tamaranna, ezer gratuláció ez igen, mindenkinek így sikerülhetne.
Látod katata, nem szabad feladni, menni fog
én egyszer beleleshettem a dossziémba, 1 db papír rá van tűzve, a többit halomban, időrendben gyűjtenek, na ezen az 1 lapon rajta van a vércsoport, és hogy nincs összeférhetetlenség. Biztosan neked is megnézik, nagyon kell szeressétek egymást különben nem megy. Csak kitartás!
Aranyos vagy, megvolt az inszem ment mint a karikacsapás, és apa is ott volt velem végig. Elég tartózkodó dokim van, de most még úgy futólag meg is símogatott, ezek nekem jó jelek, nekem jó lesz a Skorpió jegyű gyerek is, mindegy csak ölelgethessem már.
Jucmuc! Mindjárt csütörtök szorítok!
kicsiboris, jó lett volna, kár
No de most jön ami még nem volt, örülök, hogy új orvost választottatok.
Látod a gyógyszerek tekintetében mennyire mások vagyunk, nekünk ez a 3. 86e Ft volt, a BMC-ben Puregon injekciót írnak fel ez az ottani patikában 25e/300NE doboz. Az Ovitrell tüszőrepi ott 7e + Utrogestan hüvelygolyó ami kb. 3e.
De van aki csak Clostit kap, nem kell szúrjon, van aki nem hüvelygolyót kap, hanem szurkát a végére is progesteronpótlásként. Egy a lényeg, ezt előre nem lehet tudni.
Próbáld meg jól felfogni (ez azt hiszem nem lesz nagy probléma Neked), és vigyázz magadra ne legyél beteg, elevit C vitamin, hogy erős legyél.
Kíváncsian várom mit mond a dokid!!
zel, lemaradtam valamiről? Miért vagy bánatos? Értetlenkedek egy kicsit, te most csak légy nyugodt, tereld el a gondolataidat amennyire lehet, és bizakodj egy kicsit a kutyafáját
Hát hogy fogunk így egyszerre szülni, pelenkázni, kakis feneket törölni?
Fel a fejjel
andi, voltál esetleg az orvosodnál? Kolléganőm is elkezdett vérezgetni, ő rögtön veszélyeztetett lett és kapott progesteron utánpótlást. Azóta már 3 hónapos a kisfia.
Tudom nem lehet könnyű elviselni anyóspajtást, én az anyukámmal sem boldogulok. Nem tudsz egy kicsit önző módon magadra gondolni, és félretenni a gondolatokat, hogy más turkál a szekrényeidben? Hogyan lesz így bejárónőd
Én sem tudom elképzelni, de te megpróbálhatnád, aztán ha kialakul eg yjó rendszered szívesen átvenném
Megint összezagyváltam mindenfélét.
mágnes, hogy vagytok? Nem fárasztott le nagyon süni ez első hetekben? Mikor lesz új kép róla?
Mindenkinek szép napot lányok!