Adri, gyors gyógyulást apukádnak!!!
Szóval, folytatom, amit kartam. Levettem a vonalzómat, mert nem tudom, mire kéne állítani, hogy az igazat mutassa. Kár is volt felrakni, jobb lett volna az eredeti verziót betartani, hogy majd csak akkor rakom ki, ha megint megjön rendesen, vagy ha babás leszek.
Akartam rakni nektek fényképeket, de azt írja, hogy túl nagy. Ennél kisebbet viszont a mi gépünkkel nem tudunk csinálni. Nem tudtok egy programot, amivel le lehetne kicsinyíteni?
Az a jó, hogy az én párom ahol dolgozik, ott nincsenek csajok. Kicsi cégnél dolgozik, egyelőre ketten vannak a főnökével.
Az a jó, hogy ő viszont nem féltékeny, mondjuk okot sem adok rá, mert én olyan helyen vagyok, hogy szinte csak pasik vannak körülöttem.
Hajni: Közölte Zoli, hogy a fiad Marcus Shumi.
Ja, még az előbb akartam írni, hogy azért akarom a cukrot, meg a pajzsmirigy működést megvizsgálatatni /bár szerintem mindkettő normális/, mert hiába diétázom, nagyon nehezen fogyok, havi kb 1-2 kg megy le, és ősszel meg visszajött rám hírtelen kb 2 hónap alatt több mint 10 kg. Nagyon rosszul érzem magam a bőrömben, azt érzem, hogy minden ruhám feszül, semmi nem áll jól rajtam. Vannak nagyobb ruháim is amikben is tök hülyén érzem magam. Na jó nem nyavajgok. Szóval úgy gondoltam, hogy ha most nincs babám, akkor megyek megint masszíroztatni magam /várandósan nem lehet, mert a baba elmehet tőle/, meg nézek valami tornázós helyet, és reggelenként masszázs után elmennék tornázni is.
Meri, jó hogy ilyen jó dokit találtál, de az a legjobb, ha rájössz azokra a dolgokra, amikben változnod kéne, és pláne, hogy változtatni akarsz rajtuk. Ez a legnagyobb és legnehezebb lépés.
Nándorka, jó, hogy már jobban van a fiad. A pocaklakóval voltál mostanában valamilyen vizsgálaton?
Fioona, látom visszatért az angyalka a kislányodba
Marietta, ha Te is úgy gondolod, hogy jobb lenne más munkahely, mint a mostani, akkor lehet, hogy érdemes lenne váltani. Bár lehet, hogy neked is megvannak az indokaid, hogy miért onnan szeretnél babázni menni. Jobb lehetőségeid vannak itt, mintha máshonnan mennél?
Most más nem jut eszembe, amit akartam, üdv Nikó