Új privát üzeneted érkezett!

Csilla

Annyira sajnálom ,hogy ez történt veled.Nem lehetett volna méltányosságból kérni egy éves részletet?
Micsoda banda.:(
Ha tudnék nagyon szívesen segítenék,de őszintén mondom:)
És miért lesz 45000 általányban?Miért nem lehet kevesebb ?Annyir sok lenne a későbbi különbözet?
Nem okoskodni akarok ,csak érdekel miért ilyenek.

Évi
Dius jobban van már ,de a héten itthon marad kiírta dokinő.
Holnap megyek dokihoz reggel 7.30 -ra.
Ma be kellet mennem átadtam utolsó dolgot is melóhelyen és végeztem.
Új kolleganő hozott bob bont nekem ,hogy megköszönje a segítségem és hogy számítha rám a továbbiakban is reméli?::O
Mondom persze jó pénzért :wink: :D
Örülök ,hogy már végkifejlett a lakásdolog nektek.Mikor is költöztök be?

Na pusza apának vacsit kell adni,mert a végén lefogy a drága.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

Csilla
Nem semmi! :(
Akkor most én is írom hogy ma megkaptuk a 105 000 ft-os villanyszámlát! :shock: Majd hanyatt estem. :twisted: Mindenesetre holnap telefonálok nekik...Biztos ami biztos.Lesz egy pár kérdésem. :?

Jó éjszakát mindenkinek!

edoci

akkor én már nem is szólók semmit a 26.000.- os gázszámlával,pedig kezdtem felháborodni....remélem a következő hónapban se lepődök meg...pont ma jött meg a MÁK-tól a papír,hogy kaptunk 1800.- gázár támogatást hihihihhi

Sziasztok!

Élek még,csak mégse... :D nálam már február van. :D

Úgy sajnálom Csilla,ez tényleg durva!Na de ez a 105.000 es se piskóta! Mi történt? Azért ennyire nem hiszem,hogy megemelkedett volna,valamit nagyon elszúrtak....
Nem vetted észre,hogy kevesebb lett volna az előző hónapokban a gáz?Nem volt semmi feltűnő? Vagy csak az enyhe tél hatásának gondoltad,hogy kevesebb a gáz vagy nem volt kevesebb?Olyan szemetek....

Mindenkinek sok puszi,leestem a székről......jövök valamikor:Ildikó

Kép
ilgya1

sziasztok!

félre ne értsetek elöre szolok!!!.(már kezdtem azt hinni h meglettem átkozva, mert baj hátán baj ér )tényleg bocsi, ugye nem haragszotok, én is együttérzek veletek, bennem is megvan az h olyan szivesen segitenék annak aki rászorul, aki tényleg rendes és nem olyanok mint akikröl irtál Judit. Vannak még potátla n emberek.

Jucu4

megprobálom leirni érthetöbben csak tegnap siettem! Szoval elözsör is ki kell fizetni az egész számla 4o%át, utána meg 5 honapig a fenmaradot havi kb. 13 ha jol számoltam, és ez csak a mostani számla. megkérdeztem az általányt, azt mondták h atavalyi évet veszik alapul (ez nekem azt jelenti h november-december mivel cak nov.ota van gázfütésünk) ez alapján 114 m3, 101 ftjával, vagyis 12 ezer durván, de ez annyira kevés lenne h akor összel nem érnén k utol magunkat igy minimun 45re saccoltam h ennyit kéne fizetni. De lehet h ez iskevésmivel leolvasás ota, 15ezer forintot fütöttünk el, (egyhét), de ennek is azaz oka h atetötér nincs leszigetelve és alépcsöfejáro csak pár osb lapbol szigetelöböl meg hungarocelböl lett levédve de még igy is kimegy a meleg, ésmég külsö pucolásunk sincs mivel az arézse most épült. A számla meg mondtam ugy jött ösze h januárig hasukra ütöttek és annyira keveset mondtak h azt hittem rosszul látok, nem is akartam vitatkozni. Most h leolvasták, rájöttek h joval több volt af ogyasztás..és most ezt hajtják be..de legalább becsöngettek volna mert akkor megkértem volna h kevesebbet irjanak rá aszámlára..na mindegy

köszi h gondoltál ránk.

jobbulást Diusnak!

Judit!

Nem is tuodm mit mondjak, én is szeretnék segiteni, de látod nem megy. ez az ördögi kör, h sajnos nincs rá mod h eltudnátok költözni. A férjed nem is akar? még mindig uyanugy gondolkodik? pedig már tényleg azt hittem rendezödött minden köztetek.

Edo!
ez rémes, tényleg nem tudom mi folyik ebben azországban, az embereket lassan a nyomor szélére döntik és tojnak rá h éheznek, föleg ahol még pici gyrekek is vannak..Hát tudnék erre mit mondani de inkább nem ki tudja ki olvassa asorainkat. Remélem sikerül beszélned velük és ird meg mit mondtak.

Ildi!

tündéri Réka baba! hát én is megkaptam a támogtást ha jol emlékszem én isannyit mint te. De ezzel sem leszek kisegitve azt hszem.. várom a privid, te olvastad az enyémet?

puszi mkinek, mennem kell mert gáborka nem bir magával..

és ma van boni mesemondo versenye is..

ja és még egy nagy hir igy a végére:

GÁBOR MA ELÖSZÖR ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!!! na ehhez képest eddig egyfolytában bögött, meg nyafizik, ...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla:

Tényleg nem értem, hogy miért nem adtak több hónap részletfizetést????
és az a 45ezret kell bejelentenem alatt mit értesz???? :shock:

Nekünk ma ment a tulaj intézkedni, hogy kilegyen fizetve a gáz és a villany.eddig még nem hívott kiváncsi vagyok, hogy eltudja-e intézni... már mindd a kettőt bejelentettük decemberben, most meg február van..
Nem számítunk kis összegre hisz fél évről van szó.Gáz szerintem nem sok fogyott, mert fűteni cska novemberben kezdtünk.villany meg bíztos kevesebb(mint Kaposváron)itt nincs villany bojler, mosogatógép.

Jucus:
mi volt a dokinál???
Jelentkezz, minden rendben volt??Uh is voltál nem??
Kolegina :lol: :D
Költözés, pakolás szekrény szerelés holnaptól indul :lol: következő hétvégén meg megyünk a Kaposváron maradt cuccokért.
Péntekre intézte após a teherautót.

Edit:
Villanyszámla :shock: :?
kiváncsi vagyok mit beszéltél velük telefonon :roll:

Ildi:
örülök, hogy írtál!! Kiscsajszi édes nagyon :wink:Gázártámogatás :lol:

Judit:
Mi is egy csomó kedvezménytől elesünk. szocpolt sem vehettünk fel. Egyet azért igénybe tudtunk venni kedvezményes(államilag támogatott) kölcsönt vehettünk fel, mert házasok vagyunk :lol:
3 havi viz számla :evil:
Tényleg csak potitív gondolkodás!!! úgy még sose volt, hogy ne let volna valahogy!! :wink:

lakás:
Mi is örülünk :wink: :D :D

Dia???

Móni:
Mit csináltok??
jól megy már a vezetés??
Régen msn-eztünk...

Már pakolok ezerrel.A játék pakolás elég nehezen, megy mert Flóra mindig azzal kakr játszani amit éppen elraktam :lol:
mondtam neki, hogy akkor is elrakom!!! -egyesévwel mégse cipelhetem a kacatjaít :?
du főzök 2 féle kaját, hogy a hétvégén legalább ezzel ne kelejen foglalkoznom. mondjuk vasárnap húslevest azt főzök tutira.
Akkora szél van már megint :cry: Azért kiraktam a ruhákat száradni,remélem mind meglesz és nem röpködnek el :P

puszika mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Csilla így már értem!!

De a 45 ezer nem sok egy kicsit havonta ??Azért ez elég durva :evil:
reméelm minnél elöbb rendeződnek a dolgaitok!! és végre szép idők jönnek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Íme babókánk,de ismét csak telefonról van képem:)
Kép

Hála nyaki redő rendben 1.7, CRL:58 mm ami azt jelenti 12 hetes 3 naposak vagyunk.
Placenta mellső falon van mélyen ami kicsit nem jó,de változhat.Meló ohne,cipelni max 1.5 literes víz,házasélet ohne.Ennyi kikötése volt dokinak.
"B" petesdzsák 23mm ,benne embrío,de életjelenség nincs.
2 hét múlva megyek kontrollra:):):)
Megérte küzdeni ,erre a pillanatra vártunk rég.Apja is nagyon meg volt hatódva , és kérdezgetett minden mi hol van ,megvan e mindene?Ari volt,kaptam egy nagy csókot és azt mondta köszöni szépen ezt a csodás ajándékot!!!!

Kép

Kép
jucu

Jucu!

De ari igy a telcsiden keresztül is..és milyen meghato pillanat lehetett amikor apárod megköszönte..bárcsak nekemis lett volna hasonlo az életembe..de nem kezdek el ezen rágodni..

vigyázz nagyon magatokra!!!!majd bepotoljátok ha megszületett a babo!!!Kitartás.. :oops: :P

Judit!

értelek.
:twisted: :?

Benci: olyan jot nevettem azon amit leirtál tündéri lehetett, nálunk is vannak hasonlo sztorik, ö fogdosni szereti meg jokat huzogat rajta...és olyanokat röhög...persze türtöztetem magam meg modnom h nemszabad..de néh anem birom ki röhögés nélkül..csak ugy félek, mert néha vannak dilijei és mindent hozzácsapkod..lehet az puha akármi..vagy pl. valmai kemény játék, stb. Szerintem ez nem egészséges dolog nem? Mi lesz az unokáimmal:??????? :oops: 8)

Dia?MEmo?

puszi

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Ildi!

koszmora én babaolajat használtam fürdés elött kentem be kb. egy két orával hagytam fürdésig utána lemostam és gyengéden dörzsöltem ahol meg kevésbé volt érzékeny (kutacstol lejjebb) ott picit kapartam is a körmömmel gyerekdoki szerint nyugodtan lehet..(?? :wink:

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Jucu!
Ez tök jó!!!!!! :D olyan jó érzés,igaz? Teljesen elérzékenyülök....

(Mondjuk nem értem,hogy miért nem a képet fényképezitek? Vagy nincs kép,csak a telefonnal fényképeztetek a vizsgálaton? :oops: olyan hűlye vagyok,de nem értem :D de akkor biztos így van)

Apának is hatalmas gratula,és milyen kis romantikus,én biztos elsírtam volna magam :cry: :cry: :cry:

Csilla!
Köszi a tippet a koszmóra...nekem nem jó a babaolaj,vagy nem eléggé dörzsölöm nem tudom,de nem akar lejönni :(

Gratula Gáborkához és reméljük ezentúl át is fogja aludni az éjszakákat,ettől a széltől ki nem nyügi?
Igaz ma az én két gyerekem annyira nyugodtak és jók voltak,hogy el se hiszem,remélem nem készülnek "robbanni"! :D

Judit!
Nagyon ari a kukis sztori. olyan jót nevettem :D
Dávid is megköszöni a dolgokat,már kiskora óta így szokta meg,de tényleg beléjük kell súlykolni már most......milyen fura,hogy nemrég volt az a korszak,mikor azt tanulták /tessék-köszönöm/ most meg a gyakorlatban alkalmazzák :D

Nem is írtam,de nagyon tetszett a sirályos sztori,és ahogy a mesélő tehetségedet ismerem nem is tudnék mást elképzelni a mese megírására,mint téged.Szóval mi nagyon vevők lennénk rá!
Várjuk a képekkel illusztrált mesekönyvet :wink: :D

Mammamia :D

Adytke!
Mit mondtak a villanyszámlára?Telefonáltál nekik?

Évi!
Akkor ti tényleg nagyon jól haladtok a költözéssel. :D
Köszönjük a kedves bókókat Rékababi nevében...

A szocpolt miért nem vehettétek fel?

Én nem mernék kint teregetni,kisebb szélben is már volt,hogy átrepültek a fehérneműim szomszédba :D ,hú de ciki volt...egy idős bácsi lakik mellettünk,gondolom neki is kellemetlen lehetett...

Szóval a kis segítséged hátráltató munkálatokat végez? :D játékpakolás :D

Off...
Dia!
Merre vagy?Lehetne egy kérdésem?
Szerinted szgk. lízingnél vissza lehet igényelni az áfát? Cégautó,de nem tgk.?

Jó éjt! Ildikó
ilgya1

Adytke!

Mi van Máté pöttyeivel?

Én akkorát nevettem a Monostori Ketchupon,hogy a férjecském felébredt a szundijából :D

Ja és megnéztem Évi a képeiteket! Nagyon szépek voltatok az esküvőn,és nagyon összeillő páros!
Flóra meg szerintem sok képen hasonlít rád!
ilgya1

sziasztok!

Ildi!

sajnálom azt hittem tudok segiteni..nem lepödtél meg honnan tudtam h koszmos ügyileg kérsz segitséget?,

megkaptam a privit késöbb vettem észre, köszi..azért iskérdeztem mert már volt olyan h semmilyen privi nem jött át egy darabig..és nem tudom miért.

a Te fehérnemüs sztorid is tetszett..jot mosolyogtam rajta.. :)
Az átaludt éjszaka álom marad, mivel Gáborka éjjel megint fent volt kétszer is..

Judit!

igazad van, ez minimális áldozat egy bébiért..

Bencus, még mindig itt lebeg lelki szemeim elött ahogy elképzelem a kukis sztorit...és igazad van abban is h nem lehet öket elég korán megtanitani a jol neveltségre, illemtudásra..én is már most mprobálom neki tanitani, de mi eléggé el vagyunk maradva, az a pár darab szo amit tud elég kevés..de remélem nem komoly a dolog..(nem kéne többet beszélnie???????)

Ja és még vmi, szinte biztos h dokihoz kell mennünk mert a kukacbört egyáltalán nem lehet hátrahuzni.. már több mint egy honapja probálkozunk vele.. :oops: :twisted:

Dia!

mostmár én is aggodom..

Edo????????????

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Itt vagyok, most már két oldal a lemaradásom, még nem tudom, mikor lesz időm ill. lehetőségem visszaolvasni. :oops:

Leírom mi van:
Gabival gondok lettek, nemcsak a hiszti, amit írtam, hanem az elalvás, meg fél nélkülem, még ha klotyóra megyek, akkor is, itthon nem marad meg egyedül egyik szobában sem. :cry:
Szóval úgy döntöttem, előszedem a sutba vágott ismereteim és képességeim és cselekszem. Ezo-s vagyok, csak mióta kiderült babát várok, abbahagytam minden ilyesmit, semmi kártya, inga, meditáció és semmi kapcsolat a szellemekkel. Egyedül Isten, az imáim és az angyalok maradtak, de semmi egyéb szellemes/lényes cuccal nem foglalkoztam tovább. :oops:
Pont azért, mert féltem, hogy ha beengedem a jót, bejöhet a rossz is, vmi erős, és akkor mi lesz a fiammal. :oops:
Hát amire nem számytottam, a keresztelő, hogy a védelem lekérésével, ahogy megnyílt a csatorna bejött rossz is. Eddig is éreztem és próbáltam eltüntetni, de nem ment. Aztán a főnöknőm mondott egy jó módszert, azzal sikerült is, a keresztelős lényt eltüntetni, viszont maradt más....
Gabi megnyílt nagyon a keresztelő óta, mindent "lát" és ezek a szemetek nem hagyják se éjjel se napal. kicsi hogy megoldja egyedül, erre kellek én... hát elolvastam egy indigó gyerekes könyvet, abban van egy tuti módszer: Mihael -Mihály- arkangyalt kell hívni és Ő segít. Ez a módszer VÉGRE segített, azóta Gabi nyugodtabb és nem fél.
Mindenestre elviszem a természetgyógyászomhoz, aki látó is, hogy nézze meg. :roll: Fő a biztonság.

Szóval volt ez a gond, közben meg tanulnom kellett a dogára, amit szerdán írtam volna.

Erre kedd éjjel Gabi belázasodott :( , ma van az első lázmentes napunk :wink: , eddig kűzdöttem, nem ment le 38 alá, akármit tettem. :oops: Szerda este még priznicelni is kellett, hát az horror :o na nekem az betette a kaput :oops: együtt sírtam a gyerekkel. Szörnyű volt. :cry:

Szóval ennyi röviden. Nagyon szégyenlem magam, hogy nem tudtam jönni. :oops: Most is nehéz.... de elolvasom idővel az elmaradásom, és írok mindenkinek külön -külön. :wink: Hiányoztok, szeretek ide járni, és nem akarok kihullani a csapatból. :oops:

Mennem kell, ébredünk.... puszi

Kép
dianab

Na, próbálok reagálni:

Magas számlák:
drága anyós elfelejtette decemberben bediktálni a villanyt, így most jött egy 46.000 Ft-os számla, aminek a 3/4-ét ki kell fizetnünk. :? És kell 20.000-et befizetnem a suliba tandíjt és kifogytam mindenből, se liszt se cukor, hús meg csak egy öklömnyi a fagyasztóban de az Gabié, pulykamell. :oops:
de nem panaszkodom, mert mi még aránylag jól élünk, és ha Csilla Rátok, vagy Juditékra gondolok, akkor jobb ha befogom a számat. :oops: Mert még mindig szerencsés vagyok!!!!
Szerinem sok családnál az anyagiak miatt nincs második ill. sokadik gyerkőc, és ha Mo-on a helyzet csak romlik, akkor a gyermekáldások mégjobban csökkenni fognak... :oops:

Csilla,
neked már nem is hiányzott más.... de hogy tényleg nem lehetett vhogy részletesebb részletet kérni.... baromi toleránsak a szolgáltatók!!! :evil: A szemetek tudják, hogy monopolhelyzetben vannak és hogy be kell fizetned, hiszen nem maradhattok áram,gáz, víz ilyenek nélkül. :evil: De mitől lesz az átalány is ilyen sok??? Mi fogyaszt ennyit?

Kuki:
hát egy ideje már mi is felfedeztük. :lol: A kádban szereti gyúrni, de elterelem a figyelmét, nem hagyom. :oops:
szegénynek most az állandó láztól teljesen szottyatt a zacsija. Dokinéni szerint nem gond, hogy így néz ki.

Judit,
csúcs az a répás sztori. :lol:
És:
Isten éltessen sokáig!!!!!! Kép

Nagyon sajnálom, hogy még mindig kajás gondjaid vannak... nem is tudom, mi lehetne a megoldás ott nálatok. :oops: De ez akkor se normális, hogy rendszeresen éhezel. :evil:

Bili:
nyár elején veszek egy teljesen egyszerű bilit, és nekiesünk a témának. Semmi erőltetés, csak úgy óvatosan, meglátom, mit szól hozzá Töki. :wink:

Jucu,
én szépen kiveszem a babádat a képen. :D olyan édes! :D Úgy örülök, hogy jól vagytok! :D ...leszámítva a mhelyi gondokat. :oops: Szerintem csak figyelmetlen az új csaj. :oops: .... most akkor mikortól kell betegállományba menned? Meddig maradhatsz melóban?

Ildi,
Réka gyönyörű!!!!!! :D És ha arra gondolok, hogy Te két prücsök mellett is jössz becsülettel... :oops: ..akkor nagyon szégyenlem magam. :oops:

Ápropó :idea:
mindenkinek az oldalát meg fogom nézni, mert eddig is nézegettem, csak mostanság nem volt rá érkezésem. :oops: De pótolom ezt is. :wink:

Évi,
húúú... nemsoká költöztök! Tök jó. 8) És szépek a színek és szép az ajtótok is! 8)

Edit,
jó hogy itt vagy!!! Helyesek vagytok. :D Nálatok is elég necces a közlekedés... :? És ha majd csak 6 vagy 4 órába mennél vissza dolgozni? :roll:
Mert én is így fogom.... 6 órába két éven át, és ha az ovi okés és esetleg találok itt nálunk állást, akkor mehet a 8. 8)

Ildi,
NEM igényleheted vissza személyautó áfáját soha semmi esetben :!: Ill. anno volt egy olyan lehetőség, hogy áfát igen vissza, de kőkemény szja vonzata volt, tehát totál nem érte meg.. most nem tudom, a kiskapukat. Tuti a NEM, mert ez egy alapszabály. :? :!:
Tegnap kaptam az első "idegen" szja bevallás megrendelést.... :oops: alapból van úgy 5 ami családon belüli, és akkor a külsősök.... necces lesz Gabi mellett. :shock: De mikor a legjobb barátnőm kér meg rá, hogy ennek és annak csináljam meg, nem tudok nemet mondani. :shock: Azért egy csomi pelust el fogok érte kérni. :wink: Az ugye nem ciki? :oops:

Na megyek, mert most már talán tényleg ébredünk... :oops: ....azt mondta mindenki, ha sokat alszik ilyen betegen az jótékony. Hát remélem....

Kép
dianab

Móni,
veletek mi újság?

Kép
dianab

Sziasztok

Végre tudok jelentkezni.
Villanyszámla:kiderült hogy ugyebár tavaly júniusban cseréltek nálunk órát és akkor az óra nem 0-ról indult,ők meg úgy számolták.Még jó hogy megőriztem az óracsere papírját.Egy kicsit elnézték.Úgyhogy csak adatokat kellett velük egyeztetni.

Beszéd:
Máté meg visszafele fejlődik.Eddig mondott mindent,teljesen érthetően beszélt,egy pár napja meg össze-vissza halandzsázik. :? Remélem csak egy múló szeszély nála.

Szteroidos krém:igen,sok mellékhatása van,de csak akkor ha valaki rendszeresen használja,hónapokig,évekig.A jó gyógyszertárakban higítani szokták más vivőagyagokkal,akkor nem tömények.( bocsi Judit,kiegészítettelek,remélem nem haragszol érte) :oops:

Kuki:Mátét egyenlőre nem különösebben érdekli.

Ildi:
A pöttyök még megvannak,semmi véltozés.Talán már nem látszik annyira,de még érzem ha végighúzom a kezem a bőrén.

Dia
Örülök hogy rendben van Gábor.Engem is érdekel az ezo,de én ilyen mélyen nem mentem bele.

Judit
Jót nevettem a kukis sztorin,aranyos lehete Benci ahogy puszit akar adni :D

Csilla
Ne aggódj,Máté sem aludt végig még egy éjszakát normálisan.Most már javulás van,nekünk a borostyán nyaklánc segített,mind az alvásban,mind a fogzásban.

edoci

Dia:
Lemaradt:pont tegnap emlegettem hogy lehet 4 órába mennék vissza dolgozni,de ezt a főnökasszonyom nem díjazza.Vagy akkor így máshol keresnék munkát.
Nehéz kitölteni egy adóbevallásos papírt?Mármint úgy értem,vagy gondolom hogy aki ért hozzá annak nem,hanem egy átlagembernek.Eddig nekem a munkáltató csinálta,minden évben megkérdezték hogy csinálják-e.Hát most meg kiküldték.Még bele sem mertem nézni... :oops:

edoci

Jucu
Örülök hogy minden rendben van a babával :D

Ildi
A koszmóra mi is babaolajat használtunk.

Bocsi hogy ilyen össze-vissza írok,Máté sokszor felkel és olyankor futás van,csak gyorsan elküldöm amit írok, aztán ha visszaalszik böngászhetek hogy még mit akartam... :oops:

edoci

Hello!

Edit,
hát túl bonyásat nem vállalok :oops: , mert azért nekem se megy olyan profin. De egy kis sulinet meg lakáshiteltörlesztés, stb...ilyenek azért mennek. :wink:

Judit,
kedves férj változatlan... sőt mióta az altatásos gondok vannak, ugye 9-kor ő már bevermel, így kínlódok egyedül. Most meg hogy Gabi beteg, minden nap túlórázik, későn jön haza, anyós sza.ik ránk ugyanúgy, így még a priznicet is egyedül nyomtam szerdán. :oops: .. mint minden mást... Két napot nem aludtam, de senkit sem zavart, a lényeg az volt, hogy Gábornak legyen vasalt ingje :x meg anyós mindenbe belekötött, amit a gyógyszertárból kértem :x . Úgyhogy a szokásos. :?

Gabi a vöröshagymát kiszedi a kosárból és beleharap, mint az almába :shock: . pedig nem is finom... vagy lehet hogy neki az? :lol:

Meg lehet nézetni, hogy indigó-e az illető, de a Doreen Virtue könyvben feketén -fehéren ott vannak az ismertető jegyek. DE :!: 1996. :?: vagy 1999. :?: x hó (nem tudom, elfelejtettem a pontos dátumot :oops: )óta a gyerekek 99,9 %-a az. Én alapból tudom, fogantatása óta, de nem nézettem meg, mert biztos. Ő a leszületése elött egy évvel már kommunikált velem, sokat tudtam róla mikor még tervbe sem vettem a leszületését. :shock: kis akarnok volt már akkor is... :lol: Szóval én tudom. És ha elmegyünk jövő hét csütörtökön a látó ismerősömhöz, akkor már biztosat fogok tudni mondani.
A legszebb, hogy mióta Mihály arkangyalt lehívtam hozzánk, Gabi állandóan a felmosót vagy a partvist cipeli, úgy áll fel, és vigyorog a -számomra- levegőbe. :shock:

Ja, a villanyszámla másfél hónap csak, mert mikor rájött, hogy nem diktálta be, gyorsan megtette két hét csúszással. :?

Az egy főre jutó jövedelem normál hónapban nálunk is 55-60 között ingadozik. Gábor negyedévente kap 15-16 ezer Ft jutalmat és kari elött egy havi fizut plusszba meg talán kajajegyet... necces az biztos. :oops:
És lehet tényleg a népességet direkt csökkenti "állam bácsi". :x Most hogy beteg a gyerek, 6700 Ft-ot fizettünk a gyógyszertárban és szerinem még nincs vége, mert mintha hörögne Töki.... :oops:

Kép
dianab

Dia
Hát az enyémben semmi extra nincs.Csak a gyed meg a gyes :D

Gyógyszerek:Nem semmi árak vannak.Nekem egy gyógyszerem 10 ezer,közben van 4 másik, plussz injekció ami havonta megint egy 10-es.Persze egy csomót nem támogatnak.De hát mit csináljon az ember.Ha kell akkor kell.(remélem már nem sokáig) :D Mi lesz velem öreg koromra? :lol:
Remélem hamar meggyógyul Gábor :!:

edoci

Sziasztok!

Dia!!! végre h jöttél! Sajnálom amin átmentetek, de én az ezohoz nemértek igy nem tudok hozzá szolni, ettöl függetlenül elhiszem amit Gabikárol irtál..De ha mesélnél rola részletesebben h mi is az az indigo gyerek..mert az elnevezés ismerös de nem vagyok képben..ezek szerint gábork ais az????????????

bevallás: nekem is csak gyedem volt multévben semmi más. muszáj bevallást csinálnom? valahogy ugy rémlik h ilyenkor nem kell, de ehhez te értesz.

melo: én még nem tudom h májustol megyek e dolgozn, de ha igy halad az életünk akkor igen..csak azt sajnálom h akkor bölcsibe kell adnunk és itt nagyon de nagoyn rosssz a bölcsi... És már elöre megszakad a szivem..épp eddig azon morfondiroztam h ha kiböjtölöm valahogy 3 éves koráig akkor a nyári elhelyezést is cask ugy tudom megoldani h maradok munkanélkülin feltéve h nem törlike l egyszer még azt is..manapság em lehet tudni.. mivel nem tudom megoldani anyári elhelyezését..

Viszont meglepö modon a fiam roppant jol el van a barátnöm lányával, egyik nap mikor mentem ügyet intézni gázosokhoz, haza sem akart jönni egész nap ott volt. Söt még cici sem hiányzott neki!!!meglepödtem..

A férjeddel kapcsolatban megint csak nem tduok mit mondani, nem tudom van e rmény arra h megváltozzon? Semmivel nem tudsz hatni rá???????

Anyos: :twisted:

nekem gábor a citromot szereti és az sem a legfinibb gyümölcs..

Edo!

remélem megoldodnak mostmár a villanyszámlás gondotok..nem értem tényleg h miért kell nyomorba dönteni embereket..fel nem foghatom...

alvás: köszi a tippet kiprobálom , hallottam már erröl is, de még nem láttam sehol, meg még nem kerestem annyira..hol nézzem meg?

Judit!

beszéd: köszi megnyugtattál, akkor nem aggodom annyira de azért nem mindegy.

akartam is irni minden bántás nélkül h jobb is h most még nincs teso, mert akkor ezerszer nehezeb lenne.. ugye nem harizol?

éjszakai kukacvizit: :oops: :lol: :lol:

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

jobbulást gáborkának!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sajnálom ezt kihagytam az elözöböl :oops: :oops: :oops: )

és ne szégyeld magad, gyere amikor csak tudsz!!!

Ildi, megkaptad?????????

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csilla!
Sajnálom,hogy Gabi átaludt éjszakája csak arra az egy napra korlátozodott...

Dia!
Tök jó,hogy jelentkeztél..
Mi az hogy Ezo-s? :oops: én nagyon béna vagyok tudom,de nem értek ezekhez a dolgokhoz :oops: :oops: :oops: de az a lényeg,hogy Gábor jobban lett.

...és azt se értem,hogy mi az a priznizelés? :oops:

Köszi,sejtettem,hogy nem lehet visszaigényelni,de sose lehet tudni mit változtatnak alapon gondoltam,mert én annyira nem követem a változáskat :roll: pedig nálam is bejelentkeztek már páran szja bevallás ügyben :D
az anyagi része tényleg elég kényes,most mennyit kérsz el érte? Az a pellusos dolog tök jó.

Judit!
Ez a hagymát pucolok stílus emlékeztet a Dávid tojás pucolásos sztorijára hihihihi :wink: Nem csípte a szemét? :? Nagyon édi ahogy mosolyog a fényképezőbe

A szteroidos krémmel három napig kentem hajszálvékonyan Réka bőrét,de nem segített,aztán mostmár egész szép neki/ahhoz képest,hogy mennyire csűnya volt/
erre most előjön a koszmó vagy nem tudom mi? :cry: mert nem a feje tetején van,hanem a búbján.

Na és szürcsög az orra,és annyira zavarja szegénykémet...már fújtam bele neki Fluimare-t,de semmi,ki is szívtam neki,de csak rosszabb lett,most is itt van mellettem a babakocsiba,nem tud aludni, a fiúk már alszanak. :D
Ja és van párásítónk,és ennek ellenére...remélem nem egy kezdődő betegség jelei :( :( :(

Edoci! :D
Biztos vagyok benne,hogy csak múló szeszély Máténál a beszéd visszafele fejlődése :D de édi lehet,ahogy halandzsázik.Milyen okosak el se hiszem,hogy mire képesek ennyi idősen.

Emlékszem vettél régebben olyan bilire szoktató pelenkát,azt gondolom,hogy nem vált be,de mi annak a lényege? Miben különbözik a szokásostól?Érdemes kipróbálni? :? Már nem emlékszem :oops:

Örülök,hogy megoldodott a villanyszámla dolog,no comment... :shock:

És nyugdtan nézz bele a bevallásba,szerintem nem bonyesz :D :D :D főleg,ha nincs más jövedelmed a Gyesen/Gyeden kivül.A kitöltési útmutató elég részletes!

A gyógyszer dolog tényleg nagyon gáz,csak beteg ne legyen az ember :cry:
tényleg úgy tűnik,hogy népsűrűséget akarnak csökkenteni,mondjuk a fogi tabletták viszont meg kib.....tt drágák. :twisted: :evil: :x
ilgya1

sziasztok!

Ildi!

te szoktál anyatejet csöppenteni az orrába?én is mindig porszivoztam neki(k), meg tejet raktam bele. nemvagyok oda semmilyen orrcseppért,meg van egy orrspray de nem jött be nekünk,más esküszik rá.

remélem nem lesztek betegek!!

A gyogyszer tényleg drága én abbol indulok ki amit felirattam anno (de minek..) szopi mellett lehet szedni akkor volt 6ezer forint a három doboz. és itt maradt an yakamon..

nagyon klassz a vonalzod, mindig meg tudsz lepni!

priznicelés: ha jol tudom az amikor hideg vizes lepeödbe csomizod a lázas babát, de leht h tévedek..

Dia? jol tudom vagy tévednék?

puzsi, szép napot nektek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!

köszi!

és örülök az msnnek...

proba: félálomba... :) bocsi de most ez ugrott be..de bizom benne h kinövi végre Bencus.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Csilla
Én a Westendben vettem, ásványosnál,a földszinten.Azt hiszem olyan 2800 ft volt.

Ildi
Csak egy csomaggal használtam bilire szoktató pelenkából.Az a lényege hogy nem zárja be a nedvességet.Mátét aztán nem zavarja ha pisis a feneke.Most már pár napja reggelenként sikerül ráültetnem a bilire,akkor produkál bele.De aztán egész nap rá sem lehetne könyörögni...Visszatérve a pelenkára,én egy csomag után feladtam...biztos csodát vártam a pelustól...annyi pénzért.... :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó lett a vonalzód! :D S persze nagyon szép kislány Réka! :D

Judit
Jól hallottad a gyógyszert,nekem is kellett szednem szteroidos gyógyszert egy pár hónapja,kb 5 napig tudtam szedni és úgy felvitte a vérnyomásom hogy agyoedemám lett. :x (egyébként mindig nagyon alacsony a vérnyomásom).Ezenkívül a tartós szedése cukorbetegségre is hajlamosít. :?
Benci se semmi hogy mit művel az éjszaka :shock: Máté álmában indul neki (ezért is alszik velünk,mert így el tudom kapni) :oops: ,vergődik,az újabb szokása pedig hogy kapcsoljuk fel a lámpát. :? De tényleg a nyaklánc viselése után kb 2 héttel kezdett javulni.Most jönnek az utolsó örlőfogai,mind a 4,ez egy kicsit megviseli,de korántsem olyan vészes mint régen. :D

Akkora szél volt ma már megint,voltunk vásárolni és a teli bevásárlókocsit elfújta a szél! :shock:

edoci

Sziasztok!

Hú csajok olvasom Judit éjszakázós történetét,pelenkázós sztorit és bele kell jönnöm újra majd rég volt már Dius kiscsaj.
Tegnap anyósékhoz mentünk és sajna rossz vége lett.Ismét dili volt most engem talált meg ,hogy apóssal beszéljek stb....ismeritek régi sztori. :cry: Olyannyira eldurvult a dolog ,hogy kimentem szólni apának menjünk haza.ŰŐ kérdezte mi baj ,mire csak annyit mondtam menni kell most.Megkérdezte drága anyuciját miért hív át minket ha cirkuszolni akar,és miért nincs rám tekintettel.
Őnagysága jött utánunk és még az utcán is üvöltött,vmint engem fenyegetett ,hogy apóst meg ne próbáljuk beengedni a lakásba és fel sem hívhat minket,mert nem lesz jó vége.És nem érdekli,hogy terhes vagyok kötelességem nekem és apának is segíteni megoldani a családi gondot. :cry:
Na ekkoir már szakadt a pumpa bennem ,már hasam is görcsölt nagyon ,elindultam anyós felé ,de megijedt hátrafelé futott ha akkor elérem megverem mint a lovat az biztos.Mondtam zárassa be magát a lipótra odavaló.Após is ment utána sztem tőle kapott de nem tudom mert sírva ültünk be a kocsiba a gyerekkel.
Szóval tegnapi napunk elég szar volt ,magneb6 szedtem vagy 4 et aludni sem igen tudtam,nehéz nagyon ez az egész.
Apűt is megértem hogy megsajnálja időnként,csak az anyja,de sokáig nem csinálom ezt már.9éve tűrök :twisted:

Na kicsit más......
Ma elmegyünk megnézni a Camponába az öreg autókat.
Múlt évbe lemaradtunk ,de most nem hagyjuk ki.:-)
Sütök diétás muffint áfonyalekvárral ebéd utánra :D :D
Puszi nektek

Kép

Kép
jucu

Hello!

Judit,
de jó hogy feltetted ezt a linket!!! :D Jókat ír. :) Megkértem Gábort, 4 oldalt skanneljen be a Doreen Virtue-s könyvből, és akkor én is felteszem nektek. Nagyon jókat ír. :wink:
És nyugodtan válaszolj helyettem, nekem úgysincs időm mindig jönni. :wink:

Ezek az éjszakai bulik neccesek.. :? nálunk Mihály arkangyal óta nincsenek. Néha még felsír, de benyomom a szájába a cumit, iszik szopogatja azt alszik tovább vagy simiznem kell a hátát és úgy alszik. :lol:
De mit nem adnék, ha végre aludna a saját szobájába a saját ágyában........ :oops: Már kapom anyóstól a megjegyzéseket :x és persze anyám is próbál irányítani. :x
De hát az én gyerekem, hagyjanak már úgy csinálni mindent ahogy én gondolom. :evil: Egyébként nem tudom, ki mit tenne Gabival.... :? szerntem mindenki ugyanoda jutna mint mi. :( Mert egy hányós gyerek más. :? Ha hagynám ,hogy minden este meg ugye a nappali alvásnál is kihányja a bélését, lehet kapna egy cuki fekélyt a nyelőcsövére, mert ugye ez a következménye a rendszeres hosszútávú hányásnak. :oops: vagy ki tudja milyen egészségügyi következménye lenne.
Az a mázlim, hogy legalább ebben egyetértünk Gáborral.

A legújjabb, hogy nem akar tápszert adni a gyereknek. :shock: A gyerek viszont kéri, nem hajlandó mást elfogadni vacsira meg reggelire sem, még a cuclit se engedi csörre cserélni, akkor inkább nem kell neki. :shock: Persze mert ha mázlink van, vacsi végén elalszik.... tehát a gyerek azzal nyugtatja le magát. :?
Nem értem, mit akar egy egy évestől???? :x

A priznicelés nálunk a vizes lepedőbe csavarást jelenti. A leghatásosabb lázlevivő módszer. Nagyon rossz, így csak végső esetben használatos. Gabinál kellett, mert nem ment le a láza semmitől. :( Horror. :(

Ekcéma:
Gabinak is van száraz ekcémája a lábán, nagyon rücskös. Dokinéni azt mondta, ne kenjem, csak ha nagyon ronda. Én is csak a pofiját szoktam, ha ott is kijön.
Ez is egy indigó jellemző-az érzékeny bőr. :?

Jucu,
minek mentek át? :roll: Főleg Te. Neked most nem szabad idegeskedni. :roll:

Ildi,
nekem is szürcsögött Gabi. Szívnom kellett, semmi más, még orrcseppet sem kaptunk. És el is múlt. Az anyatejet nem próbáltam, pedig így utólag....tényleg az mindenre jó. :wink:

A bevallásokárt nem kérek pénzt, talán egy csomag pelust azért igen, azt kész. :oops: A családomtól meg annyit se.... nekik ez természetes, örülök, ha apám időban odaadja a felnőttoktatásomért visszajárót, mert szereti lenyelni. :evil:

Na mennem kell, mert Gabi felébredt! Sziasztok!!!!

Kép
dianab

sziasztok!

DIa, Judit!

megnéztema linket de bavallom mégsem érdekel..tartok ezektöl a dolgoktol igy ebböl azt hiszem ki is maradok.. Remélem ez nem baj, de nem tudnék érdemben hozzászolnia témához, ig yinkább csöndben maradok..

Nálunk nyügis napok mennek,mindkét gyerek hisztisebb az átlagnál..nem tudom miért. gy most lépnem is kell, mert itt ordit a fülembe..
bocsika

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Én is vagyok.
Mind a hérom gyerköcöm beteg,ma voltunk dokinál egész héten itthon lesznek.Gondba leszünk,mert nem mehetnek ki az udvarra,úgyhogy valami benti elfoglaltságot kell keresni nekik.Dávid baba a leg betegebb,egész éjjel köhög allig tud aludni.Mikor jöttünk haza elaludt a kocsiba.

De van egy jó hírem is,nem bírom ki.
Ma megcsináltam a tesztet és 2 csíkom van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma felhívom a dokimat,pénteken meg ha minden igaz megyek uh-ra.

Kép Kép Kép

Puszi:Móni

Kép
memó

Sziasztok

Jucu
Mi is voltunk a Camponában megnézni az autókat,(Köszi az ötletet) :lol: Máté nagyon élvezte :D
Diétás muffin :?: Leírod a receptet?
:shock: Anyósod :twisted: :twisted: :twisted: Vigyázz magadra!

Dia
Máté kb 20 hónapos koráig volt tápszermanó,ő még ebéd után is azt kért.Én meg adtam,ha már egyszer igényelte.Azért még a mai napig ha eszébe jut kéri és adom.Hozza a bögréjét és kéri. :lol:

Csilla
Lehet ezektől a frontoktól nyűgösek!Kitartást :D

Memó
Jól értelmezem? :D :lol: Akkor hatalmas GRATULA! :lol:
A gyerekeknek jobbulást,remélem hamar meggyógyulnak!

Felrakok pár friss képet,tegnap készültek,csak a dátumozás nem jó rajtuk :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

edoci

Memo!

köszi a megtiszteltetést..(értesz?????????)

hatalmas GRATULA NEK(TEK)ED! vigyázz nagyon magadra, és jobbulást a gyerköcöknek.

Edo!

jol látom egy bilis kép????de jo, bár nekünk lenne ilyen..de hát futhatok én bilivel utána kirögöh vagy mutat hén üljek rá..jo nem?

aranyos nagyon MÁté

puszika mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép Moninak!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

ilgya1

várunk ildi...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

idi! nagyon édes.................... :) :) :)

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

este már elaludtam velük...mostanában egy pár napja nem tudom lerakni a Rékát aludni,eddig szépen elaludt magában,most meg kijövök akkor rögtön felsír,de ha bent vagyok a szobában akkor csendben van.Szóval bentmaradtam és el is aludtam velük :( de legalább jól kialudtam magam...

Csilla!
Én nem tudok anyatejet csöppenteni az orrába,olyan béna vagyok egyszerűen nem sikerül :oops: próbáltam,de a szemében több volt mint az orrába :oops: ,úgyhogy maradtam a Sterimar-nal,mostmár elég jó neki,úgyhogy nem kellett kihívni a doki bácsit,úgyis nemsoká két hónapos oltás,elég lesz akkor megkínozni...

Én átveszem a gyógyszert,ha még jó..Cerazette?

:D Gyerkőcök?Nyűgősség elmúlt?

Judit!
Köszi a sok információt :lol:
az Ezot gondoltam,hogy valami ilyesmi,de azt hittem,hogy valaminek a rövídítése konkrétan. :oops:
A sógórnőmet is sokat foglalkoztatja a dolog,angyaltanfolyamra járt meg mit tudom én hova,rejkire hú biztos nem így kell írni :oops: a barátnője meg jósól is...

Nem emlékszem már Benci szürcsögésére,de ha te mondod :?: :D és ez van mikor előjön magától? Mert eddig nem szürcsögött,csak most,hogy az unokatesóknak is szívni kell az orrát :cry: :oops:

Jujj ez a kísértet éjszaka nem semmi lehetett :D :D :D de ha te sem tudtál úgyse aludni
hihihi...édes lehetett :D

Jók a képek!Milyen csinos vagy még mindig!Milyen jó a szerkód! :wink:
Milyen budai tornyok? Én ott egy tornyot nem látok,vagy mit kell néznem? :oops:

Mi??? nem érdekelnek a mosatlan edények? És a rumli??Beteg vagy? :roll: hogy lehet ez? :D
elkaptad tőlem :D :D :D biztos csak átmeneti ahogy ismerlek,

Adytke!
Mostmár minden rémlik a pellussal kapcsolatban... :roll: :oops: akkor ezt hagyjuk.....majd leszokik a nyáron remélem,mert már elegem van a büdijéből :( :D

Nagyon édesek a képek!Tök jó,hogy elmentetek a Camponába,ott készült ez a kép? És mi az????? :) Hinta?
Én is ráakartam beszélni az apát,de hajthatatlan volt,meg amúgy is nem volt ki vigyázzon Rékára :? De jövőre szeretnék én is elmenni,fényképeket nem csináltatok? vagy nem lehetett?
Na ilyen bilis kép nálunk sose fog készülni úgy érzem :oops: annyira édes Máté,milyen huncutul mosolyog,és produkált is valamit?

Jucu!
Sajnálom az anyósoddal történteket,még jó,hogy apa melletted áll...de valahogy probáld meg elekrülni őket,nehogy már miattuk valami bajod essen,tudják,hogy babót vársz? :oops: Mit szóltak?

Belefogsz rázódni a pelenkázásba meg az éjszakázásokba,én tudom....van más választásod? :D
Hogy te miket nem sütsz,biztos finom lehet az az áfonyás,nyammm nyammm,igaz nem az én nagy seggemnek,még akkor sem ha diétás.

Dia!
Most nem értem ezt ahányos gyerek szisztémát...most Gabi mindennap hány? Vagy csak most beteg és azért?

Ha tápot kér,hát azt adj neki,gondolom azért napközben megeszi a rendes kaját is,nem?

A vízes lepedőbe csavarásról már hallotttam,de nem tudtam,hogy ez a neve :oops:

Memó!
Gratulálok!
Kép

Látod nektek is összejött. Apa mit szólt hozzá?

Jobbulást a gyerekeknek,és főleg Dávidkának!!! :?

Évi?

Puszi:Ildikó

Új képek:
http://pocakbaba.b13.hu/
ilgya1

Sziasztok

Csilla
A bilizés elég ritka pillanat,azért lett megörökítve. :lol: Édi lehet Gábor ahogy mutatja hogy üljél te a bilire :lol: Van ám esze :lol:

Judit
Szépek a képek!Jó hogy ilyen sokat vagytok kint a szabadban! :D

Ildikó
Nagyon jók a képek,Réka tényleg egy angyal! :D
Igen,a Camponában készült a kép,igen,hinta :lol: :lol: :lol:
A bilibe sikerül napi egyszer produkálni valamit (ha hajlandó ráülni) :D
Csináltunk úgy 70 képet :lol: Egy pár:
Kép Kép Kép Kép Kép

Most megyek,mert nagyon fáj a fejem :cry:

edoci

Edo!

de jo lehetett, szépek azok a verdák..én is megnéztem volna de nem is tudam h van ilyen kiálliáts..meg bevallom nekem nagyon de nagyon messze van a campona.. és egyedül nem is mentem volna..a gyerekeket meg tuti nemérdekelné még.

hát igen..vannak gábornak dolgai.. most is épp kalapáccsl készül szétverni mindent..nem gyözök rászolni..tegnap meg sztetoszkoppal hallgatott megmindent..macskát, engem, földet, labdát, széket stb...(tudod biztos ami biztos...)
:) :P

Ildi!

ne aggodj, jövöre már könnyebb lesz, most csak babázzz..használd ki h mé gpicike és nem kell szaladozni utána nem felesel vissza stb..bár miden kornak meg vana maga szépsége azt is tudom..meg sejtem h kicsit szeretnél kimozduln otthonrol..

igen az a neve a gyogyszernek, és szeptemberig nem jár le.. majd irj privit a részletekröl..örülnék ha átvennéd, és köszi..

megyek mert még föznöm is kell..

puszika mkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!
van barkácskészlete, nem is egy!!csak szanaszét dobálja öket..most speciel eg y kalapács , harapofog meg fürész vankéznél( és szem elött :) )

De nálunk nem lehet csak ugy játékgépet stb venni...rafinált gy kiskrapek... elromlot a hajszáritonk..kell neki...van egy spéci hosszabitom..kell neki..elromlott porszivo............na????????hát persze h kell neki! lehet h ez sem jo,és akaratos lesz nagyon mert azt hiszi megkaphat mindent amit meglát..pedig nem igy van...legalábbis nagyon igyekszem h ne igy legyen...

Ildi!

irtam pü-t.

puszi, joéjt mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Edit!
Tényleg tök szuperek a képek,egy kicsit én is ott éreztem magam ezáltal...sokan voltak?
Annyira szépek ezek a nagy autók!
És te hogy milyen fiatalnak nézel ki,tényleg áruld el a titkot nekem is :wink:

Judit!
Köszi!

Micsoda méretek!!!
Dávid "csak"12 és fél kg és 88cm.Olyan keveset eszik mostanában....
Tényleg Edo,Máté mekkora?És a többiek?

A videónál a hang volt a lényeg :oops: ,már olyan aranyos hangokat ad ki,egy kicsit várni kell vele...

NA ne legyél "beteg"!Engem nem zavar a mosatlan edény!!!!!!!
NA azért nem úgy kell elképzelni,hogy kilóg a sok mosatlana mosogatóból :D :D :D ,de ha koszos lesz egy pohár vagy mit tudom én nem mosom el rögtön,hanem szépen összegyűlik csak akkor. Na azért van kivétel,de nme töröm össze magam...

Csilla!
oké.

A többieknek is hatalmas puszi:Ildikó

Megyünk a Dáviddal Tücsökzenére,úgyhogy rohanok,mert már 8 óra lassan.

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Végre sikerül a melóból bejelentkeznem ,már azt hittem sosem megy.

Memó
Itt is gratulálok neked,de tudod én megmondtam "kismami" :-)

Edóci
Szépek a képek amiket feltettél.Mi is akartunk menni ,de végülis olyan szép idő volt inkább sétáltunk.

Judit
Te meg olyan kis csini vagy :O csak ámulok ,főleg amikor írod fogyizol :shock:
Szép a kis Bencikéd is.Jó sokat levegőztetek ti is.
Alvásdolgo így megoldódott estére? :wink:

Dia
Pusszantás neked is! :-)

Évi
Veled mi van?elfoglal a pakolás?Remélem nincs baj!Írj ha tudsz!

Csilla
Mi volt veletek,hogy nem voltatok onlányok tegnap Memóval?
Haragszotok vmiért?
Na kicsit lépek mert vevő jött

Kép

Kép
jucu

Jucu!

ne viccelj!!!!!!!!!!!!!!!miért haragudnánk?????????dehogy én csak beszoktam állitani ha elfoglalt vagyok, épp irok, forumozok stb..de nyugodtan rezgess meg ha tudok irok.. ne butáskodj!!!!

Ildi!

megkaptam..várom a privid..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Aja
aja

Sziasztok

Judit,Ildikó
Fiatalság titka:nyugalom,sok alvás,egészséges életmód és persze egy jó fényképezőgép :lol: :lol: :lol:
Azért ti sem panaszkodhattok :lol: :lol: :lol:
Ildikó
Rengetegen voltak,szép volt nagyon.Olyan sokan álltak sorban a pénztárnál hogy egyszer ki is álltunk,de Máté akkorra már annyira beleélte magát és meg akarta nézni hogy mégis visszaálltunk.De szerencsénk volt mert pont kinyitottak még egy pénztárt.
Máté most olyan 93cm és 13 kg.

Jucu
Igen,nagyon szép idő volt,mi is gondoltuk hogy hazafelé sétálunk egyet Szentendrén.

edoci

Ja és képzeljétek el,tegnap este szólt Máté hogy kakilnia kell!!!Lehet hogy ez most vagy fél évig nem fog előfordulni,de nagyon örültem neki! :D
Kép

Más téma:
Nem tudtok Pesten jó menyasszonyiruha kölcsönzőt?
Kép

edoci

Judit
hát,igen,ezt én sem gondoltam komolyan :wink: sok alvás... :wink:
Ezt a mailt én is megkaptam,gondoltam rá hogy kipróbálom (megelőztél :lol: ),de hát ha nem történik semmi... :lol:

edoci

Judit
Én azt sem értem hogy az iwiw-en értelmesen le van írva hogy ne küldje tovább az ember a "meghívós" levelet. :? Ennek ellenére minden nap kapok a mai napig... :evil:

edoci

sziasztok

hála istennek eddig engem elkerültek a spamek legalábis iwiwen..máshol nem :cry: de elöre ill. utolag bocsi akinek vha is küldtem körlevelet..többet nem fogok jo?????????????? :oops: :roll:

Edo!

felvettelek..ha ráérsz dumcsizunk..

már én ikartam kérdezni fioatalságod tikát...itt csak énnézek ki öregebbnek annál mint amennyi vok.. :cry:

mennyasszonyi ruha kölcsönzö: annak idején én egyben jártam a sok közül a Teréz kr. ha jol emlékszem, nagyon szépek és kölcsönzökböl van választék, de ird be esetlek keresöbe..

Gratulálok Máténak!meg neked is..

Judit!

hát ez aranyos volt..látod látod, mnem is kell már gyüminapot tartani..

köszi a körleveles linket..

fürdés:::Bencus nem alszik délután nagy ritkán??????????mert akkor kihasználhatnád és belecsobbanhatnál a vizzel teli kádba..........

Te olvastad ugye régebben a HP könyveket? most rávetemedtem de nekem vhogy könyvbe nem jön be, most a félvér herceget hoztam ki, de olyan érzésem van mintha a z eddig történteket mesélné el ujra..semmi izgalom meg ujdonság.. de lehet h én látom rosszul..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Jó volt Tücsökzenén,Dávid egész jól elvolt,aztán elmentük anyukámékhoz is,kell a kettesben eltöltött idő.Rékára anyósom vigyázott.
Délután extra nyűg volt,remélem nem fáj semmije szegénykémnek!

Ja és nem mondtam,de rendeltem egy könyvet a Libritől ami az alvásról szól,és ennek hatására pár napja mindennap lerakom aludni a Dávidot. Emlékeztek panaszkodtam,hogy nem alszik mióta nincs cici délben,de a könyv rávílágított,hogy egy ekkora gyereknek igenis szüksége van arra a pár órás délutáni alvásra...ment a műsor egy két napig,ma már 10 perc alatt sikerült,amit eddig 2 órán keresztül csináltam :oops: Most happy vagyok!!!

Jucu!
Engem direkt hagytál ki? :oops:

Judit!
Nagyon tetszik a vidám kísérteted,és hogy magyaráz,mindjárt megzabálom így képernyőn keresztül....

Edo!
Gratulálok Máténak! Igazán beszélhetne a Dáviddal is :wink:

Csilla!
Még nem írtam :wink: :wink: :wink:

És utánvéttel add fel légyszi a gyógyszereket,a címem küldöm priviben!

Egy mosoly nektek,hogy szépeket álmodjatok:D
Kép
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?