sziasztok,
szia Zilia,
azt hiszem, nem is üdvözöltelek még!
én 32 éves vagyok és ahogy a szalagokból, meg egy korábbi fotóról is láthatod, remélhetőleg nem is olyan sokára szülök.
AMúgy Bp-ről költöztünk ide a férjem miatt és sajnos, egyszer vissza is fogunk költözni...
Biztosan nagyon helyes Alexandra. Várjuk a fotókat!
Zsani,
ez tök jó hír, hogy Viri mehet oviba. Vagy Te nem így érzed? Ő örül neki? A barátnőm azt mesélte, hogy az első 2 hétben ő sírt otthon, nema lánya
pedig a pici otthon volt vele. Aztán belejöttek.
Nitta,
nem reagáltam a múltkor, ne haragudj, én is sajnáltam, hogy rohantatok, de teljesen érthető, sokszor mi is sietnénk, csak az jutott eszembe, hogy egy ideje sem Vince, sem magam miatt nem tudok rendesen sietni
pedig még azokban a boldog fekvős babakocsis idők
Amúgy Vince nagyon édes, mert elképesztő hosszú ideig képes ücsörögni a motorján, nézelődni és a látottakat kommentálni.
Viol,
jobbulást Dorka babának!! Kismanó!!!
Szerintem az orrtörlést minden baba utálja, Vince is a mai napig balhézik, pedig már néha magának törli, de persze még nem tudja rendesen és akkor jövök. Csak akkor szokott nevetni, ha mondogatom, hogy tupf tupf és letupfolom, de ez ugyebár nem mindig elégséges.
Eszti,
azért, jó, hogy néha benézel!
ó lenne még egy tali, amíg még egyben vagyok! Sokat emlegettem az uramnak a humorodat!!
Valahogy a Katusnál a tali végére én úgy fel tudtam engedni. Jó lenne még ilyen!
Katus!!
remélem, már egyre jobban van a Nagyfiú és Te is!
Képzeld, Vincének alul elől végre előbújt a kettő középső mellett egy harmadik. Ma úgy haragudott a doktornénire, hogy egyértelműen látszott!
Gabó,
milyen az a hajvasaló?
Kiváncsi vagyok, milyen simána hajad. AZ anyumnak is nagyon göndör haja van és világ életében huzatta, dauervízzel a fodrásszal!! vagy hajcsavarókkal, pedig nekem göndören jobban tetszik, de ő simán érzi jól magát
és persze az a lényeg!
Bocsánat, ha nem ragáltam mindenre.
Jó éjt!!
Nagyon gondolok Beusékra!!!