Na, már vagyok is...Kolleganőm lecsapott a betegre!
Hogy én tudjak jönni írni!
Én pedig nem ellenkeztem!
Lexi!
Nagyon örülök, hogy "jól" van a férjed! Különösen annak örülök, hogy nem következett be amit beszéltünk, és túlvan a műtéten....Kívánok nagyon sok erőt Neked, kitartást, hidd el, kárpótol az élet minden rosszért!!!A tüneteket pedig ne keresd, nem törvényszerű!!!!
Puszillak, és vigyázz magatokra! Jobbulást a férjednek!!!
Brigii!
Sajnos nekünk hiába lenne meg az inspiráció, az anyagiak nem engedik, hogy visszamenjünk! Nagyon sok dolgot el kell még intézni! De valóban megmozgatta a fantáziám, hogy most babaeső lesz, és érdemes most próbálkozni!!!! De az én babám még várat magára!
Nikó!
Sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni, de meglátod, az afránya nátha hamar elhagy..:csak az az 1 hónap kimaradás...Viszont jobb így, egészséges leszel, mire a babók beköltöznek....
Juci!
Természetesen beírlak 19-ére..Akkor 3-an mentek!!!!
Egyél sok túrót...Kár, hogy az nem segít, hogy én naponta negyed kilót megeszek..Nem tudom mi van velem, most rászoktam a cukros túróra....
Estrella!
Érdekes dolog ez a páfrány...Nekem most a 10. napon jelzett! De volt is látható tünete...Viszont a "fehér cucc" nálam rögtön peteérés után szokott lenni...reggel még látom (tojásfehérjés) hogy p.érésem van,este már fehér ....Én sem értem...
Gabi!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!
Brumi!
Természetesen beírlka a táblába, sokmindenkinek szerencsét hozott!!!Kívánom, hogy neked is mihamarabb 2 babókád legyen(minimum)
Niki! Kohor!
Ha gondoljátok küldjetek adatokat, és Ti is bekerültök a szerencsehozó táblába....
Persze újat csak este teszek, mert 7-íg dolgozom....
További szép napot, és kellemes hétvégét mindenkinek!