszi mindenkinek
lukrécia

Sziasztok!

Hurrá most elöszőr nincs lázam, remélem mostmár elmennek a bacik. Lányok a konzultációra mindenképp kellene jönni a páromnak is? Mert nem biztos, hogy kap szabit. Sajna nagyon úgy áll a helyzet, hogy egyedül kell mennem. Viszont egyedül nem merek autóval nekivágni Pestnek úgyhogy maradna a vonat. Szokott valaki vonattal menni innen ( Dunaújváros)a B.M.C.-be? Tudnátok segíteni, hogy hogyan jutok oda ha vonattal megyek vagy jobb a busz?
nikó

Taptau
annyira aranyos vagy,köszönjük a biztatást :D :D

Lukrécia
tudom drágám,ideköltözhetnél 10 napra,annyira uncsi :cry: :cry: vegyetek már Fóton házat :D :D

Niko
örülök hogy nincs lázad,a többibe sajna nem tudok segiteni,én a konzultáciora a párommal mentem,jaaaj de rég volt már :( 2005 augusztus :cry:

bibar

Bibar:
Én 2004. március :(

Nikó:
www.elvira.hu

Chesti:
Ez a kiscsaj valami fantasztikus, már többször meghallgattam régebben is, és mindig kiráz a hideg, sőt amikor legelőször meghallottam még a könnyem is kicsordult. Egyszerűen hihetetlen, hogy valakinek ilyen hangja legyen.
Vendég

CSAJOK!
ÉN MÉG ILYEN PÁFRÁNYOKAT SOSEM LÁTTAM, EZ HIHETETLEN!!!
MI VAN ITT??? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Estrella
Ne csodálkozz, akciózz!!!

Nikó
Én hétfőn megyek. Nem tudom Te mikor mész, de mehetünk együtt, ha esetleg Te is hétfőn jössz a BMC-be.

Chesti
Ez a klipp csodálatos. Gyönyörű a babátok a születése pillanatától. A klippet házilag készítettétek, vagy profi munka. A zene, az effektek minden nagyon szuper. Végigsírtam, de remélem ez nem baj. Gratulálok!
Vendég

Hello Lányok!

Nagyon vártam már hogy netezhessek és megnézhessem, mi mindent írtatok. Bevallom, néha kínai, amit írtok, de azért úgy érzem (remélem :oops: ) fejlőök…és olyan jó pozitív hírekről olvasni!

brumi,
Tényleg úgy tűnik hasonló stádiumban járunk Veled és Nellikével.
Már most egy jó hírem van, hátha tartasz a szurizástól (nekem nagy félelmem volt) és Sharon is kérdezte, hogy megy a beadás és én mint nagy tapasztalt :oops: (ma volt a 3. itthoni szurim) szeretnélek előre megnyugtatni, hogy nem egy nagy dolog beadni, igaz hozzátszem, hogy nekem a férjem adja be és alig érzem!

Kriszti
Köszi, hogy felajánlottad, beveszel a táblicskuba :lol: ! (Én még nem mertem kérni…) Remélem szerencsét hoz! Kor: 31 év, Székesfehérvár, dr. Zeke és 1. inszem nemsokára

Niko
Én is a férjemmel mentem a konzultációra, igaz szerintem nem feltétlen szükséges, de én annyira izgultam, hogy mit fognak mondani, hogy kellett egy józan ember aki felfogja a hallottakat..

Pár napra elutazunk, aztán jövök újra.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

nikibaba
niki baba

Lexi:

Szia, örülök, hogy itt vagy. :D
Azt hiszem este akció lesz, ki tudja, hátha bejön a 32. napi páfránydolog :shock:
Hihetetlen lenne, de hát nálam akármi is lehet. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Sajna én is lázas vagyok:( Most a hétvégén ki kell kúrálnom magam,mert utánna még egy hét és mehetek a BMC-be és remélem végre már visszakapom őket!!!!
Süni,
hogy vagy? meggyógyultál már? Férjed mostmár otthon van?
Neked már kedden eredmény? Ugye? De izgi!!!
Lexi,
jobbulást a férjednek és kívánom, hogy minnél előbb mehessen haza:) És persze szorítok, hogy legyen klassz ajándék a párodnak:) még nem adtad fel, remélem:) Kitartást, erős vagy te:)
Naposoldal, gica,vicuska
jól vannak a kismamik? Hogy telnek a napjaitok így, mint leendő anyukák? Gica,
nátha? Jobban vagy?
Bibar,
megy a drukk ezerrel:) Vigyázz magadra! És ez a méhpempő tényleg használ? Nem is hallottam még róla, majd én is kipróbálom.

Málna,
mikor is lesz eredmény? Nagyon szorítok, ugye tudod!!!

Estrella,
hajrá:)
Judit,
neked is menneka drukkok:)

Aki mostanában csatlakozott, őket üdvözlöm és remélem ők is ilyen jót beszélgetnek majd itt, mint én:)
Mindenkinek jó hétvégét!
baby.81

Sziasztok! Én is hazaértem! És mostmár le nem szakadok a netről.... :lol: :lol:
Niki!
Ez természetes, hogy aki idetéved, az a kis csapatunkba tartozik, és szorítunk neki, vele örülünk, és vele sírunk, ha kell...Persze ez utóbbit inkább kihagyjuk, esetleg örömünkben sírunk!

Estrella!
Jól írja Lexi! Menj, és akciózz!!Ki tudja! Lehet nem is kell memnni az utolsó inszemre??És te leszel a következő spontán szerelem??? :roll: :lol: Úgy legyen!!!!!

NIkó!
ÉN reggel az 5.20-assal mentem, pusztaszabolcson van 6 előtt, ott le kell szállni, átszállni arra ami a déli pályudvarra megy...Ott leszállsz, majd bemész a M2 villamospótlóval a moszkva térre, és onnan a villamossal a János kórházba...(Már nem tudom, melyik villamossal, de ott megmondja bárki!)Kb. 7.40-re érsz oda... Én legalábbis így csináltam... Remélem nem írtam bonyolultan... :lol:

Na, frissítek, és dobok egy táblát
Vendég

Kriszti - Nikó

Bocsi, hogy beleszólok, de nem egyszerűbb a 18-as villamosra felszállni a Délivel szemben (a Vagon Étterem előtt)? Annak a végállomása a János Kórház előtt van. Bár nem vagyok egy tájékozódási versenyző, úgyhogy ha hülyeséget írtam elnézést, tényleg csak segíteni próbálok, mert ha egyedül kell mennem én is érzem ezt a pánikot. Nem tudom Nikónak hány órára kell mennie, de vannak vonatok, amikkel átszállás nélkül is el lehet jutni a Délibe. Persze csak kevés, hiszen ez még csak a XXI. század, úgyhogy ezt a dolgot még fejleszteni kell, Pusztaszabolcs meg ugye világváros. (bocsi a pusztaszabolcsiaknak, de remélem igazat adnak nekem, mert ugye Dunaújváros és Budapest elvileg tök egyenes útvonalon megközelíthető, ehhez képest a vasútnak sikerült ezt egy átszállással megoldania, egy olyan útvonalon, amihez nekem térkép kéne, hogy átlássam. Nagy gratula nekik!!!)
Vendég

Lehet, hogy ma hazajön a Drágaságom!!! Annyira örülök neki. Egész héten nem kellett bevásárolnom, mert én nem ettem. Nem kellett mosogatnom és tök rend van. Fura! Na, majd ha megjön a Drágám, akkor lehet pakolni. De nem baj!!!

Ti is "vizesedtek"??? Reggelente a gyűrű rászorul az ujjamra. A szemem is fel van püffedve. Úgy nézek ki, mint egy vizihulla. :lol:

Influenzásoknak nagyon gyors gyógyulást kívánok. Vitaminok, teák és a meleg ágyikó.

Mostanában sokszor nem tudok belépni. Ez csak nekem jelent problémát????
Vendég

Lexi
szuper hogy hazamegy a párod,de mi az hogy te nem ettél??????????hát kell azoknak a babáknak egy kis táplálék néha :D :D
erröl a vizesedésről még nem hallottam.
van hogy én sem tudok belépni,a babanet szorakozik :(

Estrella
nagyon szoritok hogy ne kelljen menned az utolso inszemre,van akinek ilyen késön is érik petesejtje,ugyhogy hajrá :D :D

Baby
látod hogy használ,ez direkt nyálkahártya vastagitó :D :D igérem ma irok neked priviben :D :D

bibar

Bibsr
természetesen a babák kaptak enni, de nem itthon, mert reggel leléptem és egész nap a kórházban voltam, meg benéztem a suliba is. Haza csak aludni jártam.
Nekem a lombiknál 16mm volt a nyálkahártya vastagsága, de lehet, hogy ez a méhpempő még segítene és akkor már olyan vastag lesz, hogy szinte fogva tartaná a babókáimat........ Na mit szóltok???? Tudom, azt, hogy megzakkantam. Hát..... lehet. :oops: :lol:
Vendég

Bibar, elnézést kérek, hogy rosszul írtam a nevedet. Vakon írok és úgy látszik sikerült mellényúlnom, csak egyetlen betű. Bocsi :oops: :oops:

MInt látjátok meglehetősen unatkozom, hiszen még mindig egyedül vagyok.
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Most reggeliztem és ezután gondoltam megnézlek benneteket:)
Lexi,
örülök, hogy ma haza mehet a férjed, elhiszem milyen rossz egyedül, mert én is szoktam egyedül lenni, amikor a férjem munka ügyben külföldre utazik, hol 2-3 napokat, de van hogy egy hetet is:( Jövőhéten is megy és pont 14-én és csak pénteken jön haza:( Úgy hogy én tudom, miről beszélsz. Úhy szorítok neked, hogy sikerüljön a babuka, hétfőn eredmény, nagyon szorítok neked:)
Hogy érzed magad egyébként?
Én most is iszom a Neocitránt, mert még göthös vagyok:(
És várom, hogy teljen az idő:)
És mikor derül ki, hogy mehet-e haza a férjed? vagy tuti, hogy ma mehet? Ápolgassátok egymást:)
Szép napot:)
Bibar,
szia, remélem jól érzed magad és a babókák is jól vannak:)
Jól van, majd írsz, ha lesz időd, meg kedved hozzá, megértem, pihengess csak:)
Naposoldal, gica
hogy vagytok?
Süni,
hol vagy? És hogy vagy, így 3-4 nappal az eredményhírdetés előtt?
Remélem minden ok?
Judit,
és te, te is jól vagy? Iszod a sok folyadékot? Neked sem kell progi szurikat adnod, csak a golyókákat?
Olyan klassz nem sokára megtudjátok, hogy sikerült!!! Mert hiszen, így kell lennie:)

Málna,
hogy vagy? Otthon leszel még jövőhéten is?

Na pusza mindenkinek, majd még jövök:)
baby.81

Sziasztok!

Lexi!
Nagyon aranyos vagy, de sajnos nekem a hétfő még biztos nem lesz jó. Örülök neki, hogy haza mehet a párod vigyázz magatokra!
Még mindig és újra és újra lázas vagyok. Nem tudja az Algopiryn, hogy nem fől hanem le kéne vigye a lázamat? :D .
Most voltam az ügyeleten mert a házidokim azt mondta az influenzára nem kell szedni semmit, közbe elkezdett fájni a hátam na mindegy nem panaszkodom. Kaptam antibiotikumot remélem attól helyre jövök végre.
Mindeniknek köszönöm a segítséget. Remélem ti jól vagytok és nem támad meg benneteket az influenza. Akik benne vannak azoknak jobbulást.!
Olyan jó olvasni, hogy ennyi kismamink van. Néztétek tegnap a Duna tv-n a Gólyamese cimű filmet? Hát én úgy bőgtem rajta olyan megható volt.
Ja igen engem is szivat a babanet, tegnap is egy csomót szórakáztam vele mire beengedett , ráadásúl hiába van bebipálva az autómatikus bejelentkezés, eszébe sincs magától belépni.
nikó

Sziasztok!
Tagnap fél 1-íg próbálkoztam, de nem engedett be a babanet.... :(
Így majd ma teszek egy táblát, vagyis mindjárt, csak a napokat kell újra átírni!

Lexi!
Én nem haragszom, sőt!!!!Én is mindig pánikoltam , ha mennem kellett, és én egy bejáratott úton mentem, főleg haegyedül voltam..Megjegyeztem, és nem tágítottam, mert abból több órás városnézés lett volna!!! :roll: :lol: :lol: :lol:
Így, ahogy Te írtad, még nem mentem..Abban pedig teljesen igazad van, hogy a pusztaszabolcsi átszállással csak bonyolították az egyébként tök egyszerű utat! :lol:
Örülök, hogy végre hazajöhet a férjed!!! Ha kellek valamire szólj, szivesen segítek!!! :lol:

Nikó!
Nekem a Benuron vált be a legjobban..(ez paracetamol tartalmú, a legjobb lázcsillapító), és mi ezt adjuk is!
De esetleg összefuthatunk, és hozok neked Algopyrin szurit...Ha végképp nem megy le a lázad!
Vendég

Íme a tábla:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Sokat gondolkodtam, írjak e arról, mi van velünk, de Baby olyan kitartóan érdeklődik, nem akarom, hogy azt higgye már felétek sem nézek, és nem szurkolok, mert az nem így van.
Olvasok, és szurkolok mindenkinek.
Nehéz napokon vagyunk túl.
Azt ugye írtam, hogy e hét kedden elengedtek a bmc-ből.
Akkor elmondtam az orvosomnak, hogy kis barnázások, enyhe vérzésszerűség előfordult, de el is múlt.
Akkor ugye megvizsgált, és a babával mindent rendben talált, csak a petezsák körül talált egy kis bevérzést, de azt mondta, ettől tud fejlődni a baba.
Tegnap reggel viszont komolyabb vérzéssel kellett szembenéznem, hát gondolhatjátok...
Mivel még nem sikerült megfelelő orvost találnom, a helyi sztk-ba mentünk.
Azóta sem tudtam még megemészteni, hogy minek megy orvosnak olyan, akiben szemernyi empátia sincs, a szót, hogy beültetés, olyan hangon ejtette ki, mintha legalábbis ufó lenne a hasamban.
Na mindegy, nem ez a lényeg.
Végülis nem egyszerű módon, de készült egy ultrahang, megjegyzem egy másik kerületbe küldtek át, mondván nekik rossz felbontású van csak , ( éljen Budapest a XXI. sz-ban ), és a babával hála az égnek minden rendben, csak a hematóma okozta a gondot.
Szóval most szigorú pihenésre vagyok fogva, és azért az sztk-ás orvos a lelkemre kötötte, hogy a vércsoport meghatározásom mindig legyen nálam, ha esetleg elvetélnék...
De én nem fogok.
Pihenek, pozitív gondolatokat küldök, és bizakodom.
A környezetemben sokan példálóznak hasonló esetekkel, ahol azóta már megvan a baba.

Lányok, sokat gondolok rátok, és olvaslak benneteket, küldöm az erőt lexinek, és mindenkinek drukkolok!
Gabi, rátok is sokat gondolok, remélem, jól érzitek magatokat, és ott is süt a nap.
Gica, bocs, hogy most nem írtam külön, elég volt ezt most egyszer is.
Remélem már jobban vagy, írj, hogy mi van vletek!
Esperanza, drukk a spontán bébiért!
naposoldal

Lányok!

Köszi Mindenkinek a drukkokat! Jól vagyok, kényeztet mindenki, tegnap lement a négy liter :lol:
Túró, krémtúró, rudi :wink: ezen ne múljon, fekszem is rendesen, azt mondta Szűcs doki két-három napig többet feküdjek, de nem kell egész nap, aztán hétfőtől mehetek sétálni. Már alig várom, mert nem engednek felkelni.
Reggel Ati csinált reggelit, anyu már meghozta az ebédet és anyós is telefonált, hogy kész a göngyölt hús, lehet érte menni :shock:
Aztán majd csodálkoznak, hogy tehenke leszek :roll:
Egyébként a sok túró meg pia mellett nem is kívánok nagyon enni.

Nikó! Moszkva térről 56-os villamos, három megálló( Nyúl utca, Fogaskerekű, János kórház)

Kellemes hétvégét!

Puszi!

Judit
jucicuki

Baby én is csak golyózok, nincs szuri.

Judit
jucicuki

Helló Mindenkinek!!!
Sajnálattal olvasom, hogy egyre többen megbetegedtetek :( Sok vitamin, mézes-citromos tea és lehetőség szerint kevés gyógyszer!!!

Lexi, örülök, hogy mehet haza a férjed. :D Kívánom Nektek, hogy hétfőn megszakadjon a rossz szériátok és csodás hírt kapjatok!

Baby, én már teljesen be vagyok sózva... Annyira nehezek ezek a napok. Szerencsére már szinte teljesen jól vagyok. Azért még köhögök, de más semmi. Hasszúrkálás már pár napja nincs. Mellfeszülés 2 napja szinte elviselhetetlen. Már éjszaka arra gondoltam, hogy melltartót veszek fel :D Nekem majdnem minden mensi előtt szokott fájni, úgyhogy ez annyira nem újdonság. Néha olyan enyhe hasfájást érzek, mint amikor megjön. De tényleg nagyon enyhe. Nem akarok nagyon koncentrálni semmilyen tünetre. Próbálom elterelni a figyelmemet. Elég nehéz...

Párom amióta itthon van, folyamatosan zenél. Szoktatjuk a gyerekeket :D Tegnap sétálni voltunk. Szóval tök jól telt az elmúlt pár nap.

Lombiknál, ha nem sikerül a beágyazódás, az kiderülhet már a vérvétel előtt? Úgy értem megjönne addig? És ilyenkor számít az, hogy a 30. napon tartok és nekem 28 naposak a ciklusaim egyébként? Vagy felesleges ilyeneken agyalnom, mert a sok hormontól bármi lehet? Bocs, hogy jövök ezekkel a kérdésekkel, biztosan butaság, de mivel még nem voltam hasonló cipőben, és közeledik a kedd, már eléggé izgulunk. Nyugodtan lőjetek le, ha sokat kérdeznék :)

Pusszantás mindenkinek! Még jövök!
süni76

Naposoldal,
először is neked írok, köszi, hogy jelentkeztél végre, már rosszra gondoltam:( De, hogy olvasom, volt benne részed:( egy kis pihenés és rendbe jössz:) Nem lehetett egy könnyű menet az SZTK-ban, eltudom képzelni, mit éreztél:( Most már akkor csak pihenj és tényleg csak a jóra gondolj:) Minden jót neked és vigyázz magadra!!! Sokat gondolok rád:)
Süni,
hát gondoltam, hogy be vagy sózva:) Én is belennék a helyedben, nekem ha beültették volna, akkor a múlt héten csütörtökön tudtam volna meg:) De hát nem lett volna jó, mert most beteg vagyok, úgy hogy ennek így kellett lennie...
Szerintem nem jön meg előtte, de lehet butaságot gondolok. Én sem tudom pontosan:)Nem csinálsz előtte egy tesztet? Én majd, ha ott leszek, nem tudom hogy csinálok-e. Múltkor, amikor voltam a BMC-ben, akkor három csajszi várt eredményre és az egyik közülük csinált tesztet, ő már tök nyugodt volt, sajna nem mutatott terhességet, a másik két lányka meg majd megőrült az idegtől. Az egyiknek sikerült, a másiknak nem. akkor gondolkoztam el rajta, hogy én csinálok-e majd tesztet?! Van előnye és persze hátránya is:) De a LÉNYEG, sikerülni fog, illetve már sikerült is, hiszen ott vannak a hasikádban és nem is akarnak majd onnan eltávozni, csak amikor már ott lesz az ideje:) Minden ok lesz:)
baby.81

Süni!

Én úgy tudom, hogy az utro miatt nem jön meg semmiképpen, de olyat is hallottam már, hogy mégis...
Szerintem a vérvétel a tuti.
Olyan jó Neked, hogy nemsokára megtudod, elhiszem, hogy alig bírsz magaddal.

Judit
jucicuki

Baby, hogy vagy? Férjem azt mondta, hogy szerinte ne csináljunk előtte tesztet. Úgyhogy vállaljuk a keddi nap izgalmait. Végre ott lesz velem egész nap. :)

Juci, látom nagyon jól bírod a túrót és a folyadékot :D Nekem változó az ízlésem. Egyik nap úgy kell letuszkolnom a torkomon, tegnap meg kenyér nélkül ettem a körözöttet. A folyadékkal nincs gond, csak a víz- és wc papír fogyasztással :)

Naposoldal, örülök, hogy megnyugattak. Nehéz lehetett ez a bizonytalanság. Nagyon vigyázz magatokra!!!
süni76

Lexi,
azért nem jelentkezel, mert otthon van a férjed és ápolgatod? Remélem:) Jobban van? És te hogy vagy? A hétfő mindjárt itt van, és megtudod a jó hírt!!! Szorítok nagyon:)
Bibar,
hogy vagy? Pihengetsz?
baby.81

Sziasztok!

Süni! Én azt olvastam , hogy az normális, hogyha úgy érzed, mintha meg akarna jönni. Ez még nem jelenti azt, hogy esetleg nem sikerült.

Naposoldal! Jól rádijeszthettek. :( Pihenj sokat, tartsd be az orvos utasításait és csakis a pozitív gondolatok járjanak a fejedbe!

Csajok! Ez a méhpempő dolog engem is érdekelne. Tud valaki mondani valami közelebbi beszerzési helyet? Lenne egy kérdésem: inszem után is kell az utró vagy ez csak a lombikosoknak "jár"?

Brumi! Üdv köztünk:) Milyen érdekes, hogy mindhárman mostanában kezdünk bele az első inszembe, decemberben kezdtünk a BMC-ben és Zeke doktor bácsihoz járunk. Hajrá nekünk is csajok!

Mindjárt jövök, és írok pár okos dolgot a könyvemből a páfrányosodásra és a "pecsételésre". Hátha hasznos információ lesz Estrellán kívül másnak is. :wink:
nellike

Naposoldal!

Hát szép történet....
Nem kaptál vmi tablettát a haematómára?Nekem is volt és a Zeke felírt 3*2 rutascorbint és egy hét múlva az UH-n teljesen elmúlt,pedig tök nagy volt.Lényeg a szigorú fekvés.Mikor mész vissza UH-ra?Nem gondoltál rá,hogy a meddőségibe menj vissza a problémával?Most egy totál ismeretlen dokit hirtelen honnan szerzel,aki még normális is?Pihenj sokat,nagyon szorítok neked!

Süni!

Igen,az utró miatt nekem pl nem jött meg,amint abbahagytam,rögtön.De ettől még lehet,hogy nálad más az oka.... :D

Baby!

Látod,gyorsan megy az idő,nemsokára mész vissza Te is... :D

Krisztike!

Nem vagy semmi,hogy megjegyezted 14-én megyek kontrollra!Le a kalappal! :shock:

Bibarkám!

Puszika,este beszélünk! :P
lukrécia

baby
itt vagyok,néha ideülök,de fekszem sokat.
én az első lombiknál nem csináltam tesztet,izgalmak,aztán bőgés a bmc-ben.na itt megtanultam a leckét,mindig csinálok ekötte való nap.igy már nem volt olyan fájdalmas,otthon kibőgtem magam és ugy ültem a doki elé.
szóval én azt tanácsolom csináljatok tesztet :D :D kinek ez jön be kinek az,nekem ez szuperül bevált :cry: :cry:

Lukrécia
jo a gép,skypolhatunk :D :D

nellike
a méhpempöt bármilyen méhésznél megveheted,keress rá a neten :D a kedves utro bogyo pedig jár az inszemeseknek is :D :D

Süni
megértem hogy be vagy sózva,mindjárt megtudod az eredményt,nagyon szoritok,remélem folytatod a babaesőt :D

Naposoldal
pihenj nagyon sokat,azért én is azt mondom hogy a helyedben vissza mennék a bmc-és dokihoz,mint idegenhez,főleg ha ilyen bunkók :cry:

bibar

Na szóval, egy kis tudomány: (Zita West könyve nyomán)

Az ösztrogén befolyásolja a méhnyakváladék (hüvelyváladék)termelődését. A legtermékenyebb váladékot, amely leginkább a nyers tojásfehérjére hasonlít a kiugróan magas ösztrogénszint stimulálja. És nemcsak azt jelzi, hogy nemsokára bekövetkezik az ovuláció, hanem optimális környezetet és csatornát alkot a spermáknak. Jellegzetes méhnyakváladék séma egy ciklusra lebontva:

- közvetlenül a mensi után szinte alig van váladék, a hüvely gyakorlatilag száraz
- néhány nap múlva opálosfehérré válik
- később ez az opálosfehér váladék egy kiscit sűrűsödik és fehérebbé válik, a mennyisége megnő ( testápolóhoz hasonlítható az állaga)
- aztán a következő néhány napban a váladék tisztul és rugalmasabb lesz
- közvetlenül az ovuláció előtt teljesen kitisztul, ekkor olyan, mint a nyers tojásfehérje
- az ováluáció után szinte azonnal megszűnik a tisztasága és a rugalmassága és újra sűrűbb, opálosfehér lesz az állaga (néhány óra alatt) és sokat "pacázik" a fehérneműn. ( ez a progeszteron hatása)
- majd a menstruációig hátralévő időben minimálisra csökken a váladék.

A méhnyakváladék termelődést az alábbi gyógyszerek, vitaminok is befolyásolhatják a hormonokon kívül:

antihisztaminok, vizelethajtók, antibiotikumok, köptetők, C-vitamin (napi 1000 mg fölött), hüvelyöblítés, fertőzés, bizonyos gyógynövények

A könyv szerint a menstruációt megelőző termékenynek tűnő váladék oka az, hogy a ciklus vége felé az ösztrogén és a progeszteron között van némi fluktuáció. Azaz ahogy a sárgatest változásának következtében csökken a progeszteronszint , a váladék ösztrogéndominánsabbá válik. Ez a váladék azonban nem tekinthető a termékenység jelének. (írja a könyv szerzője)

A páfrányosodást meg még nem találtam meg, de keresem. Estrella, gondolom te is azzal a mikroszlópos bigyóval nézed a páfrányokat. Annak a leírása nem ír valami okosat? mert én azt se találom :oops: Azért akciózzatok szorgalmasan, hátha nem véletlen az ösztogén jelenléte így a ciklus vége felé :wink:
nellike

Nellike:
Rám valószínűleg ez utóbbi vonatkozik:

" A könyv szerint a menstruációt megelőző termékenynek tűnő váladék oka az, hogy a ciklus vége felé az ösztrogén és a progeszteron között van némi fluktuáció. Azaz ahogy a sárgatest változásának következtében csökken a progeszteronszint , a váladék ösztrogéndominánsabbá válik. Ez a váladék azonban nem tekinthető a termékenység jelének. (írja a könyv szerzője) "

Én is furcsállom az esetet, nem értem, a hasam is szúrkál, akció is volt...de sok reményt nem fűzök hozzá. :?
Egyébként a mikroszkóppal nézem, és ennyire szabályos, szálkás páfrányokat én még nem láttam, hihetetlen, alig hittem a szememnek.

Lexi:
Még 2 nap :D
Mennek a drukkok, és jelentkezz majd! Üdvözlöm a párodat és jobbulást kívánok neki!

Nikó:
Ha esetleg a héten kell mennem valamelyik nap én is a reggeli vonattal fogok menni, ha egy napra esik amikor mennünk kell, mehetnénk együtt. Én már jól ismerem az utat, no meg a szabolcsi átszállást is. :)
Vendég

Baby
Nem azért nem jelentkeztem, mert ápolgatom a párom, hanem itt van az öcsém és a párom huga, így nekünk sajnos már egyáltalán nem jut számítógép. Hihetetlen! Átjönnek, de egyetlen szót se szólnak, csak ha éhesek. ülnek a rohadt szgép előtt és ennyi. Régen társasoztunk, kirándultunk, beszélgettünk, kártyáztunk. Most még a kérdéseket se hallják, mert totál bele vannak merülve a hülyeségbe. Msn, chat, iwiw stb. Mindez okés, hiszen én is felhasználó vagyok, de napi 20 órában.!!???? A mai fiatalok nem normálisak. Virtuális térben élik az életüket, a társas kapcsolatok meg ott tartanak, ahol. Körül lehet nézni. Szerintem borzasztó!!! Köszi, hogy szorítasz nekem, nagyon aranyos vagy. Rám is fér. Nemsokára Te is mehetsz a babákért. Néztem a táblázatot, nagyon sok embernek sikerült elsőre a lombik.

Estrella
Én már most tudom az eredményt, sőt már elég régóta. (És most megint mindenki le fogja harapni a fejem)

Naposoldal
Most aztán félre mindent és pihi. Ez figyelmeztetés volt, amit komolyan kell venni. Nem lesz baj, hiszen rengetegen szorítunk Nektek

Süni
De jó Neked!!! Te legalább érzel valami pozitívat..... Én csak azt tapasztalom, hogy flúgos vagyok, mint mielőtt meg szokott jönni.
Vendég

Húú, nem is tudom,hogy kezdjem. Már valaki megírta nekem, hol lehet genetikai vizsgálatra bejelentkezni, (talán Nikó?) de sajnos nem találom, és ugye csak most vált aktuálissá,hiszen eddig semmiképpen sem tudtunk volna elmenni. Bocsi, hogy duplán dolgoztatlak Benneteket, de valaki légy szíves írja meg nekem még egyszer az elérhetőséget. Nagyon köszi.
Vendég

Lexi!

http://www.gendiagnosztika.hu/ én itt voltam, szerintem nagyon kedvesek és aranyosak, 2 héten belül megvan az eredmény és nem kell érte menni mert ha adsz elérhetőséget kipóstázzák Ha valami nem jó akkor meg felhívnak és megkérnek menjetekbe hozzájuk megbeszélni a továbbiakat. 10.000.-/fő a vizsgálati díj de adnak számlát.

Estrella!

Én csütörtöknél hamarabb nem hiszem, hogy tudok menni. Már nem vagyok lázas de még nem vagyok jól és nem akarok senkit megfertőzni. Hétfőn kérek időpontot konzultációra csüt vagy péntekre. Te mikor tudod meg, hogy melyik nap kell menned?
nikó

Jó reggelt!

Lexi,
de mi újság a férjeddel, jól van, mikor mehet haza? Hát, igen most, ha ott lennék veled, akkor jól leharapnám a fejed, ne tudd még előre, majd holnap megtudod, addig ne gondolj arra, hogy biztos nem sikerült:) Én hallottam már olyat, hogy valaki nem érzett semmi különöset magán és mégis állapotos volt:) És ezt nem azért írom, hogy csak vígasztaljalak:) Persze azért is, de ez igaz:)
És most mit csinálsz, mi lesz az ebéd, főzöl valamit? Honap ilyenkor hány órára mész? És vonattal mész? Nagyon drukkolok Neked:)

Süni,
hogy vagy? Már teljesen ki vagy,mi? jaj, én is izgulok érted is!!!!
Meggyógyultál? Megy még az ivás, meg a túró? Mivel telik a napod? Férjed dolgozik, vagy otthon volt veled? Kitartást, már lehet visszaszámolni:)

Gica,
hol vagy? Remélem jól vagytok???? Mostanában nem írtál, vagy csak figyelmetlen voltam?! Minden ok?:)
baby.81

Nikó:
Csak akkor tudom megmondani mikor megyek fel, ha megjött. És hát ez az a dolog ami kiszámíthatatlan nálam, lehet hogy csak jövőhét után...ki tudja? Amint megjött egyből írok úgyis.

Lexi:
Én is írtam a géndiagnosztikára, mi is menni fogunk, de csak ha sikertelen lesz az utolsó inszem akkor. Így beszéltük meg apával.
Azt mondta benne van a lombikban is, képzeld! DE erről majd szóban bővebben. :D
(nem igazán értem mire céloztál egy korábbi leveledben (szombat 21.43-kor küldted) Esetleg pü-ben megírhatnád. :?

Ja és képzeljétek van egy KETTESEM a lottón.
Micsoda örömök!!! :)
Vendég

estrella
a kettes is jó,sok kicsi sokra megy :D :D

Lexi,Süni
olyan jó nektek hogy hamarosan megtudjátok az eredményt,nekem még olyan messze van,és ez az időszak annyira nehéz :? nagyon drukkolok nektek :D tessék azonnal irni ha megvan az eredmény :D :D

kismamik már nem irnak nekünk?olyan jó lenne hallani rólatok :D :D

na megyek tovább unatkozni,semmi nézhető nincs a tévében :(

bibar

Eredményre váró lányok!

Sok türelmet kívánok, vigyázzatok magatokra! Kitartás a túró és ivókúrához! Megy a drukk mindenkinek! ++++++++++++++++

Naposoldal!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen izgalmakon kellett keresztülmenned, de remélem, már jobban vagy, és nem lesz semmi gond!! Vigyázz magadra! Szerintem jó, hogy írtál nekünk róla, mert talán így könnnyebb, mi meg itt tömegesen drukkolunk neked!!

Nellike!

Az inszem után napi 3 Utro szokott lenni a fejadag, szuri nincs. Még ha bármi inszemes kérdésed van, nyugodtan tedd fel! Ha tudok, szívesen válaszolok.

Nikó!
Mikor ajánlott ez a géndiagnosztikai vizsgálat? Nektek doki mondta, hogy menjetek, vagy csak "önszorgalomból " tettétek?

Lexi!

Fel ne add!!!! Nem szabad! Csak pozitívan! Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg!!!! Ha vigaszra van szükséged, írj inkább nekünk!! Férjed hogy van?

Szép vasárnapot mindnekinek!!

Gil
gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?