sziasztok!
kami!
én is gratula, tökjó, h ilyen jó feltételekkel talált új állást, biztos jót fog tenni az általános hangulatának is, a pénzről nem is beszélve, szvl hurrá!!!
babaügyben tényleg nem hangzik túl jól a 24órás babanélküliség, de sztm azért túlzott jelentőséget sem szabad neki tulajdonítani. nyilván vannak ideális helyzetek (apuka benn a szülésnél, nincs gátmetszés, oxitocinadás, baba rögtön mellre, stb.,stb), de azért ha bármi kimarad v akármilyen okból nem úgy alakul, még nem okoz visszafordíthatatlan hátrányt. én legalábbis így gondolom, és ah a szülésfelkészítőn kivettem a nő szavaiból, ők is ezt hangsúlyozzák, h azért készüljünk fel, h egy szülés n sokféleképpen alakulhat.
tényleg barbi, ah írtad, h miket hallottál a szül.felkészítőn tök röhögtem, h vajon ugyanaz a nő roadshow-zza-e végig az összes kórházat, mert nálunk a múlthéten szóról szóra uezeket mondták, de tényleg, még a szófordulatokat is felismertem
deako!
én is n sajnálom, h nemtali, de hát képtelenség annyi kmama között felismerni egymást
írnál nekem arról, h ki a dokid és a szülésznőd? n megköszönném, jöhet priviben is. én két szülésznő között vacilálok, de fogalmam sincs, mi alapján dönthetek, mind a kettőnek csak a nevét tudom
béna egy helyzet, főleg, h dokit meg szívem szerint nem is választanék, de nem tudom, ezt így lehet-e. mármint lehet, csak, h vállalják-e vajon?
lin!
én folyamatosan szoktam émelyegni, nem olyan durván, mint a terhesség elején, de van sokszor. főleg, ha veszek be vitamint, v vasat. ha meg nem émelyeg, akkor ég a gyomrom, szvl én vagyok aki végigsóhajtozza a terhességet, már sokszor engem is idegesít.
taliképek tök jók, mindenki milyen csini!! én is n sajnálom, h megint nem voltam ott, tényleg jövő hét v azután nem szervezünk mégegyet vlmelyik délelőtt?
és mégegy kérdés a végére
bababolt
van favorit bababoltotok? egyszerűen nincs erőm végigvizslatni az ár-választék arányt. két jelöltem van, az egyik a brendon, mert az normális méretű, nem kell szűk polcok között egerészni, ami a halálom, a másik a brumimaci, mert az n közel van hozzánk. csak hát ugye a brendonról azt mondják, h drága. ez tényleg így van? szvl van olyan bolt, amit összességében ajánlanátok