Új privát üzeneted érkezett!

Odry :)
Akkor most biztos nem fogsz sokat hízni, mert nincs szüksége a szervezetednek plusz kilókra. Azért próbálj meg odafigyelni a kajcsira. Én igyekszem egészséges kaját enni, de azért néha (pl tegnap este) beugrik egy tábla csoki, de abból azért még nincs baj, de nem vagyok híve az amit megkívánsz, megeheted terhességnek. A kívánósságban sem nagyon hiszek, legalábbis én magamon nem vettem észre nagy változást. Előtte is volt, hogy valamit nagyon megkívántam és addig nem nyugodtam, amíg hozzá nem jutottam. Tényleg mit szóltak a nagyszülők? Biztos örültek, hiszen ilyenkor ők is majdnem annyira várják, mint a leendő apukák és anyukák.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
tiza: tudjátok már, hogy puncás vagy pöcsös lesz a manó? :) na és érzel már valami mocorgást?
Én csütörtökön megyek kontrollra, kíváncsi leszek, mit mond majd, van-e esély spontán teherbe esésre... Fogamzásgátlót semmiképpen sem vagyok hajlandó szedni! Sőt védekezni sem szeretnék, de Panna miatt lehet, hogy szükség lesz rá...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ez a vonalzó megint meghülyült! Már harmadjára vagyunk egy hónaposak!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes :)
Még nem tudjuk. Február 14-én megyek uh-ra, de persze nem biztos, hogy fogják látni. Egyébként a férjem nem is akarja tudni, de én igen. Megígértem, hogy nem mondom el senkinek, de még így sem akarja, hogy tudjam.
Már néha érzek valamit, de még ritkán, inkább este, ha megpihenek.

Kép
Kép
tiza

Próba!

Kép

Kép
odry

Drága Odry,
tetszik???? :lol: :lol:

Puszi!
katata

Kata, Boris!
Mégegyszer nagyon sajnálom!
De most én is kérnék egy kis energiát, mert már megint pirosasan pecsételgetek. A doki azt mondja feküdjek, de hogy a fenébe feküdjek a kisfiam mellett. Elvileg a ciklusom szerint most kellene megjönnie, állítólag ez is okozhatja. De, hát az ég szerelmére terhes vagyok!!!! :evil:
Még csak a 8. hét végénél tartunk, olyan rettenetesen messze van a 12. :cry:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ó Andi, nagyon szorítok! Tudod másoknak is van pecsételés,vérezgetés az első trimeszterben. Ez elvileg "normális", de el tudom képzelni, hogy nyugtalankodsz. Nem tud valaki segíteni a kisfiaddal fogalkozni? Szülők, barátnők? Keress valakit!!! A sógornőm eléggé keményen vérezgetett, szintén mellette is volt egy kislurkó. Volt közben hetek kórházban is. Nem ijesztgetni akarlak, de tényleg kérj meg valakit, aki ott van veled segíteni a picivel!!! Egyébként neki utána elmúlt és megszülte tündéri kislányát! :wink: Szóval kitartás,majd csak eltelik már ez a pár hét!
katata

Kata!
Kössz a biztatást, igazán jól esik. Anyósom szerencsére tud jönni segíteni, csak az a baj, hogy ha velem valami gond van elég nehezen viselem a családot a közvetlen közelembe, kivéve persze a férjemet, de ő reggeltől estig dolgozik. De tudom, hogy ezen most túl kell tennem megamat, a párom már most kérdezte, hogy szóljon-e az anyjának, de mondtam neki, hogy ma inkább senkit nem akarok látni. Először nekem kellene megnyugodni. Tudom önzően hangzik, de sajnos én ilyen vagyok. Nem véletlenül gondolom úgy, hogy egy konyhában csak egy asszony fér el. Remélem nem túl ijesztő a felfogásom, csak hát sok rossz példát láttam már.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Kata!
SIKERÜLT végre a vonalzó, köszi a segítséget.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

csajok, halihóóóó!!!
megjöttem a dokitól. nagyon rendes, már voltam vérvételen is, holnap megmondja mit kell, ill. kell-e szednem valamit inszemig,
aztán beleugrunk az inszem közepébe, jövő héten szerdán uh :lol: :lol:
és mindnyájatoknak köszönöm a sok-sok energiát, most megpróbálok visszajuttatni nektek belőle, jó sok van ám :wink:

kata, remélem túljutottál a rossz hétvégén, elég vacakul alakult mi? hát erre nem gondoltunk...de most újra indul a projekt hurrrrrá!
és lassan készítheted a táblába az új inszemeket :lol:

sapé, miért nem lehet inszem? a betegség miatt? hát ez nem jó hír..., egyébként én is lebetegedtem de nekem nem mondta a doki, hogy emiatt ki kellene hagynunk az inszemet, antibiotikumot nem szedhetek, de sok C-vitamint kell szednem....

odry ilyen jó is neked, meg tizu!!! ti már élvezitek a babavárás minden örömét, nagyon várom az uh-k eredményét :!: :lol:

andi, szerintem az lenne a legjobb, ha valahogy kicsit le tudnál nyugodni...biztos nem egyszerű neked, ott a picikéd, a hasadban meg a pirinyó...egy bébiszitter is jó lehet ezekre az időkre amíg megnyugszol, nem biztos, hogy anyós a legjobb most neked..szorítok, hogy csak átmeneti legyen nálad ez a rossz időszak :lol: :lol: tarts ki!!
kicsiboris

Andi,
nagyon is értelek. Nekem is tragédia anyósommal együtt lenni, főleg nálam. Mert náluk nincs gond, de mikor nálunk van, akkor sem tudja magát leállítani és pl.lazán kitúr a konyhából,ha nem hagyom elkezd takarítani, az egyébként tök tiszta lakásban, ha leállítom, akkor megsértődik és nem szól hozzám. Rémes, elviselhetetlen. Szóval tudom miről beszélsz! Ilyen szituban, meg asszem nekem is csak ártana anyósom.
A bébiszitter jó megoldás lenne, mert az azt csinálja amit modnasz neki, de nem tudom anyagilag bírnátok-e. Anyukád?

Boris,
hát olyan semmilyen hangulatban vagyok. Olyan érzésem van, hogy sosem sikerül nekünk, együtt. És, hogy mással biztosan menne, mind a kettőnknek. És nem bízom a lombikban sem.Nem tudom, ha nem bízok, attól még sikerülhet? Nem hiszem.... Kéne bíznom.... De nem megy... Hát ez van! :?
Örülök, hogy találtatok egy jó dokit, szívesen írom a táblázatba, mikor lesz az inszemed, amint mondod! :wink:

Ilona,
mi volt? Inszem megvolt? Valami kis morzsácska információt légyszi legalább!!!

Puszi!
katata

Sziasztok!

Írtam sokat és elszállt :twisted: akkor folyt.köv.

Katata!
Köszike,nagyon ügyi vagy!

Kisboris!
Ezek csupa jó dolgok. Látod ,így te is elmondhatod, hogy tudod ilyen az inszem :lol: ki ne maradj a jóból. Akkor lesz pár izgalmunk megint. Nagyon drukkolok Nektek, hogy minél hamarabb tapasztaljátok ezt a csodát!

Andi!
Nagyon sajnálom, engem is a frász kerülgetne, hiszen én is most dölök talán hátra.... Tényleg kell valakit szerezni, aki segít, mert most szükséges! Vigyázz magatokra!

Sapé!
Szegénykém :( Tessék gyors kikurálni magadat és lehet, hogy rossz a kezdés, de szép lesz a vége! Ágota nem beteg?

Tiza!
Én is ebben bízok.... Kicsit szomorít, hogy repedek,de kenem....
Én sem eszek sokat, bár elötte meg este és du.-án :( Oda figyelek, hogy 3 szor egyek és közben ha nagyon múszály, vagy este jön rám, akkor narancs, mandarin van terítéken. Rengeteget ettem ezekből, de nem is voltam beteg :P

Gyöngyi!
Köszik jól vagyunk! Ti? Leányzó alszik éjszaka? Sétéltok már többet?

Mágnes!
Én is kiváncsi vagyok, mert mi is úgy szeretnénk, hogy a baba 1 éves kora útán bevállalni a kistesót. Igen de én sem akarok gyógyszert szedni és stb. Írd meg mit mind a doki. Sünike hogy van? Még mindig égnek áll a haj?

Odry

Kép

Kép
odry

Szaisztok!

Kicsibé! Kinél voltál? ÚÚÚÚgy örülök, hogy az lesz, amit szeretnél. Szorítok. Ha pedig szuriznod kell majd, ne parázz, simán megteszed!

Andi! Nagyon féltelek! Tényleg keress valakit, akár egy barátnőt, aki segíthet, nehogy valami baja legyen a babókának!

Kata! Tudod, mit, nekem is eszembe jutott már, hogy mi van ha egymást ütjük a férjemmel és ezért nem akar még inszemmel sem sikerülni a baba. De kivizsgáltak már mindkettőnket, ahogy titeket is. Akkor talán kiderült volna már, ha van valami összeférhetetlenség. Nem? Úgyhogy ezen talán ne is aggódjunk!

Odry, Tiza! Én is nagyon szeretnék már ilyen vonalzót. Csak sajnos nekem eddig csak azt mérhetné, hány nap van az inszemig vagy a mensiig.

Na, megyek, kajába ölöm bánatom!

Pusszantás....
zel

Az előbb sziasztok-ot akartam írni, de nem sikerült....
zel

Sape! :D

Sajnalom a betegseget es föleg, hogy ugrik az nszem!

Boriska! :D

Nagggyon-nagyon örülök Neked!!!

Andi! :D

Szerintem is jo lenne ha valaki tudna segiteni legalabb ezekben a napokba.
Az anyos dolgot ertem, en sem szeretnem ha itt sertepertelne körülöttem!

Kata! :D

A lombik az akkor is müködik ha nem hiszel benne, DE! ha hiszel benne akkor aztan nagyon müködik!!!
Tudom nem könnyü ez az egesz, en is küzdök a gondolataimmal nap mint nap.
Mindenfele dolgok jönnek-mennek a fejemben, million dologtol felek es megis! ALIG VAROM, HOGY KEZDJEK!

Draga Kata, rengeteg eröt kivanok Neked, küldöm a + energiakat! Sikerülni fog meglatod!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok lányok!

Három napja csak titeket olvaslak. Nem akartam addig írni, míg be nem pótolom a lemaradásomat. Fantasztikus. 3 hétig nem voltam, és 4 baba is fogant. Lola, Mazsola, Odry, Andi GRATULÁLOK!

Lombikra készülők, hajrá. NEKEM SIKERÜLT.

Amit én fontosnak látok egyetek rengeteg fehérjét, túrót, fehérhúst és zöldséget(hogy visszaállítsa a savas lúgos egyensúlyt, mert a fehérje savas). És rengeteg víz, inkább 3, mint 2 liter, hogy a sejtek ne legyenek fonnyadtak. Most, hogy túl vagyok rajta már semmiség, de nagyon izgalmas volt. 24 petém érett, ami rengeteg. Majdnem túlstimulálódtam. Emiatt még fehérjeport is kellett szednem, amit nehéz volt beszerezni. Leszívás után 2 napig pokoli fájdalmam volt. Megfordulni nem tudtam az ágyban, és a fájdalom még tartott egy hétig, de enyhébb változatban. Nehéz volt emellett pozitívan hozzáállni, de rettenetesen sokat "meditáltam" Becsukott szemmel, a nyugodt hasi légzésre koncentrálva, féltudatalatti állapotban, minden nap szántam időt arra, hogy egyszer vagy kétszer végiggondoljam, minek kell ma történni. Beágyazódás, hormontermelés, stb. És itt az eredmény. Már a vérvétel előtt 5 nappal volt egy vastagon pozitív tesztem, és tegnap egy káprázatos 1000 fölötti bétahcg-s vérvételem. Kontrollvérvételre nem is kell mennem. Jövő hét kedden UH.

Mindenkinek köszi, aki hiányolt. Nagyon aranyosak vagytok, azért nem jelentkeztem, mert tudtam, hogy ha géphez ülök, hosszan ittragadok, és nem akartam hosszan ücsörögni. Valahogy úgy éreztem, hogy az nem tesz jót.

A tesztelés eredménye nem csak a hormonszinttől függ, hanem attól is, hogy kinek milyen a kiválasztórenszere, és ezt nem tudjuk, ezért nem lehet biztos tippet adni másoknak. Nekem hamar kimutatja a teszt. A barátnőmnek vérvételből vett hcg-je magasabb volt, mint nekem (az insem után) és neki ugyanaz a teszt, amit én is használok, nem mutatta ki. A vérből a vesekérgen keresztül választódik ki a vizeletbe a hcg, és ez nem egyformán működik, és nem is egyforma mennyiséget iszunk. Ezért biztosabb a vérvétel. Egyébként én voltam a Corax legnegyobb támogatója. Havi 3 tesztet el szoktam pusztítani, mert nem bírom a bizonytalanságot. Minenkit megértek, aki tesztel!

Most már fogok jelentkezni. Puszi mindenkinek: Tamara
tamaranna

Köszi a biztatást lányok, nagyon kedvesek vagytok!
Tisztára olyan mint, ha meg akarna jönni, akkor szokott így két-három napig maszatolni és utánna mindent bele, hát nagyon remélem, hogy holnap reggel nem ezzel ébredek. :? Ráadásul a gondolat, hogy esetleg kórház lesz a vége teljesen kiborít, nem akarom megint itt hagyni a kismanómat!
Bocs, hogy egyfolytába kesergek. :oops:
Sape!
Mielőbbi javulást kívánok neked!
Boris!
Remélem az új dokid, jól beválik majd!
Tamara!
Te kész tudós vagy a témáben, el tudom képzelni meddíg próbálkoztatok. Gratulálok az apró jövevényhez!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

tamaranna, ezer gratuláció ez igen, mindenkinek így sikerülhetne.

Látod katata, nem szabad feladni, menni fog :D
én egyszer beleleshettem a dossziémba, 1 db papír rá van tűzve, a többit halomban, időrendben gyűjtenek, na ezen az 1 lapon rajta van a vércsoport, és hogy nincs összeférhetetlenség. Biztosan neked is megnézik, nagyon kell szeressétek egymást különben nem megy. Csak kitartás! :wink:
Aranyos vagy, megvolt az inszem ment mint a karikacsapás, és apa is ott volt velem végig. Elég tartózkodó dokim van, de most még úgy futólag meg is símogatott, ezek nekem jó jelek, nekem jó lesz a Skorpió jegyű gyerek is, mindegy csak ölelgethessem már.

Jucmuc! Mindjárt csütörtök szorítok!

kicsiboris, jó lett volna, kár :cry:
No de most jön ami még nem volt, örülök, hogy új orvost választottatok.
Látod a gyógyszerek tekintetében mennyire mások vagyunk, nekünk ez a 3. 86e Ft volt, a BMC-ben Puregon injekciót írnak fel ez az ottani patikában 25e/300NE doboz. Az Ovitrell tüszőrepi ott 7e + Utrogestan hüvelygolyó ami kb. 3e.
De van aki csak Clostit kap, nem kell szúrjon, van aki nem hüvelygolyót kap, hanem szurkát a végére is progesteronpótlásként. Egy a lényeg, ezt előre nem lehet tudni.
Próbáld meg jól felfogni (ez azt hiszem nem lesz nagy probléma Neked), és vigyázz magadra ne legyél beteg, elevit C vitamin, hogy erős legyél.
Kíváncsian várom mit mond a dokid!!

zel, lemaradtam valamiről? Miért vagy bánatos? Értetlenkedek egy kicsit, te most csak légy nyugodt, tereld el a gondolataidat amennyire lehet, és bizakodj egy kicsit a kutyafáját :wink: Hát hogy fogunk így egyszerre szülni, pelenkázni, kakis feneket törölni?
Fel a fejjel :wink:

andi, voltál esetleg az orvosodnál? Kolléganőm is elkezdett vérezgetni, ő rögtön veszélyeztetett lett és kapott progesteron utánpótlást. Azóta már 3 hónapos a kisfia.
Tudom nem lehet könnyű elviselni anyóspajtást, én az anyukámmal sem boldogulok. Nem tudsz egy kicsit önző módon magadra gondolni, és félretenni a gondolatokat, hogy más turkál a szekrényeidben? Hogyan lesz így bejárónőd :wink: Én sem tudom elképzelni, de te megpróbálhatnád, aztán ha kialakul eg yjó rendszered szívesen átvenném :D
Megint összezagyváltam mindenfélét.

mágnes, hogy vagytok? Nem fárasztott le nagyon süni ez első hetekben? Mikor lesz új kép róla?

Mindenkinek szép napot lányok!
bbilona

tamara :lol: ilyen szuperül kezdődik az év, sorra babásodunk, nagyon -nagyon örülök, hogy annyi szomorúság és küzdelem után végre-végre meglátogat a gólyabácsi :lol: sok egészséget, boldogságot kívánok! Kép

ilonkám, de jó, megvolt az inszemed :lol: na most aztán lehet itt nekünk izzadni, körmötrágni meg minden :lol: sok szerencsét neked!!! és ilona, az inszem, a felhelyezés alatt is bent volt a párod?

zel, hát igen ezen az összeférhetetlenségen én is gondolkodtam már, mert mi gyakorlatilag természetes módon védekeztünk és 10 évig nem 'csúszott be a baba....de talán ennek is más oka volt..
képzeld visszamentem a BM-be és amikor az új dokimmal beszéltünk bejött a régi orvosom....hát elég fura volt, de engem nem érdekel, 1,5 évig semmi eredményt nem ért el nálunk, akkor most min aggódjak, nem?

andi, hát én azt kívánom minden okés legyen, remélem, hogy mára minden megjavult, semmi vérzés meg pocifájás, írj!

kata, én is eléggé semmilyenke voltam a hétvégi tesztelések után, de már összeszedtem magam, neked is sok erőt kívánok! és szerintem próbálj meg előre nézni, most épp ezt teszem én is, ennél már csak jobb lehet, nem igaz!!! reménykedni kell! és a lombiknál is szerintem teljesen mások a feltételek, nem hiszem, hogy a rossz kedv befolyásolná, de azért vértezd addig fel magad!!!

kicsit tartok az inszemtől....tényleg bent lehet az ember férje is?
és fájni fog? és utána mi lesz? scupa kérdés.... :roll:
kicsiboris

Ilona, köszi neked is a humoroddal mindíg fel tudsz vidítani. :D
Egyébként anyósom most vitte el a Petykát zenebölcsibe, így most aktívan fekszem.
Annyira idegesített, hogy miért nem írt fel az orvosom utrodesztánt, hogy felhívtam a Kaális orvosomat, aki sajnos szabin van, de szerencsére tudtam beszélni egy doktornővel, aki minden zokszó nélkül felírta. Most ugrasztottam a páromat, szegény autózhatja át az egész várost, hogy hazahozza nekem a gyógyszert. Most egy kicsit nyugodtabb vagyok, mert nincs az az érzésem, hogy nem tettem meg mindent.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

ez a beszéd andi, azért kicsit fura hogy az orvosára nemigen számíthat az ember lánya, így marad az öndiagnózis. Vigyázz magadra, tök jól csinálod!

kicsiboris, azt azért neeem, az inszemnél talán jobb is ha nincs ott.
Az inszem nem fáj. A BMC-ben felfektetnek agy ágyra, jön a laboros hozza apa anyagát, majd jön az orvos behelyezi a katonákat egy csövön keresztül, aztán ő el is megy. A műtös ekkor kicsit fejreállít ágyastul úgy vagy kb. 5 percig, majd ő kiveszi a csövet, vizszintesbe helyez, segít felkelni, aztán lehet menni a pihenőbe. Itt nemigen lehet lefeküdni, de van ahol tanácsolják.
Ez már olyan hab a tortán, én kevésbé kedvelem a hüvelyi uh-t.

Pussz!
bbilona

Kicsiboris!
Nekünk az inszem után azt tanácsolta a doki, hogy este még segítsünk rá a témára. Egyébként a budai Kaáliba 30percet fektettek minket a pihenőbe, elég röhelyes volt 5-6 nő feküdt egy szobában, egyikünk sem beszélt, de mindenki tudta mire gondolhat a másik. :?
Ilona!
Hát, a dokimmal kapcsolatban elég tanácstalan vagyok, mert a Petykánál tök jó volt és előtte is, de azóta kinevezték és lehet, hogy ezért változott meg!? :(

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Igen, igen este nekünk is rá kellett dolgozni. Mi is többen voltunk a szobában, de még olyan nem volt, hogy kukán néztünk egymásra, valaki mindig beszélt, beszélgetett. Ez persze nem mindig jó, mert néha csak elilyesztik az embert, máskor meg segít mert eltereli a gondolatokat.

andi, a doki biztosan jó most is, talán túlterhelt, vagy mégiscsak igazad van és elszállt egy kicsit.
Hogyan tudsz te fekve gépelni? Mert ugye felpócolt lábakkal fekszel az ágyban? :D

Na csók!
bbilona

Tamara!!!!! :lol:
Nagyon örülök, sok boldogságot és vigyázz magatokra! Köszi a tanácsokat is. Én nem tudok meditálni. :oops: Hogyan kell azt?
24 petesejt!!! :shock: Hú hallod, ez nem semmi!!! És mi lett a megmaradtakkal? Leszívás után mindet megtermékenyítették? Hányat tettek vissza? Ez normális, hogy a leszívás után ennyire fáj napokig? Egyébként mi fájt, a petefészkeid? Vagy hol? Bocsi a sok kérdésért. :oops:

Ilona,
örülök, hogy rendben megvolt az inszem, remélem már pontocska fészkelődik a hasadban! :wink:

Jucmuc,
milyen az otthoni levegő? :wink: Lehet, hogy ha nekem is közeleg majd, akkor jobban fogom várni és bízni is benne, nem tudom.

Boris,
igyekszem felvértezni majd magam! De még olyan messze van. Addig ki kell bírni egy olyan hónapot is, a mostanit, amikor tudom, hogy tuti nem leszek terhes, mert nem lehetek.
Az inszem egyáltalán nem fáj, legalábbis nekem a 3 alkalommal egyszer sem fájt. Egyszer ugyan véreztem utána, tehát betét szükségeltetik, de akkor sem fájt. Apa bent lehetne nálunk is,de ő nem kísért el. Utálja, hogy mindig órákat kell várni és ilyen szempontból jobb is,ha nem idegesít, hogy hol a doki. De azért persze örültem volna ha velem van,de ezt nem erőltettem. Lombikra úgyis el kell kísérnie, mert eleve nem ebben a városban lesz,ahol lakom, na meg akkor kell adnia neki a cuccost, és ott a kórházban, nem lehet vinni. Na meg leszívás után nem is vezethetek. De egyébként oda már ő is el akar jönni, az sokkal komolyabb dolog, mint az inszem. Szóval nyugi, az inszem tényleg szinte semmi.

Andi,
ügyes voltál, hogy utána mentél a dolgoknak! Pihenj és ne idegeskedj!!! Minden rendben lesz!!
katata

Nagyon szép a táblácskánk, nem férnek a zebrák!!! :lol:

Kép
katata

Sziasztok!
Odry: hát én is kíváncsi leszek mit mond a doki, csütörtökön majd beszámolok róla. Mindjárt keresek Süniről új képet, és teszek fel. A haja még mindig süni, nem kopik neki, pedig azt mondták, hogy kopni fog.
bbilona: Hát az első 2 hét nagyon fárasztó volt, még úgy is,hogy anyuék itt voltak segíteni. Az aranyerem miatt sem ülni, sem állni nem tudtam. Az ülést még ki tudtam küszöbölni, de amikor ringatni kellett, akkor muszáj volt állnom. Na akkor volt, hogy már bőgtem. De mostmár kialakult a napirendünk, sétálunk nagyokat,és egyáltalán nem macerás egy kisbaba, csak hozzá kell szokni.:)

Andi:
Voltál az orvosodnál, vagy csak felhívtad? Én a 9. héten kezdtem el vérezni. Be is fektettek, mert hematómám volt, 3 hétig voltam bent, csak fürödni és wc-re mehettem ki. Nem ijesztgetni akarlak, éppen ellenkezőleg, 3 hét vérzés után itt van Panna. De azért jó lenne, ha tényleg szigorúan feküdnél! Ha pedig nem látott az orvos, akkor mindenképpen menj el hozzá!

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170779869.08.jpg[/img] Csodálkozva:)
[/img] Kép
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170779927.87.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mágnes!
Csudi szép ez a csajszli, nagyon tetszik nekem :lol:

Csajok!
Normális, hogy kicsit érzékebnyebb a hasam....ha ülök. Úgye sokat állok, de ahogy itthon vagyok, fekszem... Van úgy, hogy lefeksze 30perc és ki kell mennem, ahogy felállok, olyan görcs ( enyhe) fog el egy röpke pillanatra, hogy úgy érzem kiesik a baba :shock:
Ez nem rendszeres.... és ami idegesít, van egy kis folyásom, aminek semmi színe és nem sok, de van :( úgye nem a magzatvíz? Amikor 1 hónapja volta, akkor azt mondta a doki, hogy zárt és már akkor is volt, csak nem mertem mondani :oops:
Holnap megyek uh.-ra és akkor megemlítem neki.

Tamara!
Gratulálok :!:

Mondom én, hogy a mindenkihez Kép érkezik!

Odry

Kép

Kép
odry

Odry:
A folyás teljesen természetes akkor, ha nem barna vagy piros, és nincs erős szaga. Nekem 10 hónapig volt, az utolsó hónapban erősebb lesz. A pocakra nem tudok mit mondani, ilyen érzésem nem volt, csak szúrt időnként. Szerintem azért szólj a dokidnak, hogy megnyugodjál.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Helló csajok!

Tamaranna! Hipp hipp Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá! Gratulálok!

Ilona! Nem lehet, hogy mi egy szobában voltunk és beszélgettünk? Az inszem után elfeküdtél az ott található kétágyas kanapén?

Mindenkinek szép estét? :P
málna79

Tamara! :D

Te egy hös vagy! :D Nagyon örülök, hogy sikerült! Gratulalok!

Te is a stimu elejetöl etted a feherjet es a sok folyadekot?

Ilona! :D

Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön az inszem!!!

Boriska! :D

Ne felj az inszemtöl! Vagj bele! Sikerülni fog Neked is!

Kata! :D

Csütörtökön indulunk haza, de biztos jo az otthoni levegö. :wink:

Agnes! :D

Csodas kepek!

Lanyok!

Valoszinüleg mar nem jövök mielött indulunk, holnap rengeteg dolgom lesz. Majd megprobalok Györböl jelentkezni.
Egy honap mulva jövök vissza ide.

Sok puszi mindenkinek, babasodjatok addig is!

Kép
Kép
jucmuc

málna, hát azthiszem akkor mi már ismerjük egymást, de én nem feküdtem. Én voltam aki zokni nélkül ment inszemre és az ágyon ültem. Na hát ez szuper, te pedig a hosszú barna hajú vagy. Így hát egyszerre izgulhatunk, erősen reménykedem, hogy sikerül.
Ja igen megkérdeztem a túró rudit, a doki szerint a sok fehérje a lombiknál fontos, de azt mondta ha akarok azért nyugodtan egyek.

tamaranna, vigyázz magatokra, lehet írtam már, de hát ez a hír oylyan nagyon jó, hogy nem lehet eléggé örülni neki :D :D :D

andi, nem azért kérdeztem, hogy fekszel-e, hogy most aztán ne is írj semmit. Szeretném ha vigyáznál magadra, de azért nagyon izgulok, hogy mi van veled.

mágnes, na most akkor megnyugodtam, túl lehet élni az első heteket, mondjuk egy ilyen kis mazsoláért mindenképpen. Jók a képek rakhatsz fel sűrűbben is :wink:

elkezdhetjük jucmucnak a szurkolást, izgalmas napok lesznek'

katata, ne keseredj el te is mindjárt a lombik kapujában leszel, addig is töltődj fel vitaminokkal, tombold ki magad menjetek moziba, színházba, hogy teljen az idő. :wink:

Szép napot lányok!
bbilona

Sziasztok!

Kicsiboris, a dokiváltásodat, én is díjazom. Fontos, hogy jó kezekben légy, és aki kezel, abban nagyon tudj bízni.

Katata, annyit kérdeztél. Szóval a fájdalom, a petefészek fáj, de annyira kiterjed, és sugárzik, hogy az egész hasam, oldalam szúrt. A legkisebb mozdulat is fájt, a fölkelés és a fordulás, pedig kín volt. Gondold el, hogy a tüszők 2 cm-esek12-12 (oldalanként) Képzelj el 12 ilyen golyót a kezedben, az nagyobb, mint egy alma, így megdagadnak a petefészkek. Aztán kipukkasztják őket, és kiszívják a follikus folyadékot a petével, de persze nem mindet. A többi folyadék bent marad a hasüregben. Na ennek a felszívódásához segít a fehérje, és ez az ami borzasztóan feszít. Ráadásul a gyógyszerek miatt renyhül a bélműködés, és az ember még puffad is, és ezek duplán feszítik egymást.
Meditálni én sem tudok, azért tettem idézőjelbe. Amikor a Zitával terhes voltam jártam hipnózisra, és nekem az segít, mert emlékszem, hogy kb, milyen állapotba kell kerülni. De szerintem bárki meg tudja csinálni. Figyelj:
Lefekszel, és csöndet teremtessz (nincs tv, telefon stb)
Semmi másra nem figyelsz csak arra, hogy nyugodtan a hasadba lélegezz, így vársz, akár számolhatsz is, és arra gondolsz, hogy jól érzed magad a testedben, kényelmesen elhelyezkedtél, és hagyod, hogy a gondolataid elpárologjanak, ahogy a lélegzetvételedre figyelsz. Nem kergeted görcsösen a gondolatokat, (jaj ne gondoljak semmire, hanem vársz) És egyszer csak azt veszed észre, hogy nem esne jól kinyitni a szemed. Mintha egy kicsit nehezebb lenne. Persze ki tudod nyitni, ha akarod, de olyan jó, hogy csukva van. Na eljutottál oda hova kell. Eyg tudat alatti, meditációs, alfa, vagy nevezd, ahogy akarod állapotba. És már képzelődhetsz is. Én egy vezérlőtermet képzeltem az agyamba (Zita West könyvben van leirva, rákosokat sikerrel gyógyítottak így) Ott fönt csapok voltak, és én a hiperstimulációt folyamatosan elzártam, és megnyitottam a progeszteront. Később az agyalapi mirigyemre gondolta, hogy ne hagyja leválni a nyálkahártyát ( mensi közelén) Aztán, ha a csapokkal végeztem leutaztam a gerincem mentén, arra gondolva, hogy a csí is velem áramlik lefelé a medencémben. Megsimogattam gondolatban a méhemet, és elképzeleltem, hogy mi van bent. Minden nap mást, biztos helyeket 1-1 redőben, beágyazáskor betakargattam őket. stb. Van aki képes színes képeket látni. Én nem, de a hipnózison elmondrták, hogy nem baj, ha nem színes, vagy nem is pont azt látod, amire gondolsz, mert a gondolat így is erős. Hát sok sikert!
tamaranna

Jó reggelt!

Mágnes!
Köszi a nyugtató sorokat, én is igy gondolom, de megyek nyakredős vizsgálatra és akkor megemlítem ezt is. Nagyon várom, hogy újra lássam a manót.... :shock:

Jucmuc!
Nagyon szorítok és tényleg keress egy internetkávézót, mert pár sort írj nekünk, mi van veled! Kíváno, hogy oly sikerrel járj, mint Tamara! Jó útat, ide :wink:

Kisboris!
Nem fáj az inszem, olyan int egy vizsgálat, még ídőben annyi sincs. Ha teheted utánna pihenjél, ne emelgessél nehezet. Tudod már, hogy mennyit lehet most enni, vagy még a 6 engedett!? Ne izguj, látod ez az év a babásodás éve! :wink:

Coca!
Nektek mikor lesz a nagy nap?

Kismamik! LOLA, ANDI, MÓNI, ORSI, TIZA, TAMARA :!:
Hogy vagytok? írjatok kinek hogyan telik a napja és mekkora a pocija.

Zel! Bbilona!
Veletek mi van és mentek inszemre, vagy most mi történik :oops:
Nektek is lesz vonalzótok! KITARTÁS !

Odry

Kép

Kép
odry

Elküldtem, mert féltem, hogy kidob...

Odry!

Biztos, hogy nem a magzatvíz folyik, a megnövekedett hüvelyváladék teljesen természetes terhesség esetén, de a hüvely kémhatása is megváltozik (cukrosabb lesz, ami kedvez a gombának, ezért kell figyelni a szagát) Ha mész legközelebb a dokihoz említsd meg neki, ő biztos megnyugtat, vagy mert természetes a váladék, vagy mert kapsz a magzatra teljesen ártalmatlan hüvelykúpot. Én a Zita mellett 4 szer is kaptam, mert hajlamossá váltam elkapni a mindenhol jelen levő gombákat. A doki megnyugtatott, hogy ez sokszor előfordul terhesség alatt.

Jucmuc!
Fehérje és FolyadéK. Már előtte. És sok zöldség. Nagyon kevés cukor, és inkább teljeskiörlésű liszt. (Hogy ne ugráljon a vércukorszint, hanem kiegyensúlyozottabb legyen) Én elkezdtem folsavat szedni már előtte, mert az jótékonyan hat a sejtosztódásra, és be is jött, mert gyönyörűen osztódtak, és magas pontszámot kaptak. Hétvége volt, aminek örültem, mert még tovább tudtak osztódni hétfőig, így 3 db 8 sejtes Max (4) pontost tettek vissza. 10 van a fagyasztóban. Úgyhogy ha egy babánk lenne most, bár én nagyon bízom az ikrekben, akkor 2 év múlva ott lesznek, nem kell újra stimulálni.

Mindenkinek szép napot!
Babszi, hol vagy?
tamaranna

Tamara!

Ez komoly :shock: Én is járok egy pasihoz és nekem is csinált hasonlót. Lefektettet és a fejem bubjától a talpamig átmosott ' arnyló folyadékkal" , közben tett fel kérdéseket, hogy mit érzek hol van valami bibi,és elküldte a rosszat..... érdekes volt, de Ő is mindig azt mondta: - nagyon jó védelem veszi körül a méhemet és képes a magzat védelmére. Február óta járok hozzá, meditálunk, energiát ad és mikor mit érez, amire nekem szükségem van. Jó és Ő mondta, nem kell az orvos, a lélek itt van és jönni fog.

Vigyázz magatokra!

Kép

Kép
odry

Tamara!

Már akartam írni, hogy eddig úgy néz ki, ha kislányunk lesz Zita lesz. Szép név!

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem mindenkinek reagálok név szerint, de mindenkit üdvözlök!

Gratulálok az összes friss zebrásnak!
És minden teszt előtt állónak szurkolok, és mindenkinek aki még minden előtt áll!

Tamara!
Zita West könyve tényleg nagyon jó! örülök, hogy sikerült! Hány babókezdeményt kaptál vissza?

Odry!
Hogy álltok az építkezéssel? Nálunk a garázsnak kész a gerendázása, a háznak meg kész a 2. szintje. Remélem jövő héten be tudják önteni a koszorút. Aztán jöhet a tető. Nagyon szeretnénk ápr. végén beköltözni, mert akkor kell átadnunk a lakásunkat, és nem szívesen mennék 1-2 hónapra albérletbe.

Amúgy megvagyok. Hétfőn voltam UH-n, és alepény már elhúzodott a méhszájtól. És tuti a kiscsaj. Úgy beterpesztett az UH-n, hogy az orvosom mondta is, hogy nem egy szégyenylős kiscsaj! Mondjuk ezerrel aggódom mindenen. Sz.tem akkor leszek csak nyugodt, ha elértük a 36. hetet, addig biztos nem. Mocorog ezerrel, ha fenn van. Ma nem éreztem reggel, bekopogtam neki, és tök aranyosan rúgott egyet, aztán csendben maradt. Mindtha azt "mondta" volna, anya nyugi, itt vagyok, de hagyál még aludni! :lol:

moni

Szia Móni!

Szuper lehet, hogy a babád mozdulatait érzed.
Nagyon gyorsan haladtok.... Mi még sajnos nem csinálunk semmit. A lábazatig megvagyunk, de még a szerlőbeton sincs rajta.....
Van 2 lakásunk 1 kisebbik, amit szerintem heteken belül eladunk, mert sokan nézik és épp ma jön vissza olyan is aki már nézte. Abból a pénzből haladunk tovább, ami talán a tetőig futi, aztán ivel augusztusban jön a baba, valahogy akörül kéne ezt a nagyobbat is eladni és akkor talán elég volna 2-4 hónap, hogy lakhatóvá tegyük. Ezek a tervek, aztán majd fent elintézik és úgy történik majd :wink: Igazából ez lenne az ideális, de ha most a napokban azonnal találnánk erre is vásárlót, aki rövid idő alatt ki is fizetné, akkor annak is örülnénk. Talán a szülés elött 1hó és a szülés után 2-3 hónapig nem szeretnék költözni, csakis babázni és pihenni.
van már nevetek?

Milyen érdekes :shock: eddig csak kislányok születtek és akikről lehet tudni, fogantak ebben a topikban :roll: Vajon ki töri meg, egy kisfiúval :wink:

Kép

Kép
odry

móni, de jó lehet! Nem csinál ki az építkezés, a sok okos szakember? Annakidején az építkezés alatt én leadtam 10kilót, lehet hogy most is építenünk kellene vmit :D
bbilona

juci, nagyon jó utat, és sikereset :lol: :lol: :lol:
azért olyan szuper lenne, ha írnál néha nekünk, hogy mi történik veled:o)) sok szerencsét nektek!!

andi fel a fejjel, abszolúte egyetértek azzal ahogy saját magad próbálod megoldani a problémákat és nem vársz a dokira, ez egy szörnyű dolog, nem? akármilyen rendes is egy orvos, mindig adódhat olyan szitu amikor valahogy nincs ott melletted, de te jól csináltad, most aztán pihengess!!

odry, de jó, hogy te már a babások között vagy :lol: kitartást, biztos simán összejön a pénz a házikóra, legyetek erősek.

mindenkinek puszi, bocs, hogy most csak immel-ámmal írok, de elkapott valami nyavalya, szombat óta vacakul vagyok, és nem szedhetek az inszem miatt antibiotikumot....szóval megyek pihizni
kicsiboris

na de kicsiboris, hát jól van feküdj szépen, de mégis mi volt az orvosnál? Hát most mi már azt meg sem tudhatjuk, nem jutok szóhoz, igazán. Gyógyulj meg hamar, egyél sok C vitamint Ca-ot, meg elevitet! :D
bbilona

Helló Ilona!

Akkor te vagy az a rövid barna hajú csaj, aki az ablaknál lévő ágyon ült?

Amúgy nem értek azzal egyet hogy csak a lombikosoknak kell enni fehérjét, hiszen nálunk ugyanugy szükség van arra, hogy a kismanó megtapadjon és minket válaszon!!! És mivel nem kerül több pénzbe a fehérjedús táplálkoás, és nem is káros, szerintem érdemes kipróbálni!!!
málna79

Igen, én vagyok, de épp növesztem.
Abban biztosan igazad van, hogy semmibe nem kerül és mindent meg kell próbálni amit csak lehet. Ráadásul a sok fehérje nem hízlal, szemben a szénhidráttal, na igen és lúgosít, ami kell, mert apa sejtjei is lúgosak.
Remélem néhány nap múlva már másállapotban találkozunk!
bbilona

Sziasztok!

Most értem haza a genetikai uh.-ról ÉS MINDEN OKÉ!!!
6.2 cm a bab hossza és izeg-mozog.
Nagyon boldog vagyok! A szívhangot is hallodtam..... :wink:
Ez tényleg egy csoda.

Kisboris!
Tessék pihizni és minél hamarabb kuráld ki magadat. Tényleg mi volt a dokival? :shock:

Odry

Kép

Kép
odry

odry, nagyon jó lehet, biztosan babát akartál írni mert babnak elég nagy lenne. Atyavilág milyen gyorsan szalad az idő :D
bbilona

Sziasztok!

Ilona! Hogy vagy? Pihensz eleget? Csak nyugiba mindent. Semmi nem fontos, csak hogy vigyázni tudja magatokra! Nem maradtál le semmiről, csak néha nehezen viselem a bizonytalanságot. Akkor minden kis reményemet kinyírom magamban és baromira utálom hogy ennyit kell küzdeni. De szerencsére ezeken a pillanatokon hamar sikerül magam átlendíteni .

Kicsibé! Mikor kezdesz böködni? Izgulok érted, de még mindig úgy gondolom, higy simán megteszed. Gyógyulj meg gyorsan!

Tamara! Hány babát kaptál vissza? Olyan jó lehet, hogy tudod, ott vannak! Nagyon vigyázz magadra és rájuk!

Odry! De jó! Hatcentis kismanó! Tyűűű!
Én az inszem utáni nyolcadik napon vagyok. A pockom azóta is néha kicsit görcsöl, vagy olyasmi, meg mintha néha bekeményedne. Beszélgettem sógornőmmel, csak neki mondtam el, és azt mondta rá, neki is ilyen érzései voltak eleinte, és szerinte ez jót jelenthet. Kértem, tartsa ezt az egészet titokban, nehogy a család nagyon reménykedni kezdjen. Elég, ha mi a férjemmel. Olyan türelmetlen vagyok, és még min. 6 nap, amíg érdemes lesz egy tesztet megcsinálni. Nagggggyon hosszú idő... :oops: Sőt félek majd tesztet csinálni.

Pusszantás mindenkinek!
zel

Hű el is felejtettem.
Kicsibé!
Tök jó, hogy leírtad a hcg szint változását. Csak ne hari, de honnét van ez számolva? Amikor már kimarad a mensi, vagy az az utolsó, ami után a fogamzás megtörténik? Úgy emlékszem, kicsit belekeveredtem! Vagy már nem is tudom. Olyan bizonytalan vagyok? Vagy mégsem? :lol:
zel

Nahát! eléggé rám jellemzőre sikerültem. Kicsibé! Megnéztem még egyszer, és az kavart össze, hogy az első számokat is hcg értéknek hittem, pedig azok a hetek. Tehát Rájöttem!!!! De jóóóóó vagyok ma!
zel

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?