Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lányok és újra előkerült ifjú apukáink! :D

Nem engedett be a babanet egész délelőtt pedig ezt már nagyon le akartam írni!

Mit látok!? Miről maradtam le! :D
Zuzmó drága!
Nagyon nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok az egész családnak!!!! :D :D :D

Ez igen! Ezt a pontos leányzót!

Süni!
Nagyon szurkolok Neked! Mágikus babatapi hegyek mennek hozzád++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én is pont megfáztam amikor volt a lombik, és látod mégis lakik ottbenn valaki. Gondolom, kaptál valami antibiotikumot lombik után, na nekem ezt a megfázást is helyretette. Gyógyulj meg!
És a sírás egy tök jó jel- ebből a szempontból. Én is bőgtem az első 2 hétben mindenen. :wink:

Wolves!
Nagyon édesek a csajszikák!Gratulálok hozzájuk! :D
Hihetetlen hogy már 1 hónapos nagylányok!

Mot!
A Te kis hercegnőd is egy tünemény! És nagyon ügyes ha ilyen jól szopizik.
Sajnálom hogy ez a hasfájós dolog így kínozza szegénykét.

De azt nem értem,Tgyást miért szívtátok így meg?

Zsókuci!
Nagyon sajnálom a kutyusotokat! Sírd ki magad! :cry:
Tudom mit érzel, az én macsekomat is lelőtte egy vadbarom vén tata. Gyűlölöm az ilyen embereket!
De gondolj arra hogy majd lesz egy álomkutyusotok, aki már első sorban Emese álomkutyusa lesz, ha együtt nőhetnek fel.

A kedves kis dédivel meg ne foglalkozz, magasról tegyél rá mit mond. Ti csak hármótokkal foglakozz! Ne félj ha megszületik a pici, ő lesz az első aki ott fog tobzódni körülöttetek.
De a helyedben én sem bírnám megállni szó nélkül.

Taptau!
Nagyon csini a kislegény új sérója!
Remélem ez a sírós időszak nemsokára abbamarad, lehet hogy csak az össze-vissza száguldó frontok miatt van ez.

Ja alig várom a hétfőt! Már nagyon szeretném ha 4Dre mennénk!
Én is benyaltam valami vírust. Hányás hányinger, a férjemet elkapta és le is terítette a lábáról. De legalább 1 nap alatt túl volt rajta. Rajtam meg nem jön ki a betegség, csak lappang, szar a közérzetem,rossz a gyomrom és ez van már vasárnap óta.
Ja tegnap voltam védőnőnél 3 kgot híztam. És igaz hoyg vérvétel után volt vérnyomimérés 140/80 volt. :shock: Most minden nap megyek és méretem. :(

Nagyon sok puszi mindenkinek!

lanett

Zuzmo
nagyon-nagyon gratulálok a kislányodhoz :D :D

nagyon szépséges minden baba,mindig olvasgatlak titeket,jó lenne már ide is tartozni :D

a kismamiknak további jó pocakosodást kivánok,az ujdonsült szülőknek pedig óriási gratula :D :D :D

bibar

Mot és kis családja :lol: Gyönyörű a kislányotok! Gratulálok! :lol:

Drága Süni :lol: drukkolok Neked nagyon-nagyon 13-ára. :D :D :D

Taptau :lol: igen, pikk-pakk eltelt egy hónap.

Lucia :lol: mi is a Beba-t használjuk, tényleg szar íze van.
Édesek a babák, nagyon vagesz a felszerelés.

Puszi Mindenkinek
Viki, Lili, Bogi, Apa

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zuzmó, gratulálok hatalmas kislányodhoz. :lol: :lol:
Sok Boldogságot Nektek!
Na, megyünk fürdetni.

Pusza

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Kedves anyukák! Én nem szoktam ide írni, viszont rendszeresen olvasom a topikot, mivel a nővérem (Brigi) is BMC-s, és hamarosan ő is anyai örömök elé néz. :lol:
Mot-nak szeretnék írni, szopi ügyben. Én 2 éves koráig szoptattam a kislányomat. Nekem annak idején azt ajánlották, hogy ha tehetem minden szopinál csak az egyik mellből szoptassak. Mert: az elején egy kicsit vizesebb a tejci (előétel), utána jön a zsírosabb (főétel). És ha mindig idő előtt átrakjuk a babát a másik cicire, akkor mindkét mellből a hígabb tejhez jut hozzá, ez is okozhat hasfájást. Nagy melegben nem hiába "iszogatnak" csak pár kortyot a ciciből, az a szomjoltó is.
Szóval Mot papa, én így csináltam mindig. Még a végén is elég volt egyszerre az egyik cici. De nekem rengeteg tejem volt, hiszem hogy a kedvesednek is sok a tejcije.
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindnyájatoknak. Élvezzétek az anyaság és apaság csodálatos örömét.
Nehari hogy beleszóltam. Sziasztok!! :D Emyli
emyli
Dunaújváros

Zuzmo!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK
sharon

Sziasztok,

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm kedves szavaitokat, jól esett az együttérzés. Nagyon nehéz volt tegnap, szinte egész este sírtam, kisebb-nagyobb megszakításokkal, meg még ma is 1x-2x rám jött a sírás, csak hát a munkahelyemen mégsem lehet… Kicsit jobban vagyok, remélem szegénykém nem szenvedett sokat.
Egyébként jól vagyunk, ma 6-ig dolgoztam :? És hát eléggé fáradt vagyok… De sztem ma korábban elteszem magam. Már pizsiben ülök itt :D

Mot,
Annyira aranyosan írsz a lányokról, nem csoda hogy teljesen kész vagy, hiszen tündériek! :D Aranyos kis család lettetek!!! És cukik a fotók!!!!

Juci,
Ügyes vagy, szép eredmény! Minden rendben lesz, meglátod! :D Mennek a drukkok ezerrel Neked is!
Nekem csak 3-at sikerült anno leszívni, és én is rettentően el voltam keseredve, de kettő megtermékenyült és egy kiscsajszi itt növekszik a pocómban… Szóval nem is fog neked sem mind kelleni, nyugi! :D

Süni,
Én is beteg voltam ET-kor – nem mertem szólni róla bent senkinek, nehogy ne csinálják meg. Ez nem befolyásol semmit, ne aggódj! :D Drukkok mennek!

Agnesm,
Igyekszem a régi önmagammal visszatérni, kicsit most nehéz, de Emese mindenre vigaszt nyújt :D Pár nap és teljesen a „régi Zsókuci” leszek, ígérem! :D

Lanett kismamipajtás,
Tök jó, hogy még csak 3 kilónál tartasz!!! Sajnos én már elértem a +6-ot… :oops: :cry: De nem baj, majd lemegy :lol: :wink:
Nem csoda, ha várod a 4D-t, nagyon nagy élmény!!!! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kicsit sokáig tartott, mire ideértem. :oops: :oops:

Apukák! Gyönyörűek a lányok!!! :lol: :lol: :lol: Látszi, hogy teljesen elvarázsoltak benneteket.

Anyukák, érdekes amiket a szopizásról, bcg oltásról, altatásról, fogzásról beszélgettek. Ne hagyjátok abba, légyszíííí! :wink: Úgy érzem, szükség van az ilyen jellegű tapasztalatcserére.

Zsókuci, nagyon édesek a kisruhák! :) A csíkos pedig.... :wink:
Sikerült megnyugodnod valamennyire? Nagyon sajnálom a kutyusodat!
A dédimamával kapcsolatban: azt hiszem, írtam már arról, hogy a férjem családja szinte fanatikusként várt egy kislányt. Hatalmas volt a csalódás a részükről, amikor bejelentettük, hogy bizony Máténk lesz. Anyósom első reakciója pl.: "nem lehet, hogy a köldökzsinórt látták a lába között?" :roll: :roll: Még hetekig hallgathattuk, hogy bizony milyen kár, milyen jó lett volna... Azt senki nem kérdezte, hogy mi esetleg milyen nemű babára vágyunk (persze teljesen mindegy, ez most csak elmélet). Nem esett jól a dolog, de bölcsen hallgattunk, somolyogtunk az orrunk alatt, örülünk Máténak, és mára elcsendesedett a kórus. Már "Mátékáznak" - ettől rosszul vagyunk, nem szeretnénk így becézni, de majd ezt is megtanulják, ha eljött az ideje.
Emese a Ti babátok, Ti várjátok sok-sok szeretettel, Ti lesztek a szülei, az elsődleges családja. A többiek örüljenek inkább, hogy megadatott nektek a csoda. Ne szomorkodj emiatt. Szerintem fel sem fogja némelyik ember, hogy a szavaival mekkora sebeket tud okozni!!
Babaholmik pedig érkeznek majd, és sokszor olyan forrásból, amire nem is gondolnátok. Aminek a minősége számotokra megfelelő, fogadjátok el.

Szuszi, nagyon kis helyes pasi Olivér! :lol: :lol: Mit mondott a védőnő a bcg oltás helyéről? Valahol olvastam, hogy 2x szúrták meg a kórházban a babát. :cry: Nem történhetett ez nálatok is?

Taptau, mindig csak halogatom, hogy írok, aztán felszaporodik. :shock: Szóljatok, ha idegesítően sokat rizsáznék. :oops: Ígérem, visszaveszek!
Máté nagyon hódító az új frizurájával! :lol: Hogy tűrte a nyírást?

Süni, jobbulást kívánok! Gyere sokszor a babákkal, szokják az itteni levegőt. :wink:

Lanett, Te jól vagy? Otthon nem lehet a vérnyomásodat mérni? 4D hatalmas élmény lesz!

Hétvégén rendezkedtünk. Bár leméregettünk mindent, mégsem sikerült úgy elpakolni, ahogy szerettünk volna. Szépen megálmodott babasarok csak álom marad. :cry: :cry: Egyszerűen ott lesz a hálónkban a bölcső (később kiságy) az ágyunk mellett. Ehhez az egész házat át kellett rendezni. Nagyon dühös voltam, de most már nem érdekel. Nem ezen fog múlni Máté egészsége és boldogsága.
Zsókuci és Chesti (mint szintén bölcsős) egy kis sztori a családi "szíves" beszólásokhoz kapcsolódóan: férjem mamája, amikor megtudta, hogy az új kiságyat nem tudjuk most összerakni, mert a bölcsővel együtt már nem fér el, megjegyezte a férjemnek (azt hitte én nem hallom, mert a másik helységben voltam, de az ajtók tárva nyitva), hogy arra a bölcsőre olyan nagy szükség van??? Aztán, amikor meglátta, hogy éppen megyek befelé, gyorsan mondta, hogy persze ezt ti tudjátok, de én már közöltem is vele (meglehetősen határozottan), hogy mi így szeretnénk, és a kiságyat 5 perc alatt össze lehet állítani, ha szükség van rá.

Laboreredményem mára készül el. Holnap megyek dokihoz. Gondolom, lesz méhszájvizsgálat, és megbeszéljük az NST-t. Tegnap elkezdtem inni a málnalevél teát. Nem rossz. Remélem, hasznomra lesz.
Már csak nadrágpelenkát, popsitörlőt, hajkefét és körömcsipeszt kell venni, és mindene meglesz Máténak. :lol: :lol: Ezeket ma intézem, utána belevetem magam a kisruhák vasalásába.

Legyen szép napotok!

Kép
Kép
share

Jó reggelt Csajok!!! :)

Tegnap megint volt egy kis hasfájós játék, de aztán kidölt az ölemben, meg se remegett mikor beraktam az ágyába!!!

Drágáim:)

Büfiztetésre milyen "trükkök" vannak, mennyi ideig próbálkoztok?

Oldalfektetésnék használtok valami speckó eszközt? Mi egy összetekert pokróccal támasztjuk ki a Drágát!!!

:)

Kellemes napot!!!

A bókokat köszönjük, továbbítom őket!!!!

mot

KRISZTINA KIRÁLYNŐ CIMMEL FOTÓALBUMOT KÉSZÍTEK!!!

MÁR VAN EGY KÉT FOTÓ FELTÖLTVE!!!!

mot

Sziasztok lányok, Fiúk!! :lol:

Elöször is ZUZMÓ gratulálok, és sok boldogságot kívánok nektek!! :D

Anyukák, Apukák, ezek a gyerekek mind gyönyörűek, nem lehet betelni velük!!! :lol:

Zsókuci, probálj ne foglalkozni az emberek piszkálodásával, most Emese és a te nyugodadalmával foglalkozz!!Bár gondolom nem ilyen egyszerű!! :wink:

Mi jól vagyunk a 12-ik hétbe léptünk, megvoltak az első vizsgálatok.19-én megyünk Pestre az Istenhegyi úti klinikára genetikai vizsgálatra.Vérvétel és UH lesz.Volt ott valaki?
Elég jókat hallottam róla.

Mindenkinek szép napot és egészséget kívánok! :D

Üdv. Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigii:)

Mi voltunk!!!

Jó kis mozizás lesz!!!

mot

Sziasztok!

Mot!

A pléd szerintem tökéletes,egy darabig,mert nagyon hamar elkezd ám ficánkolni,majd meglátjátok és akkor már ő helyezkedik olyan pozícióba,ami neki kényelmes.
Hát a büfizés nálunk volt,hogy fél óráig is eltartott! :(

Share,tudatosult már benned,hogy te vagy a következő!!! :lol: :lol: :lol: És Máté ,akiért izgulunk majd!

Egyébként,most sokkal rosszabbul viselte Máté a hajnyírást,mint múltkor,úgyhogy maradt egy-két antennája.Ezeket menetközben,ha észreveszem,levágom! :wink:

Brigi,azt a mindenit,már te is 12. hétnél tartasz,nem semmi!Rohan az idő!

Szép napot!

Kép
taptau

Mot :lol:, büfiztetés??? Háááát, olyan 1-2-3 órát szoktunk próbálkozni.
Igazából nincsen rá tippem, hogy mi lenne a legjobb nekik.
Neked is sok-sok energiát kívánok a babához! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Köszönöm a tippeket!!

Kellemes napot Mindenkinek!!!

Védőnéni most van látogatóban! Tegnap a gyerekorvos volt!! Tatárjárás!!!
mot

Jázmin Eszter sok szeretettel üdvözlünk a Földlakók között. Van itt sok furcsaság, pl. magadnak kell majd enni, egyedül pisilni meg kakilni, és hiába magyarázol nem ért meg (az elején) senki. Azért majd az ősök is belejönnek, kitartás kérdése. Mindamellett egész jó idekinn, mi már kezdjük élvezni.

Luca és Zsombor
lucia1

Mot, Emilinek igaza van, az a tej ami az elején jön, szénhidrátban gazdagabb, az első éhséget elveszi, utána ami jön, az zsírban dúsabb, és az kel a gyarapiodáshoz, ezért az elején egy mellből jó (az egy babát) szoptatni. Kettőnél.. hát mi szenvedünk nagyon. Fejek is, de pótlás is kell.. Viszont gombamód nőnek a gyerekek, Luca 3500, Zsombor 3200 gramm, 53 cm!!!!!

Zsókuci, fel a fejjel!!!

Viki, hogy bírod? Mi ma nem aludtunk, sztereóban ment...

Mindenkinek sok puszi, Chesti, Taptau, Rozus, kismamák,

Lucia
lucia1

Brigi, de jó, hogy jelentkeztél. :lol: Már kezdtelek hiányolni. Első nehéz körön túl vagytok. Innentől is izgalmas lesz ám! :lol:

Lucia, Zsombor hamarosan utoléri Lucát, figyeld meg! :D Nagyon szép, egészséges babák. Nemalvásban együttérzek. Úgy tűnik, én most edzek a babás hetekre, csak addig ne purcanjak ki. :cry:
NAgyon aranyos volt a Jázmint-köszöntőd! :)

Viki, kitartás nektek is! 1-2-3 órás büfiztetés?! Jajjjajjj!!!! :shock:

Taptau, :lol: :lol: :lol: jót röhögtem. Vizuális típus vagyok, elképzeltem, amint Máté nyomában járkálsz ollóval a kezdben, és a kilógó tincseket pusztítod.
Hogy 6 hét múlva én leszek soron? Erre még készülnöm kell. :roll: :lol: Épp ma reggel beszéltem Máténak arról, hogy majd kitalálunk valamit, hogy minél könnyebben vegyük az akadályokat. NAgyon féltem a kismanót! Nekem mindegy, én kibírok bármit, csak vele minden o.k. legyen.

Kapott a kisfiam újszülött pelenkát, de fésűt és körömcsipeszt nem találtam nekem tetszőt, de ezzel még ráérek. :wink: Barátnőm és a Kismama Magazin tanácsára a Babylove és a Huggies pelusát vettem kezdésnek, aztán majd meglátjuk.

Gyerekorvos ügyben: választottatok vagy a körzeti mellett maradtatok? Nagy a dilemmám. Körzetit nem ismerem, ma beszéltem vele fél percet, nem volt unszimpi. Előnye, hogy közel van nagyon, és napközben kijön, ha szükség van rá.
Ha választanék (az én gyerekkori doktornőm, aki vállalna bennünket) sokat kellene utazni, és, ha apának vinni kell az autót, akkor nagyon macerás lenne. 2-3 hónapos gyerekemet nem biztos, hogy rángatnom kellene (oltások, tanácsadás). Arra gondoltam, hogy amíg pici Máté választjuk a közelit, és, ha valami nem tetszik, akkor eljövünk. Mit gondoltok?

Kép
Kép
share

Zuzmó

Gratulálok!Sok boldogságot, és örömet kívánok a kislányodhoz! :D

Zsókuci

Most csak a kislányod számít, a dédike majd elfogadja, legyen ez az ő gondja. A kutyust nagyon-nagyon sajnálom. :cry:

Mot

Bimbóvédő:Én egyáltalán nem használtam bimbóvédőt. A szoptatás után kinyomok még egy kis tejet, azzal kenem be a bimbót, de vannak krémek is, amik segíthetnek, ha kisebesedik. Arra kell figyelni, hogy rendesen kapja be a bimbót, a bimbóudvarral együtt.
De a lényeg valóban szerintem is az, hogy anyatejet kap a csöppség.
Szopizás: Milán egy mellből szopik . Ez elég neki, még fejni is tudok utána. Ha nem elég egy cici, szerintem akkor érdemes megkínálni a másikkal is.
Büfiztetés: nálunk is problémás, sokszor nem is sikerül, pedig vállra emelve, és a térdünkön hasra fektetve is próbáltuk már. Sokszor meg minden gond nélkül akkorákat büfizik, hogy zeng a lakás. :roll:
Mi is oldalra fektetjük, mert sokat bukik. Ezt úgy oldjuk meg, hogy a szoptatós párnát, amit még a megszületése előtt a szopizáshoz vettünk :wink: , azt tettük be az ágyba. Hamarosan ki is vesszük, mert már annyit ficánkol, hogy rövid idő alatt a hátán találjuk.
Pocifájás: Nálunk egyrészt a "tigris a fán pozíció vált be, (ezt már írta valaki, csak más néven) Hason fektetve veszed a karodra, a tenyereddel az alhasán megtámasztva, a végtagja lógnak. Így jókat szokot pukizni. A másik, ami még segíteni szokott, az a poci simi, könyvből ellesett masszázzsal kombinálva. Gyógyszert még nem próbáltunk(infacolt javasolta a védőnő, ha nagyon szenvedne), mivel eddig ez is elég volt, és nem túl gyakori.

Anyukáknak és apukáknak, gyerkőcöknek, kismamiknak és kispapiknak és a pocaklakóknak egyaránt szép napot kívánok!!!!

Kép

Kép
agnese

Egy másik topicban találtam, annyira édesek, muszáj volt bemásolnom! :D

http://www.youtube.com/watch?v=5_ARBWKp ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=Mh9go-uD ... ed&search=

manda

Hello lányok!

Zuzmó, gratula a kis Jázminhoz, aki nem is olyan kicsi. :)

Zsókuci, nagyon sajnálom, hogy így összejöttek nálad a dolgok. Szerintem is bőgj egy nagyot, jót tesz. Talán említettem, hogy én a nagypapámat veszítettem el a beültetés után. Sírás nélkül nem tudom, hogy bírtam volna.

Share, a bcg oltás rejtélye még nem tisztázódott. A védőnő és a gyerekorvos is arra gyanakszik, hogy hámsérülés keletkezett a karján és abba belecseppent az oltóanyag. Nekem ez kicsit kevés, pénteken megyek a kórházba és utánakérdezek a dolognak.
Mi nem vettünk se fésűt, se csipeszt és nem is kellett. A mi körömcsipeszünk bőven megteszi és a haja nem igényel különösebb gondozást. Szerintem ráérsz ezekkel. :)
Nálunk a gyerekorvost a védőnéni ajánlotta, vele dolgozik évek óta. Közel is vannak, szimpik is. Csak idővel derül majd ki, hogy mennyire jók.

Na megyek, mert óbégat a mi kis diktátorunk.
szuszi

Sziasztok,

Köszönöm még egyszer mindenkinek a kedves és bíztató szavakat, már jobban vagyok. Igen, a sírás sokat segített nekem is, egyébként nem bírtam volna ezt a feszültséget.
Emese is sokat segített odabentről, hiszen amikor bent bulizik – hát, az minden gondot elűz :D Tegnap este kb. jó fél órán keresztül olyan hepaj volt odabent, hogy csak na :D A köldököm mellett kidugta a popsiját, aztán meg alul boxolt, de nem keveset :D Még párocskám is érezte, na meg én is kívülről is. Nagyon nagy élmény volt!!!!

Most nem írok külön senkinek, mert mindjárt barátok közt :D, aztán született feleségek :D, de holnap jelentkezem.

Jó hogy vagytok! Köszönöm.
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok!!!

Kellemesen eltelt a tegnapi nap is! Fürdés előtt (kb fél 8 és 8 között szokott fürdetés lenni) volt egy kis hiszti, de este tízkor már szundikált a drága!!!

Hát ez a cici(k) dolog azért nem egyszerű, a gyerekorvos, védőnő és még itt is esküsznek erre is, arra is!!! Meglátjuk!!! :)

Drágáim :)

Eladó a kis autónk!!!!

Daewoo Matiz S 0.8
2. tulajdonos
Évjárat: 2001. XII. hó
Km: 69000
Műszaki vizsga: 2007.11. hó
Központi zár, riasztó, immobiliser, rádiós magnó, elektromos ablak,
téli gumi garnitúrával
Irányár: 949.000.- Ft
Érdeklődni: 06-30-211-44-38

Kép

Talán valakinek az ismerettségi körében épp ilyen kis autót keresnek!!!

Köszönöm!!! :)
mot

Szép Jó Reggelt!

Chesti, köszönöm kérdésed, jól vagyunk.
Ádám fogacskái nőnek-nőnek-nődögélnek. Már a két alsó metsző teljesen megvan, és ha jól látom, hétvége környékén három fogasak leszünk. Egész jól viseli, és aminek örülök, hogy nem tiltakozik a fogmosás ellen, sőt végig mosolyog, amíg én az összes két fogát megmosom.
Ma megyünk dokinénihez tanácsadásra, kíváncsi leszek a súlyára és a hosszára, mert a hátam már egyre nehezebben viseli a kedőt, úgy érzem, mostanság jól gyarapodott.

Így nézi ki a tányérunkból a "felnőtt" ételt:

Kép

Így ücsörgött, amikor bementem megnézni, hogy elaludt -e:

Kép

További szép napot Minenkinek!

Kép
agnesm

Sziasztok

Mot :)
Nagyon szép Krisztina baba!
Gratulálok!

A kisautótokat szívesen elfogadnám. És hogyan működött? Szerettétek?

manda

jaj, még akartam írni

Ágnesm
:lol: Ádám zabálnivalóan édes! Ez a legszebb kor!

manda

Mot!

Krisztinakirálylánynak,aki ma már 1. hónapos,boldog hófordulót kívánunk!

Máté és Andi :lol:

Kép

Kép
taptau

Manda Drága!

Jó hallani a hangodat!

Kis Matildunkat imádjuk, 3 éve vásároltunk, teljes mértékben kiszolgált bennünket, sejthető volt, hogy meg kell válnunk Tőle!!! Szerető, új gazdáját keresi!!!

Sajna nem megy tovább a hitel!!!!

Taptau !!

Köszönjük!!!

mot

Hello mindenki!

CSak egy gyors helyzetjelentés. Engem is leterített ez a fránya influenza. :cry: és ráadásul az egyik mandulámon tegnap már volt egy gennyes tüsző. eddig még nem lázasodtam be. (kopp-kopp) Tantum verdet és Sinupretet kaptam.Nagyon köhögök, szegény pici biztos össze vissza rázkódik a pocimban. :?

Nagyon vigyázzatok magatokra, ne menjetek tömegbe, én is biztos akkor kaptam el amikor védőnőhöz kellett menni és vártam a folyosón legalább egy órát,és ott össze vissza prüszkölt mindenki.

Nagyon sok puszi mindenkinek! Nagyon szépek a babócák!

lanett

Mot
Hitelből fizettétek?
Azt gondolom át is lehet vállalni?

manda

Manda Drága!!!

Igen, hitel van rajta, de ez nem befolyásolja az eladást, ha gondolod hívj fel!

mot

CSAJOK!!!

Kedvesem volt gyermekortopédián, nem nagyon értette a doki, hogy miért kell menni egy négy hetes babóval, szerinte még azt csinálnak amit akarnak (mármint a babák), viszont az egyik lábikója kicsit kötött, NEM CSIPŐFICAM, tornáztatni kell és a fejét is figyelni kell, hogy egyenlő arányban feküdjön ezen és azon az oldalon is!!!

A lábtartás miatt kellett menni 4 hetesen (a lábikóját bedugta a szüklőcsatornába)!!!!

Akinek van infója kérem meséljen!!! Vagy aki volt már gyermekortopédián a babókájával!!!!!

mot

Sziasztok!

Úgy látom, nem volt ma nagy forgalom. Majd én mesélek.

Voltam dokinál. Most nem vagyok olyan vidám, mint szoktam lenni. :cry: Bár én nem érzem, hogy túlzottan vizesednék, neki nem tetszettem. Azt súgja a megérzése, hogy nagyon figyeljünk oda. Fehérje-diéta. Brrr!!!! :evil:
Méhszáj o.k. (2500). A kis fájások eredménye a kicsit megrövidült méhnyak. Ezzel rendben vagyunk. A laborom is tökéletes. Szerencsére, nincs fehérje a vizeletben.
Úgyhogy 2 hét múlva, még NST előtt vissza kell mennem hozzá. Addig diéta, pihenés, aztán majd meglátjuk. Kellett nekem vagánykodni, hogy milyen problémamentes ez a terhesség!
Lehet, érez valamit a szervezetem, mert napok óta nyűgös vagyok, valahogy semmi sem jó.

Máté cuccait még el sem kezdtem vasalni, és még sok mindennel el vagyok maradva. Jól be kell osztani az időmet, hogy végezzek, és pihenjek is eleget.

Szuszi, köszi! Akkor nem foglalkozok fésűvel, csipesszel.
Most már tényleg kíváncsi vagyok, mi sül ki a bcg-ügyből.

Agnesm, 2,5 fog! :lol: Ez már szép teljesítmény. :wink: Hogy lehet két fogat megmosni? Csak megdörzsölgeted egy kicsit, és kész?

Lanett, jobbulást neked!

Megyek, ledőlök. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Share,
Akkor a te anyósod is osztja az észt :D Te se foglalkozz vele, bár én tudom, hogy baromi nehéz.
Doki téma: jobb az óvatosság, minthogy baj legyen! Reméljük csak vaklárma, és túlzottan aggódott a dokid, de tényleg pihizzél!!! Puszillak!

Mot,
Egyik barinőm is összetekert pokróccal támasztotta ki babóját, szerintem mindegy, hogy mivel, de a szopipárna is biztos jó erre a célra.

Brigii,
Szuper, hogy már itt tartasz, ugye, hogy milyen gyorsan telik az idő? :lol:

Agnesm,
Nagyon édi Ádám :wink:

Lanett kismamipajtás,
Sajnálom, hogy beteg vagy :( Mielőbbi gyógyulást! Sok-sok mézes tea, és vitaminok!!!
Én is parázok, mert néhányan betegek bent nálunk, és holnap meg vásárolni is kellene mennünk az auchanba, félek, nehogy elkapjak valamit, mert valami járvány van kialakulóban…

Chesti,
Sikerült az msn-es kérdésemre választ kapnom, megnyugodtam :wink: köszike! :D

Velünk minden rendben, nagyon várom már, hogy vége legyen a munkás időszakomnak, egyre jobban fáradok, és nehezebben viselem a napi 8 órát.
Hétfőn megyünk dokibácsihoz, gondolom UH is lesz :wink: remélem továbbra is minden rendben. Emese nagyon aktív tud lenni ha lefekszem, jókat edz odabent :wink: :lol:
Persze én meg nagyon szeretem, ha ezt csinálja :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziazstok!

Először is Boldog 1 hónapot Krisztina hercegnőnek :)

Kép

Share a kis bölcső nem hülyeség szerintem, jó dolog ha a gyerek szereti :) Mással meg ne foglalkozz, amit Te jónak látsz :) Igen szeretem Én is ezt a neked nem mondjuk a szemedbe című történeteket...volt benne részem.
Minden rendben lesz veletek ne aggódj, aranyos vagy ahogy megbeszéled vele :)
Pelus ügyben nem tudok tanácsot adni, eddig mindegyikből kifolyt 1*-2*.... Végülis az a jó aminek hátul gumis a dereka, és ha pelusozod, akkor 1 ujjad férjen be a köldökénél.
Orvos: Mi is egyenlőre ide hordjuk dokihoz, szimpi, de azért már látom ha nagyobb lesz Niki, akkor Budaörsre viszem majd, állítólag ott egy nagyon-nagyon aranyos doki van. Ugyanez vezérelt, amíg kicsi, nem nagyon akarom messzebbre rángatni Nikit.
Körömcsipesz, és reszelő nálunk tök felesleges, de van egy nagyon jó kis körömvágó ollónk, kerekített a vége, és heti egyszer használva is van, iszonyat hogy nő a kis körme. Fésűnk szintén van, mert van haja, fürcsi után szoktam használni, állítólag jó a fejbőrének, és nem alakul ki koszmó. Koszmó ellen mondjuk az is jó, ha kicsit erősebben megdörzsizi az ember a fejecskéjét, na persze óvatosan a kutacsnál.

Mot büfiztetés :) nálunk pl hiába böfizik rögtön utána, van hogy rá fél órára, vagy 1 órára is böfög megint. Nekem beszokott válni pl kicsit ülő helyzet és megdöntve a lába felé. Mi is takaróval támasztottuk meg.
Mot szerintem szoptatás ügyben azért nem nagyon nyilatkozik senki, mert annyi mindent hall az ember lánya, amit jó elraktározni, de minden gyerek más, minden cici más, kinek mi jön be, és melyik szimpatikusabb. Másik topicon volt is emiatt kisebb nézet eltérés az igényszerint szoptató, és 3-4 óránként szoptató között...vagy egy ágyban aludni a kicsivel, vagy azonnal kiságyba rakós közt.....
Szerintem tejesen mindegy, nem vagyunk egyformák, és szerintem mindenki a legjobbat akarja a babájának. Mindegyik dolognak van hátulütője szerintem, ha belegondol az ember.
Csipő kontrollra gondolsz? 6 hetesen szokták asszem a babákat vinni, majd kontroll 3-4 hónapos korban. Nikivel voltam.

Brigii de jóó, már Ti is a 12. hétben :) Jöhetnél többször is, UH kép? :)

Lucia :) nem semmi hogy nőnek a kis Picurok. Hogy bírjátok segítségetek van? Kéépet méég :)
Aranyos volt a Jázmin köszöntöd. :)

Viki nektek ugyan ez a kérdésem, hogy bírjátok? Jó lehet a dupla öröm, észre venni már hogy felismerték egymást?

Manda drága ezeket már ismertem, de akárhányszor látom, mindig könnybelábad a szemem :)

Szuszi kérünk képet :) Ez a BCG oltás kicsit rejtélyes, azért írd meg mit mondanak a kórházban.

Agnesm, iszonyat aranyos Ádám az etető székben, és jókat kuncogtam a fogmosás írásodon :)
[quote]v írta:égig mosolyog, amíg én az összes két fogát megmosom

A másik képen meg :) hát nem aludt el :)
Alvás a fogak miatt azért megy?
Te is kendőzöl? Én az öltöztetéssel gondban vagyok, mit adjak rá. Ma mozdultunk ki először kendőben, és bárcsak egy hosszú ujjú pólócska, plüss rugi meg zokni volt rajta, összeizzadtunk, amitől nyügi lett érthető módon :(
Találtam egy tök jó kendőkötözési oldalt videókkal! :)
http://www.wearyourbaby.com/Default.aspx?tabid=173

Lanett mi hamarabbi gyógyulást!!

Taptau Máténak tök jól levágtad a frizkóját, tényleg nem lehet egyszerű egy izgómozgó gyerek haját vágni :) kb, mint a körmeit levágni :) Ti hogy álltok a fogakkal? :)

Zsókuci rendben :) Az ok amit mondtam?

Hűű na azért most sokat írtam :) Ahogy írtam ma kimozdultunk Nikimmel, ( kérdeztem védőnőt most hogy influenza meg ilyenek vannak mehetek e, azt mondta védi az anyatej...remélem is ) oda meg vissza voltak tőle. Egyik volt munkahelyemen voltam (trend2 :) reklám helye ) Mosolygott mindenkinek, és ahogy a kendőben vittem, mindenki olvadozott, mintha újra pocakos lettem volna, úgy "csodáltak" :) Annyi minden új dolog érte, hogy elég hamar elfáradt amitől nyügős lett, meg kicsit össze is melegedtünk :( De mikor haza értünk... :lol: Be feküdtünk a nagy ágyba ott etettem, ő meg hol evett hol mosolyogva magyarázott nekem ezerrel. Még könnyeztem is, annyira édes volt. Annyira el akarta mondani mi minden történt vele, mennyi mindent látott, mintha tényleg azt akarta volna mondani, Te anya és képzeld az a sok ember, és a színek meg a szagok, közben rá-rá cuppant a cicire... :lol: :lol: hhááttt akkora boldogság, a szívem túl csordult esküszöm :)

Na megyek fürcsi, és alvás :)

chesti

Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Share,akkor inkább pihenj!Jót nevettem a vizualizációdon!De végülis hasonló a helyzet!Na,majd megtudod,milyenek ezek a Máték!!

Lanett,mielőbbi gyógyulást neked!!

Chesti,mindig elérzékenyülök,olyan szépen írsz Nikiről,meg az élményekről!

Egyébként most van megduzzadva a 7. foga!
Tényleg vicces kicsit a fogmosás nálunk is.Habár már lényeges számú a felhozatal.Fürdés közben mondjuk Máténak,hogy mosd meg ügyesen a fogad ,na ekkor beveszi szájába a fogkefét és elkezdi rágni,mikor megunja,akkor kicsit megdörzsizem én is neki .De nagyon jó fej,van hogy fordítva kapja be,ilyenkor jókat mosolygok!

Jó éjszakát!

Kép
taptau

Jó reggelt Csajok!

Azt még nem is meséltem, hogy minden nap mennek sétálni a Drágáim, III.-on lakunk, de a földszinten van egy babakocsitároló!! A közelben befiztettünk ebédre és azért sétálnak el minden nap!! Picúrka élvezi a szabad világot, nézelődik, aztán bealszik!!! Tegnap nem volt hasfájós hiszti!!! :) És talán a tejtermékek miatt, Kedvesem nem fogyasztott semmi tejterméket, de vajon mivel lehet pótolni az abban lévő sok-sok értékes tápanyagot???

Nos, higgadtabban leírom a gyermekortopédiát: 2-re kellett menni, doki megjött 3-kor! Hurrá! 3 babát behívott egyszerre, vetköztetés, üvöltés! Az a lába amelyik a szülőcsatornában volt egy ideig, nem annyira laza, kicsit kötött, hátára fektetve, nem lehet olyan könnyen lenyomni a "földig" oldalra!! Remélem érthetően írtam, ezt tornáztatni kell, még a speckó pelenkát sem javasolta.

Fejecséjére pedig figyelni kell, hogy mindkét oldalon aludjon és szopizzon!!!!

Szóval ezek a hírek!! 1 hónap múlva kontorol!!

Anyós téma: okoskodás megy telefonon ami néha fárasztó!!! Áldom az eget, hogy 30 km van közöttünk!!! És tegnap is képes volt reggel kétszer odacsörögni, persze Kedvesem nem vette fel, hiszen a reggeli cici után visszabújtak aludni!! Erre felhívott engem, hogy miért nem éri utól a lányát!!! :)

Szóval így vagyunk!!! Este megint bejött a "bevált" menetrend! Fél nyolc füredetés, cici, majd apa ölében játék a cumival és tízkor már az ágyikóban szundikált!!!!

Az esti cicinél már ti is hangolódtok az alvásra? Halkabb tévé, nem beszélgetés a kicsivel, stb....?

Büfizés is megy, türelmesebbek vagyunk én veszem a vállamra és egy két hinta után szépen jön 2-3 nagy büfi!!! Aztán mosoly!!!

Húú, mennyit írtam!!!

Császárosok:)

A mi biztosítonk (lakásbiztosítába van egy kis élet-baleset biztosítás is kombinálva) fizet a császármetszésre!!! Nézzétek meg, a régi biztosítási eseményekben még benne van a császár! Az újakban már nincs!!!!

Kicsit kissebb így a TGYÁS szívás!!!

mot

Zuzmó :lol: :lol: :lol: szívből gratulálok!

Tegnaptól mi is négyen vagyunk, két nyolcsejtes picit visszakaptam és a másik négyet lefagyasztották, kistesónak :wink:

Annyira gyönyörűek a babák, egyre gyakrabban jövök nézelődni :D

Kellemes napot Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Jucicuki!!!

Mikor lesz eredményhírdetés!!! Millió babatapit küldök!!! :)
mot

Jucicuki mennek a babatapik, szorítunk értetetek is :)

Taptau, aranyos vagy, szerintem mindenkinek az írásából érezhető mennyire szereti a babáját. Árad belőlük a szeretet, ahogy a tiédből is :) Édes lehet Máté ahogy már magától próbálkozik fogat mosni :)

Mot Ti is úgy kezdtétek a séta időt, hogy nőveltétek a napi kint létet? Nekem azt mondta dokker, kezdjük 5 perccel, és minden nap 5 percel emeljük az időt. Viszont csak 1 órát lehetünk kint max. Azt mondják megsérül a kis nyálkahártyájuk. Én lekopogom Nikimnek még semmi baja nem volt, se orrfolyás, se köhögés, se láz, bár tudom ezeket nem lehet elkerülni.
Altatás: Nálunk elejétől fogva úgy zajlik az esti alvás, hogy fürdés után a szobájában icipici fény mellett szopi. Ilyenkor tényleg nem beszélek hozzá, és nem adok plussz ingereket neki. Ettől szépen lassan bealszik a cicin, olyan óra múlva, majd szép lassan berakom a kis ágyba, és alszik is mint a kis mormota :) Ez elejétől fogva működik, igy 8:30, legkésőbb 9-kor már alszik.

Na megyek, dumál a kincsem :)

EZ AZ IDŐ KATARSZTRÓFA!!!!! Tiszta sötét van :(

Ezt nézzétek meg!! HIHETETLEN!

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=nVL9v3539IR34P10

chesti

Chesi Drága :)

Szobai szellőztetés volt a bemelegítés, 10 perces növelés!!

Más kérdés:

Éjszaka, ha érzitek, hogy van valami a csomagban, tisztába rakjátok? Vagy marad reggelig?

Puszi!

mot

Kedves Luca és Zsombor,már ti is az egy hónaposak táborát erősítitek!
Boldog 1. hófordulót kívánunk nektek!

Máté és Andi :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
taptau

Mot!

Eredményhírdetés 19-én, hat nappal a szülinapom után, szóval a nyolc napba még belefér :lol: .Nem is kértem mást!

Judit
jucicuki

Pici kis Luca és Zsombor Boldog 1. hónapfordulót nektek :lol:

Kép

chesti

Eszti :D
Gyönyörű hangja van a kislánynak, nem semmi, még meg is könnyeztem. :oops:

manda

Sziasztok! :lol:

Csak néhány mondat erelyéig nézek be, mert ki kell használnom minden percet amikor a hercegnő alszik 1 kis pakolászásra pihizésre. :lol:

Először is köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a gratulációkat. :D

Tegnap jöttünk haza és az első "nehézségekkel" is megbírkóztunk, úgymint átöltözés fürdetés. Szerencsére tejem van bőven, úgyhogy a szopival sem volt gond, remélem így marad, egyenlőre eszik-alszik :lol: , jó kislány.
Apával egyből egymásba szerettek. Nagyon büszke az Ő lánykájára. Végig bent volt a szülésnél, aminek nagyon örülök és pótolhatatlan lett volna. Majdnem csaszi lett belőle, mert nagy volt a buksija és nehezen akart átjönni a méhszájon, de végül a szülésznő segítségével és apa biztatásával megoldottuk, nameg a dokim is jócskán hozzájárult de ezt majd később mesélem el.

Most még néhány képet dobok, csak hogy lássátok Őt, bár napról napra változik, de majd jönnek még képek.
Szülés előtt pár órával
Kép Kép Képapával
zuzmó

Zuzmó anyu :) háát mi ugye beszéltünk telcsin, de azért itt is elmondom nagyon büszke vagyok rád :) Persze várjuk a szüléstöridet. Örülök, hogy jól vagytok, és van tejcsi bőven. Jázminban mintha csak Nikit látnám, fantasztikusan szzéééépp :lol: Szerintetek kire hasonlít? A szája nekem olyan mint a tiéd úgye? :)

Manda drága Niki hangjára gondoltál? :)

Jucicuki és Süni hogy vagytok? :)

Mindenki pihizik ahogy látom. Velünk most semmi különös, bár esküszöm mintha napról napra magabiztosabb lenne Nikim. Nagyobb a hangja mikor beszél, és egyre többet, határozottaban fog meg dolgokat, már fordulgat oldalra, és csinál hidat :) Hangosan kuncog :!: :!: megzabálom olyankor :)
Most viszont megyek, fáradt vok, Nikim csicsizik, én meg megyek pancsizni. Puszi, és jó hétvégét mindenkinek! :)

chesti

Zuzmó! :D
Nagyon jók a képek, és Jázmin nagyon bájos kislány!!

Jó pihenést kívánok nektek, na meg minnél több alvást neked is!! :wink:

Chesti! Megnéztem Niki klippjét is ,hááát meg könnyeztem, szuper!

Ügyesek vagytok! :D

A kislány hangja sem semmi!
:shock:

Szép vasárnapot mindenkinek!!
:lol:

Üdv.Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok,

Zuzmó drága,
Csodaszép Jázmin! :D Szép nagy baba, de hát ezt a pociméretedből is sejteni lehetett :wink: Nagyon édik együtt Apával :D Gratulálok újra!!!!!
Várjuk majd a szüléstörit! További sok-sok tejcit kívánok!

Chesti,
Nagyon cuki lehet Niki, ahogy magyaráz! Nem csodálom, hogy elolvadsz tőle… Kis husi :D
Megnéztem a kislányos videót, hát tényleg hihetetlen… Borzongató, hogy ez tényleg az igazi hangja…

Taptau,
Nagyon kis édi lehet Máté, fogmosás közben. :D Tényleg, anno a keresztgyerekeimnél láttam, hogy ilyenkor a kicsik megeszik a fogkrémet – ez ugye nem baj? :?

Mot,
Akkor végülis nagyjából minden rendben van a királylánnyal! Ez a lényeg. Az anyós témára, meg no comment… :wink:

Jucicuki,
Nagyon mennek a giga-drukkok!!!! :D

Brigii,
Puszillak! Neked is szép vasárnapot!

Mi jól vagyunk, tegnap vendégségben voltunk, ráadásul 2 helyen is, de közbe beiktattunk egy kis alvást, s így egész jól bírtam :D Tegnap este Emese csuklott, legalábbis szerintem az volt, mert olyan 1-2 percig rendszeresen mozgott egy helyen, kissé ütemesen, mintha tényleg csuklana, úgyhogy sztem az volt :D Imádom! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?