Sziasztok!
este már elaludtam velük...mostanában egy pár napja nem tudom lerakni a Rékát aludni,eddig szépen elaludt magában,most meg kijövök akkor rögtön felsír,de ha bent vagyok a szobában akkor csendben van.Szóval bentmaradtam és el is aludtam velük
de legalább jól kialudtam magam...
Csilla!
Én nem tudok anyatejet csöppenteni az orrába,olyan béna vagyok egyszerűen nem sikerül
próbáltam,de a szemében több volt mint az orrába
,úgyhogy maradtam a Sterimar-nal,mostmár elég jó neki,úgyhogy nem kellett kihívni a doki bácsit,úgyis nemsoká két hónapos oltás,elég lesz akkor megkínozni...
Én átveszem a gyógyszert,ha még jó..Cerazette?
Gyerkőcök?Nyűgősség elmúlt?
Judit!
Köszi a sok információt
az Ezot gondoltam,hogy valami ilyesmi,de azt hittem,hogy valaminek a rövídítése konkrétan.
A sógórnőmet is sokat foglalkoztatja a dolog,angyaltanfolyamra járt meg mit tudom én hova,rejkire hú biztos nem így kell írni
a barátnője meg jósól is...
Nem emlékszem már Benci szürcsögésére,de ha te mondod
és ez van mikor előjön magától? Mert eddig nem szürcsögött,csak most,hogy az unokatesóknak is szívni kell az orrát
Jujj ez a kísértet éjszaka nem semmi lehetett
de ha te sem tudtál úgyse aludni
hihihi...édes lehetett
Jók a képek!Milyen csinos vagy még mindig!Milyen jó a szerkód!
Milyen budai tornyok? Én ott egy tornyot nem látok,vagy mit kell néznem?
Mi??? nem érdekelnek a mosatlan edények? És a rumli??Beteg vagy?
hogy lehet ez?
elkaptad tőlem
biztos csak átmeneti ahogy ismerlek,
Adytke!
Mostmár minden rémlik a pellussal kapcsolatban...
akkor ezt hagyjuk.....majd leszokik a nyáron remélem,mert már elegem van a büdijéből
Nagyon édesek a képek!Tök jó,hogy elmentetek a Camponába,ott készült ez a kép? És mi az?????
Hinta?
Én is ráakartam beszélni az apát,de hajthatatlan volt,meg amúgy is nem volt ki vigyázzon Rékára
De jövőre szeretnék én is elmenni,fényképeket nem csináltatok? vagy nem lehetett?
Na ilyen bilis kép nálunk sose fog készülni úgy érzem
annyira édes Máté,milyen huncutul mosolyog,és produkált is valamit?
Jucu!
Sajnálom az anyósoddal történteket,még jó,hogy apa melletted áll...de valahogy probáld meg elekrülni őket,nehogy már miattuk valami bajod essen,tudják,hogy babót vársz?
Mit szóltak?
Belefogsz rázódni a pelenkázásba meg az éjszakázásokba,én tudom....van más választásod?
Hogy te miket nem sütsz,biztos finom lehet az az áfonyás,nyammm nyammm,igaz nem az én nagy seggemnek,még akkor sem ha diétás.
Dia!
Most nem értem ezt ahányos gyerek szisztémát...most Gabi mindennap hány? Vagy csak most beteg és azért?
Ha tápot kér,hát azt adj neki,gondolom azért napközben megeszi a rendes kaját is,nem?
A vízes lepedőbe csavarásról már hallotttam,de nem tudtam,hogy ez a neve
Memó!
Gratulálok!
Látod nektek is összejött. Apa mit szólt hozzá?
Jobbulást a gyerekeknek,és főleg Dávidkának!!!
Évi?
Puszi:Ildikó
Új képek:
http://pocakbaba.b13.hu/