Sziasztok cajok!
Viol!
Annyira aranyos vagy, hogy irtal emilt!
Nem vesztem am el, csak sosincs idom rendesen vegigolvasni a sok irast, aztan meg ugy nem akarok irni, ha nem tudok hozzaszolni mindenhez (nem tudom miert van kenyszerem, hogy MINDENHEZ hozzaszoljak?
)
A kepeket azert meg szoktam nezni mindig, es tovabbra is gyonyoru minden baba!
Reni!
Tok jo lehetett a farsang!
Most lehet, hogy tok ossze-vissza irok majd, csak ahogy eszembe jutnak temak amiket itt-ott olvastam.
Csilla!
En is szivesen jarnek szinhazba, ha Pesten laknek. Ott tenyleg mindig megy valami jo darab valahol. Tavalyelott a hugommal az Operahaz Fantomjat neztuk meg a Madachban (azt hiszem ott megy ugye?) Nagyon jo volt!!! Csak marha nehez ra jegyet szerezni.
Gabi!
Ez a hazeladas az orrotok elol....
De amikor tudtak, hogy titeket erdekel a dolog, akkor miert adtak el masnak?
Aniko!
Tok jok a babauszos kepek! Nyaron en is ujra be akarom iratni a Bencet uszni, mert tavaly nem tanult meg vegul. Persze ez mar nem babauszas, hanem ovis uszotanfolyam.
Viol!
Ez a nem eves, hat tudnek meselni. Nekem a Balint pont ilyen, hogy egyszeruen eldurran az agyam meg mielott leulunk enni,mert SEMMIT nem szeret, mindenre fintorog, es nem tudom mitol no, mert szinte alig eszik. Az anyatej utan, amiota kap mast is, azota nem megy neki az eves. Csak szopizni szeretett. Meg 1 1/2 evesen is pepeset ettunk, mert a darabostol iszonyu sokaig oklendezett, aztan meg mindent kikopkodott, vagy mar eleve nem is lehet a szajaba belepaszirozni ugy osszeszoritja.
Nitta!
Az a kep tetszik nekem a legjobban, ahol Zoe a madarral szembenez. Nagyon jo!
Tudom most mar olyan temakhoz szoltam hozza amiket ezer eve megbeszeltetek, csak nekem ezek ragadtak meg az agyamban ahogy nagyjabol visszaolvastam.
Nalunk meg a Balint mindig taknyos!! Most mar a 4. hetet kezdjuk. Nem nagyon, de lefekves elott le szoktam szivni neki, es mindig van is mit.
Mar nagyon unom. Kozben nekem is elkezdett fajni a torkom penteken, elkezdtem homeos bogyokat szopogatni, mar jobb, de nem teljesen. Olyan irritalosan kaparos, hogy nem jo sokat beszelni.
Na ennyire futotta, a Balint mar turelmetlen. Igyekszem jonni gyakrabban!