Sziasztok,
Timi, sajnálom, hogy így állnak a babához a munkahelyeden! De sajnos ez elég tipikus itt Magyarországon. Engem is felháborít, amikor hülyének néznek. Inkább mondaná meg egyenesen, hogy miért, mint hogy össze-vissza hazudozik.
Ezek után pláne úgy döntöttem, hogy nem mondom senkinek, sőt akinek eddig mondtam, azt is leállítom valami félrebeszéddel.
Képzeljétek, tegnap a fél napot az európai igazgatónkkal töltöttem, ma viszem vacsorázni. Teljesen le van nyűgözve a munkámtól és az eredményeimtől. Átfutott az agyamon egy pillanatra, hogy ha most kicsit nyomulnék, akkor biztosan nemzetközi karrier várna, már legutóbb is célozgatott rá.
Pár évvel ezelőtt a lelkemet eladtam volna egy ilyen lehetőségért. De ez az egész most már egyáltalán nem hozott lázba.
Utána rögtön arra gondoltam, hogy vajon mit fog szólni, amikor megtudja, hogy babát várok
Arwen, jobbulást a nagymamádnak, annyira nehéz manapság jó orvost találni, remélem, jó kezekben van!
Esztora, tündériek a kutyik!!!!! Ruhák terén szerintem se foglalkozz senkivel, az én ker.fiamnak is rengeteg turis cucca van (amit majd mi öröklünk
) cipők, kabátok is, és gyönyörű, minőségi darabok, sokkal szebbek és tartósabbak, mint a Tesco-Cora stb. helyeken ugyanennyi pénzért kaphatóak.
Hajni és Porsika! Várjuk a fotókat!!!! És Vivi, az UH képet!!!!!!
Meri, köszönjük a módosított táblát! Mi újság nálad, mikor mész a pszichológushoz?
Szerika, ne aggódj, biztos meg fogja magát mutatni hamarosan!!!!!! Addig meg gondolkodhattok kislánynéven is, biztos ami biztos
Nikó, írj már, mi újság, mi ez a nagy hallgatás?!!!
Marietta, Bodzi, küldök nektek ++++++++++++++energiát!!!!! Higgyétek el, jönni fog, amire vágytok!!!!!!!!!!!! Ha valamit igazán szeretnénk, az sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Más: hőm a hónapban egészen érdekesen viselkedik
Mintha nem is lett volna pé-m
Ilyen még nem volt, mióta mérem. Össze-vissza ingadozik.......
Alig várom már, hogy megjöjjön és kezdődjön egy új hónap, tiszta lappal......
Puszi, szép napot, vigyázzatok magatokra!
V.