Sziasztok!
Frissen, üdén, kipihenten, megjöttünk!!! Nagyjából már visszaolvastam, nem reagálok mindenkinek, bocsi.
Anita!
Szopi mehet lázasan is. Algopyrint úgy tudom, hogy lehet bevenni. Panadolra a férjemnek felet mondtak a múltkor. Ne felejts el sokat inni! Fáj is valamid? Jobbulást!
Úgy emlékszem, te kérdezted a császár sebének fájását. Nekem már nem szokott fájni, de a frontokra nem volt addig sem érzékeny, amíg fájdogált. Lassan, gondolom, úgyis mész rákszűrésre, szerintem említsd meg a dokinak.
Nyf!
Vizsgákhoz gratula!
Egyébként szerintem mi nagyon rokonlelkek vagyunk! Nekem is az elszakadást jelképezte a hozzátápi, sőt, én ugyan nem szerettem terhesnek lenni, mégis a kiírt időpont közeledtével elfogott a rémület, hogy milyen rossz lesz, ha már nem csak tőlem függ a baba.
Mamacka!
Boldog hófordulót Áronbabának, és gratula a fogacskákhoz is!
Áron egyébként tündéri, látom, a sütijeid neki is tetszenek!
A mézeskalács-házikódtól meg a kertjétől teljesen el vagyunk ám ájulva! Mutattam a férjemnek is, ő is kész van tőle! Hihetetlenül ügyes és kreatív vagy!
A majdnem-leesős dolog még így képen is nagyon durva! Nem csodálom, hogy kiakadtál!
Csilla!
Gratula az eljegyzéshez!
Én imádok mindent, ami esküvővel kapcsolatos (lehet, hogy nekem ezért volt már kettő
), úgyhogy örülök, ha beszámolsz majd mindenről nekünk is!
Sárgabarack: 1 éves kor előtt azért nem ajánlott, mert meghajthat. Keve kapja is, mert ő vasat szed, és az ilyesmi nélkül bogyósat kakil.
Livi!
Boldog hófordulót Tündinek!!!
Anyukám is ekcémás volt csecsemőnek, az arcán, meg a testén is. Hordták orvostól orvosig, semmi nem segített. Végül egy természetgyógyásznál kötöttek ki, pár nap kezelés után este lefektették Anyut, és hajnalra olyan lett a bőre, mintha soha nem lett volna baja. Nem hittek a nagyszüleim a szemüknek! Persze ennek már 50 éve. Ti nem próbálkoztatok még ilyesmivel?
Férjed térdproblémája: Nekem is van, én sem engedem műteni. Én táncos voltam, attól lett, és az orvosok közül sem javasolja mind a műtétet, mert csak ideiglenes eredményt hoz, és kb. fél éves macera a gyógytornákkal együtt.
Bartika!
Drukkolunk a kistesóhoz!
Nekem fiam van, de csak az egy évet várjuk, és mi is belefogunk! Szerintem a fiús anyukák azért nem kapkodják el a dolgot, mert már van egy szerelmük, és nem vágynak újra.
Bár én még nem vagyok itt régóta, de KINCSŐNEK és ISTVÁNKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Cory!
Gratula a kresz-hez!
Nagyon ügyi vagy!!!
Vok!
Hanna tündéri! Triniti nem harap? Annyira édes Hanna, ahogy játszik vele!