Új privát üzeneted érkezett!

Hajni,
azzal en is szoktam szorakozni a babazoban :lol:
nalunk a vezeteknevhez berakta elsore a 15be az osszes olyan nevet,amit valasztottunk :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nandorka,
de edi a fiad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imadnivalo lehet :lol: :lol: :lol: :lol:
Az Attila nalunk is favorit egyelore :lol:

Kép

Kép
arwen07

Vendég

Az utónév-statisztika szerint a kislányoknak az Anna (1414) után a Viktória (1059) és a Réka (1031) utóneveket adták a legszívesebben tavaly a szülők. A Belügyminisztérium Központi Adatfeldolgozó Hivatala szerint a fiúk közt a Bence (1889), a Máté (1571) és a Balázs (1409) volt a legnépszerűbb.

ezt találtam

Bridzsi

Kép
esztora

Van az iwiwen meghívóm. Pontosabban igényelhetek.
Érdekel valakit????

meriann

Arwen: hogy csinálod, hogy a vezeték névhez kalkuláljon keresztneveket?
toti77

Megtaláltam a névadó részt a babázó oldalon, de csak egy nevet ad, nem lehet valahol két nevet kalkuláltatni? Mondjuk én már kitaláltam a neveket :) , de azért kiváncsi lennék.
toti77

Sziasztok lányok!

Hát a ma reggeli teszt is negatív. Úgyhogy, a franc tudja, lehet, hogy megint a PCO-m zavart be, hiába szedem a bogyókat. A múlt hónapban megjött rendesen, örültem is neki, most meg nem. :evil:

Úgy gondoltam, ahogy holnap beszélek a háziorvossal, hogy ha lehet, írjon hétfőre beutalót a laborba, terhességi vizsgálatra is, meg cukorszintre, meg megkérdezem, hogy hogy lehet a pajzsmirigy működést megvizsgálni.

Pill, mindjárt folytatom

Kép
nikóska

Köszi, ezek tök érdekesek!!! Meg is nyugodtam, h pl. a Dani nem lett volna jó választás, mert sok van belőle és nálunk a vezetéknév is gyakori.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Sokáig nem jöttem, de most is csak bekukkantottam. Sajnos apukámat baleset érte és most kórházban van. Állandóan bent vagyunk nála és mire hazaérek már nincs erőm semmihez.

Most kezdem érezni, hogy kezdek nehézkessé válni. Éjjel már hátára forditott teknősbéka érzésem volt :oops: Napról napra hatalmasabb a hasam. Most apukám miatt mennék sokat, de nagyon hamar kifulladok és kezdem érezni a korlátaimat. Gabi baba jól van, egyre nagyobb és akkorákat rúg....

A hétvégén megigérem, hogy pótolom a lemaradásaimat.

Kép
Kép
adrienna

Alkalmazások, névadó, Toti. Én is most találtam meg.

Kép

Kép
nán-dorka

Vagyis azon belül még a névtervező. Vagyis lehet, h jobb, ha nem írok, amíg én rá nem jövök teljesen... :oops: :D

Kép

Kép
nán-dorka

Bors, Csikó vagy Adeodát kell legyen, ha fiúban ritkát akarunk. Lányban meg Krimhilda, Béta vagy Árpádina. :D
És még a Nándoron és a Dorottyán csodálkoznak egyesek... Lehet, előbb Krimhildát és Csikót mondom, aztán meg, h az is lehet, h Dorottya és Nándor. Akkor majd azt mondják: igen, az nagyon jó lesz! :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, gyors gyógyulást apukádnak!!!

Szóval, folytatom, amit kartam. Levettem a vonalzómat, mert nem tudom, mire kéne állítani, hogy az igazat mutassa. Kár is volt felrakni, jobb lett volna az eredeti verziót betartani, hogy majd csak akkor rakom ki, ha megint megjön rendesen, vagy ha babás leszek.

Akartam rakni nektek fényképeket, de azt írja, hogy túl nagy. Ennél kisebbet viszont a mi gépünkkel nem tudunk csinálni. Nem tudtok egy programot, amivel le lehetne kicsinyíteni?

Az a jó, hogy az én párom ahol dolgozik, ott nincsenek csajok. Kicsi cégnél dolgozik, egyelőre ketten vannak a főnökével. :twisted: Az a jó, hogy ő viszont nem féltékeny, mondjuk okot sem adok rá, mert én olyan helyen vagyok, hogy szinte csak pasik vannak körülöttem.

Hajni: Közölte Zoli, hogy a fiad Marcus Shumi. :D

Ja, még az előbb akartam írni, hogy azért akarom a cukrot, meg a pajzsmirigy működést megvizsgálatatni /bár szerintem mindkettő normális/, mert hiába diétázom, nagyon nehezen fogyok, havi kb 1-2 kg megy le, és ősszel meg visszajött rám hírtelen kb 2 hónap alatt több mint 10 kg. Nagyon rosszul érzem magam a bőrömben, azt érzem, hogy minden ruhám feszül, semmi nem áll jól rajtam. Vannak nagyobb ruháim is amikben is tök hülyén érzem magam. Na jó nem nyavajgok. Szóval úgy gondoltam, hogy ha most nincs babám, akkor megyek megint masszíroztatni magam /várandósan nem lehet, mert a baba elmehet tőle/, meg nézek valami tornázós helyet, és reggelenként masszázs után elmennék tornázni is.

Meri, jó hogy ilyen jó dokit találtál, de az a legjobb, ha rájössz azokra a dolgokra, amikben változnod kéne, és pláne, hogy változtatni akarsz rajtuk. Ez a legnagyobb és legnehezebb lépés.

Nándorka, jó, hogy már jobban van a fiad. A pocaklakóval voltál mostanában valamilyen vizsgálaton?

Fioona, látom visszatért az angyalka a kislányodba :D

Marietta, ha Te is úgy gondolod, hogy jobb lenne más munkahely, mint a mostani, akkor lehet, hogy érdemes lenne váltani. Bár lehet, hogy neked is megvannak az indokaid, hogy miért onnan szeretnél babázni menni. Jobb lehetőségeid vannak itt, mintha máshonnan mennél?

Most más nem jut eszembe, amit akartam, üdv Nikó

Kép
nikóska

Csatlakozom Nikóhoz Adrienna mielőbbi gyógyulást apukádnak!

Nikó nem szabad elkeseredni, mert talán az a legrosszabb. Szerintem a vérvizsgálat jó öltet. Megnyugszol ha minden rendben.
Próbálj lazább lenni. Bár tudom ilyenkor nem könnyű, de magaddal szúrsz ki ha nekikeseredsz. Nem is tudom hol olvastam: "Fel a fejjel, még ha üres is!!! :) "

Esztora már egy ideje nem kapunk angyalkás napszépítő sorokat. Hiányzik.

Na, megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok, megint.
Jó éjt!

meriann

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi Meri!

Igazán nem vagyok elkeseredve, csak nem tudom, hogy most mi van. Na, majd kiderül.

most én is megyek, jó éjt.

Kép
nikóska

Sziasztok!
Látom, hogy nevekről beszélgettek. Ha érdekel titeket, az óvodások és iskolások között a leggyakoribbak most:
Anna, Boglárka, Bettina, Alexandra, Dorina
Levente, Bence
Most hogy elkezdtem leírni, alig jut eszembe. De ha valakit konkrétan érdekel, szívesen válaszolok.

meri

Adrienna, jobbulást kívánok apukádnak! Neked pedig sok erőt, biztosan nagyon nehéz ez így. De hátha a baba jelenléte is erőt ad mindannyiótoknak!

Nikóska, nem, majd csak a cukor meg aztán a 25. heti uh lesz. Most kicist "nyugton vagyunk hagyva", ez nem is rossz! :) Szeretném már nem csak az orvosi oldalát látni a várandósságomnak, de eddig ez nem volt igazán könnyű!
Drukkolok, h minden rendben legyen Nálad!

Kép

Kép
nán-dorka

Adrienna: én is gyors gyógyulást kívánok Apukádnak! Remélem nem túl komoly a balesete. Biztos sokat segít neki, hogy a családja szereti . Azért vigyázz magatokra!
toti77

Sziasztok!

Adri,
jobbulást apukádnak!

Csajok,
nagyon jók a választott nevek.
Jót mulattam a Nándorkának javasolt neveken :)
Mostmár én is kipróbáltam, és nekem is hasonlók jöttek ki :)

Nikó,
én még mindig drukkolok neked :lol:

Köszönöm az érdeklődéseteket, én most jól érzem magam.
Ma voltam az uccsó vérvételen, menzi első napján be kell jelentkeznem a petevezeték átjárhatósági vizsgálatra meg még egy UH-ra. Úgyhogy megint várakozunk...
Képzeljétek, vasárnap megyünk helyet nézni az esküvőhöz.
Nikó, Ti milyen helyen fogjátok tartani?

Kép
bodzi

Sziasztok!
Olyan sokat írtatok, mire végére értem elfelejtettem mit is akartam mondani. Ha ezt el akarom kerülni, úgy szoktam nekiállni olvasni, hogy veszek magamhoz papírt, meg tollat, és jegyzetelek. Most ez elmaradt.
Majd jövök, de most mardos a gyomrom, megyek.
vivi79

Sziasztok!

látod Meri mondtam hogy rám kell szólni!

Az angyalok nem változtatják
meg a gondolatainkat,
türelmesen várnak addig,
amig mi magunk meg nem tesszük azt.

Bridzsi

Kép
esztora

ma megyek az afp eredményért,déltől adják ki.utána fodrász aztán jövök a hirekkel.
Adrienna csatlakozom jobbulást Apukádnak!
Nikó nálunk családi örökség a pajzsmirigy probléma.Anyunál kivizsgálták én nem vállaltam ezt be.sokaktól hallom hogy végig csinálja aztán nem jutnak semmire sem.persze nem lebeszélni akarlak ezzel.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ollllllllllllllyan sokat írtatok!!!!!!!!!!! :shock:

Hajni, Véda név kilőve? Egyforma lehet az izlésünk női nevekben, na meg a párunké is, mert a Vítát nálunk is apa vétózta meg. Pedig az (asztrológiai) jelentése is olyan jó. Ugyanez volt a Móna névvel is. :(
Komáromi anyukák dícsérik a győri UH-t, a dokit is, és azt mondják rendes leletet adnak. Most nagy reményeket táplálok, szívem szerint azonnal indulnék. :roll:

Adri apukádnak jobbulást!

A Laura név tényleg gyakori lett, keresztlányom testvére is Laura, ő maga meg Bettina, szóval hozzuk a statisztikát. :D

Nán-dorka igen, magnéziumot, és pihenést írt fel a doki, de szerintem hímzést akart mondani. :lol: Néha úgy érzem jobb, néha nem. :( Neked javult?
Puszi a fiadnak! :D Neki is igazán szép neve van, el is gondolkodtam rajta, de még apának nem vetettem fel. Most már várunk az UH-ig.

Tegnap kaptam vadiúj Avent Izisz Via mellszívót, meg egy daráló és turmixgépet . Jó napom volt. 8)
Ahogy elnéztem, nem lesz semmi szerelgetni a mellszívót.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Kepzeljetek Sogornom es Anyosom is total elkaptak az influenzat...39 folotti laz stb...total kesz vannak....
Es Anyosom volt itt pont elotte egy nappal..remelem,akkor meg nem hozta ide :(
Mindenki erositse magat nagyon vitaminokkal,nehogy lebetegedjunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko,
sajnalom,hoyg nem lett +,de meg azert remenykedjunk,oke????
Meglatjuk mit mond a vervetel.

Minden gyermeknek nagyon szep neve lesz,ugy latom :lol: Nalunk meg mindig nem jutottunk dulore.
Olyan edes volt a ferjem,megszolal tegnap,hoyg o szokta mondogatni a neveket magaban es arra var,hoyg egyszer csak az egyik majd jobban tetszik sokkal,mint a tobbi...de eddig meg nem :lol:
Eloallt egy uj nevvel:Abris :lol:
Na ehhez mit szoltok?Hat nem ismerek egyet sem,az teny :lol:
Nehez donte sez nagyon,irigylem azt,aki mar evek ota pl tudja,hogyha lany,akkor igy,ha fiu akkor ugy fogjak hivni :lol:
:lol:
Nagyimat ma hazavihetik Anyuek a korhazbol!! :lol:

Adrienna,
nagyon sajnalom Apudat!!Jobbulast neki!remelem semmi nagyon komoly!!!!!!!!!!!!!!Vigyazz magatokra!!!!!

ja ,este kepzeljetek elmentunk a haziorvoshoz,es annyi embert en meg eletemben nem lattam a rendeloben,mint tegnap..szoval par percig vacilaltunk,hogy mi legyen,aztan lejottunk.
Nem fogok orakat betegek kozott ulni emaitt,hyg elvigyem a leleteket lattamozni haziorvoshoz.
Majd hetfon felhivom,es megbeszelem,hogy idopontra odamegyek,vagy rendeles elott vagy vmi,mert nem fogok betegek kozott ulni.Gondolom ezt o is megerti.

Kép

Kép
arwen07

Fioona: de rendes párod van. Gondolom tőle kaptad.

Tetszenek ezek a nevek nekem is.
A mi lányunk Lora lett volna. A fiúnk meg Loránd, Milán (bár ez kezd tömegnév lenni). Nekem nagy kedvencem a Zsombor, de ezt is előszerettel adják mostanában.

Ma nem tudom mi van, de egész nap, mint egy mérgezett egér úgy érzem magam. Szédülök, de csak finoman és elég zabos vagyok mindenért. Nem hiszem, hogy a fogyókúra, mert azt 7. napja csinálom. Az már kijött volna, nem?! Vagy a hormon zavar meg? De azt meg 2. napja szedem.

Esztora: köszi az angyali sorokat! Várunk ám izgatottan a jó eredménnyel és az új frizurával.
Megnéztem még a múltkor én is az ismerősödet. Tényleg durva. Viszont nem semmi akaraterővel rendelkezik. Csak csodálni tudom ezeket az embereket.

meriann

Arwen, én mindenképpen megfogadom a tanácsodat vitamin ügyben, mert már náthásodom. Falom a gyümölcsöket felváltva. Bízom benne, hogy megúszom, és nem esem ágynak a hétvégén.

Vigyázzon magára mindenki!
vivi79

1,1 lett az afp :lol:
a vércsoportom még mindig ugyanaz,ellenanyag negativ!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: Én nem tudom, hogy ez mit jelent (1,1 lett az afp), de a mosolygós jel miatt gondolom, hogy jót lelent, ezért én is örülök! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
toti77

Esztora,
szupi :lol: :lol: :lol: :lol:
Frizko???? :wink:
Te rh- vagy?csak mert,hoyg irtad az ellenanyagot.
En az vagyok,0 rh-.Ugyhogy nalam tobbszor neznek ellenanyagot is..

Kép

Kép
arwen07

Meri,
szerintem a hormontol van!Attol sokfele tuneted lehet.Mellekhataskent nem ir ilyesmit?

Kép

Kép
arwen07

Arwen mi az az friziko?
nálunk csak ennyi van a papiron afp momk 1,10
ez közönséges sztk-s vizsgálat

az ellenanyagot már 2.szor nézték eddig igy nekem is többször lesz. és rh + vagyok
még a 32. héten nézik majd.

Bridzsi

Kép
esztora

Olyan szep ido van ma :lol:
Voltunk Szentendren setalni (mas dolgunk is volt ott,aztan nosztalgiaztunk...mert az elso par randink ott volt,illetve az eskuvonk is a Templomdombon levo katolikus templomban volt :wink: es hat emaitt mi imadjuk,na meg nincs messze tolunk..csak megis ritkan megyunk ki..)
Olyan jooooooo volt!!Szep az ido!!!
A kedvenc viragoma tulipan,es a feher a leginkabb,de mindent imadom,es evttunk most csomot,tele a lakas,gyonyoru!!!!!!!!!!
Teszek be vidito tulipanokat ide nektek!!!!

Kép

Kép

Kép

Tudnek meg betenni sokat,de nem akarok ezzel senkit farasztani :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak a szemet gyonyorkodteti :lol: :lol: :lol:
Es most ugy vagyom egy kis gyonygviragillatra!!Azt is imadom!Plane Anyumek kertjeben szedni :lol: :lol: :lol:
En mar ugy varom,hoyg iagzan tavasz leygen...jaj nagyon....

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Esztora,
azt irtam frizko,ami= frizura :lol: :lol:
nalatok alapban is ennyiszer ezik az ellenanyagot?Mert nalunk,aki rh+,annal csak az elejen mega vegen,aki -,annal meg 3x minimum.
Meg ebben sem egyforma arendszer.Mondjuk jobb tobbszor,vegulis ha mar levezsika vert,mindegy miket neznek beleole,csak tobbszor amaitt ne kelljen menni :lol:

Kép

Kép
arwen07

bocsánat nem tudok olvasni....
most csak száritatni voltam (hetente 2szer megyek)mert göndör hajam van és nagyon utálom.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!
Írtam privit.

meri

Sziasztok!

Meri, úgy látom, az angyali üzenet nagyon neked szólt!

A doki aszisztensével beszéltem, közölte velem, hogy hétfőn nem tudok menni, mert beutalót csak személyesen vehetem át, hétfőn viszont délután rendelnek, labor meg csak reggel van. Terhességi vizsgálatot csak nőgyógyász kérhet, hát ennek igazán örültem :evil: . A dokim Pesten van, egy beutalóért nem szívesen utazom be, úgyhogy azügyben még várok. :twisted: Cukorra és pajzsmirigyre kaphatok beutalót. Majd meglátom, hogy kedden átmegyek-e, lehet, hogy elhalasztom a következő hétre, mert a háziorvosom a szomszéd városban van, ott ahol dolgozom, és gondoltam, ha reggel végzek egyből le is rendezem. Na majd kitalálom, végül is nem hajt a tatár.

Bodzi, mi a lakodalmat egy vadászházba tervezzük, mert nem is leszünk sokan, és kertiparty jellegű bulit szeretnénk, bográcsos kajával. Még azért nem biztos, mert a vadásztársaságtól még nem tuduk megkérdezni, hogy odaadják-e, és ha igen, akkor mennyiért.
Ha itt lesz, akkor lesz bográcsos vadpörkölt, slambuc és lesz rántott husi, a hagyományos kaját kedvelőknek, majonézes salátákkal.

Nem tudja valaki még mindig, hogy lehet képet kicsinyíteni? Esetleg valakinek a párja? Szeretnék nektek képet felrakni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Most ennyi

Kép
nikóska

Meri válaszoltam.
Nikó a Paint-ben szoktuk kicsinyiteni kép menűben a nyújtás/döntés.itt leveszem a százalékokat 30 %ra.
de jó kis kaják!régen alig ettem húst most meg folyton azt tömném....

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajok!
Hú, micsoda pörgés volt itt:D
Megpróbálom berakni az ígért képet Bogyóról, aztán visszaolvasok:D

porsika

Lányok, nem tudom berakni a képet :cry: :cry: :cry: Pedig lekicsinyítettem Panit-ben , 30%-ra, úgy, ahogy Esztora írt, és mégsem megy!! Valaki segítsen!! Ha lekicsinítettem, utána mentés másként, és a hozzászóláshoz a "melléklet feltöltése"-vel tudom csatolni?

porsika

amikor lementetted tedd ra ez egér nyilacskáját és kiirja a méretet.
mind a kettőt levitted 30%-ra?
utána tényleg a melléklet feltöltése következik!

Bridzsi

Kép
esztora

sehol senki???????
olyan szép idő van igazatok van nem kell a gép előtt ülni.
ide illő a mai üzenet:

Oly édes annak,
hogyha belelát
a mennybe....
hol telt mosollyal
kékszinű az ég.

John Keats

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika, ha lekicsinyítetted, utána még át kell tenni jpg kiterjesztésre. És utána melléklet feltöltése.

Várjuk a fotót!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Esztora, én itthon vagyok, mert sajna gázt szerelik úgyhogy nem mehetünk el itthonról :( :(

Nikó, drukkolok!!!!!!!! Kellene ebben a hónapban is babás!!!!!!!!!!!

Adri, jobbulást apukádnak!

Arwen, örülök, hogy hazaengedték a nagyit! Párod hogy van?

Hajni, nagyon ügyes vagy, hogy össze tudod egyeztetni a karriert és a családot!!!! Keveseknek sikerül! Biztosan lehet jól is csinálni, de én eddig főleg rossz példákat láttam. A korábban említett kolleganőm két gyereke még 5-6 évesen is bepisilt például. Folyamatosan este 7-kor járt haza és mindig lepasszolta őket nagymamának, szomszédnak stb. stb.

Úgyis adja majd magát, ha ott lesz a gyerek, hogy mit lehet mellette és mit nem. Nekem a segítség / család több mint 200 km-re van, úgyhogy főleg majd magamra és a páromra számíthatok, ezért gondolom azt, hogy nem fogom erőltetni a kettőt együtt.

V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Végre nálunk is gyönyörű az idő, épp most jöttem be. Bűn bent tartózkodni.
Nikó rám gondoltál? Mert nekem is nagyon bejön az idézet. Sőt, mostanában szinte minden idézetet párhuzamba tudok vonni magammal. És tudok levonni az életemre nézve tanulságot.

Képzeljétek tele vagyok pattikkal. Pedig mióta a Lenkei féle vitamint szedem nagyon szép volt a bőröm. Most tuti a hormon. :(

Porsika megy privi.

meriann

Sziasztok!
Nálunk nagyon sokszor nem jön be a babanet mostanában.
Ma fáj a derekam, hasam, és tegnap keményedett is a pocim. :(

Porsi remélem sikerül betenni a képet. Ha nem, megkérem párom, írjon okosat. :D

Tulipán Arwen kedvéért (de persze mindenkinek!)

Kép

Keresztszemesem így áll:

Kép

Vicky kb. nekünk is ennyi segítség van. :roll:

Arwen én is negtívos vagyok! :D Nemsokára jön a terheléses vércukor. :x Az benne a rossz, hogy muszáj korán bemenni, mert ugye 1 óra múlva ismétlés.
Megyek pihizni. Pedig tényleg olyan szép idő van.

KépKép
KépKép
fioona

Még egy gyors pocifotó tegnapról, és az egyetlen új rugi, amit a kisbabinak vettünk. :D

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Húú Fioona, de ügyes vagy. Nagyon tetszik a magasságmérő. A rugi is édes. És rengeteget nőtt a pocid. Hát csak ámulok és bámulok, hogy milyen csini kismamik vagytok. Szeretnék én is ilyen lenni.

meriann

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek szól majd ez a pár sor! Szeretném ha mindenki a legőszintébben mondaná el a véleményét. Azért "merem" ezt leírni Nektek mert mikor Esztorának hasonló problémája volt nagyon jó dolgokat írtatok neki. Próbálok rövid lenni de nem hiszem hogy 2 mondatban lebirom írni. Ezért bocsi. :oops: Ja és nem babával kapcsolatos a dolog de kikell hogy adjam magamból mert különben beleőrülök.

Mi Vácon lakunk a párommal,ő pedig debrecenbe jár egyetemre 3 hetente. Ilyenkor én dutános vagyok és sajna már nem tudok hazamenni vácra mert nincs járat. Ezért ilyenkor csütörtök péntek anyuméknál kell aludnom. Ami önmagában nem lenne baj de jobban szeretek otthon lenni még ha egyedül is.
A páromnak pénteken és szombaton vannak órái. És ami a gond köztünk ami miatt mindig megy a vita 3 hetente péntekenként az az hogy van 2 lány osztálytársa akivel ő nagyon jóban van és együtt járnak ilyenkor bulizni. Van hogy egy srác szokott velük menni de nem mindig. Engem ez nagyon zavar bizalmatlan és féltékeny is vagyok. És ő egyszerűen nem tudja megérteni hogy nekem mi a problémám ezzel. Mert szerinte ők csak táncolnak és kész. Úgy érzem kezdek erre teljesen rámenni. És tegnap este miután telefonon megint elmondtam neki hogy ez nekem milyen rossz annyit írt smsbe hogy én már megint csak marom magamat és hogy szeret. De én ilyenkor ott tartok hogy eszem szerint elköltöznék és hagyjuk ezt a kapcsolatot a fenébe. De szeretem őt és ő is engem. De ez az egy dolog ami közénk áll. Ami miatt én ilyenkor boldogtalan és végtelenül szomorú vagyok és csak sírnék. Ja egyébként szilveszterkor megismerkedtem ezzel a két lánnyal és szimpatikusak voltak de akkor is. Zsuzsának van barátja Mariann pedig egyedül neveli a majdnem 2 éves kisfiát. Nekem ilyenkor nagyon rossz mindenféle jár az agyamba hogy mit csinálhatnak stb........ Annyira tanácstalan vagyok és azt biztosan tudom hogy ezzel a dologgal nem tudok együtt élni. Mondják ők hogy menjek én is bulizni velük de én a munkám miatt nem tudok utánuk utazni.
Most is sírok és nem tudom mi legyen. Este jön haza és azt se tudom hogy hogy álljak hozzá is mert nagyon haragszom rá és most utálom is őt!!!!!! Miért okoz nekem fájdalmat????????
Vagy csak én fújom fel nagyon a dolgot?? Másnak ez belefér a kacsolatába??? Hiába békülök most ki vele 3 hét múlva újra suli ismét buli és nekem ezek az érzések akkor megint jönnek. Van ennek így értelme? Egyébként minden jó köztünk ezt leszámítva. Olyan jó lenne ha csak 1 órára érezné azt a fájdalmat amit én érzek ilyenkor!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bocsi hogy ezt így rátok zúdítottam és ilyen hosszan de kikellett adnom magamból.
csipcsab

Sziasztok!

Marietta!
Fú hát nehéz ügy ez tényleg...Engem is zavarna ez a helyzet az biztos,de arra gondoltam,hogy mivel ilyen őszintén elmondta,hogy hová jár és kikkel,talán tényleg nincs köztük semmi. Az én párom sajnos nem ilyen őszinte...róla csak kiderülnek dolgok.Sajnos okosat nem tudtam írni,de majd a többiek biztosan.:D

LÁnyok!
Pocakfotók nagyon szépek!!!:)

Fióna!
Nagyon ügyes vagy,tök jó lesz a magasságmérő!

Nincs sok időm mostanában sajnos.
Magamról annyit,hogy most vettem észre,hogy 2 napja megkellett volna jönnie...azt hiszem...aztán még lehet,hogy rosszul számoltam.

KépKépKépKép
*orsi*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?