Új privát üzeneted érkezett!

hu de rég jártam erre! Ne haragudjatok! :oops: :oops: :oops:

Amivel már nagyon rég tartozom, Szilvi annyira klassz a kiságy!!!!!!!!!!!! :P :P :P mindig a priviben akartam megírni, de persze sose jutok odáig! :oops: :? 8)

Stellina-Niki! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!HIDD EL, TÖK KLASSZ! NAGYON JÓL ÖSSZE FOGNAK NŐNI A PASIK! És persze tök jó, h minden ok odabent!!!!!!!!!! :P :P :P (én is szeretném tudni, ha nem gond, mert úgy tudom, h most tök jó dokit választottál... :oops: :oops: és ahogy zsófi írta, persze, h maradj, ahogy lmkata is "tiszteletbeli jánosos" 8) :wink: )

Niki, nagyon klasszak a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan jó, h megint meg tudtátok nézni. :P :P Sajnálom, h nem találtatok semit a corában, ezek szerint ki kell fogni... :oops:

Szilvi, Fatima töletek millióbrillió elnézést, de sajnos ha róka van, azért nem tudok írni, ha nincs, akkor meg a fiam nem enged a géphez! Akkor tudnék írni, ha zsombesz alszik, de van, hogy én is elalszok. ma meg az oviban voltam segédkezni) De ígérem, ÍROK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOCSIBOCSIBOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: 8) :wink:
mazsolák
 
 


Stellina-Niki, gratula Szabolcshoz !! éljen-éljen !
és a lényeg, h. heamatómának nyoma sincs.
én is kérek szépen privit !

Niki, tényleg gyönyörüü a kis Emma ! és fantasztikus, h. ilyen jó kis pillanatokat kaptatok el ! {Laura javarészt aludt, amikor mi voltunk}. lesz ő még jobban helyszüükében, az tuti !
ez volt a repi-4D?


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Jó reggelt!

Niki Tündéri a kis Emma, igazi finom hölgy vonásai vannak. :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Hidd el van neki annyi helye, amennyire szüksége van. Vagy a doki mást mond? Mi van a cukroddal?????
Edus Várom a leveled, de nem sürgetlek :oops:
Első a család, na meg TE!!!!!! :P
Zsófi A Samuról itt is szeretnénk tudni!
Tudod az ufok!! :oops:

Pusza

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 

 
 

Lányok, köszönöm a kedves szavakat. :)
A szonográfus annyit mondott egyébként, ez egyrészt alkati dolog, hogy csak ekkora a hasam, másrészt pedig a hátrahajló méhemnek köszönhetően Emma nem kifelé domborít, hanem lefelé helyezkedik el.
Ebben az esetben könnyen előfordulhat, hogy faros lesz, ha nem lesz elég helye megfordulni. Namost én próbálom Emmának sugallni, hogy muszáj megfordulnia, még amíg tud. De hihetetlen, hogy milyen hajlékonyak azért odabennt...:)

Edus, Te jól vagy? Rókakomák vannak, mi? Dehát Te már rutin róka vagy :lol:

Szilvi, a cukromra figyelek, megpróbálok normálisan étkezni. Majd a 28. heti cukorterhelésen kiderül, hogy mennyit emelkedett. Másoktól is azt hallottam különben, hogy a 6,3 mmol egyáltalán nem vészes. Na meg én kitaláltam az elméletemet erre az egész cukordiagnosztikára.

Csajok, vigyázzatok magatokra ebben a nedves időben!
Niki

Kép
niki30
 
 


Sziasztok Lányok!

Niki!
Azért az milyen már, hogy Emma könnyeket csalt a szemembe???? :D
Olyan hihetetlenül édes, ahogy ott ül a pocidban és várja a NAGY napot, hogy "kijöjjön".

Rögtön a saját kisfiam jutott eszembe, hogy biztosan ő is ott kuporog a méhemben és alig várja, hogy idekint több helye legyen!

Mennyire durva, hogy ilyen kis helyen is elférnek????

Ja! Amúgy nekem is hátrahajló méhem van, de drukkolok, hogy az én izgága kisfiam igenis megforduljon és minden OK legyen a szülésnél.

Stellina/Niki!

GRATULA!!!!!! Még egy fütyis a csapatban! :lol:
Nagyon örülök, hogy minden OK veled és Szabolccsal is! Micsoda jó dolgod lesz 3 pasival!?! :P
Ja! És én is várom a privit. Kíváncsi vagyok mi a helyzet!?!

Edus!
Várom a leveled és persze én is megértem, hogy első a család! :)

Szilvi!
Hogy érzed magad így a finishben??? Remélem minden OK veletek!

Na most csak ennyi!

Puszi,
Fatima

fatima
 
 


sziasztok!!!

remélem mindenkinek sikeresen elment a privim, szóljon az, aki nem kapott!!!

nagyon jól esett a marasztalásotok, nem is bírnám ki, h ne jöjjek, olyan kivételesen jó kis csapat jött itt össze :lol: :lol: :lol:
és mégegyszer köszönöm a gratulációkat is Szabolcsunkhoz :D

mazsola!!!
egy álmom vált valóra azzal, h két kisfiam lesz, pontosabban már most van, fantasztikus érzés és nekik is biztosan előnyükre lesz, h szinte ikrekként cseperednek fel és mindketten fiúk :lol: de abban biztos vagyok már most, h sűrűn fogok hozzád tanácsért fordulni!!!
örülök, h a kisebb rókázásokat leszámítva minden rendben veletek!!!gondolom egy picit azért ott van bennetek a vágy egy kislány után:) csabival a férjemmel eddig két gyerkőcöt terveztünk, de egy 5 év múlva lehet, h mi is megpróbálkozunk egy kislánnyal..... :lol:

niki!! emma meseszép, gratulálok!!!! bennem a 4d után mindig felerősödött a vágy, h végre magamhoz ölelhessem....most is igy volt. a mi drágaságunk, 90 %-ban elrejtette az arcocskáját a placenta mögé, de igy is óriási élmény volt látni a kis testét, ahogy ficánkol.....
képzeld nekem is hátrahajló volt a méhem ákossal és ezzel indokolta a szonográfus, h még alig látszott a pocakomon, h állapotos vagyok, de a most már nagyon hamar megnőtt és tagadhatatlan volt :lol: na majd meglátjuk, h neked milyen lesz a második :lol: :lol: :lol:

szilvi!!!
nagyon édes a kiságy és szuper jó infókat osztottál meg velünk. kb. milyen árak vannak a c&a-ban? a hétvégén is mi tervezzük,h kinézünk, mert vannak 50%-os kuponaim még a dm bababónuszból. hogy érzed magad? pocak már lefelé tart???? :lol: :lol: majd mazsolával közösen adjátok a tanácsokat pasineveléssel kapcs. :o :lol: :lol: :lol:

mennem kell, mert most is csak úgy tudtam irni,h ákos az ölemben ficánkol....... :lol: :lol:

sokszor puszikálunk mindenkit
niki
Vendég
 


Lányok, olyan drágák vagyok :D
Öröm ide jönni!:)
Marcsi, igen ez volt a grátisz uh.

Fatima, úgy látszik ez a hátrahajló méh elég gyakori. Akkor Neked sem lehet olyan hatalmas pocid még.
Szóval megkönnyezted Emmát? Édes vagy :P
Igen, biztos jól érzik magukat odabennt, meg nyilván úgy helyezkednek el, ahogy kényelmes nekik, legalábbis amíg tudnak. De hihetetlen pózokat tudnak felvenni.
Ti jól vagytok?

Stellina/Niki,
szóval Ákossal nem volt nagy pocakod, most viszont igen? Ez tényleg tök érdekes.

Szilvi Te hogy bírod a gyűrődést? Jól vagytok?

Niki

Kép
niki30
 
 


nekem is hátrahajló a méhem, ennek ellenére giganto pockom volt. szal sztem ez sem 100%. +meg is fordult időben, azzal sem volt gond. szal ne aggódjatok csajok!!

EMMÁCSKA NAGYON NAGYON ÉDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amúgy a 2. babónál kb 2 hónapos terhesen ált. úgy néznek ki az anyukák mintha már félidősek lennének... sajna meglazulnak a kötőszövetek, a bőr minden. a tartócuccok.
kerekpocak
 
 


Lányok!
Köszi jól vagyok így a vége felé. Sokat alszok és egyre többet ülök.
Ami zavar, mert én szeretek menni, főleg autót vezetni.
:D :D
Ma kineziológusnál jártam és Ákos volt a téma. Megtudtam, hogy miért fél a késtől és az ollótól. Fél a császármetszéstől. Ledöbbentem.
Azt is tudom, hogy március 10-én fog megszületni, ha jól sikerült a kezelés, akkor egyszerű, gyors, természetes szülés lesz.
A legnagyobb baj velem van, mert nem akarom elengedni, annyira élvezem a kismamaságot. Ezen is dolgoztunk.
Hú, ez visszaolvasva elég zavaros, de ha vmi kérdés van írjátok meg és megpróbálom elmagyarázni.
A C&A -ban elfogadható árak vannak, de itt inkább a minőség mellett szólnak az érvek.
S/Niki Átjött a privid és válaszoltam is.

Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Niki, gyönyörű a kislányod, annyira szépek a vonásai!!!! :wink:

Nekem mindkét gyerkőccel kicsi pocim volt, pedig nem hátrahajló a méhem. 8)
Borcsi októberi, szeptember végén még r.ujjú szűk ruciban járkáltam, de soha nem adták át a helyet :shock:. . Marcival detto. Vele 7. hónap végefelé kezdett nőni a pocim és az utolsó 3 hétben bálnásodtam :lol:.Addig alig volt hasam. Szóval sztem ez alkati dolog.

puszi

KépKép
logi
 
 


ja ezt én is akartam írni, szal zsókához csatlakozva. az utolsó időszakban (nekem az uccsó trimeszter volt ilyen) nagyon megnő ám a pocak! kb duplázódott...

teszek fel képet:

5. hó vége:

Kép

6.hónap
Kép
7.hónap vége

Kép

8.hónap

Kép

szülés előtt
Kép
kerekpocak
 
 


Zsófi, de kis szép a hasad! Tök jól nézel ki! Olyan formás kismama voltál.
Mostani fotód nincs?

Kép
niki30
 
 


Nézzétek meg Zsófit, mint menyasszony(a www-re kattintva). Én tegnap lestem meg az egyházi szertartás képeit és valami csudaszépséges volt (no most is jól néz ki :wink: ).

KépKép
logi
 
 


hűűűű de jó fejek vagytok :) :)
kerekpocak
 
 


Hát nagyon cukor kerek volt a pocid Zsófi , nem véletlen a neved kerekpocak?! :lol: :lol: :lol:
na most akkor mondja meg vki, h hátrahajló méh esetében miért mondják az orvosok, h az elején alig van pocid?????? ez vicces. különben tényleg megnyúlik minden szövet.......szó szerint MINDEN :lol: :lol: és emiatt lehet nekem is nagyobb a pocim. de már erre is tudunk egy kivételt: zsóka !!!!
mondjuk azért nekem sem olyan nagy a pocim, lehet, h csak én érzem óriásinak, mert annó ákossal kis véznaság voltam, de a terhességnek és az itthonlétnek köszönhetően sikeresen megragadt a testemen + 5 kg. hogy csinálják a sztárok, h olyan szépek, formásak maradnak???? nem mintha olyan szeretnék lenni......

szilvi!!!! kineziológus téma nagyon-nagyon érdekelne. kihez jársz és hová? mióta? MESÉLJ egy kicsit bővebben!!!!! amikor még pesten laktunk, egészen szeptemberig én is rendszeresen jártam fél évig, és rengeteget segített az aktuális problémáim megoldásában. szívem szerint most is járnék, csak már pesten kívül lakunk 1 órára a rendelőtől, továbbá méregdrága 8000,- ft / alkalom, amire most tuti nem tudunk áldozni. ő kimondottan baba-mama kapcsolatanalízissel is foglalkozik, nem teljesen olyan mélységben mint a hidas-raffai páros, de nagyon szerettem volna hozzá eljárni a mostani terhességem alatt. remélem azért egy-két alkalom csak összejön.
be is másolok egy érdekes vele készült beszélgetést:

http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/onl ... szulet.htm

Vki segítsen nekem: Ákos teljesen rácuppant a konyhában uralkodó hangyákra. beleül a hangyaboly közepébe, keresi őket, majd meg is kóstolja......fincsi kis hami, imádja......... és hangyaírtót pedig nem tehetek fel a falra, mert tuti leszedné, azt a rész sajna nem tudjuk elzárni előle, ahol trónolnak az édes kis rovarok. lécci adjatok okos tanácsokat!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

időközeben a háziorvosom felírt augmentint a bacikra és sikerült keddre ipontot kérnem az új dokihoz! igy első körben a telefonban nagyon szimpinek tűnt, hátha hátha......ő lesz az igazi!!!

puszi mindenkinek :lol: :lo
Vendég
 


Na itt egy bizonyíték a pici pocira (ez az egy fotóm van a 7.hónapról, nem a legjobb, de a lényeg látszik :P ):

Kép

KépKép
logi
 
 


Zsóka, az ott mögötted Borka, aki bújkál?

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Marcsi, igen :lol: . Amennyire utálta még egy évvel ezelőtt ha fényképezték, most annyira szeret pózolni a kamerába. Napról napra változnak.. :wink: :wink: :P
(remélem a másik két szereplő nem perel be, amiért feltettem őket a világhálóra :oops: :roll: :) )

KépKép
logi
 
 


nekem is hátrahajló.... :oops: 8) :wink: , Zsigu nekem is csak a végén látszodott igazán. Mivel Zsombesszal is elég vacakul voltam az elején, így akkor még nem látszott semmi, de a 15-17 hét nagy áttörés volt. akkor szinte semmi nem jött rám!És nagy hasam volt, mindig azt mondták a pocak visz engem... :oops: 8)
Na most kérem, már most látszik..., ennyit az izmokról, szövetekről, de ez legyen a legkevesebb... :) Párom megint csak Makk Marcsinak fog hívni... :oops: 8)
Bakker Zsóka, neked nem is volt pocid...Hol fért el Marcipán????????!!!!! :shock: :shock:

Fatima, Szilvi, végre sikerül Nektek írnom!!!!!!!!!!!!Annyira örülök, végrevégre!!!!!!! :P :P :P

SNiki, neked is írtam, de még fogok! :P :P Hangyák ellen, passz??!! :oops: :?

Fatima, pociskép??!!!! :shock: 8)
mazsolák
 
 


Hát zsóka te is minden képen más vagy!!!!!! az avataron pl tök más vagy mint ezen az éttermes csinipocis képen!!!

edu jobban vagy??

fatima képet követelünk!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!
:lol: Edus :lol: Nem jött át a mail-ed,mert vmi baj van nálam. Éppen 4 db várakozik vhol. :cry: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil:
:P Niki[b] A kineziológusról priviben írok. A hangyákat én is szerettem és úgy tűnik semmi bajom nem lett tőle, ha csak az nem, hogy egy kicsit hangyás vagyok. :lol:
Vmi. természetes hangyafogót kellene kiraknod.
No, találtam vmit. Idézem: "Csombormenta, ruta vagy gilisztaűző varádics ágait tegyük polcokra vagy szekrényekbe.Időnként morzsolgassuk a leveleket, hogy jobban illatozzanak. Nem ölik meg a hangyákat, csak elűzik őket."
Mivel a csombormentának borsmenta illata van, szerintem azzal tudod helyettesíteni.
Ruta: a google-n sok infót találsz
Gilisztaűző varádicsról is google-n keresgélj.
Na, de szerintem kapsz erre megfelelő terméket, ami a Ákost nem veszélyezteti. :D

Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Szilvi köszi a hangyaűző tippeket :lol: válaszoltam a prividre, remélem átment, mert elég sokat szórakozik a rendszer...
Vendég
 


Szilvi, gondoltam arra, h akkor ezen keresztül küldöm el, de gondolom a babanetes prividre is az a cím van beállítva?! Ha SNikitől kaprál privit, akkor én is megpróbálkozok ezzel a csatornával! Írj mindenképpen, h megkaptad, vagy sem! :shock: :roll: 8)

Pusszok, mindnen Pocakos vigyázzon Magára! :P :P
mazsolák
 
 


ja igen és szeretném megköszönni az érdeklödéseiteket+jókívánságokat rókaügyben! :P :P :P Most az már valamelyest jobb, viszont most meg álommanókkal küzdünk. De ez már csak ilyen! :oops: 8) :wink: (Úgy irigyelelk Titeket csajok, h ti már láttátok a Csöppséget a pocitokban! Hu, nekem még 2 hét, alig várom! mindennap számolom a napokat, és aggódok a mi kis Kincsünkért! :D :D )
mazsolák
 
 


Edus, nemsokára letelik a kritikus időszak. Ne izgulj, minden okés lesz!
Puszi

Kép
niki30
 
 


Edus, Niki Priviről nem érkezett még értesítés, de ha lehet próbáljátok meg újra, mert most 24 óra után sikerült 1 mailt kapnom a 6-ból amit várok. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


SZilvi, nekem sem küldött értesítést mailben az új priviről a rendszer, és mégis kaptam tőled, ráadásul azt írta ki, h nincs új privim. szóval érdemes ránézned az érkezett üzikre. de elküldöm mégegyszer!!!
Vendég
 


szilvi,megnéztem, az előző is és a mostani privi is elment.
edus, olyan édesek azok az álommanók, engem is imádtak :lol: :lol: :lol: mostanában pedig alig bírom ki az este 9et, dölök az ágyikóba :lol: :lol:
Vendég
 


Oké megkaptam a prviket, sőt az e-mailt is! Nikinek már válaszoltam, Edus igyekezni fogok!!!!!

Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Hello Csajok!

Edus!
Köszi a mailt. Én megkaptam, csak még nem tudtam rá válaszolni. Szerintem csak hétfő lesz belőle. :(

Tök furi, hogy ti álommanókkal küszködtök.
Nekem Hál'Istennek ilyen nem volt. Most viszont olyan szinten vagyok energia-bomba, hogy csak na! Jobban bírom a napokat, mint nem várandósan! :)

Stellina/Niki!
Beszéltem anyósommal és utánanéz, hogy mit lehetne veled kezdeni candida ügyben! Remélem tudunk majd segíteni!

Szilvi!
Tök jó, hogy minden rendben lesz a szülésnél a kineziológus szerint. Én nem nagyon hiszek ezekben a dolgokban, de semmiképpen sem ítélem el. Sőt! Ha talán egyszer én is kipróbálnám, lehet, hogy meglepődnék! :lol:

Most ennyi!

Mindenkinek kellemes hétvégét és sok puszi nektek!

Fatima

fatima
 
 


Niki, nagyon szép a kicsi Emma!!!

Zsófi, nagyon csini voltál, bár már láttam ezeket a képeket, de olyan jó őket újra látni :))

Szilvi, láttad a szülésznős irásomat?

Stellina, megkaptam, köszönöm, válaszolok hamarosan!!!

mindenki vigyázzon magára!
puszi!!

jaj, de szerettem a pocimat én is!!!!
mangó
 
 


Mangó nem olvastam, de szeretném. Hol nézzek utána?

:oops: :oops: :oops:

Fatima Semmi gond, hogy nem hiszel benne. Tudod, néha az is elég, ha az embert megnyugtatják és úgy áll hozzá a dolgokhoz, mintha............................ :) Abban is van vmi,hogyha kipróbálnád, meglepődnél. Én az elsőnél, már ledöbbentem, azóta csak fokozódik.

Pusza mindenkinek!

Vagika eltünt, csak nem megelőzött negem? :D :lol: :D :lol: :D
Vagika jelentkezz!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Sziasztok, csak beköszönök hátha van itt valaki!
Mindenki jól van?
Remélem kellemesen telik a hétvégétek!
Mindenkinek sok puszit küldök!

Niki

Kép
niki30
 
 


Sziasztok,

Már régen jártam ezen az oldalon, de bekukkolok ismét így az idő előrehaladásával. 37 hét +1 napos vagyok (mindjárt utánanézek, hogy kell itt volnalzót csinálni), és kíváncsi vagyok, kivel járok egy cipőben.

Esetleg van valaki, aki jár a Kórház szüléselőkészítőjére?

Mariann
g2 mariann
 
 


Nem találom, hol írhatom be az aláírásomat és az avatart. Segítsetek, lsz!
g2 mariann
 
 


Időközben rájöttem.

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


Csajok!

Küldök egy jó kis linket. Ez főleg azoknak lehet érdekes, akik még járatlanok a különböző babás dolgokban.
Mi megnézegettük párommal, jópofa:)

http://onlineakademia.hu/course.php?id=12

Niki

Kép
niki30
 
 


jaj pironkodom nagyon :oops: :oops: :oops: , mert régen nem jártam ezen a fórumon, pedig már lassan elkezdődik a ctg-m, annyira eltelt az idő.

Niki!

Szeretném megköszönni ezt a szuper linket, írtó jó kis infókat tartalmaz a szülésről és csecsemőápolásról. Köszi!!!
Még ha a János körülményei igencsak mások is, nevezhetjük rosszabbnak is ( ami a szülőszobát illeti).

Mariann!

Én járok a férjemmel a szülésfelkészítőre. Még 2 alkalom+ a szülőszoba látogatás hiányzik. Ez utóbbi lehet, hogy pont holnap lesz.

Apropó szülésfelkészítő!!!

Ha valaki tervezi elkezdeni, pont holnaptól indul újra a 6 hétből álló kurzus. Végülis mindegy, hol kezdünk bele, de az igazán ideális, ha szépen sorban megyünk a témákkal.
lkt
 
 


Lkt,

Én is megyek holnap, és pont így vagyok: a 3. résznél csatlakoztam, és így még 2 hiányzik. Pont a legérdekesebbek... bár szerintem nagyon jók voltak az eddigiek is.

Én csak egyedül tudok menni, apa dolgozik...

Niki,

Tényleg jók a linkek! Már egy csomót megnéztem. Irígylem a nővéreket, hogy milyen biztonságosan tudják a piciket fogni egy kézzel!


Ki a dokitok? Szülésznőt fogadtatok? Én azt sem tudom, hogy a Jánosban lehet-e ilyet.

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


Én március 6.ától tervezem elkezdeni a szülésfelkészítőt. Fatimával együtt úgy néz ki:)

Mariann, ugye, milyen profin fogják meg a bébiket? Nekem is ez szúrt szemet. Jó hát ugye ők évek óta ezt csinálják. De nekem az jutott egyből eszembe, hogy én nem merem majd így egy kézzel megfogni. Legalábbis egyből nem.
Szülésznőt én nem fogadtam. De nem is tudom, hogy lehet e egyáltalán, vagy hogy kit érdemes? Nem is ismerem őket....

Kép
niki30
 
 


Hát én sem ismerem egyiket sem. Csak hollattam, hogy van, ahol szokás. Most már biztos nem fogadok, a dokira bízom.

És a Te dokid? Ki lesz? Az enyém Dr. Balog Imre.

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


Leírnátok nekem a tapasztalataitokat babakocsi ügyben? Még mindig vacilálunk, hogy melyiket vegyük meg.

Ami tutti: két funkciós, 2 kerék bolygósítható, legalább közepes méretű kerekek, aáhajtható tolókar, állítható lábtámla, ja és a klegfontosabb: Ferrari-piros szín :)

Van olyan márka, amit nem javasoltok? Vagy pl. amiről csak jót hallottatok? Túl széles a választék.

Előre is köszi!

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


Mariann, az én orvosom Dr. Serfőző László. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ahogy látom, Te már nagyon a célegyenesben vagy! Aztamindenit! Nagy lehet az izgalom nálatok! :D
Ctg-re már jársz akkor?

Babakocsi :roll: Hm....
Nos, nálunk ez azért nem merült fel, mert kapunk kölcsön, bár ettől függetlenül nézelődtem.
Amit tudok, hogy a Corában kapható olcsóbb, no name fajta nem túl jó minőségű, azt nem ajánlom.
Én ahogy hallottam, 3 funkciósat érdemes venni, ami tulajdonképpen teljesen vízszintesre lehajtható, így újszülöttként is tudod benne vinni, illetve majd később is, ha nagyobb.
Érdemes mindenképp megnézni, mennyire stabil, illetve, hogy mennyire könnyű (már ha emeletezel majd vele), mert ez fontos szempont (tapasztalt anyukáktól tudom). :)
A Kálvin térnél a Baross utcában (ahogy mész a Szabó E. könyvtárhoz) van egy bababolt (le kell menni a lépcsőn), ahol elég jó áron lehet normális babakocsikat kapni. Van olyan is amihez van babahordozó v. mózeskosár és akkor nem kell még azt is külön megvenni.
Hát ennyit tudtam a témához hozzászolni...remélem hasznát veszed.
Na puszi
Niki

Kép
niki30
 
 


Szia Mariann!
Hát tényleg jól elszaladt az idő, alig több mint két hét és találkozhatsz Marcival. :P Márton vagy Martin??
Mi kipróbáltunk néhány babakocsit, de leginkább a PegPerego P3 Pramette tipus jött be leginkább. Szerintem nagyon szupi kis kocsi, az ára mondjuk elég húzós.
..és van pirosban is :wink: .
Szió, és gyere gyakrabban!!!!

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!
Új vagyok itt, most sikerült rátalálnom az oldalra. Első babánkat várjuk, és már a 31. héten vagyunk, szóval minden érdekel.
Mi is a János kórházat választottuk. Igazából nem is volt választás, mert a doktor bácsi miatt maradtunk ennél a kórháznál. Dr Szuromi Andrásnál fogunk szülni. (tud róla valaki valamit?)
Most olvastam az utólsó hozzászólásokat. Nem is tudtam, hogy a kórházban van szülés felkészítő tanfolyam. Érdekelne, bár ahogy látom, most indult egy, amiről lecsúsztunk. Tud nekem segíteni valaki, hogy mikor, hogyan lehet csatlakozni, vagy mikor indul újabb? Jól értem, hogy ingyenes?
Előre is köszönöm a segítséget.
b79andi
 
 


Andi,

Nem lehet a tanfolyamról lecsúszni, bármikor csatlakozhatsz. Sőt, azt sem kérdik, ki vagy, hogy egyáltalán ott fosz-e szülni, elvileg mehet bárki. Sokan is vannak mindig. Ez ulajdonképpen egy előadássoozat. a szülésznéni beszél, és kehet kérdezni. Szerintem ne halogasd a kezdést. Ha ráérsz, gyere már holnap 5-re. Nekem eddig az összes előadás nagyon tanulságos volt.

Köszönöm a babakocsi tippeket! Azért még ha tud más is támpontot adni, azt megköszönném!

Niki,
És a kölcsönkapott kocsi milyen típusú? Egyébként a két funkciósok nagy része is dönthető vízszintesre, és 3 éves korig ígérik, hogy jó lesz. Mindenképpen olyat akarunk mi is.

Logi,
Egyelőre nekem is a Peg Perego a nyerő - most megint kaptam egy újabb megerősítést. :) Egyelőre az Uno vagy Venezia változat a szimpi. Az ára... Szerencsére anyós veszi ajándékba!

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


Logi,

Erre elfelejtettem válaszolni: Márton lesz a becsületes neve, libát eszünk a névnapjain! :)


És a Ti Marcitok?

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


Köszi Mariann!

Még egy pár kérdés: Hova kell menni? Papa is jöhet? Csak úgy oda megyünk 5-re, és végig hallgatjuk?
Még nem is gondolkodtam azon, hogy kellene ilyenen részt venni, de az biztos, hogy nem árt. Sőt!!!

Köszi: Andi

Kép

Kép
b79andi
 
 


Mariann, a mi fiunk is Márton!! :wink: Már 1x ettünk ludat a tiszteletére :P .

Szia Andi! :D
Gratula Tóbiáshoz!! Az anyucis topikban Anaci-Nóra szült Szuromi dokinál, Ő biztosan sok infóval rendelkezik, gondolom ír majd neked.

KépKép
logi
 
 


Ja, Mariann, még neked akartam írni, hogy a Venezia nekem is nagyon tetszik, sokáig tépelődtem, melyiket válasszam, végül az esernyőre csukhatóság döntötte el a kérdést a Pramette javára(könnyebben be tudom pakolni a kocsinkba). Az Uno-t nem ismerem. Ez egy új modell??
Zsóka

KépKép
logi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?