Új privát üzeneted érkezett!

Hat, ugy tunik megse most megy az a musor... meg jo, hogy van a programujsag... meg az internet is... :( Bocsi a felrevezetesert :(
kami

Megjöttem a vacsi készítésből, és épp nézem a tévét, de a Vásott kölykök megy, semmi szülés... :( pedig jó lett volna pihinek.

Ágiboldi! Hát, ha rádnézek, én sem aggódom a felszedett 15 kilód miatt. :) Szerintem abszolút nem látszik! Nekem űgy tűnt, hogy te az e típus vagy, aki növeszt egy pocakot és kész.

Bea, köszi az infokat, ha netán mondana vmi számot legközelebb a doki (a tarifáján kívül :lol: ) legalább már fogom tudni hova tenni!

Majus, mi biztos, hogy nem veszünk párásítót.

Há. Mégis van a szülős műsor, megyek nézni. :D
Vendég

Reklámszünet! :)

Május! Az ágynemű-dolgot én sem értettem, de a últkor kifaggattam az eladót és azt mondta, hogy a mintás paplanokat így szokták mosni, huzat nem kell rá. Mi már vettünk egy IKEA-s paplant, úh. majd ott veszünk hozzá huzatot is, így viszont nem lesz összhangban az egész felszerelés (rácsvédő, baldahin(ha lesz), paplan, párna), de már nem érdekel. Nem is kell párna, nem? :roll:
Vendég

jav.: últkor=múltkor
Vendég

Nem, párna nem kell, ill. nem szabad asszem...

Engem a Brendonos eladőnő képzett ki: vagy veszek mintás paplan-párna-rácsvédőt, és akkor az maga már eleve mintás, és így egyben mosható, vagy veszek külön huzatot és bele sima paplant. De ez utóbbiba esetleg belegabalyodhat. Bár nyilván nem fog... szóval inkább belegondoltam, h azért lehetne külön huzatot venni, h lehessen cserélgetni, és mosni külön, de aztán arra jutottam, h a gyerek nyilván az egészet cakkumpakli összepisili, kakilja, nyáladdza, úgyhogy valószínűleg úgyis a paplant is mosni kéne, akkor meg már legyen egyben. És asszem főképp olcsóbb is volt.

Mi vettünk párásítót, de tulajdonképp magunk miatt már régóta akartunk, mert iszonyú száraz a levegő, és folyton torokfájás, szájszárazság, véres orr stb. A baba viszont jó apropó, h végre tényleg megvettük, a Médiamarktban hidegpárásító, semmi bébispecifikus..

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!
Na én megint a Vészhelyzeten bőgtem. :oops:
Mi is sok mindent a Máris nagykerben vettünk,én elégedett vagyok vele.Viszont a Soroksárin levő Baba outletbe ne menjen senki.
Párásítót mi sem tervezünk venni.a múlt héten valamelyik műsorban tesztelték a párásítókat.Semmi különbség olcsóbb-egyszerűbb és puccos-drágább között csak az ára,erre jutottak a tesztekből.
Vendég

Megjöttem a védőnős szülésfelkészítőről... Néztünk egy szüléses videót - amatőr felvétel volt, egy szülésznő 3. babájának születéséről. Én most láttam ilyet először és hát bevallom töredelmesen, hogy rosszul lettem :oops: :oops: :oops: :( Még jó, hogy saját magamat soha nem fogom így látni!!! Tisztára a hatása alatt vagyok még mindig... Nagyon ciki, hogy így megviselt?? :oops: :?
Vendég

barbus
ne izgulj, szerintem nem vagy egyedül....

bár én nem tartok tőle, de ez vszínű a szakmából ered...néhány szülést már volt szerncsém látni...engem anno a csípőprotézis műtét jobban megviselt mint a szülés látványa

egy laikusnak szerintem még brutálisabbnak tűnik a dolog, de hidd el a saját szülésünket biztosan másként fogjuk megélni,eszedbe sem fg jutni mit láttál :D

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Barbi!
Szerintem egyáltalán nem ciki,hogy így megvisel a dolog.
Akárki akármit mond ha ezt "kívülről" nézi az ember, akkor magát a szülést egyáltalán nem lehet szép dolognak nevezni csak a végeredményt!!! Szerintem!
Vendég

Lin: HÁt persze, hogy izgulok, de szerintem ez így rendben van. Az igazi izgi majd csak a rendszeres fájásoknál fog beindulni - gondolom.

Roki:Ugye az Istvánban nem protokoll a beöntés. Ez jó, de engem azért zavar, hogy odacsinálhatok (bocsi)

Azt hiszem én már nem akarnék szülős filmeket nézni. Én már a sajátomat várom...

Majus: küldök privit

Kép
Kép
deako

Barbus, ne aggódj, a sajátodat úgysem fogod látni! :lol: Szerintem javasold a párodnak, hogy a szülés ideje alatt maradjon a fejed mellett. Én már határozott utasításba adtam ezt itthon, miután a szülés-előkészítőn volt szerencsém egy hasonló filmhez. :roll:
Vendég

Sziasztok! :)

Csak gyorsan bekukk: élek és virulok, csak itt van anyukám, ezért nem jövök! De majd holnap!
Addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra! :)

Sági!
Köszi a receptet! :)

Orsi!
Neked meg mennek a drukkok! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Megint kidobott az ágy...A kisasszony felébredt 6 körül és azóta itt hancúrkodik a pocimban :D :D :D Olyan édes!

Tegnap délután barátnőm hozott át néhány általuk már kinőtt és alig használt rucit (falatnyi szoknyák,nadrágok stb.)Többségük már nagyobb, tehát csak később lesz jó de annyira édesek :D Alig várom hogy láthassam bennük Leát.

Mondtam apának, hogy a biztonság kedvéért készüljünk egy fiú névvel is, így a Bálintnál maradtunk.De azért most már nagyon remélem hogy csajszi lesz :D

Nagyon szomorkás az idő, esik borús, pfúj!
Lehet hogy ezért keményedett apocim tegnap egész délután?Már kezdtem aggódni mert volt hogy 1-1 órában 20 percenként, aztán végül egy pohár bor kicsit javított a helyzeten...A végén még alkesz leszek :oops:

Megyek ma anyukámékhoz ill. a keddi laborleletemért Kecskemétre.
Mire hazajövök a fiúk kipakolják a gyerkszobának átalakítandó dolgozót és holnap indul a móka (festés-mázolás) :)

Szép napot nektek!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Jó reggelt!

Köszi a bíztatást :D Tegnap mondtam is a férjemnek, hogy a fejem mellől el sem mozdulhat!!! :D
Nekem ma laza napom lesz, semmi konkrétat nem terveztem, majd ahogy alakul :) Én is sokat keményedtem tegnap, úgyhogy sok fekvés lesz a mai progi, azt hiszem befejezem a könyvem :)

Ágiboldi! Mondtad, hogy vettél leértékelve "játszó rucikat"! Ez olyan melegítő naci funkciójú szabadidő ruci? Mert az engem is érdekelne! Asszem a Women's Secret-et mondtad, de nem vagyok benne biztos... Lehet, hogy ma elnézek egybe, ha eláll az eső...
Vendég

Sziasztok!

Pfújjj,rossz idő!!!
A mai nap a semmittevésé! :lol: Most másztam ki az ágyból,de már folyik a fürdővíz,utána fini reggeli aztán lustálkodás.
Ez a mai terv. :wink:

ORSI!
MÁR CSAK 4 NAP!!!
:!: :shock: :P
Vendég

Jóreggelt!

Barbi, igen a Women's Secretben vettem, igen szabadidős, alsó-felső. Lehet, h eredetileg pizsamának szánták némelyiket, de olyan jó tarka, h nincs pizsama érzésem bennük egyáltalán. És egy pár így leértékelve 3 ezer körül volt.

Ma éjszaka alig aludtam, tegnap elkövettem azt a hibát, h napközben elaludtam egy órácskára, szerintem Boldi is, így éjszaka egyikünk se aludt.. de én legalább nem táncoltam rugdosódtam éjszaka csak olvastam csendben... aztán meg azt álmodtam, h menni kell szülni, csak még nem tudom melyik rugdalózót kell vinni..

Ja, és Barbi, azt is álmodtam, h Emma megszületett, tudom, h picit korai, de tökéletes méretei voltak, nagy volt szép és egészséges.

És ma gyanús, h megint aludni fogok napközben, tehát éjszaka megint nem. Megindultam a lejtőn.. :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Húú, betöltöttem a 37. hetet. Indul a 38.! :P De doki keddig nincs, úgyhogy pihenés pihenés!

Ja, a védőnéni is adott kelengyelistát, Deako, olvastad? Nagyon vicces, biztos egy 40 évvel ezelőtti listát updateltek, van rajta rékli, és 1 db "SZÉP plüss rugdalódzó", mokkáskanál stb...

Kép
Kép
agiboldi

Végre elállt az eső és kezd tisztulni az ég :D

Ágiboldi! Még egyben vagyunk ;) Bár nem tudom, hogy mi lesz ha a március is ennyire frontos lesz, mert sajna azt nagyon megérzi Emma :roll:
Én is aludtam tegnap délután 2 (!!) órát! Engem ez kivételesen nem zavart meg különösebben - 9 helyett 11kor aludtam el :) Olyan rosszul alszom éjszakánként, hogy nem szoktam visszafogni magam ha elbágyadok ebéd után :D

Hú Lányok! Egyre többen vagytok már eléggé a finish-ben!!! :P

Kelengyelista: én is olyat kaptam, aminek az eredetije még írógéppel készülhetett és az lett fénymásolva :lol: Na meg a tartalom is árulkodó :D

Nincs kedvem főzni egy pár napja... Most is már tök éhes vagyok, de még nem tudom, hogy mit fogok ebédelni :oops: Mindjárt körülnézek, hogy mi van itthon :)
Vendég

Hahóóó!

Hol van mindenki??? :?:
Mit csináltok?
Én egy kicsit szenvedek mert semmihez nincs kedvem,pedig lenne mit csinálni.
Vendég

Sziasztok!

Tegnapra kicsit sok dolgot terveztem be, így nem volt már erőm este végigolvasni amit írtatok. De végre minden babaruha kimosva, kivasalva szépen bepakolva és végre a kórházi táskámat is összeraktam. Lassan kész a babasarok :D
Örülök, hogy végre találkozhattam veletek, nagyon jól éreztem magam szerdán.

Ágiboldi,
Én is azért nem szoktam napközben aludni, mert akkor éjszaka nem tudok, inkább csak pihizek és közben tévétnézek, vagy olvasok.
Az egyik kedvenc boltom a Women's Secret, de annyira drága, hogy eddig csak egy dolgot mertem megvenni ott, de most hogy ilyen leárazások vannak én is biztos elnézek a hétvégén :)

Barbi,
Tegnap nekem sem volt kedvem főzni, így ebédre is szendvicset ettem, de már fini zöldbabfőzeléket csináltam, imádom a főzelékeket.

Mazsi,
Néha egy pohárka bor egyáltalán nem árt, sőt nekem a dokim ajánlotta is a vérszegénységem miatt.

Móni

Kép
móni23

Sági,
Néha kellenek az ilyen semmittevős napok is :D

Kép
móni23

Hali! Már én is tök nehezen alszom éjjelente, s a régi bevált egyszeri pisilés helyett, most 3x 4x megyek ki. Így nem csoda, hogy 10-11-ig döglök az ágyban :)
Agiboldi: én nem kaptam a védőnőtől semmilyen listát, mondjuk nem is hiányzik. De bevallom, hogy ez a nő idáig semmi pluszt nem adott, vagy mondott, én sokkal inkább anyukám tapasztalataira fogok támaszkodni. Ő is régen szült, de 5x, úgyhogy van némi rutinja. Ja és a szüleim orvosok, szóval ennek a védőnéninek esélye sincs :D
Azt hiszem ma sem szülök, bár az oldalam megint nagyon húzódik - nyúlnak a méhtartóim :(
Szerintem Csenge még a 15-re is ráhúz még egy-két napot :?

Kép
Kép
deako

Sziasztok!

Csak bekukkantok, mert nekem majd leragad a szemem. A húslevest előkészítettem és átprogramoztam a lustaságom miatt holnapra...:)

Deako! PFFÚÚÚÚÚ!!! Nem sokára eggyel többen leszünk a fórumon!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kami, mégiscsak volt Szülésnap tegnap, csak csúszott a műsor. Én kivártam és végig néztem. Láttad, hogy a 3 gyerekes anyukának a szülés utáni 3. napon már nem volt egyáltalán hasa??? :shock: :shock: :o

Na most megyek, előveszek egy könyvet és ráhajtom a fejem..... :D

SÜT A NAP!!!!

Bea

KépKép
babzsak27

Kukucs! :)

Csatlakozom a "majdleragadaszemem" effektusban szenvedőkhöz! :D
Anyukám épp vasalja a kimosott babarucikat, nagyon jó dolgom van! :)

Kami!
Hol vagy??? Még ma nem láttalak!!!! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Nekem le is ragadt a szemem :D ...még f1kor, úgyhogy aludtam egy jó másfél órát :D

Orsi!!! Nagyon irigyellek!!! :D Ne aggódj, Csenge baba tudja, hogy mikor jöjjön ;) Most már naponta mész a CTG-re? Vagy hogy van ez annyire a végén?

Móni! Én is imádom a főziket :) Én aznap ettem zöldborsót, amikor a tali volt :D

Most megyek, öszeszedem magam, aztán bemegyek császkálni a városba - nézek "játszórucit", meg hazafelé megvesszük a kiskádat! :D
Vendég

Jo napot. Itt aramszunet volt egeszen eddig, igy - jobb hijan - aludtam egy csomot. Aztan meg, amikor mar vcilagosabb lett, mert elpucoltak a felhok,elovettem a Picik es kicsiket es az ujszulttes-korhazbol hazamenos reszeket elolvasgattam. hat mit ne mondjak, egyre jobban varom hogy mar itthon legyek Aronnal. Aki mellesleg egesz ido alatt jatszadozott. skuszom, tok jol elszorakoztatta magat odabent! Folyamatosan mocorgott, nem rugkapalt, nem forgatta a fejet, csak mintha a kezevel csapkodott volna - elkepzeltem, hogy fekszik a hatan (ahogy en oldalt fekudtem) es jatszik, mint egy igazi kisgyerek, ooooolyan edi volt!!!!
kami

Jó reggelt!

Látom mindenki pihen.

Mi tegnap voltunk ctg-n, minden rendben volt. Utána voltam a védőnőnél, most kilenc kg-nál tartunk. Egy nagyon pici cukrot talált a vizeletemben, de egyépként minden renben.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kami:

Ugye milyen jó az a könyv! Én nagyon szeretem. Mindenre van benne valami józan jó tanács, információ.

És gratula párodnak! :) Jó egy kis jó hírt is hallani!

Dagadás:

Nekem is elkezdődött, le kellett venni a gyűrűimet. Zsuzsával már hónapokkal szülés előtt elkezdett dagadtak a bokáim meg a kezeim. A végére már alig fértem be bármi szandálba. Biztos annak is sok köze volt hozzá, hogy akkor nyári hőguta volt, meg talán az is, hogy akkor minimum 17 kg-t híztam, most meg most tartok 11 kg-nál... szerintem ez a baba nem lesz akkora mint Zsuzsa. Bár ki tudja.

Timocska!

Ok! Minden jó ha a vége jó! Gondolom akkor figyelgetnek, ha már találtak fehérjét. De amíg a vérnyomásod jó, addig no para.

Babzsák!

Köszi az infót! Neked milyen tüneteid voltak? Remélem Zsuzsa is kinövi, jó esélye van rá, állítólag a gyerekek 80%-a 3 éves korára kinövi. Remélem ő még előbb is. Mert nagyon sajnálnám, hogy ha emiatt nem ehetne 3 éves koráig fagyit vagy nem mehetne bölcsibe/oviba, nehogy olyat adjanak neki amit nem szabad ennie. Mert ugye tejfehérje MINDENBEN van, még a májkrémben is, igaz, azt úgyse eszi.

És mondd meg a védőnődnek hogy kapja be, csak így szabadosan... mit akar, hogy ne egyél?!?!? A 14 kg szerintem tök jó, abszolút belefér. Mondjuk lehet az édességet érdemes lenne kiiktatni, de hát tudom én hogy nem könnyű.

Ágiboldi!

Nem tudom, mi mégis a nyákdugó, amit Kami leírt az gyanúsan az, de ha te is írtál róla valamit, akkor azt nem láttam! Viszont az erősebb folyás is teljesen normális ilyenkor, ami nem feltétlenül nyákdugó. Az inkább kocsonyás és darabosabb (guszta, mi?) és lehet mindenféle színű a rózsaszínestől a sárgán keresztül a szürkéig. És általában a WC-ben landol. Nekem viszont most a folyásom olyan hogy ha meztelenül leülök az ágyra, foltot hagyok. :? És a bugyijaimat amortizálom pillanatok alatt, viszont ha betétet rakok be, úgy érzem, nem szellőzöm. Elnézést ha ez egy kicsit túl sok/részletes info.

Deako:

Az Istvánban nincs rutinszerű beöntés, de szerintem orvosa/szülésznője válogatja, nem tudom mennyire egységes a fellépés. Ha kéred, szerintem megcsinálják. Én nem kértem, de mikor megkérdeztem az orvosomat/szülésznőmet, mindketten azt mondták, tök felesleges. Egyrészt mert a szervezeted már napokkal előtte elkezd "öntisztítani" magyarul enyhe hasmenésed lesz, másrészt pedig a beöntés nem garancia arra, hogy ne "csinálj oda" :) Nem tudom, ez mennyire megnyugtató számodra. :)

Rólunk:

Szilvi baba fejjel lefelé fordult (már egy pár hete), a CTG-ken a nagy semmi lapos csík, méhösszehúzódás nuku, a szívverése tök normális, a lepény is még teljesen jó állapotban van, szerintem márciusiak leszünk! :) Nem baj, még van egy csomó dolgom.

Többek között szerdán vizsgázom, ha minden jól megy.

UH-n a fejátmérőjét is megmérte a doki, de most meg nem mondom mennyi volt... talán 10 cm? Az reális? No mindegy, a lényeg hogy kifér, bár ebben sosem kételkedtem. Azt is mondta a doki, minimum 3 kg, de ő nem szeret saccolgatni, mert ilyenkor már nem pontos az UH, nagyokat tud tévedni, és amúgy is nő még míg kijön.

Most megyek vissza tanulni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Elkapott a dögrovás! :(

Nagyon fáj a torkom, köhögök, totál be van dugulva az orrom, lázas vagyok... egyedül vagyok, kicsi vagyok.. :cry: :cry: :cry: Anyukám reggel hazament, Bali csak este jön... nincs senki, aki babusgasson, hisztis is vagyok... nagyon fáj a fejem is!
Mit lehet bevenni?

Bocs a kifakadásért, nézzétek el nekem..

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok,

Róki, köszi a nyákinfót, nem baj ha részletes, legalább tudom azonosítani, nálam is ez a helyzet :roll:

Timi, szegényke, csinálj teát és bugyoláld be magad, és ha lázas vagy, akkor azt csillapítani kell azt olvastam, h 38 fok fölött fontos, ugye nincs annyi? Amúgy meg nemtom mivel, mert én aszpirinről (Aspro C vagy Aspirin C) és Algopyrinről tudom h szabad a terhesség alatt, de asszem az utolsó trimeszterben már pont ezek nem javallottak. Ennek utána kéne nézni mielőtt beveszed. Viszont mind jobb mint a láz maga. De biztos csak hőemelkedés.
Ja, a fejed is fáj? Én bevennék egy Algopyrint.
Babusgatás, ápolgatás, puszi.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Timocska!

Sajnálom hogy dögrováson vagy!!!

Megint csak észt osztani ugrottam be, az aszpirint utolsó trimeszterben nem szabad, mert gátolja a véralvadást, ami nem jó ha esetleg megszülsz míg a szervezetedben van. Az algopyrin úgy tudom mehet. Meg a paracetamol is.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

CSüt vagy mikor megpróbáltam visszaolvasni három oldalt, amivel lemaradtam. Töltöttem vagy két órát olvasgatással, irogatással, mire elküldtem, elszállt a szerver. Neeeem voltam morci. Ráadásul még vágólapra sem tettem irományomat, úgyhogy totál elszállt. Így legalább megmenekültetek elmélkedéseimtől :D

Pénteken végre rávettem magam, hogy megcsináltassam a második cukorterhelést, de nem sok lelkesedéssel. Mi értelme van ennek most?! Ha amúgy is csak a kialakulófélben lévő terhességi cukit mutatja, babó már meg is születik, mire kialakulhatna. Nem is volt lelkesedésem lenyomni az egész szirupot :roll: Levettek öt kémcső vért, amivel még mehettem a szomszédos épületbe. Vigasztalásul beszabadultam az Alexandriába és vettem három könyvet. Az egyik tényleg érdekesnek bizonyult. Miért mások a fiúk a címe. Mivel az összehasonlítgatások miatt kb a fele a lányokról szól, szerintem érdekes lehet a babó nemétől függetlenül.

Ma a Brendonban voltunk. Annyira felháborított a rablás, ami ott folyik, hogy vígasztalásul ismételten beszabadultam egy könyvesboltba és vettem még két könyvet. Azt hiszem, a szülésig most nemigazán kéne fruszrálnom magam, mert különben fellendítem a könyvkereskedelmet. Ráadásul egyetlen tejpépjük sem volt, amiben ne lett volna cukor, pedig több méternyi polcsoron egy csomó fajta volt és a reményteljeseket végig elolvastam. Gondolhatnának az olyan mamikra is, akik aggódnak picúrjaik foga miatt. Ráadásul beleolvastam, hogy miket ajánlanak az újszülöttnek. Ha annyi ruhát beszereztünk volna Natinak 56-osból, mosni se kellett volna. Abból a 3 hétből, amíg jók voltak rá, amúgy is egy hetet korházi cuccban töltött.

Timocska,
Hogy mit lehet bevenni, nem tudom (Aszpirint szerintem sem) így csak jókívánságokat küldhetek és remélem, hogy hamarosan jobban leszel. A háziorvosom álláspontja, hogy ami a babának nem árt, azt viseljem el, úgyhogy csak azt tudom, hogy a láz nem zavarja, csak eleget kell inni. Nagyon empatikus a háziorvosom... Amikor totál haldokolva megjelentem nála, annyit mondott, hogy ne aggódjak, pár nap múlva elmúlik.

Roki,
Nálunk a doki ránézésre közölte, hogy kisebb lesz a baba. Jól beparáztatott, mert azért szemre (kézre) nemigazán tudott mit mondani arra, hogy mennyire. Majd a hétfői uh-n.

Ágiboldi,
Én sokáig nem is tudtam, mi a rékli. :oops: Most csak azt nem, hogy mért kéne egy újszülöttnek :wink:

Bébiágynemű: Ezt valaki felvetette még mielőtt elszállt volna a levélkém. Szerintem teljesen felesleges még huzatot is venni, úgyis nagyon szépek, vékonyak gyorsan száradnak a takarók, sztem kár vacakolni még az extra huzigálással is. Sokan vannak, akik nem is használnak, pl én sem. A gyerekorvosunk sem ajánlja, inkább valami méretben stimmelő hálózsákot. Párna meg amúgy sem kell miniknek.

Kép KépKép
lorca

Lorca:

Én is gyűlölöm mikor elszáll valami! Ezért most már óvatosságból szinte mindig WordPad-ben írom a hozzászólásaimat és bemásolom. Szinte mindig... most pl nem. De akkor meg ha hosszút írok, kimásolom mielőtt rákattintok a küldés gombra. Csak néha nem, és akkor van hogy eltűnik, de ez mindig megerősít abban, hogy WordPad-ben kell írni.

Súly: minden relatív, Zsuzsa majd 4 kg volt, ezért ha Szilvi mondjuk "csak" 3,5 lesz, nem fogok aggódni. De akkor se ha csak 3, és elvileg már most annyi.

Ágynemű:

Én még takarót se vettem, őszintén szólva... igaz, Zsuzsa nyár végi baba volt, illetve ősz eleji. Inkább body-t és hálózsákot adtam rá. De pont most éjjel egy pisimenet alkalmával döbbentem rá, hogy pl pont ezért nincsen Szilvinek pl meleg sapkája! Jó hogy 38 hetes terhesen jövök rá, hogy még mi hiányzik. :roll:

Szóval én ágynemű gyanánt csak gumis lepedőből vettem kettőt-hármat, meg egy fejvédőt és slussz-passz. Most kezd Zsuzsa érdeklődni a párnák iránt, majd másfél évesen, most lenne esedékes neki egy kispárna. Takarót meg időközben kaptunk ajándékba többet is, vagy kap egy paplant ha azokkal történt valami atrocitást.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jóreggelt! :)

Sajna ma sem vagyok jobban, helyzet változatlan. Voltam dokinál, azt mondta, szedjek C vitamint és igyak kalcium pezsgőtabit. Ha 39 fok fölé menne a lázam, menjek vissza, ad penicilint! :shock: Úgyhogy most szenvedek.... de legalább apa hazajött este! :D

Én nem vettem se paplant, se párnát. Egy jó kis meleg pléddel fogom Buksit betakarni, párna meg úgysem kell. És ő is hálózsákban fog szundizni! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Timi! Sajnálom, hogy beteg lettél! :( Biztos ma már jobb lesz, elvégre Bali is itthon van, és babusgathat :) Öltözz be jól, bújj be meleg takaró alá (a forró fürdőt most nem javasolnám :) ) és igyál sok sok meleg teát, hátha hamarabb kiizzadod! Nézzetek jó kis romintikus filmeket közben :D

Róki! Nekem is a múltkor egy éjszakai pisinél jutott eszembe vmi elintézni való :D De még időben vagy! :)

Hát én tegnap túlhajtottam magam... Este sírva is fakadtam, hogy mekkora hülye vagyok, mert mozdulni se bírtam... Szépen álomba pityeregtem magam a nappaliban, most meg jó buci a szemem, alig látok ki rajta :lol:
Szóval ma adjuk vissza a tesómnak a kocsit, és gondoltuk, hogy kihasználjuk az alkalmat még tegnap, és kinéztünk a neten pár autót, ami szóba jöhetne és azokat mentünk el megnézni. Utána meg hazafelé megcsináltuk a havi bevásárlást, ami már önmagában is bőven sok lett volna, úgy vonszoltam magam a végén, hogy Gábor nem győzött olyan lassan menni :D
Emma 2-3 napja nem forgolódik, hanem fejjel lefelé van! Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, mert anyu pont tegnap mesélte, hogy az egyik kolleganője most szült, a 7. hónapban szépen befordult a babája, majd a szülés előtt 1 órával "felült"... Szóval semmi se tuti :D

Megyek, magamba döntöm a reggeli tejekávét hátha kicsit jobban kinyílik a szemem :D
Vendég

Sziasztok én uj vagyok itt én a 39.hétben vagyok és már két napja egyfolytaban joslofájásokkal de hogy mikor válik rendszeressé azt nem tudom pedig már jo lenne.ti hogy viselitek vagy viseltétek az utolso napokat???
cukorborso07

Timi,
nem igaz, h a láz nem árt a babának. Több helyen is olvastam mostanában, h ha a kismama láza 38 fölött marad tartósan, az nagyon rossz a babának, míg ellenben egy lázcsillapító nem, és manapság már műhibának számít lázasan hagyni egy kismamát, persze nem vagyok orvos, de engem meggyőztek. De gondolom azért ennyire nem súlyos a helyzet :) , vagyis ha nem vagy annyira lázas, ha csak hőemelkedés, akkor tea :)

Barbi, csatlakozom a tejeskávéhoz :D

Kép
Kép
agiboldi

Barbi!
Ma akkor lazítsatok ti is! :) Én is olyan lassan megyek, hogy néha a nyugdíjas nénik megelőznek! :D :D

Dobok egy táblát, már úgyis rég tettem fel!

Kép

Cukorborsó!
Mi még csak előtte járunk ezeknek a dolgoknak... :) Deako, Kami, Rókica talán tudnának mit mondani! :)
Kisfiú vagy kislány lakik a pocakodban?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok.

Olyan nihil vagyok. Semmihez sincs kedvem - de rosszkedvem sincs egyebkent, csak olyan... ertitek, na. Az elobb koszontem a nyakdugomnak, szepen lefolyt a kadban... Azt almodtam, hogy egy kompon utaztam es balesetett szenvedett a hajo es a koponyam hatso fele teljesen lejott, de persze eltem tovabb... pedig nem is neztem semmi extrat tegnap este, a gyereknevelesrol beszelgettunk Gedeiapuval...

Zsebibaba annyit mozog, mint egy nemtommi. Es rajtakaptam, 2x is csuklott ejszaka!!! Folyamatosan zizeg odabent, mar biztos nagyon ki akar jonni, de hat 2 hetet meg ki fog birni szerintem... esetleg 3-at... de tulajdonkeppen ha Tiba kedden mar lesz, akkor tolem utana johet barmikor... En ar NAGYOn kivancsi vagyok ra!!!

Az normalis, hogy a jobb labam jobban dagad, mint a bal? A bal gyakorlatilag nem is dagad meg estere, de a jobb ugy nez ki, mint egy felfujt otujjas gumikesztyu. Ez hogy lehet???

Timo, jobbulast, igyal kamillateat is (bar aszondjak meginditja a szulest, de hat mi nem inditja meg???), az belul mindent lenyugtat, a gyulladasokat megszunteti. En hiszek benne!
kami

Kami!
Tényleg elment a nyákdugesz? :) Akár akkor napokon belül megjöhet Zsebi! :D :D :D Húúú de izgi!!!! :P :P

Kamillateát iszogatok, vagyis inkább gargarizálok, mert a torkom baromira fáj.

Anyósom most kivételesen nagyon rendi volt, hozott át ebédet, hogy ne kelljen főznöm! :D :D

Buksi is sokat izeg-mozog, néha kisebb bokszmeccset lezavar odabenn! :)

Tegnap anyukámmal elmentünk a Pólusba szétnézni, persze ellenállni nem tudtunk, megint vettünk 1-2 rucit Buksinak! Pedig már annyi van! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, nem tegnap, hanem pénteken mentünk, hisz tegnap már "döglődtem"...

Ja, és megnéztem az "áldatlan állapotban" c. filmet az RTL Klubon, természetesen végigbőgtem... jót tett ám! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timo nekem napi egy ilyen nyakos ize, amit ir fontebb, tavozik. Azsongya Roki, az mar a nyakdugo, csak minden nap ujratermelodik... szoval akkor ugy mondom, a mai adag nyakos izem is lefolyt a furdokadban...
kami

Cukorborsó,
Én az utolsó hónapokat is rosszul viselem, nagyon szeretnék már a végén lenni. Vagy inkább a túloldalon, a babával.

Timocska,
Javulás? Remélem már lement a lázad és kezded jobban érezni magad.

Kami,
Jó kis álmok :( Nem csodálom, hogy nincs tőlük a legjobb kedved.

Ma a Művészetek Palotájában voltunk, ott van egy vasárnapi játszóház. Nagyon aktív voltam, belőttem az egyik puffot és végig arról figyelgettem, hogy apuci a gyereket hajkurássza. Szabolcs meg végig odabent bulizott, mintha eldöntötte volna, hogy kijön, csak még az iránnyal nincs tisztában.

Blin, Mazsi,
Régebben a Kismama sokat cikkezett a kecskeméti kórházról. Jól lehúzták, de azután megállapították, hogy sokat javult. Most mi a helyzet?

Kép KépKép
lorca

Kép

Kép KépKép
lorca

Gondolom, kiderült, hogy ez nem én vagyok, hanem Nati. Rém béna vagyok a fényképekkel, örülök, hogy egyáltalán ennyi sikerült. Ilyen volt kb18 hónaposan, újabbképet nem sikerült találnom. Szerencsére most nagyban szundizik.
lorca

Énisénisénis:

Mostanában Zsuzsa egyik kedvenc időtöltése, hogy a szennyesből kihúzza a ruhákat és a nyakába aggatja őket, és úgy futkározik a lakásban. Múltkor sikerült úgy ügyeskednie, hogy felhúzta magára az egyik trikómat és úgy pózolt benne mint valami tógában. :)

Kép Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sokat olvastam a streptococcus B vizsgálatokról, és ahogy olvastam, van, akit teszteltek strepre. Nekem most csináltak staphylococcust. (azt sem tudom, hogy így kell-e írni) Ki tudja, hogy mi a helyzet ezekkel a kókuszokkal?
lorca

Jelentem még mindig egyben. Holnap megyek ctg+vizsgálat. Remélem mondanak vm előre mutatót... :?

Cukorbors: mi is már egyre nehezebben bírjuk - szó szerint :) Ráadásul nekem még csak 3 igen halvány jóslóm volt - ha egyáltalán az volt. Ja és a hasam folyamatosan nő, mert a méhtartó szalagjaim viszont rendszeresen húzódnak, ami nem éppen kellemes :cry:

Jó éjt!

Kép
Kép
deako

Jó reggelt!

Lorca, Rókica:
Nagyon aranyosak a lányaitok.

Lorca:
Szerintem azóta sokat javult a helyzett, de ma megyek szülőszoba látogatásra, illetve megnézzük a kórtermeket is, majd este már többet tudok mondani róla.

Timi:
Remélem jobban vagy már? Pihizél sokat!

Elviegben nekünk még van szűk hét hetünk, de szerintünk örülök ha kibírom a négyet. De már egyre nehezebben. Most már fájnak a bordáim, amit egyfolytában rugdos a kisasszony. Egyfolytában mocorog, rugdos, néha úgy kifeszíti magát, hogy teljesen eldeformálódik a hasa és olyankor alig tudok mozdulni. Szombat éjszaka meg úgy begörcsölt a combom tövébe az ín vagy izom, hogy amíg el nem ernyedt nem bírtam megmozdulni.

Bocsánat a kitörésemért, de úgy láttom ez egy ilyen nap lesz.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Jóreggelt! :)

Nálam a helyzet változatlan, nagyon durva fejfájás, eldugult orr, fájó fül és torok... :( :(
Remélem nem tart sokáig, mert nagyon rossz... :(

Róki!
Nagyon édi Zsuzsa a kis tógájában! :)

Lorca!
Nati is nagyon cuki! :)

Lin!
Buksi is sokat ficereg! Néha én is azt hiszem, hogy nem bírjuk ki a végéig, főleg mikor elkap a "mindjártmegjön mensis érzés". De szerintem kihúzzuk... főleg így, hogy lábbal lefelé van a drága!

Kami!
Ja, azt hittem mikor írtad a nyákdugeszt, hogy nagyobb mennyiség távozott. De ha csak egy kicsi... na, én akkor is drukkolok! :)

Orsi!
Neked már nagyon-nagyon izgi! :) Elhiszem, hogy nehezen bírod, de már tényleg csak napok kérdése... :D

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?