Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!

Micsoda gyönyörűség ez a kiságy! :P
Ez az időszak is mennyire jó lehet, már közel a célegyenes és az ember készülődik, pakolászik, szépítgeti a kis kuckóját....
Már én is különraktam a különböző méretű kisruhácskákat, mik kellenek majd első körben és mik, amik majd csak később...

Én írtam egy babakelengye listát, illetve olyat is, ami a kórházba kellhet.

Várjál bemásolom:
Mi kell a kórházba nekem?

 3-4 hálóing
 Köntös
 Bugyi
 Szoptatós Melltartó
 Tányér, bögre, evőeszköz, szalvéta, konyharuha
 Törölköző 3
 Tisztálkodási szerek
 Papucs
 Mellbimbóvédő
 Mellbimbó kenőcs
 Mellszívó
 Betét
 Fényképező
 Könyv
 Iratok
 Cd
 Zsepkendő
 Wc papír

Mi kell a kórházba a babának?

 56-os body
 Rugdalózó
 Zokni
 Sapka
 Kardigán
 Textilpelenka
 Hordozó
 Pelenka
A tisztálkodási eszközöket oda nem kell vinni ugye?

Biztos nem teljes a lista, de ha még tudtok, egészítsétek ki!!!

Niki

Kép
niki30
 
 


Niki Nagyon rendes vagy! :D Engem az eldobható bugyival tesznek tönkre. Kell az vagy nem? Amikor a fiúk születtek még nem volt.
Azért készülődök, pakolászok, mert apa be van pánikolva és szeretné már látni, hogy minden rendi és a kórházi csomagom a kocsiban van. A fiúk is fel van készítve, illetve a nagy, hogy kit kell hívni, ha van vmi.A pici pánikolós.

Várom még az ötleteket! Nagyon el van mindenki foglalva, mert alig írunk egymásnak. Merre vagytok?

Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


pocakos lányok, tudom, h. nincs sok időtök visszalapozni, pedig érdemes lenne. ezt a "mi kell a kórházba", "mi a tapasztalat a szobákról, nővérekről, csecsemősökről" stb témát kb. 1,5-2 havonta kiveséztük csak azóta, mióta én is feliratkoztam a topikra.
legutolsó infó a 91.oldal második felén van, de szerintem egyszer érdemes lenne átböngészni az összes régi eszmecserét erről..

meg Zsófi ígért egyszer egy összefoglaló táblázatot a korábbi vélemények, tapasztalatok alapján :wink: , de gondolom jelenleg kisebb dolga is nagyobb ennél.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 

 
 

Marcsi
Köszi a 91-es oldalt!!!!!!! Szuper!!!!!!Mindenkinek ajánlom, Niki listájával együtt és aki annyira tanácstalan mint én.
Jó éjt! Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Helló!

Edus, akkor Te is érzékeny vagy a szagokra. Hm. Elhiszem. Mindenfélére vagy csak az ételekre? Én speciel az ételszagokra nem voltam érzékeny, annál jobban az aluljáróban és a metrón érezhető bűzre. Na meg a tisztítószerekre is elég kényes voltam. Én szerencsére nem voltam az a nagy hányós, viszont öklendezésben a toppon voltam. És emlékszem, nem tudtam elképzelni, hogy valaha is el fog ez múlni, de aztán tessék, el is múlt. (Fúú, úgy beszélek, mintha már olyan baromi rég lett volna, aztán csak pár hónapja :D )

Marcsi, megnézem a 91. oldalt. Köszönjük.

Kép
niki30
 
 


Niki listájához: WC papírból érdemes vmi extra puhát vásárolni (gátvágás!)+ érdemes nedves változatot is vinni. Bugyiból az eldobható változatot.
Babához pedig pelenkázó alátétet (pl. DM-st) érdemes még vinni, mert ezekre a kórházi pelenkázókra azért jobb ha kerül vmi. Érdemes arra is felkészülni, hogy a mell abszolúte nincs arra felkészülve, hogy vki naponta x-szer " gyeplája", de kb 5nap-1 hét alatt azért belejön, nem csak a tejleadásba. Mellbimbóvédő szerintem felesleges, sőt mindenféle okos ember szerint rendesen bezavarhat a sikeres szoptatásnál. A mellbimbóvédő kenőcsöt pedig szoptatás előtt le kell mosni, így az hosszútávon macerás. Papucsból legalább 2 db!+Innivaló+szülőcukor

pp
 
 


bimbóvédő krémet nem kell lemosni! nekem a PureLan jött be! 2 hós koráig használtam. sztem elég egy textil pelus a babók alá.
kerekpocak
 
 


Sziasztok Pocakosok!

Újra itt vagyok, mert látom tényleg nagyon pang a topik! :(

Mi van mindenkivel??? Ennyire elfoglaltak vagyunk?
Mondjuk én tényleg el vagyok most havazva a sok melóval, de hát nincs mit tenni! :)

Szilvi! De komoly, hogy már a finish-ben vagy! :) Már azon izgulsz, hogy minden be legyen pakolva és hogy pontosan hol is jön rád a 'szülés'! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan el tud repülni az a 9 hónap!
Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és hogy hamarason már a drága kicsi fiaddal írj nekünk! :)

Niki! Köszi a listát. Olyan jó hogy te már ennyire sok mindent tudsz. Nekem fogalmam sincsen az egészről ilyen mélységekben! De mondjuk az is igaz, hogy még szerintem ráérek egy csomó infot összegyűjteni később is!
Kérdezted a múltkor, hogy a férjem jön-e majd a szülésfelkészítőre!?! Sajnos pont március közepén utazik el egy 2 hetes európai turnéra. Talán az elsőre (6-án) el tud jönni! :)

Stellina/Niki! Merre jársz/jártok? Remélem minden Ok veletek!

F.

fatima
 
 


nekem ott volt aférjem és hihi elaludt. épp a szülés vajúdás témakörre vittem (a szoptasásos sztem nem annyira köti le a férjeket :)) gondoltam majd bizti izgi lesz. hát elszunyókált. úgy kellett bökdösnöm. nemtom mennyire izgi ez a pasiknak....
kerekpocak
 
 


Na végre!
Már azt hittem, hogy kihal a topik. Én már a várakozos időszakban vagyok és tőlem szokatlan módon egyre többet vagyok itthon, ilyenkor többször ülök a gép elé és látom, hogy sehol-senki. :(
Örülök Fatima, hogy újra itt vagy! Veletek minden rendi?
Edus nagyon eltüntél, igaz a szomszéd topikba nem néztem át, lehet, hogy most ott vagy. Hogy vagytok???????????????????
Zsófi-Edus és többi anyuka+ pocakosok!
Hogy álltok az őssejt kérdéssel?Ti levetettétek illetve levetetnétek?
Tudom, hogy van ilyen topik, de engem a ti véleményetek érdekel!!

Pusza!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


SZiasztok!

Nem vesztünk ám el :lol: :lol: :lol: csak Ákos mostanában nem enged géphez, ha pedig bepróbálkozom, akkor kitépi a kábeleket, kikapcsolja a szgépet. a hangszórót és mikrofont már siekresen kivonta a forgalomból...... amikor pedig egy órácskát alszik édes válogatós gyomrának kell kedvébe járnom, ui egy hete nem hajlandó az üveges bébiételeket elfogadni. hát rájött az édesem, h mennyire finomakat tud anya főzni :lol: napi fél óra jut az internetre....
amúgy még félig benne vagyok ebbe a náthás-göthös nyavajában, lassa ncsak kilábalok. pocaklakóhoz kedden kukucskálunk be, hűűűű nagyoooon izgulok, szerdára meg megtudjuk az afp-t is.

szilvi, nagyon-nagyon drukkolok neked igy a finishben!!!! lehet, h amikor legközelebb jövök, te már a kórházban leszel :lol:
fatima, niki remélem ti is jól vagytok, szépen pocakosodtok!!!!!

ígérem igyekszem sűrűbben jönni.
sok-sok puszika
niki
Vendég
 


szilvi mi levetettük az őssejtet, még az előző dokim a mávban ajánlott egy pozsonyi címet. állítólag ők a legolcsóbak és nagyon megbízhatóak! mimaximálisan meg voltunk velük elégedve és a következő babánál is velük fogunk szerződni! a kapcsolattartó egy magyarul beszélő hölgy volt :vrubos ildikó: 00421903282701
http://www.cordbloodcenter.com/hu/

nyugodtan hívhatod bármikor, nagyon segítőkész!!!!

amit viszont tudnod kell, h a szülés után rögtön elvágják a köldökzsinort, mert csak akkor lesz sikeres a köldökzsinorvér levétel. ezt csak azért írom, mert vannak olyan anyukák, akik ragaszkodnak ahhoz, h rögtön a baba a cicire kerüljön a még benned pulzáló köldökzsinorral együtt......

puszi,
niki
Vendég
 


Niki
Azért bízok benne, hogy nem olyan sokára jelentkezel és abban is, hogy én még egy pár hétig kihúzom.
Remélem az Ákos név nem kötelez! :D :D :D :oops:
Ha a nagyokból idulok ki, akkor nincs sok remény. :D
Ha addig nem is nézel be hozzánk, azért az uh és az afp eredményről mindenképpen írjál. + Jobbulást!

puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Szilvi,

ha olvastad az őssejtről írtakat, akkor még gyorsan annyival kiegészíteném, h igy a finishben érdemes minél gyorsabban eldönteni, h mit szeretnétek, mert nekünk is kb. egy hónappal a szülés várható ipontja előtt hozták ki házhoz a vértároló eszközöket...stb + a dokiddal is konzultálj, h egyáltalán le tudja-e venni neked, mert nem mindegyik doki vállalja -én igy tudom!

hihi........ki tudja, mennyire egyek az ákosok :lol: :lol: :lol: majd hamraosan kiderül!!!! mégegyszer drukkkkkk és jövök legkésőbb az eredményekkel. aztán ha még van kérdésed az őssejttel, bekukkantok minden nap a fórumra és igyekszem megválaszolni. de azt hiszem a lényeget sikerült leírnom.

na tényleg rohanok, mert ákos hamarosan kel és kiveri a balhééééét..........

puszi
niki
Vendég
 


Kedves Pocakosok!

Örülök, hogy megvannak "az eltűntek". Sanjos most én sem írtam sokszor, ha meg írtam, akkor a másikba. :oops: 8)

Sajnos most is úgy gépelek, h zsombesz a kezemben. De ha alszik du, megpróbálok jönni, és írni... :)

Szilvi, Fatima nektek még nem írtam meg, amit szerettem volna, de csak kicsivel lenne több időm. De majd arra is sor kerül, de most nem tudok, mert már nagy a lázadás! Na akkor jövök, meg írok, meg stb...
Pusszok.e
mazsolák
 
 


mi nem vetettük le a vért. én úgy tudom h kb 4 éves koráig elelgendő a mennyiség ill. ennyi őssejt nyerhető máshonnan is. szal mi úgy döntöttünk nem.
kerekpocak
 
 


idézem a honlapról: "Csak a jövőben derül ki, mely gyógymódok képezik majd a mindennapi gyakorlat részét, s melyek maradnak csupán kívánságnak."
szal most még nem is nagyon tudják vajon téllllleg gyógyít majd?
kerekpocak
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom, mindenki visszatért a tett színhelyére! :D Szuper!

Fatima, sajnálom, hogy nem jön a férjed.:( Mindegy, mi megyünk és akkor bandázunk :lol: Remélem jó lesz.
Akkor ne felejtsük el előtt az időpontot egyeztetni, mert én már el is felejtettem :) :roll: Március 6?

Képzeljétek el, milyen vicces dolog történt velem tegnap!
Jött a 4d uh-os ügyfelünk (készítettünk nekik weblapot), leül mellém a nő, elkezdjük válogatni az ultrahangos fotókab, erre megszólal: Niki, hátha te is kedvet kapsz, fogj ki egy jó hapsit aztán hajrá!
Én meg csak nézek rá, hogy dehát itt van a pocakomban.
Nagyot nevettünk.
Ráadásul nem volt rajtam még pulcsi sem, ami jobban takarta volna. Na meg az a durva, hogy vasárnap lépek a 7. hónapba....és még nem látják :roll:
A 9.ben talán észreveszik, hogy várandós vagyok:)

Ezen kívül meghívtak minket egy gratis 4d uh-ra. Mert mikor megtudták, hogy máshol voltunk (praxis), kiakadtak. Úgyhogy jövő héten megyünk hozzájuk. Újra látjuk Emmát!

Puszi Mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Niki

Kép
niki30
 
 


Nagyon köszönöm az infókat. Niki kinyomtattam a honlapról mindent, ma este apával átbeszéljük. A dokimnál minden 4. anyuka leveteti, de azt mondja, hogy ez országos szinten közel nincs így. Szerinte vidéken elvétve akad 1-1.
Zsófi Neked is köszi. Nagyon igazad van, hogy a tudomány mai állása még nem mindenkit győz meg. Én is inkább csak azért megyek bele, /még nem biztos/, holnapra átrágjuk,hogy vmi gáz lenne, ne akkor bánjam az egészet.
Más.Csaba már nem dolgozik a sulban, vagy én járok oda kevesett?Priviben is válaszolhatsz, ha úgy jobb neked.

Niki Te nagyon szerencsés vagy, hogy a 7. hónapban sem látszik, ezek szerint nagyon csinos kismama vagy. Tényleg, hol is van a pocakos képed? Csak nem elfelejtetted?? Várom! Szerintem várjuk!!
Akkor leírom az én történetemet. Vasárnap nálunk volt a férjem haverja. Orvos, magas beosztásban. Magázódunk.
A kedves mondat így hangzot:"Szilvike, hogy kiterebélyesedet!"
Hát, se köpni, se nyelni nem tudtam. A válaszom is elég gyérre sikerült:"Igen, Ákos körbe nő rajtam." A nagyfiam gyilkolni tudott volna a szemével, olyan ideges lett. A férjem pedig szendén mosolygott.
Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Őssejt témához még annyit, h a tudomány jelenlegi állását ha nézzük még szinte csak kísérleti szinten bizonyították az őssejt jelentőségét, de óriási lehetőségeket rejt magában. igaz, h a média nagyon nyomatja, a kismamaújságokban is szinte mindig rábukkanni egy-egy cikkre, reklámra, de sajnos semelyikünk nem jövőbelátó, igy meglehet, h pár éven belül már sikeresen alkalmazzák az őssejteket transzplantációk alkalmával. mi számos orvos véleményét kikértük, és kivétel nélkül mindegyik azt mondta, h ők biztosan levetetnék a saját gyermeküknek. ez eléggé meggyőzőnek bizonyult. sztem megéri spórolni, tényleg ki tudja, mit hoz a jövő?!
zsófi írtad, h kb. 4 éves koráig elegendő, amit levesznek. honnan van ez az infód? bennünket úgy informáltak, h ez mindenki esetében más.......attól függ, h mekkora mennyiségű vért tud levenni a szülész. és nem a gyermek korát, hanem a testsúlyát veszik alapul, ákosnak addig lesz elegendő, amig a 67,5 kg-ot meg nem haladja a súlya. az pedig ha abból indulunk ki, h nem lesz óriás, akkor akár 30 éves koráig is elegendő. ezeket még fontosank tartottam elmondani.
szilvi, nem rábeszélni szerettelek volna, csak a véleményemet és a meglévő tapasztalataimat osztottam meg veled! kíváncsian várom, h mire jutottatok a férjeddel:)
de cuki pofi volt a férjed haverja ezzel a megjegyzéssel. én is kaptam annó egy hasonlót a férjem egyik ismerősétől, amikor 9 hónaposan találkoztunk: " hűű, niki, h te mekkora vagy!"
pedig ő fél évvel korábban szült.....szóval ráadásul nőőőő is volt!!!!

niki, nagyon aranyos lehetett a szitu :lol: de szupi, h újra moziztok!!!! képeket is kértek majd? ha igen, akkor okvetlen tegyél fel a netre párat!!!
tegnap éjszaka azt álmodtam, h kisfiúnk fog születni!!! már nagyon kíváncsi vagyok!!!!!

szép pocakos álmokat mindekinek :lol:
Vendég
 


stellina/niki én ezt hallottam, vki mesélte, de persze igazad van h nyilván a testsúlytól és a mennyiségtől függ. (hihi mi meg amelyik orvos barátunkat kérdeztük azt mondta h szte ne...:) ennyit a homogén orvostársadalomról :))

niki engem mindenki azzal csesztetett egész végig, h úristen mekkora a hasam, ikrek lesznek e stb, nők-férfiak meg hogy mekkora baba úristen! (amikor ennek köze nincs a has méretéhez, hanem inkább h hogy helyezkedik, milyen alkat a kismama stb...)

ja még annyit h én is mindig 4 héttel osztottam a heteimet és így azt hittem megkapom a hónapok számát, de sajna nem így van. ha belegondolsz akkor 10 hónap lenne a terhesség 40 hét ugye. ha te niki most leszel 24 hetes akkor 4 héttel vagy túl a félidőn , ami 4.5 hónap ugye? tehát te kb 5 ónapos terhes vagy meg egy -két hét. igazából akkor tudod meg reálisan mennyi, ha a szülés kitűzött dátumától visszaszámlálgatsz. :) ez nekem is óriási csalódás volt. azt hittem már rég előrébb tartok amikor kiderült h nem is...szal 113 nap az 3.7 hónap kb tehát még ennyi van hátra: 3.7 hónap. 9-3.7 és megkapod hány hónapos vagy most.
kerekpocak
 
 


szilvi csaba már aug eleje óta nem dolgozik ott :wink:
árpi+gábor nem mondta? most beruházás szervező+építésvezető egy építész cégnél. kicsit jobban a szakmájába vág. :D :D
kerekpocak
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak nagyon röviden, mert még mindig nagyon el vagyok havazva! :(

Szóval, az őssejt témához én egyáltalán nem tudok hozzászólni. Nem is gondolkodtunk még ezen. Talán azért, mert még tavaly nyáron hallottam valahonnan, hogy állítólag ez nem is "legális". Magyarul az állam nem fogadja el.... De persze lehet, hogy én nem értettem meg valamit! :?
Tényleg! És mennyibe kerül ez az izé????

Nagy has - kis has - nekem szerintem teljesen "normális" a pocim mérete ahhoz viszonyítva, hogy most vagyunk a 21. hétben.

Én mondjuk 'szerencsés' vagyok, mert konkrétan csak 2 időpontja lehet a fogantatásnak. Vagy szept 2.-a vagy szeptember 17/18.

Így vagy most vagyok 5 hónapos terhes pontosan (!) vagy csak február közepén leszek 5 hónapos. Ha az utóbbi az igaz, akkor az utsó menzeszem első napjához viszonyítva tényleg pont 21 hetesek vagyunk!

Na ezt jól megaszondtam! :)))

Egy aranyköpés az én ismeretségi körömből:
"Fatima! Ez már most az vagy más????" A hasamra gondolt! :wink:

Na most rohanok!

F.

fatima
 
 


ööööö.. a terhesség tévhit szerint 9 hónap. igazából 10 holdhónap.

őssejt tárolás meg erősen 6 szemjegyüü.

majd próbálok itt is meg az anyukásba is bővebb lenni, csak olvasok, aztán ahogy írnék rohannunk kell mindig vhová.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!

Stellina/Niki: Felhívtam a hölgyet és megrendeltem a csomagot. Úgy gondoltuk, ha van ilyen lehetőség akkor mért ne.

Zsófi Fiúk mondták, hogy nem látják, csak azt nem tudták, hogy hol van. Az a lényeg, hogy megtalálta a számításait.

Lányok! Ma a Campona mellett ásványbőrzén /febr. 2-4./ voltam és vettem Holdkővet, mert állítólag segít a szülésnél + a kishölgy ajánlott még egy Kék kalcedon nevű követ, ami viszont a tejelválasztást segíti. Ennek még utána nézek. Gyerekekkel is nagyon érdekes, csodaszép dolgok vannak.

Pusza!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


marcsi igazából a lényeg h 40 hét. (ja amúgy 10 hó körül van..) a dokik is ezért használják a hét beli számlálást mert az a pontos :)
kerekpocak
 
 


sziasztok pocakosok!!!

Szilvi!!! nagyon tuti a kis Ákos bútorai :)
lassan drukkolni fogunk Nektek!!! :)

Niki, írtad, hogy hordozó is kell a babának, milyen hordozóra gondoltál? :oops:

amúgy nekem is nagy pocim volt engem is folyamatosan ezzel szekáltak :) de hát aztán végül 4330-al született meg a "pici" fiam :)

puszi
mangó
mangó
 
 


angéla: feltételezem autós hordozó. tudod.
kerekpocak
 
 


Igen, olyan hordozóra gondoltam, ami autósülésnek is alkalmas.

Kép
niki30
 
 


igen Zsófi, a 40 hét úgy jön ki, h. 10 holdhónap {10 x 4 hét} :lol:
mert a "rendes" naptári hónap nem mindig 4.


nagy has: nekem a házban, ahol laktunk nyolc hónapos terhes voltam, amikor észrevették. én május végén szültem, de olyan húsvétig a hideg időjárás miatt nagykabátba jártam. emiatt aztán nem is látszódott semmi.
aztán mikor hipp-hopp lekerült a kabi, akkor vagy 3-man is leállítottak a házban, h. jééé, babát várnak? mindezt szülés előtt egy hónappal.
mi meg mosolyogtunk Apájával, h. na , ez olyan mint a kékfényben, h. megszültem volna mondjuk hamarabb, és mennek a dumák, h. "nem vette észre a környezete, h. terhes". és tényleg nem vette észre, pedig szerintem nagy pocakom volt.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


marcsi: hmmmm én is ezt írtam, nem?
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Tegnap kinéztünk a Corába, többektől hallottam, hogy milyen jó szokott lenni a baba-mama hét, meg a weben is láttam néhány jó akciót.
De én megmondom őszintén, akkorát csalódtam. Nemcsak a baba-mama hetekben, hanem úgy egészében a corában.
A baba-mama hetek, annyi volt, hogy pár sorral több babacucc volt (nem kimondottan újszülötteknek való cuccokkal). A neten néztünk egy olcsó babakocsit, hát élőben nem volt túl megbízható és megnyerő, elég szétesősnek tűnt, úgyhogy nem is hoztuk el. Na meg a másik, amitől kiborultam, hogy egyetlenegy eladó nem volt, aki esetleg segíteni tudott volna nekünk babakocsi ügyben. Egy anyukát kérdeztem meg, hogy mégis mit gondol erről a babakocsiról, ő is lebeszélt róla. De tényleg, ha már egyszer meghirdetnek egy ilyet, akkor ugyan már, legyen ott egy eladó, aki a vevők rendelkezésére áll. De nem? Ráadásul mi a párommal még ebben a témában tényleg tapasztalatlanok vagyunk, jól jött volna a segítség. Ezen kívül olcsónak sem találtam a termékeket.
Aztán végülis az állandó baba részlegen tudtunk venni egy-két dolgot, de nem voltam elájulva. A bébi és gyerekruhák nekem kifejezetten nem tetszettek, annyira egy sablon, semmi egyediség, vagy rózsaszín vagy kék vagy rikító színűek....(szegény gyerekek). Az volt az érzésünk, mintha a kínai piacról töltötték volna fel áruval a gyerekruházati részleget.
Én azt hiszem maradok a turkálónál.

Persze biztos van, akinek bejön/bejött. Én sajnáltam. Pedig olyan nagy lázzal mentünk ki, húú, azt gondoltam, na majd milyen jól bevásárolunk....
:(


Niki

Kép
niki30
 
 


Niki, ismerős az érzés, olyan rossz tud ez lenni, ha az ember rákészül vmire, aztán pofára esik. én a BNV-n lévő Bababörzéről mondhatom el ezt, h. baromi csalódás volt, pedig anno pocakosan h. készültem rá. aztán üres kézzel tértünk haza, pedig ott még belépő is van.
azóta csak egyszer merészkedtem ki oda, de minek. :lol:

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok Csajok!

Hűűűű, de jó, hogy ezt írtad Niki! :)

Na most mesélek valamit, de nem ám kiröhögni bennünket! Pedig megérdemelnénk... :)

Képzeljétek mi is ki akartunk menni a Corába szombaton a baba-mama hétre. Megyünk is ki a megszokott autópálya kivezetőn, erre mindent látunk és megtalálunk (pl. TESCO, ELECTROWORLD, BRENDON, KIKA, AUCHAN stb.) kivéve a CORA-t!!!!!

Ez milyen már???? Láttuk a jelzést és mégsem találtuk meg!
Szerintetek mit csesztünk el???? :? :roll: :lol:

Szóval végül, ha már Zuglóból kimentünk a fenébe, gondoltuk benézünk a Brendonba.
Na hát nekem meg az volt iszonyat csalódás!!! Olyan hihetetlenül drága ott minden, ahhoz képest, amiket eddig szereztünk be a Tareknek. Komolyan mondom le esett az állam!!!! Pesze ott sem vettünk semmit sem!

A napi bevásárlást meg a Tesco-ban végeztük el. Csak kérdem én: ehhez minek kellett olyan messzire menni, mikor ott van nálunk a Zuglói Tesco 2 percre??? :?: :oops: :?

F.

fatima
 
 


Fatima, pedig nem is vagytok szőkék.. :wink:
szerintem, de csak szerintem, szóval a méregpoharat nem innám meg rá, tovább kell menni az M1\M7 bevezető szakaszán az M1-en, és az M0-ás ahol beletorkollik ott kell le menni Tbálint felé. ha minden igaz. és asszem egy fehér "Bevásárlóközpont" tábla bevásárlókocsi piktogrammal megspékelve mutatja az utat a Cora felé.
jaj, hasonlóan mi is jártunk amúgy, egyszer a GL Outlet-et kerestük, és az tüünt el hasonlóképpen. elég dühítő tud lenni :lol: . bár később meg lett, de egy órát bóklásztunk autópályán meg gyorsforgalmin.


M.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Marcsi!

Ismerős a szitu! Mi már Hál'Istennek tudjuk, hogy hol van a GL meg a Premier Outlet, mert az első 2 alkalommal mi is köröztünk jó sokat mire megtaláltuk! :)

Állítólag ott rontottuk el (mármint a CORA-t), hogy nem az M7-esen mentünk tovább, hanem az M1-esen.

Na sebaj, mostmár nem vagyok magunkra kiakadva, tudván, hogy semmi jó nem volt a baba-mama héten.

F.

fatima
 
 


Nahát aranyos a sztoritok Fatima. Jót túráztatok legalább:)
Mi Diósdról közelítettük meg, de passz...olyan sötét volt már.
Igen, a Brendonról hallottam, hogy iszonyat drága, számunkra felejtős is, úgyhogy ki sem nézünk oda.
Mindenesetre olyan elszomorító, hogy az ember nagy hévvel elindul, hogy nah akkor jól bevásárol és akkor tessék....az élet közbeszól. 8)
Na de még úgyis van időnk, nemigaz?

Fatima, Te még nem is raktál fe pocakos képet! Hékás!!!

Puszi Lányok!

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Érdemes benézni hozzátok. Sok okosat olvasni. Már összepakoltam a táskát, de volt ami eszembe sem jutott. És ahogy irtátok a Corába sem érdemes kimenni.
Amugy jól vagyunk. Bár sokat fáj a hasam. A héten megyek dokihoz, de megint csak azt fogja mondani, hogy nö a baba és azért fáj. És mostanság kell mennem UH-ra is.

Most ennyi. Megprobálok többször benézni.

Krisztina

Kép

Kép
vagika
 
 


Sziasztok !

Jó tudni, hogy nem kell kimennem a Cora-ba. Vásárolni szoktam ott, de nem baba felszerelést.
Ákosnak vásároltam 1-2 dolgot a Brendon-ban, de tényleg nagyon drága. Ott vettem a fürdetőt, mellszívót stb.. A bútorai elképesztő árban vannak.
A Kenguru Gold sem olcsóbb. Ákos kisruháit a H&m-ben , C&A-ban + interneten vettem.
Kiságyat kaptunk. Bútort a Fastum bútornál rendeltük meg. www.fastumbutor.hu
Szegedi cég 3-4 héten belül szállítja a lapra szerelt bútort. So helyett végignéztam, de sem az IKEA, sem a KIKA nem tudott olyan bútor mutatni, amire azt mondtam volna, hogy ez kell nekem. Babakocsit a Camponában szereztük be. Benéztem a Babyplanet-be is, de nem nagy szám és szerintem az is drága.
Tanulság: A Brendon helyett javaslom az ASTI nevű bababoltott a Soroksári úton. Nem annyira pöpec, de olcsóbb. A kisruha beszerzési forrás jó. A bútort ha leszállították, majd mellékelek képet és bővebben…
Babakocsik és még sok mást megtaláltok a www.interstore.hu-n. A mi babakocsink is ott olcsóbb.
Na, remélem sikerült segíteni. Érdemes sok helyett végigjárni, habár én már belefáradtam.

Pusza!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Niki, Zsófi!!! igen aztán rájöttem, hogy autós!! ok!!! :lol: :lol: :lol:
mangó
 
 


Sziasztok!

Fantasztikus élményben volt részünk tegnap a 4d-s genetikai vizsgálat során, és szerencsére kiderült, h minden a legnagyobb rendben van a pocaklakónkkal és velem is. a hametamoma már a múlté, egyáltalán nem látszott .....óriási kő esett le a szívünkről. afp is tökéletes lett :lol: :lol: :lol:
na és mi gondoltok, kisfiú v. kislány a drága?!!!!
a drágaság egyből megmutatta a látszólag nem is olyan picike fütykösét!!!!! mostmár mi is nevén szólíthatjuk, SZABOLCS :lol: :lol: :lol: határtalan boldogságban úszik az egész család, én pedig már előre imádom, h három pasi fog kényeztetni!!!!!
sajnos hogy azt kell mondjam,h nem vszínű h a jánosban fogok szülni, ui tegnap este úgy döntöttünk a férjemmel, h mégis orvost váltunk. most még keresőben vagyunk, vszínűleg az istvánba kötünk ki egy ismerős szülészénél. az okát nem szeretném itt a nagy nyilvánosság előtt részletezni, de azoknak akiket érdekel, szívesen leírom priviben.
teljesen el vagyok keseredve, h igy alakult, de már az előző terhességem alatt nagyon megbántam, h nem váltottam, pedig éreztem h kell, most ezt a hibát nem követem el újra.

remélem azért néha bekukucskálhatok és írhatok nketek a topicba, annak ellenére h nem jánosos pocakos leszek :lol:

sok-sok puszi mindenkinek
niki
Vendég
 


Sziasztok!

Niki írtam privit.

Fatima - nem semmi túrátok volt!

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


niki én szeretnék privit kapni!
kerekpocak
 
 


Szia Niki!
Gratula a pasihoz!!! :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P Örülök, hogy minden rendben van! :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Ákos nálunk is minden 4 d-n a lényegre tér és a fütykösét mutatja először. :lol:
Én szeretném tudni, hogy miért váltasz!!!! :( :( :(
Én úgy gondolom, hogy azért mert ez a topik neve, Neked már köztünk a helyed, akár hol is szüljél. Már elindult egy folyamat, természetes, hogy érdekel, mi van vele, veletek!!! :D :D

Na, pusza!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


jaj tök dilis vagyok SZABOLCSHOZ nem is gratuláltam!!!! szal éljenek a fütykösösök!!!!! (meg a puncisok!!!!...) tehát imkata se a jánosban szült, attól még maradt nálunk!!!!

lécci nekem is feltétlen írd meg privibe!! köszi
kerekpocak
 
 


Niki, mi történt??? :roll: Nagyon kíváncsi vagyok..

GRATULÁLOK AZ ÚJABB KUKISHOZ!!!!!!! :wink: :P :wink:

KépKép
logi
 
 


Niki, szívből gratulálok Szabolcshoz. Fantasztikus, hogy lesz még egy fiad! Ez tényleg nagyon jó hír!
Engem is nagyon érdekel, miért is döntöttél így, úgyhogy ha lesz időd, akkor küldj pár sort légyszives priviben.
Ja, és természetes, hogy itt a helyed velünk a Jánosos topicban, nehogy eltűnj! :D

Csajok, mi is ma voltunk 4d-n. Megerősítést kaptunk, hogy cuncis :D Nagyon helyes volt Emma, félelmetes ahogy fekszik. Nem is fekszik, ül. Eléggé lent helyezkedik el, össze van teljesen kuporodva és a lábacskáit a fejéhez emelve tartja. Hihetetlen. Pici a pocakom és neki pedig elég kevés a helye. De remélem azért nem kényelmetlen. Fel lett ébresztve szegénykém, úgyhogy először nagyon fintorgott.
És képzeljétek, ami megdöbbentő, én láttam magam benne. A szemei, mintha az enyémek lennének. Komolyan. A dokinő többször is megjegyezte, hogy mennyire szép kisbaba:)
:D
Na, azt hiszem teszek fel róla pár képet.

Kép
niki30
 
 


várjuk!!!!!!! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
niki30
 
 


Lányok, a 3. képen ott szagolgatja a lábát :D

Kép
niki30
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?