Na itt vagyok
Lanyok,mit szoltok,felidoooooo
Ugy elrepul ez a par honap,hoyg ihaj....
Hajni,
de csini vagy!!Szep kerek a poci es mar tok jol latszik!Egyertelmu baba pocak
Meri,
nagyon orulok,hogy szimpi a pszich no!De joooooooooo!!!!!!Es hoyg igy megnyiltal!!!!!!!nagyn orulok!!!!
Ezen kiakadtam,hogy ramasznak a pasikra a parod melohelyen
Sajnos iylen vilagot elunk
En nem tudom mit csinalnek,komolyan mondom...marmint,hogy tulelne e a kapcsolatunk,ha megcsalna..ugy erzem nem.
nalam olyan szinten megszakadva vmi,hoyg nem hiszem,hyog hozza tudnek erni,vagy barmit is meg tudnek osztani vele azutan...egyszeruen elvezs a bizalom es utana mar szenvedes az egesz...szerintem...
Tok jo,hogy erzed magadona fogyo eredmenyet!Ez gondolom onbizalmat is ad!!!legalabbis en teljesen feltoltodtem,ha sikeres volt a fogyokuram
Amuyg az en ferjem is olyan,hogy pl most is azzal szekal,hoyg egyek meg-meg,mert a baba semmiben se szenvedjen hianyt!De mondom annyit eszem,amennyi jolesik,nem fogok ketto helyett enni.Butasagokat meg igyekszem kerulni (edessegeket pl) de a nomal kajat aztan abszolut nem korlatozom
Es o egyfolytaban azzal jon,hoyg hoyg tetszik neki apocim es miylen edes,es milyen nagy lesz,es de jooooo!Meg hogy nehogy aggodjak a kilokmiatt,mert tok mindeg ymennyit hizom,majd ugyis lefogyok utana....Ot aztan abszolut nem zavarja.
Eddig 1 kilot hiztam
Ugyhogy meg vagyok elegedve magammal
Nandorka,
orulok,hogy a fiad jobban van!!!Ha rosszalkodik az mar nagyon jo jel
Esztora,
abszolut ne aggodj a sulyod miatt.A vedono pl nekem alapbol azt mondta,hoyg a felidoig nem nagyon "illik" hizni,mert a baba ugyis csak utana indul be...
na mar most azert nalam is van tartalekban kb 4-5 kilo,amibol a baba tud taplalkozni
Igy jo vagyok
Niko,
drukkolok ezerrel!+++++++++++++++++++++++++
Fiona,
en is ugy tudom,mint Hajni,hoyg ilyen korban mar nem szamit,hoyg tele legyen aholyag,csak az elejen,mert hoyg akkor jobban latszik.De most mar akkor a babad,hoyg igy is nagyon jol fog latszani!Szerintem ne szenvedj tele holyaggal,mert az nagyon rossz
En a 18.heti genetikain voltam tele holyaggal,mert nagyon sokat kellett varni,de nem mertem elmenni pipilni
,mert nem tudtam mikro fognak szolitani....szoval ugy mentem be...aztan mikor az Uh fejet neha beljebb nyomta a pocimba..huuuuuuuuuuuuuu csillagokat lattam
Orulok,hoyg barnazas mar nincs!!Ez biztosan a hancur miatt volt
Vivi,
ne aggodj szerintem,igazabol nagyon alaposan a 18. hetin nezik meg.Amuyg lehet,hyog a dokid megnezett mindent csak nem mondta neked...Beszedes a dokid?Mert vannak nem olyan kozelkenyek is,akiktol mindent ugy kell kerdzeni.....
Bodzi,
mi ujsag nalatok?
Marietta,
nagyon woodoozzuk a cisztat,Te is szuggerald,es akkor elillan
Porsikam,
gratula Bogyokahoz
hat ha a dokid tippelni mert igy a 12. heten,akkor szerintem tenyleg latott vmit!!!!
Mert en azt tapasztalom,hoyg nem nagyon mernek tippelgetni,inkabb nem mondanak semmit.
Ugyebar nalunk en nem is kerdeztem,hanem o mondta,hoyg akarom e tudni.....es aztan azt mondta 100%.....
De azert a 3-4Dt megvarjuk...
A nevekkel meg mindig hadlabon allunk...jaaaaaaaaaaaaj olyan nehez.......
Nagyim:tegnap mar nem volt gorcse,szoval most jol erzi magat,mar evett is.Doki azt mondta,ha ma is marad a helyzet,akkor holnap hazavihetjuk....
Csak hat felek,hoyg nehogy otthon visszaterjen neki
A homokot nem tudom kijott e,de szerintem meg nem....
Mindenestre neki jo a hangulata es mar nagyon vagyik haza,ugyhogy en ezt nagyon jo jelnek veszem!!!!!!!
ma megyek a hazidokihoz megint az ujabb EKGvel.
Viszem az itthon mert vernyomasertekeket,mert eg yhete nem csak merem napi kestzer,hanem irom is.
Mert ugysem annyi nala a rendeloben.
igazabola pulzusom az,ami felszokik a dokinal a vernyomasom az ok.
remelem nem kell tovabbi vizgsalat es minden rendben,kicsit izgulok
de tudom,hyg itthon minden normal.Es par eve kivizsgaltak midenre,es nem volt sem a szivemmel baj,sem semmi massal,egyszeruen ez nalam feherkopeny szindroma......
Ez van.remelem ezt ez a doki is elfogadja.....