Új privát üzeneted érkezett!

Vivi!

Ari vagy de ne sajnáld a mensimet. Vagyis azt hogy megjött. Ugyanis nálunk 2 hónapja le van állítva a babaproject a ciszta miatt. Ugye dec. jött az első utána meg januárba a második. Azt várjuk hogy elrendeződjön magától hogy lehessen továbblépni. gyógyszert szedtem hogy megtudjön jönni. Mert a ciszta miatt nem jött volna meg mivel peteérésem se volt. Hát elég összevissza írtam le de remélem azért érted. :D
csipcsab

Marietta,
+++++++++++++++++, drukkolok ezerrel :)

Esztora,
ez szörnyű. Mindig azokkal történik a baj, akik vétlenek. A bűnos meg a végén semmit nem kap :twisted:

Kép
bodzi

Mar csak egy orat kell kibirnom..nem volt annyira brutal nehez,stresszes nap,hal Istennek...azt nem birtam ovlna.

Holnap reggel megyek EKGra megint,aztan hazidokihoz.
Nem tudom mi lesz akonkluzio,de biztosan megint magas lesz a pulzusom :roll:
Ha csak arra gondolok,hoyg doki..felmegy :lol: Ez van...
Remelem nem talal ki nekem ujabb programokat... :shock:

Kép

Kép
arwen07

Kép
Kép

meriann

Sziasztok!

Ma voltunk uh-n. Megint nem mutatta meg,hogy mi a neme... :( decemberben láttam egyszer,h fiú,azóta meg semmi. Már kezdek kételkedni,hogy valóban fiú-e? :shock:
Egyébként minden rendben. Február végén megyünk 4D-re ha minden igaz.
Képem sajna nincs.

Mindjárt olvasok vissza,hogy kivel mi történt.

Arwen: jobbulást a nagymamidnak, remélhetőleg gyorsan meggyógyul.
Drukk a holnapi dokihoz.

Nikóska: teszt???

Esztora: jók a turis rucik.

Hajni: üdv itthon.

Bodzi: neked is megy a drukk és a pozitív energia +++++++++++
szerika

Köszi Szerika.jól esett a júl. topicba nagyon leszavaztak.ezért nézelődtem ma egy kicsit.hát az Intersparban sima fehér body 900 ft én 200 és 350 ft-ért vettem
aztán a kenguru goldban is érdekes árakat láttam.marad az eddigi taktika :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: pedig igenis jók a turis cuccok!!!! Akinek nem tetszik, az akkor ne vegyen és költsön jó sokat!!! Nálatok egyébként nincs C&A? Úgy hallottam ott is viszonylag olcsó és jó gyerekrucik vannak (ezek persze vadiújak)
szerika

C&A van nálunk is.igaz a plazában ott pedig ritkán járok de csütörtökön tervezem hogy benézünk.
a kismama ruháimat ott vettem.

Bridzsi

Kép
esztora

Kép
a mai sztárfotó két világitó szemű kutyagyerekről.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nikó:
teszt?? jaj, de izgi. :)

Esztora:
nagyon cukik a ruhák.
Ki szólta le és miért???

Lassan nekem is kell kismamaruha, hatalmas a hasam, már idegeneknek is feltűnik. Hihetetlen. :roll: :oops:

Szerika:
és mit érzel? Akkor biztosra mondták, h fiú?

Arwen:
jobbulást nagyidnak.
Hol fáj neki? Nekem sokszor volt vesegörcsöm, de sztem azt érzi az ember. Az epe más. Ha a háta fáj és sugárzik előre akkor vese...
Vendég

Nán-dorka:
a grapefriut csepp ökonetes, így ökonetesek árulják. Ez olyan, mint az Avon vagy Oriflame. Vannak rá tanácsadók.
Én anyum barinőjétől veszem, de sokan árulják.
Ha kell és nem találsz senkit akkor veszek Neked és feladom.
Vendég

Ja:
http://www.netbio.hu/
még ők is árulják.
Egy régi fórumról ismerem a csajszit. :)
Vendég

a júliusi babák topicban egy páran...
"első baba mindenből újat vesz"800 ft 2 body a C&Aban igy nem érdemes turkálóba járni"
ez egy pár vélemény...
ahogy már irtam én továbbra is veszek itt ruhákat
Ricsinek is találtam 1 pólót amit régóta szeretett volna de kb 15e ft a boltban (fred perry) 1490 ért vettem
mindegy nem kötelező ilyen helyeken vásárolni nem ?! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Szerika,
akkor 100%ra mondtak?
Amugy ne aggodj,a 4Dn biztosar fogjak mondani!!!!legalabbis en is ebben bizom az en kis dragam tekinteteben :wink:
Mondjuk nalunk a 18. hetin a no 100%ra mondta,es meg is mutatta nekem,ami alapjan en is azt mondom a lanyoknak ilyenuk nincs :lol:

Hajni,
pocifotot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azert van a kavar,mert a hata kozepe faj,ami elvileg epe,de ugye a vesejeben van homok,az epejere annyit mondtak,telitett :shock: ,az nem tudom mit jelent...
Volt mar neki epe es vesegorcse is....
Az zavar be a kepbe,amiert o aztgondolja,hogy nem vese..meg Anyum is,akit epere operaltak..hogy enni nem bir kb egy hete,es az elso 2-3 napban hanyt is,az mar megszunt.Vesevel van ilyen?????
Szoval ez okozza a bizonytalansagot :(

Esztora,
szerintem ne foglalkozz,hogy ki mit szol!!! :wink: :wink: Ha ugy erzed,turkalj!!!A lenyeg,hogy neked tetszen!!(nekem is bejonnek a rucik,amiket turkiztal :wink: )
Sok olyan szitu lesz,hogy valaki ezt mondja,mas meg azt.De a lenyeg,hoyg mindig azt dontsd es mindig ugy csinald,ahoyg Te jonak tartod,ahogy Te gondolod!!!!!
Plane ilyesmiben :lol:

Pusz

Kép

Kép
arwen07

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen:
én sem bírtam enni, de a fájdalomtól. Hányni nem hánytam.
De a vesegörcs olyan mensis, az epe meg olyan maró.
Nem tudom, de az azért gáz, h az orvosok sem tudják. Igyon sokat, attól elmehet a homok.
pocifotót majd csinálok. :)
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Tegnap próbáltam jönni, de nem tudtam belépni :cry: , aztán este, meg olyan rossz kedvem volt, hogy még edzésre sem mentem.

Úgy néz ki megkaptam az első negatív jelzést a baba miatt. Se fizu emelés, se jutalom. Persze arra hivatkozott a főnököm, hogy nem vagyok még itt egy éve, de akik 1 hónappal előttem jöttek, azok kaptak, úgyhogy szerintem ez kamu. Szerintem azért van, mert már tudják, hogy babát szeretnénk.

Nán-dorka: Anyukám is ökonetezik, ha esetleg gondolod szívesen rendelek neked. Nekem még a fogkrémem is ökonetes :) , szerintem jó dolgok vannak.

Arwen: Én azt hallottam, hogy az epe és vese görcsöt úgy lehet megkülönböztetni, hogy vesénél az ember bal kézzel fájlalja a hátát, epénél pedig jobb kézzel nyúl hátra. Tudod amikor mutatja, hogy hol fáj.

Esztora: szerintem tök jó, hogy találtál ilyen turkálót, egy csomó pénzt megspórolhatsz, amit fontosabb dolgokra tudsz költeni. A picik úgyis olyan gyorsan nőnek. Nem nagyon tudják elhasználni a ruhájukat. Remélem én is találok majd egy klassz helyet a közelben.

Nikó: mi a helyzet? Várjuk a tesztelés pozitív :D eredményét!

Puszi mindenkinek
Timi
toti77

Sziasztok Drágáim!

Totikám:D
Ez olyan szemétség! Kolleganőmmel ugyanez volt, ott is előadtak valami gyenge dumát arról, hogy ő azért nem kap fizetésemelést a hátralévő 6 hónapra, mert "nem lehet rá számtani" tovább. Na mindegy, remélem hamar jön a Babátok, és elfelejtheted az egészet.

Bodzikám:D
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Most eléggé fel vagyok pörögve, egyrészt az örömtől, hogy este láthatom Bogyeszt, másrészt drukkolok, hogy minden rendben legyen Nála. Dehát miért ne lenne? ;) Te hogy érzed magad? Remélem már megnyugodtál, tuti nincs a petefészkeddel semmi :D

Niko:D:D
Gyere mááááááááááááár!!! Majd meghalok az izgalomtól.

Marietta:D
Nagyon örülök, hogy ilyen vidám, optimista vagy!! Hajrá ultrahang jövő héten!!

Fioona:D
Ti hogy vagytok? Lillával alakul a helyzet?

Esztora:D
Szerintem nagyon édesek a rucik, és tök hülyeségnek tartom, hogy az első babának mindent újan kéne megvenni. Mi 9-en vagyunk unokatestvérek, mind örököltük a ruháinkat a Nővéremtől (ő a legidősebb) és senkinek nem lett semmi baja :D. Miért venne az ember drágán csak újat, mikor ilyen klassz, újnak látszó rucik vannak fillérekért?
A honlapot én is megnéztem, én is elsrtam magam rajta...minden elismerésem a Lánynak, hihetetlen ereje lehet. Sajnos nekem is van egy barátom, aki hasonló cipőben jár, bár neki motorbalesete volt, de ő is emberfeletti erővel küzd...Nagyon csodálom ezeket az embereket.

Merikém:D
Azért légyszives vigyázz magadra, én is csináltam egy időben, hogy 4 után semmit nem ettem, egy hónapig nem volt semmi baj, szépen ment le minden, aztán egy hónap múlva besokallt a szervezetem, és elájultam a strandon. Még szerencse, hogy a parton, és ott volt a párom. Úgyhogy vigyázz Magadra, kérlek!!!

Arwen:D
Remélem mostmár hamar megtalálják a probléma tényleges gyökerét, és minél hamarabb felépül a Nagyid! Sokat gondolok Rátok!!
És persze Neked is rengeteg drukk az EKG-hoz!!!!!

Millió puszimindenkinek:D

porsika

Sziasztok,

Timi, sajnálom, hogy így állnak a babához a munkahelyeden! De sajnos ez elég tipikus itt Magyarországon. Engem is felháborít, amikor hülyének néznek. Inkább mondaná meg egyenesen, hogy miért, mint hogy össze-vissza hazudozik.

Ezek után pláne úgy döntöttem, hogy nem mondom senkinek, sőt akinek eddig mondtam, azt is leállítom valami félrebeszéddel.

Képzeljétek, tegnap a fél napot az európai igazgatónkkal töltöttem, ma viszem vacsorázni. Teljesen le van nyűgözve a munkámtól és az eredményeimtől. Átfutott az agyamon egy pillanatra, hogy ha most kicsit nyomulnék, akkor biztosan nemzetközi karrier várna, már legutóbb is célozgatott rá.

Pár évvel ezelőtt a lelkemet eladtam volna egy ilyen lehetőségért. De ez az egész most már egyáltalán nem hozott lázba.

Utána rögtön arra gondoltam, hogy vajon mit fog szólni, amikor megtudja, hogy babát várok :) :) :)

Arwen, jobbulást a nagymamádnak, annyira nehéz manapság jó orvost találni, remélem, jó kezekben van!

Esztora, tündériek a kutyik!!!!! Ruhák terén szerintem se foglalkozz senkivel, az én ker.fiamnak is rengeteg turis cucca van (amit majd mi öröklünk :) ) cipők, kabátok is, és gyönyörű, minőségi darabok, sokkal szebbek és tartósabbak, mint a Tesco-Cora stb. helyeken ugyanennyi pénzért kaphatóak.

Hajni és Porsika! Várjuk a fotókat!!!! És Vivi, az UH képet!!!!!!

Meri, köszönjük a módosított táblát! Mi újság nálad, mikor mész a pszichológushoz?

Szerika, ne aggódj, biztos meg fogja magát mutatni hamarosan!!!!!! Addig meg gondolkodhattok kislánynéven is, biztos ami biztos :wink:

Nikó, írj már, mi újság, mi ez a nagy hallgatás?!!! :shock:

Marietta, Bodzi, küldök nektek ++++++++++++++energiát!!!!! Higgyétek el, jönni fog, amire vágytok!!!!!!!!!!!! Ha valamit igazán szeretnénk, az sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Más: hőm a hónapban egészen érdekesen viselkedik Kép

Mintha nem is lett volna pé-m :( Ilyen még nem volt, mióta mérem. Össze-vissza ingadozik....... :roll: Alig várom már, hogy megjöjjön és kezdődjön egy új hónap, tiszta lappal......

Puszi, szép napot, vigyázzatok magatokra!

V.

Kép
vickybabe

úgy látom, a vadiúj vonalzóm próbál ellenállni az idő múlásának.......ma a 24. nap van.......

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Utolsó mondat a ruhákról a babadiszkontos ügyfelünk mondta hogy igen lehet kapni elég olcsón ruhákat ezeken a helyeken (tesco)csak az a baj velük hogy mint a pamut polók ezek is "csavarodnak".

Toti ne foglalkozz ezekkel a korlátolt nézetekkel.amig távol voltál tőlünk itt is volt 1-2 ilyen dologgal szembesülés.Anyukám 1/2 órás "előadást"hallgatott arról hogy árulja már el hogy is gondoltam én ezt a gyermeket??????mi lesz a munkánkal...ki nem sz...ja le.főleg az elején .veszünk egy utazóágyat és betesszük az irodába a "gond" akkor lesz ha már többet lesz fönt és igényli a társaságomat de hát lesz apukája is.aki szerencsére az egyik héten csak 2 napot dolgozik.

Köszönöm a kutyák nevében.jó dolguk van mi kanapén pihennek...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Toti:
nefoglalkozz az ilyenekkel. :(

Vicky:
sztem a 16. nap volt a pé-s. :)
És a hó elején lehet azért volt magasan, mert valami lappangott benned.
Sztem ha kitörölnédazokat akkor betenné a 16. napra.
És ha így van, akkor a 23. nap lehetett a beágyazódás is akár. :)
Ha most fent marad mint ma, akkor babagyanús. :lol:
Vendég

Hajni, olyan jó lenne!!! :D De inkább nem élem bele magam, mert azon a héten csak lélekben voltunk együtt a párommal....

Az első héten tényleg iszonyúan meg voltam fázva, lehet, hogy tényleg az vitte félre.

Kép
vickybabe

Helló Lányok!

Most csak önző módon magaról. :oops:
Tegnap nem sikerült elérnem a dokimat úgyhogy még nem tudom melyik nap kell mennem hozzá.

Munkahelyi:
Tegnap kaptam egy lehetőséget bennt a munkahelyen. Számítógép mellé kellenne menni adatbevitel meg ilyenek. 1 műszak 8-4ig. Jó lenne csak az a baj hogy félek minden újtól. Sajna ilyen téren nincs elég önbizalmam. Ilyen gondolataim vannak hogy mi van akkor ha nem tudom csinálni meg elrontok vmit stb....
A másik meg az hogy ugye babát szeretnénk. Szerintem nem lenne fer velük szemben ez miatt ha elfogadnám nem?? De mi van akkor ha még sokáig nem jön a baba akkor viszont jó lenne?! Hát most nagyon tanácstalan vagyok.
Bocsi hogy ezt így rátok zúdítottam de most minden gondolatomat ez köti le. Tisztára remeg a gyomrom! Jó hülye vagyok mi?

Puszi.
csipcsab

Marietta!

Nem tudom pontosan, mivel foglalkozol, de ha számodra előnyös a lehetőség, mindenképpen fogadd el, ne gondolkodj!!!!!!

Azzal meg főleg ne foglalkozz, mi a fair és mi nem a munkahelyeddel szemben, ez olyan eset, amikor csak a saját érdekeidet kell nézned! Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy babát szeretnétek.

Ezt a lehetőséget a sorstól kaptad, hogy legyen egy jobb és nyugodtabb állásod! Akkor még a baba is hamarabb fog jönni, ha nem borítja fel az életedet a műszakolás, hidd el!!!!!!!
Nem is beszélve arról, amikor majd várandós leszel, mennyivel jobb lesz egy helyben, egy időben dolgozni, neked és a babának is!!!!

És miért ne tudnád csinálni? Gondolom, nem véletlenül gondoltak Rád, ha mások bíznak benned, akkor az a minimum, hogy Te is bizalmat szavazol magadnak :wink:

Számolj be majd a fejleményekről! Ja és kérj fizu emelést :wink:
V.

Kép
vickybabe

Helló Csajszik!

Hol van Nikó??? :shock: gyanús... :oops:

Esztora: ne foglalkozz a turis véleményekkel, csináld, amit te jónak látsz. :wink:

Hajni, Arwen, Vicky és a többiek: én úgy érzem és éreztem is mindig,hogy fiú. A decemberi uh-n konkrétan láttam, hogy van egy kis kukaca, mert ráközelített a doki és tényleg ott volt neki... csak ugye az már olyan régen volt, talán igaz sem volt... :) Én is abban reménykedek,hogy a 4D-n táncsak mutat magából valamit.

Hajni: nekem is a kezdetektől látszott a hasam. A 9. hétnél tovább már nem is bírtam takargatni, tök egyértelmű volt. Hát ez van...
Család tudja már? Marci?

Toti: sajnálom... mekkora bunkók!!!!

Vicky: Szép ez a görbe, semmi gond vele...történhetnek, sőt történnek még csodák hidd el :wink: szerintem is a 16. pé.
Jól hangzik ez a nemzetközi karrier... csak nem most, igaz? :lol:

Marietta: Vickyvel egyetértek. Fogadd el!!! És ne gondolkozz azon,hogy mi lesz a jövő és mi nem lesz fair velük szemben, most azt nézd,hogy neked mi a jó. Ahogy látod Totinál is a munkáltató nem foglalkozik az alkalmazott lelkivilágával, akkor te se foglalkozz az ő lelkivilágukkal.
szerika

Sziasztok!

Toti,
sajnos altalaban itthon igy allnak a melohelyen a babakerdeshez..ez eleg szomoru :(

Marietta,
szerintem se foglalkozz massal,csak magaddal!En ugy erzem,Neked ez kenylemesebb melo lenne,es ez minennel ontosabb.
Az meg,hoyg izgulsz,hoyg menni fog-e,termeszetes.Az ember minden ujtol fel picit!De biztosan menni fog!Az ember uj munkakorben mindig benazik egy picit az elejen,emiatt ne donts ugy,hogy nem vallalod el!!!!
Szerintem ne erdekeljen,hoyg a meloban mit szolnak,ha majd jon a baby.Ki tudja,ok mennyire lesznek fairek??? :wink:
Szoval szerintem vallald el!!!! :wink: :wink:

Reggel 6kor keltunk,mert Dragam ment mindenfele laborvizsgalatokra,en meg aztan az EKGra.
A nem kaptam agyverzest,hoyg ma nem deleleott van,hanem delutan.Ugye a haziorvos azt mondta menjek EKGra reggel,aztan meg at hozza(o ma delig rendel)
Hat ugy latszink fogggggalma sincs mikor van EKG :shock:
Ugyhogy vagy ma visszaszevedem magam delutan,vagy holnap reggel EKGra,es holnap este megyek a hazidokihoz.
Azt hiszem inkabb holnap megyek az EKGra is,mert ma elegge sz@rul erzem magam a 6 orai keles utan :(
na mindegy.....csak,hogy nehogy unatkozzak! :wink: :wink:

Nagyimna nincs fajdalma jelenleg,nem amiatt nem eszik,hanem mert ranezni sem bir a kajara :(
Inni meg iszik,persze,remeljuk kimossa a homokot.Csak hat rohejesnek tartom,hoyg a dokik a nagy tudasukkal nem latjak,hogy a ves vagy epe van begyulladva stb....na mindegy,Ugy nez ki vese,legalabbis ok ezt mondjak.
Sajna az egezs hata faj,amikor eppen gorcse van :(

Nikoval mi lehet?? :wink:

Vicky,
en nem egy olyan kismamit ismerek,akinel az Lh teszt illetve hogorbe szerint sem volt pe...aztan most babat var am! :wink:
nem kell ezzel olyan nagyon foglalkozni,szerintem :wink:
Drukkolunk!!!

Porsi,
drukk az esti Uhhoz!!!Kepet kapsz? :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Meri ma megy dokihoz nem? Én úgy emlékszem.
Nikó csak nem rossz hírek miatt nem jön. :(
Toti remélem a sors, megoldja a helyzeted, és nemsokára táppénzre mehetsz onnan. Akkor meg már csinálnak amit akarnak.
Vicky sokan tudnak karriert építeni babával. Ha téged ez nem zavar, vágj bele. Nem bíztatni akarlak, én nem tenném, de ha te szükségét érzed, nem lehetetlen. Én boldog vagyok itthon, de tudom, hogy másoknak kell a munka. Mindenkinek úgy kell csinálni, ahogy neki jó. :wink:

Marietta ez rád is igaz. Vállald el. Vickynek sztem is igaza van! Amúgy én is ennyit görcsölök ilyesmin. :roll: Minél hamarabb döntesz, annál hamarabb nyugszol meg.

Arwen remélem ma pihenhet kicsit.

Porsi gondolok rád du. :D Lilla meghallhatta, hogy panaszkodom, mert azóta angyal megint. Sőt! Eddig hetente egyszer adott puszit, most meg az árnyékom lett, és folyton puszilgat. :shock:
Gondolom tényleg megérzi, hogy más valami, és próbálkozik alkalmazkodni, de nem megy könnyen. Remélem nem kiabáltam el a dolgot. :roll:

Hajni, azért jó, hogy már látszik a baba nem? :lol: Hamarabb "érzi"
kismaminak magát az ember.

Esztora ne is törődj az anti-turizókkal. Főleg, ha megszólnak érte. Aki ilyen sznob, annak már nem is számít a véleménye.
A Tesco-s cuccok tényleg csavarodnak, nyúlnak, de az ott kapható egyéb olcsóbb dolgok, (pl. Items) jók. Persze vannak benne műszálas, vagy túl csicsa dolgok, mostanában főleg. De régebben én nagyon jókat vettem ott is. Cipő az, amiből nem vennénk olcsót.
Az nálunk a luxus. Igaz azért , mert Lilla az én laza, x izületeimet örökölte, és bizony valamelyik nap megyünk is ortopéd dokihoz, mert telitalpal jár még mindig.

Rólam annyit, hogy tegnap megint volt egy kis barnázgatás. :cry: Persze egész éjjel nem tudtam aludni, annyira ideges voltam tőle.
De valamit megérezhettem, mert egész nap az ágyon ücsörögtünk Lillával, olvasgattunk lazítottunk. (na jó, ez az eső miatt is volt) Most utólag örülök, hogy tegnap lustítottunk.

Viszont kiderült, hogy kilobbizták, hogy maradjon aktív ágy a kórházunkba! El se tudom mondani, mennyire megkönnyebbültem!!!! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Arwen, Szeri, köszi a biztatást, máris jobb kedvem lett :) !

Fioona, érdekes ez a karrier-gyerek téma. Az én véleményem az, hogy aki megpróbálja párhuzamosan a kettőt, ott vagy a karrier, vagy a család valamilyen szinten sérül (hacsak nem áll mögötted egy egész hadsereg, nagymami, bébiszitter, otthonülő férj stb.). És általában a család, a gyerekek lelke az, ami sérül.

Volt egy ilyen karrierista kolleganőm a volt cégemnél

Számomra sosem volt kérdés, hogy ha majd egyszer választanom kell, akkor a családot válasszam!

Persze nem mondom, hogy család mellett nem lehet sikeres egy nő, de én teljesen más irányú munkában gondolkodom majd, ha itt fog szaladgálni 1-2 apróság körülöttem :)

Kép
vickybabe

Marietta:
sztem is vállald el. Ne foglalkozz mással, csak magaddal!!!!
a cég sincs tekintettel senkire, Te se légy.

Na, akkor bevallom, én ilyen karrierista vagyok. :oops:
Marcival terhesen dolgoztam végig, most is fogok.
2 hós volt Marci mikor visszementem ahhoz a céghez.
Majd márciusban váltottam.
Nem érzem, h a gyerekem sérült volna emiatt.
Nekem kell a munka, az emberek, az elismerés, Hogy ne csak anya legyek vagy feleség.
Nekünk ez így jó. Mikor vele vagyok akkor csak Vele vagyok. :wink:

Persze, mindenki más és ez így van jól. :lol:
Vendég

Fiona,
hat tudtam en,hogy Lilla egy kis angyalka!!! :wink:
Csak hat neki is lehet rossz napja...
Barnazgatas?nem hivod fel a dokidat?Vag ymit mondott az ilyen esetekre?Pihizz?Az mindenestre nem art!!!!!!!!!
Orulok,hoyg a korhazatokat beken hagyjak :lol: :lol:

Vicky,
en is ugy allok a dologhoz,mint Te. :wink:
A csalad az elso.Nekem is lett volna lehetosegem nemzetkozi karrierre,illetve el is indult,de a hazajovetel mellett dontottunk.(kulfoldon eltunk)Es milyen jol tettuk :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenkeppen itthon akartunk csaladot,mashol ezt nem tudtuk elkepzelni..

En is ugy emlekszem,hyog ma megy Meri dokihoz...remelem aztan majd jon es mesel!!!!!!

na megyek pihizni :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hajni,
en sem azt mondom,hogy nem kell dolgozni a gyerek mellett.
Szerintem az meg nem karrierista,aki dolgozik :wink:
Szerintem az egesz masfajta mentalitas.
Pl nekem van egy ismerosom.Na O karrierista. :lol:
Keson is szult,mert elobb igazgato akart lenni.Aztan pedig a gyereket par honaposan bolcsibe adta,es rohant dolgozni,meg allandoan kulfoldi uton volt/van.A gyereket a nagyszulok,meg a babysitter hordta haza,es foglalkozott/ik vele.A ferje is hasonlo mentalitasu,mint o,de o tobbet van otthon.
Szerintem ez a karrierista hozzaallas,nem az,ha az ember visszamegy dolgozni. :wink:
Amugy en azt gondolom az ilyen az mar igenis art a gyereknek.Naluk semmi kozos program nincs,soha nem fozott a no otthon,allandoan pizzat meg hamburgert evett a gyerek.Nalunk evett eleteben eloszor fozeleket stb.....

Kép

Kép
arwen07

Arwen már eleve pihennem kell, a szeméremcsont körüli fájások miatt. Barnázás már 3× volt ezzel a babival, de még Lillánál mondta, hogy előfordulhat, mivel van méhszájsebem. :( Azért most aggódom, érdekes, így 2. várandósággal mindenre rosszabbul reagálok. :? Igaz, előtte éjjel adtunk okot a barnázásra. :oops: :oops: :oops: Szóval most erre fogom, nyugalmam érdekébe. Azóta (tegnap este) semmi. Ha mégis visszajön, megyek dokihoz holnap. Még nem kértem fől, a kórházi bizonytalanságok miatt, így neki telefonálni nem tudok. :(

De eszembe jutott még valami. Minap olvastam, hogy a kereszt, illetve szeméremcsonti fájásokat, enyhítheti a haskötő használata.
Itt hallottatok már tapasztalatot róla? Én senkit nem ismerek, aki használta volna, de pl. a Brendonban is nagyon futtatják. Felesleges hülyeségnek gondoltam, de ha segít, beruháznék rá.

KépKép
KépKép
fioona

[quote]I írta:tt hallottatok

"Ti hallottatok" akart lenni.

Én se támogatom a karrierista életmódot, de ha valaki ilyen, és mégis otthon marad a gyerekkel, az is sérüléshez vezethet.
Az első dolog, amire szüksége van a gyereknek, az a kiegyensúlyozott szülő. Hiába van otthon, ha kiabál vele, és a földbe döngöli, mer fusztrált. Persze szomorú Arwen a példád, de ki tudja mi lenne, ha otthon maradtak volna vele.
Azt hiszem, ebben a kérdésben sem általánosíthatunk, minden eset egyedi.
Azért örülök Vicky, hogy így állsz a dolgokhoz. :wink: Remélem mihamarabb nem lesz kérdés a dolog. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

jön ma a védőnőm,telefonált hogy szja gondja van.szerencsére Anyu vette fel a telefont igy hozzá jön igazából.
Anyu szerint készüljek hátha bejön hozzám is.hát mondtam neki talán mondhatná hogy nem vagyok itthon.ne jöjjön csak ugy nem???????

Marietta szerintem is fogadd el ezt a lehetőséget.
Fioona a cipő nálunk is mindent visz.kiskorom óta nagyon jó cipőim vannak.azt szoktam nézni hogy vizes talpal mászkálok nem látszik más csak a sarkam és a lábfejem elől.közte szinte semmi.
nekem x lábam van persze nem túlzottan.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen:
igen, ebben az értelemben nem vagyok az.
De szerintem ez már a csúcs.
Szval igenis karreiersita vagyok. :)
Csak próbálom megtalálni a helyes középutat.
Szerencsém van, mert a nagyik vállalják Marcit arra az időre, szerencsém van, mert a munkahelyemen belementek, h itthon dolgozom és heti 3x járok be csak pár órára.
És igen, én is gyerek mellett lettem igazgató.
De nekem ez fontos, és frusztrálna, ha nem tenném ezt. Vszinű a gyerek is érzené, és sajnos sok ismerősöm van, aki otthon maradt. Most meg a gyereket okolja a saját rossz döntése miatt. :evil:
Nem szeretném azt érzeni valaha is, h a gyerek miatt maradtam le valamiről. űés ők ezt érzik. És a gyerek is ezt érzni. :roll:

Fioona:
pihenj sokat. A méhszájseb sajna okozhat barnázást. Nekem is volt.
Vendég

Arwen:
igen, ebben az értelemben nem vagyok az.
De szerintem ez már a csúcs.
Szval igenis karreiersita vagyok. :)
Csak próbálom megtalálni a helyes középutat.
Szerencsém van, mert a nagyik vállalják Marcit arra az időre, szerencsém van, mert a munkahelyemen belementek, h itthon dolgozom és heti 3x járok be csak pár órára.
És igen, én is gyerek mellett lettem igazgató.
De nekem ez fontos, és frusztrálna, ha nem tenném ezt. Vszinű a gyerek is érzené, és sajnos sok ismerősöm van, aki otthon maradt. Most meg a gyereket okolja a saját rossz döntése miatt. :evil:
Nem szeretném azt érzeni valaha is, h a gyerek miatt maradtam le valamiről. űés ők ezt érzik. És a gyerek is ezt érzni. :roll:

Fioona:
pihenj sokat. A méhszájseb sajna okozhat barnázást. Nekem is volt.
Vendég

Fioona:D
Lilla nagyon édes lehet! Hihetetlen érzékük van hozzá, mikor kell Anyához bújni, szeretgetni....kis drága. A barnázgatás miatt meg ne aggódj, pláne, ha adtatok rá okot, akkor bizti csak a méhszájsebed miatt van, és hamar el is múlik. Azért beszélj a dokiddal, ha megnyugtat.

Vicky:D Nekem nagy mázlim, hogy egyrészt tudom,hogy nem várnak vissza a régi munkahelyemen (elevecsak átmeneti munkának szántam, amg le nem diplomázom, vagy nme jön a Baba), másrászt, hogy most diplomázom, és a képzettségem eléggé "szabadúszó" életmódot tesz lehetővé,így nem is kell gondolkodnom azon, mi lesz a munkával Bogyó megszületése után.

Marietta:D
Légyszives bízz magadban jobban! Biztos, hogy alkalmas lennél a munkára, ha rád gondoltak! A munkáltató miatt meg ne legyen bűntudatod! A legtöbbet tényleg nem érdekli, mi lesza munkavállalójával, a saját érdekeinek megfelelően rángatja őket, az emberségesebbel meg úgyis meg lehet beszélni. Úgyogy hajrá!!!!

Szeri:D
A 4D-n már bizti rendesen meg fogod látni, hogy mi a helyzet a Kisbébinél "odalenn" :D.
Náthád remélem már teljesen elmúlt!

Arwen:D
Sajnálom, hogy Nagyind nem tud enni, de az jó, hogy legalább fájdalmai nincsenek. Akkor délután drukk az EKG-hoz!,
Nem tudom, kapok-e képet, mert a doki most csinál DVD felvételt Róla, de ettől függetlenül lehet, hogy képet is kapok..megpróbálom kikönyörögni.:D:D:D

Dorka:D
Hogy vagytok? Nagyfiú bárányhimlője?

millió puszi, és mindenkinek köszönöm a drukkokat estére!

porsika

Lurko ma tuti bulizik odabent :wink:
most már rugott is 1 az előbb.igaz este kértem hogy jelezzen mert két napja nagy volt a nyugalom.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok! Bocsi, de nem tudtam eddig jönni, egyenlőre annyi, hogy hétfő reggel a teszt negatív lett, de még mindig nem jött meg. Úgy gondoltam, hogy várok még pár napot, vettem még tesztet, aztán újra megpróbálom. :)

Most visszaolvasok, ha lesz még időm, jövök.

Kép
nikóska

Húha Nikó, ez jól hangzik!!!! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Nikó
++++++++++++++++++++++++++++++
De jó lenne, ha sikerülne :)

Kép
bodzi

Sziasztok! Bocsi, de nem tudtam eddig jönni, egyenlőre annyi, hogy kedd reggel a teszt negatív lett, de még mindig nem jött meg. Úgy gondoltam, hogy várok még pár napot, vettem még tesztet, aztán újra megpróbálom. :)

Most visszaolvasok, ha lesz még időm, jövök.

Képzeljétek, nem tudom felrakni amit írok.

Ezt az üzit kb fél órája megírtam, és még mindig itt van, nem vitte fel, és össze vissza vannak a hozzászólások is írva.

Na megpróbálom mégegyszer.

Kép
nikóska

Ez tényleg tiszta hülye, most meg látom, hogy mégis elküldte. Közben javítottam, mert kedden teszteltem.:)

Kép
nikóska

Bocsi, hogy nem jöttem előbb, de suli hét van, meg tegnap 6-kor indultunk a párommal Bécsbe, anyagbeszerzésre a munkahelyére, utána meg Pestet is megjártuk, és olyan fáradt voltam estére, hogy már nem bírtam netezni. Ma meg suli volt, szerencsére az utolsó 4 óránk elmaradt, úgyhogy dél körül hazaértünk, 4 helyett. Ez azért jó volt. :lol: Sógornöméknek 13-án lesz a 25. házassági évfordulójuk, és most szombaton tartjuk, egy szép tortát rendeltünk nekik ajándékba. Majd lefényképezem és felteszem ide.
A teszt miatt nem vagyok kétségbe esve, bár úgy vagyok vele, hogy akkor vagy legyen pozitív, vagy jöjjön meg, mindkettőnek örülnék.

toti: ne foglalkozz a kollegáiddal, főnökeiddel, ha így gondolkodnak, nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük.

vicky: ezt Te érzed, hogy elvállalod-e, de én lehet, hogy belevágnék, aztán ha úgy áll a dolog, akkor még vissza is lehet lépni.

marietta: vicky megfogalmazta az én gondolataimat is, nem tudok mást mondani, ha úgy érzed jobb lenne, akkor vállald el.

Az én főnökasszonyom is közölte velem, és a kolleganőmmel, hogy remélem lányok, ti még nem akartok babát. Én persze mondta, hogy dehogy is. Az, hogy azt gondoltam közbe, hogy persze, hogy 32 évesen még nem akarok babát. :lol: Mondjuk engem igazán nem érdekel, hogy mit gondolnak majd, ha közlöm velük mi újság, bár én azzal a lendülettel betegállományba is megyek. Elég stresszes a melóhelyem meg váltásos rendszerben dolgozom. Mondjuk ez nekem egyelőre így jó, a suli miatt. Úgy gondoltam, hogy majd júliusban megpróbálok változtatni rajta, mert már kezdem utálni az éjszakázást, és azt, hogy nincs szabad hétvégém, ünnepnapom. Viszont nem tudom, hogy találok-e olyan beosztást, amit szívesen csinálnék. Viszont a baba miatt szeretnék itt maradni. Kicsit visszás, de én értem, remélem valamennyire Ti is. De jobban itt a fórumon nem szeretném kifejteni, mert nem csak ti látjátok.

Na, jó hosszúra sikeredtem.

Az, hogy némelyek úgy gondolják, hogy a turis dolgokat nem adnák a gyerekükre, akkor vessenek magukra, én így gondolom. Az én gyerekemnek is turis ruhái lesznek, de sokkal jobb minőségű ruhái lesznek, mint a drágább "olcsó" ruhákban. Unoka hugom volt ilyen nadzolási mániában, bár néha ennivalóra nem jutott, de ő használt ruhát nem ad fel a gyerekre, és ő sem vesz fel. De az ő dolga.

Nikó

Kép
nikóska

Nikó:
drukkkk
ez nagyon jó jel, h nincs mensi.
Mikor tesztelsz legközelebb?

Az ígért pocifotó:
Kép
Vendég

Nem tudom, hogy holnap, vagy holnap után tesztelek, dilemmázom. Majd kiderül, meddig bírom. :oops:

Kép
nikóska

Most megyek, megpróbálok holnap jönni, ha nem érek ide, ne izguljatok, /bár nagyon jól esett :oops: / jelentkezem! Nem szabadultok könnyen :twisted: .

Kép
nikóska

vettünk a C&A ban bodykat 62-68 méretben nem sok különbség van közöttük.olyan kaja szaga van hogy csak na ezért is utálom a plázát.

Nikó jelentkezz ám!

Ma megmértem magam kiváncsiságból,még mindig -1,5 kg pedig reggeli után mértem.a szokott helyen a lakásban (mindig 1 helyen mérem igy egyformán téved,mondjuk digitális annyit nem tévedhet)

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?