Helló Lányok!
Erzsi! De jó, hogy itt vagy!
Egyébként én arra gondoltam, hogyha megjön, akkor én elmegyek a dokibácsimhoz. Igaz azt mondta júliusban, hogy tavasszal menjek újra és akkor beszélhetünk a kistesó programról. De ha addig várok és valami hiba van bennem, akkor ne azután kelljen majd szedni ezt-azt és utána próbálkozni, hanem akkor kezdjünk neki most!
Mert ha arra gondolok, hogy maratoni ciklusaim vannak 40 nap általában, akkor 1 évben csak 8X van pé-m, sőt az sem teljesen tuti, hogy van, ugyebár!
És ugye az idő meg rohan!!!
Zsu! Hány naposak a ciklsaid? Lehet, hogy még csak most lesz pé-d!
Enik! Mikor én terhes lettem nem is gondoltam, hogy az vagyok, mert nem terveztük ennyire, csak nem védekeztünk 100%-an és úgy voltunk vele, akkor jön a baba amikor akar. Szóval én azt hittem meg fog jönni, totál olyan érzésem volt, aztán egy kicsit érzékenyek voltak a melleim, de annak nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, mert előző hónapban is pont azt éreztem. Szóval mindenkinél és még 1 nőn belü terhességenként is másak a tünetek. Csak a terhességi tesztet javasolom a tény feltárására!!!
Puszi!
Ja szavazni ápr. végéig lehet, de azt hiszem 1 ember 1 regisztrációval csak 1X szavazhat!