Új privát üzeneted érkezett!

zel, te biztosan izgulós típus vagy. A bizonytalanságot, és a várakozást én is nehezen viselem.
Kitartás hátha már van egy kis mákszemed neked is, ő pedig nehezen viseli az izgalmakat :D Kívánom igaza legyen a sógornődnek!
bbilona

Minden elszált amit, írtam, pedíg elég nehezem jutottam a gép közelébe! :twisted:
Ilona!
Nem tüntem el csak, ti olyan termékenyek vagytok, hogy nem bírlak követni titeket!
Felpócolt lábak? Nem vársz egy kicsit sokat tőlem! Már az is nagy teljesítmény, hogy javarészt fekszem. Olyan rosszul esik, hogy a Petyka folyton azt mondogatja, hoyg anya beteg, és, hogy vegyek be gyógyszert!
Mindjárt folytatom, csak fölébredt a lurkó.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

na jó andi, a fekvés is biztosan elég. Miért esik rosszul, nem lehet neki mondani hogy veszel be gyógyszert, de ha fekszel gyorsabban meggyógyulsz? A gyerekek olyan okosak, biztosan megérti. Nincs Petykáról képed? Nemtudom miért, vannak időszakok, hogy megbolondulok más kölykétől, most viszont kifejezetten érdekel :wink: Szóval?
bbilona

Na itt vagyok, szerencsére a dédi is megérkezett.
Mágnes!
Az orvosomat lehet, hogy te is ismered, dr. Bánhidy Ferenc a II: SOTE-én. A Petyka születésénél nagyon jó volt, neki köszönhetem, hogy nem lett császár. De most túl laza lett, ki nevezték ig. hely.-nek. Nekem úgy tűnik, hogy kicsit szétforgácsolódik. De nem merek váltani, mert ugyanakkor tudom, hogy kitűné szakember és a klinika is biztonságot ad (intenzív, stb.)
Odry!
Ne aggódj a folyás miatt az terhesség alatt teljesen normális, de ha esetleg mégis gomba az a babára nem veszélyes csak neked kellemetlen. :?
Boris!
Kösz a biztatást! Neked pedíg mielőbbi gyógyulást kívánok!

Ilona!
Ti Pécsiek vagytok?
Üdv! Mindenkinek!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Odry:
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! Nincs uh. képed a babódról. :D

Andi:
igen, ismerem az orvosodat, én ott már szinte az összes dokit ismerem, amennyit bent feküdtem.:) Elhiszem hogy nem szívesen váltanál orvost, kellemetlen lenne vele összefutni később.
Mi van a vérzéssel?? Ugye nincs már??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ma már szerencsére nem volt vérzés remélem nem is lesz több! Szedem az utrogesztánt, amit a Kaáliba voltak olyan rendesek és felírtak.
Képzeljétek, Petykánél eljött a mi ez korszak! Eszméletlen egyfolytában azt kérdezgeti EZ MI? :D

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Helló Ilona!

Van egy fórum a babaneten - szülészetek, kórházak - Budai Meddőségi Centrum. nem tudom szoktad-e olvasni, de ott most jó olvasgatni, mert nagyon babaeső van!!!!! Ez tart bennem is reményt. Majd írj, hogy megnézted-e. Még olyan sokár lesz eredmény. kicsit türelmetlen vagyok. Dolgozol m ost?

Andi, szorítok, hogy mmmost már rendben legyen minden.
málna79

Sziasztok!

Mágnes!
Van képem, de hasi uh volt és nem olyan éles... Na meg fel sem bírom rakni :roll: Majd megkérdem a páromat, hogy feltudná-e tenni. Oly izgatott vagyok :lol:

Zel!
Tudom milyen érzés, de hidd el jönni fog. Néha azt gondolom, hogy tényleg van abban valami, hogy nem kell 'görcsössen " akarni... csak azért, mert az én körömben, mindenkinek akkor jött spontán, amikor másban/máshogy gondolta. Bízzzzzz és ti is megkapjátok!

Andi!
Örülök, hogy jobban vagy és tényleg vegyél igénybe minden segítséget. Én is ezt tettem, mivel dolgoznom múszály volt és pláne az ünnepek elött. Hazajöttem és feküdtem.... majd ha az én lurkom is meglesz, akkor biztos nem lesz ez így :( Köszi a biztató szavakat, de hála tényleg normális a folyás.

Kép

Kép
odry

Màgnes,
leányzó továbbra is tündéri! :lol:

Tamara,
köszi a kimerítő válaszaidat, ari vagy. :wink: Amit nem fagyasztottak le, azokkla mi lett? Miket ettél fehérjét? A túrón kívül,mi az ami tuti jó? Joghurt, tej?

Odry,
tényleg érdekes, hogy minden babánk lány,eddig legalábbis. Gratula a kis ficánkolóhoz, biztos fantasztikus érzés.

Jucmuc,
várom a híreket milyen a hazai levegő!!

Mi holnap megyünk a második beszélgetésre, felteszem a sok-sok kérdésemet a dokimnak is! :lol:
katata

Sziasztok!

Zel, Málna!

Ha minden igaz ti kérdeztétek: 3-at tettek vissza, bár a Viktor (ja a férjem) kicsit bizonytalan volt és azt gondolta, hogy csak kettőt kéne visszatetetni. Én mondtam, hogy szó sincs arról, hogy csökkentsük az esélyeket. Most, hogy nagyon magas lett a hormonvérvétel eredménye, nagyon drukkolok, hogy ikrek. Kedden megyek UH-ra, de olyan lassan tellik az idő.

Sajnos ma nincs időm többre. Mindenkinek, minden szépet. Tamara
tamaranna

málna, megnéztem a topikot amit ajánlottál, egész jól gyümölcsöző a táblázatuk van, és a képek is jók. Nekem azért összeszorul a szívem, bár tudom nekik sem adatott könnyen.
Én dolgozom, mivel titkárnő vagyok egyszerűen figyelek arra hogy ne emeljek, ennyi.
Te betegállományban vagy?
Igen tényleg nagyon messze van még 22-e, de remélem ott találkozunk, addig meg hát nem marad más sajna mint a gyomorgörcs és a körömrágás.

odry, mi értékeljük a homályos képeket is, majd jól megszakértjük :D

Tamaranna, olyan klassz! Bár zelnek már felajánlottam hogy besegítek a fürdetésben, de ha "túl sokan" vannak a pocidban
egyet szívesen adoptálunk :D :D

andi, sajnos nem vagyunk Pécsiek, bár olyan szívesen elköltöznék egy vidéki nagyvárosba, de az én férjem külföldért van most megrontva, és jaj már talált is nekem munkát, de én nem akarok menni :(
Mi Ráckevén lakunk.

katata, ha új táblázatod lesz javítod a 2-t 3ra?

Szép napot lányok!
bbilona

Jó reggelt Kép

Ilona!
Majd megpróbálom. Akkor 22.én inszem? Az minjárt itt van. Hova szeretne menni a párod, melyik országba. Olyan bátrak, akik el mernek menni. Én is mennék, de nem vagyok ilyen merész.

Katata!
Kiváncsi vagyok mit beszéltek... Írd meg!

Most megyek dolgozni! Este jövök.

Kép

Kép
odry

Ilona!
Ami azt illeti megértem a férjedet. Nekünk sajnos nincs bátorságunk váltani, meg hiányozna is nagyon a kis hazánk. De az az igazság, hogy most mi is eléggé ki vagyunk borulva, mert a mostani intézkedések gyakorlatilag mindeggyike súlyt minket. Nem, hogy fejlődnénk, inkább visszafele csúszunk. 2002-ben építkeztünk, de nem tujuk befejezni a házat, talán jobb lesz a helyzet ha én is visszamegyek dolgozni, de reméljük ez nem mostanság lesz! :wink:
Egyébként én már úgy tűnik jobban vagyok, bár nem akarom elkiabálni. Segény Petykám viszont beteg lett, száraz köhögés kínozza, ráadásul ő nagyon könnyen hány, így túl sok kaja sem marad meg benne. Most megyünk hurutoldó szirupért.
Sziasztok!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

ó, szegény gyerek, hányni nem egy jó dolog, ráadásul legyöngíti a kis szervezetét. Örülök, hogy jól vagy!

odry, 22-én kell visszamennünk vizsgálatra, hogy megfogantunk-e, az inszem 5-én volt.
Németország, Ausztria a kiszemelt államok, merthogy mindketten a német nyelvet beszéljük. Én voltam már 1 évet baby sitter, Bréma mellett, nagyon jó volt minden szempontból, de akkor én 22 éves voltam, és persze semmire nem volt gondom. Ez azért más szitu, nemtudunk semmit, mennyi az adó, mi lesz ha babát várok, kapok-e gyest, gyedet valahol stb., rengeteg kérdésem van amire nehéz választ kapni. Megaztán, van most egy jó munkahelyem, ez biztos. Hosszú történet ez, nem is annyira érdekes, a lényeg én maradnék, apa ha akar felőlem mehet. :?

kicsiboris, na mi a helyzet, beszámolni a megbeszélésről :)
bbilona

kicsiboris helyett katatára gondoltam, persze kicsiborcsám rólad is szívesen hallanék, merre jársz?
bbilona

Lányok, azt hiszem túlaggódom magam. Normális az, a jobb petefészkemben, vagy legalábbis azon a tájékon úgy 5-10másodpercenként olyan érzésem van mintha kést forgatnának? Még ülök, nem görnyedek azért annyira nem súlyos, de eléggé zavar :?
bbilona

Halihó!

Ilona!!
nekem is szúrkál a hasim sokszor. Tényleg próbálj meg minél többet pihenni. Még jó, hogy nem fizikai munkát végzel. Engem is zavar. Mert ugye, csak jobb lenne nem foglalkozni a dologgal, de a fájogatásról mindig az eszembe jut. Persze, hogy túlaggódod magad, de gondolj bele, nem kicsi a tét.

Puszi mindenkinek!
zel

Köszi zel :wink:
bbilona

ilyen pangást, hol vagytok csajok :roll:
bbilona

sziasztok csajok, nem írtam le ezek szerint? tiszta gyagya vagyok, szóval lesz inszemem, jövő szerdán egy uh, hogy vannak-e tüszők (clostit szedek csak, hálistennek a hormoneredményem jó lett, így nem kell böknöm:o), aztán amikor a doktor bácsi úgy gondolja jöhet a repike akkor indul a visszaszámlálás:o))) nagyon izgulok :shock:

ilonkám, hát nagyon -nagyon erősen gondolok rád és iszonyúan szurkolok neked, remélem abszolúte + jel a pockószurkákás :lol:
szerintem mindennek van oka, lehet hogy ez jó ok :P
ilonám, hát nem csodállom, hogy nem vágyódsz 'kifelé, ilyenkor meg így inszem után, eredmények előtt gondolom duolán nem érdekelnek ezek a dolgok...már csak 14 nap!!!! :D

zel :shock: akkor megvan a táblázat? ha van eredményed, összehasonlításod írd meg légyszike!! és tényleg nem kicsi a tét, én még nem is voltam inszemen de most úgy izgulok, hogy mi lesz veletek :!:

odry, küldd el a képecskét nekem! lekicsinyítve felrakom, mindenki hadd gyönyörködjön benne:o)))))
diana_k@freemail.hu

andi, nagyon jó hír, hogy elállt a vérzésed, biztos nincs semmi gond, és minden rendben lesz :lol: a kis petykának jobbulást kívánok!!
coca, babszika, sapé és a többiek???
kicsiboris

Kicsiboris!

Dehogy van eredményem. Inkább csak számolgatok, mikor lehetne legkorábban tesztelnem, mert nagyon türelmetlen vagyok már. De rá kell jönnöm, hogy a 14-15. napnál előbb semiképp nem érdemes. sajnos! Valahogy ki kell húznom a jövő hét közepéig.
Gratula a hormonjaidnak. Mákos vagy. Amikor mész Uh-ra én kb akkor tesztelnék! Ha addig nem esik feltűnő nagyot a hőm, mert nekem az utro mellett is mindig leesett, mielőtt megjött.

Pusza!
zel

kicsiboris, végre de jó, ,closti szuper figyelj mert észre sem veszed és hipp hopp babás leszel. Egy valamit nem értek, hogyan felejthetted el ezt nekünk megírni :( Igazán, tényleg szuper, pfhu örülök (még bólogatok is hozá, hogy ez igen, na végre), a kolléganőm biztosan hülyének néz. na hát ez tényleg baró. :shock:

Barátnőm is most írt, hogy beteg volt, nem evett, lefogyott egy csomót, kórházba került már hányingere is van, mert persze a kis butája babát vár, csak ők nem rágódtak ennyit rajta véletlenül "becsúszott" bár ez elég ronda kifejezés. Persze örülnek neki, naná én is azért mert irígy vagyok mint állat, még örülhetekén is neki, ugye :?
bbilona

zel, hát nem egyszerű ez én elhiszem neked :lol: de már azt hittem te is korán fogod a tesztelést kezdeni :lol: :lol: :lol:
de nem!!! te nagyon jól bírod, kitartást drága zelem, szorítok ezerrel, jajj ha én is már megint itt tartanék, most izgulok helyetted is :lol:

ilona, egyébként szerintem meg leírtam, csak sokat írtam és szerintem nem bogarásztátok ki a litániából, de azért jól esik a leszídás, legközelebb érthetőbb leszek :shock: :shock:
és reménykedem, hogy ti zellel megelőztök, mert nagyon szeretném ha nektek most nagggggyon jól alakulna ez a hónap :!: :!: :!: :!: azt hiszem most már ez a topik is boldogabb-jó hangulatú lesz mert egyre több a pocakos minálunk!!!
most megyek iszom egy 1000C-t.....
kicsiboris

[quote="kicsiboris"]csajok, halihóóóó!!!
megjöttem a dokitól. nagyon rendes, már voltam vérvételen is, holnap megmondja mit kell, ill. kell-e szednem valamit inszemig,
aztán beleugrunk az inszem közepébe, jövő héten szerdán uh :lol: :lol:
és mindnyájatoknak köszönöm a sok-sok energiát, most megpróbálok visszajuttatni nektek belőle, jó sok van ám :wink:

Hát én ezt olvastam, de keresem tovább, az elveszett sorokat
bbilona

szóval mást nem találok, végignéztem onnantól, hogy"megjött a pirim", állat milyen kukacos vagyok igaz? Bocsi :wink:

Hát én is remélem, hogy egy 1,5-2 héttel előtted babásodunk, aztán együtt tologatjuk a bébiket!
Pussz!
bbilona

Ilona!
Szívesen tennék fel képet a Petykáról, mert hát nem azért mondom de igazán jól sikerült gyerek! :wink: Apa mindig mondja, biztos összecserélták a katonáit az inszemen!
Szóval az a probléma, hogy nem tudom lekicsinyíteni! :?
Azért az elég durva, hogy azt írtad, hogy apa mehet, ha akar! :roll: Most amikor babásodni készültök, ugye ezt nem gondoltad komolyan?

Lányok kösz a kedvességeteket!
A vérzés úgy tűnik abbamaradt, remélem minden oká odabent! Egyébként az utro úgy felerősítette a tüneteimet, hogy délután már csak nyögni tudok. Akkora a gyomrom és a hasam mint egy jól méretezett lufi, és úgy fáj a gyomrom, hogy már komolyan arra gondoltam, hogy fekélyem van. A hányingerről már nem is beszélek, ma egyésznap turmixon éltem, meg savanyúkáposztán (jó párosítás :? )mert, a szilárd kaját egyszerűen nem bírom lenyelni. Nem panaszkodni akarok, csak azt mondanám lányok, hogy használjátok ki még ezt a pár napot, ha enni akartok! :wink:

Ilona!
Nem a Petyka viseli rosszul, hogy sokat fekszem, hanem engem bánt, hogy az örökmozgó anyja mindenre alkalmatlan. :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Kisboris!
Csak úgy tudjuk itthon megoldani, hogy lefényképezi a párom és azt teszi fel a gépre. Viszont a barátnőmnek van
Hogy vagy?

Ilona!
Az én párom is németben dolgozott 2 évig, igaz a 20 as éveiben :lol: igen ezekre a kérdésekre jó lenn tudni a válasz, mert akkor talán nyugodtabban mennél a nagyvilágnak. Amikor én terhes lettem, semmit nem éreztem, pedig nekem is mindig szúrt és fájdogáltak a petefészkeim, inszemnél.

Sapé!
Meg gyógyultál?

Mágnes és Gyöngyi!
Hogy vannak a lányok? Nem lettek betegek, ebben a virusos nyavajákkal teli légkörben :?:

Képzeljétek!!!!!
Most, hogy már beszélek a babánkról, midenki kérdezi, hogyan viseltem a 3 hónapot. A válaszom alapján, mindenki azt mondja, FIAM lesz, mert nem voltam rosszul.... :shock:
KISMAMIK :!: Meséljetek már, hiszen eddig itt tényleg lányos anyák vannak/ lesznek.

Kép

Kép
odry

Odry!
Szerintem is benevezhetsz egy kisfiúra! A Petykánál én sem voltam ilyen rosszul mint most. Ez valami rettenet! De én nem szólhatók, mert a barátnőm még rosszabbul van, pedíg ő már túl van a 12. héten.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok! Mi köszönjük jól vagyunk. Hálistennek elkerült eddig az influenza, remélem ezután is.
Ma voltunk a Heim Pál Kh-ban mert Annának nagyon száraz a bőre és főleg a kis újjai csúnyák ami idegesített nagyon. Viszont a gyerekdoki csak egy A vitaminos popsikenőcsöt mondta hogy azzal kenegessem. Hát mit ne mondjak a kórházban azt mondta a dokinéni, hogy ez nem is jó erre. Hát igy bizzon az ember egy gyerekorvosban.
Odry amugy én fiut érzek neked.
Nekem semmi rosszullétem nem volt és lányom lett. Amugy én azt is hallottam (sógornőm mondta) hogy aki mondjuk fiuval álmodik annak lánya lesz és fordítva. Én anno fiuval álmodtam.
Gyöngyi
bgyöngyi

Sziasztok!

Andi,
tök jó, hogy már nem vérzel! Nagyon vigyázz magatokra továbbra is!!!

Mi voltunk a dokinál. Nagyon rendi volt, részletesen elmondott mindent, válaszolt a kérdéseinkre. Szóval elég jól ment. Persze azért tele vagyok még izgalommal, de még mindig kicsit odébb van a dolog. Ami jó, hogy nem kell ebben a hónapban védekeznünk, mert a következő lépés az, hogy 23-án kell mennem egy vérvételre és abból megnézik, hogy esetleg terhes vagyok-e és csak akkor kezdjük el a szurikat, ha nem. Szóval van esély ebben a hónapban is és ez tök jó, ennek örülök. :) Nagyon rossz lett volna, ha védekezni kell. Szóval ez jó hír volt. Tehát akkor, 23-án lesz egy vérvétel, ha nem leszek terhes, akkor 25-én kell elkezdeni egy szurit, Decapeptyl, amit mindig reggel kell beadni, de ez olyan belövős lesz. Na ez is jó hír volt. :) Szóval ezt használni minden reggel, ha megjön továbbra is beadni ezt és pluszban el kell kezdeni a másikat is, azt meg este, de az maradt a normál injekciós, az adagot emelte, 3x annyit kell beadni,mint az inszemnél. A mensim 3.napján vérvétel reggel, hogy lássa, hogyan alakulnak a dolgok. Majd továbbra is alkalmazni kell, mind a két injekciót, reggel egyet, este egyet. Ez azért elég durva lesz. Tamara neked is így volt? Jucmuc neked is így lesz? Közben lesz majd sok vérvétel, a középidő felé minden nap, majd jön a tüszőrepesztő szuri. Utána pedig a leszívás, ami ugye altatásban lesz. Miután leszívták, megmondják hány petesejtet sikerült nyerni és elég lesz akkor eldöntenünk, mennyit szeretnénk ICSI-vel. Ez azért jó, mert pl. ha csak 2 db lesz, azzal nem szabad kísérletezni, akkor mindegyikkel ICSI lesz. És még az fontos, hogy nem az embriókat fagyasztják le. Ez azért elég durvának hangzott, hogy van a fagyasztóban x db gyerekünk. :? Most a doki elmondta, hogy a fagyasztóba kerülőket azonnal, amint összejöttek, lefagyasztják, nem várják meg, míg osztódnak. Szóval az egyesülés után kialakul egy nem is tudom micsoda. Úgy magyarázta, hogy van egy petesejt, van egy hímivarsejt és miután behatolt a hímivarsejt, akkor azok összekeverednek és kialakul egy harmadik valami, ami még nem osztódott és azt fagyasztják le. Amit vissza fognak ültetni, itt maximum 2 db-ot, azt pedig beleteszik valami jó kis táptalajba és még 2 napig osztódnak, mire visszateszik őket. Szóval azért így jobb érzés, mint az a tudat, hogy van egy pár gyerekem a hűtőben. Hát ennyi. Szóval reménykedem. :lol: Közben megérkezett a könyv is, a Várva várt babák tegnap :) , elkezdtem olvasni is, nagyon tetszik, tök jól le van benne írva minden, a lehetőségek, az eljárások, sok-sok történet, szóval nagyon tetszik! :lol:

Bocsi, ha túl hosszú voltam :oops: , de hátha mást is érdekel ennyire részletesen a lombik.

Puszi!
katata

andi, küldtem neked privit, bocsi ha esetleg kétszer ment el, nem vagyok túl rutinos.
Dehogy vagy te mindenre alkalmatlan, egyszerűen a másodiknak is szüksége van rád, már most kisajátít magának a kis rafkós :wink: Petyka meg okos fiú hidd el megérti. Azért irigyellek, hogy már van egy kisfiad. Most mindenkit irígylek :evil:

odry, igen ha biztosat tudhatnék...., de jól átbeszéltük, és talán most sikerült valamit találnia, nem kiabálom el. 20 évesen azért egész más kimenni, bár sokan 40-50 évesen elégelik meg az itthoni körülményeket és vágnak neki a nagyvilágnak, le a kalappal előttük.
Mikor lesz legközelebb uh, hátha arról abból a képből már sikerül felrakni egyet? Fogalmam sincs hogyan kell felrakni, de nem lehet egy Pen Drive-ra rárakatni a képet? Kíváncsi vagyok már nagyon a csodamanóra!

zel kitartás!
bbilona

Ilona,
én úgy tudom, hogy Németországban nincs gyes, vagy ilyesmi, itt sincs. Talán 3 hónap és kész. Utána vagy visszamész dolgozni, vagy munkád sincs, és persze pénzed sincs. :roll:
katata

Ma este (19h) a Duna tévében lesz a Gólyamese c.film az nyilt örökbefogadásról. Lehet, hogy már láttátok, de hátha nem mindenki, szóval akit érdekel nézze meg! Ilona, ti pont ez előtt álltok! :wink:

Puszi!
katata

katata, elhiszem, hogy jobb így. Most megvan minden lépésről lépésre, újult erővel belevághattok a nagy eseménybe. Ez az ICSI fedig olyan abszolút sikeres módszernek tűnik. Készülj fel a terhességre ahogy csak lehet! Vigyázzatok magatokra és sok sikert , a 23-a az mindjárt itt van! :wink:
bbilona

Sziasztok!

Lányok-lányok, belekezdtetek egy semmire sem vezető találgatásba? Ha a jobb füled hosszabb fiad lesz. Azt mondják. Szerintem ezeknek nem lehet hinni. Én nem voltam rosszul a Zitával, néha émelyegtem, de egész viselhető volt, és göndör vörös kislányt álmodtam magamnak, és meg is született vörös hajjal, de már kiszőkült neki.

Ilona, Zel én is drukkolok. Legyen pozitív ez a hó vége. Szerintem gyorsan babásodjon meg mindenki, és nevezzük át a topicot!

Katata!

Nekem reggel kellett a 3. naptól szúrni mind a két injekciót (előtte meg a 21. naptól a suprefactot), a végére már azt sem tudtam hova szúrjak. De mikor abba lehetett hagyni semmi perc alatt minden pötty eltünt a hasamról. Pedig voltak kékek is. Ez legyen a legkisebb gond, és visszatekintve az is. Hát hajrá.

Puszi mindenkinek Tamara
tamaranna

köszi katata, most törhetem az agyamat kinél is van Duna TV. Milyen jól észben tartod a mi dolgainkat is, most a béka segge alatt van a hangulaton, így nagyon jól esik.
Köszi a gyeses infót is, egy német barátunk is utánanéz a dolgoknak, aztán lehet hogy tényleg csak apa megy ki, majd elválik.
bbilona

tamarann, köszi a drukkot. Szerintem is babásodjon mindenki, és alakítsuk meg a ... táborát (nem jut eszembe semmi jó).
bbilona

Ilona,
hisz inszem után vagy, nem kell depizni!!! Nagyon nagy az esély, hogy van is már valaki a pocidban, aki éppen vándorol a megfelelő helyet keresve. :wink: Kitartás!!!! És gondolj arra, hogy elindítottátok az örökbefogadást, hamarosan telefonálhatnak, hogy hohóóóó, anyuka, itt a kis lurkó és csak az anyukájára vár!!! Gyorsan tessék jönni, mert hiányzik neki az ölelés, a szeretet!!! :lol:

Puszi!
katata

édes vagy katata, sajna az örökbefogadásra annyit mondtak 2-3 év is lehet. De nem depizek, ha kérdezik nem lesz-e még gyermekünk, azt mondom benne van a 2-3 éves tervben, ez bevált, és igaz is.
Már emelem is a fejemet és előrenézek, végül is egészségesek vagyunk, van mit enni, van hol aludni, igazán jó sorunk van tudom én.
Köszönöm4
bbilona

Sziasztok!

Akkor én töröm meg a lány szériát!? :P Én is kislánnyal álmodta, de csak 1 alkalommal. Végül tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen. A dokimnak 2 fia van és mind a 2 terhessége a feleségének más volt, tehát majd látjuk....

Ilona!
Szerintem is nyugi, mert látod, nem várod és jön :lol: Ez tényleg jó duma. Nem is értem, hogy miért gndolják, hogyha 2 ember összeköltözik/hzasodik, akkor miért evidens, hogy rögtön gyereket akarnának. Az én barátném 34 évesen szülte a lányát az esküvöre rá 4 évre. Mindenki azt suttogta, bizti lombikbaba.... hát nem, mert ahogy eltervezték a 2 ciklusában meg is fogant. A mázlista. más volt a céljuk a gyerekvállalás elött.

Katata!
Nagyon örülök, hogy fellvillanyozott a doki :wink: azért szorítok, hogy ez a spontán hónap legyen sikeres. Nagyon soknak akkor sikerül, amikor eldönti, hogy akkor majd csak úgy ... érted.

Gyöngyi!
Eddig csak a sogornőm mondta azt, hogy lánynak érzi. Jajj már kezdek nagyon kiváncsi lenni. Melyik hónapban lehet már esetleg nézni a nemét a babának? nakam is rettentően szárez lett a böröm és nagyon rossz. Szegény Annának milyen lehet, mert bizti viszket neki. :( Hát a dokik már csak ilyenek.... biztos, ha megkérdeznél 5-öt, akkor mind különböző kencét ajánlana rá.[color=indigo]
[/color]

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Akkor én töröm meg a lány szériát!? :P Én is kislánnyal álmodta, de csak 1 alkalommal. Végül tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen. A dokimnak 2 fia van és mind a 2 terhessége a feleségének más volt, tehát majd látjuk....

Ilona!
Szerintem is nyugi, mert látod, nem várod és jön :lol: Ez tényleg jó duma. Nem is értem, hogy miért gndolják, hogyha 2 ember összeköltözik/hzasodik, akkor miért evidens, hogy rögtön gyereket akarnának. Az én barátném 34 évesen szülte a lányát az esküvöre rá 4 évre. Mindenki azt suttogta, bizti lombikbaba.... hát nem, mert ahogy eltervezték a 2 ciklusában meg is fogant. A mázlista. más volt a céljuk a gyerekvállalás elött.

Katata!
Nagyon örülök, hogy fellvillanyozott a doki :wink: azért szorítok, hogy ez a spontán hónap legyen sikeres. Nagyon soknak akkor sikerül, amikor eldönti, hogy akkor majd csak úgy ... érted.

Gyöngyi!
Eddig csak a sogornőm mondta azt, hogy lánynak érzi. Jajj már kezdek nagyon kiváncsi lenni. Melyik hónapban lehet már esetleg nézni a nemét a babának? nakam is rettentően szárez lett a böröm és nagyon rossz. Szegény Annának milyen lehet, mert bizti viszket neki. :( Hát a dokik már csak ilyenek.... biztos, ha megkérdeznél 5-öt, akkor mind különböző kencét ajánlana rá.[color=indigo]
[/color]

Kép

Kép
odry

Ilona!
Ne most törj le nekem!! :twisted: Te vagy a fő felvidító! :lol: Tessék egy kicsit romantikázni apával! :wink:
Tamara!
Nem értem ezt a szigórúságot! Ez a találgatás hozzá tartozik a terhességhez, igazán jó móka! Aztán úgyis mindenki örülni fog, a lánynak is és a fiúnak is! :wink:
Kata!
Én is drukkolok, hogy még ebben a hónapban összejöjjön! :D

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ilona!
Én nem tudom mi a fene lehet,de nem kapom meg a privát üzeneteket?! :twisted:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Lányok,
köszi a szorítást! Rám fér! De még várjatok kicsit, nehogy kifáradjatok addigra! :D

Szerintem is jó móka a lurkó nemének találgatása, bár már én is ott tartanék!! Egyébként én lányt szeretnék, de tulajdonképpen nekem is teljesen mindegy, csak jöjjön!!!!
katata

Sziasztok!
Odry mi a 16. héten voltunk 4D UH-on és már ott mondták, hogy lány lesz. De nem mindig mutatja meg magát. Nekünk szerencsénk volt.
bgyöngyi

odry, mi már 6 éves házasok vagyunk, de tudod mit ha sírni is van kedvem, hát vigyorogni fogok, majd tornázok otthon egy kicsit, meg elmegyünk moziba, sétálni. Kit érdekel, hogy van gyerek vagy nincs? :roll:
Egyébként sokkal jobb volt otthon minden amikor ki kellett hagyni 2 inszem között egy hónapot, most minden olyan görcsös.

andi, talán nem is küldte el a rendszer, de ne bánd, csupa sirám volt arról, hogy szegény én. A lényeg pedig az, hogy olyan jó itt veletek, mert ezt a helyzetet a kutya meg nem érti az ismerőseink közül, és igazából nincs kivel megbeszélni rajtatok kívül. :)

Kicsiboris, sok a munka?

Szép, napsütéses hétvégét lányok!
bbilona

Sziasztok!
Mi is jól vagyunk, betegség eddig még nincs, le is kopogom. Tegnap voltunk először nagy úton. 6 hetes kontrollon voltunk, meg pajzsmirigy kontrollon.
Megkérdezte a nődokim, hogy akkor most hogyan tovább, mit csinálnék, ha megint terhes lennék ... Én meg nem értettem.:) Azt mondta, készüljek fel, hogy oda kell figyelni, mert nagy az esélyem, hogy spontán sikerül teherbe esnem ezután. :D
Én mondtam neki, hogy miután eddig azon küzdöttünk, hogy fogamzóképes legyek, elég morbid lenne, most meg fogamzásgátlót szednék...:) Demiután szoptatok, még amúgy is kicsi az esélye, hogy becsusszanjon majd egy gyerek.

Kép
Kép
Kép
mágnes

nana mágnes, abban azért ne légy olyan biztos! Unokatestvéreméknél 3 gyerkőc van, a 2 utolsó a szülés utáni 2. hónapban fogant.
Kollégáméknál is így lett a 4. gyerkőc. Biztosan az a nagy átlag, hogy a szoptatás alatt nem kell fogamzásgátlás, de ugye .....:))

Na de legalább lesz sünikének gyorsan kistesója:) Azért így kívülről nézve nekem viccesnek tűnik, hihi 1 éven belül 2 gyerek, akár járhatnának 1 osztályba is, vagy..

Apukám mesélte, hogy nagyapjáéknál 24 gyerek volt, egyik évben született egy gyermek, aztán gyorsan jött a következő, nem vacakoltak egyesével egyszerre jelentették be a jegyzőnél, így lettek ők ikrek.

... szóval így akár a régi világban (amikor még otthon szültek a nők)lehetnének ikrek is.

Másik aranyos sztori, apu nagybátyja, ő dec. 13-án született, de 12-re anyakönyvezték babonából.

Tök jó kis történetek vannak.

Jön a főnök!
Pussz
bbilona

Ilona!
Küldök neked privit! Majd írd meg, hogy megkaptad-e! Annyira bosszant már te vagy a mésodik aki írt és még sem kaptam meg! :twisted: Egyébként a kesergéssel nincs baj, kell az néha, én is nagy vagyok benne! :wink:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ilona,
ez tényleg vicces. Egy évben születtek, akkor legyenek ikrek. :lol: Még ilyet!!! :lol:
Egyébként én is nagyon szeretek ide jönni, mert én sem tudom mással megbeszélni ezeket a dolgokat. Férjemmel is csak érintőlegesen. Nem szereti agyonbeszélni a témát, oké, lombik kell, akkor lesz az, és kb. ennyi... :roll: Azért magában biztos tépelődik rajta, mert a dokinál azért előjöttek a kis "titkos" kérdései neki is. :wink:
Egyébként apukámnak is elrontották az anyakönyvben a születési dátumát, de az véletlen volt, 4 nappal korábra írták.
Nekem meg az első személyimben-akkor még ezt is beleírták - az volt, hogy nőtlen vagyok! :shock: Még szép!!!

Ilona, ne idegeskedj, bár tudom, könnyű mondani, engem is nagyon stresszelt a bizonytalanság. A ciklusok második felében nagyon harapós tudok lenni. :? Szóval csak gyere ide nyugodtan nyafogni, mi is azt szoktuk. :lol:

Na puszi!
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?