Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, és a kedves szavakat! :D :D :D

Sudi jó kis ötletén felbuzdulva én is megtettem a kis összehasonlításomat, igaz alig láttam ki a fejemből, mert 2-kor feküdtem le, felkeltem háromnegyed hétkor egy fotóra!

Aztán eltűnök, ma egy évre elegendő fotót raktam fel, már biztos sok vagyok...

Tominak nagyon tetszett a kis autópályás szőnyeg! A tortát majd megkapja mégegyszer, ha apa is itt lesz, akkor majd bizots belenyúl...., már most is akart...

Kép 2006.02.08 7 óra körül
Kép ma reggel 6.48-kor

Kép a szülinapozás tortával, meg szőnyeggel

Rita & Tomi
Kép
ritike

Eszter, én még sosem csináltam almaszósztDe ha a lébeteszel tejpépet... hm nem tudom. Ahhoz illik a csirkehusi?
Én reszelt almához natúr gabonapelyhet szoktam tenni.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!
Tominak nagyon sok boldog szulinapot kivanunk!
Az email cimedet el tudnad kuldeni? Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Tominak!
Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Szep napot mindenkinek!
Nalunk ma szep ido van.De ha csak bentrol nezem!Sut a nap.Csak -18 van es a szel nagyon fuj!5 percet voltunk kint Levivel da halalra vagytunk igy be is jottunk!

Szoval tegnp nem fejezttem be mert Nora sirt.
Magatol megfordult es utanna ugy sirt szegeny.Lehet megijedt valamitol.Meg azt akarttam volna leirni tegnap,hogy elkezeltek mert azota nem szedhet semmi antibiotikumot es raadasul meg be se lehet oltani!Azota ha valami van vele nincs laza ami nagyon rosz.Most sem javult a kohogese.Beszeltem ma az orvosnovel azt mondja lehet azert mert gyenge neki.Ezt jelenti ha beteg a gyerek es rogton eroset irnak fel neki!!!!!!!!!
Ha most othol lennek elvinem ahoz az orvoshoz es megmutattnam neki mit csinalt a gyerekkel!Ojan ideges vagyok hogy csak na!

Anyosom meg ma vegkep be teszi az ajtot!O neki csak anyi a baja hogy bolond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd meg kesobb irok mert mar megent szovegel!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok Lanyok!

Még nem tudtalak visszaolvasni titetek, de majd bepotolom. Most is rohanok, nemsokara indulok a nogyogyaszhoz, csak gondoltam gyorsan irok par sort, eszembe jutott, hogy ma van Tomi szulinapja.

[b]TOMI, NAGYON SOK BOLDOG SZULINAPOT! REMELEM, ANYA FINOM TORTAT SUTOTT NEKED![/b]

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Halihóóó!

Na kitakarítottam magam mára!!! :? :? :roll: Kifáradtam.......

Tomiról nagyon jók a képek!!!! :-) Milyen kis Mini volt Ő is, pedig Ő nagy babának számított, és mégis!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem is láttam azokat a képeket........ :shock: :shock:
Rita látom Ti is nagyon kedvelitek a csíkos holmikat!!!! Én nagyon szertem a csíkos babaholmit!!! Szerintem nagyon cukik, és nagyon jól állnak minden gyereknek!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tominak is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jobba ahangulatod is Rita!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andrea nem lehet neked sem könnyű, amiket írsz!!!! :cry: :cry:
Majd ha tudsz, tegyél fel képeket a kisasszonyodról!!!! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Szia Olive!

Köszönjük a köszöntést. Akkor már itthon vagy? Sima volt az út?
Majd írd meg mit mondott a hazai doki!

Sudi, én nagyon bírom a csíkos cuccokat Tomin, olyan vagány. A kék csíkos pulcsija a kedvencem.
Neked küldte el Norbi először ezeket a képeket, meg volt bízva, nem emlékszel? Még tán Te küldted tovább a többieknek :D

Hát, képzeljétek, mégsem jön haza Norbi :D Tiszta szívás ez a meló, az összes létező gebasz közbejön. Pedig még enni sem álltak meg.
Mostmár beletörődtem. Uzsira fel is vágjuk a tortát.

Semmi dolgom az éjjel mindent megcsináltam, asszem ledőlök, Tomi elaludt, hulla vagyok.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Andi, a profilban benne van a címem.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Rita & Tomi
Kép
ritike

Szia Riti!

Én el vagyok havazva, örülök, hogy utolérted magad és pihenj!

Sajna, hogy mégsem jön Norbi haza! Már nem is értem! Pedig 3 órakor néztem az órát és gondoltam rátok, hogy lassan indultok Pestre érte.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Tegnap voltam Krisztával a doktornőnél. Úgy adódott, hogy apukám beugrott hozzánk, és mi is mentünk vele, hozzájuk. A dokinő meg az ő falujukban rendel, így bemehettünk a rendelőbe, és nem kellett neki kijönni hozzánk. Torokgyulladása van Krisztának, amit streptococcus okozott. A pöttyei is lehetnek ettől. Ospen-t (penicillin) kapott, és köptetőt, mert a torka váladékos is, és nagyon köhög. A tüdeje szerencsére tiszta.

Ma krumpli-máj-brokkoli lesz Krisztának ebédre. De nem frissen főztem, hanem múlt hétről maradt meg és lefagyasztottam. épp most olvad a mikróban! Kriszta meg felébredt kemény 40 perces alvásából. A fene sem érti, tegnap több, mint két órát aludt ilyenkor, és még aludt volna, ha nem sertepertélek már körülötte. :roll:

Etterke, én szoktam almát főzni Krisztának a főzijébe néhe, ma épp arra gondoltam, hogy azt kellene készítsek husival és rizzsel. Ha nem akarod, hoyg édes legyen, szerintem egy icipici rátással is behebarhatod, úgy, ahogyan Sudi írta múltkor, hogy készíti, de akár egy pici darabka vajat is tehetsz bele. Én zsiradék gyanánt azt szoktam.

Bogyó, örülök, hogy jól vagytok! És tényleg, az a jó, ha van tejecske. nemsokára a Dávidka igényei szerint alakul majd amennyiség, úgyhogy most fagyassz le amennyit csak tudsz! :)
Én is utálom a pacalt, az edényeimbe biztos bele nem raknám. Brrr... Már bocs', de itt nálunk a vendéglőkben nagyon finomakat (állítólag) szoktak főzni, íyg ha Istvánnak kellene, oda küldeném. De tudtommal, ő sem evett eddig. :)

Zsuzsi, nemrég beszéltem IStvánnal, és úgy néz ki, hogy még nem bizos, hoyg hazaér ma. :( De még nem tudta pontosan.

Rita, milyen édesen meglepődött Tomi, amikor fotóztad! Nagyon jól sikerült a tortája, biztos nagyon finom is! :) És a lakásotok is nagyon szép. A mienk még kívánnivalót hagy maga után, de egyszer mi is készen leszünk vele!

D. Andi, miért laktok anyósodnál? A saját lakásotok most nem lakható? NAgyon rossz lehet ott neked, mert ha jól értettem, most a férjed sem úgy támogat, mint eddig. Nagyon sajnálom, amiken keresztül mentetek, pont karácsonykor, tudom, milyen rossz. MI a húsvétot töltöttük kórházban. Sok-sok gyógypuszit küldök Nórának.

KAti, most biztos nagy az izgalom nálatok, jó munkát nektek mára! Anyósod meg jól megüli magát, biztos ami biztos. Azért, remélem, ti is meglátogatjátok majd anyáron! :) Már csak azért remélem, hogy találkozhassunk személyesen is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És ha Andreáék is "hazaruccannának", milyen jó is lenne! :)

NA, pussz, most mennem kell ebédeltetni.

Sziasztok!

Na, az előző szöveget még a délben írtam, de mire meglett, nem ment a net. :x :x :x
Azóta - mivel gyönyörű tavaszi idő van, elmentünk a játszótérre Krisztával és a húgommal. Most vittünk felvevőt is, annyira élevzte a kiscsaj! :)
Sajnos István ma nem jön haza, de holnap már mindenképpen jönnek. Még jó, hogy a cége fizeti a szállodát és a kaját is, mert ha nem, nem lehetne kibírni pénzzel!
Na, Krisztának most adtam be a gyógyszerét, és a tesóm uzsiztatja. Reszelt almát eszik kukoricapehellyel és búzacsírával.

Szép délutánt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mivel Andinak még nem sikerült képeket feltennie, feltöltöttem én azt a kettőt, amiket nekem elküldött.

Kép .

Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

BOLDOG Szulinapot Tominak
Orulok hogy minden sikerult. A reggel en is keszultem egy kis vigasztalo szoveggel (mert este nem volt mar energiam irni) es amikor kapcsoltam be a gepet gondoltam arra hogy biztos nem lesz ra szukseg, valahogy megereztem hogy ferjed haza tud menni. Orulok neki!!

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Na en most olvastam el az utolso hozzaszolasokat es latom hogy megse jott ossze :( :( Ne busulj Rita. Tudom hogy nekunk fontos ez a nap de ok tutti nem fognak emlekezni ra. En a helyedbe csinalnek egy ujabb tortat amikorra Norbi hazajon es neki sem emlitenem meg, hanem meglepetes lenne. Biztos o is orulne neki.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Rita! Szegénykém, nem semmi!!! De már tényleg kár ezen búslakodnod, akkora baj azért nincs!!! :lol: :lol: Tominak hogy ízlett a torta????????? Volt beletúrás????????? :lol: :lol:
Arra emlékszem, amiket a Norbi küldött nekem képeket,meg is vannak, most végig is néztem minden fórumos képet, nosztalgiáztam........ :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval nincs közte ez a két kép!!!!!! Nem baj, Én rakok hármat, amik kedvesek!!!!!
Kép Kép Kép

Krisztababának mihamarabbi gyógyulást!!!!!
És Enéhnek is!! Hogy van a kis Mucimuci?????? :lol: :lol: :lol: :lol: Szegénykém, biztos szar ez, Gery még így szerencsére nem volt beteg, bár amikor hányt és hasmenése volt, nekem az is szar volt, de lagalább láza nem volt!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Rita:
hát látom, mégsem jön össze. :( De most már túl vagy rajta, ugye? Nagyon jók az ünneplôs képek? Tomi nem szokta lerámolni a polcot, ami mögötte van?

Nekünk nagyon gáz volt az éjszakánk, kétszer is kellett orrot szívni és Alida folyton felsírt. Szegény férjem szinte nem is aludt, ma meg már 1/2 9-tôl tanít! Most megint a harapás dívik, reggel nem is tudtam megszoptatni, csak néhány kanál zabkását evett és egy kis narancslevet. Most úgy tünik elalszik és bár tudom, hogy nem a leghelyesebb, de azt hiszem álmában megszoptatom. Viszont a jóhír, hogy jövô héten itt tanítási szünet lesz és elmegyünk két napra! Már alig várom, hogy ne kelljen semmit sem csinálnom! Tudom, hogy gáz, de általában a szobánkban fogunk majd pihenni, mivel még északabbra leszünk egy tó partján, ahol mndig fúj a szél. Remélem addig Alida is rendbejön.

D.Andi:
Nagyon édes a kislányod és micsoda tündérruhája van!

Edith:
Tegnap már olvastam a naplótokban a betegségrôl és eléggé megijedtem! Remélem hamar túllesz rajta Kriszta és nem lesz semmi további szövôdmény. Neked pedig kitartást!!!

Most elküdöm, megyek szoptatni.
zsuzsi 81

Zsuzsi, sajnálom, hogy ti is betegek vagytok. És a harapást is sajnálom. Biztos nagyon fájdalmas lehet! :( Viszont jó hír, hoyg pihennni fogtok jüövő héten, mégha csak két napig is. :) Remélem, sikerül feltöltődnöd! :)

Sudi, nagyon aranyosak a képek! Nekem is vannak képeim minden pici babáról, majd még teszek fel én is. Most magunkról mutatok ismét egy csomót. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A mai játszóterezés képekben:

Kép .
Kép .
Kép .
Kép A húgommal a hintán
Kép Egyedül a hintán (...azért fogom...)
Kép Velem hintázik
Kép Lipinkázik egy játszótéri kislánnyal :)
Kép Ilyen "bárányka" volt, miután hazaértünk, és megizzadt a sapka alatt. :P

Bocs', hogy ilyen sok képet tettem fel, de olyan jól éreztük magunkat! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na meg is vagyunk, félálomban kiivott egy cicit, aztán megharapott. Komolyan már nem tudom, mit csináljak. Most már tisztán lehet látni a 4. fogacskáját, majdnem végig áttörte az ínyét.

Bogyó:
Mi jól vagyunk, férjem itt van és remélhetôleg nem is utazik egyhamar. Jóformán egész nap a lakásban ülünk, kint -25-30 fok van, nem is lehet kimenni ilyen idôben! Már nagyon várom, hogy melegebb legyen, de lehet, hogy még hetekbe telik. Nagyon örülök, hogy rendben volt a vizeletvizsgálat, és persze az éjszakai alvásnak is! Beuci nagy ritkán szokott jelentkezni és Enikô is hébe-hóba.

A pacalt ne is mondjátok! Én sosem ettem még és nem is áll szándékomban, pedig itt is lehet kapni! Szerencsére Gyula már koránál fogva is nagyon megnézi, hogy mit eszik meg, így tényleg nagyon ritkán vannak egészségtelenebb kaják nálunk. Bár állítólag ezek nem egészségtelenek...

Olive:
jó hogy jelentkeztél! Majd aztán számolj be a dokilátogatásról!
zsuzsi 81

Edith:
Nagyon jók a képek!! El is hiszem, hogy jól éreztétek magatokat! Te Krisztára ilyenkor milyen cipôt adsz? Én sajna nem tudom így kivinni Alidát, csak kocsiban, mert annyira hideg a levegô. Majd talán egy hónap múlva!

Kati:
Jó munkát a falrakáshoz! Biztos Te is kiveszed belôle a részed. Az anyósod hosszúranyúlt tartózkodásával kapcsolatban meg nyugtasson meg a tudat, hogy február csak 28 napos! :lol:
zsuzsi 81

Na Én is megint itt ülök........, Gery most hagy, mert amúgy már nagyon nem szereti ha itt ülök, állandóan belenyúl itt mindenbe, de nem is kicsit erőszakosan!!!!! :x Nagyon akaratos mostanában!!!!

Edit jók a képek, látom nálatok még nem EU-kompatibilisek a játszóterek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem bántásiból írom, nehogy félreérts!!!! De most, hogy Ti is EU-sok lettetek, majd át lesznek alakítva, mint sok minden más is!!!!!
Meggyógyult Krizsta teljesen, hogy így kiviszed?

Zsuzsi! Alidának is jobbulást! Hát ezek a hídegek, nagyon sajnálom, hogy nem tudtok így kijárni.
Pacal?!! Én egyszer ettem vagy kétszer talán, anyósom készítette, jó sok vörösborral, meg jó fűszeresen, és megettem, nem volt rossz, sőt ízlett!!!! Pedig Én is elég finnyás vagyok! Szerintem ennek az a titka, hogy hogy készitik el!
Na jó mondjuk a halászlét akárhogy készíthetik, sehogy se menne le a torkomon, de ilyen szerintem mindenkinek van, amit nagyon nem bír!!!!

Lili és aranyos, róla is találtam képet a gépen, de az még az újszülött első képek egyike. Sokat nőtt azóta Ő is!!!! :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ja meg Edit, de jó végre látni egy kis havat a háttérben! Esküszöm hiányzik már egy kis hó! Olyan gáz ez a tél, nem?????????????
Már akinek, Zsuzsi gondlom most Te nem így érzed!!!! :lol: :lol: :lol:
Bocsi, hogy megint, de Ti Kanada elég északi részén éltek ugye? Tudom, hogy már kérdeztem, meg írtad, de most a párom hüledezett, hogy milyen hidegek vannak nálatok, és Ő kérdezte, hogy biztos északon laktok nagyon. Hmmm??? :oops: :oops: :lol: :lol:
Képek nincsenek????
Andrea???? Képek tőled?? Nekem annyira tetszett amiket felraktál, nincs még????

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Rita jut eszembe nektek képeslapot is küldtem, vagyis Tominak! Nem jött vissza igazolsá, megkaptátok?????????????????????

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok.

Ismét megosztom veletek a levelem.

Szépen fejlődnek a babák!!!Jó hatalmasat nőttek amióta nem vagyok képben.

Mesi 12.-től megy a bölcsibe.Majd igyekszem beszámolni a fejleményekről.

AZ ALVÁST TANULNI KELL!
Talán úgy gondoljuk, hogy az elalvás teljesen automatikusan történik, és nincs szükség ehhez semmilyen képességre? Az igaz, hogy végső soron testünk és agyunk felelős az alvás és ébrenlét állapotainak szabályozásáért, a kisbabának mégis szüksége van néhány fontos készség elsajátítására ahhoz, hogy segítség nélkül „le tudja bonyolítani” éjszakáit. Meg kell tanulnia egyedül elaludni, és ha már elaludt, a felületes alvási szakaszból átjutni a mély alvásba teljes felébredés nélkül. E készségek kialakulása el fog tartani egy ideig, és az alváshoz vezető út nem mindig zökkenőmentes. Számítani kell átmeneti problémákra, a már rögzült rituálék esetén is. Ilyenkor gondoljunk mindig az alábbi három szóra: szokások, rendszeresség és biztonságérzet – ezekkel segíthetjük a babát a jó alvási szokások kialakításában.
Ebben a hírlevélben az alábbi témákról olvashatunk:

Az alvás titkainak megfejtése

Biztonságos a kiságy?

A jó elalvási szokások kialakítása

Biztonságos a kiságy?

AZ ALVÓ ZSENI
Mi történik a baba lecsukott szeme mögött? Bármennyire is meglepő, de az alvás segíti a babát a tanulásban. Talán azt gondoljuk, hogy gyermekünk az alvás alatt egyszerüen csak pihen? Ez nem így van: az agyban állandó munka folyik. Amikor a kisbaba a kiságyban fekszik és álmodik, az agya percről percre egyre összetettebbé válik.

Ide kattintva további információkat kaphatunk az alvás titkairól.

Biztonságos a kiságy?

BIZTONSÁGOS ÁLMOK
Biztosak vagyunk abban, hogy a baba kiságya biztonságos? Ha a kiságy új, akkor semmi ok az aggodalomra, mivel ma már minden kiságynak meg kell felelni a biztonsági előírásoknak. Az 1985 előtt készült kiságyak közül viszont nem mindegyik felel meg az előírásoknak, például ha a rudak túl messzire vannak egymástól, akkor a baba feje beszorulhat közéjük. Ha használt kiságyat szereztünk be, ügyeljünk arra, hogy az biztonságos legyen, és az ólomtartalmú festéket gondosan távolítsuk el. A régi kiságy lefestéséhez használjunk tartós, nem mérgező zománcfestéket. Használt matracnál előfordulhat, hogy belül már teljesen bepiszkolódott, és tartósságát, rugalmasságát elveszítette. Ha a kiságyat használtan vettük vagy kaptuk, érdemes egy új matracot venni! Végül pedig, ne használjunk könnyü müanyag huzatot a baba matracán, mert ha a babának sikerül lehúznia a matrac egyik sarkáról, akkor az betakarhatja a baba arcát. Helyezzünk egy bélelt matracvédőt a lepedő alá, ennek nedvszívó rétege megóvja a matracot az átázástól.

További biztonsági intézkedésekkel és kiságyakkal kapcsolatban kattintson ide:

A jó elalvási szokások kialakítása

A KEZDET
Az első lépés a nyugodt elalvási szokások kialakításában az, hogy meghatározzuk azokat a tárgyakat és szokásokat, melyek nyugtató hatással vannak a babára. Van-e kedvenc zenéje, takarója, vagy egy érdekes zenélő körforgója, melytől megnyugszik. Hogyan alszik el jobban: különböző zajok mellett vagy nyugodt környezetben? Vegyük a szervezést a kezünkbe és alakítsunk ki egy rendszert: kezdjünk a fürdetéssel, majd egy nyugodtabb időszak után jöhet az etetés, a végén, majd még éber állapotban, tegyük le a babát a kiságyába. Bátorítgassuk a babát az önálló elalvásban, mert szüksége lesz majd erre a képességre, hogy egyedül sikerüljön megbirkóznia az éjszakákkal. Adjunk a babának elég időt arra, hogy a saját tempójában megtalálja azokat a módszereket, melyekkel meg tudja önmagát nyugtatni, még ha ez hosszabb, az elalvást megelőző sírással is jár. És ellen kell állni annak a kísértésnek is, hogy éjszaka az első panaszos hangra azonnal kiugorjunk az ágyból és odarohanjunk hozzá. Ekkor ugyanis arra tanítanánk a babát, hogy csak a segítségünkkel tud visszaaludni, és ezért nem is tanulna meg önállóan elaludni.

Ha kérdésünk van gyermekünk alvásmintáival kapcsolatban, ide kattintva elolvashatjuk szakértőink alvással kapcsolatos gondolatait.

Jó éjszakát!!! :roll:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Sudi, persze, hogy megkaptam, még reggel, mikor keltem Tomit fényképezni. Csak a mailre válaszoltam :oops:

Nem fogjátok elhinni! Mégis jön haza Norbi! 5-kor felhívott, hogy nem érdekli, mostmár jön haza, kint van az állomáson.
A húga ment érte Aszódra, nemsokára hazaérnek! :D

De Tomi már elaludt. Reggel lesz meglepetés!

A mamáéktól kapott egy hatalmas dömpert, amibe bele lehet ültetni. tetszett neki ahogy gurigattuk!

Uzsira felvágtuk a tortát, két szeletet úgy benyomott, hogy csak na! Nagyon ízlett neki, de a végére minden tiszta torta lett, ő is könyékig, az egész arca, haja, minden, meg azt egész etetőszék. De úgy falatozott, olyan édi volt!!! :D
Most megint lassú a net, de megpróbálok feltenni egy képet. (utolsó!)

Zsuzsi, kegyetlen hideg van nálatok!

Edit aranyos Kriszta a játszótéren, Te meg úgy meg vagy fiatalodva, tiszta kölyökképű..... :D :D :D (remélem nem haragszol meg érte)

Csúszdáról jut eszembe, hát a nagy család.... a keresztanyjáéktól szobacsúszdát fog kapni Tomi. Én még nem is láttam ilyet! Mindene lesz ennek a gyereknek!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Tomimanó!

Nagyon boldog szüinapot kívánuk!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Tomimanó!

Nagyon boldog szüinapot kívánuk!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Ennekem is sikerult vegre vegigolvasni titeket. Eltuntem mert kitalaltam hogy egy salat kotok Petinek es mivel mar hosszu evek ota nem kotottem igy az elejen raklepesbe haladtam de utana mar a csigatempot is felvettem :D :D :D

Minden babanak jobbulast kivanok.

Edith, jok a jatszoteres kepek. Mi mar egy hete szobafogsahba vagyunk mert -10 es -15 fok koztt van es meg erre a szel is ratesz :( :(

Rita, vegulis osszejott!! Nagyon szep a lakasotok. Nagyon edi Tomi es aranyos lehetett ahogy ette a tortat, de meg repetazott is belole :wink: :wink:

CsKati, gonodlom kidolgoztad magad. Latom anyos bepotolja azokat az eveket amikor nem ment hozzatok :roll: :roll:

Zsuzsi, jo lesz nektek az a ket nap pihi. Hirtelen az jutott eszembe hogy nem tudnal mellbimbo vedot hasznalni??? igy talan nem erzed annyira a harapast. Lehet hogy most hulyeseget irtam, de nekem sajnos szoptatas teren nem sok tapasztalatom van. :( :( Petinel is van ugy hogy a legkisebb zajra is fentvan neha meg agyu dorenhet mert akkor sem ebred fel.

Olive, jo hogy jelentkeztel es varjuk a beszamolot a vizsgalatrol. Te kit fogsz ertesiteni ha a baba meglesz?

D.Andi, sajnalom a kis Norat. Biztos nem lehett konnyu neked. En amikor Petitol vert kelett venni es szurkaltak a kis karjat ugy bogtem mint a fene es kozel voltam hogy fejbeverjem oket. Ok meg azt mondogattak nekem hogy neki nem faj :shock: :shock: :shock: Na ilyen hulyeseggel engem megjobban felmergesitenek. Anyos teren meg kitartas. En mar ezt fujom magamnak tobb mint 1 eve. Ti miert laktok anyossal? Ugy emlekszem kulon laktatok, nem?

Sudi, nem felejtettem el a kepeket. Bocsi :oops: :oops: Hamarosan folytatom oket.

En is parazok most egy kicsit, mert ugy hetfon megyunk a kihalgatasra de a ferjem papirjai az adohivatalbol meg nem jottek meg es meg 2 nap van posta. Mar allitolag mult szerdan kinyomtattak. Remelem ideer.

Holnap mi megyunk egy nagy bevasarlokozpontba nezelodni igy legalabb kimozdulunk a lakasbol. Nem nizti hogy de-t jovok.

Etterke (szinte elfelejtettem), nekem nagyon bevalt a kenyersuto gep. Az nemcsak kenyeret dagaszt de minden kelttesztat csinalhatsz benne, sot vannak receptek is hozza. A lenyeg hogy megfelelo sorrendbe dobald bele a cuccot, folyadek eloszor, majd so (ha kell bele), liszt, cukor eleszto. Ennyi , a tobbi a gep dolga. En imadom mert igy mindennap fris hazikenyer van itthon :D

Na azt hiszem nem felejtettem el semmit. Sancsi, latom tulelted a viz napot. :D Fogyi helyett en is a tornat valasztom ugyanis ha en azt mondom hogy most fogyozom tutti akkor akarok mindent felfalni es meg tobbet eszem mind maskor :? :shock: :D En estenkent kb 1 orat tornazom, mar a pocak kemenyedik :P

Na most mar huzok. Jo ejt mindenkinek

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Ne, este már nem sikerült felraknom a képeket Kép
Kép

Apa szerencsésen hazaért :D

Viszont jövő vasárnap megy 9 napra Szicíliába :( Mondtam, ezt mostmár befejeztük! Nem lesz ez rendszer!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Megvolt tegnap a nagy téglahordás, fél napig csináltuk, jól el is fáradtunk, ráadásul nekem közben még ingáznom is kellett a konyha és az udvar között, mert az ebédre én felügyeltem. Néhány perce a férjem és a sógorom el is kezdték a falazást, már alig várom, hogy helyiségekre legyen osztva és ténylegesen látszon hogy minek hol a helye. (Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz dolog eldönteni, hogy az ajtók hová kerüljenek, hiszen az nagyban meghatározza a szobák berendezhetőségét. :roll: )
Joci most a szőnyegen játszik, már nagyon ügyesen térdel - lábtámasz nélkül - és intenzíven "hintázik" előre-hátra. Egyelőre azonban csak inkább kúszva közlekedik. Imádja a fiókokat húzogatni, én viszont félek, hogy fejbeüti magát vele, vagy becsípődik a keze. Mi lesz később!? :roll: :)

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Zsuzsi: Köszi a biztatást! Nekem is eszembe jutott már, hogy milyen jó, hogy ez a hónap csak 28 napból áll! Nem mintha az a plusz 2-3 nap olyan sokat számítana! :lol:

Rita: Látom, volt mit takarítanod a nagy tortaevés után, de Tomi boldogsága mindent megér! :) Kár, hogy a férjed nem láthatta élőben a falatozást. :(

Andrea: Szurkolok, hogy időben megérkezzen a férjed papírja! Nagyon ügyes vagy, hogy tudsz kötni, én anyukámat kértem meg rá, így aztán Joci tőle kapott egy sálat még Karácsonyra. Horgolni és kötni annak idején az általános iskolában tanulgattunk a technika óra keretében, de igazság szerint nekem nincs türelmem a kézimunkázáshoz. :oops:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Megint azt kell írnom, hogy Krisztának mielőbbi gyógyulást kívánok! A találkozásra én is számítok, bár nem tudom, hogy mikor utazunk legközelebb Erdélybe, de mindenképpen sort fogunk keríteni rá, ha akkor még ti is akarjátok! :lol: Andrea! Gyertek ti is! :lol: Kriszta nagyon édes a játszótéri képeken, látszik, hogy mennyire élvezi a programot! :D

D. Andi: Gratulálok Norához, igazán szép kislány! :)

Most mennem kell, még annyit, hogy én szeretem a pacalt, bár ritkán készítek, a férjem viszont még megkóstolni sem hajlandó. :roll: :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szep napot mindenkinek!
Edith koszi hogy feltetted a kepet!Rom kitorolte a corelt es az ilusztratoron meg nem tudom hogyan kell kicsinyiteni.
Nagyon aranyosak vagytok jatszas kozben.Uristen mijet not Kriszta! :shock:
Meg nemreg volt picike mar mijen nagy.

Rita:
Jo hogy vegul megerkezet a ferjed.Szerintem neki is rosz volt hogy nem tudot hamarabb menni a fiahoz mikior eppen az elso szulinapjat unepli.

Mi eddig amek lakasban laktunk nem a sajat volt hanem bereltuk.De a tulajdonos felmondta mert kellet neki.Jo jart!Mindent ott hagytunk mert anyosom nem hagyta ide hozni mert kozolte nincs hej!Az egesz lakasa tele van lommal!Szoval igy jartunk.Most meg egy lakast talalni nem konyu.Szoval nem tudjuk meddig leszunk de en mar ma ennek inen jo messssssssssssssze!!!!!

Felkelt Nora!Aludt vagy tiz percet!Ez a gyors alvas nem nagyon jo.
Meg kesobb irok mert nyafogunk.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

A ezt csak kiprobalom!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Miert nem szines

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Helloka meg egyszer!
Uj cimem van.A kovetkezo:andrea850727@freemail.hu

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

"Elküldve: 2006 December 22 Péntek - 9:32"

Áááááááááááááá!!!!!
Ez nem semmi!

Nálatok is ez jelenik meg az első jókívánságnál?
Eredetileg csak egyszer akartam elküldeni, de ezek szerint 2x sikerült.

Írni is akartam, de addigra teljesen behalt a babanet!
Majd este bővebben!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

D. Andi: Remélem hamar találtok megfelelő lakást és megszabadulhatsz az anyósodtól! :)

Napok óta meg akarlak kérdezni benneteket, hogy ti hogyan, pontosabban mivel együtt adjátok a túrót a gyerkőceiteknek? Desszertnek adjátok vagy a főfogás részeként? :roll:

És még arra is kíváncsi lennék, hogy ti tapasztaltátok-e, hogy megváltozott az ízlésetek a terhességetek óta, mármint az étkezés terén. Itt most nem a terhesség alatti, hanem az azutáni időre gondolok. Mert pl. nekem régen az egyik kedvencem a csirkepörkölt volt, az viszont soha eszembe sem jutott, hogy tejet igyak, mert egyszerűen nem kívántam. A terhességem alatt megundorodtam a pörköltnek még a szagától is, szabályosan hányingerem támadt tőle, ugyanakkor a tejet kívántam. És ez a mai napig így van. Érdekes, hogy én a terhességem előtt naponta kávéztam, aztán az első trimeszterben annak a szagától is rosszul voltam, később már nem zavart és a szülésem óta ismét rendszeresen iszom. Szóval nem mindenre érvényes ez a tartós ellenérzés.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Mi meg itthon vagyunk, varom a ferjem es indulunk :)

CsKati, en nem undorodtam meg semmitol se sot szagokra sem voltam erzekeny. Mindent ettem es most is. Amit nem szerettem azelott azt sohasem kivantam es most sem eszem :) :roll: Hogyhogy tegnap neked kellett ingaznod a konyha es a cipekedes kozott? Nem azt mondta anyosod hogy megy segiteni???? :? :? Kati, mindig akartam kerdezni hogy te hogyan ismerkedtel meg a ferjeddel ha o erdelyi? (Persze ha nem titok :D)

D.Andi, sajnalom hogy a lakasba mindent otthagytatok. Nem lett volna lehetoseg hogy valahol taroljatok? Nem kis penz majd ujra megvenni azokat. Nem is ertem anyosodat hogy gondolta. Vagy o akar nektek ujat venni mindenbol :?: :?: :? :?

Rita, huha Tomi elvezte am a sutemenyt!!!!! Volt mit takaritani utanna, de gondolom nem bantad. :P :P

Edith, Zsuzsi, Sancsi babaitok meggyogyultak mar?

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

A Peti ujabban mar a gyumilevet sem akarja meginni. Viszont amikor gyumolcs van a kezembe azt majd kinezi es ha adom hogy nyalogassa akkor szivesen kostolja. Ma barackot ettem es jo leveses volt igy o is nyalogatott, ugy tatogot mind egy kismadar neki es amikor elfogyot meg reklamalt is. Ki erti ezt a gyereket :?: :?: Kezebe meg nem tudok adni darabkakat mert nincs foga, meg a nyoma sem latszik. Lehet hogy csak akkor fog enni amikor velunk ul az asztalnal es latja hogy mi is eszunk.

A masik, hogy fel akarom hivni a dokit hogy kuldjon el egy specialistahoz mert Peti meg mindig nem fordul. Ha hason van nem nyomja ki magat, sot nem is nagyon szeret ugy lenni. Az engem nem vigasztal hogy sogornom gyereke es sogornom is fekvo helyzetbol eloszor felallt majd ult es maszot. Viszont ha azt mondja egy specialista hogy nincs semmi gond csak lusta a gyerkoc akkor elfogadom.

A harmadik, Petinek van egy nagyon rossz szokasa kb 2 honapja. AMikor almos es lerakjuk aludni a bal kezevel mindig uti a fejet, de csak a ballal es akkor ha bal fele van fordulva a fejecskeje. Ha jobra nez akkor csak simogatja a fejet job kezzel. Van-e valami otletetek hogyan szoktassam le rola? Mar azt mondtam hogy sisakot huzok a fejere, meg kitomot kesztyut a kezere :roll: :shock: Szoval amikor csinalja akkor altalaban megfogom a kezet vagy odateszem a feje ele hogy engem pufoljon, de ejszaka nem mindig ebredek fel erre, sot van ugy hogy felkelek de addigra abbahagyja es mar alszik is. Sose sir ilyenkor.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Jó reggelt!

Tegnap beszélgettem az Ilikével és azt üzeni ,hogy jól vannak,majd jelentkezik,amint lesz ideje!

Tominak biztosan ízlett a süti:ÉDES!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Megpróbálom most, hátha több sikerrel járok!

Csütörtök: 500 – Internal Server Error :twisted: :twisted:
Péntek: 500 – Internal Server Error :twisted: :twisted: :twisted:

Ez nem semmi! Mikor feljövök, olvasni tudok, de írni már nem. Még jó, hogy wordbe írok. :?
Elmentem, majd máskor megpróbálom elküldeni.
Mindenesetre itt a csütörtöki, és pénteki beírásom:

Csütörtök:
A mai éjszakánk elég xar volt. Enéh fél 1-kor felsírt, majd felébredt. Persze én akkor még javában a gép előtt ültem (nem tudtam aludni). Szegénykémnek fájt a foga, hasa, szóval minden összejött neki. :cry:
Hajnal 2-kor meguntam hogy majd’ beszakad a derekam a kiságyba hajolgatástól, ezért kinyitottam a kanapét, és magágyaztam magunknak. Odafektettem magam mellé, és ha felsírt, (mert addigra visszaaludt), csak kicsit megsimiztem, és el is csendesedett.
Valamikor hajnal 4 felé ébredtem (időközben én is elaludtam), és kijöttem a szobájából.
7 után kelt, szóval nem vitte túlzásba az alvást. Persze a vizeletvétel elmaradt, mert apja ment be hozzá, és elkezdett vele játszani, hiába mondtam hogy vetkőztesse le. Mire bementem, már túl volt a reggeli pisin, és a következőhöz nem volt türelme.
Iszonyat hogy néz ki a fogínye. Kb. olyan vastag, mint az ujjam. Szegénykém. Ráadásul egész nap lázas volt. :?
Mondjuk annyiból jó, hogy legalább egyszerre lesz túl 4 fogon.

Most nincs energiám visszaolvasni, majd holnap!

Péntek:
A ma éjszakánk sem volt jobb. :? Most fél 4-kor ébredt, elég nyűgös volt. Meguntam, kivettem, így az ölemben nagynehezen fél 5-kor elaludt, de reggel fél 7-kor már felébredt. Gyorsan megcsináltam a reggelijét, de mire bementem újra aludt. Véglegesen fél 8-kor kelt.
Ma sikerült vennem vizeletet, :P így hétfőn délután lesz eredmény.
Láza még mindig van, de már csak esténként. Délelőtt már lázmentes is volt. Remélem hamarosan már esténként sem lesz az.
Apropó!
Nem tudjátok, hogy a lázcsillapító kúpot hány napig lehet folyamatosan alkalmazni? A papírján csak az van, hogy egy nap max. 3 adható.

Remélem a többi beteg babóca is gyógyulgat.

Megpróbálok visszaolvasni, de nem ígérek semmit, lehet hogy útközben leesek a székről.
Igaz hogy átlagban 6 órát alszom, de mostanában ezek az éjszakai kelések kicsit kikészítettek.

Rita!
Nagyon édes Tomi, ahogy tortázik! :P
Örülök hogy Norbinak sikerült hazaérnie. Belegondolok, ha Sanyáéknál kicsit másképp alakult volna a helyzet, lehet most valahol a világban turnézna. Az se lenne jobb, de akkor legalább azt csinálhatná, amit szeret.

Pacal!
Lehet most lenéztek, de én imádom! :oops:

Cs.Kati!
Én szoktam „fő fogásnak” is adni a túrót. Enéh kedvence a banános túróhab. 1 közepes banánt, 2-3 evőkanál túróval, összeturmixolom. Imádja, de szoktam a túrót más gyümölccsel is keverni, meg van, hogy teszek bele pépet is.
Ízlésváltozás.
Én terhesség előtt nem szerettem a csokit, és a tésztákat se nagyon. Kólát egyenesen utáltam. Ezeket szinte nem is ettem, pékárut is csak ritkán. Most jöhet mind3, viszont a csirkecombnak már a látványától is rosszul vagyok!
És maradt egy rossz dolog a terhesség után. Míg terhes voltam, nem bírtam a paradicsomos kaját. Sajna ez megmaradt, most is ég tőlük a gyomrom, de most nem annyira mint terhesség alatt. Mértékkelugyan meg bírom enni, de akkor is érzem.
Kávé! Én sem tudtam terhesség alatt inni, de én végig nem bírtam. Míg szoptattam, szintén nem bírtam. A klasszikus kávét most se tudom meginni, csak úgy hogy tejbe teszem a nescaffet.

Andrea!
Nagyon jók a videók!
Ütögetés. Szerintem sehogy! Enéh a haját tépi. Lehet azért, hogy gyorsabban nőjön! Nem tudom, így is elég hosszú. :P

Most megyek!

Mindenkinek jó hétvégét.
Nekünk rövid lesz. :cry: Sanya vasárnap lemegy Veszprémbe.
Van még részlet a kocsinkon. Anyósom bevállalta, hogy egy összegben kifizeti. Sanya vasárnap lemyegy anyosomért, és hétfőn kifizetjük a kocsit! Hurrrrááááá!!!!! :P :P :P Legalább valami jó is történik velünk mostanság.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Szegény kicsi Enéh!!! Jól megszenved szegény baba, remélem mostmár túllesz rajta. Fogalmam sincs hány napon keresztül lehet adni a kúpot.

Tominak még mindig nem jött ki a foga, pedig már a az ígye tiszta fogformájú felül, meg csomószor belenyilall neki, mert felkiállt, és töm oda valamit, ami épp nála van. Neki hőemelkedse van időközönként.

Andrea, köszi a videokat. Ez a hintában alvás nagyon édi, meg az tetszett, ahogy forgatja a lábfejét a beszélősben. :D

CsKati, nem fáradtál el? Amúgy bírom, mikor csináltuk a házat, én is ugyanúgy dolgoztam, de még el kellett látni az embereket is (rokonok, barátok) természetesen nekem, de mondjuk az anyósom főzött, de én is segítettem neki, aztán meg rohantam vissza földet lapátolni.... Mindegy, de magunknak csináltuk.

Tegnap voltak a tesómék, meg anyukám, utána még átmentünk anyósomat felköszönteni, mert neki tegnap volt a szülinapja. Ma jönnek az unokatesómék, aki nem a szülinap miatt, hanem csak úgy betoppannak, még nem voltak itt, Tomit sem látták. Vasárnap remélem sikerül bepótolni a pizzázást.

Megint vettem házicsirkét, fel kell darabolnom, meg eltenni, de nagyon utálok húsozni, és nap közben el sem kezdem, majd este, ha Tomi lefeküdt.

Norbi meg elment dolgozni, a rendes munkahelyére, marhára örültem, hogy mennie kellett, de legalább itthon van.

Megyek, csomó dolgom van még.

Sudi, bocs, bocs, hogy eltűnetm :oops: :oops: :oops:
hamarosan írok.

Ja, vonalzót is kéne csinálnom.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Jó reggelt!

Látom mindenki pihen,de én kukorékolok!

Szóval: A multkori szülinapi buli jól sikerült!
De előtte hétvégén átjöttek az új nővéremék és egy jót dumáltunk.Nagyon aranyosak voltak,mert úgy beszélgettek ,mintha már ezer éve ismernénk egymást!

Egy héttel később 4.-én meg házibuli volt:Jól sikerült,mert az összes gyerek itt aludt!!!Gondolhatjátok.....

Kicsinyítek képeket és majd teszek fel.

Ja és már megint van egy Mandász nevü Miskolcon és ő is rokon!Tök jó.Annyian leszünk a végén,hogy bele sem merek gondolni :roll:

Mesi holnaptól bölcsis!!!
Alig várom már,hogy hogyan reagál,majd a sok babára.Fél 10-re megyünk.

Később jövök!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

EZ AZ 1000. BEJEGYZÉSEM A BABANETEN!!! :shock: :shock: :shock: Nem semmi, még én is megijedtem! :P :P :P :P :P

Látom nagy a tolongás itt tegnap óta! :roll: :roll:

Kriszta már nagyon a gyógyulás útján van, még köhög néhányszor, illetve időnként kiszívom az orrát, de már határozottan javult az állapota. Az éjszakáink ettől függetlenül pocsékok, ma reggel is fél 5 volt már, mire mondhatom, hogy tisztességesen elaludtam. Azt is persze, 7-ig, amikor István telefonált, hogy most jön haza (zenélni volt) és nem megyünk el most bevásárolni????? Hát persze, majd Krisztát is ébreszteni fogom, nem? Na, aztán vásárolt ő egyedül, így feltankoltunk tápszerrel, tejpéppel, gyümölcsökkel, joghurttal és csirkemellel.

Rita, nagyon édi Tomi a tortaevős képeken! Valóban ízlett neki, úgy látszik, a Mami főztje! :)

Sancsi sajnálom a betegséget!
Nálam is szokott belső szerverhibát adnia bebenet (és mindenkinél) de úgy még nem volt, hoyg egész napokra eltűnjön! Ki tudja, mi lehetett?! :roll:

KAti, remélem, haladtatok a falrakással, illetve, lehet, hoyg már egy része (vagy netán mind???) meg is van! :)
Túrót én nagyon rég nem adtam Krisztának, mióta joghurtot kap, szinte egyszer sem adtam. :oops: Kényelmesebb a joghurt. :roll: :oops: :oops: :oops: De ma reggel azt kapott. Mangót reszeltem le és összekevertem túróval, annyival, amennyit felvett a gyümölcs. NAgyon finom volt, még én is nyalogattam belőle! :wink: :oops: Pl. én általában így szoktam Krisztának adni a túrót, valamilyen gyümölccsel keverve. De olyan is volt, hogy a zöldséges krumplit dúsítottam vele. De akkor csak egy kiskanálnyit tettem bele! :)

Zsuzsi, hgy vagytok? VAn vaami változás alvás, szopi terén? MIkor utaztok el?

Andrea, nagyon édi Petike a videókon, tényleg, jó kis dumálókája van! :P :oops: És apósod (gondolom, ő volt) pofa volt, amikor azt mondta neki, hogy Igazad van! :) És Viki nagyon hasonlít az apjára. Nagyon-nagyon!

Többiek, merre? További kellemes hétvégét! megyek, mert Kriszat büdizett egyet! :) :roll: :roll: :roll: :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Edit örömmel olvasom hogy ki jöttetek a betegségből!
Kriszta nagyon cuki a képeken! Kicsit sajnálom, hogy itt nem esik a hó! Képzeld már megvan az időpont mikor megyünk Erdélybe! Május 28.-án! Június 2.-án lesz az esküvő! Kicsit izgulok, hogy Dávid hogy fogja bírni a hosszú autózást? :roll: De ezen még ráérek izgulni! Nagyon jók amoket emailen szoktál küldeni! És ez a legutóbbi milyen igaz!!!
Mennem kell etetni!

bogyo75

Sziasztok!

Jó rég írtam már, de ez nem azt jlenti, hogy nem is olvasgatlak benneteket. Olyan jó itt feltöltődni és olvasni a babócákról!
Remélem hamarosan mindenki teljesen meggyógyul! Jobbulást mindenkinek!

Mi jól vagyunk. Én mostanában picit elcsúztam a házimunkával, tanulással, stb... magamra alig jut időm. Az én férjem is elutazott, csütörtökön jön haza, így üdv mindenkinek a klubban!

Réka jól van, lehetséges jön valahol a foga, de nem nem engedi megnézni, sokat folyik a nyála és reggelente max fél adag tejet iszik. Nagyon ügyes, próbálkozik egyedül inni, fésülködni enni, cumisüvegre ráteszi a kupakot és már a bútorok mellet oldalazva közlekedik, szóval nagyon ügyes!

Andrea: Petike iszonyú édes, ahogy alszik a hintában! A másikat nem kaptam meg sajnos!
Réka ha álmos akkor a fülét vakarja és a haját tépi. Szerintem nem szükséges Petikével sem semmit sem csinálni, ő így altatja el magát.

Riti: Nagyon aranyos Tomika a szülinapos képeken és szép nagy házatok van! Remélem hamarosan rendeződnek a dolgok és kevesebbet fog távol lenni Norbi! Biztos vagyok benne, hogy ő sem érzi jól magát ebben a szituban!

Kriszta: szerintem élvezi fogja Mesi a bölcsit, mert már most is sok ember veszi körül és kedveli a társaságot. Réka is imádja a babákat, mindenkinek integet, így szívesen viszem majd én is időnként (délelőttönként hetente 2-3 alkalommal) valami jó bölcsibe a közösség miatt.

A babanet nekem sem megy mindig és volt egy jó kis receptekgyűjtemény, de most már napok óta nem elérhető :(

Jó pihenést hétvégén mindenkinek!

Kép
Kép
etterke

Kati!

Még neked akartam válaszolni, hogy én terhesség alatt a joghurtnak a szagát is utáltam és azóta sem eszem! Vannak olyan ételek viszont, amit korábban nem szerettem és most igen! :roll: Biztos a hormonok miatt van! :roll:

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Remélem most tudok írni!

Enéh nem javul. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A láza lement ugyan, de tegnap kijötek rajta kiütések. Először csak a nyakán, és a hátán, majd a hasán is. Gondoltam valami kajától (fornetira gyanakodtunk), de ma reggelre már a lábán, a karján, és az arcán is megjelentek.
Anyu azt mondta, szerinte ez rózsahimlő. Én elsőnek bárányhimlőre gyanakodtam (a csalánkiütést felismerem), de mondta, az nagyobb, és csúnyább. Köszi. Ez se szép.
Elmentünk az ügyeletre. Dokibácsi (inkább dokisrác, tök fiatal) mondta, hogy ez nem himlő, inkább valami vírus, amire így reagál a szervezete, javasol egy vizeletvételt, de ezt beszéljük meg a háziorvossal. Mondtuk hogy már levettük a vizeletet, már csak az eredményre várunk. Remélem a vizelet kimutatja, és nem kell vérvételre menni.
Amúgy nagyon jól viselte a vizsgálatot, kicsit meg is volt szeppenve. Doki tetőtöl-talpig átnézte, megnyomkodta a hasát, megnézte a torkát. Biztos nem vizsgált még kisgyereket, és gyakrlatozott kicsit. :)

Úgy volt, hogy mi is lemegyünk Sanyával Veszprémbe, de így maradtunk. Még jó, hogy ma hazajön.
Alíg várom már hogy holnap legyen.
Amúgy látszatra Enéhnek semmi baja. Ugyanolyan jókedvű, huncutkodik, hisztizik, csak kicsit bágyadtabb.

Edith!
Neked aztán jó írókád van. :P
Én majdnem 1 évvel korábban csatlakoztam, de most tartok a 400. beírásnál.

Etterke!
Nagyon ügyi Réka!

Nah! Mentem!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a hozzászólást a túróval kapcsolatban. Igazság szerint én is valami gyümölccsel keverve képzeltem el az adását. Jövő héten veszek is és kipróbáljuk.

A lakásunk nagyon szépen alakul, tegnap is egész nap rakták a férjemék a válaszfalakat, de még nincs teljesen készen, holnap folytatják. Ma én is "árválkodom" egy kicsit, mert a férjem disznóvágásra ment, de én legalább még ma este visszakapom őt! :D

Rita: Természetesen én is nagyon elfáradtam a munkában, még két nappal utána is izomláz volt a karjaimban, a vádlijaimban pedig még mindig érzem, ha egy kicsit megfeszítem őket. :x De legalább végre edzettem egy kicsit, ha már a tornára nem bírom rászedni magam! :wink:

Andrea: A videón egyszerűen imádnivaló a kis Petikéd! Joci is ha egyszer belekezd a dumálásba, akkor aztán be nem áll a szája egy jó darabig. :lol: Apósod nagyon jófejnek tűnik. Látszik, hogy imádja az unokáját :) Kérdezted, hogy hogyan ismerkedtem meg a férjemmel. Mint tudjátok, a férjem a bátyja építőipari vállalkozásában dolgozik. Olykor-olykor vállalnak kisebb-nagyobb munkát magánszemélyeknek is, de igazából a fő tevékenységük, hogy megvesznek egy romos házat, azt lebontják és építenek helyette egy újat, természetesen a kertet is rendbeteszik és így eladják. Ez történt 2000 tavaszán is, amikor pont a mellettünk lévő ingatlant szemelték ki maguknak.........! :lol: És ti? A te férjed is erdélyi vagy ő magyarországi? Együtt mentetek ki vagy Amerikában találkoztatok? Ez már engem is régóta érdekelt, most nem csak azért kérdezem, mert én is meséltem magunkról! :lol:
Holnap lesz a meghallgatásod! Mégegyszer nagyon sok sikert hozzá és számolj be mielőbb a történtekről! :)

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?