Új privát üzeneted érkezett!

Anikó,
ettől még nagyon köszönöm és nagyon örünék, ha tudnánk találkozni.
Örülök, hogy Kincső jól van. Neked is csak pozitívat!!

jó éjt MIndenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

csupán 2 kép:

Kép Vince Kép pocak

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!
Mit mondjak latszik, hogy a vege fele jarsz nagyon. Oriasi a pocakod!! Apas szulesetek lesz? Addig Vincet hova teszitek?

Aniko!
Mi is a Barna Krisztahoz jarunk mikor otthon vagyunk. (Es mondanom nem kell, meg nem volt olyan otthonlet, hogy ne kelljen menni hozza... :? )

Kép
Kép
agi

Ja, Kriszta!
Mi az az Alma cd?

Kép
Kép
agi

Kriszti
már hiányoltalak!! :roll:
Jobbulást nektek!!! :!:

Ági
A picifiunak,és neked is bacimentességet kivánok!!!
Nem tom (lehet butaságot irok)de olyan van nálatok,hogy sterptils,vagy oscilococinum(vagy hogy irják).Nekem ezek beváltak...

Cajok
a Taccoban is" akár 70%-os "leárazás van.Elég jo cuccokkal,gyerekeknek is!!!

Eszter
NAgyon-nagyon nagy pockod van!!!!Ábival is ekkora volt???Mindjárt vége a terhességnek!!!!Huha!! :roll: :shock: :D

Zsani
hogy vagytok?Virág jobban van???
Nem felejtettük ám el a talit!!!Mond meg neki,hogy megyünk!!!
HA Beusrol tudsz valamit irj!!!Drukk megy!!!!
Vendég

Ja azt is akartam irni hogy ma megyünk a két éves mázsálásra!!!Kicsit tartok tőle,mert Petra ahogy meglátja a rendelő felé vezető utat,tiszta hiszti lesz!!!JAjajajajajajajajaj!!!!!!!!!! :? :o
Vendég

minden betegskedőnek jobbulást kívánunk mi is!!!!

dorkaával mi meg ma megyünk dokihoz... köhög, taknyos... olyan rossz, nem is hallottam őt még így köhögni... :( hörög is, amikor sír... adnak vjon rá vmit? vagy panadol szirup? mert az van, azt kapott reggel. meg hőemelkedése volt, reggel, 37.5 az hőemelkedés még csak, ugye?

eszter,
nagyon nagyon jó az a két kép rólatok!!! tényleg nagy pocid van, sztem nagyobb, mint ahogy a heteid vannak! :wink: sztem. és jó csúcsos és szép magasan van. vince pedig!!!! ennivaló kis nagylegény!!

erika,
én szívesen elküldöm nekd a címemt, de sztem ne költs azért pénzt... nekem nem sürgős a film, ha lesz vmikor tali és ott is leszel te is és én is, odaadod. ha meg előbb kellene, szólok. gondold meg, ahogy nekd jó. ha akarod, tényleg elküldöm - nem titok :wink: - de tényleg ne postázgass azért.

még akartam írni, de most kelt fel, mindjárt megyünk. 6-kor már volt fent, fél 8-kor aludt vissza.

sziasztok!!

KépKép
viol81

Viol
Dorkának küldök Gyógypuszit!!!!
Vendég

sziasztok!

Viol,
Dorkának gyors gyógyulást. Szerintem köhögésre adnak valamit. Az Eszti ajánlotta nekem itt a Hedelixet, bár azt lehet, hogy csak 1 éves kortól lehet - lényeg, nekünk bevált.

Ági, Rik, Viol,
nekem Vincével is elkéőpesztő méretű hasam volt és ennél sokkal csúcsosabb. Azt hittem, előre kiesik a hasamon a gyerek, annyira feszült a bőröm. De ez még nem azt jelenti, hogy nem lesz kedve hosszabban bent maradni, mert ugye Vincének is nagyon tetszett idebent...de jó lenne már kicsit megkönnyebbedni, persze még 2 hetet mindenképpen bírjon ki, de utána...igaz, ez nem az én döntésem :wink:

szép napot!!

Gyógyulgassatok!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

MINDEN BETEG MAMANAK ES BABANAK JOBBULAST!

Eszter!

Oh anyam, tenyleg nagyon nagy pocid van es meg szepen fennt van! Hogy birod a terhesseg veget Vincevel? Sokat kell utanna futkozni? A nagylegeny persze gyönyörü! :) Milyen szep kis hullamos haja van!

Beus!

Szoritunk Neked! Mikor is van a csaszar? Ma vagy holnap?

Viol!

Mi volt a dokinal? Kapott Dorka valamit?

Kép
Kép
reni76

köszi mindenkinek, megvolt a doki. piros a torka - dorkának, nem a dokinak :wink: :( - és ettől gyulladt ott lent. a torka, nyelőcsöve, valszeg azért nem akart szopizni - mert nem akart - és azért fáj a nyelés is. :( amoxicillin-t kapott. naponta 2szer kell adnom neki és ha este lázas lenne, akkor kúpot is. az mondjuk nek tetszik, hogy korán reggel volt 37.5 :? de csak nem lesz magasabb este :roll: reménykedem.

eszter,
még azt is akartam írni neked, hogy olyan de olyan sokat változott vince arca, mióta itt voltatok! :P most olyan komoly nagyfiús már! :) nagyon aranyos!!
busójárást még nem láttam, de érdekes lehet, megnéznék egyet.

reni,
beust holnap császározzák elvileg. ha addig meg nem indult. :wink:

és képzeljétek, olyan segg vagyok. ugye zsani elküldte iwiw-en mindenkinek beus számát. el is olvastam, de ki még nem írtam a telefonomba. erre később, amikor újra fent voltam iwiw-en, kitöröltem minden levelemet... :evil: :roll: hülye!
el tudja nekem vki küldeni? asszem 70-es volt...

KépKép
viol81

Sziasztok!
Kriszti!Jobbulást nektek!
Viol!Dorkának is javulást kívánok!
Rik!Már jobban van.Kérdezte is ,hogy mikor jöttök. :P Jövő héten mikor jó nektek?Nekünk bármikor.
Beust,holnap császározza a Berkes.Felhívtam tiszta ideges volt.Nagyon izgul.
Márciustól Virág megy oviba.Hát kiváncsi leszek ,hogy bírja majd :)

KépKép
kola2

Viol! Priviben küldöm Beus számát :P

KépKép
kola2

zsani,
elküldenéd megint a telcsiszámot? :oops: :oops: fent írtam, hogy mekkora dinka vagyok... :oops: :oops: köszönöm!

hűű, virág megy oviba!!! én is kíváncsi vagyok!! talán jó lesz neki több gyerek között. vagy? vannak körülöttetek más gyerkőcök is? ott a környéken?

KépKép
viol81

köszönöm, mindjárt nézem!!

KépKép
viol81

Viol!Nagyon nincsenek itt a környéken gyerekek :( Nővérem 10 éves kislányával szokott játszani.De nagyon szereti a gyerekeket :P Én innkább a betegségektől félek :? Na mindegy de valamikor ugyis elkell kezdenie oviba járni.

KépKép
kola2

Viol!Megkaptad?

KépKép
kola2

Sziasztok!

Betegesedőknek jobbulást!!! :P

Eszter- szép pocid van és Vince egyszerűen gyönyörű nagyfiú! Micsoda komolyság. Én is szeretnék találkozni veled, most sűrű lett az élet így lakáseladás-keresés közepette. Ma is megyünk egyet újra megnézni, lehet hogy ő lesz az igazi....

Ez a betegséges időszak engem is idegesít. Kincsőt nem is viszem közösségbe most, magamat pedig kúrálom. Ez a grapefruitmag kivonat nagyon jó!!! Ábibaba írt róla, és most kipróbáltam, este és reggel használtam eddig és rohamosan javulok. Valószínűleg az elején kaptam el a megfázást, tömöm azért magam citrommal, C vitaminnal, teával, de a reggeli orrfolyásom már el is múlt. Csak a fejem fáj még egy picit.
Hú, ma olyan dühös lettem! Jött az életbiztosítós csaj délelőtt, Nyuszi meg hozta a vigyorgós-dumálós-szeretnivalóbaba formáját, (én nem tudom mi tetszett neki azon a nőn), az meg összefogdosta a kezét!!! Alig győztem Kincsőt messzire tenni, a kezét lefogni, hogy ne tegye a szájába, már úgy vártam, hogy elmenjen! És az utolsó 5 percben meg elmesélte, hogy még nem gyógyult ki a betegségéből, ebből a hányós-hasmenésesből. Na, erre aztán ki is kísértem. Tudta, hogy babához jön, mert beszéltünk telefonon, és idejön betegen!!! Ahogy kihúzta a lábát, Kincsőt vittem mosdatni, még egy pici alkohollal is megtörölgettem a kezét (aztán azt lemostam persze). Hogy lehet valaki ilyen????!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Zsani
akkor együtt kezdik a Petrával mozgalmas életet!!
Te is mész dolgozni?VAgy még megnézed birja-e?
Én azt hittem a Bust ma császározzák.Akkor holnap?
Vendég

Zsani
azt elfelejtettem irni,hogy 13,14 nem jo aztán a többi igen!!MAjd ledumáljuk!!

anikó
Basszus milyen hülye emberek vannak!!!!Jol tetted hogy lealkoholoztad a kezét!!!Huu,nagyon elátkoztam azt a nőt most magamban,fogni is fog az átok!!! :roll: :x :evil:
Én még az utcán is kerülöm a betegeket,pláne ezeketa hülye embereket!!(és nő ráadásul :evil: ,neki nincs gyerkőce??)
Vendég

Rik-6 hónapos unokája van,innen oda ment...No comment :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

Az GÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hello mindenki!

Hű mennyit bírtok írni!!!

Anikó,
ez nagyon szemét dolog ha valaki ennyire nincs tekintettel a másikra!!! Én a helyedben megmondtam volna neki a magamét!!! Én lehet, hogy bunkó vagyok, de az utcán se szoktam engedni idegen öreg néniknek, hogy behajoljanak a babakocsiba. Eddig 3-an próbálkoztak és mondtam nekik, hogy csak messziről!!!!! :x

Már megint rengeteg a betegeskedő! Jobbulást nektek!!!

Esztermami,
nagyon jó a kép Vincéről, olyan hangulatos, finom. A pocakod meg jól bújkál a kabát alatt!! :lol:

Zsani,
és mit szól Virág az ovihoz?? Várja már?? vagy nem igazán tudja az milyen lesz?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok.

Anikó,hú ettől én is nagyon ideges tudok lenni.Egyik nap Isti barátja jött át úgy,hogy szinte fuldokolva köhögött.idegeskedtem egy fél órát aztán hazaküldtem.Gondolom mostanában nem jön majd,de nem érdekel.Mármint azért,mert megsértődtek.

Eszter,te jó ég,ez aztán a szép nagy poci!Jó lenne találkozni,amíg még így "egybe" vagy! :lol:

Zsani,sajnos ezen az időszakon is túl kell esni.. :? Szed vmilyen immunerősítőt most?Csak hogy felkészüljetek...

Viol,Dorkának jobbulást!Közérzete milyen?

Kép

Kép
hajnus

zsani,
köszönöm, megkaptam, írtam is neki! visszaírt, hogy ő nem is ideges ám! :D hogyne! :P

anikó,
az a nő durva... :evil: és tényleg pont úgy, hogy még nem gyógyult ki teljesen... tudod, ilyenkor tök mindegy, hogy gyerekhez megy... ha meg kell szerezni az ügyfelet, az nem is számít... :?

hajnus,
köszönöm, hangulatával nincs nagy baj. folyik nagyon az orra és akkor sír, ha megtörlöm. de meg kell, mert folyamatosan jön belőle. pedig nem dörzsölöm, csak megérintem. amúgy elvan, nevetgél, pakol, ilyenek. de azért a kis szemén látni, hogy beteg. reggel még kalácsot sem sütött nekem... csak sírdogált... de talán kigyógyul belőle hamar.
ja, meg nem tud hosszabbakat aludni, fél óránál többet nem. most is már nyüsszög, pedig nemrég tettem le...

KépKép
viol81

Jelentem, ma mar a kappan hangom neha valtakozik egeszen ferfias basszussal. :D A Balint viszont valamivel jobban van ugy nez ki.

Aniko!
En ezt nem ertem, hogy miert van bizonyos embereknek kenyszeruk, hogy a kisbabak kezet tapogassak :?: :!: :x
Erre en is tok ideges voltam mindig. Miert nem mindjart a szajaba dugja az ujjat, mert ugyanaz vegulis, hiszen a gyerek elso dolga az lesz, hogy beteszi a sajat kezet amit o osszetapperolt. Az a baj, hogy en is mindig tul nyul voltam, hogy helybol szoljak, pedig nekem is ezer volt a vernyomasom tole.

Rik!
Vannak ezek a szerek nalunk is, es szopogatom is oket. Ennek ellenere belemasztam ebbe a torok nyavajaba.

Kép
Kép
agi

Viol,nem szívod az orrát?Mármint vmi orrszívó-porszívóval vagy ilyesmivel.

Kép

Kép
hajnus

Minden babának és mamának jobbulást kívánok!

rik!Án nem gáz,hogy feltetted ide legalább is nekem nem az!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol!Lefotózod a kocsit? :) :) :)

Szorítok Beusért remélem minden oké lesz vele holnap!

Eszter!Hű mekkora pocid van már!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon édes Vince a képen!! :D :D :D

Én vettem ma magamnka egy hajvasalót kurva jó lett a hajam (szerintem)majd holnap csinálok fotót meg szoli bérletet elkezdek barnulni!!
Vendég

Sziasztok Cajok!
Bocs,hogy így eltüntem de a körülményeim olyanok,hogy csak ilyen ritkán tudok jönni.Visszaolvasni sajnos szinte semmi időm.Az utolsó oldalt láttam.
Mindenkinek bacimentes továbbiakat kívánok!

KépKép
eszti76

Megváltozott az MSN címem
szonja2003@freemail.hu -ra

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Köszönöm mindegyiktekenek,hogy ilyen örömmel fogadtatok és utólagosan is elnézéseteket kérem, hogy eddig nem válaszoltam,de én is beteg vagyok most már jobban vagyok ezért este örültem, hogy lefekhetek,napközbe meg Alexandra nemigen hagy netezni.Igyekszem gyorsan megtanulni hogy ki kicsoda.
Fényképek is lesznek kis türelemt.
Magamról bővebben áprilisban leszek 33 éves mielött megszületett volna a pici lányom Sopronban egy maszek fogorvosnál voltam recepciós még korábban meg a Locomotiv Tourist utazási irodában dolgoztam ,de sajnos a GYSEV bezáratta.A Renivel már gyerekkorunk óta ismerjük egymást a nagymamámék és ők egy utcában laktak.Most a nagymamámék házában mi lakunk.A Nikit csak tavaly ismertem meg ők meg a vasút másik oldalá pont velünk szembe laknak,ugyanis a avasút utcájában lakunk.
Alexandra 13-án lesz 20 hónapos és egy kis Tündér. Csak jót tudok róla mondani mert nagyon jó kislány születése óta végigalussza az éjszakát bárhova megyünk vele mindenhol türelmes nem hisztizik ellenmben nagyon huncut az embert egy nézésével leveszi a lábáról.Beszélni még csak a maga babanyelvén beszél de egyre többet most kezdi a szavak első szótagját mondogatni de mindent megmutat és megmagyaráz persze olyent, hogy anya, apa, nem , aha, ja vannak.Most már egyre gyakrabban próbál egyedül enni ami többé kevésbé sikerül is.
Egyszer rólunk ennyit hisz ez is egy kisregény a végén megunjátok az olvasást.
Nem tudom melyiktek babájának volt a szájával baleset jobban van már?
Reni!
Jó lett a házikó épp tegnap mesélte anyukád hogy a Lara mennyire élvezi.És a farsangi képek is nagyon jók.
Igérem most már hamarabb fogok jelentkezni.
Mindenkinek jó éjszakát !

Zília

Kép
kertész ákosné

sziasztok,

szia Zilia,
azt hiszem, nem is üdvözöltelek még!
én 32 éves vagyok és ahogy a szalagokból, meg egy korábbi fotóról is láthatod, remélhetőleg nem is olyan sokára szülök.
AMúgy Bp-ről költöztünk ide a férjem miatt és sajnos, egyszer vissza is fogunk költözni...
Biztosan nagyon helyes Alexandra. Várjuk a fotókat!

Zsani,
ez tök jó hír, hogy Viri mehet oviba. Vagy Te nem így érzed? Ő örül neki? A barátnőm azt mesélte, hogy az első 2 hétben ő sírt otthon, nema lánya :shock: pedig a pici otthon volt vele. Aztán belejöttek.

Nitta,
nem reagáltam a múltkor, ne haragudj, én is sajnáltam, hogy rohantatok, de teljesen érthető, sokszor mi is sietnénk, csak az jutott eszembe, hogy egy ideje sem Vince, sem magam miatt nem tudok rendesen sietni :wink: pedig még azokban a boldog fekvős babakocsis idők :lol:
Amúgy Vince nagyon édes, mert elképesztő hosszú ideig képes ücsörögni a motorján, nézelődni és a látottakat kommentálni.
:lol:

Viol,
jobbulást Dorka babának!! Kismanó!!!
Szerintem az orrtörlést minden baba utálja, Vince is a mai napig balhézik, pedig már néha magának törli, de persze még nem tudja rendesen és akkor jövök. Csak akkor szokott nevetni, ha mondogatom, hogy tupf tupf és letupfolom, de ez ugyebár nem mindig elégséges.

Eszti,
azért, jó, hogy néha benézel!
ó lenne még egy tali, amíg még egyben vagyok! Sokat emlegettem az uramnak a humorodat!!
:lol: Valahogy a Katusnál a tali végére én úgy fel tudtam engedni. Jó lenne még ilyen!

Katus!!
remélem, már egyre jobban van a Nagyfiú és Te is!
Képzeld, Vincének alul elől végre előbújt a kettő középső mellett egy harmadik. Ma úgy haragudott a doktornénire, hogy egyértelműen látszott!

Gabó,
milyen az a hajvasaló?
Kiváncsi vagyok, milyen simána hajad. AZ anyumnak is nagyon göndör haja van és világ életében huzatta, dauervízzel a fodrásszal!! vagy hajcsavarókkal, pedig nekem göndören jobban tetszik, de ő simán érzi jól magát :D
és persze az a lényeg!

Bocsánat, ha nem ragáltam mindenre.

Jó éjt!!

Nagyon gondolok Beusékra!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Hajnus,
tényleg jó lenne talákozni!!

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó,
az a nő tényleg döbbenet. Minek jött akkor? Persze a pofátlanság sokszor célravezető :? :cry: :evil:
Csaknem keptatok el semmit.
Neked is gyors jobbulást!

KépKép
KépKép
esztermami

jó reggelt!

hajnus,
porszívóztam neki, de nem jött sok minden, csak ilyen vizes váladék. nem az a zöld sűrű izé. bocsi mindenki! :oops: :D szóval azért folydogált egész nap. de késő délutántól már nem!
viszont este 10-11-ig valami olyan világ volt, hogy ihajj... :( szó szerint nem volt olyan egész perc, amikor ne sírt volna. ölben, zenével, zene nélkül, világítva, sötétben, bármit adtunk vagy mutattunk neki, egyszerűen nem hagyta abba. csak nehezen, akkor meg teljesen ellöttedt gábor ölében. már alig látott, álmos volt.

gabó,
lefotózom valamikor! dorkával vagy anélkül? mert vele a napokban nem megyek. de ígérem, lekapom neked.

[quote="ági"]m írta:ágia mar a kappan hangom neha valtakozik egeszen ferfias basszussal.

:( :D :( :D :( :( :( :( a mondat stílusa nagyon állat :lol: , a tartalma nem... :( annak viszont örülök, hogy bálint jobban van!!! :P

folyt köv, dorka bekakilt és itt toporzékol mellettem...

KépKép
viol81

Gabó,
Nekem is van hajvasalóm :D :D mondjuk az én hajam nem göndör, csak hullámos és hát az nem túl szép egy alvás után sehogy sem áll. Ezért szoktam kisimítani. Nagyon kiváncsi vagyok a fényképedre!!!!!

Viol,
én is kértem, hogy mutizd meg a babakocsit Dorkával, kiváncsi vagyok, mert előbb utóbb nekünk is szükségünk lesz valamilyenre. :wink: Jobbulást a pindurnak! Gábor, hogy viseli a sírós "időtöltéseket", mert Gyula nehezen!!!!

Esztermami,
nagyon kíváncsi vagyok meddig húzod!! Lehet most nem fogod kihordani a végéig. Nst-re mész nemsokára igaz?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!
Időm alig...
még mindig zsákból öltözködöm. Persze a gyerekek dolgai teljhesen rendben, csak a többi...
Gyógyuljatok!
A héten sorba megnáthásodott nálunk is mindegyik.
Költözés és három gyerek magában is rettenetes, na de taknyos kölykökkel!!!!!!!!!!!????????????????

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!!
Nemrég jötteünk meg a Petrussal aRéka farsangjárol.NAgyon jol éreztük magunkat,csinosak voltaka gyerekek.Petra maradt volna még.,de gondoltam hagyom kicsit egyedül anya nélkül is szorakozni.pedig sok szülő maradt...sőt még kaját is vittek magukkal,tehát maardni akarnak sokáig...
Nekem is volt egy negativ beteges tapasztalatom a suliban az előbb...
Egyika anyuci jött a lányát megnézni öltöztetni,de hozta magával a köhögös piros torku,lázas gyerekét.Mellettünk ültek.Kérdem tőle,nincs oviba a gyerek?Erre ő persze nincs mert piros atorka,meg éjjel nagyon köhögött,lázas volt.Mondom akkor minek hoztátok ide?Erre ő:Nem fertőző ez.OOOOO?mondom dehogynem egy piros bacis torok az mindig az.Odébb ültünk.
Ugyhogy asszem nem leszek a zsánere a csajnak...igen ferdén nézett rám.

Drukk megy a Máté babának és anyucijának!!!!
Aki valamit megtud irjon!!Hadd örüljünk együtt!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

Gabó
várom én is a sima hajú képedet.El se tudlak ugy képzelni!! :roll:
Vendég

Sziasztok!!!
Nemrég jötteünk meg a Petrussal aRéka farsangjárol.NAgyon jol éreztük magunkat,csinosak voltaka gyerekek.Petra maradt volna még.,de gondoltam hagyom kicsit egyedül anya nélkül is szorakozni.pedig sok szülő maradt...sőt még kaját is vittek magukkal,tehát maardni akarnak sokáig...
Nekem is volt egy negativ beteges tapasztalatom a suliban az előbb...
Egyika anyuci jött a lányát megnézni öltöztetni,de hozta magával a köhögös piros torku,lázas gyerekét.Mellettünk ültek.Kérdem tőle,nincs oviba a gyerek?Erre ő persze nincs mert piros atorka,meg éjjel nagyon köhögött,lázas volt.Mondom akkor minek hoztátok ide?Erre ő:Nem fertőző ez.OOOOO?mondom dehogynem egy piros bacis torok az mindig az.Odébb ültünk.
Ugyhogy asszem nem leszek a zsánere a csajnak...igen ferdén nézett rám.

Drukk megy a Máté babának és anyucijának!!!!
Aki valamit megtud irjon!!Hadd örüljünk együtt!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

Gabó
várom én is a sima hajú képedet.El se tudlak ugy képzelni!! :roll:
Vendég

Zoé babának boldog hófordulot!!!!!!

Andi
Jobbulást nektek !!!!
Vendég

Sziasztok!

Úgy néz ki, mi meggyógyultunk. Nekem már semmi bajom, de azért ma még iszom a grapefruitmag kivonatot. Kincső meg egy stramm csajszi (kopp-kopp), nem kapott el se tőlem, se a nőtől semmit (eddig).

Beusról tudtok valamit? Megszületett a baba?

Rik, Ági-én nem is értem a beteg gyerekes vagy a beteg felnőtteket! :evil: Lassan nekem is elő kell vennem egy drasztikus stílust, mert meg kell Kincsőt védenem! Aztán az bántódik meg, aki akar...Csak engem az bánt igazán, amikor a családdal kell viaskodnom, ők miért nem értik ezt meg?

Göndör haj :lol: ., bárcsak nekem lenne ehelyett a szögegyenes, sehoyseállós helyett!!! Eddig mindig volt benne valami, szín, volumennövelő, hogy kinézzek valahogy, de a szopi miatt most "csak úgy magában" van, borzasztó!!! :evil:

Viol, Andi, Zília-jobbulást nektek!

Nitta- Zoénak boldog hófordulót!

Megyek, bömbi van, rossz éjszakánk volt: Kincső 2 óránként ébredt, evett, 6 órától fent kukorékol, 1,5 órát aludt, de ilyenkor egész nap nyügi és fáradt. Őis zombi és én is, versenyeztethetnénk a karikáinkat a szemünk alatt.

Anikó

Kép[/url]
quito

Na, elaltattam, hunyok én is egyet.
Jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszi Rik, Anikó!!!! Tök rendik vagytok!!!

Anikó,
nem tudom mi lehet, de Zoé is két napja rosszabbul alszik éjjel, meg nappal is nyűgösebb. Tutira az idő is megzavarja őket!!

Hétfőn megyünk 2 hós oltásra. Nem tudjátok előbb érdemes menni, vagy inkább a vége felé?? Csak mert elég sok beteg van mostanság és hát félek, hogy elkapunk valamit annyi baba között.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok cajok!
mi is csatlakozunk a taknyosak táborához.zórát szerdán orvoshoz is elvittem,mert éjjel úúúúgy köhögött,mint mikor a tüdőgyuszija volt,meg kedd este lázaskodozz is.de nem kapott semmit,majd ha rosszabbul lesz vigyem vissza pénteken.de szerencsére nem lett rosszabbul,láza sem volt azóta.én is vettem grapefruit mag cseppet(én is úgy jártam először mint anikó),szedik is a kölkök-mindannyian.még én is iszogatok belőle,bár nekem most nincs semmi bajom,de ízlik is,meg fertőtlenít-tényleg klassz dolog.

ábizsani
ábinak hány cseppjével szoktad adagolni?mert szecsőnek kb 5,mírának zórának kb 2-3-4 cseppet szoktam adni.sok?kevés?pont jó?és köszi,negyon jó dolog.a neten is utánaolvastam,csupa okosat.
zília
az én kisebbik lányomnak szakadt szét a szája,de épp ma már kiszedték a varratokat,mostmár csak szépen meg kell gyógyulnia.de szecsőt még a jövő héten is vinni kell,akkor megröntgenezik és remélem már nem kap új gipszet.
eszter
tényleg hatalmas a pocakod,pedig sok még az a hátralévő egy hónap.kitartás!vince már tényleg nagyfiú!!!még ráadásul új ágy is!majd megmutatnád milyen?

minden betegeskedőnekhamar gyógyulást kívánok!szép napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Quito !
Remélem Kincső kialussza a nyügösségét és te is tudsz egy kicsit pihenni.Úgy néz ki hogy márt rendbe jöttem nem fáj már a torkom.

Amica!
Jobbulást a gyerekeknek! Neked meg kitartást a kipakoláshoz.Gondolom milyen nehéz ez igy.Mi akkor költöztönk amikor Alexandra megszületett a régi lakásból mentem szülni és az újba mentünk haza ahol még csak a gyerekszoba és a konyha volt kész a többi még felújítás alatt volt.A férjem bonyolította le az egész költözést szinte mindent ő pakolt be és hordott át abba az 1 hétbe amíg bent voltunk a picurral a kórházba.Igaz ennek már 2 éve lesz nyáron.

Eszretmami!

Nagyon aranyos a Vince.Várja már a kistesót?Mire vagy kiírva?Tudjátok,hogy mi lesz?Mi a férjed foglalkozása,hogy majd egyszer vissza kell mennetek Bp-re?

A még betegeskedő babáknak és mamáknak jobbulást!

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!Eszti!Felvetelek msn-re :P
Rik!Nekünk tényleg mindegy mikor jötök,majd szóljál,hogy nektek mikor jó.
Nitta!Viri volt bölcsis is ,úgyhogy nem lesz neki ujdonság az ovi :P Meg szoktunk bejárni az oviba.
Zília!Üdv :P Zsani vagyok és van egy 3és fél éves kislányom.
Nagyszüleim lövőiek.Lehet ismered is őket,az iskolával szembe laknak.

KépKép
kola2

Andi!Javulást nektek!Tudom ez a költözés mivel jár :? de kitartás :P
Beus,Még nem üzent.Tegnap azt mondta üzen ha megvan a baba.Nem mertem üzeni neki,majd jelentkezik.
Rik!Szeretnék menni dolgozni,de ellöbb megvárjuk Viri mennyire bírja majd az ovit.De,hogy hova azt nemtudom :shock:

KépKép
kola2

óóóó, zoé már 2 hónapos!! :) boldog hófordulót neki!!

na, most már én is kíváncsi vagyok arra az egyenes hajra, gabó!! :)

nekem olyan hajam van, hogy semmilyen, nem sima, nem göndör, mint nitta neked. küzdök is vele eleget. növeszteni nem akarom, mert nem szeretem a hosszú hajat, de ha rövid, vagy félhosszú, az tényleg iszonyat tud lenni reggelente... :?

beusra már én is kíváncsi vagyok, azt hittem, mire du jövök, már itt lesz a jó hír! na de várok én is. :)

dorka most még itt nyüsszög az ágyban. altatni akartam, ringattam kicsit, mert hát ugye beteg, akkor muszáj :P pár percig csendben is volt, aztán elkezdett sírni, meg mozgolódni. letettem az ágyába, pár percig csinálta a fesztivált, most meg rugdossa az ágyat. vagy elalszik, vagy ringatom. de csöndnek csönd van. na, ha elalszik, lemegyek a lépcsőházba, lefényképezem a babakocsit. :)

erika,
hűű, és képek nincsenek a farsangról? gondolom, hogy jól érezték magukat a gyerekek. rékának meg kell is az anyu nélküli buli, elvégre ő már nagylány! :wink: meglett múltkor a csillogó felsőrész a bizi miatt? :P

KépKép
viol81

hja meg most nézem, mindenkit elkapott ez a hülye taknyolódós betegség?? :? :?

cajok, apák, gyerekek, gyógyuljatok!!!!

nitta,
te kérdezted azt hiszem, gábor hogy bírja a sírós időszakot...
hát, fent van ő is, mert ugye aludni nem lehet mellette. ilyenkor felváltva cipeljük, beszélünk hozzá. mivel gábor fél 8-tól 4-ig melózik, a nap kicsi részében van csak itthon, így abból a kevésből sokat dorkával akar foglakozni, szal az esti altatás is általában az övé. vagyis ő akarja. van, amikor én küldöm, hogy menjen már vacsizni vagy fürdeni, majd én ott leszek dorkával, de nem! majd ő! :P amikor éjjel ilyen fájós sírás van, belül őt is bántja biztos. szar is. amikor az ember bármit csinál, a gyereken sehogy nem tud segíteni... :( férfi ide vagy oda, ő az apuka, enki is hallgatni kell sajnos.

közben tök csend lett, asszem elpunnyadt. :D

KépKép
viol81

na, ágy közepén, keresztben, oldalt fekve :lol:
addig én lefutottam és lekaptam a babakocsit, mindjárt teszem fel.

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?