Na, akkor kezdem újra!!!!
Pedig már majdnem kész voltam...Most aztán teljesen kész lettem!!! Így is alíg élek, és most minden írásom elszállt!!
Na, most kimérgelődtem magam...
Szóval, hosszú leszek, hisz 2 napja nem voltam fent...Igaz erőm sem volt mostanában jönni!
Ezzel az ostoba vizitdíjjal most mindenki ki akarja vizsgáltatni magát, még mielőtt bevezetik....Így tumultus van a rendelőkben...
A lábam lejártam ma!
Gica!
A szomszédoktól én is ki vagyok akadva...Alattunk eg y öreglány, aki azt mondja mindig hogy beáztatom(lemegyek, sehol nincs ázás), majd azt találta ki, hogy hajnali fél 2-kor zenét hallgatok(ami lehetetlen, mert valamelyikünk korán kel, így fél 2-kor alszunk), és a legjobb az volt, amikor kitalálta, hogy a klíma a meleget lefele nyomja hozzá és nem tud aludni(mindezt tél elején, amikor nem is használtuk, a másik dolog, sztem a meleg felfele száll)...A felettem lakó szomszéd 2 havonta eláztat(2 havonta jön a kárszakértő), és állandóan hangoskodnak(italoznak)..Szóval, én megértem a gondodat..Mi is szeretnénk családi házba menni, de egyenlőre esélyünk sincs!
Úgyhogy ne hagyd magad, verd nekik a falat....Én is mindig azt teszem!!!
Baby!
Olyan kis guszta a kajcsi amit leírtál..Lehet én is kipróbálom! Én szeretem az ilyen kajákat, párom nem! Igen, dolgoztam ma.... És arra nem volt időm, hogy Wc-re menjek!
Manda!
természetesen javítalak! Sajnos magamat is kell lassan...Hiába, az idő telik!
Vicuska!
Téged mikor is kell javítanom????
Lexi!
Küldök neked egy virtuális rázást!!!!! Igenis hinni kell benne, majd ha a doki azt mondja, hogy nem sikerült, akkor kell feladni!!!Hááát, kell egy depis anyuka a 2 kismanódnak???......Na ugye!!!
Eddig éreztél, és nem sikerült...Most nem érzel, és lehet most sikerül????
Látom már ma este jobb hangulatban vagy!!!Vagyis a soraidból ez jön le!!Örülök neki! PÁrodnak kitartás, hamar túl lesz rajta!!!És jó híreket kapsz(remélem)Szorítok, hogy így legyen!!!!
Süni!
Én meg mostanában eszem mindne nap negyed kiló túrót, és fél liter joghurtot...Nem tudom mi van velem...Mandarin, narancs, és ezek mennek, de normális kaját már 1 hete nem ettem...Szédelgek, mindig azt hiszem összeesek...
De nincs semmi, laborjaim negatívak...Így izgulnom nem kell...
És persze izzadok, mint a ló!!
Nevetnek is rajtam a kollegáim, hogy biztos klimaxolok!!!
Hááát, nem tudom, milyen az, de ez nagyon rossz...Majd megnézetem a hormonjaimat is, mert lehet azokkal van gond....
Lukrécia!
De jó hallani felőled!!!
Sajnos én nem tudok segíteni Bibarnak, bár tehetném...
Bibar!
Természetesen beírom atranszfert...Holnap ha Juci is megtudja az eredményt, teszek egy táblát....
Mot!
Csodaszép kislányotok van!!!Nagyon jó egészséget, boldog fejlődést kívánok!!!!!!!
Terry !
Üdv köztünk!Kihez jársz???
Juci!
Ez nagyon jó hír!!!!Nem kevés...Nem kell neked sem egy focicsapat, ugye???6 gyerek nem lesz elég???
Szurkolok nagyon, hogy sokan ellinduljanak a nagybetűs életben!!!!!
Estrella!
Édes vagy!!!Sajnos nem! Robotoltam...
15-én Békéscsaba(tetoválás), majd 16-án reggel 8-tól este 6-íg Kecskemét....
Majd intézkedem....
(tudod)Remélem Lexi már nem tud jönni!!!!!
Húúú, remélem senkit nem hagytam ki...Ha igen, bocsika, még egyszer átolvasom....
További szép estét!