Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Holnap visszaolvasok, most csak annyit, hogy ma voltam pszichológusnál. Egy tündér. Nagyon szimpik voltunk egymásnak. Fél év várhatóan a kezelés és heti rendszerességgel kell mennem. De egyenlőre 4 alkalomra "szerződtünk". Annyira nyílt voltam vele, hogy magam is meglepődtem.
Holnaptól kell a hormont is szednem.
Duphastont szedett már valaki? Hallottatok/tapasztaltatok már valami mellékhatást? Úgy félek tőle, mintha valami vírust kellene bevennem.
A pszichológus is gyógyszerellenes és a nőgyógyászaton dolgozik.
Nem véletlenül ajánlotta nődokim.
Holnap jövök, mert alig látok a fáradtságtól.

meriann

Meri!

Ez nagyon jó hogy ilyen szimpik vagytok egymással a dokival. Ez csak szerintem jobban segíti a kezelést. Sok sikert kívánok hozzá.

Én szedek duphastont már vagy 3 hónapja. Ne félj tőle. Nekem csak annyi a mellékhatása hogy írtóra feszes lett tőle a cicim és nagyon fájt. Mint mikor megkell jönnie úgy veszít a cickód!
Ja és miután beveszem belőle az utolsó szemet rá pontosan 2 napra megjön.

Nekem 19-én kell menni a dokihoz uhra.
csipcsab

Sziasztok Drága Lányok!
Ne haragudjatok, hogy tegnap este nem jöttem, de 3/4 6-ra mentem nőgyogyihoz, utána meg a családot jártuk a sztárvideoval:D:D:D
Szóval Bogyókám tegnap volt 13 hetes a méretei alapján, ennek megfelelően módosult a szülés időpontja, augusztus 15-re, Meri, kérlek majd írd át. :D Ez csak azért vicces, mert aznap van a Nőgyógyászom szülinapja, és a legjobb barátnőmé is, aki szintén babás, egy hónappal előttem fog szülni:D Minden a legnagyobb rendben Vele, , 6,6 cm, 62 gramm, nagyon aktív gyermek, a doki úgy 15 percet kergette, mire meg tudta mérni a nyaki redőt, ami 1,44 mm, úgyhogy teljesen jó. Mindene megvan, láttuk a kis gyomrát, veséit, szívét....csodálatos volt. Ja, és láttunk még valamit, ami alapján a doki azt mondta, gyanús, hogy kisfiú, de annyit izgett-mozgott, hogy nagytotálban nem tudta befogni, azt ígérte, a 3 hét múlva esedékes uh-n már valószínű biztosat tud mondani. :D Úgyhogy úgy fest, Ákosunk lesz:D
Apa csinált a videoból egy halom képet, csak el is vitte a laptopot, hogy megmutathassa a kollegáinak, de ha délután hazajött, az lesz az első dolgom, hogy rakok fel Nektek végre képet:D

Merikém:D
Nagyon örülök, hogy ennyire egymásra találtatok a pszichológussal, nagyon sokat számít, hogy mennyire tudsz vele nyílt, őszinte lenni, és mennyire bízol meg benne.

Niko:D
Be fog csíkosodni az a tesz, csak túl korán lehetett:D Amíg nem jön meg, addig eléggé baba-gyanús a dolog:D

Brigikém:D
Te csak fogysz várandósság alatt? Te is hányós voltál, vagy csak nincs étvágyad?

Hajnikám:D
Micsoda gyönyörű pocak! Szerintem az enyém nem látszik ilyen jól 13 hetesen. De hát aki olyan vékony, mint, Te, annak persze előbb látszik:D Nagyon szép!!! Marcusnak mikor akarjátok elmondani a Kistesó hírét?

Remélem mindenki jól van, millió puszi

porsika

Porsika: ne aggódj, nekem van annyi tartalékom, hogy a szervezetem szinte észre sem veszi, hogy nem eszek délutántól. Néha van egy-egy vércukor leesés, de az sem vészes.

Toti: az ilyen emberek azt sem érdemlik meg, hogy egy rossz pillanatod is legyen miattuk. Nem egy gerinces
főnök, az tény.

Esztora: szerintem is rendben vannak a turis cuccok Akiknek nem jön be ne turizannak.
Gyönyörű két kutyid van, és milyen jó dolguk van.

Marietta: hát nem könnyű a helyzeted. Egész nap gép előtt ülök, várandósan az sem a mennyország, folyton görnyedni, nálam legalábbis sokat nyomódott a hasam. De ezt csak Te tudhatod melyik jobb. Szerintem se törődj a melóhellyel, ami Neked a legjobb. Ők is csak a saját hasznukat nézik.

Fioona: de örülök, a kórházi jó híreknek, és Lilla angyali viselkedésének pláne. Remélem már elmúlt a barnázás.

Erika: kíváncsi leszek, hogy kisfiú-e. Biztos fiú, ha úgy érzed.

Hajni: nem vagyunk egyformák. Az a lényeg szerintem, hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen. Babának és mamának egyaránt. Ezt pedig Ti tudjátok mi a legjobb Nektek.

Nikó: drukk Neked +++++++++++++++++++++++++++++!

Arwen: elég durva valóban, hogy azt sem tudják mi baj. Egyszer jártam már így, valószínűleg vetélés volt így utólag. Késett a mensim, de még nem teszteltem, viszont annyira begörcsöltem, hogy 2 doki is megnézett, majd az ügyeletre kerültem kórházba. Ott befektettek, infúzióztak, vizsgálgattak és a végén megállapították, hogy biztos sokat ettem. Hozzáteszem napok óta alig ettem. Görcsölt a derekam, a hasam, hánytam és mondtam, hogy késik a mensim. Belgyógyászati vizsgálat volt, de terhességet nem néztek. Viszont a belgyógyász uh-on megállapította nincs terhesség. Ekkor ha volt is 4 hetes pár napos lehettem. Még nődokinak is becsületére vált volna ha hasi uh-on meglátja a babát, nem egy belgyógyásznak. Hülyét is kapott a nődokim, amikor mondtam neki mit csináltak velem.
Aztán pár napra rá megjött jó erősen, darabosan a mensim.
Na, ennyit az egészségügyről.

Nán-dorka, Ágota hol vagytok?

meriann

Porsika nem voltam hányos kb 5 ször eddig.az nem sok.valószinű most eszem ugy ahogy egyébként kéne?!kb 1 hete libazsirban lesütött pulykamájat reggelizem és vacsorázom.ja és visszatértem a fehérkenyérhez amit pedig nem szoktam enni.viszont főzeléket eszek majdnem minden nap mert most arra vágyom.

Gratulálok Bogyóhoz.én 2 hét múlva megyek uh-ra örülök neki mert akkor nincs semmi gond és nem kell előbb menni. :wink:

Meri nagyon jó hogy ilyen orvosok kezébe kerültél!

nekem ma leszakad a derekam éjjel is kispárnával voltam kitámasztva hogy aludni tudjak.

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika: örülök, hogy minden rendben Bogyókával.

Kép
Kép

meriann

Helló Lányok!

Most csak röviden mert rohannom kell.

Hát nem jön be a váltás a melóhelyen. A cégen belül 2 nagyfőnök van. Aki jelenleg az én főnököm az nem enged át a másikhoz. Hát így jártam. Elég elszomorító mert sokkal jobb dolgom lett volna de nem tudok mit csinálni. Ha ez a hülye azt mondja hogy nem enged akkor nem. :evil:

Ja és ráadásul a párommal is megy a harc ezmiatt köztünk mert szerinte ottkéne hagynom a céget és a közelbe keresni egy másikat. Mert ahol lakunk onnan 40km-re van a munkám és nem egyszerű a bejárásom. Mondtam neki hogy jó lenne váltani de már addig nem szeretnék amég nem jön a baba. Innen szeretnék elmenni szülni. Mihelyt megtudnám hogy terhes vagyok egyből eljönnék betegbe. Hát nem tudom mi lenne jó?? :roll: Mert mi van akkor ha még sokáig várat magára a babánk??

Azt hiszem az lesz a legjobb ha megvárom hogy mit mondd a doki 19-én és annak irányában döntök.
A párom meg nekem mondja hogy ilyen meg olyan szemetek a főnökeim. Mondtam neki hogy tudom de ne idegesítsen engem ezzel.

Jaj lányok annyira várom már a 19-ét hogy mi lesz a dokinál. Nagyon kíváncsi vagyok hogy elmúlt e a cisztám??
Ja és pont akkor kéne peteérésemnek lennie!!! Hát kíváncsian várom hogy lesz e gyógyszer nélkül.
Bár egyszer Hajni azt mondta hogy a closti még hónapokig hat miután már nem szeded.

Na most megyek is.

Puszilok mindenkit.

Ja és ne haragudjatok hogy csak önző módon magamról írok. De olyan jó hogy elmondhatom Nektek és okos tanácsokat tudtok adni.
Jó hogy rátok találtam!!!!!!!!!!! :D
csipcsab

Sziasztok!

Niko,
én türelmetlenül várlak :)

Esztora,
hogy-hogy fogysz? Mostmár tényleg híznod kellene. Nincs semmi baj?

Merike,
de jó, hogy ilyen szipmi a pszihológus!
Remélem segíteni fog!

Marietta, sorstársam :)
nagyon drukkolok Neked a 19.-hez.

Porsikám,
várjuk azokat a sztárfotókat!

Kép
bodzi

Sziasztok!

Ma én is csak gyorsan, magamról. :oops:

Barnázás nincs, viszont 21-én 15-20-ra megyünk 4D-re, végülis Győrbe, mert az közelebb van. :D

Meri örülök, hogy szimpi a doki!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Annyit írtatok kedd óta, alig bírtam végigolvasni.

Toti: :( sajnálom, hogy a munkahelyeden így állnak a babakérdésnek, nem túl szimpi emberek. Sajna nagyon sok helyen ilyenek a főnökök.

Szeri: :roll: talán majd a 4D megerősíti, hogy fiacskád lesz. Kitartás, ki fog derülni. De azért még ne vegyél nagyon sok fiús ruhát, hátha váltanod kell más színvilág fele.

Esztora: én is turipárti vagyok. Nekem is vannak onnét ruháim, és biztosan lesznek a bébikémnek is. Már várom, hogy vásárolgathassak neki, de egyenlőre turi közelébe sem megyek, nehogy elcsábuljak. Amúgy is milyen színt keresgéljek???

Porsi: örülök, hogy minden rendben volt az Uh-n, és várjuk a képet. :D :D :D

Csipcsap: én azt akartam javasolni, hogy fogadd el az új munkalehetőséget, de látom már nem aktuális.

Hajni: Neked tényleg szép nagy pocid van a korodhoz képest. Nekem még nem látszik ennyire, pedig van 1-2 hét előnyöm. Marcinál is ilyen hamar látszott?

Meri: :lol: tök jó, hogy ilyen szimpi pszichológust fogtál ki. Remélem hamar rendbe hoz. Én szedem a Duphastont, már azóta, hogy kiderült a baba. Semmi mellékhatást nem érzek. Nekem vetélés ellen írta fel a dokim. Csipcsap írta, hogy Neki feszül tőle a melle. Ezt én is érzem, de a kismamaságnak tudtam be. Azt viszont meglepve olvastam, hogy az utolsó szem után megjön a vérzés? NÁlam vajon mi lesz, ha abbahagyom?

Fio: remélem nem kiabáltad el, és tényleg csak átmeneti "zavar" volt Lillánál a rendetlenkedés.

Rólam: tegnap voltam Uh-n, alapjában minden rendben. Van 2 keze, 2 lába, teste, ver a szíve, nyaki redő 0,6 mm. Ami kicsit zavar, hogy semmi egyebet nem nézett a doki. Lehet, hogy korán mentem, de Ő hívott most hétre. Még csak 10 hetet töltöttem. És majd csak a 18 héten kell újra mennem. Munkatársnőm alig idősebb, neki nézték hogy zárt e a nyomor, gerinc, melyik szerve mekkora, megnézték az ujjai számát, stb. Szerintetek még kicsi volt hozzá, vagy felületes az orvos??????????? :evil:

Nikó:????????????
vivi79

Vivi:
Marcinál is hamar látszott, de nem ennyire.
Akkor talán a 11. héten vettél észre, de nem volt ekkora.
De ugye nekem második gyerek, ami alapból előbb látszik.
Nyaki redő: érdekes. A protokoll az a 11. -13. hét között írja. Természetesen a 12. betöltött a legjobb, de szerintem a 10. hét korai ehhez. :roll:

Porsika:
Örülök, h minden rendben volt az uh-n. Várjuk a fotókat.

Merike:
Nagyon jó, h így megtaláltátok a közös hangot elsőre.
Én Norculotot szedtem, az ugyan az, mint a Duphaston, csak más a gyártó. Mire kell szedned?
Most próbálkoztok a kezelés alatt vagy szünet van?
Vendég

Vivi nekem nem is nézték a 12. hétig.
Viszont itt (valamennyire) nyomon tudod követni milye van már meg. De 2 hetet le kell vonnod, mert nem magyar oldal, és ők a tényleges fogantatástól számolják a heteket, nem az utolsó mensitől.
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=1&language=38

Én is kérdeznék, az UH tapasztalt kismamiktól.
Valóban érdemes teli hólyaggal menni 4D UH-ra, vagy mindegy? :? :oops:

KépKép
KépKép
fioona

A gyógyszer szedése alatt nem vészes ha összejön a baba a dokim szerint. A várandósság első 12 hetéig kell szednem azt hiszem. Illetve annyi biztos, hogy három hónapig szednem kell ha jön a baba, ha nem.
A pszichológustól tette a dokim függővé a babát. A pszichológus pedig azt mondta, hogy szerinte élvezzem az életet és engedjem magam sodródni az árral. Ha ahhoz van kedvem védekezzünk, ha nincs akkor durr bele. Most tanulom, hogy ne görcsöljek mindenen. Egyszóval direktbe nem próbálkozunk, de ha úgy hozza a sors, nem is tiltakozunk.
Most az a házi feladatom, hogy heti 2X1 órát csak magammal szabad foglalkozni. Elsősorban mozgással fogom eltölteni, de a lényeg a lényeg, hogy egyedül legyek és magamra figyeljek. Tegnap sok minden kiderült. Annyira beparáztam a vizsgálatoktól, hogy szinte kész elemzést tudtam adni magamról. Tisztában voltam vele, hogy melyik pont volt az ahol romlani kezdett az életem, mi váltotta ki, mi mérsékelte, hogy mit akarok, mik játszhattak közre és egy halom probléma amivel egyedül nem tudok mit kezdeni. Tálcán kínáltam magam.
Most úgy érzem, ha netán bebabásodok, akkor sincs gond, mert fizikailag is és lelkileg is rögtön segítséget kapok ha szükséges. Ráadásul a pszichológus előtt szégyenérzetem sincs, és bízom nagyon mindkét dokiban és biztos, hogy több vetélésem nem lesz, mert megbirkózok az egész várandóssággal a segítségükkel.

meriann

Fioona:
nekem pont azt mondta a csajszi, h amíg pici érdemes, amikor már nem akkor inkább üressel. Tehát hüvelyinél teli, hasinál üres.
Vendég

Nikó, nagyon várjuk a híreket. Ezer drukk!!!!!

Fioona, örülök a pozitív változásoknak! Csak így tovább! Lehet, h az összebújós, pihizős nap segített? Vagy az már utána volt a változásoknak?

Toti, ne törődj az ilyenekkel, próbáld meg, h lepörögjön Rólad. tudom, nem könnyű, de legalább ne bántsa a lelkedet!

Marietta, én is rá akartalak beszélni. Esetleg nem tud a hívó főnököd beszélni a másiknak a fejével?

Porsika, de jó lehetett ez az uh! És h már jóslásokba is bocsátkoztak a 13. héten. Akkor tényleg látszhatott vmi! Dehát majd meglátjuk kukacos bogyócskád van-e. :D Bocsánat, Bogyócskád, nagybetűvel!

Vivi, én is a nyaki redőn csodálkoztam. Esetleg rákérdezni finoman vhogy...?

Meri, örülök, h jól indult a kapcsolatod a pszichológussal! Én a helyedben beszélnék vele a gyógyszerrel kapcsolatos érzéseimről, az is segíthet.

Adri, mi újság Veled????

És Ágotáról is rég hallottunk!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: jó, hogy jelentkeztél. Hogy van a nagyfiad?????
Remélem már gyógyulóban!

Beszéltünk a gyógyszerekről is. Pontosabban beszéltem. Őszintén szólva egy órát töltöttem ott, 90 %-ban magamról meséltem. Feltérképezett. Jövő szerdától indul a terápia.

meriann

Na, tényleg, magunkról nem írtam. Hát, ha skarlátot nem is, aegy bakteriális fertőzést sikerült betársítani a fiamnak a himlő mellé. Gyógyszert kap rá, antibiotikumot, sajnos muszáj. Viszont ez az éjszaka már jól sikerült, aludt, így nekem sem kellett virrasztani vele. és ma már játszik és huncutkodik is. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika akkor lehet, hogy ezek a szép rózsaszín vonalzók változni fognak? :wink: Na majd meglátjuk nemsokára. De tényleg ennyire fiús topik lennénk? :? Érdekes, mert megfigyeltem, hogy ált. az újszülött oszályokon is dominál valamelyik nem.

Meri, párodat nem vonja be a doki?

Nán-dorka utána volt. Sztem még megvan a problémája, csak taktikát változtatott. Hiányzik neki a régi élet. Nem érti a változást. Remélem hamarosan megszokja. Próbálom olyasmivel lekötni, amiben tudok partner lenni. Hála Istennek, most rákapott a könyvespolcra. Azt tudjuk együtt bújni. :wink:
További gyors gyógyulást!

Hajni köszi. Akkor nem kínzom magam fölöslegesen. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Meri!
Örülök, hogy ilyen jókedvű az írásod. Biztosan szerepe van benne a psz. -nak, de a fő érdem szerintem a Tied. Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen jól kezeled a dolgokat.

Nán-dorka!
Örülök, hogy jobban van a fiad. Ha már van kedve huncutkodni, akkor minden rendben .

Fio: megnéztem a honlapot, nagyon jónak tűnik. El is mentettem a kedvencek közé, így még holnapután is megtalálom, ha keresem. Köszike.
vivi79

Minden nap gond van a babanettel?! Sokat lógunk itt a fórumon és túlterheljük???!!! :lol:

Fioona: nem vonta be a páromat, legalábbis egyenlőre. Szerintem ő totál rendben van.

Tudjátok mi okozza még a bajt? Erre ma ébredtem rá. Na, a párom melóhelyén több esetben is hölgyek (munkatársak) szexuális kapcsolatot létesítettek kollégákkal. Egész "véletlenül " ott próbálkoztak és jártak sikerrel, ahol a feleség kismama volt. Érdekes nem?! Tutira van összefüggés a problémám és a leírtak között.

meriann

Meri mintha kicsit magamat olvastam volna.hiszen mi már egy ideje nov.17 óta egyetlen egyszer hancuroztunk.én birom mert muszály és tudom mit veszithetek de ezt Ricsitől hogy várjam el??szerintem ezért is néztem utána a dolgainak a múltkor.
vannak más megoldások is nem csak a hancur de az meg olyan vicces tud lenni egy stabil kapcsolatban :lol:
valahol tudom ha hogy ha ezt kibirjuk tuti bizhatok majd benne utána is.

Bridzsi

Kép
esztora

értelmes lett szóval: tudom hogyha

Bridzsi

Kép
esztora

Tényleg, Meri, akkor Neked ez így ijesztő gondolat lehet, pláne, h már próbálkoztak is a párodnál. (Ha jól emlékszem, ilyesmit írtál.)
De ronda dolog, úristen, tudva azt, h a férfi felesége babát vár, próbálkozni nála. (Mindig az, de így különösen visszataszító!)

Kép

Kép
nán-dorka

Viszont másrészt meg arról is megbizonyosodhattál, h a férjed ellenállt már egyszer. És azért, tegyük hozzá, leginkább oda lehet befurakodni, ahol már akkor űr van a két ember között...

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi jól megijesztettél,gondolom nincs baj. :wink:
feszül a cicim,viszked a hasam és jön előre rendesen.természetesen ma is öklendezem rendesen.(mondjuk amit láttam az utcán attól akár hányhattam is volna :lol: ) lurkó tegnap sokat mocorgot ma nyugodtabb.

mivel túlsúllyal indulok igy nem gond hogy nem hizok szerintem.
B.nőm 7. hónap végéig 1 kg hizott utána még 3 at.és lett egy gyönyörű 3.5 kg kislánya augusztusban.
a 1,5 kg abból a súlyból van amit a védőnő mért dec 7.én.azóta is ugyanannyi vagyok amit én mértem jan. 16.-án.(nálunk nem mérnek hanem te mondod be a súlyodat)ez kevesebb a védőnő által mértnél 1,5kg-al.

Bridzsi

Kép
esztora

akkor űr = akkora űr

Kép

Kép
nán-dorka

Jaj csajok! Ez a kismamás apás bepróbálkozás olyan gusztustalan. Én amúgy sem értettem meg soha az olyan embereket, akik párkapcsolatokba képesek bezavarni. De így a "terhesség" alatt pláne undorító. De bízom benne, hogy a mi párjaink annyira akarták ezeket a babákat, hogy még a gondolat sem jut eszükbe. A próbálkozók meg elmehetnek a fenébe.
vivi79

Már régebben akartam írni, h köhögésnél, tüszentésnél azt ajánlja Kriston Andrea, az intim torna megalkotója, h húzzuk össze az alsó záróizmokat, ezzel védjük a belső szerveinket. Még akkor akartam írni, mikor arról beszéltünk, árthat-e a babának a köhögés. Hogy neki nemigen, de ha azt akarjuk, h nekünk se ártson, ezt lehet csinálni.

Meg Fioonától akartam kérdezni, h végülis Neked magnézium szedését és pihenést javasolt az orvos a gáttájéki fájdalmakra? És javult?

Kép

Kép
nán-dorka

Igen Nán-dorka próbálkoztak már, szó szerint felajánlkoztak neki. Szerintem is undorító.
Ráadásul korábban csalódtam már, félelmetesen hasonló esetben. Nem csoda ha félek.
Ebben bízok én is, ha velünk/közöttünk minden rendben, akkor nem lehet gond. A pszichológus szerint gond van az önállóságommal, túlzottan kötődök. Ezen is dolgozni fogunk. Szerintem is.

Örülök, hogy jól aludtatok Nán-dorka és kezd a Nagyfiú gyógyulgatni. Hát vannak esetek amikor nem kerülhető el a gyógyszer, sajnos.

Hajni: nem tudom írtam-e már :oops: még a tegnapi fáradtságom tart, de nagyon csini kismami vagy.

Olyan jó nézegetni ahogy nő a pocitok.

Már érezni lehet a nadrágjaimon, hogy szépen lassan karcsúsodok. A párom most azon parázik, hogy mi lesz ha túl vékony leszek, mert neki (állítása szerint) így tetszem. De jól akarom érezni magam a bőrömben és semmimnek nem használ a túlsúly. Ráadásul a babának is könnyebb a dolga egy normál súlyú mama testében.

Köszönöm a tanácsokat nagyon sokat segítettek. De tényleg.

meriann

Hajni, aranyos a pocid! Tényleg nagyon hamar mutatja magát ez a babuci!
A tükröt fényképezted le?

Meri, a párod most így gyakorolhatja, h a változásban lévő testedet megszokja, és ez ne hasson rosszul az érzéseire. Hiszen aztán majd nemsoká a más irányban változó testedet is meg "kell" szoknia. :wink: (És ráadásul ez nem csak ezeknél a változásoknál van így, mert ha öregedünk, reméljük, akkor is szeretni fogjuk egymást a párjainkkal!!!)
Amúgy meg sztem ez egy gyönyörű szerelmi vallomás, h úgy szeret, ahogy vagy.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat. Igyekszem mielőbb túltenni magam rajta.

Merike, nagyon örülök, hogy ilyen jókat írsz a pszichológusról. Biztos sokat fog segíteni.

Nálunk is vannak olyan kolléganők, akiket nem izgat, hogy a kollégájuknak felesége meg gyerekei vannak, úgy másznak rájuk mint egy pióca.
Bár én úgy vagyok vele, hogy ha egyszer úgy alakulna, azt is meg tudnám bocsájtani a férjemnek. Persze csak ha elmondja és látszik rajta, hogy nem akarja folytatni.

Hajni: hogy Te milyen jó vékony vagy!!! Tényleg nagyon szép a pocid. Kiváncsi vagyok mekkor lesz :D.

Csipcsab: Sajnálom, én is azt akartam ajánlani, hogy fogadd el az új állást. Azért lehet hogy a férjednek is van valamennyi igaza.
40km azért nem kevés.

Szeretném megkérdezni, hogy nem hallottatok-e véletlenül még olyat, hogy az állcsont környékén kialakuló pattanások hormonzavar jelei lehetnek?
Mert egy pár hónapja folyamatosan kijönnek rajtam ilyen pattanás szerű képződmények. Lehet, hogy tényleg hormonzavaros vagyok?
toti77

Toti: nem is hinnéd mennyire irigyellek ezért, hogy "meg tudnám bocsátani" én még ott tartok, hogy meg tudnám ölni egy ilyenért. Jelenleg ez az egyetlen olyan vétség amire nálam nincs bocsánat.

meriann

Sziasztok!!

Eloszor is,mielott elfelejtem:
Toti,a pattanasok helye utalHAT szervi probelamra.De ez nem jelenti azt,hoyg hormomzavar,avgy ilyesmi.Azt en is megfigyeltem pl,hoyg mesni elott nekem is az allamon jott ki pati,ha kijott.Szoval ilyen jellegu hormonalis valtozasokra kell gondolni,nem komolyabbakra,szerintem :wink:
Berakok 2 kepet,ahol abrazoljak,hoyg melyik szerv "hol van az arcon" :wink:

Kép

Kép

Es most mindjart visszaolvasok :lol: Meg irok meg! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Na itt vagyok :lol:
Lanyok,mit szoltok,felidoooooo :lol:
Ugy elrepul ez a par honap,hoyg ihaj....

Hajni,
de csini vagy!!Szep kerek a poci es mar tok jol latszik!Egyertelmu baba pocak :lol: :lol: :lol:

Meri,
nagyon orulok,hogy szimpi a pszich no!De joooooooooo!!!!!!Es hoyg igy megnyiltal!!!!!!!nagyn orulok!!!!
Ezen kiakadtam,hogy ramasznak a pasikra a parod melohelyen :(
Sajnos iylen vilagot elunk :(
En nem tudom mit csinalnek,komolyan mondom...marmint,hogy tulelne e a kapcsolatunk,ha megcsalna..ugy erzem nem.
nalam olyan szinten megszakadva vmi,hoyg nem hiszem,hyog hozza tudnek erni,vagy barmit is meg tudnek osztani vele azutan...egyszeruen elvezs a bizalom es utana mar szenvedes az egesz...szerintem... :(
Tok jo,hogy erzed magadona fogyo eredmenyet!Ez gondolom onbizalmat is ad!!!legalabbis en teljesen feltoltodtem,ha sikeres volt a fogyokuram :lol:
Amuyg az en ferjem is olyan,hogy pl most is azzal szekal,hoyg egyek meg-meg,mert a baba semmiben se szenvedjen hianyt!De mondom annyit eszem,amennyi jolesik,nem fogok ketto helyett enni.Butasagokat meg igyekszem kerulni (edessegeket pl) de a nomal kajat aztan abszolut nem korlatozom :wink:
Es o egyfolytaban azzal jon,hoyg hoyg tetszik neki apocim es miylen edes,es milyen nagy lesz,es de jooooo!Meg hogy nehogy aggodjak a kilokmiatt,mert tok mindeg ymennyit hizom,majd ugyis lefogyok utana....Ot aztan abszolut nem zavarja.
Eddig 1 kilot hiztam :lol:
Ugyhogy meg vagyok elegedve magammal :lol:

Nandorka,
orulok,hogy a fiad jobban van!!!Ha rosszalkodik az mar nagyon jo jel :lol: :lol:

Esztora,
abszolut ne aggodj a sulyod miatt.A vedono pl nekem alapbol azt mondta,hoyg a felidoig nem nagyon "illik" hizni,mert a baba ugyis csak utana indul be...
na mar most azert nalam is van tartalekban kb 4-5 kilo,amibol a baba tud taplalkozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igy jo vagyok :lol:

Niko,
drukkolok ezerrel!+++++++++++++++++++++++++

Fiona,
en is ugy tudom,mint Hajni,hoyg ilyen korban mar nem szamit,hoyg tele legyen aholyag,csak az elejen,mert hoyg akkor jobban latszik.De most mar akkor a babad,hoyg igy is nagyon jol fog latszani!Szerintem ne szenvedj tele holyaggal,mert az nagyon rossz :(
En a 18.heti genetikain voltam tele holyaggal,mert nagyon sokat kellett varni,de nem mertem elmenni pipilni :lol: ,mert nem tudtam mikro fognak szolitani....szoval ugy mentem be...aztan mikor az Uh fejet neha beljebb nyomta a pocimba..huuuuuuuuuuuuuu csillagokat lattam :lol: :lol:
Orulok,hoyg barnazas mar nincs!!Ez biztosan a hancur miatt volt :wink:

Vivi,
ne aggodj szerintem,igazabol nagyon alaposan a 18. hetin nezik meg.Amuyg lehet,hyog a dokid megnezett mindent csak nem mondta neked...Beszedes a dokid?Mert vannak nem olyan kozelkenyek is,akiktol mindent ugy kell kerdzeni.....

Bodzi,
mi ujsag nalatok?

Marietta,
nagyon woodoozzuk a cisztat,Te is szuggerald,es akkor elillan :wink:

Porsikam,
gratula Bogyokahoz :lol: :lol:
hat ha a dokid tippelni mert igy a 12. heten,akkor szerintem tenyleg latott vmit!!!! :wink:
Mert en azt tapasztalom,hoyg nem nagyon mernek tippelgetni,inkabb nem mondanak semmit.
Ugyebar nalunk en nem is kerdeztem,hanem o mondta,hoyg akarom e tudni.....es aztan azt mondta 100%.....
De azert a 3-4Dt megvarjuk...

A nevekkel meg mindig hadlabon allunk...jaaaaaaaaaaaaj olyan nehez.......
Nagyim:tegnap mar nem volt gorcse,szoval most jol erzi magat,mar evett is.Doki azt mondta,ha ma is marad a helyzet,akkor holnap hazavihetjuk....
Csak hat felek,hoyg nehogy otthon visszaterjen neki :(
A homokot nem tudom kijott e,de szerintem meg nem....
Mindenestre neki jo a hangulata es mar nagyon vagyik haza,ugyhogy en ezt nagyon jo jelnek veszem!!!!!!!
ma megyek a hazidokihoz megint az ujabb EKGvel.
Viszem az itthon mert vernyomasertekeket,mert eg yhete nem csak merem napi kestzer,hanem irom is.
Mert ugysem annyi nala a rendeloben.
igazabola pulzusom az,ami felszokik a dokinal a vernyomasom az ok.
remelem nem kell tovabbi vizgsalat es minden rendben,kicsit izgulok :roll: de tudom,hyg itthon minden normal.Es par eve kivizsgaltak midenre,es nem volt sem a szivemmel baj,sem semmi massal,egyszeruen ez nalam feherkopeny szindroma......
Ez van.remelem ezt ez a doki is elfogadja..... :roll:

Kép

Kép
arwen07

mennyit változik a világ nem? .félidőig nem "kell" hizni nem semmi.mondjuk engem is megdicsért védőnyanya hogy karácsonykor nem hiztam.
ma nagyon nőhet Lurkó érzem rendesen,meg viszkedek is.jutattam be már magnéziumot de kell még valószinű.

Bridzsi

Kép
esztora

Köszönöm a poci dícséretet. :)

Nán-dorka:
igen, a tükröt. :) Nem tudtam amugy a pocim, így meg jó lett. :)

Merike:
júj, hihetetlen milyen nők vannak. :evil: :evil: :evil: :evil:
De amilyen erős a Ti kapcsolatotok sélyük sincs. ez legyen benned :lol:

Arwen:
nehéz ügy a név kérdés. Nekünk úgy néz ki megvan. :)
Gratula a félidőhöz.
Vendég

Esztora,
mondjuk aki 40 kilorol indul annak biztosan jobban engedik,hyog hizzon,es a vedono nem ezt mondja neki.
De azert en a 165 centihez csak 62 kilo vagyok :lol:
Igy lehet,hoyg a vedono azert si mondta ezt.
Persze azt is hozzatette,2-3 kg hizasig ok. :lol: Amuyg meg tok mindegy mit mondanak,mert ha hizni fogok,akkor sem kezdek dietazni terhesseg alatt,hyog aztan meg majd ne legyen tejem....
raerek meg arra boven utana is!!!A tapanyag meg azert kell a manonak!!!!!!
nekem is valamelyik nap nagyon feszult meg viszaketett a hasam,en is erzem,hoyg most fog beindulni a noves...
Kenem si magam olajjal ezerrel,meg mindenhol tok szaraz lett a borom,igy muszaj vagyok estenkent testapolozni az egyeb testtajaimat is,pedig nem szoktam...csak napozas utan :lol: De most muszaj,mert olyan a karom,meg a labam,mint a rinocerosze :lol:

Kép

Kép
arwen07

én sem 40 kg vagyok az tuti.
viszont 1,80 magas igy annyira nem látszik (de én tudom)
diétázni én sem fogok,most ettem meg egy tál sajtos rudat amit sütöttem.

Bridzsi

Kép
esztora

gratulálok a félidőhöz!annyira gyorsan tellik nem?hihetetlen hogy 15 hete teszteltem az elsőt én is.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni,
es mik a neveitek?vagy titok? :lol: :lol:
A lany nalunk is megvan,de hat fiu lesz :lol: :lol:
Fiura is vannak opciok,de ferjuram ujabbakat hoz a kepbe minden nap.... :shock:

Kép

Kép
arwen07

Arwen:
lányra: Mara (ezzel az a bajom, h Marcim lett volna Mara, de ez lesz úgy néz ki. )
Még a Laura volt esélyes, de abból most rengeteg van. :( Így azt kilőttük.
Nekem a Víta tetszett még, de apa leszavazta. :evil:
Szval a Mara az, ami mindkettőnknek tetszik. :)

Fiú:
Áron.
Itt még a Zalán volt esélyes, de asszem Áron lesz. :)

Nektek?
Vendég

Tényleg, Arwen, már félidő :shock: , nagyon rohan az idő.

Olyan ügyesek vagytok, hogy nem híztok. Én már a múltkor is híztam egy csomót.
Bár mondjuk akkor fektettek, meg etettek. Majd a következőnél jobban figyelek.
toti77

De jó, Hajni, Marcell és Mara! Mara milyen eredetű név? Van köze a Máriához?
Tényleg sok van Laurából? Nekem áltiskolában volt egy Laura osztálytársam és azóta talán eggyel sem találkoztam. Láttatok vhol névgyakorisági kimutatást mostanában? Én csak 96-ost, kétezrest láttam.

Arwen, képzeld, nálunk meg én lennék az, aki még szívesen gondolkozna neveken, de már nem lehet változtatni. Azt mondta a férjem, változtathatok, de ő már akkor is Nándornak fogja hívni. :) Ennek azért nem tehetem szegény babócát!

Kép

Kép
nán-dorka

Tényleg hihetetlen ez a félidő Arwennél. Most volt, h gratuláltunk neki! Észre se veszzük és már szopi közben írogatunk itt...!! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Áron és Zalán is nagyon szép nevek! Nálam is esélyesek voltak.

Kép

Kép
nán-dorka

Toti,
nehogy aggodja sulyod miatt!Ez amuy is midenkinel mas....
Es lehet most ramugrik 20 kilo..nem tudhatom :(

Hajni,
nalunk lany: Greta (de ez ugy nez ki kesobb kerul felhasznalasra :lol: ) amugy meg a Laura es az Emma volt versenyben :lol:
Fiu:Attila egyelore ami az elso helyen all,de meg tetszik a Benedek,Barnabas,Marcell,Mate,Zalan
De Apanak pl a Mate ebbol nem igazan...
De tegnap is olyan nevekkel jott elo :lol: :lol: :lol: nehezen egyezunk meg :?
Szep a fiu es lanynevetek is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Na, még mindíg nincs kép, de 5 után jön az Uram, remélem, tudok nektek felrakni:D

Dorka:D
Igen, tényleg nagyon jó volt ez az uh!!
Öülök, hogy Nagyfiú kicsit könnyebben van , mindenesetre ha huncutkodik, az egyértelműen annak a jele, nem?

Arwen:D
Igen, én is úgy gondolom, hogy valószínűbb, hogy van ott valami, mint hogy nincs, mert az én dokim is az a típus, aki inkább semmit nem mond. Azért még kivárom a 16 hetes uh-t, de már néha akaratlanul a kisfiam jön a számra:D Úgyhogy remélem, ha benéztük és mégis Emma, akkor nem okozok Neki lelki sérülést:D
Drukk az EKG.hoz! A vérnyomásod egyébként rendben van? Mert én úgy tudom, hogy egyedül a magas vérnyomás lehet probléma a vége felé ,de ez is csak annyiban, hogy túl magas vérnyomásnál császároznak. Bizti minden rendben lesz!

Marietta:D
Nagyon drukkolunk az uh-hoz, bizti minden okés lesz, és eltűnt az a nyavalyás ciszta.

Vivi:D
Klassz, hogy minden rendben a Babóddal. Kicsit nekem is furcsa, hogy most mért nyaki redőt, meg hogy nem hívott vissza a 12-13. héten, de az én nőgyógyászom is csomó mindent máshogy csinál, mint az átlag (pl. még mindíg nem küldött el védőnőhöz), az a lényeg, hogy Te bízz benne. Én mondjuk felhívnám a dokit, és megkérdezném, hogy nincs-e szükség egy "részletesebb" uh-ra. Az én dokim mondjuk ebből a szempontból is nagyon alapos, tegnap mindent megnéztünk a belső szervektől kezdve az agyokponyán, gerincen és egyéb csontokon át a hólyag-és gyomortelítődésig és a nyaki redőig...

Totikám:D
Nekem a nőgyogyim azt szokta mondadni, hogy az állcsúcson jelentkező pattik esetleges teszotszteron-túltermelődést jelenthetnek, ezt Arwen rajza is alátámasztani látszik, de azt is mondta, hogy ennek (mármint a magasabb tesztoszteron-szintnek) egyéb jelei is vannak.

Fioona:)
Én is úgy tudom, hogy akkor, mikor már ekkora a babó teljesen felesleges teli hólyaggal kínlódni. Sőt, engem már tegnap is elküldött a nőgyogyi vizsgálat előtt pisilni, mert állítólag bizonyos dolgokat még nem is lehet annyira látni, ha teli hólyaggal mégy.
Igen, valószínű le kell cserélnem a rózsaszín vonalzókat (bár a fejlődésesnél lehet, hogy megtartom a rózsaszín hátteret,), de azért még megvárom vele a köv. uh-t.

Merike:D
Hogy mekkora szemetek vannak a világon! És egyre több az ilyen, sajnos. Az én férjem meg nem értette az elején, hogy miért viselem rosszul a hoasonló szintű, hála Istennek egyetlen női kolleganőjét, aki konkrétan mindenkinél bepróbálkozott a cégben. Tök szánalmas. Az én drágám meg azt hitte, benne nem bízom, pedig erről szó sincs, csak egyszerűen már a tudat bosszant, hogy bárki rámozdul, annak ellenére, hogy tudom, hogy semmi esélye Nála senkinek.

Na, most megyek, remélem hamarosan képpel térek vissza:D
puszik

porsika

Nán-dorka:
A név eredete
A Mária becézőjéből önállósult.

A név gyakorisága
Szórványos.

Névnapok
április 26. (névnap)

Rokon nevek
Mária

Én a www.babazo.hu-n szoktam nézegetni.
Ott van olyan jobb oldalt, h babanév kereső.
Vendég

Porsi,
varjuk majd a kepet :wink: :wink:
Lassan mad en is utrakelek a dokihoz,aztan meg setalunk egyet Dragammal :lol:
A vernyomasom ok,a pulzusom szokott megugrani a dokinal.Az EKGs doki azt mondta,hogy hat igen, a pulzus tenyleg magas,de az EKG szep,egyenletes.

Kép

Kép
arwen07

Arwen, a kisfiamnak nagyon tetszett, h Attila lenne a Ti fiatok! Imádja végigkérdezgetni, melyik kinek a vonalzója, akkor volt szó erről. Az is nagyon tetszett neki, h Kiskutyánk és h Bogyóka. No és Lilla is a képen, úgy vettem észre. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?