Új privát üzeneted érkezett!

Málna!

Neked is jó pihenést, kellemes eredményvárást kivánok!
naposoldal

VIcuska
Kép Gratulálok!!!Nem szabad a rosszra gondolni,mert bekövetkezik!!Minden rendben lesz!!Pihenj sokat,kerüld a stresszt,csak is boldogan!!

BIbar
Szupi ez az eredmény is,lényeg hogy kettő van az egyik csak ragaszkodik hozzátok!!

Gil
A tenyésztést minél elöbb,mert ha találnak valamit még ki is kell kúrálni és mindjárt itt a nagy nap!!Már csak 2hét és mehetünk újra!!!Pénteken megyünk,már nagyon várom.A szálláshoz jár ingyenes internet ha lesz időm benézek hozzátok! :wink: Párom már magától beállítja nekem ezt az oldalt mire haza érek :)

Málna
pihizz sokat(ha tudsz)!Otthon maradtál?Ez most bizot sikerülni fog!!

Lexi
rossz kedv ugye már elmúlt?
gabicsibe

Baby
Jobbulást neked is!

Estrella
Neked mikor esedékes a stimu kezdete?Jól emlékszem kb.neked is 2 hét??
gabicsibe

Látom ez a fránya vonalzó nem jelenik meg!valamit rosszul csináltam!Segítsetek!!
gabicsibe

Vicuska :lol:
Szuper HCG szint, biztosan több babót jelent! Gratulálok!

Bibar :D
Két babó az éppen elég, tessék neki örülni! Nekem a harmadik beültetésemnél az egyik 60%-os volt, a másik 80%-os!
A 100% az szupeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Csajoik pihenjetek sokat!!!

Málna :D
Neked is mennek a drukkok 1000-rel!!

Estrella :D
Gratulálok a kezdéshez és a jó hírekhez!

Mindenkinek küldöm a babatapikat és a babanövesztőket ill. petike növesztőket is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok!

Vicuska,
nagyon gratulálok!!! Őszintén örülök mindenki sikerének! :D

Bibar,
Neked is mennek a drukkok ezerrel!

Természetesen mindenkinek drukkolok, hajrá csajszik!!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Egy másik topicban találtam, annyira édesek, muszáj volt bemásolnom! :D

http://www.youtube.com/watch?v=5_ARBWKp ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=Mh9go-uD ... ed&search=

manda

Gil, Naposoldal, Manda, Gabi...Többiek!

Köszi, aranyosak vagytok, hogy rám is gondoltatok. Örültem végre, hogy valami jó is történik velem. Én már ilyeneknek is úgy tudok örülni. Az eredményt csak a doki mondja meg (rendes volt, nekem telefonon bemondta) 3 nap allatt lett meg az eredmény.
Valószínű az a múltkori rossz eredmény csak pillanatnyi áramszünet lehetett. Na de szóval a lényeg, hogy mehetünk. Remélem már nálam nem találnak semmit.
Egyébként kb. a jövőhéten kellene megjönnie, és utána megyek. Hogy ez pontosan jövőhét, vagy utána, ez még rejtély, de előtte mindenképpen írok, hátha összefutok valakivel a BMC-ben. :D
Lexi:
Mi újság veletek? Ha tudsz jelentkezz!
Bibar:
Nem semmi méhnyálkahártyád van, nálam már a 8 jónak számított. Bár gondolom ez is más az inszemnél meg a lombiknál.

Valami érdekelne azért:
Ha valakinek csinálnak egy lombikot és az nem sikerül, de utána a lefagyasztott bébiket visszakapja (már ha sikerült először lefagyasztani) na szóval az már 2 lombiknak felel meg, vagy hogy van ez? Ti mindent tudtok!
Vendég

Hello Lányok!

Új vagyok köztetek, de már régóta olvasgatom a fórumot, sok hasznos infót tudtam meg tőletek. Különösen sokat segített a Nellikének írt bíztatásotok az első inszeminációval kapcsolatban. Rám is fért, mert kb. akkor közölte a doki az esélyeket...
Különben decemberben kezdtünk a BMC-ben, januárban megvoltak a vizsgálatok és már el is kezdtük az inszeminációhoz a stimulációt, ma adta be férjem a 2. szurit. (nagyon ügyesen!).
7 szuri után kell mennem vizsgálatra, de sajna szinte semmit nem tudok róla, ezután pontosan hogyan tovább az inszemig.
Tudnátok erről irni nekem?
Előre is köszi a válaszokat!

nikibaba
niki baba

Estrella

Nekem volt fagyasztottbó beültetésem is és az nem számított bele az 5-be.
Én igazából egy lombikon vagyok túl, ami takar egy stimut és három beültetést.

Remélem tudtam segíteni.

manda

Niki :D

Üdv közöttünk!
Inszemimációban sajnos nem tudok neked segíteni, mert nekünk mivel mind a kettőnknél van probléma, szóba sem jöhetett.

De majd a többiek biztos válaszolnak.

manda

Szia Nikibaba!

Üdv köztünk!
Az inszemes stimu viszonylag egyszerű. Kapod a szurikat és a doki mindig megmondja, hogy melyik napon kell menni UH-ra. ( kb 3-4x) Ha már jók a tüszők és a nyh. is elég vastag, akkor kapsz tüszőrepesztő szurit, ezt pontosan akkor kell beadni, amikor mondják ( pl este 21 óra) Következő nap lesz a beavatkozás. Vinni kell hálóinget, papucsot...stb és az egész olyan, mint egy rákszűrés. Kb 3-5 perc, nem fáj. A beavatkozás után megdöntik az asztalt és pár percet úgy kell pihenni, aztán vissza a szobába. Kicsit lehet pihenni és aztán meg kell várni a zárót és lehet hazamenni. 17 nap múlva eredményhirdetés!
Lehet, hogy kicsit zavaros, ha nem értesz valamit, kérdezz bátran!
sharon

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk, mert most nekem kell kúrálnom magam.

Vicuska!
Hurráááááááááá!!!!!!!!!! Nagy-nagy gratula! Nagyon ügyesek voltatok. Már csak két hét és láthatod őket. Azért pihengess továbbra is!

Bibar!
Ne aggódj, hogy csak kettőt ültettek be. A két baba is nagyon jó lesz kezdetnek! :wink:

Süni!
Örülök, hogy jól vagy és a férjed is hazatért. Nemsokára Ti is megtudjátok a jó hírt. Addig is kitartást!

Lányok!
Mindannyian nagyon vigyázzatok ezzel a most terjengő influenzával. Azt hiszem senkinek sem tenne jót, ha most kapna el valami vírust...

Puszi
Gica
gica1

Niki baba:
Üdv. itt nálunk. :)
Hát igen, a lényeget már leírták előttem az inszemről, ez így zajlik, nem vészes, ne aggódj!
Nálatok mi a bibi? Kiderült valami?

Lexi Drága!
Remélem minden rendben veletek, és jól sikerült a párod műtétje és befalta a fincsi ebédet amit csináltál neki. :)

Ma már nem jövök csajok, de írjatok, holnap elovasom.
Vendég

Ennyi jó hírre jönni!!!!!Vagyis ébredni!!!! :lol: :lol:

Vicuska! Gratulálok!!!!!!!Szép eredméyn....Aztán ha úgy szeretnétek, kívánok 2 kisbabót!!!!!!

Bibar!
Nektek is nagyon örülök!!!!!Pihenj sokat, és tudod, a szokásos szöveg:igyál, egyél sok fehérjét....bla bla bla... :lol: :lol:

Estrella!
Ez nagyon jó hír!!!!!!Akkor Te is februárban a boldog kismamák sorát szaporítod!!!!Úgy legyen!!!!!! :wink:
Én úgy tudom, csak akkor számít bele a fagyis, ha sikeres...Mert ugye csak 2 élő gyermeket "támogatnak" hiába nem használtad el az 5 beavatkozást!!

Niki!
Üdv köztünk! Sajnos inszemmel én sme vagyok a helyzet magaslatán....Mi is egyből lombikkal indítottunk!!
Na, visszanézek, és dobok egy táblát!
Vendég

Vicuska,Te duplán Aranyos,nagyon-nagyon gratulálunk nektek!

Andi és Máté Kép

Estrella,végre nálatok is minden oké!Nagyon drukkolok!

Bibar,++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha kell még szólj!

Szép estét!

Kép
taptau

Íme egy friss tábla:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Vicuska! Teljes szívemből gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Lányok!

Mindjárt indulunk a gyerekekért :D

Puszi Mindenkinek!

Szép napot!

Judit
jucicuki

Jó reggelt!

Én meg nemsokára indulok melózni. :?

Lexi:
???
Ha tudsz jelentkezz!

Jucicuki:
Mennek a drukkok!
Vendég

VICUSKA! GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: Pihenj sokat, és növesztgesd a babákat. :)

Egyre szebb a táblázat a sok szívecskével! Mindenkinek drukkolok!!!!

Kép
Kép
share

Vicuska GRATULÁLOK!! :lol:

Na meg minden friss kismaminak!!Én mondtam, hogy itt a BMC-ben beindul a babaeső!! :D

A legjobb helyen vagytok csajok(akik most kezdik a programot)!
A BMC-magasan a legjobb meddődégi központ az országban, talán már határon túl is!!

Már csak a ti pozitív hozzáállásotok kell, na meg rengeteg türelem!!

Sok sikert mindenkinek, ,meg lesz az eredmény!!!! :wink:

Estrella!! Hajrá látom hamarosan ti is neki indultok, szúrkolok nagyon!! :D

Krisztikém, hamarosan ti következtek a sorban!!! :lol:

Ennyi jó eredmény láttán, nem indultok neki??

Üdv. Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulákat! Egyenlőre annyira felfoghatatlan az egész!
Zeke doki annyit mondtott, hogy annyira szép a HCG, hogy szerinte lehet, hogy kettő de egyenlőre ezt csak halkan mondta, nem éljük bele magunk. Mi nagyon szeretnénk ikreket, mert annyira súlyos az endóm, hogy nem tudom egy után sikerülne-e még teherbe esnem. Persze ha 1 baba lesz, az sem baj!! :lol:

Málna, ez a 2. lombikom volt, de volt egy fagyasztott beültetésem is, tehát ez végül is a 3. beültetés volt.

Estrella, örülök, hogy kezdhettek!!

Bibar, nem semmi a méhny.hártyád! Sima stimu nélküli hónapban 15 mm-es!! Nekem stimuval sem lett ilyen! Szuper vagy!! Van mibe beágyazódniuk a kicsiknek!
vicuska1977

Sziasztok!

Hát sajnos nem tudunk menni konzultációra pénteken mert engenm is ledöntött az influenza. 39 fokos lázam van és nem visz le semmi. Már hütőfürdőztem de csak 1 órára vitte le. Telizet a férjem a B.M.C.-be és ott azt mondták igy inkább ne menjünk fel. Gondoltam, hogy ezt mondják majd. Hát ennyi itt szenvedek az ágyba és várom, hogy eltünkenek a láz manók.
nikó

Helló Mindenkinek!
Juci, de jó, már egy egész családdal mész ma haza :D
Vigyázz nagyom magadra!

Nikó, Gica, jobbulást!!!!

Remélem a többieknek nincs semmi bajuk!

Lexi, hogy vagytok? Párod?

Én még köhögök, de már sokkal jobb a közérzetem. Ma is csináltam sok túrós finomságot és iszom sokat.
süni76

VICUSKA!!!!

GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper!Szuper,nagyon ügyesek vagytok!!!!!!!!!! :lol: Remélem két babó lesz,azért elég magas a hcg-d.... :wink:
Sok-sok puszi!!!!!!!

Bibarkám!
A messzi távolból is csak rád gondolok :lol: :lol: :lol:
Küldök sok-sok tapit++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Nagyon szorítok tudod!!!!!Ügyesen,pihizgessél!!!!!Szereti! :D

Málna

Rég írtam neked,mert az utóbbi időben csak immel-ámmal tudtam belépni és néha lemaradtam,de Bibar értesített és nagyon szorítok neked is! 8) :D

Lexi,süni

Mennek a drukkok!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estrella!

Lehet egyszerre megyünk....Én a jövő héten megmutatom magam a dokinak,aztán remélem megkapom a fagyikat.Szerdán megyek,hátha akkor jössz te is.....

Juci!

Hát ez szuper,vigyázz a kis lakókra! :D
lukrécia

Bibike

Irtam :wink:

Naposoldal

Látod,kifelejtettelek az előbb.....Nagyon szégyellem,pedig fontos,hogy tudd,nagyon gratulálok a szuper fejlemények miatt,csuda klassz ez az egész!!!!!! :lol:
lukrécia

Lukrécia
Irtam :lol:
bibike27

Sziasztok!

Megjöttünk, már négyesben! Két nyolcsejtes picit kaptam vissza és négyet lefagyasztottak, mert mind a hat tökéletes volt :lol: :lol: :lol:
Pihenek, mert kispapa szigorú, holnap jelentkezem!

Puszi!

Judit
jucicuki

Köszi Lukrécia, nagyon kedves tőled!

Juci kismami, gratula, jó pihenést!
Ugye, nem volt semmi szörnyű a beültetésben?
Sőt, az ember inkább átszellemül, mikor a kicsiket megkapja!
Végül hogy döntöttél utró ügyben?
naposoldal

Szia Juci!!!! Dejó!!! Gratulálok! :D
Pihenés-pihenés-pihenés!!!
süni76

Sziasztok!

Niki baba! Úgy látszik egy cipőben járunk, én is decemberben kezdtem és úgy volt, hogy már februárban meglesz az első inszem, de sajna halasztani kellett. Örülök, hogy jó kérdéseket tettem fel, tényleg rendesek voltak a lányok és sok biztatást kaptam. Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy február végén, márc. elején mi is mehetünk. Drukkolok neked!

Gica, Süni, Nikó jobbulást! Kúráljátok magatokat és pihenjetek sokat!

Juci gratulálok! Látod, szép eredmény a hatból hat :wink: Vigyázz te is magatokra!

Lexi, műtéten túlvagytok?

Málna! Válaszoltam :wink:

Majd még visszanézek... :)
nellike

Sziasztok!

Na, előbb írtam nagyon-nagyon sokat és úgy jártam,mint a múltkor Kriszti:(
Szóval:
Vicuska,
gratulálok:) Nagyon örülök, hogy sikerült:) Vigyázz magadra.
Süni,
örülök, hogy már jobban vagy:) Szorítok neked, nem sokára itt a nagy nap:)
Lexi,
mi újság, jól vagytok?
Bibar,
vigyázz magadra, tök jó, hogy megkaptad őket:) Pihenj sokat:)
Málna,
hellóka jól vagy? Most mindenkinek sikerült, sikerül, látod...neked is fog!!!!!!!!!!!Tuti:)

Naposoldal,
szióka, jól van a kismama?

Gica,
és te? Jobban vagy? Én is beteg vagyok, torokfájás, fejfájás, láz,minden ami ilyenkor szokásos:( Remélem elmúlik a nagy napig:) Holnap reggel elmegyek a dokihoz íratok fel gyógyszert, de persze mennem kell dolgozni:(
Vigyázz magadra:)

Judit,
nagyon klassz, hogy megkaptad őket, vigyázz nagyon, meg a szokásos, igyál, egyél sok túrócskát:)

Remélem nem hagytam ki senkit:)
Mindenkinek megy a drukkkkkkkkkkk
baby.81

Hello Lányok!

Köszi a visszajelzéseket, sharonnak pedig a részletes leírást, tényleg rengeteget segítettél!
Sajna a dokibácsi nem mondott semmit, csak hogy nem ér rá :(

Estrella kérdezte, megtalálták-e, mi a bibi, hát igazán semmi, csak kis eltérés van a prolaktinnál, emiatt negyed bromocriptint kell szednem. Azt nem mondták, hogy mikor ellenőrzik újra, csak hogy szedjem a terhesség 12. hetéig.

Az infulenzával vigyázzatok. Engem is elkapott múlt hétvégén és kipróbáltam a grapefruitmag cseppeket. Velem csodákat tett, 2 nap alatt rendbehozott! Ajánlani tudom, drogériákban kapható! Persze ha jön a baba, akkor nem szabad!

nikibaba
niki baba

Bakker én délután írtam ide egy levelet, az meg hova lett? :?

Baby:
Látom Te is "bénáztál" a levélírással. :)

Niki baba:
Az a legrosszabb amikor nincs semmi különösebb probléma és mégsem jön a baba :shock: Remélem minden rendben lesz.
A prolaktin szerintem majdnem mindenkinek magas, de ne aggódj le fog menni a Bromotól a megfelelő értékre.

Nikó:
Jobbulást nektek!

Lexi:
Kezdek aggódni, mi van veletek? Jelentkezz! Holnap bent leszek a boltban (ketten leszünk) de ha gondolod és van erőd nézz be hozzám, majd kimegyek aztán dumcsizunk a Kávézóban, hmm?

Brigii:
De jó, hogy jelentkeztél, és hogy rohan az idő, szépen növekszik a babókád. :)

Jucicuki:
Ügyesek voltatok, vigyázz magadra! Jó pihenést!
Vendég

Jaj hát a lényeget nem is írtam.
Valami eszméletlen páfrányosodás volt látható nálam késő délután. Valamint nagyobb mennyiségű fehér cucc is jött..szerintetek? Mindez a 31. napon? Hát én már kész vagyok teljesen. :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek jobbulást kívánok!Kúráljátok magatokat,sok-sok c-vitamin!

Juci
Gratula az eredményekhez!meglásd minden renben lesz!Vigyázzatok magatokra :lol: Küldöm az angyalkát neked is Kép
Málna,Süni,Lexi az angyalkát nektek is küldöm!

Lukrécia
Végre ti is újra keditek!Szorítok nektek!

Niki
Biztos ellenörzik majd a szintet a megfelelő alkalommal.jó kezekben vagy!a barátnőm két hónap múlva már terhes lett a Bromo-chriptintől!Mindíg írd fel a kérdéseidet és ne hagyd magad lerázni,ha tudunk mi is segítünk!

Én most elbúcsúzom vasárnap estig,de ha haza értünk jövök!
Vigyázzatok magatokra és kúráljátok magatokat!
Puszi mindenkinek!

Gabi
gabicsibe

Gabi!

Jó pihenést a hétvégére! Érezzétek nagyo jól magatokat!

Judit!

Nagyon ügyesek a picik! Mind a 6 8 sejtes, ez igen! Most aztán már nem keseregni! :wink: Pihenj sokat és nyugi, minden rendben lesz!

Lexi!

Hol vagy? REmélem minden rendben! Jelentkezz!

Baby!

Nálam a helyezt változatlan, de 37,2 felé szerencsére nem megy a hőm. Azért hétvégén igyekezd kúrálni magad!

Gil!

Veled mi van? Lassan itt a hétvége és pihizhetsz egy kicsit Te is.

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok
Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de most értem haza. Nagyon fáradt vagyok. Lassan egy hete alig alszom, de ma már felvillant a reménysugár, talán a kórházban tapasztalt látványt is fel tudom dolgozni annyira, hogy ma már lehet tudok aludni. A Drágaságomat megműtötték. Két órát volt a műtőben, amiből az utolsó fél óra az elviselhetetlen volt nekem. Mindkét lábacskája megvan, és nagy a remény a jó hírekre. Csak iszonyúan hiányzik. Borzasztó, hogy nem szuszog mellettem. 15 év alatt soha nem voltunk ennyit távol egymástól. Köszönöm mindenkinek, aki szorított nekünk és elnézést, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de estére mire hazaértem már nem volt erőm ideülni a gép elé. Néhány előadásról ugyan hiányzotam, de azért próbálok bejárni a suliba. Dolgozni viszont a héten még nem voltam. :oops: A rossz hír, hogy lehet a hétvégére nem fogják hazaengedni a férjem, de akkor beköltözök a szobájába, mert azt már nem bírom ki. Menni még nem tud szegény, de már szereztem neki járókeretet és akár tolókocsit is, csak már jöjjön haza.
Mivel ez mégis csak a babanet, azért írok arról is amiről a fórum szól. Továbbra sincs semmi arra utaló jel, hogy a babócáim ragaszkodtak volna hozzám. Sokszor beszélgetek velük, hogy lepjék meg a papát és maradjanak velünk. Minden nap kérdezi, hogy van-e valami jel, de ki kell ábrándítanom. Az idei évben annyi borzalom történt már velünk, hogy az valami elképesztő. Már jó lenne valami kis boldogság, bár az is az lesz, ha hazajön végre a párom, de lehet, hogy telhetetlen vagyok. Annak viszont örülök, hogy itt napról napra jó híreket találhatok.

Vicuska
szuper, teljes szívvel kívánom, hogy kettő babó is ügyesen kapaszkodjon.

Naposoldal
(először én is Napsugarat írtam.) Ez csodálatos lehetett. őszintén szólva irigyellek, gondolom ezzel sokan vagyunk így.

Bibar, Juci
Pihenés, ivás, kúpok és semmi olyan, amit én csináltam az elmúlt egy hétben
:lol:
Visszaolvasom még egyszer a történéseket, mert sok volt az info. Bár így is regényt írtam Nektek, bocsi
Vendég

Bibar, Jucicuki!

De jó, hogy Ti már kismamik vagytok! Gratulálok, vigyázzatok magatokra és a kicsikre!

Lexi!

Kitartás!
sharon

Süni, Gica, Baby, Nikó!

Jobbulást!!! Gyógyuljatok meg gyorsan!!

Lexi!

Nagyon sajnállak, hogy a babódolog mellett még kórházba is került a férjed! Neki is jobbulást, és mihamarabbi hazatérést kívánok! Én is nagyon nehezen viselem, ha nincs mellettem az emberem, nem találom a helyem, annyira hiányzik, el tudom képzelni, min mész most keresztül! :cry: De gondolj a pocaklakókra, és arra, hogy sokan "tünetmentes" kismamik!! :lol:

Juci!
Örülök, hogy ennyien mentetek haza :D ! Igaza van a férjednek, ha szigorú! Ha már ennyit szenved az ember a szurikkal és egyebekkel, vigyázzon magára. Pihenj sokat!!

Gabi!

Nagyon jó pihenést, ha tudsz ott minket olvasni! Jó, hogy ilyen sokszor elutaztok, nem árt kikapcsolódni, hiszen mindjárt kezdünk!!
gil

Niki!

Ha tudok, szívesen segítek! Már elkezdted a stimut, de akkor is biztosan lesz kérdésed, amit nem tudsz, vagy elfelejtesz megkérdezni a dokitól, ha tudok segítek. Már pár napja kapod a szurikat, sikerült beadni? Szorítok, hogy sikerüljön az inszem, ha nincs különösebb gondotok, biztosan összejön, akár elsőre is!
sharon

Estrella!

Megértem, hogy minden apró sikernek tud ilyenkor örülni az ember! Ezzel mi is így vagyunk. Egy jól beadott szuri is már klassz lehet. Köszi, hogy írtál a papavizsgálatról, sajnos elfelejtettünk bejelentkezni, csak holnap tesszük meg (ha felveszik a telefont), remélem, nekünk is meglesz 3 nap alatt, mert aztán már indulhatna újra a stimu.
A páfrány-dolgot én nem értettem :oops: Bár törtem a fejem asszociációkon :roll: A fehér-részt viszont igen, nekem mensi előtt szokott lenni... De neked nem szokott hosszabb lenni a ciklusod?

Gil
gil

Sok-sok Kismami!

Mi újság???

Sharon!

Hogy vagy? Mostanában ritkábban jössz. Nem?
gil

Lefagyott ez a fránya gép és alig tudtam megszerelni. Kétségbe is estem, hogy még netem se lesz a nagy szalmaság közepette.
Baby
Ma megy a privi, és köszi minden kedves szót. (persze nemcsak Babynek)

Gica
Már sokkal jobb a hangulatom. Talán a rossznak is vége lesz egyszer. Bébik hogy vannak? nem vagy rosszul? hányinger, ilyenek? Tök jó érzés lehet, hogy tudod ott vannak Veled.

Nellike, Lukrécia, Süni, Gabi, Gil, Kriszti, Estrella és mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk. Gondolom már mindenki kitalálta, hogy milyen "ügyben" műtötték a páromat. A látvány, ami a Kékgolyóban fogadja az embert, az már önmagában is több, mint tragikus. És nem az épületre gondolok természetesen. Ami borzasztó, hogy én csak rendkívül kedves, szeretetreméltó emberekkel találkoztam, akik megérdemelnék, hogy még élhessenek. Minden beteg, egy-egy személyes tragédia. Mi is annak éljük meg a velünk történt tragédiát, de rájöttem minden hónapban újabb és újabb esélyünk van a sikerre. De nekik...... nagyon kemény harcot kell vívniuk. Bocsi, hogy erről írok, tudom nem tartozik ide, de annyira felzaklat minden nap.

Gabi
Érezzétek nagyon jól magatokat és ha ajánlod a helyet elviszem a páromat én is, ha már tud járni.

Taptau
nagyon szupi az a gólya!!! Remélem egyszer nekem is tudsz majd egy ilyet küldeni. :lol:
Vendég

Lexi:
Örülök, hogy végre jelentkeztél. :D

Gil:
Én sem értem mi ez a páfrányosodás, épp most? Szerintem ez nem működik jól ez a szerkezet. A fehér cucc meg nekem nem szokott lenni mensi előtt. De lehet ez is valami új, nálam nem lehet tudni sosem. Kíváncsi vagyok mikor jön meg, ez is meglepetés lesz.
Vendég

Lexi kitartás, minden elismerésem a tiéd amiért ilyen erős vagy. Annyira kívánom, hogy legyen egy kétcsíkos teszted!!!!!!!!!!! Nyugodtan írj, hogyha szeretnél róla beszélni akár az iwiw-en is!!!!

GAbi, Süni vigyázzatok magatokra.

Én pihengetéssel töltöm a napokat, olvasok, netezek, tévézek. Készülök a lakásfelújításra, és nem telik el óra, hogy ne gondoljak rátok, Bibar, Lukrécia, Süni, Lexi, Juci, akiknél most történik beavatkozás. De Baby, Gabi, Gil, Estrella nektek is szorítok hogy újra legyen esélyed.... És közben örülök az egyre több kismamának!!!!!!!!!!!!!!!
málna79

Sziasztok!

Lexi,ha ezen múlik,egész oldalnyi gólyát küldök neked és a többieknek is!

Mielőbbi babásodást nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Drukkolunk!
Jó éjt!

Kép
taptau

Lexi kitartás!

Lányok jobbulást mindenkinek, akit elkapott ez a fránya influenza.

Kriszti beírod nekem 19-re a vérvételt? köszi!

Bibar, ha jól láttam a táblázatban, egy napon megyünk!

:lol:

Jó pihenést Mindenkinek, aki pihen és jó munkát a keményen dolgozóknak!

Judit
jucicuki

sziasztok
mindenkinek köszönöm a drukkot :D :D :D egy gyors irást engedélyezett a férjem :D :D

Lexi
nagyon örülök hogy a párod túl van a mütéten,kivánom hogy minnél hamarabb hazamenjen hozzád :D :D :D nem semmi amin keresztül mész,imádkozom hogy a kis babókák nálad maradjanak!!!!!!!!!

Málna
egy napra esik látod az eredményünk :D :D :D vigyázz magadra,pihenj sokat :D

Gica
remélem jobban vagy,ebben a ronda virusos idöszakban nagyon kell vigyáznod.persze én is betaknyosodtam,de más bajom hála istennek nincs.

Baby
nemsokára te is visszakapod öket :D :D

Juci
ügyi vagy,nagyon vigyázz a két babódra :D :D

nálam minden rendben :D a beülti napján kicsit elkeseredtem,mert nem voltak olyan sok sejtesek mint eddig,aztán azzal vigasztaltam magam hogy eddig mindig 10-12 sejtesek voltak és mégsem maradtak ott :cry: talán most ezek a picikék ragaszkodnak majd hozzám :D :D a nyálkahártyára mindenkinek ajánlom a méhpempőt,minden reggel kanalazok egyet,attól ilyen szép.méhésztől vesszük Lukréciával,és hát látszik az eredmény :D :D

Lukrécia
idemerészkedtem,de ma még fekszem és beszélgetek sai-val,megnéztem a filmét is ,nagyon jó,majd odaadom :D :D
ja és unatkozom :? és eszem :roll:

drukkolok mindenkinek lányok,a kismamák meg vigyázzanak magukra!!!!!!!!!!!

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?