Sziazstok!
Először is
Boldog 1 hónapot Krisztina hercegnőnek :)
Share a kis bölcső nem hülyeség szerintem, jó dolog ha a gyerek szereti
Mással meg ne foglalkozz, amit Te jónak látsz
Igen szeretem Én is ezt a neked nem mondjuk a szemedbe című történeteket...volt benne részem.
Minden rendben lesz veletek ne aggódj, aranyos vagy ahogy megbeszéled vele
Pelus ügyben nem tudok tanácsot adni, eddig mindegyikből kifolyt 1*-2*.... Végülis az a jó aminek hátul gumis a dereka, és ha pelusozod, akkor 1 ujjad férjen be a köldökénél.
Orvos: Mi is egyenlőre ide hordjuk dokihoz, szimpi, de azért már látom ha nagyobb lesz Niki, akkor Budaörsre viszem majd, állítólag ott egy nagyon-nagyon aranyos doki van. Ugyanez vezérelt, amíg kicsi, nem nagyon akarom messzebbre rángatni Nikit.
Körömcsipesz, és reszelő nálunk tök felesleges, de van egy nagyon jó kis körömvágó ollónk, kerekített a vége, és heti egyszer használva is van, iszonyat hogy nő a kis körme. Fésűnk szintén van, mert van haja, fürcsi után szoktam használni, állítólag jó a fejbőrének, és nem alakul ki koszmó. Koszmó ellen mondjuk az is jó, ha kicsit erősebben megdörzsizi az ember a fejecskéjét, na persze óvatosan a kutacsnál.
Mot büfiztetés
nálunk pl hiába böfizik rögtön utána, van hogy rá fél órára, vagy 1 órára is böfög megint. Nekem beszokott válni pl kicsit ülő helyzet és megdöntve a lába felé. Mi is takaróval támasztottuk meg.
Mot szerintem szoptatás ügyben azért nem nagyon nyilatkozik senki, mert annyi mindent hall az ember lánya, amit jó elraktározni, de minden gyerek más, minden cici más, kinek mi jön be, és melyik szimpatikusabb. Másik topicon volt is emiatt kisebb nézet eltérés az igényszerint szoptató, és 3-4 óránként szoptató között...vagy egy ágyban aludni a kicsivel, vagy azonnal kiságyba rakós közt.....
Szerintem tejesen mindegy, nem vagyunk egyformák, és szerintem mindenki a legjobbat akarja a babájának. Mindegyik dolognak van hátulütője szerintem, ha belegondol az ember.
Csipő kontrollra gondolsz? 6 hetesen szokták asszem a babákat vinni, majd kontroll 3-4 hónapos korban. Nikivel voltam.
Brigii de jóó, már Ti is a 12. hétben
Jöhetnél többször is, UH kép?
Lucia :) nem semmi hogy nőnek a kis Picurok. Hogy bírjátok segítségetek van? Kéépet méég
Aranyos volt a Jázmin köszöntöd.
Viki nektek ugyan ez a kérdésem, hogy bírjátok? Jó lehet a dupla öröm, észre venni már hogy felismerték egymást?
Manda drága ezeket már ismertem, de akárhányszor látom, mindig könnybelábad a szemem
Szuszi kérünk képet
Ez a BCG oltás kicsit rejtélyes, azért írd meg mit mondanak a kórházban.
Agnesm, iszonyat aranyos Ádám az etető székben, és jókat kuncogtam a fogmosás írásodon
[quote]v írta:égig mosolyog, amíg én az összes két fogát megmosom
A másik képen meg
hát nem aludt el
Alvás a fogak miatt azért megy?
Te is kendőzöl? Én az öltöztetéssel gondban vagyok, mit adjak rá. Ma mozdultunk ki először kendőben, és bárcsak egy hosszú ujjú pólócska, plüss rugi meg zokni volt rajta, összeizzadtunk, amitől nyügi lett érthető módon
Találtam egy tök jó kendőkötözési oldalt videókkal!
http://www.wearyourbaby.com/Default.aspx?tabid=173
Lanett mi hamarabbi gyógyulást!!
Taptau Máténak tök jól levágtad a frizkóját, tényleg nem lehet egyszerű egy izgómozgó gyerek haját vágni
kb, mint a körmeit levágni
Ti hogy álltok a fogakkal?
Zsókuci rendben
Az ok amit mondtam?
Hűű na azért most sokat írtam
Ahogy írtam ma kimozdultunk Nikimmel, ( kérdeztem védőnőt most hogy influenza meg ilyenek vannak mehetek e, azt mondta védi az anyatej...remélem is ) oda meg vissza voltak tőle. Egyik volt munkahelyemen voltam (trend2
reklám helye ) Mosolygott mindenkinek, és ahogy a kendőben vittem, mindenki olvadozott, mintha újra pocakos lettem volna, úgy "csodáltak"
Annyi minden új dolog érte, hogy elég hamar elfáradt amitől nyügős lett, meg kicsit össze is melegedtünk
De mikor haza értünk...
Be feküdtünk a nagy ágyba ott etettem, ő meg hol evett hol mosolyogva magyarázott nekem ezerrel. Még könnyeztem is, annyira édes volt. Annyira el akarta mondani mi minden történt vele, mennyi mindent látott, mintha tényleg azt akarta volna mondani, Te anya és képzeld az a sok ember, és a színek meg a szagok, közben rá-rá cuppant a cicire...
hhááttt akkora boldogság, a szívem túl csordult esküszöm
Na megyek fürcsi, és alvás