Őssejt témához még annyit, h a tudomány jelenlegi állását ha nézzük még szinte csak kísérleti szinten bizonyították az őssejt jelentőségét, de óriási lehetőségeket rejt magában. igaz, h a média nagyon nyomatja, a kismamaújságokban is szinte mindig rábukkanni egy-egy cikkre, reklámra, de sajnos semelyikünk nem jövőbelátó, igy meglehet, h pár éven belül már sikeresen alkalmazzák az őssejteket transzplantációk alkalmával. mi számos orvos véleményét kikértük, és kivétel nélkül mindegyik azt mondta, h ők biztosan levetetnék a saját gyermeküknek. ez eléggé meggyőzőnek bizonyult. sztem megéri spórolni, tényleg ki tudja, mit hoz a jövő?!
zsófi írtad, h kb. 4 éves koráig elegendő, amit levesznek. honnan van ez az infód? bennünket úgy informáltak, h ez mindenki esetében más.......attól függ, h mekkora mennyiségű vért tud levenni a szülész. és nem a gyermek korát, hanem a testsúlyát veszik alapul, ákosnak addig lesz elegendő, amig a 67,5 kg-ot meg nem haladja a súlya. az pedig ha abból indulunk ki, h nem lesz óriás, akkor akár 30 éves koráig is elegendő. ezeket még fontosank tartottam elmondani.
szilvi, nem rábeszélni szerettelek volna, csak a véleményemet és a meglévő tapasztalataimat osztottam meg veled! kíváncsian várom, h mire jutottatok a férjeddel:)
de cuki pofi volt a férjed haverja ezzel a megjegyzéssel. én is kaptam annó egy hasonlót a férjem egyik ismerősétől, amikor 9 hónaposan találkoztunk: " hűű, niki, h te mekkora vagy!"
pedig ő fél évvel korábban szült.....szóval ráadásul nőőőő is volt!!!!
niki, nagyon aranyos lehetett a szitu
de szupi, h újra moziztok!!!! képeket is kértek majd? ha igen, akkor okvetlen tegyél fel a netre párat!!!
tegnap éjszaka azt álmodtam, h kisfiúnk fog születni!!! már nagyon kíváncsi vagyok!!!!!
szép pocakos álmokat mindekinek