Új privát üzeneted érkezett!

zsani,
nekem egy olyan számom van beustól, ami 06-30/258.... ez jó most? ha nem, légyszi küldd el nekem a jót. köszönöm!
virágnak pedig tovvábbra is jobbulást kívánok!!!+++++++++++

KépKép
viol81

Zsani
jobulást mégegyszer is a kiscsajnak!!!Amint jol van megyünk,igérem!!MOndd meg a kis betegnek is,jo!!!
Beussal,ha beszélsz,minden jot kivánunk neki,gyors szülést.

Nitta
látom megvolt a közös pancsi a kádban.Ugye nem a Tied az a szőrös láb??? :wink: :lol: :lol: :lol:

Gabó
nagyon ügyi vagy,hogy fel tudtad tenni a képet,én sajna béna vagyok ehhez!!(de van egy ügyi Violunk!!)
A csajszi mire van kiirva???
Igaza van Violnak,Ne nézzétek,csináljátok!!!
BAbaprojekt akkor most várat magára???

Eszter
most nézem a vonalzod!!!Mindjárt Te jössz!!!Itt a bébi nemsoká!!!
Hajrá!!!Jol vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Ági!

Ugy örültem, hogy jelemtkeztel, mär hiänyoztäl :oops: Bälintnak es Neked is jobbuläst!

Reni!

Szuper jok a kepek, az embernek olyan jo hangulata lesz, töle,(mi täncos bulikba szoktunk järni) es teljesen elkapott az a jokedv amit akkor szoktam erezni.
Tenyleg nagyon jo lenne itthon is ilyen buli
Ez a tavalyi jelmezed volt...vagy iden mi voltäl, te is boszi? Mindenki mäsnak öltözik, minden evben, vagy ez a sajät jelmez? Irj erröl legyszi kicsit bövebben nagyon erdekel.
Vagy van valami jelentösege melyik csoport minek öltözik...lehet ez rossz ötlet de ez ugrott be, märmit erted mire gondolok?
Na ezt jol összeszagyvältam...remelem erthetö.

Szemizo!

Mäte 12kg, de ezt is csak itthon mertük, majd a 18hos oltäsnal kiderül.
De jo nektek, en is szeretek szinhäzba järni...irigykedem
Zora, Szecsö, hogy vannak? Mirarol irtad valamelyik nap, hogy läzas lett Ö hogy van?

Viol!

Szuper jol nezel ki! na de termeszetesen Dorka a szebb :wink:

Minden betegnek jobbuläst!

Mi is betegek vagyunk, Mäteval, elkaptuk, ezt a taknyos, köhögös virust :cry:

Valaki legyszi küldje el nekem a Beus szämät, köszi

katus78

Jó reggelt!

Viol,
igen sarokkádunk van, imádnám, mert olyan jó benne lubickolni, de utálom mert kegyetlen ez a zöld, iszonyatosan kiüt rajta a vízkő, minden nap sikálom!

Katus,
Gyorsan keveredjetek ki a betegségből!!! Jobbulást!!!

Rik, tényleg nem az én lábam! :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Tegnap Máté olyan edes volt, folyt az orra bent jätszott a nagyszobäban egyszer csak feläll, kifut az etkezöbe a komod fiokot kihuzza (7db fiok van egymäs alatt 4ben van a zsepi) kivesz egy zsepit es odadukta az orrähoz :D
Azt hittem megzabälom :D

katus78

KAtus
Neked is és a kis betegnek is jobbulást!!!
Milyen kis ügyi a Máté!!!!!És egyre okosabb,szebb!!! :wink:
Vendég

Anikó,

tényleg szívesen megveszem, nem ezért írtam, csak eddig nem találtam Sopronban.
Amúgy írok privit most

KépKép
KépKép
esztermami

Ha van egy kis időtök ezt nézzétek meg!!

http://tv.habostorta.hu/index.php?vid=2698

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok,
ne haragudjatopk, hogy mest nem írok mindenkinek, pedig sokat tudnék, Vince nem hagy, taklán majd délután.
szép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

Nitta
megnéztem,ez a pasi egy állat!!!

http://britneyestarsai.com
Gabó neked ajánlom!!!!!!
Vendég

JAj,elég britko ám,ugyhogy inkább csak a Gabó tényleg!!!
(én se nézem inkább :wink: :wink: :wink: )
Vendég

Sziasztok!Iwire megírtam mindenkinek Beus számát.Nekem csak most jött be a babanet.

KépKép
kola2

Nekem is most jött be,valami malőr volt vele!!!!
JAj d.e. elég brutkót küldtem,bocsi csajok!!Remélem nem sokan néztétek meg!!!!(Gabó?)
Vendég

Rik!Megnéztem,de kikapcsoltam mert Virág is látja.Elég durva.

KépKép
kola2

sziasztok cajok!
csak röviden,szarakodott ez a babanet,most meg már mennem kell szecsőért!
katus
köszi,szecső is,zóra is jól vannak.mírát ma elvittem fülészetre,kicsit váladékos,de csak orrcseppet kapott,remélem nem lesz rosszabb,így holnap megy is oviba.zóra szájából majd csak pénteken szedik ki a varratot(tegnap odamentünk a nagy semmiért,megnézte a doktor bácsi:szép a sebe,de csak pénteken szedi ki.úgyhogy a héten minden nap megyek az sztk-ba(hétfő zóra,ma míra,holnap megyek nőgyogyihoz,csüt szecső gipsze,péntek zóra szája),jó program!!!! :roll: :twisted: :lol:

és szecsőnek ma volt mesemondó versenye,úgy izgulok,hogy hogyan sikerült neki.remélem örömmel fog mesélni róla :wink: :!:

szép napot mindenkinek!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol!Mi csináljuk,de néha azért belefér egy kis filmecske is!

rik!Igen várat magára kicsi melózok elrendeződik a ház ügy és majd akkor jöhet a kis jövevény!A barinőm eredetileg február 19.-ére van kiírva,de ugye közbejött,hogy egy hó elszámolás van,de nem indítják meg neki eddig csak nézik a magzatvízet.A nyákdugó már lassan egy hete elment neki és már akkor 3 újjnyira nyitva volt.Most már csak megszül úgy várom!!!
Köszi,de 800-pénzért nem töltöm le őket!Majd megmutatom apának is!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Katus!Jobbulást nektek!

Melyik napon van az a sorozta ami Eszti szokott nézni a Viasaton?Megmagyarázhatatlan dolgok vannak benne!
Vendég

Szemizo!Hát rendesen megvan a heti programod!
Küldök sok-sok gyógypuszit nekik!!!PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ!!!!! :D :D :D :D :D
Majd mesélj,hogy ért haza Szecső!!

Nitta!Nagyon élvezte Zoé a fürcsit?Most már mindíg nagykádba fürdetek vele?
Vendég

Gabó
bocs durva is!!!!
Szombaton van az ismétlése asszem....annaka megmagyarázhatatlan,vagy az az emberi történetek???JAj belekeveredtem!!!

Szemizo
jo kis programok!!!!Nem irigyellek!!!
Szecsőnek nagy drukk!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mostanába nem nagyon van időm jönni olvasni titeket.Meg beindult a bajai topik is "kicsit".
Azt szeretném kérdezni Gabó,hogy mikor lehet letölteni az üdülési csekket?
A gyerkőcök látom nőnek ,mint a gomba!
Betegeknek jobbulást!!
Pá!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Dorka! Nagyon boldog névnapot kívánunk sok szeretettel!

Anikó és Kincső baba

Kép

Kép[/url]
quito

Rik!Á nem volt durva!! :lol: :lol: :lol: Én csa akkor rökönyödöm meg ha buzikat látok prütykölni,de ilyen is csak 1* fordult elő egy másodpercre!Elég is volt!

Anita!Most február közepére írták a fórumban,de nézegetni kell folyamatosan.

Édes Pici Dorka!!!Nagyon Boldog Névnapot Kívánok neked!
Vendég

Kedves Pici Dorka baba!

Nagyon Boldog Névnapot kivánunk!

Kép

katus78

Boldog névnapot Dorka!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó,
ne haragudj, de nem kaptam Tőled választ!

KépKép
KépKép
esztermami

BOLDOG NÉVNAPOT DORKA!!!

Ckmljjubh niovgfzjáőp
ezt Dvid küldi

Kép

Anita & Dávid
szeszike

DORKA BABA BOLDOG NEVNAPOT!!!

En sem tudtam feljönni a netre, ma de. Pedig akkor lett volna egy kicsit idöm irni. :(

Katus!

A csapatok minden evben ugyanazt a jelmezt veszik fel es csak az öltözhet be, aki tagja a csapatnak. En meg nem leptem be a "helyi boszikhoz", ezert nem is vehetem fel a jelmezüket. Ami csak ugy mellesleg 800 euro! :( De ha sikerül esetleg egy hasznaltat megkapnod akkor persze joval olcsobb, de oda szerencse kell. Ritkan lepnek ki a csapatbol, es ha igen akkor meg a jelmez meretenek is stimmelni kell.
Egyebkent tök hülye voltam, mert a kepek nem tavaly keszültek akkor nem nagyon volt idöm farsangolni, hiszen akkor született meg Lara, hanem tavalyelöttiek. En mint nezö persze azt veszek fel amit akarok. Majd keresek rolam is egy kepet a vasarnapi akciorol.
Egyebkent en is szeretnek majd belepni a boszikhoz(ahol Dieter is tag), de arra gondoltam, hogy varok addig amig a masodik gyerek is megszületik. Van eleg sok program igy a teli idöszakban es hat pici babat este itthagyni nem igazan lehet es ha mar tagja vagyok valaminek azt szeretnem rendesen csinalni es resztvenni a programokon.
Remelem nem kavartam nagyon dolgokat es erthetöen irtam. De van am egy csomo minden amit leirhatnek az egeszröl, de annyi idöm nincsen. :(

Kép

Kép
Kép
reni76

Dorka Boldog Névnapot Kívánunk Neked!!!!Pusz-pusz!!

Cajok!
Szoktátok a www.babaszoba.hu oldalt nézegetni???Ott irják,hogy mennyi hos babának mit kell csinálnia a fejlődésében.Nektek bejött az???

Gabó
huuuh,tegnap este azon rágodtam,hogy mekkora egy barom vagyok,hogy feltettem ide!!!Akkor nincs harag?Én nem ilyen vagyok,nem tom mi ütött belém!!!(kicsit rosszalkodtam)

Szia Szeszike!!!
Dáviddal mi ujság???Néha tehetnél ide fotot a nagylegényről.Olyan ritkán látjuk!! :wink:
Vendég

Betegeskedők hogy vannak??
Vendég

sziasztok!

köszönjük szépen dorka nevében aköszöntéseket!!! :) :) :)

rik,
no igen, én is ügyes vagyok, de gabó képét ezúttal nitta tette fel. ahogy az enyémet is. :P a kicsit. mert ez nem ment. de közben már megy. szóval ügyes vagyok, na, köszi! :lol: :wink:

katus,
óóó, igen tudom, hogy dorka szebb. na de miért?? mert az anyja is zsééép! :) no meg az apja is! :wink:
jobbulást mindkettőtöknek!!+
szegény kicsi máté, ha már magától is tudja, hol vannak a zsepik, gondolom nem ritkán taknyi szegény... de ügyes, okos!!!! :)

nitta,
én kék csempét szerettem volna a fürdőbe, de lebeszéltek, pont a vízkő miatt... így lett világosbarna. de ez is jó, tetszik. és a zöld kádat ki választotta?

csilla,
ekég húzós hét...
de szecső versmondásának biztos szép eredménye lesz, kicsi kárpótlásként! :)

gabó,
asszem szombaton van az a műsor, olyan fél 8 körül. de az időpont nem bizti.

reni,
sztem érthetően ítad le! :) én is szívesen olvasom ezeket, olyan érdekes dolgok!

nekünk megjött a babakocsi, tök jóó!! ki is próbáltuk. szétszerelve érkezett dobozban, és mivel pasi nem volt itthon, okos viol nekiállt. maradt is a végén két alkatrész. :lol: nem tudtam hova kell kerülnie, de a babakocsi minden funkciója működött, stabil is volt, úgy tűnt fölös darabok. aztán kiderült, hogy összecsukott állapotban azt a célt szolgálja, hogy ha pl falnak van támasztva akocsi, ne dőljön el a guruló kerekek miatt. d esztem így is felesleges, mert akkor max lefékezem a kerekeket. na mindegy, nem is fogom őket feltenni, mert ha fent vannak, csak azt látni, hogy van rajt két kiálló vacak izé. szal nem kell. de amúgy meg tök ügyi voltam, jól összeszereltem. tolókar sem volt rajt. kapaszkodó sem, kerekek sem, a hátsó tengely sem, szal szórakoztam vele kicsit.

ó és zsani neked is azért írtam iwiw-re, mert a babnet nem jött be, én meg lefényképeztem ezeket a bigyókat, hogy megmutizzam, hogy szted hova kellene őket teni, mert nektek is ilyen volt. de aztán közbe rájöttünk. :D

KépKép
viol81

én meg szééép vagyok, nem pedig zsééép. :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Lányok,mikortól kell aggódnom???Kincső 37,3 fokos lázmérés után, fikuszok jönnek ki a nóziából és 1,5 órát aludt a reggeli ébredése, szopi után. Különben én kezdek göthödödni: fáj a fejem, kerülget a nátha és a torkomat is érzem. Megfertőztem???

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
dorka még nem volt lázas, nemtom mekkora a baj. ha van. az alvására azt érted, hogy sokat aludt? szal reggel/délelőtt nem szokott ennyit? taknyi dorkától is jön néha, de én még nem gondoltam rá, hogy betegség lenne, mert soha más egyéb tünet nem volt... köhögni nem köhög?

KépKép
viol81

Viol-Nem köhög. Nagyon ritkán alszik ennyit. Most olyan csöndes, szemlélődő. Amit nem szokott még és most csinálja: hasrafordul és a nyűglődés helyett leteszi a buksiját és onnan sasol. A gyerekorvos kijön a rendelése után? Ha estére beteg lesz, nem akarom az ügyeletre vinni, most lenne először beteg... Az uszit kihagyuk ma, ha bújkál bennünk valami, ne tapasszuk rá senkire.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Anikó,
múltkor ugyan ez volt Zoéval amikor itt kérdezősködtem, hogy mikortól számít láznak. 3* annyit aludt aznap mint szokott, bágyadt volt amikor szopizott, nem volt mohó mint máskor, fel- le ment a hőmérséklete 37.3 -ig. A doki azt mondta teljesen egészséges, csak a front okozhatja a hőingadozást. Másnap kutya baja se volt, nyoma se volt semmi tünetnek. Ettől függetlenül ha neked is van valami nyavaja, jobb ha megnézeted, legalább megnyugszol! Az én dokim kijön rendelés után én a Barna Krisztinához járok vele.

Viol,
A sarokkád és a konyhaszekrény volt mielőtt összeköltöztünk, az az ő ízlése, a többi már közös szerzemény a lakásban.
Én is úgy imádom ám az ilyen bügyköléseket, szeretek olyanokkal foglalatoskodni, ami nem "női" kézre szabott. Ügyes vagy, hogy összeraktad!!! Ez a maradt két darab jópofa volt!! :lol: :lol: Majd muti meg benne Dorkát!!!! Ja és én is Boldog Névnapot kívánok neki!!!!
Kép

Gabó,
Egyenlőre csak kipróbáltuk a közös pancsit, de a saját kádjában fürdetem. Az az igazság, hogy hatalmas herce-hurca előzte meg. Mindketten lefürödtünk, Gyula almaecetes tisztítószerrel kisikálta a kádat, utána alaposan bespricceltük sterilizálóval, aztán ugye a tisztítószer szagot kiszellőztetni, aztán felfűtteni a fürdőszobát, na meg persze találd el mikor éber és nem fáradt, nem éhes a pindur, hogy élvezze a fürdést 30 percig legalább...de most pont jól összejött minden. Szóval sokkal egyszerűbb a saját kádjában. A közöst különleges napokra tartogatjuk egyenlőre. :wink: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

VIOL!

Nagyon ügyi lany vagy! :lol: :wink: :wink: :wink:

Aniko!

Szerintem meg ne izgulj, 37.3 nem laz gyerekeknel. Lara is a multkor az oltas miatt kicsit melegebb volt ( 37,6) meg kicsit bagyattabb volt, de nem lett semmi. A doki nekem azt mondta, hogy 38 fok alatt nem lazas a gyerek. Figyelgesd a hömersekletet es ha 38 fok fele megy , szerintem csak akkor telefonalj dokinak.
Remelem nem lesz semmi gond!

Katus!

Hogy van Mate? Szegenykem milyen sokszor taknyos! :(

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!Viol!Ügyi vagy!Nálunk Apa rakta össze mindig a babakocsikat.Dorkának boldog névnapot kívánok!!!
Anikó!Szerintem se izgulj még.Lehet kialussza magát és semmi baja nem lesz.Bár én is ilyen izgulós vagyok.Viri egyet köhög már tök ideges vagyok.Most is egésznap ,köhög meg tüsszög :cry:
Beus írt sms-t.Pénteken megcsászározza a Berkes.Még nincs nyitva a méhszáj és a baba sincs a szülőcsatornába befordulva.Tegnapra volt kíirva.

KépKép
kola2

Dorka baba, boldog névnapot kívánunk!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol, nagyon ügyes voltál!!! nálunk is lenne egy két szerelnivaló!!! :lol: elküldenéd nekem e-mailban a címedet? feladnám a lemezt, mert már szégyellem magam miatta. :oops: :oops: :oops:

Aki beszél Beussal, adja át, hogy szorítunk neki!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok.

DORKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép
hajnus

Anikó,Bencének is volt ilyen egynapos hőemelkedése.Másnapra kutya baja.Egyszer adtam csak neki kúpot.Bár tudom az 1. gyereknél az ember már akkor is ideges,ha eltüsszenti magát.A kismamák nagykönyvében olvastam azt hiszem,hogy 37.5-ig számít normális testhőmérsékletnek.

Rik,te írtad,hogy csak 1 évi szabidat kaptad meg?Mert én ma kaptam meg a fizu papírt és azt írják,hogy 44 napom van.
Rékáéknál mikor lesz a farsang?Beöltözik?
Isti viking lesz vagy gall,nem tudom,hogy kell pontosan mondani. :oops: :lol: Vörös hajfonata lesz,meg bajusza,mint Asterix(vagy Obelix)

Kép

Kép
hajnus

Rik,megnéztem a babaszobát,nekünk viszonylag stimmel,nektek?

Katus,Máténak jobbulást!Szegénykém...Bence is náthás volt 1-2 napig és rájött hogy kell kifújni.Nagyon tetszik neki.Csak az a baj,hogy akkor is fújta,ha nem volt ott a zsepi. :lol: :roll:

Kép

Kép
hajnus

Gabó,a Rejtélyes igazságok szombaton 19.05-kor van.De itt meg is tudod nézni:http://www.port.hu/

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy csak én aggódtam túl, Kincső jól van. Sokat alszik ma, amikor meg ébren van iszonyúan töm a szájába valamit: kezét, az én kezemet, játékot, csörgőt...Sírósabb is. De az uszit kihagytuk, engem egész nap kerülget valami betegségféle. Ettem fokhagymát, citromot, C vitamint és most vettem grapefruitmag kivonatot.
Találkoztam Andival és a gyerekekkel séta közben. Jól vannak, csak még sok a doboz. Helyesek voltak négyen.

Viol-ügyi vagy!
Beusra gondolok holnap!!!

Mennem kell, ébredezik.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Boldog névnapot kicsi Dorka!

Anikó,
köszi szépen, tök rendes vagy :lol:
Mivel Eszter a rangidős terhes, természetesen Ővé az elsőbbség, de ami marad szívesen elfogadom.

Én még mindig nem vagyok jól, de voltam orvosnál, és szrencsére nem kaptam gyógyszert, elmondtam miket szedek, erre azt mondta, hogy úgy látszik ezekkel is ki lehet kezelni.
Viszont sajnos Ábi is elkapta, most Őt is bogyózom ezerrel.

Csajok,
kinek járt a gyereke ovis úszásra?
Nálunk 19-én kezdődik, és tökre szeretném, ha megtanulna úszni, viszont nem tudom, hogy egy ovónéni mennyire tudja őket felügyelni. Félek, hogy nem törlik meg azonnal, ahogy kijön a vízből, hogy nem zuhanyoztatják le stb.
Azonkívül már 6.40-kor az oviban kell lenni, mert a busz 6.45-kor indul, mindezt 3 héten keresztül.
Szóval jó is lenne meg nem is.
Van valami tapasztalat?

Kép

Kép
ábibaba

Hajnus
Réka menyasszony lesz,épp a cipőn nyavalyog hogy keressük mega kamrába a szép fehér cipőjét...(hülye anyja meg itt irkál,,,,)
Most lesz pénteken,ugyhogy hoolnap Zserbot sütök!!!
A babaszobai fejlődésnél csak az zavart mindig(már nem mert behozta,dumaláda lett),hogy nem anniyt beszélt,meg nem annyi szot használt mint ott irták!!
Az stimmel neked?

Aniko
jol van akkor a Kincső???

Ábizsani
jobbulást Nektek!!!!

Kriszti
merre vagy?????Csak nem szintén betegek vagytok???
Vendég

Sziasztok!

Kincső jól van,már alszik a drágám. Én aggódtam túl a dolgot, most már magamat kúrálom. Ittam grapefruitmag kivonatot teában. 15 cseppet írt, de ez folyt, nem csepegett! Kissé megszaladt, még a szám is bizsergett utána.

Ábibaba-Eszterrel osztozok és mindent megkapsz majd.

Zserbó, nyam-nyam, szeretem. Milyen recepted van, Rik? Nekem van egy egyszerű, gyors, nagyon fini. Most, hogy írtad, hétvégén sütök zserbót.

Megyek, mert este Feleségek lesznek és még hajat is akarok mosni.

Köszi mindenkinek a drukkokat, jó hogy nem voltam ma egyedül!

Anikó

Kép[/url]
quito

Na minket mara jol elkapott a betegseg. A Balintbol ma mar dol a takony. Mint a csap, megallas nelkul folyik neki, nekem meg egeszen elment a hangom. Mar az elmult par napban is "bujkalt", ha ma mar semmi sincs. Amugy nem vagyunk lazasak, meg elesettek. A Balint ma reggelre osszehanyta az agyat, mert a sok takony ahogy lefolyik neki, attol meg kohog. Szoval ma reggel elmentunk a dokihoz, es nem kaptunk SEMMIFELE gyogyszert! Kicsit kiakadtam, mert lathatoan es hallhatoan betegek vagyunk. Azt mondta, hogy nincs sehol gyulladas, ugyhogy adjak neki valami recept nelkul kaphato allergia gyogyszert, hogy az orrfolyast "felszaritsuk". Hat majd meglatjuk. En szedegettem a homeos bogyokat, de nem hasznaltak nagyon. Pedig maskor szoktak.

Abizsani!
Az uszassal nekem annyi tapasztalatom van, hogy ket eve nyaron gondoltam beiratom a Bencet, aztan vegul megsem tettem, hanem tavaly nyaron, amikor mar 5 es 1/2 eves volt. SZerintem az jo ido volt, korabban nem figyelt volna meg ennyire sem. Ez igy ket het volt, minden nap. A Bence nem tanult meg uszni, de a nagyvizbe a rajtkorol beugrott, es onnan kievickelt. Ennyire eljutottunk. Masok viszont megtanultak ennyi ido alatt is. SZoval toled fugg. Egyebkent az edzok (mi a Vargha Beahoz jartunk), nem szeretik, ha a szulok ott allnak a medence szelen. Ha ugy gondolod, hogy jobb, ha te vagy vele, akkor menjetek nyaron. Mi is ujra beiratjuk majd a Bencet. Altalaban ahogy vege van a sulinak, azutan kezdodnek a nyari tanfolyamok, es juli vegeig vannak. Van delelottos meg delutanos csoport, mi delutan jartunk tavaly. Nem csak a Vargha Beaek (ok a Soproni Uszok Barati Kore), hanem a Gyuratz Editek is csinalnak tanfolyamokat. En ismerem mindegyikuket, ha akarod megkerdezem.
Egy biztos, hogy nem lesz rogton torulkozes ahogy kijonnek a vizbol. Hanyan vannak egy csoportban? Es hany edzovel?

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Boldog névnapot Dorka! /utólag is./

Mi is túl vagyunk a betegségen. Mira kezdte, de Ő rajta egy nap alatt lezajlott. Aztán én egész vasárnap hánytam meg hasmenésem volt. Ennyire még sosem kaptam el betegséget. Még hétfőn is szarul voltam, tegnap óta vagyok jobban, néha még azért émelygek de jól vagyok. Szerencsére családom többi tagja megúszta. :-)

Ági! Akkor Titeket sem kerül el a betegség. Sok gyógypuszit Nektek!

ÁbiZsani! Gyógyuljatok meg Ti is! Köszi az Alma cd-t, olvastam múltkor. Vmikor beugrok érte.

Ma voltunk a Tescoban, összefutottunk Veroékkal és Esztiékkel is. :wink:
Minden könyv 20%-kal olcsóbb meg van egy csomó mese dvd akciósan.

KépKép
KépKép
mirama

sziasztok!

Reni,
nagyon klassz lehetett a farsang!! Gyerekkoromban gyakran voltunk a nagynénémnél Baden-Württembergben Ravensburg mellett, és Ravensburgban minden nyáron van a Rutenfest, ami olyasmi lehetett, mint ami most nálatok. Nagyon szerettem és sosem értettem, hogy nálunk ilyen miért nincs. Ott az iskoláknak is külön jelmeze volt, meg íjászversenyt rendeztek...persze sokmindenre már nem emlékeszem.
Igaz, itthon van busójárás, de ugyebár csak kevés helyen.

Lányok
Volt már valamelyikőtök busójáráson??

Ági, Ábizsani, Katus, Zsani és minden Betegeskedő,
gyors gyors gyógyulást Nektek!!!

Ma összerakta Tamás és Vince Vince új ágyát!!
Nagyon tetszett Vincének, most abban alszik. Össze-vissza ugrált. Nekem is egész furcsa, hogy olyan sok helye van benne :-)

KépKép
KépKép
esztermami

Mirama,
Neked is most már betegségmentességet!!

Ábizsani, Anikó,
szerintem én meghagyok mindent már Ábizsani Neked, mert málnalevélteát kaptam ma és homeós bogyók nagyrészét is már megvettem, és ha jól értettem mások is, mint amiket nekem javasolt a szülésznő.

Beusnak nagyon szurkolok!!

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?