Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A hőm eddig teganp volt a legalacsonyabb, de a tesz még mindig nem egyértelműen pozitív, de már tegnap erősebb volt mint eddig!

Nálatok mi újság? Hol tartotok a ciklusban?

Bebi hogy vagy?

Puszi mindenkinek!
Vendég

Helló Lányok hol vagytok????!!!
Vendég

Sziasztok, mar regen nem voltam a forumban. Örülök mindenkinek akiknek sikerült, akiknek meg meg nem azoknak hajra. Nalam egy het mulva derül ki hogy sikerült e vagy nem.

Szerintetek a sportolas (falmaszas) befolyasolja (esetleg akadalyozza) a megtermekenyült petesejt beagyazodasat a mehbe?

Üdv

Csipiszke

Kép
csipiszke

Sziasztok!

Csipiszke! Szerintem nem befolyásol semmit a sport. Hiszen, ha nem akar valaki gyereket, mégis besikerül, és nem is sejti, hogy terhes, úgyanúgy tesz mindent, ahogy megszokta.
Szerintem a tested jelzi mejd neked, ha vissza kell magad fogni.

Krisztinka! Hogy állsz? Mutatott valamit a teszt, Hogy alakult a hőd mostanában?

Erzsi! Hol vagy?

Én most járok a 12. napon. A hőm 36,4-36,5. Tehát nem nagyon ingadozik. Kíváncsi vagyok mi lesz két nap múlva. MInden esetre minden nap együtt vagyunk, úgyhogy a hónapban elmondhatjuk, hogy mindent megtettünk a siker érdekében.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Én is szeretnék jönni hozzátok! :D
Van egy 15 hónapos kislányunk, aki még elég nagy erőkkel szopcsizik és kistesót szeretnénk vagy szerettünk volna, amig a gyed nem jár le, de kicsit későn jöttünk erre rá és a férjem ki is ábrándított, hogy ez volt az utolsó próbálkozós hónap (dec és jan volt összesen :D ) bár én még adnék magunknak 2 hónapot, ha nem akkor visszamegyek egy időre dolgozni. Sajnos sugárveszélyes munkakörben dolgozom és ezért szerettem volna elkerülni azt, hogy be kelljen jelenteni: mostantól próbálkozunk és nem szeretnék a laborba menni (tök ciki, mindenki lesi, hogy sikerült már vagy nem)

Anna szerencsére becsúszott, olyan rossz most programozottan akciózni, bárcsak minden úgy jönne magától :) a programunk meg amúgy sem tökéletes, mert nem igazán tudom mikor van pontosan a pé-m, mert előtte nem igazán figyeltem, dec-ben sem most kezdtem méregetni, de Anna miatt nem tudom tökéletesen. Egyáltalán az érdekelne, hogy van e? :D

A pé teszt-ben csak1 db van? mennyibe kerül? nekem is minden napra kellene leginkább :D
Mindenkinek mihamarabbi babásodást drukk
puszka
Mindenkinek sikeres babásodást!

Kép, Kép
nemen

Helló Lányok!

Nemen ! Üdv közöttünk!

Az ovulációs tesztben 5 db van és 2500 Ft körül van, a dm-ben, rossmannban, gyógyszertárban lehet kapni. Én a Corax márkájút próbáltam az vizeletcsepegtetős, de sajna nekem még eddig nem mutatott pé-t. De lehet kapni a PG/53-at amit nyalogatni kell és azt egyszer megveszed és mindig lehet használni az is 2500 körül van.

Én a 26. napon tartok a hőm tegnap volt a mélyponton, és pozitív LH tesztet még nem produkáltam. Szóval nem tudom mi van.
Ezért szinte minden nap szexelünk, de nem muszájból! :oops: :lol:

Erszi! Hol vagy?!!!

Szóval jó babásodást ismét mindenkinek!!!!

Puszi!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Krisztinka köszi a választ a pg53-ról már én is olvastam, de valahogy 8000Ft körülre emlékeztem, azt is lehet ezekben az üzeletekben kapni vagy csak gyógyszertárban? nekem a minden napi nyalogatás kellene jövő hónapban :D ha megjön :( akkor megveszem
Neked milyen vérmérsékletű Gergő?
Ki van még itt velünk?
pusz megyek Annázni :D

Kép, Kép
nemen

Nemen!

Nem tudom a PG53-at hol lehet még kapni.

Ja a hőmérőzésről itt találsz több infót: http://www.babanet.mindenkilapja.hu/ éds a Hasznos holmik

Nekem Gergő jó fiú, megvan a napi rendszer, és éjszaka is alszik ügyesen. Ma egy kicsit nyűgi volt délután és melegnek éreztem, erre megmértem a lázát és sajna lázas. Remélem nem influenza. Holnap délben megyünk a doktornénihez.

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!+++++++++

Megvagyok, köszi. Minden rendben. Voltam uh-n. A babával is minden rendben, kicsit szégyellős.

Üdv! Enikő. Sok sikert. Az elsővel mennyit próbálkoztatok?

Mindenki mérje szorgosan a hőjét, már aki teheti. Had essenek lefelé és akkor jöhet az akció. :roll: Persze anélkül se hagyjátok ki. Hátha bejön. :roll:

Pusz!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Aja
aja

Sziasztok!

Krisz! Remélem Gergőnek nincs semmi komolyabb baja, majd írj mi van? Anna növeszti a szemfogát, ha jól látom :shock: éjszaka nagyon nyügi volt, reggel már fél7-kor keltünk.

Bebi!Anna becsúszós baba volt, most biztos profibb lennék, ha tervezett lett volna. Sajnos lehet az én bénázásom miatt nem sikerült eddig, de jövő hónap a miénk!! :D végig akció ennél többet nem tudunk úgysem tenni az ügy érdekében. Nektek mennyi idő alatt sikerült, bár már biztosan írtad, ne haragudj!

Most amúgy várakozó állásponton vagyok, még kb egy hét és akkor kiderül minden, már nem méregetek, ha sikerült jó, ha nem akkor úgyis jó :D Republic-ot hallgatok és ilyenkor minden mindegy :D imádom őket!! Anna szundizik.

pusz mindenkinek

Kép, Kép
nemen

Szasztok!

Nemen! Én is üdvözöllek.
Az a 8 e Ft-os dolog más, az a minimikroszkóp. Azt pl a www.babatervezo.hu oldalon lehet megrendelni.

Krisztinka!
Az én hőm se úgy alakult ahogy vártam. Ma vagyok a 14. napon, és biztos voltam benne, hogy leesik a hőm, de ma is ugyanannyi mint eddig volt.Szóval egyenlőre semmi.

Erzsi! Én is nagyon hiányollak ám, bár mostanában én sem tudok annyit jönni, mint szeretnék.

Bebi!
Jó hallani, hogy minden rendben veletek. Azért, ha manó megmutatja magát, mi is szeretnénk tudni a nemét!

Vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Szerencsére Gergőnek semmi komoly baja, csak egy kicsit piros a torka. Este meg éjjel már nem volt lázas, de valószínű inkább jön a foga, ugyanis kedden vettem észre, hogy kint van a 9. és most nagyon érezni a 10. is. Állandóan a szájában van a keze, de nem ujj szopizós.

Lányok! Olyan jó lenne, ha már végre zebrásak lennénk! :lol:
De az az igazság, hogy most annyira nem lehet nálam megállapítani, hogy egyáltalán volt e pé-m, mert a hőm se egy ideális görbét mutat, a váladékok sem olyan egyértelműek, szóaval az az egy biztos, hogy szexelni kell :oops: 2 naponta, aztán , már csak a szerencsében bízhatunk. :roll: Bár mi nem programozottan bújunk össze, mert akkor semmi varázsa nem lenne a dolognak.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Lányok!

Légyszi szavazzatok a kicsi fiam képére!!!!

http://www.nivea.hu/frameset.php Nivea creme fotópályázat IV. ( a fényképezőre kell kattintani) Majd az introk átugrása után
Fotópályázat részletek, aztán Fotógaléria és a Magyarországról beküldött képeket megnézni majd a regisztráció után, amennyiben ti is úgy gondoljátok 10 pontot adni a következő képre:

Kép

Ezer milló köszönet!!!!
Vendég

Sziasztok!

Enik! Félve mondom, mert itt mindenki olyan sokat dolgozott már az ügyön. Szóval elkezdtük tervezgetni, hogy kb. mikor lenne jó, én elkezdtem figyelni melyik napokon van a peteérésem. Akkor tájban kezdtem itt nyomulni Erzsivel. Aztán egy szombati napon baromira fájt a hasam és este megkérdeztem az uramat akar-e most babát és aznap meg másnap akcióba lendültünk. És ez lett az én kisbabám. Hát ennyi. Nekem az első kettő is így jött össze. Sajnálom. Szerencsés vagyok. Viszont nem tudom őket megszülni. Ez az én keresztem.

Zsu! Persze, hogy elmesélem. Én is kíváncsi vagyok rá. Ma bejelentkeztem a praxisrendelőbe a 18. heti uh-ra. Igaz, hogy még soká lesz de jó előre érdemes helyet foglalni, mert elég sokan vannak. Ott biztosan megtudom már valamit. És remélem alaposan át is nézik a babucit. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.

Kriszti! Jobbulást Gergőnek. Nagyon jó ez a kép. Mindenképpen fogok rá szavazni. Nem borultál ki amikor megláttad, hogy szétkeni a krémet. Az én lányom is állandóan piperézi magát.

Puszancs!

Kép
Kép
Kép
bebi

Bebi! Nem , mert én adtam a kezébe és közben fotóztam. Aztán mentünk a fürdőbe és kimostuk a krémet! Kicsit macera volt, de a játék szenvedélyem (persze csak ésszel) miatt nem bántam!

Én is kíváncsi vagyok milyen nemű a kispocaklakód!

Pusza
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, csak bekukkantottam, és láttam, mi a téma, úgyhogy röviden leírom én is, amit a témáról tudok. A nyálas és a tesztes dolog nem minden esetben megbízható. A legtöbbet a hőgörbe árul el a pé. idejéről. Ezzel "csak" az a gond, hogy általában pár hónapos megfigyelés után tudod azt mondani, hogy nekem pl. a 17. nap környékén szokott lenni. Ha rendszeres a ciklusod, akkor elvileg, ha visszaszámolsz 14 napot, abból is kiderül, melyik napon van pé.-d. Pl. 30 napos ciklusnál a 16.-on. A legbiztosabb módszer azonban mindenképpen, ha kétnaponta együttvagytok. ;)

meri

Sziasztok!

Krisztinka!Én is szavazok Gergőre! Meddig lehet?

Bebi! Azért egy kicsit irigyellek, hogy ilyen könnyen összejött a baba.
Igaz én most vagyok a mélyponton. De majd túl teszem magam rajta. Most vagyok a 15. napon, de még semmi, A hőm még mindig nem ment le.

Zsu

Kép
bvigh

Halihó!!

Bebi én is irigykedek egy kicsit és kiváncsian várom az eredményeket! :shock: 3D uh-ra mentek? Én is elmentem egy mágánba, mert nagyon izgultam Anna miatt, szivesen megnézettem volna minden héten, hogy rendben van e :D Mi a 20. héten voltunk 3D-n és a 28.-on csak sima uh-on szerintem fordítva kellett volna csinálni, mert később sokkal jobb felvételek készülnek a 3D-n, de azt gondoltam, hogy már túl nagy lesz és nem fog csak darabokban látszódni, a vizsgáló nő viszont felvilágosított, hogy 28-30. héten szép felvételek készülnek.
Sajnos nekem nem volt időm megfigyelni magam, de ebben a hónapban résen voltam nagyjából, én is éreztem hasfájást a 20. napon (mensi görcs-szerűt) és 28-30 naposak a ciklusaim ez szerintetek lehetséges, hogy akkor volt?

Azért jövő hónapban kipróbálom az ovulációs tesztet és persze nem mulasztom el a lehetőségeket apánál sem.
Ti már a mensi megjövetel előtt éreztetek valamit? vagy a tünetek később jönnek? Annánál két kis szédülés volt, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, a mensi kimaradása utáni héten éreztem a cicimet érzékenynek.
puszkala

Kép, Kép
nemen

sziasztok itt vagyok végre csak volt egy kis pihim. Szóval kezd megjönni úgyhogy azthiszem elmegyek dokihoz a köv. ciklusba lehet hogy még nem kéne de hát én már csak ilyen vagyok. ti nem gondolkodtatok még rajta? akinek még nincs babója?
erzsebet0312

Helló Lányok!

Erzsi! De jó, hogy itt vagy! :lol:
Egyébként én arra gondoltam, hogyha megjön, akkor én elmegyek a dokibácsimhoz. Igaz azt mondta júliusban, hogy tavasszal menjek újra és akkor beszélhetünk a kistesó programról. De ha addig várok és valami hiba van bennem, akkor ne azután kelljen majd szedni ezt-azt és utána próbálkozni, hanem akkor kezdjünk neki most!
Mert ha arra gondolok, hogy maratoni ciklusaim vannak 40 nap általában, akkor 1 évben csak 8X van pé-m, sőt az sem teljesen tuti, hogy van, ugyebár!
És ugye az idő meg rohan!!! :twisted:

Zsu! Hány naposak a ciklsaid? Lehet, hogy még csak most lesz pé-d!

Enik! Mikor én terhes lettem nem is gondoltam, hogy az vagyok, mert nem terveztük ennyire, csak nem védekeztünk 100%-an és úgy voltunk vele, akkor jön a baba amikor akar. Szóval én azt hittem meg fog jönni, totál olyan érzésem volt, aztán egy kicsit érzékenyek voltak a melleim, de annak nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, mert előző hónapban is pont azt éreztem. Szóval mindenkinél és még 1 nőn belü terhességenként is másak a tünetek. Csak a terhességi tesztet javasolom a tény feltárására!!!

Puszi!

Ja szavazni ápr. végéig lehet, de azt hiszem 1 ember 1 regisztrációval csak 1X szavazhat! :(
Vendég

igen krisztinka én is úgy gondolom hogy meglátogatom a dokibácsimat hátha tud segíteni.
erzsebet0312

Sziasztok,

most babonabol nem nagyon akartam forumozni, de felesleges volt.

Megjött 28 napra, amikor 31-32 naposak a ciklusaim. Ki ert ezt?
Sztem meg nem is volt normalis pe-m , mert a höm is alig volt 7 napig magas!

Mennyi probalkozas utan kell felkeresni az orvost? van valakinek ilyen tapasztalata? Mik az elsö vizsgalatok? Allja a biztosito?

üdv

Csipiszke

Kép
csipiszke

Sziasztok,

most babonabol nem nagyon akartam forumozni, de felesleges volt.

Megjött 28 napra, amikor 31-32 naposak a ciklusaim. Ki ert ezt?
Sztem meg nem is volt normalis pe-m , mert a höm is alig volt 7 napig magas!

Mennyi probalkozas utan kell felkeresni az orvost? van valakinek ilyen tapasztalata? Mik az elsö vizsgalatok? Allja a biztosito?

üdv

Csipiszke

Kép
csipiszke

Sziasztok!

Kriszti! Így már értem miért nem bosszantott.

Nemen! Szerintem lehet akkor is pete érésed. És van olyan hónap is, hogy nincs. Érdemes figyelni, a görcsök jó jelzések. Igen megyünk 4d-re márc 13-án. Akkor leszek 18 hetes és majd megyünk valamikor a vége felé is. Biussal a harmincadik héten voltam csak és nagyon jó volt. Most viszont a dokim azt tanácsolta menjek el afp után is. És mivel kíváncsi vagyok meg izgulok is, hogy minden rendben legyen, hát elmegyek. Az évek múlásával egyre parásabb lesz az ember. Fura az elsőnél nem izgultam ennyit.

Erzsi! Szerintem jó ötlet, ha elmész. Majd ő megmondja mi a dörgés. Bár nem biztos, hogy elkezd vizsgálgatni. Szerintem két év próbálkozás után foglakoznak a dologgal de biztos van olyan doki aki előbb is.

Kriszti! Második gyereknél már más a helyzet. Szerintem ott hamarabb elkezdik a beavatkozást.

Csipiszke! Sajnálom, hogy nem segített a babona.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Bebi! Lökött vagyok mi?! Hogy hagytam összekenni a plédet, ez van! Senki sem tökéletes! :lol:
Biztosan jó lesz majd a 4D Uh. Már a 14. héten vagy, hogy rohan az idő!

Csipiszke sajnálom nagyon! De azért ne keserdj el nagyon!
Szerencsére nem vagyok jártas a vizsgálatokban, de azt tudom először megvizsgálnak téged (vérvétel, vizelet, nőgyogyó), majd esetleg a párod elküldik spermavizsgálatra. Ha minden oké, akkor szerintem adnak időt a próbálkozásra. Aztán ha nem jön össze, akkor esetleg pevezeték átjárhatóság , ha azután sem hormonkezelések. De pontosan nem tudom, hogyan zajlik!

Nagyon Kelleemes Hétvégét Mindenkinek!!

Nekünk Gergő tök normálisan jött össze, azaz nem kellett orvoshoz menni, hogy babát szeretnénk! Remélem most sem kell majd!
Vendég

Sziasztok!

Kivel mi újság?
Krisztinka! Hogy álltok? Hanyadik napon is vagy most?

Én most vagyok a 18. napon. Tegnap a hőm 36,6 volt, ma 36,4.
Sztem ma lehet pé.

Erzsi! Kíváncsi vagyok mit fog mondani a doki. Én is gondoltam rá, hogy nyáron úgyis mennem kell, akkor legalább egy hormonvizsgálatot kierőszakolok magamnak, ha addig nem jön össze a babó.

Egyébként tegnap voltam a keresztfiamhoz, nagyon édes, 7 hónapos lesz és már nagyon szépen ül, meg integet is. Persze ő már azt gondolja, hogy állni is tud, de akárhogy akarja, az még nem megy neki. Még van pár hónap addig, mire sikerül neki.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Nagy vágyam hogy még 2007-ben szülhessek. De azért megelégednék 2008 januárjával is :D

Csipiszke,
Kb 1 év után szokták azt mondani hogy érdemes dokihoz menni de szerintem elöbb is mehettek. Elöször csinálnak a férjednek egy andrológiai vizsgálatot ha az ő eredményei jók akkor neked egy hormont ha esetleg valami baj van a ciklusoddal. Utánna uh-on követik hogy mikor van tüszörepedés és meghatározott időben együtt kell lenni. Ez megy pár hónapig. Ha így sem sikerül akkor jön az átjárhatósági. Annak az eredményétől és a próbálkozós időtől függ hogy hogyan tovább.
Vendég

Pandácska! Üdv közöttünk! és gyere gyakran!!!!
Jól látom, hogy már van egy babád?! És kistesót szeretnétek?
Esetleg csinálsz valami extrát, itt a hőmérőzésre, LH tesztre meg ilyenekre gondolok. Én ebben a hónapban kezdtem el hőmérőzni, aminek a görbéjét meg is tekintheted mindjárt.

Kép

Zsu! Én a 32. napon tartok és 40 naposra saccoltam most a ciklus hosszát.

Mutatok egy görbét, de szerintem semmitmondó! Szerintem legjobban azt lehet kiolvasni belőle, hogy mikor voltunk együtt apával. :oops: :lol:

Kép

puszi mindenkinek!!!
Vendég

Krisztinka,
Nincs babám csak azért van az a pocakos kép mert ez minden vágyam. Túl vagyok két sikertelen inszemen márciusban lesz még egy és májusban pedig jön az elsö lombikos próbálkozás. Most spontán hónap van hogy a szervezetem pihenjen a hormonok után. Holnap pedig elkezdem a Gynevac kúrát a párommal együtt. szedek emelt adag E vitamint is. Régen hőméröztem de meguntam már :oops: Szóval sok extrát csinálok egyszerre :lol:
Hú elég érdekes a görbéd bár most elég magasra felment lehet volt valami...
Vendég

Akkor sajnos nem túl egyszerű nálad ez a babásodás!

Az az inszem micsoda? Már hallottam többektől, de még nem kérdeztem meg, hogy mi, meg még nem néztemm utána. Bocsi a tudatlanságomért! :oops:

Hány éves vagy? Én 27,5.
Vendég

Krisztinka, :D
Én 21 és háromnegyed :D
Inszem: a páromtól nyert spermát a méhembe juttatják egy vékony szonda segítségével a tüszőrepedés idején. Egyáltalán nem baj hogy nem tudod mert ez azt jelenti hogy nem volt rá szükséged és soha ne is legyen! Én is csak azóta tudom amióta szóba jött nálam.
Vendég

Hát nem irigyellek, hogy ilyen fiatalon már ilyeneken kell átesed! :(
Remélem hamar beköltözik hozzád a kis pocaklakó és problémamentesen és boldogan várhatjátok a kis Mazsola megérkezését! :lol:
Vendég

Krisztinka,
Köszönjük :D Ti mióta próbálkoztok a kistesóval?
Vendég

Mi szeptember óta. De sajna még semmi! :cry: De most egy kicsit reménykdem, mert közel van a hónap vége. Persze nem görcsösen, és nem programozottan szexelünk, de azért vágyom már egy pocaklakóra, mert csodálatos érzés kismaminak lenni. A hőmet is csak kíváncsiságból mérem, de teljesen kusza az egész!
Vendég

Krisz,
Remélem hogy hamarosan újra babázhatsz! Nővérem most várja a kistesót 8 hetes :D Ők augusztus óta próbálkoztak de közben terhes lett csak 5 hetesen spontán kilöködött a pötyike. Szoptattál? Mikor hagytad abba? Mióta mensisel újra? Milyenek a ciklusaid? Közben csináltam egy ovus tesztet mert feszít a pocim és ma vagy holnap lesz tüszörepim :lol: Ez nálam nagy dolog nem jellemző rám gyógyszerek nélkül.
Vendég

Igen szoptattam Manót 8 hónapos koráig. Én már szülés után a 7.héten el kezdtem mensizni. A ciklusaim tiszta össze-visszák 35/38/33/42/40 vagy épp valamennyi naposak, de nekem mindig is ilyen volt.

Remélem neked is hamar összejön a baba!!!!
Vendég

Sziasztok!

Igen lecsappant most a csapat. Szerintem mindenki sétálgat a parkban. Olyan szép idő van. Én is alig akartam bejönni délelőtt.

Pandácska üdv köztünk. Szurkolunk.

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok Csajok!

Nekem megjött :( :( , vége a feszültségnek mensi előtt egy nappal és akkor már annyira reménykedem, hátha mégsem jön tök feszült vagyok, mostmár lazulhatok várom a következő hónapot :D .

Kriszti! Tudom, hogy a teszt és a doki a tuti, de én már hamarabb szeretnék mindent tudni :D már másnap ha lehetne. Nektek Gergő csak úgy jött vagy mennyi ideig probálkoztatok? Szorítok nektek!!

Jó lenne, mikor bejelented a dokinak, hogy jöhet a baba rögtön megvizsgálná az alap dolgokat nem egy év után és akkor kezd kezeléseket ajánlgatni. Ti magánrendelésre jártok? én a körzetihez rákszűrésre, mikor terhes lettem akkor volt fogadott dokim, lehet egy magándoki alaposabb vagy lehet kérni tőle dolgokat?

Pandácska Ti mennyi idő alatt értetek idáig, vagy rögtön kiderült, hogy a spermával van gond, akkor szoktak inszemet javasolni, ugye? Férjem tesójáék feladták a 3. inszem után, akkor jött volna az átjárhatóság vizsgálat, azt nem vállalták be és ismét 3 inszem következett volna. Nektek már a lombik jön utána? remélem minél hamarabb sikerül!!

puszi mindenkinek!és mihamarabb biztassatok pozitív eredményekkel!! :D :D

Kép, Kép
nemen

Enik! Nagyon sajnálom! :cry: Reméljük a következő hónap sikeresebb lesz mindenkinek!!!!
Nekünk Gergő úgy jött, hogy októbertől nem védekeztünk csak megszakításosan, meg mensi után kb 1 hétig egyáltalán nem védekeztünk, aztán így sikerült be Gergő márciusban 2005-ben. Akkor valószínűleg kicsit hamarabb volt pé-m, vagy még épp volt bent pár katona mikor pé-m volt. Ezt sajna nem tudom, mert akkor nem figyeltem ennyire! Szóval akartunk babát , de mindegy volt mikor jön, bár kicsit későbbre gondoltunk, de nagyon boldogok voltunk, mikor megtudtuk, hogy pocaklakónk van! :lol:
Lehet akkor az volt a jó, hogy nem akartuk ennyire tudatosan!

Én magándokihoz járok. Nem olcsó, de nem kell fél napokat ücsörögni a kórházban! Szerintem a mgándokival bizalmasabb kapcsolatot lehet kialakítani. Én bármit kérdeztem a dokimtól , nagyon alaposan kifejtette a véleményét.
Én arra gondoltam, ha most megjön akkor elmegyek hozzá és megkérdezem mi a helyzet velem, mert eddi nem volt problémám, de mostmár kezdek türelmetlen lenni, hogy még mindig semmi.
Ráadásul a maratoni ciklusaimat nézve 1 évben kb. 8X lehet pé-m, ha van. Az nem túl sok alkalom szerintem. :(

Erzsi! Zsu! Hol vagytok?

Bebi te jól vagy?
Vendég

Krisz,
Hát ha elötte is ilyen volt a ciklusod akkor bizti jön az a gólya csak kicsit lassú szegényke :roll:

Nemen,
A párom spermája tökéletes nálam van a gond mert az egyik petevezetőm nem átjárható és peteérési problémám is van. 2005 májusa óta próbálkozunk. A férjed tesója hova járt? Még nem hallottam hogy megcsinálták volna az inszemet átjárhatósági nélkül. Érdemes is megcsináltatni mert ha nem átjárható akkor fölösleges az inszem. Még egy inszemem lesz és utánna jön a lombik.
Vendég

Helló Lányok! Akkor ma senki nincs itt?

Erzsi mostanában nagyon el vagy tűnve!
Zsu ! Nálad mi a helyzet???
Vendég

sziasztok itt vagyok ám csak nem volt időm írni eddig. Krisztinka ne aggódj össze fog jönni de én is olyan türelmetlen vagyok nekem is megfordult a fejembe a doki gondolat de a férjem még nem enged hát nem tudom. és ti hogy vagytok? bebi? pocifotót kérünk :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!
Pandácska írtam neked privit! Te melyik ovulációs tesztet használod?
Krisz! Remélem neked ez a ciklus sikeres lesz, mert akkor én is jobban belehúznék :D Neked az ovulációs teszt végülis bepáfrányosodott? A hőddel mi újság?
Erzsi Ti mikor kezdtétek a próbálkozást?
Bebi kérünk tényleg valami infót a pocaklakódról!
Én mostmár csodálkozni fogok, ha teherbe esek, mert ez olyan nagy csodának tűnik :D Legalább rájöttem, hogy Anna egy csoda!

puszi, szép páfrányos napot mindenkinek ebben a szép napsütésben!

Kép, Kép
nemen

Szia Nemen! Örülök, hogy jelentkeztél. :lol:
Én nem a PG/53-at használtam, hanem pisilőset és sajna mindig negatív volt.
Itt a görbém, ha érdekel:

Kép

Nekem ez a 34. napom, a Ferti szerint vasárnap volt pé-m.

Tényleg naygon jó idő van, voltunk is kint hintázni Manóval nagyon élvezte!

Puszi mindenkinek és romantikus, összebújós estét!!!! :lol: :lol:

Kép
Vendég

Nemen,
nem kaptam privit :? Corax a neve annak amit használok.
Vendég

Én is azt használtam!
Vendég

Halihó ebben a szép tavaszias időben!

Pandácska, most email-t írtam remélem megkaptad! Neked volt pozitív eredményed a corax-al? Hogyan derültek ki a pé gondok? Hőmérőzés, uh vagy vérvétel? Mennyi próbálkozás után mentetek dokihoz?
Lehet nekem is dokihoz kellene mennem, hogy egyáltalán állapítsa meg van e pé?
Krisz legalább neked fenn maradt a hőd, hátha lesz baba reménykedem én is.
Mindenkiért izgulok, ha sikerül számomra is fél siker lesz!! :D
puszka

Kép, Kép
nemen

Nemen! Te is a Corax-szal próbálkozol? Nekem pl. csak épp kis halvány csík volt a második ami még bizony negatív, így pazaroltam el vagy 7 db-ot!

Tavaszias idő???? Itt tegnap volt szép napsütés, most esik az eső. :evil:

Pusza mindenkinek!!!
Vendég

Kép

Nemen,
Igen nekem volt. Hát ugy derült ki hogy nézték uh-on meg volt hormon vizsgálat is. kb. 7-8 hónap után mentünk dokihoz ha jól emlékszem. Egy hormon vizsgálat nem árthat sok minden kiderül belőle. Ti mióta próbálkoztok a tesóval?
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?