sziasztok!!!
remélem mindenkinek sikeresen elment a privim, szóljon az, aki nem kapott!!!
nagyon jól esett a marasztalásotok, nem is bírnám ki, h ne jöjjek, olyan kivételesen jó kis csapat jött itt össze
és mégegyszer köszönöm a gratulációkat is Szabolcsunkhoz
mazsola!!! egy álmom vált valóra azzal, h két kisfiam lesz, pontosabban már most van, fantasztikus érzés és nekik is biztosan előnyükre lesz, h szinte ikrekként cseperednek fel és mindketten fiúk
de abban biztos vagyok már most, h sűrűn fogok hozzád tanácsért fordulni!!!
örülök, h a kisebb rókázásokat leszámítva minden rendben veletek!!!gondolom egy picit azért ott van bennetek a vágy egy kislány után:) csabival a férjemmel eddig két gyerkőcöt terveztünk, de egy 5 év múlva lehet, h mi is megpróbálkozunk egy kislánnyal.....
niki!! emma meseszép, gratulálok!!!! bennem a 4d után mindig felerősödött a vágy, h végre magamhoz ölelhessem....most is igy volt. a mi drágaságunk, 90 %-ban elrejtette az arcocskáját a placenta mögé, de igy is óriási élmény volt látni a kis testét, ahogy ficánkol.....
képzeld nekem is hátrahajló volt a méhem ákossal és ezzel indokolta a szonográfus, h még alig látszott a pocakomon, h állapotos vagyok, de a most már nagyon hamar megnőtt és tagadhatatlan volt
na majd meglátjuk, h neked milyen lesz a második
szilvi!!! nagyon édes a kiságy és szuper jó infókat osztottál meg velünk. kb. milyen árak vannak a c&a-ban? a hétvégén is mi tervezzük,h kinézünk, mert vannak 50%-os kuponaim még a dm bababónuszból. hogy érzed magad? pocak már lefelé tart????
majd mazsolával közösen adjátok a tanácsokat pasineveléssel kapcs.
mennem kell, mert most is csak úgy tudtam irni,h ákos az ölemben ficánkol.......
sokszor puszikálunk mindenkit
niki