sziasztok!
köszönjük szépen dorka nevében aköszöntéseket!!!
rik,
no igen, én is ügyes vagyok, de gabó képét ezúttal nitta tette fel. ahogy az enyémet is.
a kicsit. mert ez nem ment. de közben már megy. szóval ügyes vagyok, na, köszi!
katus,
óóó, igen tudom, hogy dorka szebb. na de miért?? mert az anyja is zsééép!
no meg az apja is!
jobbulást mindkettőtöknek!!+
szegény kicsi máté, ha már magától is tudja, hol vannak a zsepik, gondolom nem ritkán taknyi szegény... de ügyes, okos!!!!
nitta,
én kék csempét szerettem volna a fürdőbe, de lebeszéltek, pont a vízkő miatt... így lett világosbarna. de ez is jó, tetszik. és a zöld kádat ki választotta?
csilla,
ekég húzós hét...
de szecső versmondásának biztos szép eredménye lesz, kicsi kárpótlásként!
gabó,
asszem szombaton van az a műsor, olyan fél 8 körül. de az időpont nem bizti.
reni,
sztem érthetően ítad le!
én is szívesen olvasom ezeket, olyan érdekes dolgok!
nekünk megjött a babakocsi, tök jóó!! ki is próbáltuk. szétszerelve érkezett dobozban, és mivel pasi nem volt itthon, okos viol nekiállt. maradt is a végén két alkatrész.
nem tudtam hova kell kerülnie, de a babakocsi minden funkciója működött, stabil is volt, úgy tűnt fölös darabok. aztán kiderült, hogy összecsukott állapotban azt a célt szolgálja, hogy ha pl falnak van támasztva akocsi, ne dőljön el a guruló kerekek miatt. d esztem így is felesleges, mert akkor max lefékezem a kerekeket. na mindegy, nem is fogom őket feltenni, mert ha fent vannak, csak azt látni, hogy van rajt két kiálló vacak izé. szal nem kell. de amúgy meg tök ügyi voltam, jól összeszereltem. tolókar sem volt rajt. kapaszkodó sem, kerekek sem, a hátsó tengely sem, szal szórakoztam vele kicsit.
ó és zsani neked is azért írtam iwiw-re, mert a babnet nem jött be, én meg lefényképeztem ezeket a bigyókat, hogy megmutizzam, hogy szted hova kellene őket teni, mert nektek is ilyen volt. de aztán közbe rájöttünk.