Új privát üzeneted érkezett!

Most is felhúzott lábakkal alszik és álmában sír!!! Pedig ma nem kapott joghurtot. Ma halat evett vegyes zöldséggel! (üvegeset)
Hát nem tudom mi lehet a gond!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!
Jó sokat írtatok!
Mit is akartam.............????????????.................. :roll: :oops: :oops:

Edit jó betegek voltatok, de a lényeg, hogy már jól vagytok!!!!
Sajnálom az állást, majd lesz még talán jobb ajánlatod is! :lol: :lol:

Debreceni Andrea! Én is emlékszem rád, jó hogy idetaláltál. Várom a képeket, remélem hamar sikerül felrakni egy párat!!! :lol: :lol: :lol:

Sancsi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, kell is egy kicsit, mikor az ember gyerek nélkül lehet ha egy pár órára is!!! :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy így felkavar a császárod emléke, akkor ne is beszéljünk róla!

Etterke!
Nem lehet, hogy túl sok joghurtot adtál egyszerre? Lehet hogy túl savanyú volt Rékusnak vagy valami! Próbálj mellé kenyeret vagy valami ilyesmit adni! Aztán majd később adod magában! Vagy én még tejpépple is kevertem joghurtot. Nem az a lényeg, hogy sokat egyen belőle, hanem szerintem az, hogy tejtermék, kálcium stb. Tegnap Gery bevágott egy egész meggyes Danone joghurtot, de elötte evett rendes ételt is, ez utána olyan desszertnek ment! Ha ma is rosszul alszik Réka, nem lehet hogy fogacska van a háttérben?????

Erről jut eszembe, ma vettem észre, hogy Gerynek már a 10. fogacska is megvan!! Most a jobb felső rágó! :lol: :lol: :lol:

Olyan szép idők vannak, Zsuzsi veletek sem cserélnék most!!! -28 , vagy mennyit írtál? Még leírni is rossz!!!!Brrr.................... :shock: :shock: :shock: Viszont egy kis havacska olyan jó lenne!!!!!!
Edit, jók a képek, édi a kis Kriszta, Gery még nem látott ennyi havat!!! :cry: :cry: :cry:

Rita merre?????????
Tervezed már a tortát Tomimanódnak??????

Ma palacsintát csináltam, Gery is evett, ízlik neki!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hmmm, mit is írjak még. Tegnap meglestük a nővéreméket, már otthon vannak, hát elég pánikolós a nővérem, talán még rosszabb mint Én voltam! Szinte Ő kérte, hogy menjünk látogatni, hogy lássam mindent jól csinál e! :!: :?: :shock: :shock: Szegény, nem irigylem és nem cserélnék most vele. Tuodm, hogy miken megy át, hisz bennem is élénken élnek az emlékek. De hát ezek a hetek is hozzátartoznak egy kisbabához! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és Gery nem értette amikor sírt a kisbaba, végén még meg is rémült! :shock:
Na most ennyit jutott eszembe!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

A tegnapi gyönyörű napsütéses időből mára nem sok ígérkezik, legalábbis ahogy így kinézek az ablakon, eléggé be van borulva, talán még esni is fog. :cry: Nekünk pedig most a gyógyszertárba kell mennünk tápszerért és vásárolni is kéne. Remélem sikerül megúsznunk szárazon! :lol:

Edith: Korábban próbáltam rávezetni Jocit a mászásra, mármint a lábait és a kezeit "igazgatni", de sohasem tetszett neki, úgyhogy azóta nem avatkozok bele, majd rájön magától a technikára. A játékok elérésével szoktam ösztönözni. :wink: Sajnálom, hogy úgy néz ki, hogy mégsem lesz munka! Tényleg nagyon ronda dolog volt attól a nőtől, hogy azóta is hallgat! Azért pedig ne szégyelld magad, amiért nekünk azonnal elmondtad, hiszen érthető, hogy nagyon fellelkesültél és nem bírtad magadban tartani! Én sem tudtam volna! :) Kár, hogy nincs egyéb lehetőséged az otthoni írásra!

Etterke: Joci csemegéje valami tengeri halfilé volt, mert azt mondta az eladónő, hogy abban egyáltalán nincs szálka. A joghurtra nem is tudom, hogy mit mondjak. Lehet, hogy érdemes lenne néhány napig nem adnod Rékusnak és utána pedig egy kicsit csökkenteni az egyszeri adagját. :roll:

Sudi: Gerynek gratulálok a 10. fogacskához! El is hiszem, hogy ízlett neki a palacsinta! Csak úgy natúr ette, vagy tettél neki rá valamit? Jó, hogy a nővéredék újra otthon vannak, előbb-utóbb belejön ő is a baba körüli teendőkbe! :)

Sancsi: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Veszprémben! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Kati, rátapintottál a lényegre. Valóban kissé szégyellem magam a túlbuzgóságomért. :oops:
Jocinál ez valóban csak ösztönzés lenne, semmiképpen beavatkozás. Az utóbbi nem is jó, természetesen, hizs helyette úgysem csinálhatod meg. :roll: :lol:

Etterke, nem tudom, mit mondjak. Ha nemcsak akkor görcsölt, amikor joghurtot evett, akkor lehet, hogy nem is az a ludas. Ki tudja? Emlékszel, a múltkor nekem i s olyan megmagyarázhatatlanul szörnyű görcseim voltak, ahogy alig mozogtam? Szerintem már kezd fejlődni az emésztőrendszerük és már a kaják nem befolyásolják annyira őket, illetve nem kizárólagosan, mint picibb korukban. Nem voltatok aznap kint, és nem fújt akor a szél? Mert ettől is lehet. A sok benyelt levegőtől, ami így nem kajával jut be. Sajnálom, de más ötlet nem jut eszembe.

Sudi, örülök, hogy hazakerültek a nővéredék. Biztos, hogy ők is belerázódnak nemsokára, és egy év múlva már csak nevet a mostani magán. Ez szerintem mindenkivel így van! :) örülök, hogy ízlett Gerynek a palacsinta! :wink:

Lányok, nem tudom, biztos, hoyg hülyeség, de nekem annyira rossz, hogy Kriszta már annyi mindent megeszik! :shock: :shock: :shock: Ezt úgy értem, hogy sok mindent, és lassan már nemsokára azt, amit mi is. Ez engem szomorúsággal tölt el! Olyan érdekes és jó volt, amíg csak néhány alapanyagból kellett boldogulni, variálni. Ez is annak a jele, hogy az idő óhatatlanul múlik. Na, bocs', hogy ezt ideírtam, biztos hülyének néztek, de nem tudtam megállni. :roll: :oops:

Az este pizzát sütöttem, így nézett ki: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép :P

Kép .

Kép .

NA, nem csorogtatom tovább a nyálatokat :wink: :wink: :wink: , inkább Krisztáról is mutatok képeket. Ilyen elmélyülten figyelte az apukája tevékenységét:

Kép .

Kép Huncutka

Kép Felfedezte, hogy milyen szépen koppan a két cumisüvegkupak :)

Itt meg azt mutatja, hogy hol a lámpa, csak épp a kupak van a kezében. Különben rendesen rámutogat ujjal mindenre, ha kérdezzük, hol van:

Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sedith: Ahogy figyel Kriszta a képen, tisztára olyan arcocskája van, mint az anyukájának. :D Már ahogy így fotókról meg tudom állapítani.
Szerintem érthető, hogy kicsit "elkeserít" az idő múlása (látod mondtam, hogy Kriszta mire 1 éves lesz azokat akarja enni amiket Ti), bár engem nem zavar. Sőt én azt várom, hogy Ákos beszéljen már!

Sudi: Nem semmi, hogy Gerynek ennyi foga van! Ákosnak még csak 6 jött ki! Ez nem baj? Bár már felső szemfogainál is látok fehérleni valamit... Ettől függetlenül elképesztő, mennyire tud rágni, néha el is ámulunk. Imád fogat mosni is. :D

Kép
mölli

Sziasztok!

Köszi a válaszokat joghurttal kapcsolatosan. Pár nap múlva ismét megpróbálom, de csak fél pohárral adok neki és ha megint fáj a hasa, akkor megbeszélem a dokinővel. Remélem tényleg csak véletlen összefüggés és más (időjárás) volt a háttérben. Egyébként nagyon ízlett neki a Danonino natur joghurt, nem savanykás.
Egyébként most éjjel jól aludt Réka! Este tejpépet eszik és annyi vizet iszik rá!!!!!!!!!

Edit: A pizza jól néz ki, ügyes vagy! Én nem tudok semmit, amit dagasztani kell!
Nagyon ügyes Kriszta!

Kati: Én csak üveges halas kaját adtam Rékának, itt sok hal van, de nem ismerem őket. Mi merluzát szoktunk enni, ez is szálkamentes és a bébiételre is ez van írva, így majd legközelebb már én is el tudom készíteni, csak kiváncsi voltam, otthon majd milyet érdemes választani.

Sudi: Örülök, hogy újra otthon vannak tesódék. Érdekes, nekem az első hetek nem okozott gondot és szívesen gondolok vissza rá és várom, hogy újra átélhessem, talán az éjszakai felkelések esnek majd rosszul, de remélem kistesó is jó alvó lesz mint Réka és hamar átalussza az éjszakákat. Nekem inkább a mostani időszak okoz sok fejtörést: mit egyen, miért nyügős, hogy segítsek a fájdalmán, miért nem alszik, miért alszik sokat, mit játszunk, kell cipő, nem kell cípő..... stb, de szerencsére mindig tudtok segíteni. Köszönöm!
Gratula a fogacskához!
Kocsi kész?

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Sudi, gratula a fogaacskahoz. Orulok hogy noveredek mar otthon vannak, par het es o is belerazodik mindenbe.

Edith, aranyos Kriszta es mar milyen sokat tud. Okos lany am!! Jol nez ki a pizza, en is szoktam csinalni de aztan anyosom kijelentette hogy o nem szereti mert vastag a tesztaja es a bolti jobb :evil: :evil: Szoval azota nem csinalok, majd ha kulon leszunk akkor ujra. Allasajanlat miatt ne szegyeld magad es ne is szomorkodj. Inkabb gonodlkodj azon hogy irj cikkeket a napilapba ami nem kell naprakesz, friss legyen es probald meg beadni hozzajuk, pl. mama-baba jatekok, torna kepekkel. Nekem egy taiwani baratnom aki kiadott ket konyvet Taiwanba, ha erdekel mail-be irok rola. Ez csak egy otlet :D :D

Emoke, nektek utolag is boldog hazassagi evfordulot kivanok

Azon gondolkodom hogy Petinek sargarepa levet adjak csak azt nem tudom hogy fozem fel a let elotte? Mit gondoltok?

Itt egy kep ahogy Peti alukalt tegnap de-t
Kép

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Mölii, szöget ütöttél a fejembe ma: kire hasonlít a lányom? :wink: :wink: :wink: :wink: Jó, én úgy látom, hoyg leginkáébb anyósomhoz és Istvánhoz, de döntsétek el ti. Összehasonlítottam néhány kicsikori képet:

Kriszta és anyósom:

Kép .

Kriszta és István:

Kép .

Kriszta és édesanyám:

Kép .

Kriszta és a húgom:

Kép .

Kriszta és én:

Kép .

Azt viszont megfigyeltem, hogy Krisztának oválisabb a feje mindenkinél. A többiek mind kerekfejűek vagyunk. :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith, en ugy latom hogy Kriszta az anyosodra hasonlit, viszont a szaj es az arcocska hasonlit rad

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok Lányok!

Na itt vagyok végre én is! Nagyon zürösek az éjjelek mostanában, Alida 2 óránként felsír. Remélem most már kijön az a fog! Szombaton pedig olyat "játszott", hogy folyton megharapta a cicit, de az etetés elején, így egyáltalán nem tudtam szoptatni. Akkor próbáltam lefejni és pohárban adni neki (Gyula adta, hogy ne velem asszociálja), de nem kellett neki, viszont más ételt sem fogadott el, így fél napig alig evett! Egy barátnôm tanácsára, akinek szintén csináltak ilyet a fiai, álmában szoptattam, ami bevált. Azóta szerencsére már sokkal ritkábban csinálja, de tök szar érzés, hogy bármikor belémharaphat. Így valahogy nem az igazi. Megépítettük az etetôszékét, így velünk együtt "eszik" ô is. Olyankor mindig adok neki egy kis kenyérhéjat, avokádó vagy banándarabkákat, nagyon élvezi. Közben én már nem is tudom, hogyan bírom, azért is nem nagyon jövök. :oops: Most is túl fáradt vagyok ahhoz, hogy érdemben bárkinek is írjak, ezer bocs. :oops:
Tegnap még fogorvoshoz is kellett mennem, amit utálok, tisztításra. Mondta a doki, hogy ki kéne húzni a bölcsességfogaimat, mert nincs elég hely, hogy rendesen kijöjjenek. Tök betojtam! Ráadásul mindig csak hétfôi idôponot tudnak adni, amikor meg tanítok! Hogy tanít az ember foghúzás után???

Na most még Alida is felébredt, mennem kell. Remélem legközelebb nem monologizálni jövök. :oops:
zsuzsi 81

Sziasztok!

Végre sikerült belépnem! Órákon keresztül nem ment a Babanet! :evil: Délelőtt megtörtént a bevásárlás, méghozzá esőtől mentesen. :)

Edith: Nagyon gusztusos lett a pizzád és biztosan finom is volt! :D A képek egyszerűen elragadóak Krisztáról. Én eddig mindig úgy gondoltam, hogy Istvánra hasonlít, de most a régi képeket elnézve, belőled is van benne valami! :lol: Az orrocskája és a szája. Pont ma mondtam én is a húgomnak, hogy olyan jó látni, ahogy Joci napról napra okosabb és ügyesebb, ugyanakkor mégis rossz egy kicsit, hogy a kisbabámból hamarosan "kisgyerek" lesz. Szóval minden kornak megvan a maga szépsége! :)

Andrea: Én sokkal jobban szeretem a vastag, puha tésztájú pizzát a vékony ropogósnál! Úgyhogy ha mégis úgy döntesz, hogy sütsz, akkor anyósod adagját nyugodtan küldd el fénypostán! :lol: Répalét én külön nem adtam eddig Jocinak. Viszont az jutott egyből az eszembe, hogy még réges-régen ( :wink: ), amikor kedtem a hozzátáplálást, azt mondta a védőnő, hogy a répát mindenképpen főzve adjam, mert ha permetezve volt, akkor nyersen adva komoly egészségügyi következményei lehetnek a babára nézve. (Valami fulladásos dologra emlékszem.) Bár ez lehet, hogy a csecsemő korától is függ, attól, hogy mennyire fejlett az emésztőrendszere. Szóval nem szeretnék butaságot mondani, hallgasd meg a többieket is. Egyébként Petike nagyon édesen alszik a kis hintájában. Jocinak még nincsen, de ha a hordozóban ülve, kézben tartva vagy egyszerűen csak a karunkban fogva meglóbáljuk egy kicsit, az imádja. :D

Most mennem kell, mert megjött a férjem.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edit! Szerintem tiszta anyósod a Kriszta!!! De ez úgyis mindig változik tudod! Gery is mindig valaki másra hasonlít leginkább. :lol: :lol:

Andrea! Én simán kib.sznék anyósommal a helyedben! Sütnék pizzát a magam módján a családnak, neki meg vennék egy doboz boltit, azt Ő azt kapná! Ennyi! Szót se szólnék a helyedben, sőt, jót röhögnék magamban az egészen!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne hagyd magad ilyen butaságok miatt!!!!!
Tök édi Petike, és nagyon jó az a hinta!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi! Kitartás! nem lehet, hogy egyszer kétszer kihagyod a tanítást??? Nincs erre mód???!!! :shock: :shock:
A foghúzást ne is mond, ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!!!!! Nekem eddig csak egyet húztak, de az is bőven elég volt!!! Bármi jöhetne előbb, mint egy foghúzás!!!!! :cry: :cry: :cry:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kati ne is mondd ezt a "kisgyerek" dolgot!!! Én is néha már annyira ledöbbenek, hogy mekkora Gery, miket csinál, napról napra ügyesedik, fejlődik!!!! :shock: :shock: :shock: És hihetetlen, hogy az első évben mennyit fejlődnek, tanulnak!!!! :shock: :shock: :shock:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Itt vagyok én is!
Enéh tiszta láz. 38,1-38,3 között ingadozik. Adtam neki kúpot, remélem lemegy. Már alszik. Remélem átalussza az éjszakát. Ma éjjel nála alszom. Szegénykém hulla fáradt volt, de olyan nehezen aludt el.
Fogacskára gyanakszunk, remélem semmi komolyabb baja.

Andrea!
Nagyon édes Petike, ahogy alszik.
Én 1 kezemen meg tudom számolni, hogy Enéh hányszor aludt el székben. 1x! :?
Répa! Én felfőzném a lét, és hígítva adnám.
Mikor Enéhnek csináltam töklét, azt felfőztem, és hígítva adtam neki.

Edith!
Nekem fogalmam sincs hogy kire hasonlít Kriszta. Én ezeket valahogy sose tudom megítélni.
Jól néz ki a pizza!
Huh! De sokára ehetek egy igazi pizzát! Ha majd lehet, akkor tuti tenger gyümölcsei lesz, Veszprémbe!

Holnap víznapom lesz! Előre félek! Már most tök éhes vagyok. Az a durva, hogy eddig még csak 3 kg ment le, pedig tornázom is. Igaz, azt kb másfél hete kezdtem.
Sanya egyik kollegája azt mondta, hogy majd az 5-6. hét környékén indul meg a fogyás.
Kivárom, de ha márciusig nem nagyon fogyok, akkor abbahagyom, és visszatérek a régi fogyira.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sancsi, épp eszembe jutottál ma, hogy vajon, foltatod-e a diétát? Azon gondolkodok, hogy vágjak bele én is, de ... tudom is én? :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: Nem irigyellek a víznapért. :(
Figyu, az Életmód címszónál láttam egy nemrég indított topikot, 90 napos diéta címmel. Már többen nekapcsolódtak. lehet érdekelne téged is, és könnyebben tartanátok egymásban a lelket! 8) 8) 8) Gondoltam, elmondom. Ott olvastam egy jó tippet víznapra: 100%-os gyümilevet és kockából készült sima húslevest "evett" azon a napon. Így azért valószínű, hogy könnyebb kitartani. Mindenesetre sok szerencsét kívánok hozzá! :)

Andrea, én is kicsesznék anyósoddal egyszer. :wink: :P Mintha mindig bolti pizzát evett volna gyerekkorában! :P Én is jobban szeretem az otthonit, bár az éttermi pizzázásnak is van hangulata! :) Most nekem is vastagabbra és puhábbra sikerült a tésztája, mert csak kétfelé osztottam, de szerintem az épp olyan lesz, amilyennnek akarod.
Kicsi édi fiad hogy elaludt! Olyan édi! Én azt hittem etetőszék, aztán láttam, hoyg hinta! :oops: A répalével kapcsolatban én is valami olyasmit tudok, mint Kati, szerintem is főzd fel. És keverd szerintem almalével, úgy biztos sokkal finomabb.

Etterke, nem nagy kunszt a kelt tészták, el kell kapni a titkukat. Mikor férjhezmentem, még ehetetlenek voltak a kelt tésztáim, úgyhogy ezen a téren én is egészen friss vagyok.

Olive, remélem, szerencsésen megérkeztél és jól vagytok mindketten! Nézz be, ha tudsz!

Emőke, még mindig ünnepeltek? Én is kívánok boldog évfordulót nektek. Ja, Olive, és nektek is!!!! :)

Bogyó, Berta Eszter, Kati, Beuci, merre vagytok? Olyan rég nem írtatok! rita, te is kukkants még be! És Kriszta is!

Sudi, Gyerynek meg gratulálok a fogacskához!

Zsuzsi, további kitartást. Mást nem tudok mit mondani... :( :( :(

Jó éjt mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!!
Szégyellem magam,hogy hanyagollak benneteket.
Köszönjük a köszöntést a házassági évfordulóra..nagyon jó volt.
Tudjátok bálban voltunk harmadikán és éjfélkor felköszöntöttük egymást.
Vetttem egy nagyon szép ortopéd acél karkötőt amibe belevésettem a házassági dátunoz és még azt,hogy Szeretlek,majd lefényképezem...nekem nagyon tetszik!!!

EDITH remélem már teljesen rendbejötettek,meggyógyultatok!!!

Dandrea üdv újra köztünk!!!nagyon régen hallottunk felőled,remélem minden rendben.beszámolót a szülésről...
alig várom,hogy láthassam a képeket!

Kati én besegítettem neki a mászásba ,de csak 2x és azóta már profi...most épp próbálgatja az egyedüli elindulást,de szegénykém mindíg seggre huppan...ezért muszáj leszek pelust váltani,mert így mindíg kilő a kaki...és nyakig kakis!már bocsi...

Sudi majd a tesód is belejön...csak még nincs rutinja...aztám már minden szupi lesz...

Sancsi hogy álltok a kepesztéssel?bejött a peluscsere???
Én is császáros vagyok és nekem a sebbel csak annyi a bajom,hogy hiába fogok nádszálvékonyra fogyni akkor is úgy fog kinézni,minzha csüngene...
Ja fogyi téma....már 5kg lement rólam 2hét alatt!!!már csak tornázbom kellene,de ahhoz k....ra lusta vagyok!!!

Rita készűl a torta????Előre is szeretnék nagyon nagyon boldog szülinapot kívánni a te drága gyönyörű szemű fiacskádnak!!!!!!!!!!!!!!

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Etterke: Ezer bocsánat, hogy nem reagáltam a joghurt témára, pedig nagyon sajnáltam a kis druszámat hasfájása miatt :( Az az igazság, Ákosnak joghurttól nem voltak ilyen problémái, még ha gyömölcsöt is kapott hozzá. Neki a tejpép+gyümölcstől fájt a pocija egyszer (amit védőnő javasolt). Bár gondolom eltérő ki mire érzékeny!

Sedith: Kriszta legeslegjobban anyósodra hasonlít, de az egyik képen olyan, mint Te. Ákos rám egyáltalán nem hasonlít, érdekes, de még hugomra is jobban hasonlít, mint rám. :D

Sancsi: Mi akarsz ennyi idő alatt 3 kiló fogyás az rengeteg!!!! De ez a víznap... Lesz erőd egyáltalán Enéht felemelni?

Zsuzsi 81: Egy időben Ákos is folyton harapta a cicimet, és utána úgy fájt, hogy alig bírtam szoptatni... Aztán valahogy leszokott róla.

Kép
mölli

Itt van az en pizzam, meg anno keszult amikor kulon laktunk. (amugy meg jot mosolyogtam az otleteteken, de valahogy a szivem nem visz ra - most tudom hogy hulye vagyok-)
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170796252.42.jpg[/i

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Na a kep valahogy lemaradt. Megegyszer Kép

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok :cry:

bocs, hogy már megint a saját bajommal untatlak, de meg kell osztanom valakivel.

Most beszéltem Norbival, nem fog hazaérni a szülinapra. :cry:
A rohadt k..va életbe! Így most mit sem ér az egész. Már több hónapja szóltunk az apjának, hogy ezen a napon szabi, most jött ezt a szegedi meló, már rég be kellett volna fejezni, de csak elhúzódik, hogy rohadjon meg ott ahol van az a cég! Régebben is mikor Norbi többet járt dolgozni annak a cégnek külföldre, akkor is mindig keredsztülhúzta az életünket. Ezért utálom.
Így is én voltam az apósék szemében a fekete bárány, hogy nem akartam, hogy Norbi járjon külföldre. Megmondtam, vagy család, vagy külföldi meló. M9vel már rég volt, és ez a szegedi csak pár napnak ígérkezett, arról volt szó! ehhez képest már a harmadik hetet kezdte Ott. Még jó, hogy szombaton hazajött, de hétfőn menni kellett vissza.
Ne haragudjatok, de nagyon kiakadtam :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Ez nagyon fontos lett volna! És a szülinap, szerintem, nem úgy van, hogy elhalasztjuk, meg minden. Az már nem olyan. Ezek a dolgok igenis fontosak.
"Ez a nap más, mint a többi, ezt Te is jól tudod..."
Azt gondoltam, felkelünk, szépen eszik, felöltözik Törpi, aztán megszólal a Boldog Szülinapot c dal, mi meg megjenlenünk apával :evil: a tortával, amin ég egy gyertya a kismanónak!

MOst ezt így hogy?????? Részemről nem anyósékkal akarom felköszönteni!!!! Mert ők este biztosan jönnek.

Most egyedül bénázzak ott a tortával??? Inkább sírni volna kedvem, énekeljem a Mókusnak, hogy "köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk...." :?: :?: :?:

Ne haragudjatok, köszönöm, hogy megoszthattam veletek a dühömet, nincs is kihez szólnom.

Pedig már alig vártam, hogy holnap legyen, és süssem a tortát!!!
De most tök elment a kedvem, meg a lelkesedésem :cry: :cry: :cry:

persze a kismókusnak megcsinálom, mintha mi sem történ volna, csak így korántsem lesz olyan.....

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Megint itt esz a fene, de nem tudok aludni! :?

Enéh 8-kor felébredt.
Megfürdettem. Nem nagyon élvezte, olyan kis bágyadt volt, de ennek ellenére vigyorgott 1000-el, meg lehet a folyamatosan hülő víz sem tetszett neki. Beállítottam a rendes hőfokot, majd mikor már bent volt a kádban, folyamatosan adagoltam hozzá hideget. Persze nem sokat. Az egész fürdés, kb. 5 perc volt. Már nem olyan meleg. Megmértem a lázát mielőtt elaludt, akkor 37,5-37,7 körüli volt, de már akkor sem volt olyan meleg a kis buksija. Remélem elmúlik holnapra.
Úgy döntöttem hogy nem alszom nála, mert akkor tuti 5 percenként körülötte topognék. Nem tenne jót egyikünknek sem. Én tuti nem aludnék, és még lehet őt is felkelteném. Ha valami baja van, úgyis szól. Mindenesetre készítettem be neki innivalót, remélem nem lesz rá szükség.

Fogyi!
Edith!
Én teát, és gyümölcslevet terveztem a „víznapra”. Meg ugyebár a reggeli kávé, amit csak tejjel tudok meginni.
Mölli!
Ez a 3 kiló 1 hónap alatt ment le rólam. Szerintem azért csak ennyi, mert amikor lehet (fehérje, szénhidrát napokon) akkor bizony nem fogom vissza magam. :oops:
Minden ami belefér. Főleg fehérje napon! Akkor húst hússal!!!!
Erőm lesz, csak egész nap a kaján fog járni az eszem. Néha már úgy érzem magam, mint egy drogos. :oops: :?

Andrea!
Ez a pizza!!
Hmmmmm……………..
Engem most per pillanat, az sem érdekelne, ha karomnyi vastag a tésztája. :P
A másik! Ha anyósodnak nem tetszik, süsse meg ő!

Emőke!
Sajnos ez a császár velejárója. Mivel a létező összes izmot átvágták, ezért az már nem fog úgy működni mint régen. Talán egy plasztikai műtét után eltünne a löttyedség, de arról inkább letettem. Elolvastam a nők lapja cafe-n egy hasplasztikás topicot, égy úgy döntöttem hogy én nem műttetem meg a hasam. Eddig sem voltam egy mindent kirakós csaj, ezek után sem leszek.

Tuti kimaradt valami, de mára ennyi.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Rita!

Igazából nem tudok mit mondani, sajnálom hogy így alakultak a dolgok! :cry: :cry: :cry:

Részemről semmi gond, hogy megosztod velünk a bajodat.
Én is ezt szoktam, és talán kicsit jobb, ha az ember kiírhatja magából.

Érdekes, én valahogy sokkal jobban ki tudom fejezni magam írásban.
Lehet ez még az első barátommal töltött időszakból van? Vele mindent írásban beszéltünk meg!

Jól elkanyadodtam itt a tárgytól! :roll: Inkább húzok a francba!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Sancsi, köszi :D

Mostmár lehiggadtam nagyjából, majd kigondolom hogy legyen.

Aranyosak a gyerkőcök Petike, ahogy szunnyad, meg Kriszta is. És nagyon ügyes már. Hihetetlen hamar csinál mindent.
Érdekes, Tomi még sosem aludt el más helyszínen, csak régen a kezemben, meg persze a babahordozóban, meg az ágyban.

Meg is fájdult a fejem.

Emőke, köszi a köszöntést :D Már rég láttam képet Krisztiánról, de gyanítom azért, mert rég néztem meg az albumot. Na, bepótolom :oops:

A torta olyan lesz, hogy piskótatésztából sütök 3-4 lapot, és közte megkenem baracklekváros túróval (ez Tomi nagy kedvence), és bevonom tortabevonóval. A csokit majd leszedem, mikor eszi, de ehet is belőle egy kicsit. Kis cukorfalatkám!!!!

A pizzák nagyon gusztusosak, én is nyitom az ablakot...
:)

D Andi, szia! Hogyan volt a szülésed körül? Anyukádékhoz jöttel Magyarországra, és itt született meg Nóra? Mert be kellett feküdnöd a kórházba nem? Erről nem sokat tudunk, csak mikor néha küldtél SMS-t Editnek, abból.

Mégegyszer bocs, hogy az előbb itt anyáztam, de olyan rosszul jött ez ki.
Azért írok ritkábban, meg a képeket sem tettem fel, mert nagyon kínlódik a net, és nagyon nehezen tudom elküldeni, amit írtam, képeket meg pláne. Az előbb is vagy 20 perc volt, kértszer kijelentkezett közben, meg nem jött be az oldal, meg minden gyík volt. Már egy két hete ilyen! És nincs türelmem birkózni, meg többször kell kezdenem az elejéről, mert olyan lassú, meg megszakad a kapcsolat többször. Kéne reklamálni. De napközben meg nem annyira gépezek, ilyenkor meg már kinek reklamáljak. :shock: :roll:

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a bíztató szavakat!! :D Az este aludtam majdnem 2 órát és sokkal jobban vagyok. De elhatároztam, hogy elmegyek dokihoz és teljes kivizsgálást kérek, hogy nincs-e valami vashiányom, vagy ilyesmi.

Rita:
Úgy sajnálom, hogy nem lesz együtt a család a szülinapon! :cry: Tudom, mit érzel, nekem is rettenetesen fontosak ezek a dolgok. De Norbi biztos fel tud legalább hívni telefonon és akkor Tomi hallja a hangját! Nálunk ez nagyon be szoott jönni, Alidának rögtön fülig szalad a szája, ha Papi hangját meghallja. Biztos nagyon fincsi lesz a torta is! És mikor tud végre hazajönni? Hétvégére? Nem tudsz barátnôkkel találkozni legalább (most nem a szülinap kapcsán, csak úgy az egyedüllét ellen)? Nagyon szar, mikor naphosszat nincs kihez szólni és a Manók is úgy megérzik. Nekem van itt egy barátnôm, aki szintén "árválkodik", majdnem minden nap beszélünk telefonon.

Edith:
Nagyon sajnálom, hogy még nem kaptál visszajelzést. Nem lehet, hogy csak lassúak? Tényleg elég érthetetlen, hogy akkor meg minek ajánlotta fel? :? :? Jók a képek, amiket feltettél! Tényleg olyan érdekes, hogy mennyi mindenkire hasonlítunk és mégis annyira egyediek vagyunk! Na jó ez eléggé közhelynek hangzik, de tényleg így van.

Pizzák istenien néznek ki!!! :P Errôl jut eszembe, hogy én is csinálhatnék, nagyon szeretek kelttésztát dagasztani, csak valahogy sosem sütök. :oops:

Sancsi:
Jobbulást Enéhnek! Remélem holnapra kutya baja sem lesz! És sok erôt a diétához! Érdekes, nekem annyira nehéz jól kifejeznem magam írásban. Mikor a szakdolgozatomat írtam, akkor is azt vettem észre, hogy folyton mást írok, mint amit mondani szeretnék.

Mölli:
Érdekes, hogy amennyi szoptató anyukával beszélek, mind azt mondja, hogy ôket is harapta a baba egy idôben. A könyvek valahogy mégsem írnak errôl... Most különben jobb a helyzet, csak olyan szar úgy szoptatni, hogy folyton készenlétben kell lenned, hogy mikor harap majd. Nade mostmár tényleg javul a helyzet.

Emôke:
Biztos nagyon szép a karperec!

Etterke:
remélem rendbejön Rékus pocija! Fura dolog ez a tejtermékekkel, múltkor adtam Alidának kis reszeltsajtot a fôzelékébe és nem nagyon lelkesedett érte. Lehet, hogy joghurttal kéne próbálkozni, de akkor nagyon ügyelek rá, hogy ne adjak túl sokat.

Sudi:
Nekem még nem húztak fogat, de itt a fogtömés is olyan, mintha szándékosan kínozni akarnának! Elôször is úgy lefektetnek, hogy a fejed lejjebb van a lábadnál, aztán kipeckelik a szádat, valami gyürüt húznak a hátsó fogakra és kifeszítenek valami gumit, nem is tudom miért. Nekem ettôl a gyürütôl napokig sebes szokott lenni a szám. Aztán jön az érzéstelenítés és ott kotornak-fúrnak, nem érzel semmit, de akkor is nagyon szar. Még van 3 hetem, hogy lelkileg felkészüljek.

na most aztán jó sokat írtam!

Jaj, Kati, Neked még akartam mondani, hogy szerintem jól csinálod, hogy nem nagyon avatkozol bele a mászásba. Majdcsak rájön az ízére és aztán pillanatok alatt megtanulja!

Lassan elteszem magam alukálni.
Puszi
zsuzsi 81

Jó sokat írtatok az este! :)

Emőke, biztos szép lett a karkötő, tényleg mutasd meg! :)

Sancsi, én is szoktam hűtőfürdőztetni Krisztát, néhány vonalkával mindig leviszi a hőjét! remélem, jól aludtatok, és Enéh is kiheverte a lázacskát!

Rita: Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Mintha magunkról olvastam volna a tavalyi házassági évfordulónk kapcsán. Akkor sem akart semmi összejönni. :evil: :evil: :evil: Aztán valahogy csak meglett. Igazad van, hogy ha már más napon tartódik, akkor az már nem ugyanaz, de azért azt az egésznapos programot mégis beiktathatjátok egy másik alkalomra. Tomi úgyis biztos jól fogja érezni magát! :) És végülis ez a fontos!
Ne haragudj, most csak vigasztalni próbállak, de tudom, hogy olyan szarul érzed magad! Én is állandóan csak bőgnék emiatt.
A Kriszta szülinapja idén épp Virágvasárnapra esik, amikor nálunk a konfirmálásokat szokták tartani. Nos a családban is lesz egy konfirmálás, méghozzá vagy 200 km-re itthonról, és több, mint valószínű, hogy nekünk is ott kell lennünk. Már előre irtózom ettől, de hátha kilőhetünk a társasággal úgy, hogy nem lesz muszáj elmennünk. Még távoli (úgy tűnik :roll: ) de jó lesz gondolkodnom rajta. Igaz, hogy 4 napra rá lesz az én szülinapom, de mint ahogy te is írtad, az már nem ugyanaz, ha nem a napján tartják. (NA, részemről is bocs' a hosszú fejtegetést... :oops: :oops: :oops: )

Zsuzsi, én akartm is javasolni neked, hogy talán nem ártana egy jó kis kivizsgálás és talán egy vitaminos, ásványos kúra. Még akkor is megéri, ha azt derítik ki, hogy semmi gond. Végülis ne is legyen, nem úgy értettem, de jó volna megnézetned magad.
Ami a mászást illeti, szerintem nem beavatkozás a dolgok természetes rendjébe, ha egy kis játékkal ösztönzöd a babát. Vannak élelmes babák, akik rájönnek maguktól pikk-pakk, mit hogyan kell tenni, de nem mindegyik. Kriszta is hintáztatta magát elé-hátra négykézláb, és utána elhasalt. mert nem tudott mit kezdeni a kezeivel. Ez a játék által pedig megtanulta, hogy egymás után tegye őket, és akkor halad. Ez biztos, hogy csak a javára vált, és nem hinném, hogy rosszul tettem, hogy rávezettem. Persze, nem szabad túlzásba vinni, mert akkor nem a természetes ütemében fejlődik, de csakis magára sem szabad hagyni, mert akkor odakerül, mint a Mölliék szomszédjában a kisfiú.

Mölli, apropó kisfiú, azon nem gondolkodott el az anyuka, hogyha így, háromnegyed évesen olyan elemi dolgokat nem csinál, mint fordulás, esetleg mászás, akkor hogyan erősüdnek meg az izmai ahhoz, hogy járjon. Te felvetetted neki, hogy mi lesz ha járni fog. De egyáltalán hogyan tanul meg járni??? :?: :?: :?: Á, ezt sem tudom megérteni. :roll: :roll: :roll: Elhiszem, hogy nagyon bánt és szomorúan figyeled őket.

Andrea, jól néz ki a pizzád! Anyósügyben meg kezet foghatsz édesanyámmal, mert ő is annyi mindenrt eltűrt már neki! :x Volt úgy, hoyg mama átjött reggel hozzánk, veszekedett egyet valamilyen mondvacsinált ürügy kapcsán, gyönyörű szavakkal illette édesanyámat, és délben ott ült az asztalunknál ebédelni. :shock: :shock: :shock: Kérdésemre édesanyám az mondta, hogy: mit csináljak? Úgysincs ahová mennie, csak mi vagyunk neki!
Ennyit az anyóssal való kicseszésről. :P

Köszönöm mindenkinek a hasonlítgatást. Mint írtam, szerintem is főleg anyósomhoz hasonlít (amikor megszületett, méginkább rá hasonlított), bár néha egy-egy villanásnyira másvalakit is látok benne. Mint pl. ahol édesanyámra hasonlítom, ott a szája szerintem pont olyan, mint az övé. Ahol magamhoz, viszont, ott meg a magam szájához látom hasonlónak. A húgommal való összehasonlítási kép nem a legjobb, pedig hozzá is üt néha-néha.

Mölli, A húgomat is mindenki inkább az édesanyám húgához hasonlította, mint édesanyámhoz.

Tegyetek fel ti is ilyen összehasonlítós képeket! Szerintem olyan érdekes lenne! Én csak simán lefényképeztem a régi fotókat, mert bescannelni nem tudom.

NA, mentem, mert indul mindjárt a nap.

Ó, el is felejtem mondani. 2 vagy 3 napra én is árva lettem. A lányommal kell boldogulnunk. István szinte Magyarországra ment. Na nem, csak Aradra! :cry: :cry: :cry:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Tegnap nem volt idom irni.Voltunk orvoshoz Noraval.Nalunk a betegseg mar megszokas lesz lassan!Nem gyogyult ki a nathabol szegenykem meg mindig kohog.Megent irtak szirupot meg egy kupot.
Remelem mar hasznal!Meg maszasra kell hordanom.Nem akar hasalni meg ulni.Ha tartom ugy il de magaban meg nem.Meg egyedul nem tud megfordulni sem.Meg csont orvoshoz is el szeretnek menni,de itt most nagyon hideg van.Nem viszem ki ma.De holnap sem mert holnapra -23 mondanak.

Edith szerintem is a lanyod anyosodra hasonlit jobban.Neked mar jo mert segitseged is van a hazi munkadban! :lol: :lol: :lol:
Nalatok rendesen megfizetik a gyerek penzt.Itt 70rub-el egy honapra.Ezer forint sincs! :( :( :( Mi el sem rendezttuk mert tobb ido meg szaladgalas mint amenyi a haszon.Ugy-hogy en egy gyerekre sem kapok semmit!Peddig itt sokan vannak kiknek nem lenne rosz ha legalabb adnanak vagy 100$.Az sem sok itt.De legalabb mar tobb mint a 70rub???!
Ezzel itt nem igen foglalkozik senki.Ezert keves a gyerek oroszorszagban!Az a keves is ami van szegenyek nem sokat lassak a szuleiket.Nekem az ismeroseim is 3-honap mulva mar vissza mentek dolgozni!Ez a gyerek szempontjabol nezve szomoru!

Ojan etvagygerjeszto pizzat csinaltatok hogy meghalok ha ma nem eszem!De sajna en nem keszithetek mert nem engedik hasznalni a sutot!Meg lehet nem irttam de most az anjanal vagyunk.Orultek haza vele lakni!Amugy sem bir engem na most legalab van mit pletykalnia a baratnoinek ha felhivjak!Ojan gonosz!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lassan megyek meg foznom kell!
Ja?!A vonalzot hogy tehetem be?
Puszi mindenkinek.
ulja

Majden elfelejtettem!Valakinek nincs meg a tablazat arrol ki mikor szuletett?Nekem meg volt de lehet Rom torolte!Mar a postamba is turkal!Nincs magan eletem sem !Mar keszulok nyitni egy uj postat ezer eve!Nem tudom miert de az utobbu idoben nem erkezek semmire sem?!Nem tudom mi van velem? :?:
Na puszi nem zavarok.
ulja

Na megent probalok kepet felteni de nem megy!!!!!!!!!!!! :( :( :(
ulja

Nem nagyon akar Nora ebedelni :(

Puszika.Andrea es Eleonora
ulja

тббабюьам

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!

Sajnos Enéhnek nem ment lejjebb a láza, ezért ma elvittük a dokihoz. Fogacskára gyanakszunk, de biztos, ami biztos alapon inkább nézze meg a doki.
Látszatra semmi baja, csak olyan kis bágyadtka, és lázas. Kúppal értem el 38 fokos hőt.
Mondta a doki, hogy 4 (!) foga jön egyszerre, de kaptunk beutalót vizeletvizsgálatra.
Már tök rutinos vizeletgyűjtő leszek!
Délelőtt 2és fél órát aludt, most is lassan már 1 órája alszik. Szegénykém. Úgy sajnálom. Én még azt se tudom, hogy ilyenkor mennyi ruhát kell ráadni. Fogalmam sincs, hogy milyen lázasnak lenni, én olyan rég voltam, de most inkább cserélnék az én kis angyalkámmal.

Rita!
Örülök hogy kicsit jobban vagy.

Fogyi!
Ma van a víznap. Egész jól bírom. Igaz ebédre gyümölcslevest ettem, meg csaltam 1 szelet felvágottal is. Most paradicsomlevet iszok, délelőtt meg teáztam.
Érdekes, mert délelőtt szinte nem is vagyok éhes, nálam a délutánok a gázosak.

Talán még este benézek!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!
Ujra itt.Hat ezt a hujeseget meg ki irta?

тббабюьам????????
Na lehet az en draga fiacskam!

Na most meg eleludt!Meg nem mosot fogat.Na mindjart lesz szovegeles anyosomtol!!!!!!!!!!!!!Mar ma is kikeszitet idegileg!
Ez ojan mint a kigyo!Nem lehet kibirni.Raadasul meg ha nem vagyunk ithol Rom meg megjon,telebeszeli a fejet hujeseggel!Ez a no beteg!
En meg birom egy darabig utana meg ha nem hat bogok.Ez persze neki meg meghozza a kedvet! :evil:

Megyek lefektettem Levit.Egy este nem lesz semmi baja ha nem mos fogat!Mindjart jovok.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Hi ujra!
Sancsi:Ha a szobaban allando a hofok es nem nyitsz ablakot akkor jobb ha egy rugdolozoban van es a pelus is jobban melegiti jobb ha nem teszel neki.Nora egy hetig volt 38-on feluli lazzal!A korhazban mondtak jobb ha vekony rugdolozo es vekonyka takaroval van betakarva.En ijenkor alateszek egy gumit es bajkinal Sajna nem tudom hogy van magyarul,szoval rendes anyag pelust!
Ajanlatos kupot hasznalni ha 38-on feluli a laz.

Norat elkezeltek.Meg nem is mondtam hogy a szentestet mi korhazban toltottuk!A fiam meg egyedul a nagyszuleivel!!!!Ez nekem anyira fajt.De nem tudtam mit tenni.Nora egy hetig csepektetto allatt volt!Tuladagoltak antibiotikummal.Nem birok ra vissza emlekezni sem mert mar sirok!Vagy negyven percig tettek be a katertert es o ugy sirt mint akit kinoznak!Mert azt is csinaltak.O bent sirt en meg kint orditottam hogy engedjenek mar be ne kinozak szegeny gyereket!Mikor kihozttak a ket kezet szet szurkatak.Akkor mar nem birttm tovabb behivattam az egesz orvos ismerosomet.Fel ora nem telt el mar bejot meg a korhaz foorvosa is es el akartuk vinni mas korhazba.
Mindjart jovok Nora sir.

Nora hasra fordult magatol :shock: :shock: :shock:
Lehet hasznal a masszas?

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

D.Andrea:
Nagyon szörnyü lehetett a szentestétek! Remélem Nóra hamar rendbejön! Ügyes, hogy megfordult. :D Szép a vonalzója is. Meddig laktok anyósnál? Próbálj meg nem sírni, hanem megvédeni magad. Mondd csak meg neki a magadét, majdcsak megunja a mondókáját. férjednek gondolom nem kell ôt bemutatni, úgyhogy nem tudja telebeszélni a fejét, ne aggódj.

Sancsi:
Nagyon sajnálom, hogy nem ment lejjebb Enéh láza! Az a lagjobb ilyenkor, ha sokat alszik.

Alida is betaknyosodott és hôemelkedése is van. Tegnap éjjelre adtam neki kis lázcsillapítót, de ma még nem akartam. Azt hiszem, kibújt a 4. fogacskája is felül elôl. Most fôzöm neki a húslevest, magunknak meg spenótot, csak oda ne égjen! Megyek is!

Puszi
zsuzsi 81

Sancsi: Jobbulást Enéhnek! Te meg ne érezd bűnözésnek az 1 szelt felvágottat, mert ha kevesebbet eszel úgyis fogyni fogsz. Legalábbis nálam így működött.

Sedith: Ne is mondd azt az anyukát, néha érthetetlen! AMúgy énis arra gondoltam, hogy fog ez a gyerek járni, ha mászni sem tud. Illetve most néztük vissza Ákos kiskori videóit, még amikor nem járt, nem mászott, akkor is kapálózott a lábaival is, ez a baba pedig nem. SZerintem el kéne vinni több szakemberhez is, az nem elég, h hónapokkal ezelőtt 1 orvos látta!!!

Ritike: Sajnálom, hogy ilyen módon alakul Tomi szülinapja.... Nekem az is elég rossz volt, h most karácsonykor, Ákos első igazi karácsonyán evés helyett hánytam este, és nem tudtam ünnepelni.... Bár ez nem vigasztal, tudom. :( Viszont elhiszem, hogy van amikor munkát sem lehet halasztani, Norbit is sajálom, hogy nem lehet ott.... :(

KÉPZELJÉTEK MA VOLT ITT BABYSITTER DÉLUTÁN!!! Egy győri nagyon kedves ismerősünk lányának a barátnője. Tehát nem vadidegen. Nagyon aranyos, szerény, nem mondta mennyit kér, rámbízta, és az összeggel meg volt elégedve. Nagyon jól bánik a gyerekkel, Ákos 2 perc alatt elfogadta. 19 éves, van egy 4 éves kishuga, tehát tapasztalt. Amúgy barátunk mondta, hogy ne csodálkozzak, mert roma, de hát engem az nem érdekel. Tanul, dolgozik, sokkal rendesebb, mint sok "fehérember". A vicc: férjemmel konyhában voltunk és azon röhögtünk, hogy ahogy a gyereknek énekelt, bezsélt hozzá, tisztára olyan hangja volt, mint nekem. :D :D :D Furcsa volt magamat hallani....

Kép
mölli

D.Andrea: Kitartás! Tudom, nem könnyű anyóssal lakni.....

Zsuzsi81: MOst olvasom, Alida is betegecske :( REmélem nyugodtabb éjszakátok lesz....

Kép
mölli

Sziasztok,

köszönöm a kedves szavakat.

A helyzet jóra fordulni látszik. Még délelőtt dolga van Norbibnak, de délután vonatra ül, és hazajön, másnap már elegek kevesebben is. Aha minden igaz 4 óra körül már Pesten lesz, mi meg bemegyünk érte a Mókussal! :D Már jobb a kedvem!

A kis lázasoknak, Enéhnek, és Alidának gyógyulást kívánok!

Andi, nem semmi, amin keresztülmentek :(

Villámgyors a net, Tomi aludt végre du 2 órát, így tudtam sütni, de a tortáját csak most tudtam befejezni, mikor elaldut.
Direkt nektek lefényképeztem mindent :D

Rita & Tomi
Kép
ritike

Kép ezt a vendégeknek -kókuszos csiga
Kép tortalapok
Kép baracklekváros túrókrém töltelék
Kép egy kis csoki a tetejére
Kép kész a TORTA

Rita & Tomi
Kép
ritike

NYISSÁTOK AZ ABLAKOT, KÜLDÖK MINDENKINEK!

Most olyan gyors a net, hogy felrakom már a képeket a házunkról.

Úgy föl vagyok pörögve, ahelyett, hogy mennék fürdeni, meg még van egy pár dolgom!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Kép a nappalink
Kép a nappali másik fele
Kép háló
Kép fürdő

Bocs, egy kicsit kupi van...

Rita & Tomi
Kép
ritike

És a lényeg:

A kis SZÜLINAPOS kisfiam, bogárkám:
Kép

Rita & Tomi
Kép
ritike

Rita: :D :D :D :D :D
De jó lesz!! Remélem addig még alszol is egy kicsit. Tominak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk mi is!!!
Nagyon szép lett a tortája és a lakás is fantasztikus. Sajna néhány képet nem látok, valahogy egymásra tesz kettôt. Na és persze a fôszereplô legényke pedig elbüvölô!! :lol: Gyönyörü kisfiatok van!!!

Alida már szerencsére jobban van, csak tüsszög, folyik az orra, de ma nem is kellett szívnom. A láza is lement. Most mondjuk már félórája próbálom elaltatni, nem sok sikerrel. Valahogy mindenre felébred, a legkisebb padlórecsegésre is. Ez normális?

Edith:
Meddig vagytok még egyedül? Jól bírjátok?
zsuzsi 81

Sziasztok!

Azért vagyok már itt ilyen "hajnali" órán, mert hamarosan hozzák a téglákat és kezdhetjük hordani! Tegnap a férjemék kimérték, hogy hol lesznek a válaszfalak és ha minden igaz, ma már el is kezdik rakni! :) Tegnap egyébként egész nap itt volt anyósom -ma is jön, mert segíteni akar :shock: -, de minden rendben volt, nem szólt be semmit. És úgy néz ki, hogy február végéig marad. :o

Rita: Tominak nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot! :D A torta nagyon guszta, biztos fincsi is. És örülök, hogy végül a férjed is veletek ünnepel majd. :D A lakásotok tetszik nekem, már alig várom, hogy én is mutathassak képeket a miénkről, ha egyszer végre elkészül. :wink:

Mölli: Örülök, hogy beválni látszik a babysitter. Tényleg furcsa lehetetett a hangotok közti hasonlóság. Lehet, hogy ez is megkönnyíti a lány dolgát Ákosnál, nem!? :roll: :)

Zsuzsi: Remélem Alida mára teljesen meggyógyul! :)

D. Andi: Igazán sajnálom, hogy szegény kis Norád ilyen szörnyűségeken ment keresztül. Meg persze téged is, hogy végig kellett nézned! Nem irígyellek anyósod miatt! Az enyém most már lassan 2 hónapja van itt Erdélyből, bár javarészt a sógoroméknál tartózkodik, de azért jutott nekünk is belőle és persze nem állta meg, hogy ne oktasson "egy kicsit" a kisfiam kapcsán! :evil: Tényleg, meddig laktok még nála? :roll:

Sancsi: Jobbulást Enéhnek! A fogyihoz pedig kitartást! Én inkább a tornát választanám, de még mindig nem sikerült rászánnom magam, pedig itt lenne az ideje, mert a szülés óta már felszedtem 3 kilót! :shock: :oops:

Emőke: Nagyon ügyes Krisztián, hogy már az elindulást próbálgatja! :) A férjed karkötőjére én is nagyon kíváncsi vagyok!

Most megyek, mert tegnap este elmaradt a mosogatás és nem szeretném, ha anyósom így látná a konyhát!
Ha tudok, még este benézek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

TOMINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép
mölli

Kicsi Tomi! Nagyon Boldog Első Szülinapot!
Nagyon ügyes anyucid van, aki állandóan azon van, neked még jobb és még szebb legyen minden pillanatod!!! Nagyon szeret Ő téged, meg apucid is, aki látod rohan hozzád haza ahogy tud!!! Ez tök szuper!
És a torta is nagyon guszta, nyami, nyami! Jó étvágyat hozzá! És Tomi, ne fogd vissza magad, jó beletúrást!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK TOMINAK! LEGYEN SZÉP NAPOD!

Kép
Kép
etterke

TOMI, NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KíVÁNUNK MI IS NEKED!!! lÉGY MINDIG ILYEN ÉLETVIDÁM, MOSOLYGÓS MANÓ, ÖRVENDEZTESD SZÜLEIDET ÉLETÜK MINDEN PILLANATÁBAN!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ÉS TÉNYLEG, ... NE FOGD VISSZA MAGAD!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

TOMIKÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Remélem a betegek már meggyógyultak! Olvasgattalak ám benneteket, de írni nem igazán tudtam!
Hál istennek Dávidka vizelet eredménye negatív lett így tegnap megkapta a két hónapos oltást. Egész jól viseli. se láz, se semmi!
Képzeljétek kezdi átaludni az éjszakákat! :lol: Már csak egyszer kel fel olyan 2-3 óra között, és utána reggel fél 8 ig alszik!
Már kezdem kipihenni magam én is! De így viszont, hogy nincs egész éjjel a cicin, annyi tejet le kell fejnem, hogy hihetetlen! Persze nehogy azt gondoljátok hogy ez panasz! Sőt!!! :D

Edit: Sajnálom, hogy ilyen komolytalan volt ez a munka lehetőség!
Tényleg pofátlanság, hogy még nem is értesített, hogy most mi van! :evil:
Kriszta meggyógyult már?

Olive: Bocsi hogy csak most válaszolok a kérdésedre, nekem csak egyszer viszketett és feszült egy kicsit az előző császárom helye, akkor amikor 6 hónapos terhes lettem!
Hogy bírtad az utazást? Amikor Magyarországon vagy akkor hol laksz? (város)

Zsuzsi Ti jól vagytok? Párod most Veletek tud lenni?
Hogy van Alida?
A másik topikon ott volt Beuci is nem? Nem tudod mi van vele, máshova írogat?

Azt hiszem mára ennyi telt tőlem! A páromnak megígértem hogy főzök neki pacalt! Persze mirelitből! Én meg nem eszem, de ha Ő szereti!!!

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Csináltatok már almamártást a babáknak? Mi ma almaszószt eszünk és mielőtt behabartam volna vettem ki főtt almát levével Rékának. Tejpéppel sűrítsem vagy mivel? Csirkehusit teszek majd még bele. A babanet oldalon a hétről-hétre rovatban volt egy korábbi cikk: Nem ehetném meg a holnapi adagomat is? ami a Milupa termékekről szólt és itt volt elérhető néhány recept amit anyukák küldtek be, de most sajna nem elérhető :(

Kép
Kép
etterke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?