Sziasztok lányok!
Nem gyözök visszaolvasni
Monyo:Nagyon örülök neked
Sajnálom,hogy még mindig semmi,de tényleg azt tudom mondani,hogy nem szabad feladni.
Igazából én sem értem,hogy hogyan hoztuk össze a bébiket,de a 2-ik az szoptatás alatt,három hónap alatt jött össze.Szóval nem tudom.....Kiváncsiságból elmennék a párommal egy spermavizsgálatra.
Átlagosan mennyi Lazarus sperma száma?
Gaby25:Koncentrácio az nagyon jó.A mennyiség az nem sok,és a farok meg fej probléma sem hangzik tul jol.Viszont!!!Ha a doki azt mondta,hogy inszem akkor futás
Az jobb is mert én mindig attól féltem mikor terhes lettem,hogy egy hibás sperma termékenyitett meg,és erre mondta a doki,ha ez igy lenne akkor kilöködne.Azaz vetélés.Szóval kiváncsian várom a fejleményeket
Szia thunderstorm!
Jó bonyolult nevet választottál
Bár nálunk nem ez volt a probléma,de átérzem a bánatotokat
Biztos én sem térnék magamhoz egyhamar.Velünk a doki ugy közölte a rossz hireket mintha ez természetes mindennapi dolog lenne.
Az általad emlitett intézetről még nem hallottam,de lehet hogy van honlapjuk,nézz utána.
Amit leirtál az tényleg nem tul jó eredmény.
Én nem akarok hülyeségeket mondani ezzel kapcsolatban,mert nem vagyok orvos,de a véleményem az,hogy visszér és hasonlok nem okoznak ilyen hibákat sajna.
A visszér csupán melegebben tartja a zacsi és környékét,és ezáltal csökken a spermaképződés.
De mindenképp menjetek tovább és érdeklődjetek a lehetőségek felől,és legalább mégegy spermavizsgálatot kérjetek,mert ez mindig más eredményt mutathat.Drukkolok nektek is nagyon.
kokor!
Majd irj mindenképp,hogy mi volt dokinál?
Közben előszedtem a fogamzóképesség zavarai c.könyvemet.
Nem tudom kinek van már meg,de pár dolgot leirok belőle.
A normál ondokép(spermatogramm)jellemzői a következők:
Küllem:higan folyo,higitott tejszinü,jellegzetes gesztenyevirágszagu.
Ondómennyiség:1,5-6,0 ml.
Spermakoncentráció:legalább 20 millio/ml.
elfolyosodási idő:legfeljebb 20perc
életképesség:min:60%
célirányos mozgás:min:40%
Összecsapzott sejtek aránya:kevesebb mint 10%
egészséges alaku sejtek:legalább 50%
vegyhatás:enyhén lugos(ph 7,2-7,8
fehérvérsejt:látóterenként legfeljebb 1-2.
Majd a könyvből kinézek még ezt azt ami hasznos lehet,bár nem hiszem,hogy sok ujdonságot tudnék mondani.
Sziasztok!