Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek a bíztató szavakat!!
Az este aludtam majdnem 2 órát és sokkal jobban vagyok. De elhatároztam, hogy elmegyek dokihoz és teljes kivizsgálást kérek, hogy nincs-e valami vashiányom, vagy ilyesmi.
Rita:
Úgy sajnálom, hogy nem lesz együtt a család a szülinapon!
Tudom, mit érzel, nekem is rettenetesen fontosak ezek a dolgok. De Norbi biztos fel tud legalább hívni telefonon és akkor Tomi hallja a hangját! Nálunk ez nagyon be szoott jönni, Alidának rögtön fülig szalad a szája, ha Papi hangját meghallja. Biztos nagyon fincsi lesz a torta is! És mikor tud végre hazajönni? Hétvégére? Nem tudsz barátnôkkel találkozni legalább (most nem a szülinap kapcsán, csak úgy az egyedüllét ellen)? Nagyon szar, mikor naphosszat nincs kihez szólni és a Manók is úgy megérzik. Nekem van itt egy barátnôm, aki szintén "árválkodik", majdnem minden nap beszélünk telefonon.
Edith:
Nagyon sajnálom, hogy még nem kaptál visszajelzést. Nem lehet, hogy csak lassúak? Tényleg elég érthetetlen, hogy akkor meg minek ajánlotta fel?
Jók a képek, amiket feltettél! Tényleg olyan érdekes, hogy mennyi mindenkire hasonlítunk és mégis annyira egyediek vagyunk! Na jó ez eléggé közhelynek hangzik, de tényleg így van.
Pizzák istenien néznek ki!!!
Errôl jut eszembe, hogy én is csinálhatnék, nagyon szeretek kelttésztát dagasztani, csak valahogy sosem sütök.
Sancsi:
Jobbulást Enéhnek! Remélem holnapra kutya baja sem lesz! És sok erôt a diétához! Érdekes, nekem annyira nehéz jól kifejeznem magam írásban. Mikor a szakdolgozatomat írtam, akkor is azt vettem észre, hogy folyton mást írok, mint amit mondani szeretnék.
Mölli:
Érdekes, hogy amennyi szoptató anyukával beszélek, mind azt mondja, hogy ôket is harapta a baba egy idôben. A könyvek valahogy mégsem írnak errôl... Most különben jobb a helyzet, csak olyan szar úgy szoptatni, hogy folyton készenlétben kell lenned, hogy mikor harap majd. Nade mostmár tényleg javul a helyzet.
Emôke:
Biztos nagyon szép a karperec!
Etterke:
remélem rendbejön Rékus pocija! Fura dolog ez a tejtermékekkel, múltkor adtam Alidának kis reszeltsajtot a fôzelékébe és nem nagyon lelkesedett érte. Lehet, hogy joghurttal kéne próbálkozni, de akkor nagyon ügyelek rá, hogy ne adjak túl sokat.
Sudi:
Nekem még nem húztak fogat, de itt a fogtömés is olyan, mintha szándékosan kínozni akarnának! Elôször is úgy lefektetnek, hogy a fejed lejjebb van a lábadnál, aztán kipeckelik a szádat, valami gyürüt húznak a hátsó fogakra és kifeszítenek valami gumit, nem is tudom miért. Nekem ettôl a gyürütôl napokig sebes szokott lenni a szám. Aztán jön az érzéstelenítés és ott kotornak-fúrnak, nem érzel semmit, de akkor is nagyon szar. Még van 3 hetem, hogy lelkileg felkészüljek.
na most aztán jó sokat írtam!
Jaj, Kati, Neked még akartam mondani, hogy szerintem jól csinálod, hogy nem nagyon avatkozol bele a mászásba. Majdcsak rájön az ízére és aztán pillanatok alatt megtanulja!
Lassan elteszem magam alukálni.
Puszi